www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
 
Echipamente originale generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
 

Meditații și reflexii zilnice

  »»   

pagina index... :: Energie Vitala & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Tratate, cursuri și disertații de Diosofie | Filosofie Divină

Meditații și reflexii zilniceTimpul nostru este de doua feluri. Timpul trupului și al spiritului.

Spiritul nostru s-a ridicat la forma actuala de constiinta parcurgand, in milioane de ani, numeroase trupuri și forme de existenta.
Spiritul a imbracat multe corpuri tinere, ca pe niste haine. Este important sa avem mare grija de haina fizica a spiritului și sa -ne- recream trupul mereu din elementele spirituale și sufletesti.
Cu cat vor fi ele -sufletul și spiritul- mai batrane, mai mature, cu atat vor fi mai capabile sa domine corpul fizic și sa-l transforme dupa propria dorinta.

Cu ajutorul fortei sufletesti și spirituale putem fi frumosi, sanatosi, puternici și iubiti de oameni.
Dar cu aceeasi forta - cel putin in viata actuala-  putem sa ne facem urati, bolnavi, slabi și antipatici.

Daca evolutia se straduieste catre perfectiune, finisare, atunci totul trebuie sa se ridice pe o treapta mai inalta de perfectiune.

Aceasta forta magica e gândul.
Nu poate fi vazut cu ochiul liber, dar este o realitate la fel ca și florile, copacul, sau fructul acelui copac.

Gândurile ne formeaza mereu pe noi, ne formeazã muschii, organele interne și externe, deci tot trupul.   Trebuie sa fim constienti ca noi suntem prezenti printre oameni nu numai cu corpul fizic, ci și prin energiile- și fluidele emanate, influentam oamenii, animalele și plantele, adica toate fiintele.
Acest lucru ne face sa fim simpatici sau antipatici, indierent daca tacem sau vorbim.
Trebuie sa stim ca e mai important -cateodata- ceea ce gandim și simtim, decat ceea ce spunem.

Suntem inconjurati de propriul nostru camp magnetic (camp de energie / aura), care atrage sau respinge.
Orice ni se intampla in urma simpatiilor sau antipatiilor exprimate in mediul nostru exterior este rezultatul vibratiilor energetice și fluidice emanate de catre noi.

Iubirea sincera emanata de catre noi, atrage dupa sine reactia pozitiva din partea oamenilor, animalelor și plantelor.
Pentru ca tocmai aceste ganduri și sentimente atrag oamenii, animalele, plantele care gandesc și simt in acelasi mod. Ne vom putea baza pe toti acestia.

"Soarele sa nu apuna niciodata cu supararea ta" – in aceste cuvinte biblice se afla ascuns secretul sanatatii. (!)
Cel care se culca seara suparat, stresat, plin de frici, apatic, va petrece sufleteste foarte multe ore, in timpul somnului, intr-o atmosfera rea și va aduna foarte multe suparari și probleme pentru ziua urmatoare.Sa privim lumina ca fiind energie și sa simtim responsabilitate pentru propria noastra energie.
Sa fim constienti de faptul ca noi influentam atat in pozitiv cat și in negativ pe toti cei la care ne gandim, pe toti acei fata de care simtim ceva sau spunem ceva la un moment dat.
Ii influentam pe toti cei pe care-i atingem sau doar trecem pe langa ei, fie și pentru o clipa, fie ca sunt oameni, animale, plante, obiecte etc. Atitudinea lor de pana atunci se va schimba in urma intalnirii cu noi.

Suntem capabili sa influentam animalele, plantele, apa, aerul, cladirile, apartamentele și chiar și oamenii.
Nivelul de energie al fiecaruia dintre noi va creste sau va scadea in functie de cine are mai multa sau mai putina energie, acest fapt oglindindu-se in surplusul de energii ce ne influenteaza atat pe noi cat și pe ceilalti, atat cantitativ cat și calitativ.Scopul spiritual al vietii noastre este sa experimentam toate situatiile in care ajungem și sa le dominam pe acestea.
Orice ni se pare complicat, dificil, acela, in mai toate cazurile, reprezinta pentru noi o provocare karmica și trebuie sa ajungem la finalul ei, pentru a realiza cunoasterea lumii fizice.
Acest lucru trebuie sa-l incepem și s-o și facem, oriunde am fi și oricare ar fi izvoarele de energie care sunt la dispozitia noastra.
N-are rost sa ne dorim situatii mai norocoase, pentru ca daca am avea nevoie de altceva decat ceea ce ni se infatiseaza, atunci Spiritul nostru ar fi ales acele cai.

Daca ne ocupam cu ceea ce suntem, cu ceea ce vedem in jurul nostru, și ne asumam responsabilitatea pentru faptele noastre, atunci nu avem nevoie sa experimentam neajunsurile partii negative. Daca acceptam faptul ca nu soarta/karma ne coordoneaza viata, ci noi insine atunci, fără a baga de seama, se va deschide in noi o usa și vom putea incepe sa parcurgem imediat drumul care ne va duce catre evolutia spirituala.

Daca greselile, neajunsurile, etc. n-ar face parte din drumul vietii noastre, atunci spiritul n-ar avea nici un motiv sa se (re)incarneze, n-ar avea din ce invata.Orice adevar este in legatura cu toate adevarurile universale și cosmice, asa ca putem ajunge de la adevarul cel mai simplu la adevarul cel mai complicat. Acest lucru ne poate convinge de faptul ca Diozofia nu este doar o teorie, ci este exprimarea adevarului. Toate principiile Diozofiei se dezvolta și se imbogatesc mereu. Se pot asemana cu samanta plantata, care creste incet, se extinde pentru a deveni copac.

Toate conceptele Diozofiei cresc, se dezvolta, pana cand, in final, nu va mai exista nici o actiune sau sfera a Cosmosului, a Totului, care sa nu apartina și campului de cuprindere al Diozofiei. Asa vom avansa, pana cand vom deveni intruparea intregii intelepciuni, și vom Intelege Adevarul Vietii, și vom cunoaste planul divin care se afla in fata noastra.

Daca discipolul invata, se intereseaza și este perseverent, este mai mult ca sigur ca-si va atinge scopul; iluminarea interioara. Aceasta este o parte a evangheliei Diozofiei, dovada unui viitor maret ce se refera la toti.Mai mult ca sigur ne-am dorit macar o data in viata ceva, iar apoi ne-am dat seama ca n-a meritat energia consumata pentru obtinerea lui; a fost o dezamagire pentru noi. Sa fim deci precauti, sa nu ne avantam in obtinerea unui lucru inainte de a cantari daca intr-adevar e important sau nu pentru noi.

O alta intrebare ce trebuie sa ne-o punem ar fi: oare faptele noastre sunt eficiente și potrivite situatiilor date? Oare nu-mi pierd vremea cu ele fără rost?

Daca ne lovim de piedici, sa le cantarim detasat pana cand ne vom da seama ce vor sa ne spuna. De multe ori se intampla sa realizam imediat necesitatea obstacolului și sa-l ocolim. Cateodata trebuie sa asteptam un tip pana ne incarcam cu destula energie necesara pentru depasirea fără efort a obstacolului.

Sa nu dam cu capul de pereti. Sa ne oprim. Sa ne concentram puterea, energia interioara. Sa planificam, sa proiectam cum vom ocoli obstacolul, cum vom obtine ceea ce ne dorim și cum vom putea sa-i ajutam și pe altii.

Nu, nu trebuie sa dai cu capul de pereti daca vrei sa ajungi in fata, daca vrei sa inaintezi. Mai bine foloseste-ti mentalul in mod inteligent, analizeaza drumurile și gaseste-l pe cel mai accesibil și abia apoi actioneaza.

 

vom continua...        

- ! -      

       ~ * ~


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

  »»   

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!


:: Titlul acestei pagini: Meditații și reflexii zilnice ::
 
Sitemap Email Home

Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: starfish-ro | Titlul paginii: Meditații și reflexii zilnice | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Meditații și reflexii zilnice ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Diosofie---Filosofia-Divina-Meditatii-si-reflexii-zilnice | Titlul acestei pagini: Meditații și reflexii zilnice