www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~
     
 

Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Wilhelm Reich și energia orgonică

:: Energia Orgone / Orgon | Energia Orgonică ::

Acumulatori orgonici (ORAC) și DOR-ul (Deadly ORgone)

Wilhelm Reich și energia orgonică
dr. Wilhelm Reich, 1897 - 1957

Energia pozitivă Orgone / Orgon (POR) și acumulatorul orgonic (ORAC)

Energia D O R = Deadly ORgon


Wilhelm Reich s-a nascut pe o ferma mica, la Dobrzcynica, în Galitia austriaca (pe acel timp facand parte din imperiul Austro-Ungar, azi, apartinand Ucrainei), într-o familie de evrei, pe 24 ianuarie 1897.
La varsta de 12 ani a fost serios zguduit de moartea -sinuciderea- mamei sale (provocata in mare parte de catre sotul ei prin acte de brutalitate si infidelitate), tatal sau a murit de tuberculosa in 1914.
Ramas orfan la 17 ani, s-a inrolat in armata austriaca, si a experimentat brutalitatea primului razboi mondial.
După război, a reluat studiile la Viena și se inscrie la Scoala de Medicina.
A fost un elev strălucit, care a dezvoltat o simpatie puternică pentru noua specialitate: cea de psihiatrie.
La vârsta de 23 de ani, el a devenit unul dintre asociatii -apreciatului- Sigmund Freud și -dupa cativa ani- si-a început practica privată ca si psihiatru.

Incepand cu anii 1920, psihiatrul și omul de știință, dr-ul Reich a inceput sa experimenteze un "eter" despre care el teoretiza ca exista.
Unul, care transcedea intreaga materie/energie si, conform lui, era inerent emotiei: in particular ’energia’gasita in impulsul sexual. (!)

El a propus un concept numit „armare” (protejare). Credea ca energia sexuala psihologica, in particular neeliberata, ar putea„arma” celulele, prevenind dinamica energetica potrivita.
Orgasmul este doar o cale de a trece de unele din aceste blocaje, insa esenta acestui mod de gandire este una comuna: mintea cauzeaza imbolnavirea corpului.

Reich si-a facut debutul ca psiholog, a studiiat hipnoza sub conducerea lui Freud, si si-a facut intrarea in stiintele fiziceprin intermediul acestei ipoteze.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

In anul 1930, el a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o orgon / orgone (de fapt era aceeasi energie pe care au studiat-o, si cu care au lucrat si Korschelt, Mesmer si baronul Karl von Reichenbach), si care patrundea intim atat atmosfera cat si in toate vietatile- si fapturile vii de pe planeta.
A definit 'orgonul' ca fiind 'o forță primordială preatomică fără masă ce acționează in univers ca forță vitală elementară'.
Acestă energie este prezentă ăn toate corpurile vii, iar 'circulația sa adecvată' este esențială pt menținerea sănătății individului, precum și vieții pe pământ.

Reich a observat aceasta energia prima data in timp ce studia natura bioelectrica a placerii si a anxietatii.
Folosind un microscop de mare putere, a observat câmpurile energetice ale obiectelor animate și neanimate, inclusiv ale microorganismelor și celulelor sangvine umane.
Utilizand un galvanometru, a descoperit ca in situatiile placute, pielea capata o anumita incarcare electrica, in timp ce in situatiile neplacute, aceasta nu se intampla (ganditi-va la 'detectorul de minciuni').
Initial, el a numit acest fenomen „energie bioelectrica”.

Mai tarziu, in timp ce incerca sa cerceteze originile vietii, Reich a descoperit ceva, ceea ce el a numit "bioni".
Aceste globule de energie, pareau sa emane o anumita radiatie, cum ar fi cea care avea loc atunci cand obiectele erau lasate langa culturile continand bioni, iar acele obiecte deveneau puternic incarcate.
Reich
a observat mai tarziu ca aceasta radiatie era aceeasi energie pe care a observat-o in experimentele sale de conductanta electrica a pielii, si ca, intr-adevar, aceasta energie inconjura toate fiintele vii si era libera in atmosfera.

Dupa ce a condus un experiment in care el credea ca a reusit sa dezvolte protozoame din bioni, Reich a inceput sa investigheze formarea celulelor cancerigene.
El presupunea, si credea, ca toate celulele cancerigene s-au format in acelasi mod, iar acestea s-ar fi dezvoltat intr-adevar din distrugerea tesutului viu.
Reich
era sigur ca aceasta „biopatie” era rezultatul reprimarii sexuale.

Reich a pretins căcreat o nouă ştiinţă (numită, "orgonomy") şi a descoperit alte entităţi, cum ar fi bionii, care sunt presupuse a fi forme de energie orgonica, care nu sunt nici fiinţe vii, nici non-viaţă, ci una de tranziţie intre ele.
A renumit aceasta energie in „orgone” (adica: „orgon”).
Energia orgonica
poate fi privita ca „energia-vietii” (Energia Vitală & Forta Vitala) sau cea organica.
Orgonul -afirma Reich- este o energie cosmica primordiala, omniprezenta în univers, cu o concentratie neuniforma, diferita de energiile electrice sau magnetice, ori de alte tipuri de energii.

In cadrul realitatii stiintelor fizice, orgonul (energia orgonica) este considerat in a da efectiv nasterefortelor electromagnetice, si astfel este incredibil de greu de testat doar decat daca este vazut din acest unghi.
Acesta a fost aspectul din care el (dr-ul Wilhelm Reich) in primul rand l-a testat.

Reich si-a dezvoltat teoria despre energia orgonica dupa cativa ani si a extins-o de-alungul vietii sale.
Teoria sa a constituit rezultatul experientelor cu pacientii sai nevrotici si experimentele sale biologice, ceea ce -a simtit el- a adus dovezi concrete pentru existenta orgonului, si pt a demonstra existenta energiei vitale.

El spunea ca "orgonul" este o energie cosmică primordială, -in general- de culoarealbastra / albastrui, care este prezenta pretutindeni si care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, -implicit- culoarea cerului si aurora boreala, gravitatia, formarea galaxiilor si a planetelor, si exprimarea biologica a emotiilor si a sexualitatii.
Reich a asociat aceasta energie cu cel de-al doilea instinct, cel al perpetuarii speciei si cu conceptia energiei sexuale ca cea mai creatoare, dominanta si puternica dintre energiile universale. El a considerat orgonul ca fiind energia ce anima întregul cosmos si care acționează asupra viului ca energie biologica specifica.

Reich afirma, ca energia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa.
Numeroase aplicatii traditionale sau stravechi, folosesc orgonul (energia orgonica): acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti (chi-kung, tai-chi, tajchi-chuan, etc.), posturile corporale (asanele din yoga) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Energia orgonica este o forta naturala cu entropie negativa care are rol determinant in organizarea si concentrarea materiei.
(Acesta caracteristica a Energiei- si Fortei Vitale a fost demonstrata si de catre Karl Hans Welz, -inventatorul generatorului orgonic- in anii '90).

In 1933, cand a publicat cartea "Psihologia de masa a fascismului" care a fosti nterzisa de nazisti, a realizat ca este in pericol.
In aceasta carte el denunta comunismul ca fiind "Fascismul Roșu".
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

In 1939 s-a mutat in Statele Unite, unde a inceput a noua era in viata lui.

Dr.-ul psihiatru Wilhelm Reich, discipolul- si apoi colegul lui Sigmund Freud, a efectuat multiple experimente cu cele mai moderne instrumente si aparaturi medicale electrice si electronicedin vremea aceea.
El a examinat energiile care sunt eliberate in timpul activitatii sexuale, mai ales in timpul orgasmelor, si a descoperit ca aceasta energie, este o energie vitala, fiind forta vietii.
El a denumit aceasta energie "Orgone"(derivand din cuvantul orgasm, dar avand comun si radacina cuvantului organic).

Orgonul nu este deloc strain corpului uman.
Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, si "yoga" isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste energia orgon eteric- si atmosferic.
De la începutul carierei sale Reich este interesat de emotii si de sexualitate si în mod special de orgasm.
Cercetarile sale îl dirijeaza catre concluzia ca în momentul orgasmului se elibereaza o energie de un tip foarte particular, orgonul.
Aceasta energie, departe de a fi întâlnita numai în actul sexual, este esentiala în toate aspectele unei vieti sanatoase. Este singura care poate elibera omul de angoase si de a-i aduce fericirea.

Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat -stiintific- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie Vitală & Forta Vitala.
El a observat ca un tub cu descarcare in vid, conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat cea normala, dupa ce a fost incarcat cu energie din acumulatorul orgonic un timp mai indelungat.
In plus, sustinea ca plasand un izotop radioactiv in acumulatorul de orgon (acumulator orgonic) se poate prelungii perioada de injumatatire nucleara a acestuia (in schimb, acumulatorul orgonic se incarca cu energie nucleara, stricandu-se iremediabil, trebuind astfel distrus!).

(Ca mentiune aparte, pe masura ce Reich realiza aceasta testare, el comunica deasemenea cu Einstein, care era interesat, dar avea nevoie sa vada rezultatele mai multor cercetari.
Din moment ce -cauzele fiind multiple- comunicarile lor au fost sabotate, si, au aparut si atacuri asupra rezultatelor experimentelor sale, Reich s-a mutat la tara -în Maine-, cercetand si experimentand in singuratate, fiind considerat un paria pentru comunitatea stiintifica.)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umplespatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu,este observabila si masurabila.
Orgonul (energia orgonica) are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele.
Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe.

Rezultatele experimentelor si cercetarilor lui Wilhelm Reich sunt urmatoarele:

Orgonul / Orgone-ul (energia orgonică)
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), si Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.

Frictiunea este conceptul de baza -conceptul cheie!- aici.
Stratificand diferite materiale-organice si/sau anorganice-, frictiunea este creata in interiorul eterului, pe masura ce energia este atrasa si respinsa in acelasi timp.
In dorinta de a realiza un obiect care sa creeze acest efect, a fost creat- si realizat acumulatorul orgonic.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sunt conștient de faptul că rasa umană avea cunoștințe de multe secole despre existența unei energii universale legate de viață. Cu toate acestea, sarcina de bază a științelor naturale a constat în a face această energie utilizabilă. Aceasta este singura diferență între munca mea și toate cunoștințele precedente.
Wilhelm Reich

ACUMULATORUL Orgonic (ORAC - orgone accumulator)

Dr-ul Wilhelm Reich isi vindeca pacientii care erau asezati in interiorul acumulatorului orgonic (ORAC) | EnergieVitala: energievitala.ro + orgon.roCombinarea unor materiale organice cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui dr-ului Wilhelm Reich.

Astfel, a proiectat mai multe dispozitive -asa numitele- acumulatori orgone (atentie: a_c_u_m_u_l_a_t_o_r_ i   si NU generatori !) cu straturi alternante, care maresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care el energiza oameni -si diferite obiecte-, si îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului.

In anul 1940 Wilhelm Reich a construit efectiv acesti acumulatori orgonici sub forma unor cutii (unele erau de dimensiunea unor dulapuri), pentru a concentra -in interiorul ei- orgonul (energia orgonica).

Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator (cu ajutorul carora efectua cercetarile sale in laboratorul lui), altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat ininteriorul lor.
Reich aseza pacientii sai in interiorul acumulatorului pt o perioada de timp anume, dar le vindeca aplicand in paralel si alte tratamente.

Acumulator orgonic (ORAC: orgon accumulator) construit pe conceptele lui Wilhelm Reich
Acumulator orgonic (ORAC: orgon accumulator)
Incarcarea cu energie orgonica a fluidelor si a hranei

Reich folosea adesea acumulatorii sai de orgone pentru a trata bolile precum cancerul.
Parerile sale nu erau insa impartasite de comunitatea stiintifica a momentului.
Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (adica; bolile) din corpul uman.

Conform lui Reich, boala era cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice dincorpul uman.
Si din acest motiv, a pus la punct dispozitivele sale cu care a realizat experimental tratamentele cu orgon / orgone (energia orgonica).
Efectele observate si notate de el, includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar pana la distrugerea unor tumori), dar Reich -anticipand corect- a ezitat sa declare ca aceasta era o metoda de vindecare.

Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect"placebo".
Reich avea credinta ca a dezvaluit omenirii o mare teorie -unificata!- a sanatatii fizice si mentale.

Continuand cercetarile sale asupra cancerului, Reich a dezvoltat acumulatorul orgonic (ORAC), cu care a intentionat a produce o concentratie de energie orgonica.
Aparatul insusi era pursi simplu o cutie construita prin alternarea straturilor metalice (preferandu-se fierul) cu materiale organice, adesea lemn.
A experimentat cu ORAC (ORgone ACcumulator) tinand deopotriva ca cobai, soareci sanatosi si soareci cu cancer, in acumulatorul orgonic, si comparand durata vietiilor cu soarecii de control care nu au fost pusi- si nu au fost tinuti in ORAC.
Reich a gasit ca pana si soarecii cu cancer au trait mai mult decat cei de control care nu au fost tinuti in ORAC (!).

Reich a continuat experimentele sale implicand acumulatorul său orgonic, urmand sa lucreze cu oameni.
A descoperit ca ORAC ajuta la vindecarea unei serii de boli.
Aceste boli erau presupuse a fi cauzate de o lipsa de energie in organism pe care ORAC-ul o inlocuia. (!)
Subiectii care deja aveau nivele inalte de energie orgonica nu puteau sa tolereze -sau tolerau foarte greu- acumulatorul.

Acumulatorul orgonic (ORAC) realizat de Reich era compus din straturi alternative de materialmetalic si material izolator, si arăta ca un dulap de dimensiuni mai reduse, comportandu-se ca un imens condensator (capacitor).

Atunci cand campul energetic a unei persoane (aura) vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere".
Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa. (!)

acumulator orgonic | acumulator de energie orgonica (Wilhelm Reich)
Acumulator orgone (acumulator orgonic)
Dr-ul Wilhelm Reich îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului orgonic

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induc relaxare si o senzatie de expansiune blanda.

Acumulatorii orgonici concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur (!).
Natura acestei energii cosmice, depinzand de circumstante, a functionat fie ca o forta creatoare, reproductiva, datatoare de viata si vitalitate, pastratoare in bune conditii a vietii (OR / Orgon), sau -in absenta acestor conditii- ca un ucigas al vietii (DOR).

Cei care se hotarasc sa experimenteze cu un astfel de dispozitiv orgonic, vor descoperi efecte de armonizare evidente.
Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturală.
Vor cunoaste direct efectele benefice a orgonului pozitiv asupra persoanei in sine, a familiei lor si a prietenilor.
Vor constata cum li se vor transforma miraculos gandurile negre si temerile zilnice in intuitii si asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare si pure.
Iar plantele, apa si animalele de casa vor deveni pur si simplu mai vii.
Si, la un anumit moment, vor dori sa imparta acest cadou si cu ceilalti.

Attention! Totusi, exista un risc- si un pericol-destul de- mare in utilizarea (fara acele necesare cunostinte de cauza, a) acestor acumulatori orgonici (care -cu buna stiinta, sau "doar" din lipsa de responsabilitate!- se uita sa se comunice): aceste acumulatoare orgonice se pot incarca -si- cu energie negativa, nociva și malefica, deci; primejdioasa, cu -asa zisul- "DOR" -așa, cum chiar Reich l-a numit-, adica cu orgon mortal (Deadly ORgon) !!!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


DOR / Deadly ORgone = Deadly Orgone Radiation

Orgone-ul nociv, rău, negativ, malefic, dăunator și fatal, sau; radiatia de orgon mortal (!)

Wilhelm Reich a denumit DOR (Deadly Orgone,adica Orgone ucigator sau Deadly Orgone Radiation -radiatie orgone ucigatoare-) acele campuri de energii orgonice statice, cu multiple incarcari negative, pline cu informatii energetice nocive, malefice si negative, care pot aparea in jurul unor campuri electromagnetice de diferite frecvente (de obicei frecvente inalte).

Experimentul ORANUR

DOR vine de la "Deadly ORgone" (orgon ucigator) – presupus de Reich a fi rezultatul efectului radiatiei nucleare asupra energiei orgonice.
Ipoteza lui Reich cu privire la DOR a izvorat din observarea efectelor pe care sustinea ca le-a descoperit in experimentul lui, numit Oranur.
Reich a teoretizat ca energia orgonica „buna” (POR: Positive Orgone Energy, sau Positive Orgone Radiation), atunci cand este expusa unei surse de radiatie nucleara, a fost antagonizata in DOR „malefic”,

Crezand ca energia orgonică ar fi putut fi folosita pentru a combate radiatia nucleara, Reich a preluat si experimentat ceea ce va fi numit „Experimentul Oranur” (Orgone Acumulator's Nuclear Radiation).
Ca parte a procedurii, 1 mg de radium intr-un container de plumb fiind de referinta, a fost in mod repetat plasat intr-un acumulator de 20 de straturi, intr-o camera metalizata (inclusiv podeaua fiind din metal).

Rezultatele acestui experiment au fost dezastroase:soarecii au murit, iar laboratorul a trebuit sa fie evacuat, acumulatoarele orgonice trebuiau dezasamblate si distruse.

Experimentul Oranur” a condus la descoperirea lui Reich a ceea ce el a numit „orgonul fatal (Deadly ORgone)” (DOR), care ar fi fost rezultatul interactiunii dintre radiatia nucleara si energia orgonica.
DOR a fost descris ca o substanta toxica, neagra, mata, statica, care este puternic incarcata si este atrasa de apa si oxigen.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

DOR din 'armura emoțională'

La fel cum Reich a crezut ca protejarea prin armura musculara era calea caracterului nevrotic de a bloca curgerea fluxului energiei orgonice in-, si spre interiorul corpului si al organismului, incepand cu luna martie a anului 1952, Reich a inceput sa creada ca energia orgonica statica si inghetata in armura musculara a devenit, prin transformare, DOR.
Aceasta a format baza pentru "exterminatorul medical DOR" (in engleza; "orgone shooter") si ii este acordata atentie mai sporita, -si nu numai- in acea critica.

Starea de boala provenita de la DOR nu are nimic de-a face cu nici un virus.
Este o bine delimitata- si circumscrisa boala datorata „norilor DOR” nocivi pre-atomici.
Acesti nori negri trec la intervale neregulate/iregulate deasupra unor parti variate ale lumii, pentru perioade variate de timp, de la cateva minute la cateva zile.

Radiatia este descompunere (haos!) in cadrul spectrului electromagnetic – ceeace este DOR, in mod esential. Orgonul, se pare, este precum o poarta intre lumea fizica si cea quantica / eterica / astrala /, etc.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Nori  D O R
( nori energetici orgon nocivi și dăunători )

Ceea ce este numit „smog” in orasele mari este o mixtura de ceata, fum, etc.
Aceasta ceata devine stagnanta, si nu se dizolva cand norii DOR sunt prezenti in atmosfera.
Apare nu doar deasupra marilor orase, ci si deasupra regiunilor si mediilor rurale, a mediilor verzi din afara localitatilor, lipsite de orice fum industrial.
Acel asa numit „smog”, prin urmare, are in comun prea putin cu fumul; insa regiunile bogate in acest "fum" pot intensifica actiunea norilor de DOR asupra marilor orase.
Aceasta inrautateste si mai mult situatia decat ar fi fost fara prezenta particulelor de fum in aer.
Institutul Orgonic (fondat de Wilhelm Reich) a organizat si a primit rapoarte din multe parti ale SUA despre starea de boala datorata DOR, cele mai multe rapoarte adunandu-se din New York.

P O R (PozitiveORgone - energia orgonica positiva si benefica) este de culoare albastrui (ca si albastrul cerului), iar DOR este de culoare inchisa, reprezinta maroniul, sau -este cateodata- chiar negru.

Reich a ajuns mai tarziu la convingerea ca, in afara de radiatia nucleara, alte lucruri negative ar putea transforma Orgonul in DOR – incluzand aparatele cu raze X, tuburile / luminile fluorescente, poluarea din aer, si chiar armura musculara emotionalaa unei persoane neurotice(!).
Descoperirile mai recente au dezvaluit o accentuata poluare in apropierea tuburilor optice de la TV, monitoarele calculatoarelor, cablurile de inalta tensiune, cuptoarele de microunde, diferitene antene de emisie (radio, tv), retelele- si antenele telefoniei mobile, etc., etc.

Iar, cum energia orgonica a fost presupusa a fi „buna” -chiar; buna la toate-, fiind sursa vietii si a materiei in univers, cauza unui psihic sanatos si a unui organism sanatos, etc., era aproape inevitabil ca Reich sa emita in final ipoteza existentei geamanului sau malefic: DOR -energie orgonica statica- de culoare inchisa, -chiar- neagra.
In timp ce energia orgonică (ORGONE) se presupunea ca este albastra/albastrui (de un albastru deschis), DOR se presupunea a fi o substanta toxica, mata, puternic incarcata -negativ- si atrasa de apa- si oxigen, fiind de culoare inchisa, neagra.
Negru, negru de tot. La fel de negru ca... moartea.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Attention! Reich a descoperit ca in locurile care sunt puternic radiate electromagnetic, DOR-ul era prezent.
Avea dreptate.
Mai nou s-a demonstat ca exista masive campuri de DOR in preajma unei fabrici nucleare, centrale electrice, firele de inalta tensiune, antene de comunicatie (TV / Radio, telefonie mobila), etc., dar tot asa este prezenta intr-o cantitate -desigur- mai redusa, dar totusi considerabila, si in preajma unui calculator, a televizorului, a unui tub de neon / fluorescent, un echipament cu radiatii X, cuptor cu microunde, telefoanele mobile, etc., etc. –

In vecinatatea acestora, sau la plasarea unui acumulator orgonic intr-unul din aceste medii, DOR-ul este pur si simplu atras (acumulatorul orgone se incarca practic -pana la saturatie- cu aceasta energie negativa, nociva si fatala!).

Atentie!Acumulatorul orgonic (ORAC) "aduna" -desigur si- energia negativa (DOR-ul!), si daca o persoana -neinițiată- stă in preajma lui, intra in contact cu el-, sau sta in-, sau langa el, ori, daca atinge cumva tevile sau rezervorul cu apa a "cloudbuster-ului" incarcata negativ, poate fi grav afectat-, fiind foarte periculos, si este chiar posibil ca sa pateasca lucruri destul de rele-, -totodata- grave si mult daunatoare.
Reich insusi s-a imbolnavit considerabil de cateva ori, constientizand acest lucru.

Ganditi-va la DOR ca la o ceata (nor / pâclă) de gunoi.
O puteti vedea atunci cand privitideasupra oraselor -aglomerate- cateodata. Exista -desigur- si smog-ul, dar acesta este ceva diferit.
El a descoperit ca prin intermediul apelor curgatoare, sau prin simpla"impamantare" a acumulatorilor orgononici, ele vor atrage DOR-ul stagnant si nociv.

A descoperit ca prin impamantarea DOR-ului din atmosfera, in zone bogate in DOR (deserturi  / orase -supraaglomerate- / subsoluri -contaminate-), putea efectiv schimba modelele/paternurile vremii (practic, -pur si simplu-, putea schimba vremea), si sa aduca ploi diferitelor zone –readucand si restaurand in mod esential ritmurile naturale.

Acestea se intorc toate la stiinta fizicii, prin aceea ca Pamantul are o oscilatie electromagnetica in ionosfera, numita Frecventa Schumann, iar aceasta este posibil prin -si datorita- orgonului (pozitiv) insusi.

Inventia lui urmatoare a fost "Exterminatorul de Nori" ("Cloud Buster"), reprezentat de un acumulator orgone cu tevi de cupru cuprinse in matrice, si indreptate sus spre cer.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Exterminatorul (și creatorul) de nori / "Cloudbuster"

Din primele descrieri pe care Reich le oferea, norii DOR pareau similari norilor de smog.
Prezenta acestori nori, si convingerea lui ReichDOR era responsabil pentru acestia, l-au condus pe Reich la construirea ’cloudbuster-ului’ (exterminatorului de nori).

Pentru a combate DOR-ul, Reich a dezvoltat- si a construit "(exterminatorul- sau creatorul de) tunul de nori" (denumirea in lb. engleza este: "cloudbuster"), un instrument care constă din cinci tevi goale pe dinauntru împămantate (si acoperite) in apa, cu care imprastia -sau aduna, de preferinta- norii.
In exact aceeasi masura in care Reich credea ca apa absorbea si pastra energie orgonica pozitiva (ORGON), el credea de asemenea ca -tot in asa fel- apa absorbea si pastra -si- cea negativa DOR. Timpul, si -desigur- experimentele facute in aceasta privinta, au demonstrat ca avea dreptate.
Anumite forme- si configuratii de nori, in mintea lui Reich, indicau ca norul a fost ‚scufundat’ (adica; impamantat!) in DOR.
Reich
credea ca acest „exterminator de nori” era capabil de a extrage DOR (energia orgonică nocivă) din atmosferă în apa.

Mai tarziu, a modificat acest dispozitiv pentru utilizarea sa si in cazul oamenilor (a pacientilor sai).
Instrumentul modificat,"exterminatorul de DOR medical", ("orgone shooter" cum l-a denumit el), a fost utilizat cu intentia de a misca energia blocata de contractiile musculare (vezi „armura de caracter / armura emotionala” mai sus) pentru a elibera energia si a impulsiona exprimarea emotiilor pacientilor sai.

Reich a devenit din ce in ce mai ingrijorat in privinta a ceea ce el credea a fi o crestere a prezentei DOR in atmosfera, provenita din spatiul extra-terestru.
Dupa ce a "vazut" cateva OZN-uri(?), Reich a devenit convins ca navetele spatiale erau responsabile.
Simtea -si credea-, ca este responsabilitatea lui de a contracara aceste invazii spatiale producatoare de DOR prin folosirea "exterminatorilor de nori", fiind ingrijorat ca excesul de DOR era cauza in dezvoltarea accelerata a conditiilor desertice (conditii care pot favoriza aparitiile desertului) in Statele Unite.
(??)

Wilhelm Reich si cloudbuster-ul sau
Wilhelm Reich si "cloudbuster"-ul sau
Ceva similar puteti vedea in video-clip -ul lui Kate Bush "Cloudbusting" din anul 1985, in care apare si actorul Donald Sutherland, jucand rolul lui Wilhem Reich.
(text-ul acestui song/cantec il puteti citii aici)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


DOR (Deadly ORgone, energia orgone negativă, nocivă, fatală și mortală) MANIFESTAT:
LUMEA IN CARE TRAIM

Tabelul de mai jos reprezinta din mai multe puncte de vedere, caracteristicile și proprietățile acestei energii universale mistice care -tot timpul- ne inconjoara
(așa cum Wilhelm Reich le-a categorizat)

 

POR = Pozitiv ORgone

DOR = Deadly ORgone

Forme de viata microscopice Pulzatie, vie, viață Rigid, static, mort / moarte
Oameni, si alte organisme (fizice / corpuri) Sanatate, vibratie, pulsatie, expansiune, dilatatie boala, cancer, boala imunologica, contractie, retractie
Oameni, fiinte, psihologice BUCURIE
Independent, suveran, autonom, autoreglare -libera-, constient, constientizare
FRICA
Neurotic, usor de manipulat, caracter "infectant, otravitor"
Organizatii politice Libertate, adevar, dreptate, democratie, autoreglare (in unitati mai mici), deschis fata de altii, relatii- si schimb de pareri dezinteresate, abundenta, belsug, bunastare Tiranie, despotism, violenta, dictatura sau falsa democratie, control centralizat, putere centralizata, intreprinderi gigantice, monopolii de stat, lipsa, deficit
Planeta Pamant Plante din abundenta, bio-diversitate, bine irigate Forme de tip desert, bio-degredare, seceta
Cosmos Miscare spriralata a planetelor, miscare orgonotica a stelelor si galaxiilor ca si in cazul amobelor moniocelulare Reich nu a pomenit de asta, dar ce e cu galaxiile "muribunde", cu gaurile negre sau supernovele?
Fizica Disentropia (noi am numit-o "Entropie negativa"), formarea mostrelor si modelulrilor "spontane" in chaos, energii implosive Entropie, structuri neregulate regresive, decadente, muribunde, energii explosive
Va indemnam sa cercetati subiectul acesta personal, si sa ajungeti -oricum- la propriile dumneavoastra concluzii.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Contaminarea Acumulatorilor Orgonici (ORAC) cu D O R (DeadlyORgone)

o problemă grea- și acută..., însă, nerezolvată de Reich (!)

Dupa cum a fost mentionat in critica personala a Oranur-ului, Reich stia ca un acumulator orgonic ar putea deveni greu „contaminat” cu DOR (adica cu energie orgonica negativa statica, malefica si -grav- daunatoare).

Expunerea -nu necesar, pe perioada prelungita- la un mediu bogat in DOR, cum ar fi fost laboratorul lui Reich in timpul "Experimentelor Oranur", ar transforma permanent(!) acumulatorul orgonic, candva benefic, intr-o aparatura malefica a DOR,-sustinea Reich.
Un astfel de acumulator nu ar mai concentra energia orgonica „buna” inauntrul peretilor sai, insa ar concentra in schimb doar DOR, si ar fi astfel foarte daunator de a sta in el-, sau în preajma sa, fiind necesar ca acumulatorul infectat sa fi indepartat, demontat si distrus(!!).

Acest principiu al „poluarii DOR” ale acumulatoarelor este adesea folosit de 'orgonomistii moderni' ca o scuza, oricand un acumulator orgonic esueaza in a da randament in modul in care Reich sustinea ca ar trebui (!!).
-Si- de aceea, cam orice rezultat negativ obtinut prin experimentarea de catre oricine cu un acumulator orgonic poate fi explicata ca poluare DOR. (?!)
O dovada, pe care orgonomistii prefera sa o afiseze in favoarea acestei ipoteze este aceea ca oricine intra in contact-, sau -chiar- intra intr-un acumulator „contaminat cu DOR” (ori -doar- isi pune capul in interiorul unui asemenea acumulator, chiar pt un timp relativ scurt) se presupune ca v-a simti imediat efectele negative, daunatoare si nocive, simtindu-se rau, devenind bolnav si capatand dureri de cap dureroase si acute, in -cateodata- doar cateva secunde (sau zeci de secunde).

Unii orgonomisti (epigonii lui Reich) sustin ca stalpii de retea a telefoanelor mobile pe care multi dintre oameni nici macar nu ii observa, nu sunt doar stalpi ai celularelor (pe deplin), si emit nu numai tone de energie malefică DOR, dar -deasemenea- si frecvente electromagnetice puternice menite de a antrena mintea umana catre una specifica – in esenta, controlul mintii.

Acesti stalpi -de asemenea- lucreaza in tandem cu dispozitivele HAARP aflate- si amplasate in Statele Unite, China, si posibil oriunde altundeva in lume.
Controlul ionosferei pamantului este cea mai puternica arma pe care o poate detine cineva (afirma tot ei).
Armele nucleare -chipurile- palesc prin comparatie.
(Genialul om de stiinta, Nicola Tesla sustinea ca poate taia lumea in jumatate, si nu mintea).

Majoritatea miscarii orgonice implica crearea atat a "exterminatorilor de nori" (asa numitele "cloud busters") pentru resturile- si deseurile chimice (chemtrails),
(acestea le vor disipa, si va crea cel mai curat cer din cate ati vazut :-)), cat si realizarea de "exterminatori ai stalpilor" ("tower busters") pentru acei stalpi enervanti!
Sic...!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Poluarea EMF (electrosmog), DOR (orgon fatal), și Zonele de Stress Geopatice

Vezi si 'Aplicatiile Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala' »»

Cu faimosul sau experiment Oranur, Wilhelm Reich a incercat sa gaseasca modalitati deutilizare a orgonului (energia- si forta vitala) impotriva efectelor radiatiei nucleare.
Efectele acestui experiment s-au dovedit a fi devastatoare asupra mediuluii inconjurator al experimentului, iar Reich a realizat emergenta unei forme de energii ce aparea a fi rigidificata, statica, 'invechita'.

Reich a etichetat aceasta energie DOR (Deadly ORgone), sau energie orgonica fatala -find intr-adevar, una foarte periculoasa-.

DOR-ul a avut efecte extrem de negative asupra organismului uman si asupra -tuturor- formelor de viata in general, iar o atmosfera incarcata de DOR cauzeaza un acumulator orgonic ca sa se’blocheze’, si sa se ’defecteze’, (adica; sa functioneze gresit si rau).

Reich insusi a experimentat acest lucru cu acumulatorului sau orgonic -cel cu 20 de straturi-, in care a pus (a introdus) material radioactiv.
Cu alte cuvinte, acest acumulator orgonic a devenit -practic- sursa DOR-ului insusi, si a trebuit ca sa fie demontat-, eliminat- si distrus. (!)

Curand a devenit evident, ca -pe langa emanatiile radioactive- si alte forme de Energie Electro-Magnetica EMF / FEM (Frecvente ElectroMagnetice) transformă orgonul in starea sa rigida -negativa, malefica si nociva- DOR.

In mod tipic, tuburile fluorescente si ecranele televizoarelor sau monitoarele calculatoarelor, genereaza -incontinuu- DOR substantial, simtit -si experientat- de multi oameni, care sunt constransi sa fie expusi la asemenea aparate pentru perioade extinse de timp.

Poluarea electromagnetica accentuata si din telefoanele mobile, in special din stalpii si emitatoarele lor puternice, este deasemenea bine-cunoscuta (si -din pacate- simtita zilnic de sute de milioane, sau -chiar- mai mult de un miliard de oameni).

Asa-numitele zone de stress geopatice au efecte similare asupra organismului viu, precum are si DOR-ul.
De fapt, asemenea zone de stress s-au comportat foarte mult asemanator dispozitivelor care emit DOR permanent (de ex. cuptoarele cu microunde sau tuburile lampilor fluorescente).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Transformarea D O R (Deadly Orgone Radiation / Radiația de energie orgonică mortală) înapoi în P O R (energie orgonică pozitivă și vitală)

POR = Positive ORgone Energy / Positive Orgone Radiation | energie orgon / energie orgonică pozitivă

Wilhelm Reich nu a realizat niciodata ca orgonul pulsant (energia orgonica care pulseaza, vibreaza- si oscileaza - deci, este dinamica (!)) poate de fapt sa -re-transforme DOR-ul inapoi in orgon pozitiv sanatos (POR), inapoi -deci- in Energie Vitala pozitiva si benefica (asa cum a demonstrat Karl Hans Welz), un proces care a avut loc- si are loc pe planeta noastra incontinuu, si care reprezinta si motivul pentru care intreaga planeta inca nu se indoapa si se ineaca in DOR, dupa milioane de ani de radiatie cosmica, radioactivitate interna, vanturi solare, etc.
Planeta noastra are-, si va avea grija de DOR, chiar de cantitati mari si insemnate ale acestuia (fara a fi nevoie de utilizarea "cloud buster"-urilor)!

Orgonite® si SuperOrgonita™Problema malfunctionãrii, adica, a funtionãrii rele si gresite a "acumulatorilor orgone care se stricã” atunci când sunt afectati de DOR, a fost contracaratã cu succes pentru prima datã în istorie dupa mai mult de 34 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Wilhelm Reich, atunci când, în anul 1991, Karl Hans Welz -un alt austriac, si un alt geniu!- (dupa aproape 4 decenii de munca- si diverse experiente vaste cu aceasta energie) inventeazã- si construieste primul in lume Generatorul de Energie Vitală & Forțã Vitalã !

Primul Generator Chi
Asa arata primul Generator Orgonic (Generator de Energie Vitală & Forta Vitala) construit de Welz in 1991 pe principii mecanice
(Click pe imagini pt a le marii... apoi; click pe imaginea marita pt a o reduce la dimensiunea (valoarea) initiala si pt a va reintoarce pe pagina web...)

Acest nou dispozitiv este un mare pas în fata (chiar un salt inainte semnificativ), în ceea ce priveste conceptia potrivit cãreia acumularea de energie vitalã are loc numai în interiorul acumulatorului orgone (sau acumulatorilor orgonice).

Mai mult, Welz a descoperit cã energia orgone pulsatorie si oscilatorie (energia orgonica pulsativa, pe care numai un Generator de Energie Vitală & Fortã Vitalã o poate produce!!) transformã energia DOR (Deadly ORgone - orgone mortal) înapoi în Energie Vitalã binefãcãtoare (POR - Pozitiv ORgon).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Orgonita™ / Orgonite® și  SuperOrgonita™ / SuperOrgonite®

Orgonitul™ (sau Orgonita™, "Orgonite™") este o matrice de mixtura speciala de materiale, foarte eficientă, in acumularea de energia vitala orgonica, si a fost descoperita la un an dupa inventarea Generatorului de Energie Vitală & Forta Vitala, in anul 1992, tot de catre Karl Hans Welz.

  Primul Generator Orgonic (Orgon / Orgone) :: Generator de Energie- si Forta Vitala Universala
Generatorul Orgonic (Generator de Energie Vitală & Forta Vitala) dezvoltat- si construit in 1993 deja pe principii electrice / electromagnetice

Multi au fost aceia care -ilegal si total nelegal, fiind lipsiti de etica, si neavand nici bunul simt- de-alungul a mai multi ani, dupa inventia lui, au folosit abuziv această denumire -deja- consacrată (fiind o marca inregistrata!) de D-l Welz, si au incercat -prin aceasta- ca sa le aduca lor anumite avantaje, pt a fi si ei cunoscuti, incercand chiar sa fure cunostintele- si tehnologia construirii si a fabricarii a GENERATOARELOR Orgonice (a Generatoarelor orgon de Energie Vitală & Forta Vitala).

Evident aceste persoane -haideti, sa le spunem pe nume: hoti!- neavand nici notiunile de baza si nici cunostintele necesare, si -desigur- dând si o totala lipsa de creativitate -evident- au esuat.
A copia ceva, neintelegand rolul- si functionalitatea, nu inseamna a-l si realiza, si -desigur- constituie furt- si atac asupra proprietatii spirituale.
Daca constiinta lor e impacata, e și al nostru...

Orgonitul® si Generatoarele de Energia Vitala® confectionate din ea, generand- si emanâd energie vitală pură pozitivă în timpul functionarii lor, sunt inventii majore puse in slujba omenirii, ce au ajutat foarte mult in schimbarea paradigmelor legate de aceasta energie.

La fel ca si Reich, Karl Welz nu a tinut pt el aceste inventii- si inovatii, ci a incercat ca sa o raspandeasca, ca toti mai multi sa poata beneficia de ea.

Mai mult, in 2000 a publicat detalaiat despre Orgonita®, iar in 2005 chiar el a facut publica inventia sa -Orgonitul®, tocmai ca sa ajute pe cei care doresc sa construiasca acumulatoare orgonice din aceasta mixtura speciala de materiale, si sa inlature acele informatii false si confuze venind de la diversi epigoni si pungasi care incercau ca sa comercializeze falsurile lor nefunctionale, a pus pe net acele informatii esentiale cu care ).

Evident, pe langa munca asidua de zi cu zi, numeroasele cercetari si experimente stiintifice -fiind implicati mai multi oameni de stiinta din diferitele regiuni ale lumii, si -neuitand, desigur- de genialitatea lui Welz, de atunci aceasta matrice de mixtura speciala a evoluat in laboratoarele sale si mai mult, fiind cu mult imbunatatita, devenind si mai performanta, permitand realizarea de Generatoare Orgonice de dimensiuni si mai mici, dar mult mai puternice si mult mai performante.
Ceilalti, au ramas acolo unde erau (si unde le si era locul...).
Cum spune si zicala? 'Câinii latră, caravana trece'...

Orgonitul™ (matrice de mixtura de materiale speciale) este -si in prezent!- cel mai eficient material in acumularea energiei orgonice, iar Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala (Echipamentele de Energie Vitala cu Generatoare Orgonice) sunt instrumentele cele mai eficace menite să ajute atât in dezvoltarea materiala cât si in evolutia noastra spirituala (subintelegand totodata si dezvoltarea constiintei si dezvoltarea personalitatii)!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Magnificatorul® lui Welz | Generatorul DOR

In timpul cercetarilor, si Welz a experimentat acelasi probleme ca si Reich.
Confruntandu-se cu prezenta-, si cu potentialul DOR-ului, Karl Hans Welz a inventat- si construit si un "Generator DOR" pe care l-a numit Magnificator™).

Avantajul unui asemenea Generator DOR (un dispozitiv -totusi- foarte periculos in mainile unui neavizat!) este acela, ca el poate fi inchis (deconectat/stins) cu usurinta, contrar acumulatorului orgonic -care continea materiale radioactive in experimentul "Oranur" al lui Reich, si- care, dupa aceia trebuia -efectiv- demontat si distrus !

Efectul -negativ si nociv- al Generatorului DOR asupra tuturor vietatilor -in general-, si -mai ales- asupra fiintelor umane -in particular- a devenit evident imediat ce a fost pus in functiune.
In doar cateva secunde, observatorii voluntari, au simtit dureri pronuntate in glandele lor limfatice si s-au simtit slabiti, au avut dureri de cap -de tip migrena-, unii simtind greata sau simtindu-se -cel putin- foarte nervosi si „iritati”.

Insă, aceasta situatie s-a schimbat aproape imediat -si instantaneu- oricand un Generator Orgonic® oscilatoriu- si pulsatil (un Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala cu Generator Orgonic incorporat) a fost adus- si pus aproape -in raza- si zona de emisie- a Generatorului DOR (!).

AO 2000
Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala AO 2000
(cu Generator Orgonic de Energie Vitală si Forta Vitala inglobat)

Orgonitul® (sau orgonita®) este si in prezent cel mai eficient- si cel performant material (un amestec de matrice de materiale) acumulator de energie orgonică (energie vitală) si fost inventat- si a fost folosit de catre Karl Hans Welz pt prima datain in anul 1992, pentru construirea Generatoarelor Orgonice de Energie Vitală si Forta Vitala.

Orgonite® si SuperOrgonita™

Contrar revendicarilor (si a campaniilor de marketing -cateodata mult prea agresive, tocmai pt inducerea in eroare) a unor imitatori (sau, -mai bine- sa-i spunem pe nume -si in romaneste-: hoti!) ai Tehnologiei Energiei Vitale & Fortei Vitale (inventata- si perfectionata de catre Karl Hans Welz), orgonitul® (sau orgonita®, adica; "orgonite®"- in limba engleza), singur nu a avut efecte in contrabalansarea -sau reducerea- DOR-ului. (!)
Unele persoane neavizate, sau -mai mult decat- ignorante (putem sa le numim -linistit- și trisori, fiindca -pe buna dreptate- vor sa insele lumea), afirma ca Orgonitul® re-transforma D O R in P O R.

Asemenea revendicari absurde au mai mult aspectul unor strategii de marketing a unor oameni acăror singura abilitate este de a fura idei- si tehnologii, si care nu inteleg deloc energia orgonica (si functionarea ei!).
Pentru a evita declaratii stanjenitoare despre cine a inventat Orgonitul®, unii dintre hoti il acrediteaza chiar pe Reich cu transformarea DOR inapoi in POR (Positive Orgon).

De fapt, Reich nu a avut nici cea mai vagă idee ca un asemenea lucru ar putea fi realizat, si tot ceea ce stia el sa faca, era metoda „împământării” DOR-ului nociv cu "exterminatorii săi de nori" -"cloud busters" si -apoi- de a demonta si de a distruge(!) acumulatorii orgonici afectati, o metoda inca practicata si azi de epigonii lui Reich, adica de majoritatea celor care il urmeaza.

Reich nu avea nici o idee cu privire la ce se intampla cu acest DOR dupa ce era „ingropat”/ "împământat" in corpuri- si bazine de apa (in mod ideal, ape curgatoare), si caracteristicile energetice ale acestor functii de „impamantare / ingropare”, cat si problemele cauzate.

De fapt, in Generatorul DOR, chiar orgonitul® este factorul major de contributie pentru generarea unor cantitati masive de DOR (!).
acționează exact ca acumulatorul orgonic cu 20 de straturi pe care Reich l-a utilizat in experimentul lui, in -asa numitul- "Experiment Oranur", insa cu un efect -desigur- mult mai mare !

Normal, Orgonitul® este mult mai eficient, si sunt necesare cantitati mult mai mici pentru a acumula- si apoi -aplicând o tehnologie nouă si adecvată- de a genera DOR.

D O R-ul emanat din Generatorul DOR - Magnificatorul !-, avand langa el -în apropiere- un Generator Orgonic® pulsant (Generator de Energie Vitală si Forta Vitala), a inceput ca sa pulseze- si sa oscileze din nou: si-a pierdut caracteristicile sale rigide si statice (cele atat de periculoase), si -prin urmare- a fost imediat-re-transformat in energie orgonica sanatoasa si benefica P O R - Pozitiv ORgone!!

LPOG 2400 DL
Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala LPOG 2400

In consecinta, modul- si modalitatea de percepere a atmosferei inconjurand dispozitivul, s-a schimbat imediat de la cel depresiv-imbolnavitoare, la unul impulsionant-energizanta.

Reich a avut -evident- dreptate, cand a descris D O R ca energie orgonica negativa ce a devenit stativa, imbacsita, anosta, invechita si rigida (cu proprietati negative, malefice si daunatoare).
Acumulatorii sai, desigur, au devenit parte a problemei mai degraba, decat parte a solutiei.

A fost nevoie de inventia Generatorului Orgonic® al lui Karl Hans Welz (Generatoarelede Energie Vitală si Forta Vitala) in anul 1991, pentru a avea o modalitate eficienta de contracarare-, si a invinge in lupta impotriva DOR-ului, precum si impotriva câmpurilor de DOR masive.

RAD 2400 HD
RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala de tip Radionic
(cu 2 Generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala Orgonice inglobata)

Efecte similare au fost experimentate, atunci, cand Echipamentele- si Generatoarele de Energie Vitală & Forta Vitala au fost introduse in locuri unde DOR-ul negativ era prezent din abundenta, precum in camere si birouri cu multe tuburi fluorescente si/sau monitoare de calculator.
Atmosfera a devenit simtitor agreabila, aproape imediat. (!)

Pentru uz personal, de exemplu, pentru a re-energiza atmosfera din jurul Dvs. contaminata cu DOR, un Echipament -standard- de Energie Vitală & Forta Vitala este -mai mult decat- adecvat.
Insa, pentru atmosfere mai mari/largi si contaminate mai masive de DOR, a avea un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala mai mare si mai puternic (evident cu un Generator Orgonic mai puternic si mai performant) constituie -desigur- un avantaj. Un aspect si un avantaj deloc neglijabil.
(In fiecare Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala este inglobata si functioneaza -cel putin- unu-, sau mai multe Generatoare Orgonice de Energie Vitală & Forta Vitala!).

RAD 1000
RAD 1000: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie Vitală & Forta Vitala orgonică

Pt a obtine mai multe informatii, respectiv pt a alege Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitala cel mai bun si cel mai adecvat pt Dvs. si scopurilor urmarite, va rugam ca sa ne contactati.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Suntem siguri că munca si cercetarile lui Franz Anton Mesmer, precum şi invenţia lui, de fapt, l-au influenţat pe Wilhelm Reich şi -totodata- au influentat si experimentele sale cu aceasta energie mistica, pe care a cercetat-o mai multe decenii.

Evident, munca, lucrarile si experientele lui Mesmer earau bine cunoscute in toata lumea -si mai ales acolo unde se vorbea limba germana-.
Reich -fiind si el austriac- stia de cercetarile magnetizorului si ii erau cunoscute lucrarile lui.
Studiind hipnoza sub conducerea lui Freud, el a fost cu siguranţă bine familiarizat cu Mesmer şi teoriile lui despre "fluidul magnetic" si "magnetismul animal" -cum numea Mesmer Energia- si Forta Vitala-.
De fapt, în literatura europeană despre hipnoza, Mesmer, "fluidul magnetic" şi acumulatori lui de "magnetism animalic", constituie cunoştinţe foarte comune de bază, şi Franz Anton Mesmer este menţionat ca un important pionier in toate lucrările introductive pe această temă, si -practic- in toate practicile de hipnoză.

Reich -insa- a fost destul de pragmatic pentru a NU menţiona numele lui Mesmer în cărtile si operele sale, pentru că Mesmer a fost considerat ca fiind un impostor care a vindecat cu "fluidul magnetic" si a promovat "magnetismul animal" arătând -efectiv- cum se poate experimenta-, simţi- si prelua, (cum de altfel si Reich a făcut-o), dar, el prezentand-o dintr-un alt unghi de vedere, si realizand o abordare mai ştiinţifică si cu total diferită .

Reich -facand cercetari intensive- a fost capabil să formuleze o abordare mult mai moderna -si mai stiintifica- a energiei orgonice.
El a fost primul care a arătat că energia orgonica urmeaza principiul energiei inverse/reverse, şi anume, că potenţialul mai puternic de energie orgonica -a-trage energia de la potenţialul mai slab, şi a arătat modul în care această entropie negativa/inversa a fost motorul mai multor procese biologice, meteorologice şi a altor procese din natură.

în plus, Wilhelm Reich a fost prima persoană care era conştienţa de existenţa energiei negative si malefice "DOR" (adica; Deadly ORgone) cum l-a denumit.
Potrivit lui Reich, "DOR"-ul este o formă de energie orgonica negativa, malefica, daunatoare si statica, care poate provoca probleme grave de sănătate.
Cu experimentele sale "Oranur", el dezvoltase cantităţi masive de " DOR", ceea ce a făcut necesară o abandonare temporară cercetarilor sale in acest domeniu, -imbolnavindu-se chiar si el, precum -deasemenea- si demontarea -si distrugerea-instalaţiilor sale şi a acumulatorilor sai orgonici.

Desi -aparent,- Wilhelm Reich a fost primul om de stiinta care a recunoscut ca energia orgonica (energia- si forta vitala) urmeaza legea entropiei negative/reversive, el nu a avut cunostinte despre transferul la distanta a acestei energii (!!).

O examinare mai atenta asupra proceselor implicate in functionarea "tunurilor- si a exterminatorului de nori" (denumirea in lb. engleza fiind "cloud buster", sau "orgone shooter") l-ar fi putut conduce catre o astfel de concluzie daca ar fi realizat o abordare mai profund ştiinţifică a caracteristicii entropiei negative.

Au trebuit sa treaca mai mult de 30 de ani dupa moartea lui, ca sa se faca lumina si in cazul transferului la distanta (la orice distanta!) a energiei orgonice (Energia Vitală & Forta Vitala), cand Karl Hans Welz, a descris si a enuntat teoria sa despre "legaturile structurale" si despre teoria hiper-spatiului.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Revenind la Wilhelm Reich, in anul 1947, ca urmare a unor articole despre energia orgon/orgone publicate in "The New Republic"si "Harpers", Administratia Medicamentelor si Alimentelor (FDA - Food and DrugAdministration) din Statele Unite, a inceput o investigatie pe aceasta tema si s-a obtinut interzicerea practicarii metodei ca tratament medical.

El -Reich- a refuzat să asculte de ordinul de a interzice vânzarea si comercializarea acumulatorilor orgoni ca "dispozitive medicale", prin care se presupune că ar putea colecta şi a distribui energia orgonica, făcând astfel posibil remediul pentru aproape orice tulburare medicală, (cu excepţia , probabil, a megalomaniei şi auto-amăgirii -cum tin sa afirme gurile rele si cei care vroiau sa-l degradeze-).
Acuzat ulterior de incalcarea interdictiei legale prin practicarea in continuare a metodei, Reich a fost citat in fata tribunalului, dar a dorit sa se apere singur in instanta.

Energia orgonica nu exista”, au sustinut oficialii FDA (Food and Drug Administration) in fata judecatorului.
Declarand ca Energia Vitala, Energia Cosmica nu exista, era evident ca descoperitorul acesteia fie ca era un „sarlatan”, fie un „lunatic” (ori-, ori).
Aceasta este, pana la urma, ratiunea unei stiinte ortodoxe, mecanice, legata de propriile conceptii despre un univers mort -si inchis-.

Reich a pierdut procesul si a fost trimis doi ani la inchisoare.
In august 1956, mai multe tone de publicatii despre orgon -inclusiv cartiile sale publicate, precum si notele si documentele cercetarilor sale- au fost arse de FDA.
(Data amintita este corecta, acestea se intamplau la jumatatea sec. XX, nu in Evul Mediu, și intr-o tara 'democratica' nu feudal-socialist-dictatoric).

Omul de stiinta, marginalizat si ridiculizat de catre "oamenii stiintifici si guvernamentali" ale vremii, dr-ul Wilhelm Reich moare in inchisoare in data de data de 3 noiembrie1957, in urma unui infarct, cu o zi inainte de a fi eliberat conditionat....
(?!!...)

Wilhelm Reich a fost un deschizator de partii indraznet, un pionier stralucit in cercetarea stiintifica a acestei energii orgonice, si a a fost -totodata- un om obisnuit, simplu, dar un adevarat om de stiinta.

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: 'The scientific approach to life energy: Wilhelm Reich', Wikipedia.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2007-2009.
Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)  »»

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)


Kate Bush: 'Cloudbusting'

-omagiu adus lui Wilhelm Reich, song / cantec bazat pe-, si inspirat din cartea lui Peter Reich "A Book of Deams" (Cartea Viselor, sau; O carte a viselor) scrisa despre tatal sau-
(in video clip-ul realizat in anul 1985, apare si renumitul actor Donald Sutherland in rolul lui Wilhelm Reich)
(text-ul acestui song/cantec il puteti citii mai jos)

 

Kate Bush: Cloudbusting

I still dream of Orgonon.
I wake up cryin'.
You're making rain,
And you're just in reach,
When you and sleep escape me.

You're like my yo-yo
That glowed in the dark.
What made it special
Made it dangerous,
So I bury it
And forget.

But every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out--
Ooh, I just know that something good is gonna happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

On top of the world,
Looking over the edge,
You could see them coming.
You looked too small
In their big, black car,
To be a threat to the men in power.

I hid my yo-yo
In the garden.
I can't hide you
From the government.
Oh, God, Daddy--
I won't forget.

'Cause every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out-
Ooh, I just know that something good is gonna happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

It's you and me, Daddy.

It's you and me... Daddy-

It's you and me... Daddy-

E-yeah yeah yeah yeah yo-ohhhhhhhhhh

And every time it rains
You're here in my head
Like the sun coming out.
Your son's coming out.
Ooh, I just know that something good is gonna happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

Ooo-ohh, just saying it could even make it happen.

I'm Cloudbusting Daddy.

Your sun's coming out.
Your sun's coming out.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Dr--Wilhelm-Reich--Orgon---Orgone---Energia-Orgonica-si-Acumulatori-Orgonici---PORE-si-DOR--energia-orgonica-pozitiva-si-cea-negativa--destructiva---- | Titlul acestei pagini: Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~