www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Sporturi- și competiții sportive
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Sporturi- și competiții sportive

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Avantajele utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală


Diferite aplicatii
ale Energiei- și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate


Echipamente de Energie- si Forta Vitala Energie- și Forță Vitală Chi, Prana, Mana, Fluid magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energia-X, pentru

creșterea-, intensificarea- și optimizarea activităților- și performanțelor sportive -aplicabile pt toate SPORTurile-

[ sport de performanță, amator- și/sau profesionist, individual- și de echipă ]


Performer 2400 :: SportPerformer 2400:: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Sport :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente
le de Energie- si Forta Vitala sunt instrumente ideale pentru cresterea-, imbunatatirea- si intensificarea oricaror (tuturor!) activitati sportive -la alegere-, in sporturi de competiție, in body building, arte martiale, precum si in antrenamentul general de fitness si controlul greutatii, si -in general- toate exercitiile fizice.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Performer 2400 / SportPerformer 2400 | Echipament de Energie- și Forță Vitală destinat in special pt sporturi, competitii sportive, exerciții fizice, body biulding, fitness, etc.

Puteti să le folositi pentru a vă mări- și a vă îmbunătății forta, puterea -fizica si mentala-, rezistenta, precizia, agresivitatea -in sensul bun al cuvantului-, persistenta, etc., etc.

Mai mult, puteti sa imbunatatiti increderea in sine, propria incredere in sporturile competitive, in credinta Dvs. de a invinge, puteti ca sa zdruncinati coeziunea- și încrederea în sine a oponentilor, sa ii faceti să devina excesiv de increzatori -chiar si atunci cand nu ar fi cazul- devenind astfel mult mai mulnerabili, si -totodată- să vă folositi de strategii- si tactici de succes bine puse la punct, care sa va ajute sa castigati- si sa invingeti.

Pentru informatii suplimentare despre sporturi, exerciții fizice, antrenamente si mișcare -în general- și legatura lor -secreta- cu energia mistica (cea a Energiei- și Forței Vitale) puteti vizita web site-ul www.chifitness.ro si www.chisport.ro.

Fiecare efect dorit are frecventa sa specifica, si corespunde unui anumit 'model de unda cerebrala' si unui nivel de constienta aferent.

Program radionic de ManifestareProgram radionic de ManifestareDe exemplu, 7.83 Hz (frecventa Shumann, rezonanta Pamantului) este o frecventa excelenta pentru starea generala de bine, iar Echipamentele noastre genereaza pe frecventa 20 Hz frecventa ideala pentru fitness, sporturi, cresterea puterii fizice, si -in plus- este deasemenea ideal si pentru controlul greutatii. (!)

 Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  Programe Radionice de Manifestare cu setări specifice pt mărirea- și intensificarea energiei, cât si pt controlul greutășii (slăbire)

Cititi- si consultati datele despre Echipamentul de Energie- si Forta Vitala -din seria- "Performer 2400 / SportPerformer" pentru mai multe informatii referitoare la frecvente specifice pentru sport, fitness, gimnastica, exercitii fizice si stare de bine -in general-.Performer2400 / Sport Performer - setare frecvente  Display-ul și butonul de setare a frecventelor la Echipamentul de Energie- și Forță Vitală Performer 2400 / SportPerformer

Oricare Echipament de Energie- si Forta Vitala care se poate seta pe frecvente fixe, cât și si cele care au -deja- presetate frecvente fixe, (adica, acele Echipamente de Energie- si Forta Vitala de tip Echipamente Mentale & PsihoTrainere, care au doua butoane pt setarea frecventei interioare a Generatorului de Energie- si Forta Vitala, sunt adecvate pt scop, alegerea frecventei facandu-se prin pozitionarea butonului din stanga pe careva pozitie dintre 1 si 6), îsă cel mai special recomandat- și mai preferat este Echipamentul de Energie- si Forta Vitala "Performer 2400 / Sport Performer HD" impreuna cu Programul radionic de Manifestare™, sau SuperManifestare™.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Display-ul și butonul de setare a frecventelor la Echipamentul de Energie- și Forță Vitală Performer 2400 / SportPerformer

Echipamentele de Energie- și Forță Vitală din seria JU

(1) Echipament de Energie- si Forta Vitala: Energizorul de Putere a Performantelor Sportive – un Generator de Energie- si Forta Vitala® Chi & Orgon care este construit special pentru a creste rezistenta si performanta sportiva.
(2) Echipament de Energie- si Forta Vitala: Energizorul Chi & Orgon pentru 'Total Fitness' – special conceput pentru antrenamentele de aerobic si fitness, si destinat obtinerii formei fizice dorite.
(3) Echipament de Energie- si Forta Vitala: Energizorul Chi & Orgon pentru precizie - confectionat si destinat pentru precizia in diferite sporturi.
De exemplu, precizie- si putere de concentrare- si forta, in special pt Golf, si in orice alt sport care necesita precizie, precum trageri -libere- la tinta (pusca si pistol), arc si/sau ridicarea greutatii.


Echipamente
-, accesorii și servicii de Energie- și Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Performer 2400 / SportPerformer, PFC 2400, RAD 2400 HD, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala PBT 2400, TC 99, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare, Programul de SuperManifestare, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Pachetul de filtre- si simboluri magice "AOD / Alfabetul dorintelor", "Abilităţi", etc.
Servicii de consultanta si suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- si Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)

Informatiile despre 'Aplicatii' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse si adaptate in limba româna si puse la dispozitia Dvs. de catre Alex Sandor Dezsi.
Traducerile, si indeosebi, ideile si conceptele respective sunt protejate de legea Copyright © -ului!

Sursa și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce: Using the Chi Generator® & Orgone Generator® to Boost Sports Performance.
Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2005-2008, 2010-2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

:: Titlul acestei pagini: Sporturi- și competiții sportive ::
 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Sporturi- și competiții sportive | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Sporturi- și competiții sportive ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Aplicatii-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Sporturi--si-competitii-sportive | Titlul acestei pagini: Sporturi- și competiții sportive