www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / Energia Vitală = Forța Vieții, Energia și Puterea Universului
     
 

Energia Vitală = Forța Vieții, Energia și Puterea Universului

  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "În absenţa forţei vitale, organismul material nu este capabil să simtă, să acţioneze sau să se întreţină. Numai datorită acestei existenţe imateriale (principiu vital, forţă vitală) care îl însufleţeşte în starea de sănătate şi de boală, el poate să simtă şi să-şi menţină funcţiile vitale. În absenţa forţei vitale, corpul moare; apoi, supus exclusiv forţelor din lumea materială exterioară, se descompune, revenind la constituenţii săi chimici."
Samuel Hahnemann

  »»   

Motto | Marketing  
energie vitală & forța vieții Încărcați-vă doar în câteva secunde cu Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă și benefică, și simțiți toate avantajele ei!

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Energia Vitală = Forța Vieții

 

Energia Vitală

 

 

sursa noastră de vitalitate, și

 
   

Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală


Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.ro Există o energie unică
și atotputernică din care toate au emanat, o forță mistică invizibilă care este prezentă și vă înconjoară în permanență și care vă asigură -printre altele- sănătatea fizică și psihică, dezvoltarea personală -atât spirituală cât și materială-, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea.

Dacă aveți - și beneficiați de- cunoștințele necesare și adecvate-, dacă știți cum s-o simțiți-, preluați -conștient!- și cum s-o utilizați -practic- în toate activitățile Dvs. dorite -indiferent dacă ele sunt mentale, astrale, eterice sau fizice- aveții posibilitatea de a avea-, de a dobândi și de a realiza mai mult, mult mai mult, decât ați reușit până acum vreodată.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Se știe că, cei care posedă în abundență din această energie, Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala | EnergieVitala: www.energievitala.rocei care stiu cum să-o utilizeze, cei care îl folosesc -conștient, sau subconștient- sunt mai sănătoși, mai fericiti și mai impliniti în viață, pot să-și atingă țelurile mai repede și mai usor, decât cei care duc lipsă a acestei energii subtile.

În plus, s-a demostrat în ultima vreme, că tot această energie joacă un rol esențial și în procesul de manifestare și de formare -conștientă- a realității.

Din păcate, la ora actuală, cca. 70 - 80 - 90 % dintre oameni duc lipsa acută-, sau chiar cronică (!) a acestei energii- și forțe mistice, rezultatul fiind -din păcate- trist și sumbru; o sănătate mult diminuată, un sistem imunitar slăbit, acumulare crescută de stress si anxietate, o stare psihică labilă, stări accentuate de nervozitate, etc., etc.

Ce este de făcut în acest caz?
Înainte de a vă da raspunsul, și de a vă dezvălui soluția -simplă, dar (totodată, cât se poate de) eficace-, să încercăm să vedem și să analizăm, ce este această energie- și forță mistică, de care am amintit adineauri...

Departe de noi gândul că vă putem oferi o definiție scurtă, concisă și cât se poate de exactă, dar încercăm ca să vă punem la dispoziție acele informații relevante, din care veți putea chiar Dvs. deduce concluziile necesare...

 

Energia Vitală

 
 

este energia primordială a vieții.

 
Este un fluid nelimitat de energie divină.
Energia Vitală și Forța Vitală Universală este energia esentială în Univers, de natură subtilă, de cele mai multe ori invizibilă, din care sunt formate- și sunt derivate toate celelalte forme- și energii.

Univers | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roÎnsați intregul Univers este o masă enormă de energie, permanent pulsatorie.
Tot ceea ce există, este parte din Sursa din care totul s-a manifestat, și -încă-se manifestă.
Diversele vibratii si fluctuații ale acestui câmp, sunt percepute cu simțurile noastre ca fiind diferite forme ale materiei, o formă de energie mult mai rigidă și mai condensată.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Pasiunea este o forță realmente de neoprit, care generează energie, creativitate și productivitate. Când îți place foarte mult ceea ce faci, nu este dificil să reușești."
Richard Carlson

Energia Vitală & Forța Vitală Universală

 

omniprezentă, este esența-, suflul- și -totodată- sursa vieții.

 

Energia Vitală este parte integrantă și indivizibilă a Energiei Supreme atotputernice, pură, omniprezentă, transcendentală, atotputernică și creativă, dătătoare de viață și vitalitate, este o forță eternă infinită, inestimabilă și nemăsurabilă, este suflul divin și respirația Totului -și însăși a- Universului, impregnând și învăluind nu numai Universul nostru cu toate planetele, stelele și galaxiile sale, ci și întregul și nemărginitul Cosmos, fiind parte din emanația Ființei cele mai Supreme, a Absolutului Divin, a rădăcinii a tot ceea ce există, a existat și va exista, a celei mai străvechi Cauze (pe când timpul -încâ- nici nu exista), a Unului care este Totul.

Noi nu suntem -doar- corpul nostru -fizic-, sau emoțiile noastre, sau intelectul nostru, sau oricare distre structurile și constrângerile care reprezintă experiența noastră de viață, ci suntem parte a Energiei- și Forței Divine infinite, care folosește forma materială pentru a trăi experiența dezvoltării spirituale.

Totul în jurul nostru este energie, trupurile noastre (cu diferitele organe), gândurile și sentimentele noastre, locul material unde trăim și conviețuim, cât și toate evenimentel noastre din viață - fiecare exprimă o anume energie, chiar și noi înșine suntem o manifestare a aceste Energii Vitale și Forțe Vitale sublime.
Energia Vitală & Forța Vitală fac parte din absolut toate lucrurile din planul material, care include planeta noastră, stelele și galaxiile, ca și universul material, așa cum se întinde el în spațiu, dincolo de capacitățile noastre de percepție.

Energia- și Forța Vieții este pură, atotștiutoare, atotputernică, eternă și universală (ceea ce înseamnă că se găsește în absolut orice), nemuritoare și nesfârșită (se întinde nu numai pe o eternitate în urma noastră, ci și pe o distanță infinită în viitor), datorită capacității sale nelimitate, ea este conținută în toate lucrurile, și e o parte componentă esențială a fiecăruia dintre noi.

Precum particulele de APĂ care umple oceanul, așa umplă și ea tot spațiul și -însași- materia, la fel cum undele electromagnetice sunt prezente și învăluie -acelați- spațiu.
Putem afirma cu certitudine, că suntem înconjurați- și că trăim într-un ocean de energie format atât din Energie Vitală & Forță Vitală cât și din unde electromagnetice.

stars (sursa: NASA) Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta VitalaMare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile, ea fiind una din principalele trăsături și caracteristici aspeciei umane.
Aceaste trasaturi sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.

Munca cu psihicul ('lucrul' pe planul mental), este una dintre cele mai vechi căi- și modalitati umane de a mânui- și de a manipula (în sensul bun al cuvântului) energia invizibila, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înțeles, și chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere. (!)

Cunoasterea legilor care guverneaza energiile electromagnetice (deasemenea invizibile), determină -practic- toate teoriile existente despre Univers, de la descrierea magnificelor Galaxii pâna la fizica subatomica- si cvantica.

Materia insasi este rezultata ca și intensificarea- și cristalizarea acestui câmp.
Tot ce vedem în jurul nostru este expresia sau manifestarea acestui unic câmp de Energie Vitală & Forță Vitală Universală.

Energia Vitală este energia primordială a vieții, fiind "combustibilul vital":
este CHI din traditia chineza, este PRANA din cea hindusa, și KÍ din traditia nipponă (japoneză).
(Pe o pagină de-a noastră, am adunat mai mult de 100 de nume ale acestei energii- și forțe mistice).

meditatie & relaxare | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Numeroase aplicații și tehnici tradiționale străvechi, folosesc Energia Vitală & Forța Vitală:
acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, chi-kung / qi gong, tai-chi / tai qi, tai-chi-chuan, este utilizata în yoga -posturile corporale(asana)- și tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse, în meditatie, contemplatie, relaxare, -re-vitalizare, etc..
Folosita -deasemeni- de milenii -deasemenea- în tămăduire și vindecare, respectiv, -auto-vindecare.

Este energia de bază folosita în Feng Shui (noi l-am perfecționat în Feng Shui Dinamic și Feng Shui Plus+ !), și în aplicatiile astrologice -modulate de energiile planetare-.
Este forța câmpului energetic ce face să funcționeze radionica, și -implicit- dispozitivele-, setările- și -desigur- programele radionice și psionice, inclusiv programele -digitale- radionice de manifestare.

Aceasta energie- și forță mistica -de-a lungulistoriei- a fost studiată și cercetată de mai multe persoane, savanți și oameni de stiinta, printre altele, și de către:
Hermes Trismegistus (numind-o "Telesma"), Paracelsus ( "Illiaster"), Franz Anton Mesmer ("Fluid Magnetic" și "magnetism aninal"), baronul Karl von Reichenbach ("Od" sau "forță odică"), Korschelt ("Radiație Solară Eterică"), dr. Kilner ("Aura"), dr. Wilhelm Reich ("Orgone" -sau; "orgon"), Are Waerland ("Auxones"), Dr. T. Galen Hieronymus ("Energie eloptica"), etc.
Alții aminteau de ea, ca 'Lumină Astrală', 'Spirit Universal', 'Conștiință Divină', 'Inteligență Infinită', etc.
(Pt mai multe informatii, vezi pagina: 'Scurt istoric despre Energia Vitală și Forța Vitală').

Unele dintre proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale este cea de omnipotență și omniprezentã, fiind prezentã întotdeauna, oriunde- și peste tot, dar -poate- mai important este faptul cã, are o concentratie variabilã în diferite locuri și în diferite perioade de timp.
Este polarizatã.
întrepătrunde- și penetrează toate formele, fiind în continuã învîluire și mișcare.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Prima- și cea mai importantă componentă a succesului, este pacea interioară. Acesta este bunul cel mai de preţ al omului.”
Brian Tracy

Energia Vitală & Forța Vitală

se aseamă energiei electromagnetice (EEM), fiindcă din ambele forme de energie, ființele umane percep numai o mica parte, doar o fractiune, cu ajutorul simturilor lor, și ambele energii variaza, fiind energii pulsative, dar...,
și mai importante sunt deosebirile între cele două forme de energie: Energia Vitală și Forța Vitală urmează legea "Entropiei negative" și neutralizeaza ușor spatiul fizic cu ajutorul unor 'structuri identice' sau cu ajutorul -așa numitelor- "legături structurale".

meditatie, relaxare si re-vitalizare cu ajutorul  Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Printre caracteristicile Energiei Vitale și Fortei Vitale putem aminti, că Energia Vitală & Forța Vitală există -deci- în mai mult de 3 dimensiuni.
Orice schimbare din lumea materiala este precedata de schimbarea acestui câmp. (!)

Energia Vitală și Forța Vitală întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate și neînsufletite, legând toate (obiectele) între ele.

Urmeaza legile inductiei armonice și ale rezonantei simpatice (fenomen care se produce la atingerea diapazonului: spatiul de lănga el va începe sa vibreze cu aceeasi frecventa, emitând acelasi sunet).
Câmpul Energiei Vitale și Fortei Vitale este pulsatoriu (deci; dinamic) și este fundamental sinergetic (adică; agentii separati care acționează simultan, au un rezultat total, mai mare împreună, decât suma efectelor lor luate separat).

Meditatie | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala O caracteristică importantă a tuturor ființelor vii este interactiunea cu mediul înconjurator:
un set de semnale (interne sau externe) trec prin diferite nivele de abstractizare care pot (eventual) sa conduca la anumite tipuri- sau forme de actiune.
În mod tipic, o multitudine de perceptii este grupata în câteva abstractiuni (sau sub-abstractiuni), adica bogatia de perceptii si senzatii, sunt cristalizate -si îndreptate- în doar putine- sau doar cateva abstractii.

La oameni, acest proces este generalizator.
Odata cu evolutia speciei umane, capacitatea de percepție senzorială a crescut, și în mod concomitent a crescut și complexitatea proceselor de abstractizare.

Attention! Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Toate programele -mentale-, metodele sautehnicile (mentale), care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje și au ca scoptransformarea dorintelor- și a 'viselor' în realitate, precum și atingerea telurilor fixate,utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã sunt nevoite- și trebuie sã utilizeze!!) legãturile structurale și Energia Vitală și Forța Vitală Universalã.

Pentru orice activitate de succes -de obicei, efectuate la distanță (practi; la orice distanță!)- cu "energiile subtile", sunt necesare două componente esentiale,adică; doi factori de bază:
Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legăturile structurale, alcătuite din:
     Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legătura cu tendința (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit -si programat-), si
     Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legătura cu ținta (acesta reprezinta obiectul sau fiinta -persoana target- asupra careia se dorește să se actioneze), si...
        Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala -factorul cel mai important și mai semnificant!- Energia Vitală & Forța Vitală.

exclam Orice activitate (mentală) [de auto-programare, (auto-)vindecare, autocontrol saucontrol mental], sau orice îndeletnicire sau tehnicã mentalã, (sau operațiune "magicã"), care face abstracăie, nesocoteșe sau pierde din vedere și eventual neglijează, oricare din acesti factori esențiali- și de bază, este sortită esecului, indiferent de intenție, voință, nivel de pregãtire spiritulă, sau orice altceva. (!)

Știm că Energia Vitală & Forța Vitală este izvorul, este rădăcina tuturor activitaților mentale, -deci implicit și a gândurilor-, știm că ea se poate transfera-, (i)radia- și direcționa.

Gândul este -totodata- originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei și a faptei, deci și a evenimentelor sau a trend-ului dorit.
Gândul este energie, și ca orice energie, este și purtătoare de informații.
Oamenii din toate timpurile -mai ales cei mai evoluati dpdv spiritual- au lucrat cu Energia Vitală & Forța Vitală și au utilizat-o pentru a-și realiza și a-și împlini visele- și dorințele.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Viitorul nostru poate fi în întregime controlat de noi. El nu depinde în niciun caz de capriciile unei puteri exterioare nesigure.”
Charles F. Haanel

Energia Vitală & Forța Vitală

meditatie, relaxare armonizare chakre cu Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitalaeste esența, suflul vieții, ea stă la baza existenței, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitaților psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare și -perfecăionare, autocontrol și control al minții, dezvoltarea personalității, metode de manifestare -conștienta-, etc.).

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtila sau putere / forta psihica, care se manifestă și este folosită - fără excepție - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare și autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, în toate exercitiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la orice distanta), (în magie și în practicile magice-), ea fiind mediumul sau purtătoarea dintre scopul- sau efectul dorit (trend) și tinta (target).

energia chi & energia orgonica :: Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roEnergia Vitală & Forța Vitală poartă secretul permanentelor schimbări pozitive precum și a controlului minții de la distantă (de la orice distanta!), pentru ca Energia Vitală & Forța Vitală este sursa de putere, motorul și propulsorul tuturor activitatilor și îndeletnicirilor mentale.

Energia Vitală & Forța Vitală urmeză gândul, și poate fi dirijat / directionat, transferat și transmis -cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanță.RAD 5: Echipament de Energie- si Forta Vitala (Chi Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uri

Preluind-o și utilizând-o conștient(!) în mod continuu, în toate activitățile dorite -fie ea fizică sau spirituală / psihică- o puteți folosi pt a obține avantaje semnificative, și pt a fi atinse -mai repede, mai ușor și mai elegant- ceea ce vă doriți, ceea ce v-ați programat, ceea ce doriți ca să fiți- sau ca să obțineți-, dobândiți și să posedati -bunuri materiale și spirituale, caracteristici, obiceiuri și proprietati, etc., etc.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala (cu Chi Generator & Prana Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uri 

Acum, datorita Tehnologiei Energiei Vitale și Fortei Vitale, și datorita invenției Generatoarelor de EnergieVitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) și -desigur- a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală acest lucru este posibil, și este mai ușor decât credeti- și vă imaginați!

Energia Vitală & Forța Vitală Universală generată- și emanată de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală poate fi modulată -atât fizic, cât și virtual / mental- pentru a facilita obținerea anumitor "trend"-uri benefice dorite.
Utilizați-o conștient pentru a facilita obținerea succesului dorit!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Short introduction to the LifeEnergy and LifeForce.
Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998, 2001-2003, 2007, 2009-2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
(Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice, manufacturate din Orgonita® și SuperOrgonită®, direct de la Inventator & Producător !)

       Printre altele...
              Echipamente de Energie- și Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum (doar pt un interval de timp limitat) GRATIS: Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale și Forței Vitale Universale »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Toți ne naștem ca microcosmosuri ale universului, purtând un număr infinit de calități arhetipale sau energii interioare. Una dintre cele mai importante sarcini ale noastre în viață este accea de a dezvolta cât mai multe dintre aceste energii, astfel încât să ne putem simții întregiți și să experimentăm întrega gamă a potențialului nostru."
Shakti Gawain

  »»   

Motto | Marketing  
energie vitală & forța vieții Manifestare și transfer -energetic- la distanță, fără Energie Vitală și Forță Vitală? Imposibil!

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) Navigare prin site

Pentru a naviga mai cu ușurinta pe site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina- sau informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (!),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Utilizați funcția de "căutare" / "Search" (de mai jos).

Introduceți cuvântul cheie căutat -fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î ,Ă)

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale
Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: AquaVita™ & AquaOptimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie Vitala si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !Submeniu


 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Energia Vitală = Forța Vieții, Energia și Puterea Universului | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Energia Vitală = Forța Vieții, Energia și Puterea Universului ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Energia-Vitala---Forta-Vietii--Energia-si-Puterea-Universului | Titlul acestei pagini: Energia Vitală = Forța Vieții, Energia și Puterea Universului