www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / Franz Bardon și Energia Vitală ~
     
 

Franz Bardon și Energia Vitală ~

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Franz Bardon despre Energia Vitală și Forța Vitală


Franz Bardon: Lucrul cu Energia Vitală

Nivelul III.

Discipolul ajuns aici cu dezvoltarea magica va observa o transformare a caracterului sau, capacitatile sale magice dezvoltandu-se in toate sferele.
In sfera mentala a obtinut o vointa mai puternica, o rezistenta marita, o memorie mai buna, capacitate de observatie marita si un intelect limpede.
In sfera astrala va observa ca a devenit mai calm si linistit; in functie de aptitudini isi va dezvolta acele calitati care ii lipsesc.
In lumea materiala va vedea ca e mai sanatos, mai ager, chiar mai tanar.
Forta sa vitala o va depasi cu mult pe cea a oamenilor obisnuiti si va reusi sa obtina mult succes in viata de zi cu zi prin emisia fortei vitale.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Biomagnetismul

Fiecare obiect, animal, om sau idee poate fi incarcat cu energie vitala.
Dar forta vitala are proprietatea de a accepta si idei si ganduri de la alte persoane, combinandu-se sau influentand directia data initial

Cu ajutorul energiei vitale poti incarca o camera cu dorinta de a te simti bine in ea si aceasta influenta va persista atata timp cat locuiesti in camera. Repeta procedura in continuu chiar si cand pleci din camera sau lipsesti pentru o vreme. Din cand in cand poti reincarca densitatea energiei radiante din camera prin repetarea dorintei.
Daca traiesti intr-o camera incarcata astfel, energia inmagazinata intotdeauna iti va influenta in bine sanatatea si corpul.
Forta vitala din camera are vibratia dorintei sanatatii.
(Daca vrei sa faci exercitii oculte in aceasta camera, exercitii care nu au nimic comun cu sanatatea, de alta vibratie a gandurilor, nu vei obtine rezultate la fel de bune ca in cazul unei camere incarcate cu dorinta corespunzatoare (de aceleasi vibratii) cu tipul exercitiilor oculte; mai bine lasati camera neincarcata decat impregnata cu alt tip de vibratii.)
Intotdeauna este recomandabil sa incarcati camera cu o vibratie de gandire/dorinta armonioasa cu natura muncii si experimentelor ce le faceti.

Poti incarca un inel, o piatra sau orice alt obiect cu dorinta ca persoana respectiva ce-l poarta sa fie favorizata de succes si noroc.
Aici sunt doua posibilitati de impregnare si manifestare in timp.

- Prima metoda consta in fixarea energiei vitale in piatra sau metalul respectiv prin imaginatie si concentrarea dorintei, pentru totdeauna, absorbind incontinuu energie din univers pentru a-i aduce succes si noroc persoanei atata timp cat va purta inelul/piatra. Puteti, bineinteles incarca obiectul ales pentru o peroada limitata de timp iar influenta sa inceteze deindata ce sopul propus a fost atins.

- A doua metoda se numeste incarcarea universala care opereaza in aceasi masura iar dorinta va lucra atat timp cat exista obiectul ales (piatra, bijuterie) fara sa fie necesara purtarea ei de catre proprietar. Astfel de incarcari universale facute de un adept pot dura si secole. Dupa cum am invatat din istoria mumiilor egiptene, astfel de forte fixate continua sa actioneze de mii de ani. Daca un talisman incarcat anume pentru o persoana intra pe mainile altcuiva, nu va avea nici o influenta. Dar daca se intoarce la proprietarul de drept influenta se face din nou simtita.

Alt domeniu al fortei vitale este magnetismul vindecator.

Daca magul vindeca o persoana prin pase magnetice, prin punerea mainilor sau de la distanta (prin imaginatie si vointa), el trebuie sa lucreze in mod exact cu legea timpului daca vrea sa reuseasca.
Maniera clasica de magnetizare este aceasta: terapeutul, prin imaginatie face astfel ca forta vitala sa iasa din corpul sau, mai ales prin maini, in corpul persoanei bolnave.

Aceasta presupune ca magnetizatorul sa fie sanatos si sa posede un surplus de energie, altfel isi va pune sanatatea in pericol; se poate vorbi de magnetizatori care printr-un transfer excesiv de forta vitala au suferit urmari fizice grave (caderi nervoase, probleme de inima etc.).
Astfel de consecinte sunt inevitabile daca magnetizatorul foloseste mai multa energie decat este capabil sa aduca, in special daca trateaza mai multi pacienti odata.

Magicianul / magnetizorul va practica vindecarea din compasiune si iubire nu pentru a castiga bani, a se imbogati sau pentru prestigiu.
Nu profitati de credulitatea oamenilor.
Tineti-va numai de idealul binelui si binecuvantarea nu va intarzia!

Franz Bardon

Fragment din cartea lui
Franz Bardon: Initiere in hermetism, sau
Calea adevaratului Adept
(Un curs de instruire in teoria si practica Magiei)
Traducere: © Rocsoreanu Ioan

Nota:
pt verificarea si demonstrarea celor de mai sus, precum si pt incarcare, respectiv fixare, noi am folosit doua Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala; un Dispozitiv Radionic RAD 2400 HD si un Generator de Trend-uri, RAD 5.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Franz Bardon: FRABATO magicianul


Magnetism
ul animal are o covirşitoare importanţă pentru viaţa fiinţelor umane şi, de aceea, n-aş vrea să pierd ocazia să vă vorbesc despre aceasta.
Totul in lume este controlat de forţele electrice şi magnetice.
Totuşi, capacitatea substanţelor materiale de a acumula şi conduce forţele electrice şi magnetice variază foarte mult.
Acest fapt este important in a face magie.

Dar nu doresc acum să aprofundam mai mult acest subiect, ci să explicăm esenţa magnetismului şi să-i demonstrăm practic existenţa.

* Magnetismul animal este singurul element care a atins perfecţiunea in existenţa noastră.
El reprezintă forţa vitală şi conţinutul intregii vieţi pe pămint.
Acest magnetism vital conectează planeta noastră la zona care inconjoară pămintul ca o centură, aşa-numita "lume astrală".

De asemenea, el conectează fiinţele umane intre ele.
Radiaţia fiinţei umane este pur animală* şi forţa sa depinde de propria voinţă, de caracter, maturitate mentală, rezultată din starea generală de sănătate.

Acest magnetism este puternic indeosebi la acei oameni care işi antrenează conştiincios şi sistematic capacităţile spirituale şi sufleteşti, care au invăţat să se autoeduce, să-şi conducă propriul destin.
Aceşti oameni sunt capabili să-şi mărească energia vitală, in consecinţă, să realizeze lucruri extraordinare.

De cind a fost recunoscută ca forţă obiectivă, magnetismul animal a fost folosit atit in scopuri pozitive, cit şi negative.
Zicala: "Ce ai semănat, aceea culegi" este, intr-un fel, expresia legii karmice şi a justiţiei divine.

Vindecarea efectelor prin magnetism poate fi cu succes realizată de un magician cu experienţă.

* Vezi si  'Nota redactor' si explicatia de la pagina: "Franz Anton Mesmer si fluidul magnetic".
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Franz Bardon: Cheile adevaratei Kabbale

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Franz Bardon: Practica invocatiei magice

Franz Bardon (Frabato): Practica invocatiei magice | EnergieVitala: www.energievitala.ro

Desen: autorul (FB)

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala:: Titlul acestei pagini: Franz Bardon și Energia Vitală ~ ::
 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Franz Bardon și Energia Vitală ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Franz Bardon și Energia Vitală ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Franz-Bardon-si-Energia-Vitala-- | Titlul acestei pagini: Franz Bardon și Energia Vitală ~