www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
 
Echipamente originale generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Energizare și vitalizare de la -orice!- distanță ~

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)


Energia Vitală  =  Forța Vieții

ENERGIZARE

de la distanță -practic; de la orice distanță- !

Servicii complete folosind Tehnologia Energiei Vitale:
energizare, relaxare, profilaxie, armonizare chakre (centrele energetice subtile), întărirea aurei (câmpul energetic uman), autocontrol, control mental, tratament energetic, (auto)vindecare, dezvoltarea sinelui- și a personalitãtii - (si) de la distantã !!


Obs.:
începănd din anul 2010, în afară de energizarea-online, respectiv energizare la distanță prin- și cu ajutorul Chi Card-ului personal , aceste servicii nu mai sunt disponibile !

Totusi, am decis ca să nu înlaturăm aceasta pagină, pt ca, citind-ul și parcurgand-ul, veți găsi multe informatii utile, și -deja, din anul 1999- face parte din istoria paginilor noastre de web.

Suntem bucurosi ca v-am putut servi, -si- prin aceste servicii am putut ajuta multa lume, oameni care au devenit mai bogați -și- datorită energizarii și -desigur- datorita informațiilor și serviciilor oferite.  Energia Vitală și Forța Vitală poate fi generată- și direcționată ușor, eficient și elegant, prin utilizarea

Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală,

si -cu ajutorul unor 'legături structurale' adecvate, se poate trimite- și transfera oriunde- și la orice distanta, fără pierdere de energie !!

Aceasta energie omniprezenta, mistica, pozitiva și creativa poate fi și 'modula' (fizic, precum și mental/psihic), folosindu-l nu numai pt energizare și -re-vitalizare, ci și pt a obtine și atinge anumite teluri, obiective și 'trend-uri' programate.
Va invitam ca sa beneficiati acum și Dvs. de ea !


Energia Vitală & Forța Vitală

Esenta tuturor lucrurilor este Energia.
Energia- și Forta Vitalã stã la baza existentei, ea se regãseste în adâncul și în strãfundul tuturor lucrurilor care existã în Universul nostru. Totul este construit din ea și totul este cuprins si(între)pãtruns de aceastã Energie.

Energia Vitalã este cea mai purã și nobilã energie care ne este transmisã de "sus", și fiind trimisã din Univers, ea (ne) vine -chiar- de la Divinitate.

Scopul energizãrii

Energia- și Forța Vitalăeste valorificarea- și fructificarea Energiei Vitale Universale, -a Pranei Eterice, a energiei chi și energiei orgonice- beneficã și pozitivã;
prin preluarea -constienta!-, perceptia și receptia; apoi îndreptarea și dirijarea -mentala-, respectiv utilizarea, folosirea și întrebuintarea -constientã!- a Fortei Vitale acumulate-, amplificate- și emanate de Echipamentele de Energie Vitalã cu Generatoare de Fortã Vitalã integrate.

Oricine -orice persoana cinstita și onesta- poate folosi și utiliza Energia Vitală și Forța Vitalã (chi, prana, orgone, bio-energie, etc.) în scop propriu, pentru orice tel curat, pozitiv, constructiv, creativ, nobil, mãret și sublim.

Energia- și Forta Vitalã -de-a lungul istoriei omenirii- s-a folosit in foarte multe scopuri, și se poate folosi și chiar astazi -si- pentru vindecare, tãmãduire și -desigur- (si noi mai ales pe acesta am pune accentul!) pentru profilaxie, pentru prevenirea bolilor, și pentru pãstrarea sãnãtãtii.

Forta Vitalã poate da plusul de energie necesarã pentru combaterea si schimbarea unor obiceiuri negative și indezirabile, respectiv pentru înlocuirea lor cu noi obiceiuri pozitive.
Poate ati auzit deja (parafrazand-ul pe Brian Tracy): "Oamenii de succes au obiceiuri de succes!"

Pt mai multe informatii, vezi și pagina "Avantajele folosirii Echipamentelor de Energie Vitală și Forta Vitala / Ce pot sã facã aceste Echipamente pentru Dvs., și cum va pot ajuta Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală ?"


Energizare -și- la distanță -practic; orice distanță !-

Energia Vitalã (Bio-energia, Chi, Prana sau Orgone) Energizarea obiectelor, a persoanelor (și a grupurilor de persoane)

Cum se desfãsoarã o 'Energizare de la distantã'?
Prin mai multe metode diferite...

Energia Vitalã (Bio-energia, Chi, Prana sau Orgone) Prin telefon -fiind și modul cel mai rapid și mai simplu-

în acest caz, ajunge doar sã sunati la numãrul de telefon deja stiut, -consultati va rog pagina "Contact"- la o orã prestabilitã, și în circa 2 - 3 minute, deja puteti percepe- și simti efectul benefic a Energiei Vitale.

Energia Vitalã (Bio-energia, Chi, Prana sau Orgone -energia orgonica-) se poate transmite direct persoanei care o solicitã telefonic, sau unui obiect -personal- ales de cãtre persoana în cauzã.

[ Da, poate ca pare incredibil, dar cu ajutorul technologiei avansate pe care o detinem, acest lucru este adevãrat, acest fapt este o realitate. 
Convingeti-vã acum și Dvs!

Mai mult: comandand un dispozitiv radionic cu Generator Orgonic integrat, alimentat și actionat cu Energie Vitală și Forta Vitala, precum și un program radionic aferent (recomandat fiind Programul Radionic de Manifestare) -cu putin antrenament- și Dvs. veti putea face- și veti realiza acest lucru! ]

Energia Vitalã (Bio-energia, Chi, Prana sau Orgone) Cu ajutorul unei diagrame de transfer personalizatã

Va proiectam o diagrama unica pe care va vom trimite prin postã, si/sau prin e-mail.
La orele prestabilite impreuna, prin intermediul diagramei Energia Vitalã (Forta Vietii) se va revarsa asupra Dvs., și o veti putea utiliza și folosi pentru tot ce doriti, în virtutea celor anuntate mai sus.
Obs.:
Energizare efectuata pana la sfarsitul anului 2009, din 2010, NU mai efectuam acest tip de energizare de la distanta !


Energia Vitalã (Bio-energia, Chi, Prana sau Orgone) Cu ajutorul unei fotografii recente (semnate); sau unui obiect personal; sau câteva fire de pãr (sau o șuvitã de păr).

Vã rugãm ca pe fotografie, respectiv pe cartea de vizitã sau pe cartonasul pe care fixati firele de pãr, sã specificati într-o scurtã propozitie pozitivã si afirmativã, formulatã la timpul prezent, persoana întâia singular (începând cu "eu"), scopul pentru care doriti sã folositi Energia primitã.
Obs.:
Energizare efectuata pana la sfarsitul anului 2009, din 2010 NU mai efectuam acest tip de energizare de la distanta !

Nota:
Pt simplitatea și eficienta ei- recomandam energizarea prin telefon, sau cu ajutorul Card-ului personalizat CHI / Chi Card!

Vezi și pagina "Servicii oferite: Energizare"!

Energia Vitalã (Bio-energia, Chi, Prana sau Orgone) Energizarea periodică a obiectelor personale, a amuletelor și cristalelor

Se pot energiza- și incarca usor cu Energie Vitală & Forta Vitala obiectele personale, anulete și cristale, pe care apoi purtandu-le puteti ca sa receptionati de la ele energia pozitiva și benefica.
Pt rezultate bune, energizarea trebuie repetata periodic (la cca. 2-3 zile).
Obs.:
Acest lucru il puteti efectua și realiza Dvs. cu un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala sau -mai nou- cu Card-ul Dvs. CHI unic, individual și personalizat !
      ChiCard personalizat cu numele solicitantului »»»


Energia Vitalã (Bio-energia, Chi, Prana sau Orgone) Energizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile și a hranii (!)

Sunati-ne la o ora prestabilita impreuna și in cca 2-3 minute vom energiza impreuna un pahar de apa, pe care o veti putea bea și consuma, iar in acest fel veti putea folosi și utiliza Energia- și Forta Vitalã din ea pt orice scop dorit de Dvs.

Nota:
Din 2010 NU mai efectuam acest tip de energizare de la distanta, serviciul respectiv nu mai este disponibil!
Acest lucru il puteti efectua și Dvs. cu Card-ul Dvs. CHI unic, individual și personalizat !


Intrati acum și Dvs. în rândul acelora care au beneficiat de acestã Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivã și care si-au schimbat viata în mai bine cu ajutorul ei.


încãrcati-vã (periodic) cu acestã Energie beneficã, bucurati-vã și profitati pe deplin de avantajele ei!

Abonamente sãptãmânale și lunare!

Energizare și în BARTER!

Cu un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala adecvat, puteti acum și Dvs. energiza la distanta -la orice distanta!- propria persoana, sau pe oricine altcineva, cine va cere acest lucru, și cine solicita ajutorul Dvs.!!

felkjel
Consultatii ezoterice / coaching
(si prin telefon, dupa o convenire și intelegere prealabila asupra datei și a timpului necesar)

Chiar și Dvs. veti putea acum trimite energii vitale benefice, creative, pozitive, tamaduitoare și vindecatoare oricui în aceasta lume, oriunde s-ar afla acea persoana pe acestã planetã, dacã sunteti în posesia unui Echipament de Energie Vitalã -adecvat și recomandat pentru acest scop- și folositi oricare din programele noastre -digitale- radionice pe computer !

"Be allways the FORCE with us".
"Fie FORȚA întotdeauna cu noi!".

Dragon | Echipamente de Energie Vitala

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Energizing at -any!- distance !
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! 1998-2003, 2007-2010, 2012-2017. © Copyright

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
Sitemap Email Home

Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: starfish-ro | Titlul paginii: Energizare și vitalizare de la -orice!- distanță ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Energizare și vitalizare de la -orice!- distanță ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Energizare-si-vitalizare-de-la--orice---distanta-- | Titlul acestei pagini: Energizare și vitalizare de la -orice!- distanță ~