www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
 
Echipamente originale generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Succes în afaceri

.
  »»   


Motto | Citate
 
energie vitală & forța vieții "Norocul reprezinta arta de a sti cum sa te pregatesti a intalni oportunitatile."
Seneca

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Avantajele utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală


Diferite aplicatii
ale Energiei- și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

în domeniul afacerilor - business - și investițiilor

Succes în afaceri


Aplicatiile Energiei- si Fortei Vitale, si deci ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala (toate, cu Generatoarele de Energie- si Forta Vitala® Chi & Prana & Orgon incorporate si integrate, deasemeni şi Dispozitivele Radionice de Putere, adica: dispozitivele noastre radionice si psionice, cele alimentate-, actionate si propulsate cu Energie- si Forta Vitala Chi & Prana & Orgon, toate, avand incorporate cel putin una-, sau mai multe Generatoare -puternice- de Energie- si Forta Vitala) pot fiolosite si utilizate cu usurinta si cu succes in domeniul afacerilor, pentru succesul in afaceri (pt business - in general), aplicatiile sale fiind destul de numeroase.Echipament de Energie- si Forta Vitala, Dispozitiv Radionic de putere RAD 2400 HD

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD de tip Dispozitiv Radionic de Putere cu Generator Chi & Prana si Orgonic incorporat si integrat

Aveti aici o -scurta- lista a situatiilor unde Echipamentele generatoare de Energie- si Forta Vitala puternice pot conta enorm, pot influenta- si pot ajuta rezultatul scontat, pot decide diferenta, diferenta dintre castigator si invins, diferenta dintre succes si esec.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Oportunitatea pentru noi afaceri – puteti seta oportunitatile pozitive care conteaza si au greutate in pornirea si derularea corecta- si in conditii optime a unei noi afaceri

Echipamente de Energie- si Forta Vitala 'Strategii de Succes' in general – dezvoltarea strategiilor avantajoase si castigatoare intr-o afacere existenta pentru marirea- si largirea ei, cat si pt expansiune.
Program Radionic Manifestare Puteti vedea de asemenea o descriere mai detaliata a "Strategiilor de Succes" in sectiunea despre profesie si bani.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare specifica pt marirea veniturilor

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Cu ajutorul "legaturilor structurale" adecvate, puteti energiza persoanele care lucreaza in afacerea- si la firma dumneavoastra, precum si clientii Dvs. in mod indirect.

De exemplu, puteti transfera Energie- si Forta Vitala benefica tejghelelor din magazine, pe scaunele pentru clienti din holuri si din salile de asteptare, sau in sali de sedinte, etc., in plus puteti seta- si fixa "trend"-uri dorite pentru diferite situatii deziderabile pt Dvs. -si firma Dvs.-, pt a face pe parteneri mai deschise propunerilor dumneavoastra, si de a accepta punctul Dvs. de vedere, si pentru a declansa- si a obtine situatii de castig reale pentru toate persoanele implicate (situatii win-win).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Cand angajati persoane pentru o pozitie anume -specifica si importanta- in firma, puteti sa folositi Echipamentele de Energie- si Forta Vitala pentru a testa- si a atrage personalul cel mai bun posibil.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Promotii si reclame adecvate -marketing promotional: energizati -din plin- publicitatea dumneavoastra.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Management si Trend Management – utilizati echipamentul Dvs. pentru a intensifica- si optimiza eficientă, optimism si alte calitati Echipament de Energie- si Forta Vitala, Dispozitiv Radionic de putere RAD 2400 HDpozitive si dezirabile -si, desigur, necesare- ale managementului, pt buna derulare a evenimentului si -in general- pt succesul firmei si a afacerilor Dvs.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD de tip Dispozitiv Radionic de Putere cu Generator Chi & Prana si Orgonic incorporat si integrat + Amplificatorul de Energie- si Forta Vitala cu disc de transfer unic PBT 2400 HD

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Bani – energizati-, intensificati- si optimizati eficienta si recompensele in managementul banilor, repectiv a tuturor resurselor financiare.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Expozitii si targuri specifice – utilizati echipamentul Dvs. pentru a avea cele mai atractive reprezentari-, si reprezentatii in astfel de locuri -daca participati-.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Imbunatatirea atmosferei de lucru - in general.

Program Radionic ManifestareEchipamente de Energie- si Forta Vitala Imbunatatirea atmosferei din birouri.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Energizarea- si incarcarea cu energii specifice -alese de Dvs.- a scaunelor in salile de sedinte si de lucru, in 'meeting point-uri', pt intalnirile de afaceri importante, pentru brain storming si pentru dezvoltarea ideilor creative noi.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare specifica pt un management bun

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Utilizarea Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala pentru a energiza-, intensifica- si optimiza abilitatile deziderabile in toate situatiile de risc - precum, de exemplu, implicarea in bursa valutara.

Gasiti informatia specifica "cum-sa faceti" , acel "know-how"-ul in manualele speciale -online- ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala, dar -si mai bine- cereti ajutorul serviciului de suport al clientului -de la Distribuitorul autorizat-, pentru situatiile mai complicate si mai complexe.

Pentru situatiile mai complicate, mai complexe, mai 'delicate' si mai avansate in afaceri, profesie si politica, Programele noastre Radionice de Manifestare sunt de un ajutor semnificativ! Echipament de Energie- si Forta Vitala, Dispozitiv Radionic de putere :: Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5

Prin urmare, este spre avantajul dumneavoastra sa lucrati cu cel putin unul dintre Dispozitivele noastre Radionice de Putere, precum RAD 2400 HD si -mult mai puternicul- RAD 5 / ATG 5, depinzand -desigur- de marimea afacerii dumneavoastre si de stringenta obiectivelor urmarite !

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5 / ATG 5 | Echipament de Energie- si Forta Vitala Generator de Trend-uri + PBT 2400 HD


Echipamente-, accesorii și servicii de Energie- și Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala PBT 2400, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul de SuperManifestare, Program Radionic de Manifestare
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Pachetul de filtre- si simboluri magice "Afaceri / Business", Pachetul pentru controlul afacerilor si banilor / Control Financiar (Business & Money Pack), etc.
Servicii de consultanta si suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- si Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)


Informatiile despre 'Aplicatii' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse si adaptate in limba română si puse la dispozitia Dvs. de catre Alex Sandor Dezsi.
Traducerile, si indeosebi, ideile si conceptele respective sunt protejate de legea Copyright © -ului!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Using the Chi Generator® & Orgone Generator® / Chi Energy & Orgone Energy Applications for Business.
Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2005, 2007, 2010-2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

:: Titlul acestei pagini: Succes în afaceri ::
 
Sitemap Email Home

Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: starfish-ro | Titlul paginii: Succes în afaceri | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Succes în afaceri ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Aplicatii-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Succes-in-afaceri | Titlul acestei pagini: Succes în afaceri