www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Plante | agricultură
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Plante | agricultură

.
  »»   


Motto | Citate
 
energie vitală & forța vieții "Dacă nu știi în care port vrei să ajungi, nici un vânt nu îți este prielnic."
Lucius Annaeus Seneca

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Avantajele utilizării Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală


Diferite aplicații ale Energiei- și Forței Vitale,
respectiv ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

Agricultură | Plante | Peluze

Îmbunătățirea creșterii- și cultivării plantelor, și creșterea calității recoltei

prin utilizarea Energiei- și Forței Vitale Universale
(Chi, Khí, Prana, Mana, Od, Fluid magnetic, Orgon / Orgone, Vril, BioEnergie, etc., etc.)


Se pot obtine rezultate spectaculoase in viteza cresterii, a aspectul fizic- si -desigur- gustul natural ale plantei si a recoltei (de ex. a fructelor si legumelor) cand este utilizat Energia Vitala, si este folosit Echipamentul de Energie- si Forta Vitala pentru a ajuta- si pt a spori dezvoltarea acesteia.

AO 2000 :: AquaOptimizer :: Energizare-, purificare- si optimalizare apa- si hrana :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaMultor tipuri de muguri crescuti, cultivati, si stropite / udate cu apa energizata - si energizati prin Echipamentele de Energie- si Forta Vitala le trebuie o perioada de timp mult mai scurta/mica pt a creste- si a putea putea fi consumate (de exemplu, unele tipuri de fructe si legume au nevoie doar 2 zile pentru a fi comestibile, in loc de 3-,sau 4 zile cat le-ar fi luat in mod normal), si... -un lucru si mai important!- au un gust mult mai bun si mult mai placut.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Energizare si optimalizare hrana | Echipament de Energie- si Forta Vitalã de tipul Aqua OptimizerAO 2000 energizand un mar 

Intensificarea- si imbunatatirea cresterii plantelor cu Energia- si Forta Vitala orgonica chi, si  combinata si cu radionica, nu este grea, cum cred unii, si cum este sugerat si raspandit de catre altii, ba chiar -putem afirma- ca este usoara.

In plus, rezultatele devin vizibile mult mai repede.
Aceste rezultate vizibile au fost testate in mod repetat prin intermediul metodelor stiintifice (experiente / experimente asa numite, dublu-aleatorii - in engleza: duble blind experiments).

De fapt, metodele de sporire a cresterii plantelor prin incarcarea lor-, si adaugarea Energiei- si Fortei Vitale sunt foarte vechi.

Este binecunoscut faptul ca unii oameni au un dar innascut (in limba engleza sunt denumiti ca cei cu „green thumb"/„degetul mare verde”), sunt mai înzestrati cu anumite calitati, de exemplu, orice este plantat- si ingrijit de ei, creste mai bine- si mai repede decat daca, de plantele respectivea s-ar fi ocupat o alta persoana oarecare.

Acum este disponibil si pt Dvs., Echipamentul de Energie- si Forta Vitala care poate duce in mod natural la performante egale cu cele ale unui asemenea om dotat- si inzestrat si -de fapt, in marea majoritate a cazurilor-, il poate chiar surclasa.

Una dintre cele mai usoare metode, desigur, este energizarea- si tratarea apei folosita pentru udarea / irigarea plantelor.

Este evident faptul ca plantele prefera apa vie, adica, apa care este incarcata- si saturata cu Energie- si Forta Vitala orgonica chi, apa care poarte in ea vitalitate. (!)

Se pot obtine efecte- si rezultate si mai bune, cu apa care este -radionic- programata in scopul obtinerii anumitor rezultate, precum rezistenta -plantelor- impotriva anumitor boli sau epidemii.

Evident, o saptamana sau doua de folosire a apei incarcate- si saturata cu Energie- si Forta Vitala asupra plantelor din casa, va vor furniza dovada elocventa si necesara!

In afara de energizarea- si incarcarea apei cu Energie- si Forta Vitala, se pot folosi in acelasi mod- si in acelasi timp si fertilizatori (respectiv energizarea lor).Echipamente de Energie- si Forta Vitala tip AO AquaOptimizer | AO 2000 |  Energizare apa

In plus, se poate aplica Energia- si Forta Vitala direct asupra plantelor dorite. Metodele folosite in acest scop variaza dependent de dispozitivué- sau Echipamentul folosit (-si evident, de puterea si eficacitatea Echipamentului) si -desigur- de marimea zonei tratate.

Unul dintre dispozitivele ideale folosite pentru plantele din casa, gradini,sau mici sere si peluze este sistemul AO 2000 (min. 3 dispozitivel legate- si aranjate in serie).

Ideal ar fi un dispozitiv radionic -actionat cu Forta Vitala-, mai ales cel construit special pentru optimizarea apei (RAD 2000 sau -si mai bine- RAD 2400 HD). RAD 5 / ATG 5 :: Generator Trend-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Ambele Echipamente de Energie- si Forta Vitala; RAD 5 / ATG 5 si ATG 12 / ATGS 12000 au aceasta caracteristica.
Mai mult, ATG 12 / ATGS 12000 se poate folosi pentru plantarea astrologica- si inserarea informatiei astrale- si astrologice in pamantul-, si in apa plantelor- si semintelor energizate, in special atunci cand se lucreaza pe arii si suprafete mai mari -de ex. in agricultura-.

Pentru sporirea campurilor energetice astrologice pentru orice arie, mica sau mare, se recomanda si folosirea Programul Radionic de Manifestare™, sau -si mai bine- SuperManifestare™.


Echipamente-, accesorii și servicii de Energie- și Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- si Forta Vitala AO 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala PBT 2400, TC 99, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul de SuperManifestare, Program Radionic de Manifestare, etc.
Servicii de consultanta si suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- si Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Using the LifeEnergy& LifeForce Equipment (with Chi Generator® & Prana Generator® & Orgone Generator®) to Enhance Plant Growth and Quality of Produce with Chi- & Orgone Energy.
Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2006, 2009-2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

:: Titlul acestei pagini: Plante | agricultură ::
 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Plante | agricultură | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Plante | agricultură ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Aplicatii-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Plante---agricultura | Titlul acestei pagini: Plante | agricultură