www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~
     
 

Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Utilizati Energiile creative ale Universului!

Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

ENERGIA VITALĂ & FORȚA VIEȚII
Bio-Energie / Bio-Energy

BIO-ENERGY Corp.: Distribuitor unic autorizat ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală în Europa Centrala- și de Est


rTrend Generator rad5 | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALĂScurta introducere in teoria- și in tainele Tehnologiei ENERGIEI- și FORTEI VITALE UNIVERSALE

Multiplele avantaje ale utilizarii ECHIPAMENTELOR generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală UNIVERSALĂ
(chi / qi & prana & orgon / orgone)

Preluati- și folositi constient Energia- și Forța Vitală Universala pozitiva si benefica in fiecare activitate a Dvs. pt un ajutor eficient al propriei persoane cat si a celor dragi !

Energie și vitalitate pt succesul Dvs. !!
Echipamente energizatoare si revitalizatoare (direct de la Inventator & Producator)!

Bine ati venit pe paginile noastre web!

Bio-Energy Corporation (B E Corp.)   &

                                                  Bio-Energy Consultans LLD.

sunt companii private multinationale cu sediile in Atlanta (statul; Georgia) SUA, și cu mai multe sedii și filiale în Europa ApaVie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA (Telfs, Innsbruck / Austria, Frankfurt am Main / Germania, Budapesta / Ungaria,respectiv; Cluj-Napoca / Romania) înfiintate de către inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală , D-l Karl Hans Welz, firme care are menirea de a răspindii informatiile relevante și a face cunoscute pt cat mai multă lume aceste echipamente unice și performante, precum si de a distribui- și comercializa -in primul rand în UE (Uniunea Europeană) și -în general- în toată Europa-, Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pe care dânsul le-a descoperit și construit încă la inceputul anilor '90 in secolul trecut, și pe care le-a dezvoltat și perfecționalizat de atuncea încontinuu.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAKarl Hans Welz a fost primul om de pe aceasta planeta care a reusit ca să descopere/inventeze- și să construiască un echipament care efectiv genera Energie Vitală & Forță Vitală.
Datorita inveției lui, DOR-ul negativ- și nociv (energia orgonica statica si malefica) putea fi re-transformata din nou in energie pozitiva, dinamica si benefica.

Noile si performantele Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală sunt construite din cel mai bun si mai performant material in acumularea Energiei Vitale & Fortei Vitale -Orgonite™- descoperit tot de catre D-l Welz.
Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala, atata timp cat sunt in functiune,genereaza efectiv incontinuu Energie- și Forță Vitală Universala (Chi / Prana / Orgon), si pot fi comandate numai prin reteaua de distributie- și prin distribuitorii autorizati de catre B.E.C si D-l Karl Hans Welz.

Notă redactor: ceea ce se poate vedea si citi pe diferite alte pagini (în speță, în limba engleză, dar mai nou traduse și în limba română), nu sunt altceva decat minciuni scuntate și inseletorie josnica, cu niste falsuri nefunctionale, provocate de niste persoane (haideti sa le spunem pe nume; escroci sau hoți) care; sau
- nu au habar de functionarea Energiei Vitale și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni si destula cunoastere informationala și practică despre aceasta energie mistică subtilă -Energia Vitală & Forță Vitală Universală- (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- avand o totala lipsa de creativitate, pot doar sa incerce sa fure și să copieze anumite idei si inventii in loc sa construiasca ceva nou si -mai ales!- functionabil
Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tară care -fara sa verifice autenticitatea si veriditatea unor informatii- o preiau si o raspandesc fara sa se deranjeze sa o verifice.
Trist. Trist si dezamăgitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa si cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism si spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie si ne influenteaza -practic- tot timpul, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci si cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective si de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit si suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor cunoștințe și acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si si speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.
Știm despre ce vorbim, fiindcă am întâlnit asemenea oameni, și am vorbit cu ei.
Iar, redarea încrederii acestor oameni, în energiile mistice, în lumea spirituală și -în general- în ezoterie, este un proces lung și anevoios.

Energia Vitală / Forța Vitală / Forța Vieții / Bio-Energia,

meditatie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsau altfel, folosind- și avand alte nume ca; Chi/ Qi (chinezi), Ki / Khí (japonezi), Mana (polinezieni), Prana (indusi), Pneuma (greci), Orgon(e) (dr. Wilhelm Reich), Od / Forta Odica (Baron Karl von Reichenbach), Elan-Vital ( Henri Bergson), Energia Tachyion - Telesma (Hermes Trismegistus), fluid magnetic & magnetism animal (Franz Anton Mesmer), Aura (dr. Kilner), Energia Punctului-Null (Albert Einstein & Otto Stern), Forta-X ( L. E. Eeman), Bio-plazma (cercetatori rusi), etc., etc., este esența, suflul și sursa vieții, întrepatrunde- și trece prin toate formele și le dă viață.
Fără ea nu există -nu poate exista- viața.

Este un fluid nelimitat de energie divină, o forta invizibila care mentine totul in viata, ne inconjoara in permanenta si care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica si psihica, fericirea, echilibrul, armonia si bunastarea.

B-EC Daca doriti o dovada a existentei- și a transferului acestei energii- și forte mistice, efectuati"Testul de transfer". Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | meditatie
Prin acest Test unic si interesant, nu numai ca demonstram existenta Energiei- și Fortei Vitale, ci si faptul, ca ea- cu ajutorul unor 'legaturi structurale' adecvate- poate fi transmisa- și transferata oriunde- si la orice distanta(!), poate fi perceputa- și preluata -constient!- și folosita in toate activitatile- și actiunile noastre, pt a beneficia de toate avantajele oferite si spre a obtine avantaje- și succese semnificative !

De-alungul istoriei umanitatii, Energia- și Forța Vitală a fost folosita pt- și in nenumarate scopuri si obiective.
Aceasta energie mistica, creativa si pozitiva poate fi preluata -constient- și utilizata in toate activitatile noastre indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul si avantajul nostru precum si a celor dragi. (!)

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | checkNe simtim bine si suntem plini de vitalitate, atunci daca beneficiem din abundenta din aceasta energie- și forta pozitiva mistica benefica, si atunci cand circula- și curge neintrerupt-, nelimitat- și fara restrictii in noi, in -corpurile noastre.
Punandu-l in slujba- și in serviciul nostru, ne poate asigura posibilitatea unei vieti-, si a unui trai mai bun-, mai sanatos-, mai fericit-, si mai implinit.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | btuO zicala straveche chinezeasca afirma: "Cine stie cum sa-si circule energia vitala chi, isi pastreaza sanatatea si tine departe boala si necazurile".
meditatie & relaxare | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA
Energia Vitală & Forța Vitală este generata-, preluata si folosita mai ales de fiintele vii.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | wmn grlStim ca Energia- și Forța Vitală este izvorul-, este radacina tuturor activitatilor mentale, -deci implicit si a gândurilor-, stim ca ea se poate transfera-, radia- si directiona.

Gândul este originea, izvorul si punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei si a faptei, deci si a evenimentelor sau a trend-ului dorit. Gândul este energie, si ca orice energie este si purtatoare de informatii.

gand | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAOamenii din toate timpurile au lucrat cu Energia Vitală și Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile, si pt a-si realiza- și a-si împlini visele.
Ei au recunoscut înca cu mult timp în urma ca "gândurile" sunt -de fapt- "lucruri", si au presupus -corect- ca 'materia' este de fapt o forma de energie condensata, cristalizata.

Dand- și asigurand incontinuu-, permanent- și nelimitat forta- si putere (adica; Energie Vitală & Forță Vitală!) gandurilor, ele se pot manifesta, si se pot materializa. (!)

success | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală au fost descoperite de catre Karl Hans Welz, dupa cca 30 de ani de cercetari stiintifice intense.
Aceste Echipamente unice sunt cele mai avansate si mai performante echipamente (unelte) pt autodezvoltare si pt dezvolatrea personalitatii- și a sinelui (implicand si procesul de manifestare- și creatie constienta!), care -de acum, in sfarsit!- este la indemana tuturor, deci si a Dvs.!

relax | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală -asa cum le arata si numele- genereaza- și emana incontinuu- și neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (Chi, Prana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Bio-Energie, etc.).
Si fac acest lucru incontinuu- și neincetat pt avantajul, ajutorul si suportul Dvs.!
Insa, cu ce randament si cu ce eficacitate folositi aceasta Energie- și Forță Vitală, asta depinde in totalitate doar de Dvs. Posibilitatile exista, sunt date, restul depinde de Dvs.!

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAAsigurati forta- și dati putere gandurilor Dvs. pozitive si creative!

apa | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Aceasta energie pozitiva si mistica poate fi folosita in oricare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) si poate aduce succese si avantaje semnificative insemnate pt cel care il preia-, il foloseste si il utilizeaza constient (!).
Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsDeasemenea, aceasta energie este utilizata si in procesul de manifestare, fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.

atentie! | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale se poate combina foarte eficient, simplu si util cu ASTROLOGIA  si cu FENG SHUI.
Pentru "know how" va rugam ca sa ne contactati...

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Câteva axiome -importante- ale Energiei Vitală & Fortei Vitale

Iata cateva axiome valabile pentru Forța- și Energia Vitală:
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitala este o energie omniprezenta, omnipotenta, primordiala si pulsatorie, demonstrabila -si- cu ajutorul dispozitivelor adecvate
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitala urmeaza legea "entropiei negative"
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi acumulata in unele materiale organice si anorganice (altele le vor "respinge"), cel mai performant material in momentul de fata fiind Orgonita™ / Orgonite™ - inventat de catre acelasi Karl Hans Welz)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală cu o tehnologie speciala, Energia- și Forța Vitală poate fi generata (vezi Echipamentele de Energie- si Forta Vitala)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi transmisa -oriunde- și directionata cu ajutorul "legaturilor structurale" ("Distanta este o functie a diferentelor structurale")
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitală pulseaza,(avand oscilatii specifice proprii), fiind -deci- dinamică
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi modulata -si modelata- atat fizic cat si mental, si poate fi dirijata mental (urmeaza gandul)

Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Cateva teze despre Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală

rad2400 | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentele de Energie- si Forta Vitală in timpul cat ele functioneaza, genereaza- și emit -incontinuu si neincetat- Energie Vitală & Forță Vitală (chi &prana & orgone)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală se poate modula atat fizic cat si virtual
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală cu ajutorulunor accesorii corespunzatoare si adecvate (legaturi structurale) aceasta Energia- și Forța Vitală pura si pozitiva, se poate transfera oriunde, indiferent de distanta fizica
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală aceasta Energie Vitală & Forță Vitală benefica, pozitiva si creativa (generata si emanata din Echipamentele de Energie- și Forță Vitală) se poate folosi- și utiliza in oricare- și -desigur- in fiecare activitate, indiferent daca ea este fizica sau mentala

In folosul- și avantajul Dvs., cat si a celor dragi...
Folositi-l, si utilizati-l cat mai bine si cat mai eficient!

paprika | Echipament de Energie- și Forță VitalăFiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală are incorporat -cel putin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Mangnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energie X, Bio-Energie, etc.) puternic!

Echipament de Energie- și Forță VitalăToate Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală sunt manufacturi unice, sunt confectionate din noua matrice de materiale numita SuperOrgonita™ si descoperit de acelasi Karl Hans Welz, (material care este -in prezent- cel mai performant in acumularea Energiei- și Fortei Vitale), au teava/tunul de iesire este din argint, sunt construite- și manufacturate, precum testate- și verificate -de mai multe ori la randul- in laboratorul D-lui Karl Hans Welz, si au inglobate - in functie de tipul aparatelor- cel putin una!-, sau mai multe Generatoare de Energie- și Forta Vitala !

Cu fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitalăao2000 Echipament de Energie- si Forta Vitala se poate energiza-, si se poate incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală -in timp scurt, pana la saturatie- apa potabila si hrana-in general-, si cu anumite tipuri (AO-, si HD) se pot elimina informatiile negative- și nocive aflate in apa (datorita contaminarii ei energetice, respectiv cu FEM) si re-inlocuirea lor cu informatiile originale, pozitive si benefice, re-transformand apa potabila in ApaVie!
Acest lucru, doar Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală vi-l pot oferi, nimic- și nimeni altul! !

In general, putem afirma despre Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală ca...

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Succese și realizări

vital | Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta VitalaSuccesul este un mod de viata, un -așa numit- "lifestyle".
"Oamenii de succes au obiceiuri de succes" afirmă Brian Tracy, și noi nu îl contrazicem  ;-)).
Dați-vă șansa de a trai mai bine, mai sanatos, si de a avea o viata mai plina, cu mult mai multe succese si realizari!

Noile Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã, apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate si destinate -pe langa altele, în special- pentru:

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare si perfectionare dorite!

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, sex si activitãti sportive
  Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite si in toate domeniile vietii Dvs.
Randament mai bun, mai ridicat

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile si în toate domeniile vietii

chakre | Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta VitalaEchipamente -generatoare- de Energie Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil indezvoltarea sinelui si a personalitatii

Echipamente -generatoare- de Energie Vitala Energizare- si curatire chakre, intarirea aurei

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Siguranta si protectie

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti si pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Conducerea si managementul vietii Dvs, (sau poate a unei afaceri) - succese concrete si de duratã

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati si sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund si mai

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Autovindecare - porniti si controlati procesul de autovindecare si regenerare a trupului, a organismului si a celulelor cu ajutorul Energiei- și Fortei Vitale.

Echipamente -generatoare- de Energie VitalaAmeliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a energiei si fortei vitale

Echipamente -generatoare- de Energie VitalaProgramari complexe de TREND-uri pt succesului scontat,

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

' , $content ); $second_step = explode("

' , $content ); $second_step = explode("

Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală?

Raspunsul este -deasemenea- simplu: oricine, cine are o viziune larga- și cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de varf.

Dati- și asigurati energie, fortã si putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta si pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală puteti fi stapanul propriului destin si puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

In legatura cu procesul de manifestare si al Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală exista un singur secret: folosirea -constienta!- cat mai eficientă a fluxului energetic puternic degajat- si emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, in toate actiunile si indeletnicirile Dvs.!

Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală este ușoară și simplă!

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a Energiei Vitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortã Vitalã, în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei, respectiv a Programãrii Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fatã cea mai avansatã si eficientã metodã de auto-ajutorare, auto-programare si -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a deveni mai relaxat si mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitalã -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitalã sã pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învãtarea mai rapidã, cu  îmbunãtãtirea si dezvoltarea memoriei si inteligentei, etc.;
(vezi si pagina despre Echipamentele Meentale & PsihoTrainer-e)

Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament MentalEchipamente de Energie- si Fortã Vitalã asigurarea-, generarea- si emisia de Energii Vitale active si creative, adecvate, benefice si potrivite schimbãrii în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, si ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a furniza- si a asigura Energie Vitală & Forta Vitalã în,- si pentru orice activitate (cotidianã) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnasticã -aerobicã-, precum si pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- si înlocuirea lor cu altele -mai utile si sãnãtoase, precum si pentru cure de slãbire, scãdere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzãtor, renuntare mai usoarã la vicii: tigarã-fumat, alcool-bãuturã, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bunã si mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a preveni bolile, îmbolnãvirile, respectiv tratarea si vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientã a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecãrii), si pentru a fii- si rãmâne sãnãtosi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã protectie si sigurantã -energeticã-;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã pentru diferite exercitii fizice si activitãti sportive -nu numai de performantã-;

protectie si siguranta -energetica | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament Mental

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã ajutorarea persoanele sensibile la schimbãrile vremii, (tratarea si vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã energizarea-, purificarea- si optimalizarea apei potabile si a hranei zilnice (energetizarea apei si a alimentelor);

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea si cunoasterea unor noi stãri si nivele mentale, în îmbunãtãtirea constientizãrii, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum si a meditatiei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã eliminarea efectelor negative ale poluãrii electromagnetice; ca si cele ce apar în vecinãtatea liniilor de înaltã tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

          deasemenea:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã explorarea puterii si a posibilitãtilor nemãrginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã o mai bunã a folosire a creierului, a mintii si a memoriei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã armonizarea celor douã emisfere cerebrale; o mai bunã sincronizare;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea scopurilor si telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã echilibrarea- si energizarea chakrelor, -dirijarea constientã a Fortei Vitale cãtre centrele vitale de energie subtilã;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã precognitie;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã telepatie;

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 si 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 si 2
Chakra nr. 1

și / sau...: prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive, etc., etc.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Atingerea și împlinirea țelurilor și scopurilor Dvs.

este mai aproape ca niciodatã, pentru cã Energia Vitală și Forta Vitalã este forța conducãtoare si sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale si spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorialã sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã, ESP), etc.

În concluzie putem deci sã afirmãm cã Energia Vitalã Universalã - și implicit Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de Putere integrate, pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesarã atingerii telurilor propuse!

Inapoi la inceputul paginii...

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală, și accesoriile lorvital

chi energizer CE 69 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
CE 69

AO 1100 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi energizer 99
AO 1100

AO 2000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - aqua optimizer 2000
AO 2000


JU 99 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator ju 99
JU 99


JU 1000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
JU 1000


LPOG 2400 DL | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog dl
LPOG 2400 DL


LPOG 2400 HD | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog hd
LPOG 2400 HD


RAD 1000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 1000


RAD 2000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 2000TC 99 Cuplu de transfer - transfer couple for chi energy
TC 99

Accesorii de EnergieVitală
Legături structurale
RAOPTC Cuplu de transfer - large transfer to energize food
RAOPTCPBT 2400 Amplificator / buster de Energie - power booster
PBT 2400


RI 2400 CD Program Radionic de Manifestare
Basic Manifestation Radionic Program

Programe Radionice
Program Radionic de Manifestare - Nou -manifestation program - marketing success
(Nou) Manifestation RadionicProgram


Program Radionic de SuperManifestare - supermanifestation program
SuperManifestation Program


Accesorii speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
: CHI-Card
Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala
» Vezi si pagina 'Catalog'...next

Informatii mai ample si mai detaliate gasiti pe paginile web:
www.energievitala.ro și www.energie-vitala.com

Last updated: 2012
Copyright© 2017 Toate drepturile rezervate !

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Consultanță on-line [sau prin telefon]

Servicii și consultații oferite
privind Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forță Vitală Universală

recomandata- si oferita toti acelora, care -in primul rand-
Echipamente de Energie- si Forta Vitala vor sa comande
iar în al doilea rând celora, care
Echipamente de Energie- si Forta Vitala au comandat deja Echipamente- de Energie Vitală și Forta Vitala si / sau Accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)

Comenzi prin E-Mail

39 € / h
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
 
  »»   
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie Vitala si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !
:: Titlul acestei pagini: Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ ::
 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Bio-Energy---Bio-Energy-Corp--- | Titlul acestei pagini: Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~