www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
 
Echipamente originale generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Intensificarea abilitătilor psihice, a intuiției și a creativității

.
  »»   


Motto | Citate
 
energie vitală & forța vieții "Norocul reprezinta arta de a sti cum sa te pregatesti a intalni oportunitatile."
Seneca

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Avantajele utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală


Diferite aplicatii
ale Energiei- și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

Echipamentele de Energie- si Forta Vitala Chi Utilizarea Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală® și a Generatoarelor Welz Chi & Prana & Orgon / Orgone® pentru

dezvoltarea, optimizarea- și intensificarea abilităților psihice,
a intuiției, a creativității, precum și a obiceiurilor- și întreprinderilor creative inovatoare


Echipamentele de Energie- si Forta Vitala, impreuna cu Programele Radionice de Manifestare si SuperManifestare, Dispozitivele Radionice alimentate-, actionate si propulsate cu Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta Vitala, si -indeosebi- Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-urile, sunt niste instrumente deosebite recomandate si pentru imbunatatirea oricarei functii mentale, pt invatare, (invatare rapida, invatarea limbilor straine), inspiratii artistice, si incluzand aici -deasemenea- si intuitia, inteligenta, clarviziunea, ESP (Perceptia Extrasenzoriala), precum si alte capacitati psihice.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala Universala de tip Echipament Mental & PsihoTrainer LPOG 2400 HD recomandat pt meditatie, relaxare, -re-vitalizare, invatare rapida, marirea memoriei, dezvoltarea creativitatii, etc. + PBT 2400 Amplificator de Energie- si Forta Vitala cu disc de transfer unic

Utilizand Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice, pentru dezvoltarea capacitatilor psihice, împreuna cu puternicele Dispozitive Radionice propulsate cu Energie- si Forta Vitala si Programele de Manifestare si SuperManifestare, si -desigur- cu Echipamentele Mentale & PsihoTrainerele, reprezinta -deci- metode noi si exceptionale, care intensifica dezvoltarea intuitiei, asigura o atentie sporita, faciliteaza ESP (Perceptia Extra-Senzoriala, sau, mai nou; Proiectia Extra-Senzoriala) si alte calitati psihice si mentale, care pot contribui in mare masura la procesul de "punere în miscare" si "la lucru" a creierului uman, a mintii si a gandirii creative.

Echipamente de Energie- si Forta VitalaIn mod traditional, frecventele joase- si ultrajoase pot fi conectate cu anumite capabilitati mentale specifice.
Efectele frecventelor joase- si ultrajoase asupra capabilitatilor psihice si mentale sunt deja cunoscute, si au fost bine stabilite-, determinate- si testate in mod repetat, prin diferite metode stiintifice.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamentele de Energie si Forta Vitala tip Echipament Mental & PshoTrainer PFC 2000, cu Generator de Energie- si Forta Vitala incorporat si integrat (Generator Chi & Generator Pranic & Generatoare Orgonic)

Datorita faptului ca Echipamentele de Energie si Forta Vitala® pot fi setate la frecvente joase- si ultrajoase specifice precise (deci si -implicit- fluxul dinamic de Energie- si Forta Vitala generata-, emanata si degajata din Echipamente va pulsa tot pe aceea frecventa setata), este in mod normal un instrument ideal pentru intensificarea- si optimalizarea procesului de gandire, a inteligentei, a gandirii logice si a capacitatilor intelectuale si mentale precum ESP / PES (Perceptia -sau mai nou: Proiectia Extra Senzoriala), a diferitelor abilitati psihice, a clarviziunii, si a practicilor de meditatie, relaxatie si contemplatie, toate acestea fiind strans legate- si conectate cu frecventele joase- si ultrajoase de tipul „Alfa”, „Teta” si „Delta”mijlociu- si superior.

Echipamente de Energie- si Forta VitalaPentru dezvoltarea, imbunatatirea- si optimizarea/optimalizarea abilitatilor ESP, precum si a abilitatilor psihice, mentale si intelectuale, pt invatare rapida si largirea memoriei, setati butonul de frecventa a Echipamentul dumneavoastra de Energie- si Forta Vitala pe pozitia a doua (6,3 Hz), in timp ce va puteti intensifica- si optimiza meditatia- si relaxarea prin intermediul frecventei Terrei (7.83 Hz, Rezonanta Schumann), setand butonul de frecvente pe pozitia a 4-a.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipamentele de Energie si Forta Vitala tip Dispozitiv Psionic & Radionic de Putere RAD 2000 cu Generator de Energie- si Forta Vitala incorporat si integrat (Generator Chi & Generator Pranic & Generatoare Orgonic)

Unele persoane au mai mult spor-, si obtin un succes mai mare chiar cu frecvente mai joase (de tipul „Delta" setand- si regland butonul de setare frecventa a Echipamentului de Energie- si Forta Vitala pe poz. 1.

Atentie! Cel mai bine -si cel mai indicat- este ca sa experimentati chiar Dvs. cu cate mai multe frecvente posibile, si sa o gasiti pe cea care este cea potrivita pentru dumneavoastra, cat si pentru scopurile urmarite.

PCHD :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaPrograme Radionice de Manifestare :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaIn mod similar puteti utiliza Echipamentele de Energie- si Forta Vitala pt a intensifica inspiratiile artistice, creativitatea, abilitati muzicale, etc., in special in corelatie (sau corelate) cu setarile adecvate ale Programelor Radionice de Manifestare.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala PCHD 2400 - Dispozitivul pt Afirmatii Pozitive | Generatorul de Mantre cu amplificatorul de Energie- si Forta Vitala cu disc unic de transfer PBT 2400 HD, energizand un mar + Programul Radionic de Manifestare cu o setare speciala specifica pt creativitate musicala si artistica

Dispozitive excelente pentru uzul personal sunt LPOG 2400 DL si LPOG 2400 HD (care se pot seta -pe langa o setare contibua a frecventei intre cca. 0,5 si 500 Hz-, pe frecvente fixe pre-setare joase- si ultrajoase), si -in special- RAD 2400 HD.

Normal, unul dintre cele mai bune instrumente in acest scop -impreuna desigur cu cele amintite anterior- este cel cu care puteti seta orice frecventa pe care doriti, la alegere: modulul exterior de precizie PCHD 2400 - Dispozitivul pt Afirmatii Pozitive | Generatorul de Mantre.


Echipamente-, accesorii și servicii de Energie- și Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala PBT 2400, TC 99, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare, Programul de SuperManifestare, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Pachetul de filtre- si simboluri magice "Invatare rapida" (Super Learning & Inteligence), etc.
Servicii de consultanta si suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- si Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)


Informatiile despre 'Aplicatii' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse si adaptate in limba română si puse la dispozitia Dvs. de catre Alex Sandor Dezsi.
Traducerile, si indeosebi, ideile si conceptele respective sunt protejate de legea Copyright © -ului!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Using the Chi Generator® & Orgone Generator® to boost intellectual, intuitive and creative skills.
Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2007-2008, 2012-2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
Sitemap Email Home

Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: starfish-ro | Titlul paginii: Intensificarea abilitătilor psihice, a intuiției și a creativității | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Intensificarea abilitătilor psihice, a intuiției și a creativității ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Aplicatii-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Intensificarea-abilitatilor-psihice--a-intuitiei-si-a-creativitatii | Titlul acestei pagini: Intensificarea abilitătilor psihice, a intuiției și a creativității