www.energievitala.ro
:: ENERGIE VITALĂ ::
Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
~ Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.! ~
 

 
 
 
Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie Vitala si Forta Vitala
    :: Energie Vitala .ro ::
»» www.energievitala.ro / ATGS 3000 | Generator de TREND-uri ASTROLOGICE »»
     
 

ATGS 3000 | Generator de TREND-uri ASTROLOGICE

.
  »»   

pagina index... :: Energie Vitala & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Echipamente
de Energie- și Forță Vitală și Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie- și Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Procese de Manifestare :: Tehnologia Programării și Creării conștiente

Generare de Trend-uri Astrologice
Echipamente generatoare de Trend-uri Astrologice

Recomandat -mai ales- -si doar- pentru Experti

Electronic Mind Control / Control Mental Electronic
Controlul Mental la -orice!- distanță prin Tehnologia Energiei- și Forței Vitale

Managementul Tendintelor | Strategii de Succes

Chiar și insasi Universul nostru -sau Sistemul nostru SolarDispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente- poate fi privit ca și un dispozitiv radionic gigantic, unde ratele- sau codurile radionice sunt date de pozitia momentana și actuala a planetelor fata de una și cealalta -respectiv fata de Soare- la un anumit moment dat.

Conectarea și imbinarea Energiei- și Fortei Vitale cu radionica și cu astrologia intr-un echipament extrem de puternic și super performant, poate fi un instrument puternic și deosebit de eficace in mainile Dvs.

yellowball ATGS 3000
Astro-Trend Generator | Generator de Trend-uri Astrologice

...înlocuit de ATG 12 / ATGS 12000 !

Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice), dispozitiv radionic cu 12 Generatorare de Energie- și Forță Vitală super-puternice incorporate, cel mai eficient, flexibil și multifunctional aparat -in prezent- din gama echipamentelor radionice din Tehnologia Energiei- și forței Vitale.

atgs3000Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATGS 3000, cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală, proiectate- și asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice.

Cele 12 case astrologice reprezinta domenii de experienta -de viata (vitale)- specifice, de exemplu a zecea (10.) casa reprezinta profesia și cariera, iar cea a cincea (5.) reprezinta copiii/urmasii, activitatile creative, dragostea- (afectiunile amoroase), și sportul -in general-, casa a saptea (7.) ne da indicii despre parteneri-, și asocieri -amoroase sau de afaceri, despre casatorie, iar, casa a sasea (6.) despre serviciile oferite- și primite (ca de exemplu munca, cariera) și despre sanatate -in general-.

Cu un total de 36 de butoane de setare, cu 12 Generatoare de Energie- și Forță Vitală (generatoare chi, ki, mana, prana, pneuma, orgon / orgone, od, elan vital, bio-energie, etc.) asezate in forma circulara (in forma de roata) super puternice, avand 12 campuri de fluxuri puternice de Energie- și Forță Vitală, prin care se pot seta 12 trend-uri independente- și separate sau -totodata- combina și armoniza cateva -chiar 12 aspecte de- Trend-uri complexe (12 diferite aspecte a unui Trend mai complex).

Functioneaza perfect cu toate Programele noastre digitale Radionice de Manifestare -rulate pe calculator-, cel mai recomandat fiind SuperManifestation™.
Cu acest dispozitiv radionic și psionic fantastic, și -totodata- super puternic, puteti crea Trend-uri astrologice prielnice și benefice și / sau puteti contracara cele negative și neavantajoase scopurilor-, și telurilor Dvs.

ATGS 3000 functioneazã cu 12 buc. de Generatoare de Energie Vitalã super-puternice proiectate și construite in forma de cerc / roata (gogoasa cum D-l Welz le numeste - "donut shape") cu tunurile de iesire din argint, indicand- și punctand centrul energetic al sistemului.

Este TOP-ul tuturor Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală (in afara de ATGS 12000 - care in curand -din 2012- il va inlocui), fiind cel mai versatil, multilateral și cel mai puternic Echipament, o statie de lucru pentru managementul -tuturor- tendintelor, ce utilizeazã 12 câmpuri super-puternice de Energie- și Fortã Vitalã simultan pentru o singurã actiune -sau operatiune- specificã, sau 12 actiuni diferite în acelasi timp, putand opera cu diferite trend-uri astrologice.

Se recomandã utilizarea împreunã cu careva/oricare Program Radionic computerizat (recomandat fiind Programul Radionic de Manifestare, și -cel mai recomandat-; "SuperManifestation™").
Cu acest echipament fantastic veti putea genera chiar Dvs. -însivã- Trend-uri Astrologice puternice-, prielnice și benefice.

Pentru a-l utiliza cât mai eficient, este nevoie și de cunostinte în domeniul astrologiei.

Trend-urile astrologice sunt rezultatul interactiunilor constelatiilor planetare si pozitiilor planetelor în sistemul Solar, care sunt prezente la data și ora nasterii individului (horoscop), respectiv care sunt date la- și pentru orice timp.
Aceste pozitii, vãzute de pe Pãmânt au un aspect al unui dispozitiv radionic gigantic, de proportii planetare, cu multiple legãturi și tendinte de proportii cosmice.
Efectul individual al modulatiei acestor energii cosmice depinde în mare mãsurã și de structura de receptie individualã al organismului, respectiv a "Target"-ului (persoanei- sau persoanelor tintã).

Astrologia descrie Trend-uri (tendinte) din trecut, prezent și viitor, prin interpretarea corelatiilor- și inter-relatiilor acestor structuri ale sistemului planetar. De-alungul mileniilor, mai multe seturi de reguli au arãtat cã de fapt sau dezvoltat dintr-o sintaxã condensatã relativ simplã.
Pentru mai multe informatii recomandãm procurarea- și studiul Curs Astrologic, al lui Karl Hans Welz.

Din punctul nostru de vedere, adicã, vãzând sistemul planetar ca un imens și gigantic dispozitiv radionic -cu proportii planetare- alimentat și propulsat de energii cosmice, -cãmpuri de- Energie- și Forță Vitalã Cosmicã, a fost doar un mic pas -dar, totusi, extrem de semnificativ! :)- pentru a modela și crea un sistem de Generatoare de Energie- și Forță Vitalã dupã structura de bazã astrologicã, adicã; cu 12 câmpuri super-puternice de Energie- și Fortã Vitalã (reprezentãnd semnele zodiacale și energiile planetare).

Cu acest Generator- și modulator de Energii Vitale Cosmice, veti fii capabili de a proiecta-, de a înfãptui- și de a avea un micro-Sistem Solar personal și unic, o -asa numitã- "serã astrologicã", dat fiind comparatia cu serele agricultorilor unde oamenii obisnuiesc sã cultive plante -exotice- în regiuni unde clima de afarã nu ar îngãdui niciodatã acest lucru.
Da, și in Suedia sau Groenlanda se pot cultiva banane.... ;-)

Cu "sera Dvs. astrologicã artificialã" (ATGS 3000) puteti genera Trend-uri astrologice puternice și prielnice pentru evenimente specifice și actiuni pentru mediul Dvs. vital.

De fapt, mai puteti face încã un pas înainte: pentru a experimenta și a grãbi (accelera) solutii la o situatie (sau provocare anume) puteti folosi succesiuni, setari și pozitii planetare care nu au loc în mod natural, exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- și dezvolta anumite conditii climatice care nu existã la fata locului, sau nicãieri altundeva pe aceastã planetã.

3000atgs_tAvantajele acestei tehnologii fantastice sunt inestimabile.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATGS 3000 Generator de Trend-uri Astrologice cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală

ATGS 3000 permite sã efectuãm, și sã ne croim orice trend -inclusiv astrologic- dorit, pentru a se potrivii -optim- structurii individuale ale oricãrei persoane (la fel cum este ea reprezentatã în diagrama astrologicã a zilei de nastere, adica horoscopul).
Doar ca aici, noi determinam energiile planetare cu care vrem sa ne inconjuram și care sa fie active in jurul nostru.

Cu alte cuvinte: aveti acum la îndemânã tehnologia adecvatã pentru a genera trend-uri și progrese astrologice optime sau de a bloca cu succes trend-urile negative sau nedorite.

Persoana, sau astrologul care foloseste acest Echipament nu este doar un simplu interpretor al trendurilor astrologice, ci și un bun și întelept consilier.

ATGS 3000 are 12 Generatoare super-puternice de Fortã Vitalã asezate în formã circularã.
Tunurile de emisie / tevile de iesire sunt toate din argint și sunt orienate cãtre centrul -energetic- al cercului.
Fiecare Generator reprezintã -sau, poate reprezenta- un un semn astrologic zodiacal, (astrological house), depinzînd de preferintele personale.
Fiecare generator este alimentat de module pulsatorii (generatoare de frecventã), frecvente care sunt determinate radionic cu ajutorul a 3* 12 butoane.
Acestea îngãduie o setare -tip- radionicã a caracteristicilor dorite, separat pentru fiecare câmp de Energie-și Forță Vitalã (simbolizând cele 12 constelatii sau semne zodiacale).

ATGS 3000 este topul Echipamentelor -Radionice combinate cu Generatoare de Energie Vitalã-, și nu doar la noi ci în toatã lumea.
Forma circularã specialã, a celor 12 Generatoare de Energie-și Forță Vitalã aranjate în forma unui cerc, fiecare alimentatã prin setãri radionice specifice cu ajutorul celor trei butoane, fac folosirea și utilizarea Echipamentului, respectiv generarea trend-urilor astrologice favorabile, usorã, comodã și flexibilã.

Puteti crea -virtual- un întreg microUnivers, doar al Dvs.
Flexibilitatea acestui Echipament extraordinar este de neîntrecut, de neimaginat.

Puteti folosi fiecare Generator al lui ATGS 3000 împreunã pentru a genera un anumit trend specific anume, sau fiecare separat pentru setarea radionicã și generarea de actiuni și trend-uri specifice, pentru 12 tinte cu 12 efecte diferite.

Pentru aceste operatii Programul nostru Radionic de Manifestare (Manifestation Radionic Program), sau -si mai bine- Programul Radionic SuperManifestation, este un accesoriu ideal.

Fiecare dintre cele 12 Generatoare de Energie- și Forță Vitală superputernice poate fi pornit- și oprit separat.

Cu acest aparat puternic și versatil puteti seta-, programa- și crea 12 Trend-uri (astrologice) / domenii de experienta separate, sau puteti seta-, programa- și crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- și crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Conlucreaza excelent cu filtrele și simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

check ATGS 3000 va poate furniza ApaVie (intocmani ca și AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 și ATG 12 / ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- și incarcata cu Energie- și Forță Vitală, doar ca in cantitati mult mai mari. (!)

Si mai mult, ApaVie energizata- și saturata cu Energie- și Forță Vitală poate fi incarcata și cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific și adecvat-!
Desigur, pe langa apa, puteti incarca energetic și puteti energiza și hrana- și mancarea Dvs. (precum și suplimentele alimentare -de ex. ierburi, vitamine, etc.)!

Vezi și paginile »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie- și Forță Vitală pt energizarea- și optimalizarea apei potabile și a hranii", precum și pagina » "Echipamente de Energie- și Forță Vitală tip AquaOptimizer™"...

Cu o 'legatura structurala' adecvata puteti directiona- și transmite aceste energii oriunde: ATGS 3000 poate functiona acasa la Dvs., in timp ce Dvs. sunteti in calatorie de afaceri-, concediu de odihna- sau in vacanta. Doar puneti o parte a legaturii structutale (TC 99 -cuplu de discuri de transfer-, sau și mai bine cu "booster-ul" PBT 2400, RAOPTC fiind dedicat energizarii apei potabile și a hranii) in cercul Generatoarelor de Energie- și Forță Vitală, iar cealalta parte purtat-il la Dvs.!
In acest fel veti putea receptiona Energia- și Forta Vitala generata- și emanata de echipamentul Dvs., oriunde ar functiona el și oriunde v-ati afla Dvs.!
Mai mult, puteti incarca atat bautura cat și mancarea, hrana Dvs. cu energii modulate adcevat cu simbolurile din pachetul de filtre- și simboluri, la alegerea Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor și filtrelor arhetipale, și -mai ales- a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice !
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!


» Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 

Echipament de Energie- și Forță Vitală ATGS 3000comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
  »»   

pagina index... :: Energie Vitala & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Imagini și poze cu
Generare de Trend-uri Astrologice
Echipamente generatoare de Trend-uri Astrologice

 


atgs3000
ATGS 3000, cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală, proiectate- și asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice

 

 
3000atgs_t
ATGS 3000 Generator de Trend-uri Astrologice

 


» Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 

Echipament de Energie- și Forță Vitală ATGS 3000: comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
  »»   

Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală :: Pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala»» * ENERGIE VITALĂ *


:: Titlul acestei pagini: ATGS 3000 | Generator de TREND-uri ASTROLOGICE ::
:: www.energievitala.ro/ECHIPAMENTE-generatoare-de-Energie-Vitala-ATG-12---ATGS-12000---Generator-de-TREND-uri-ASTROLOGICE-ATGS-3000---Generator-de-TREND-uri-ASTROLOGICE ::  
 
 
 
 
* ENERGIE VITALĂ *
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi ! Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitală | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Energie Orgonică / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALĂ ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: ATGS 3000 | Generator de TREND-uri ASTROLOGICE | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > »» »» »» | Webmaster: DigitroniX :: Dézsi Sándor -ALeX- :: B E Corp. | © Copyright: This site is sole property of Karl Hans Welz & Sandor Alex Dezsi & BEC. Copyright©. All Rights Reserved Worldwide! | 2018 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonit & Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor unic exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitala .ro / ATGS 3000 | Generator de TREND-uri ASTROLOGICE ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Orgonit / Orgonite | Energia Vitala  | Site Page-Topic: www.energievitala.ro | Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/ECHIPAMENTE-generatoare-de-Energie-Vitala-ATG-12---ATGS-12000---Generator-de-TREND-uri-ASTROLOGICE-ATGS-3000---Generator-de-TREND-uri-ASTROLOGICE | Titlul acestei pagini: ATGS 3000 | Generator de TREND-uri ASTROLOGICE