www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Generare de Trend-uri | Generatoare de Trend-uri ~
 
 

  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Generare de Trend-uri | Generatoare de Trend-uri ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală și Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Creării conștiente

Generare de Trend-uri | Echipamente generatoare de Trend-uri

Managementul Tendințelor
    Strategii de Succes

Iata ce scrie D-l Welz -inventatorul Echipamentelor- si a Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala- pe paginile lui, despre aceste aparate performante si despre utilizarea lor:
"Sunt aparatele "CELE MAI !" din toate punctele de vedere, din toate aspectele si în toate privintele (putere, eficientã, flexibilitate, etc).
Atunci când trebuie sã aveti puterea deplinã si controlul total, ca în orice situatie, pentru toatã lumea, -dar în special pentru Dvs! :-) - sã obtineti rezultatele cele mai optime, cele mai bune, cele mai ideale".
Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000-, si RAD 5 / ATG 5 sunt Echipamente performante cu Generatoare -super puternice- de Energie Vitală si Forta Vitala, dispuse in forma de roată (sau, gogoasa - cum d-l Welz le numeste), avand toate tunurile de emisie (tevile de iesire) din argint, si aratand / punctand catre centrul energetic.

Generatoare de TREND-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Generatoare de TREND-uri

Conectarea si imbinarea Energiei- si Fortei Vitale (si a Tehnologiei rezultate din utilizarea ei) cu radionica intr-un echipament extrem de puternic si super performant, poate fi un instrument enorm de eficace -si decisiv in unele situatii- in mainile Dvs.

Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente RAD 5 / ATG 5
High Power Orgone Radionic System | Top of the Line Orgone Radionics™ Device

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteRAD 5 & ATG 5 este dispozitiv radionic, psionic și psihotron, un Generator de TREND-uri, un dispozitiv radionic special cu 5 Generatorare de Energie Vitala super-puternice.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Radionic Generator de Trend-uri RAD 5 cu 5 Generatoare exterioare super-puternice in forma de roata

Radionica este una dintre metodele de acționare- și influență / influentare la distantă cu ajutorul legaturilor structurale, fiind extrem de efectiv, flexibil și puternic.

Dispozitivele Radionice realizează 'legături structurale' stabile (non-fluctuante) cu orice 'Target' și / sau orice 'Trend' dorit- și programat, iar Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală integrate asigură energia-, forța și puterea necesară procesului de programare și manifestare.

Cu ajutorul Dispozitivelor Radionice (psionice și psihotronice) cu Generatoare de Energie Vitală și Forţă Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice) integrate, alimentate- şi propulsate cu Energie Vitalã, puteti seta- şi puteti programa diferite "trend-uri" (situatii dorite) spre realizarea- şi manifestarea lor.

Acest aparat înseamnã alegerea înteleaptã mai ales pentru aceia care au deja o deprindere si pricepere în lucrul cu energiile subtile, si practicarea -asa numitei- '(tehno)magie'.
însă, si cei laici -dat fiind utilizarea ei destul de simplã- cu putina straduinta, pot învãta mânuirea si folosirea ei sigura cu multã usurintã.

Succesul enorm de care s-a bucurat Programul Radionic de Manifestare RI 2100 CD (din anul 1996) si RI 2400 CD (varianta mai avansata a programului, incepand din anul 2001) l-a indemnat pe Karl Hans Welz (impreuna cu expertii si specialistii lui) sa proiecteze si sa construiasca un Dispozitiv Radionic total nou si foarte performant cu 5 (cinci) Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala (generatoare chi, ki, mana, prana, pneuma, orgon / orgone, od, elan vital, bio-energie, etc.) foarte puternice, aranjate in formă circulară.

Atunci când s-a dezvoltat programul radionic digital RI 2400 CD, s-a avut în vedere si s-a utilizat -sub îndrumarea D-lui Karl Hans Welz- cunostinta si experienta multor experti în metodele- si practicile radionicii si a magiei moderne, respectiv a 'Tehno-Magiei'.

Logic si consecvent, s-a decis să se facă inca un pas urias, dincolo de limitele radionicii conventionale.

Pe lângã structurile- si legãturile traditionale pentru Target (adica; tintã, -de obicei o persoanã, sau un grup de persoane) si pentru energiile Trend-ului/energii de trend specifice (situatie dorita- si programata, actiune specificã, "tratament") s-a inclus si...:
- o setare ce reflectã energia fundamentalã (actiunea de bazã - Basic Action);
- o altã energie ce este setatã si destinatã mediului înconjurãtor persoanei tintã (determinand energiile ce inconjoara persoana tinta, adica energiile in jurul persoanei Target - Trend Environment), si
- o tintã/target alternativã (Alternative Target).

Actiunea findamentalã (actiunea de bazã - Basic Action) este setatã pentru o actiune specificã, mai generalã, un model de energie cum ar fi succesul sau experienta într-un domeniu, care poate fi bine reprezentatã si prin corelatii planetare.
Programul Radionic Manifestation :: RI 2100 CD si RI 2400 CD Trendul pentru mediul înconjurãtor (Trend Environment) este un model de energie care atrage persoana tintã într-un mediu propice pentru obtinerea succesului sãu, si are un impact puternic si asupra tuturor oamenilor din mediul persoanei tintã, prin care acesta va obtine scopul scontat si dorit.
Tinta alternativã (Alternative Target) este o alegere secundarã în cazul unor interferente nedorite, pentru protejarea tintei (persoanei tintã). "Pãmântarea" este o alegere potrivitã în aceste cazuri.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Repetăm -si pentru suntem extrem de mandrii de popularitatea acestui program radionic-; succesul enorm de care s-a bucurat -si se bucurã în continuare si în zilele noastre- acest Program Radionic extraordinar de Manifestare RI 2400, a fost motivul pentru care sa decis dezvoltarea si construirea unui Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala, puternic special, care se potriveste de minune cu programul acesta: având 5 (cinci) Generatoare super- puternice de Energie Vitală si Forta Vitala (Generator Chi & Pranic & Orgonic) in forma de roată, aranjate în cerc, toate cu teava din argint, tintând exact centrul -energetic- al cercului unde este simbolizatã actiunea- si programarea radionica, conectate impreunã prin 15 butoane, având 5 x 3 tunere radionice. RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5 Generator de Trend-uri (un tip mai vechi, din anul 2000)

Tunul (țeava) de iesire a celor 5 Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala super-puternice este din argint si arata spre centrul energetic al sistemului.

Fiecare grup de trei butoane de setare determinã frecventa individualã actualã- si specificã fiecãrui Generator e Energie Vitală si Forta Vitala conectatã cu ea.
Rezultatul este un cor-, o armonie a cinci frecvente, desemnatã sã propulseze scopul (succesul) dorit!

Are 5 * 3 tunere (cate 3 pt fiecare cele 5 Generatoare) pt aflarea si setarea ratelor si codurilor radionice, care sunt in legatura cu frecventa interna de pulsatie a celor 5 Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala.
Rezultatul este un acord si o armonie de frecvente care sunt menite sa asigure succesul programului setat, si sa ajute utilizatorul- si programatorul Echipamentului sa-si atinga telurile- si scopurile (trend-ul programat), si sa obtina succesul dorit.

Recomandam utilizarea si functionarea impreuna cu oricare Program Radionic de Manifestare - recomandat fiind totusi RI 2400 CD sau SuperManifestatie.

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteO combinatie extraordinara de 5 Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala super-puternice in forma de roata (gogoasa, cum le numeste D-l Welz) special destinate utilizarii in combinatie cu Programul Radionic RI 2400, sau -nai nou- cu Programul Radionic "Manifestation".
Cele 5 tunuri de iesire din argint tintesc centrul energetic.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Generator de Trend-uri RAD 5: Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Radionic

Frecventele Generatoarelor (care determina si oscilatia- si pulsatia) Energiei- si Fortei Vitale care este generata-, degajata- si emanata din echipament) sunt -si- legaturi structurale, si sunt date chiar de setarile ratelor radionice!

Frecventele interioare ale fiecarui Generator de Energie Vitală si Forta Vitala in parte poate fi setata in domeniul de frecvente intre cca. 0,5- si 500 Hz.

Fiecare Generator de Energie Vitală si Forta Vitala in parte poate fi pornit- si oprit separat.

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteMai mult, iesirea (fluxul de Energie Vitală si Forta Vitala generata) are acelasi caracteristici ca si la AO 2000 (adica toate Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala de tipul AquaOptimizer™ (ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- si incarcata cu Energie Vitală si Forta Vitala.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Radionic Generator de Trend-uri RAD 5 cu Generatorul de Energie Vitală si Forta Vitala nr. 3 setat pt un Trend specific, pulzand si osciland frecventa de 519 Hz + legatura structurala RAOPTC cuplu disc de transfer energizand un pahar de apa proaspata, optimalizand si incarcand-o pana la saturatie intrun timp extrem de scurt cu Energie Vitală si Forta Vitala pozitiva, creativa si benefica

Si mai mult, ApaVie energizata- si saturata cu Energie Vitală si Forta Vitala poate fi incarcata si cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific si adecvat-!

Cine bea- si consuma apa energizata si optimalizata (ApaVie) cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala, simte instantaneu vitalitatea in sine.
Nemaivorband, ca are si un gust mult mai placut!

Vezi si pagina »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala pt energizarea- si optimalizarea apei potabile si a hranii", precum si pagina "Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala tip AquaOptimizer™"...)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteEnergia- si Forta Vitala poate fi modulata nu numai fizic -prin oscilatiile- si frecventele hertiene-, dar si virtual(!) -ceea ce, poate, este mai important si mai esential dpdv al programarii- prin modulatie mentala, un gand anume specific.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Generator de Trend-uri RAD 5 + legatura structurala TC 99 cuplu disc de transfer -unul agatat pe portcheie- (pt transferul energetic la orice distanta)

Noul RAD 5 / ATG 5 este un instrument puternic si o unealta performanta nu numai pt setarea- si obtinerea ratelor radionice (adica a legaturilor structurale adecvate), dar si setarea anumitor frecvente care pot avea un impact benefic asupra creierului -mentalului- prin undele cerebrale mentale specifice, parti ale corpului, diferite organe, prin setarea frecventelor reprezentand energii planetare specifice, etc., etc.

In imaginea de mai sus, puteti vedea RAD 5 cu cuplul de transfer TC 99 (o parte a perechi in cercul Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala) iar cealalta parte a perechi cuplului atasat pe prtchei -pe care desigur il puteti purta cu Dvs. astfel beneficiind de toate avantajele benefice si convenabile ce Energia- si Forta Vitala generata si emanata de catre aparatul- si dispozitivul Dvs. -care poate functiona oriunde, acasa la Dvs., in birou sau in orice alt loc).RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Deci, RAD 5 inseamna flexibilitate ultima si performanta inalta tot ceea ce insemana lucrul cu Energia- si Forta Vitala, setari- si programe radionice, precum si procese de manifestare.

Cele mai multe dispozitive radionice (sau alte echipamente destinate "manifestari") au doar posibilitatea de o singura setare, sau "frecventa".
Aceasta setare se refera de obicei la o actiune specifica dorita, adica: "trend".

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala Generatorul de Trend-uri RAD 5

In schimb, Dispozitivele noastre Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală si Forta Vitala (Chi & Prana & Od & Orgon) -din seria/tipul HD- au un set (3 bucati) de butoane de setare pt "Trend" si un alt set de 3 butoane de setare a ratelor radionice pt "Target", cat si -desigur- au si cate 2 suprafele de radiere pt "proba"/"proba martor", adica pt "tratament".

Cand a fost proiectat- si dezvoltat programul radionic RI 2400 -care a fost predecesorul Programului Radionic nostru mai nou, numit "Manifestation"- s-a folosit experienta noastra de decenii in lucrul- si actiunea la distanta(!).

Consecvent, am decis ca sa facem un pas important peste limitatiile radionicii conventionale traditionale: pe langa legaturile structurale traditionale pt "Target" (fiind de obicei o persoana, in majoritatea cazurilor de autoprogramare, chiar noi insine) si energiile "Trend" (situatia dorita, sau "tratamentul"), am inclus si:
RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente - o setare referitor la actiunea de baza, reflectand energiile fundamentale si mai generale ale actiunii
- o setare a energiei care este prezenta intotdeauna in preajma persoanei "target", si invaluie total persoana tinta (dand -totodata- inclinatia spre realizarea "Trend-ului" programat, si
- o setare pt "Target alternativ" (in cazul prezentelor unor interferente nedorite)

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Generatorul de Trend-uri RAD 5

Actiunea de baza ("Basic Action") determina un model energetic specific, dar -totusi- foarte general, cum ar fi; succes, bunastare, protectie energetica, energizare, sanatate, etc., si/sau domenii -generale- de experiente ce pot fi reprezentate prin corelatii planetare.

Trend-ul in preajma persoanei -sau persoanelor- tinta si in mediul ambiant a ei ("Trend Environment") este un model energetic care invaluie -tot timpul- nu numai 'persoana tinta' (sau grupul de persoane tinta) ci si pe toti cei care se afla in preajma lui, dand inclinatia "Target"-ului spre realizarea "Trend"-ului programat, atrage "persoana tinta" intr-un mediu care este determinant pt succesul sau -programat- si are o influenta si asupra persoanelor din preajma "persoanei tinta" (a "Target"-ului), si -nu in ultimul rand- creste sansa de realizare a operatiunii programate.RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Tinta alternativa ("Alternate Target") este o alegere secundara, in cazul cand interferente de orice fel pot aparea, impiedicand ajungerea energiilor "Trend" la persoana tinta "Target".
Impamantarea energiilor - in acest caz- ar putea fi inca o alta solutie buna.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Generatorul de Trend-uri RAD 5 + legatura structurala -amplificatorul /boosterul- de Energie Vitală si Forta Vitala PBT 2400 cu disc de transfer unic, energizand hrana (in cazul de fata un mar proaspat si delicios)
începutul paginii... :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si -mai ales- a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală RAD 5comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaTehnologia Forţei Vitale: Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice & Psionice :: Generatoare de Trend-uri & Generatoare de Astro-Trend -uri
Technologia Abstractiei Permanente | Echipamente pt generare de Trend-uri & Astro-Trend -uri | Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

Recomandate -mai ales- acelora care au deja experienta in utilizarea Dispozitivelor Radionice și Psionice, și în manuirea Energiei- si Fortei Vitale !
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
RAD 5 / ATG 5
rad5 / atg 5
€ 4 399 Eur
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- și Forță Vitală și Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie- și Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Procese de Manifestare :: Tehnologia Programării și Creării conștiente

Generare de Trend-uri Astrologice
Echipamente generatoare de Trend-uri Astrologice

Electronic Mind Control / Control Mental Electronic
Controlul Mental la -orice!- distanță prin Tehnologia Energiei- și Forței Vitale

Managementul Tendintelor | Strategii de Succes

Recomandat -mai ales- pentru Experți

Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteChiar si insasi Universul nostru -sau Sistemul nostru Solar- poate fi privit ca si un dispozitiv radionic gigantic, unde ratele- sau codurile radionice sunt date de pozitia momentana si actuala a planetelor fata de una si cealalta -respectiv fata de Soare- la un anumit moment dat.

Conectarea si imbinarea Energiei- si Fortei Vitale cu radionica si cu astrologia intr-un echipament extrem de puternic si super performant, poate fi un instrument puternic si deosebit de eficace in mainile Dvs.
Vezi si paginile despre ADM / Manifestarea Astro-Dinamică !

ATG 12 / ATGS 12000
Astro-Trend Generator | Generator de Trend-uri Astrologice (Astro Trend Generating System™)

Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice), un dispozitiv radionic cu 12 Generatorare de Energie- și Forță Vitală super-puternice incorporate, cel mai puternic, eficient, flexibil si multifunctional aparat -in prezent- din gama echipamentelor radionice din Tehnologia Energiei- și forței Vitale.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Noul ATG 12 / ATGS 12000 = Sistem de Trend-uri de Energii Astrologice bazate pe abstractii -permanente-, cu posibilitatea de setare a ratelor radionice aferente, si a frecventelor exacte ale celor 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi, Prana & Orgone) externe integrate in echipament (mult mai puternice si mai performante decat la predesesorul lui: ATGS 3000).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 Sistem de Generatoare de Trend-uri Astrologice, Echipament de Energie- si Forta Vitala de tip Radionic cu 12 Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice super puternice, energizand si incarcand cu Energie- si Forta Vitala benefica si pozitiva o sticla de juice de mere

ATG 12 / ATGS 12000 are 12 Generatoare super-puternice de Energie- si Forta Vitala, proiectate- si asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice.

Cele 12 case astrologice reprezinta domenii de experienta -de viata (vitale)- specifice, de exemplu a zecea (10.) casa reprezinta profesia si cariera, iar cea a cincea (5.) reprezinta copiii/urmasii, activitatile creative, dragostea- (afectiunile amoroase), si sportul -in general-, casa a saptea (7.) ne da indicii despre parteneri-, si asocieri -amoroase sau de afaceri, despre casatorie, iar, casa a sasea (6.) despre serviciile oferite- si primite (ca de exemplu munca, cariera) si despre sanatate -in general-.

Cu un total de 3 x 12 = 36 de butoane de setare, cu 12 Generatoare de Energie- și Forță Vitală (generatoare chi, ki, mana, prana, pneuma, orgon / orgone, od, elan vital, bio-energie, etc.) asezate in forma circulara (in forma de roata) super puternice, avand 12 campuri de fluxuri puternice de Energie- și Forță Vitală, prin care se pot seta 12 trend-uri independente- si separate sau -totodata- combina si armoniza cateva -chiar 12 aspecte de- Trend-uri complexe (12 diferite aspecte a unui Trend mai complex).

Functioneaza perfect cu toate Programele noastre digitale Radionice de Manifestare -rulate pe calculator-, cel mai recomandat fiind SuperManifestation™.
Cu acest dispozitiv radionic si psionic fantastic, si -totodata- super puternic, puteti crea Trend-uri astrologice prielnice si benefice și / sau puteti contracara cele negative si neavantajoase scopurilor-, si telurilor Dvs.

Fiind pe departe cel mai performant, mai avansat, mai versatil, mai puternic si cel mai pretios Echipament -sau statie de lucru-, pt trend-management (Managementul Trend-urilor):
12 Genaratoare super puternice de Energie- si Forta Vitala asezate in forma circulara (in forma de roata - sau gogoasa cum D-l Welz le numeste - "donut shape"), cu tunurile de iesire din argint, indicand- si punctand centrul energetic al sistemului, si care pot fi setate -separat- la o frecventa precisa -specifica si dorita-, care dau precizie- si amplifica legaturile structurale bazate pe abstractii -mentale- de Trend- si de Target (adica; rate radionice).

Fiecare dintre frecventele setate poate fi exprimata/setate prin sute (sau mii) de pozitii diferite ale celor 3 butoane de setare ale frecventei fiecarui Generator de Energie- si Forta Vitala, fiecare setare producand/rezultand aceasi frecventa finala, redând un chor -o armonie de frecvente- alese si setate.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)ATG 12 / ATGS 12000 functioneazã cu 12 Generatoare de Energie Vitalã super-puternice proiectate in forma de cerc / roata (forma de gogoasa cum d-l Welz numeste / "donut shape") cu tunurile de emisie / tevile de iesire din argint indicand- si punctand centrul energetic.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000, Generator de Trend-uri Astrologice, cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală, proiectate- si asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice.

Este TOP-ul tuturor Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală (in afara de ATGS 12000 - care in curand -din 2010- il va inlocui), fiind cel mai versatil, multilateral si cel mai puternic Echipament, o statie de lucru pentru managementul -tuturor- tendintelor, ce utilizeazã 12 câmpuri super-puternice de Energie- si Fortã Vitalã simultan pentru o singurã actiune -sau operatiune- specificã, sau 12 actiuni diferite în acelasi timp, putand opera cu diferite trend-uri astrologice.

Se recomandã utilizarea împreunã cu careva/oricare Program Radionic computerizat (recomandat fiind Programul Radionic de Manifestare, si -cel mai recomandat-; "SuperManifestation™").
Cu acest echipament fantastic veti putea genera chiar Dvs. -însivã- Trend-uri Astrologice puternice-, prielnice si benefice.

Pentru a-l utiliza cât mai eficient, este nevoie si de cunostinte în domeniul astrologiei.

Generatoarele de Energie- si Forta Vitala ale luk ATG 12 / ATGS 12000 asezate in forma de roata, sunt mai mari si mai largi, avand o structura interna mult mai complexa si mai speciala, si au puterea dubla fata de Generatoarele lui ATGS 3000.

Noul ATG 12 / ATGS 12000 - putere de cca 2 ori mai mare decat al ATGS 3000, mai versatil si mai complex, cu posibilitatea de mai multe operatii -simultane- cu frecventmetru inclus, si cu posibilitatea de setare separata a fiecarui Generator de Energie- si Forta Vitala in parte cu frecventa specifica exacta dorita: pt frecvente planetare, rate / frecvente radionice, frecvente mentale si unde cerebrale, sau orice frecventa dorita in gama de la 0,5 Hz pana la appr. 500 Hz.

Trend-urile astrologice sunt rezultatul interactiunilor constelatiilor planetare si pozitiilor planetelor în sistemul Solar, care sunt prezente la data si ora nasterii individului (horoscop), respectiv care sunt date la- si pentru orice timp.

Aceste pozitii, vãzute de pe Pãmânt au un aspect al unui dispozitiv radionic gigantic, de proportii planetare, cu multiple legãturi si tendinte de proportii cosmice.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Efectul individual al modulatiei acestor energii cosmice depinde în mare mãsurã si de structura de receptie individualã al organismului, respectiv a "Target"-ului (persoanei- sau persoanelor tintã).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 Generator de Trend-uri Astrologice + legatura structurala stabila si unica, TC 99 cu cuplu disc de transfer

Astrologia descrie Trend-uri (tendinte) din trecut, prezent si viitor, prin interpretarea corelatiilor- si inter-relatiilor acestor structuri ale sistemului planetar. De-alungul mileniilor, mai multe seturi de reguli au arãtat cã de fapt sau dezvoltat dintr-o sintaxã condensatã relativ simplã.
Pentru mai multe informatii recomandãm procurarea- si studiul Curs Astrologic, al lui Karl Hans Welz.

Din punctul nostru de vedere, adicã, vãzând sistemul planetar ca un imens si gigantic dispozitiv radionic -cu proportii planetare- alimentat si propulsat de energii cosmice, -cãmpuri de- Energie- și Forță Vitalã Cosmicã, a fost doar un mic pas -dar, totusi, extrem de semnificativ! :)- pentru a modela și crea un sistem de Generatoare de Energie- și Forță Vitalã dupã structura de bazã astrologicã, adicã; cu 12 câmpuri super-puternice de Energie- si Fortã Vitalã (reprezentãnd semnele zodiacale si energiile planetare).

Cu acest Generator- si modulator de Energii Vitale Cosmice, veti fii capabili de a proiecta-, de a înfãptui- si de a avea un micro-Sistem Solar personal si unic, o -asa numitã- "serã astrologicã", dat fiind comparatia cu serele agricultorilor unde oamenii obisnuiesc sã cultive plante -exotice- în regiuni unde clima de afarã nu ar îngãdui niciodatã acest lucru.
Da, si in Suedia sau Groenlanda se pot cultiva banane.... ;-)

Cu "sera Dvs. astrologicã artificialã" (ATG 12 / ATGS 12000) puteti genera Trend-uri astrologice puternice pentru evenimente specifice si actiuni pentru mediul Dvs. vital.

De fapt, mai puteti face încã un pas înainte: pentru a experimenta si a grãbi (accelera) solutii la o situatie (sau provocare anume) puteti folosi succesiuni, setari si pozitii planetare care nu au loc în mod natural, exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- si dezvolta anumite conditii climatice care nu existã la fata locului, sau nicãieri altundeva pe aceastã planetã.

Avantajele acestei tehnologii fantastice sunt inestimabile.

ATG 12 / ATGS 12000 permite sã efectuãm, și sã ne croim orice trend -inclusiv astrologic- dorit, pentru a se potrivii -optim- structurii individuale ale oricãrei persoane (la fel cum este ea reprezentatã în diagrama astrologicã a zilei de nastere, adica horoscopul).
Doar ca aici, noi determinam energiile planetare cu care vrem sa ne inconjuram si care sa fie active in jurul nostru.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Cu alte cuvinte:
aveti acum la îndemânã tehnologia adecvatã pentru a genera trend-uri si progrese astrologice optime sau de a bloca cu succes trend-urile negative sau nedorite.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 + booster-ul (amplificatorul de Energie- si Forta Vitala) PBT 2400 cu disc de transfer

Persoana, sau astrologul care foloseste acest Echipament de Energie- și Forță Vitală nu este doar un simplu interpretor al trendurilor astrologice, ci si un bun si întelept consilier.
Un astrolog de profesie, care foloseste acest echipament performant, nu se limiteaza doar la interpretarea trend-urilor astrologice, sau este doar un bun consilier -in cel mai bun caz-.

Fara indoiala, un astrolog profesionist, care utilizeaza- si lucreaza cu acest echipament (ATG 12 / ATGS 12000), e chiar "inteleptul care guverneaza stelele" / "the wise rules the stars".
Doar acest astrolog este intr-adevar un profesionist, care ajuta cu adevarat clientii sai, decat doar ca sa vorbeasca si propovaduiasca despre trend-urile astrologice, sau sa dea -doar- anumite indicatii.

ATG 12 / ATGS 12000 are 12 Generatoare puternice de Energie- si Fortã Vitalã (Chi, Prana, Mana, Od, Fluid Magnetic, Orgon / Orgone, Bio-Energie, etc.) asezate în formã circularã.
Tunurile de emisie / tevile de iesire sunt toate din argint si sunt orienate cãtre centrul -energetic- al cercului.
Fiecare Generator reprezintã -sau, poate reprezenta- un un semn astrologic zodiacal, ('astrological house'), depinzînd de preferintele personale.

Fiecare generator este alimentat de module pulsatorii (generatoare de frecventã), frecvente care sunt determinate radionic cu ajutorul a 3 x 12 butoane.
Aceste îngãduie o setare -tip- radionicã a caracteristicilor dorite, separat pentru fiecare câmp de Energie Vitalã (simbolizând cele 12 constelatii sau semne zodiacale).

Ratele radionice setate-in acest caz- determina chiar frecventele herziene interioare pe care pulseaza Generatoarele de Energie- si Forta Vitala.

ATG 12 / ATGS 12000 este topul Echipamentelor -Radionice combinate cu Generatoare de Energie Vitalã!-, si nu doar la noi, ci în toatã lumea.

Forma circularã specialã, a celor 12 Generatoare de Energie Vitalã super-puternice, aranjate în forma unui cerc, fiecare alimentatã prin setãri radionice specifice cu ajutorul celor trei butoane, fac folosirea- si utilizarea Echipamentului, respectiv generarea trend-urilor astrologice favorabile, usorã, comodã si flexibilã.

Puteti crea -virtual- un întreg microUnivers, doar al Dvs.!
Flexibilitatea acestui Echipament extraordinar de Energie- si Forta Vitala este de neîntrecut, de neimaginat.

Puteti folosi fiecare Generator al lui ATG 12 / ATGS 12000 împreunã pentru a genera un anumit trend specific anume, sau fiecare separat pentru setarea radionicã si generarea de actiuni si trend-uri specifice, pentru 12 tinte cu 12 efecte diferite.

Pentru aceste operatii Programul nostru Radionic de Manifestare (Manifestation Radionic Program), sau -si mai bine- Programul Radionic SuperManifestation, este un accesoriu ideal.

Fiecare dintre cele 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgonice) super-puternice poate fi pornit- si oprit separat.

Cu acest aparat puternic si versatil puteti seta-, programa- si crea 12 Trend-uri (astrologice) / domenii de experienta -de viata- separate, sau puteti seta-, programa- si crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- si crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Conlucreaza excelent cu filtrele si simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

Puteti folosi -si- acest Echipament puternic pt a avea- si a genera "sere astrologice" cu usurinta, iar prin combinarea lui cu Programul Radionic "Manifestation™" sau "SuperManifestation™" -sau ambele-, puteti seta-, programa si rula usor si simplu -simultan- 24 de programe (adica Trend-uri si operatii specifice), sau va puteti concentra asupra unui trend cu maxima forta- si putere, si cu un flux maxim de Energie- si Forta Vitala, putere care posibila orice actiune la distanta!ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Ring-ul / roata de Generatoarele de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgon) lui ATG 12 / ATGS 12000 Generator de Trend-uri Astrologice cu + RAOPTC energizand si incarcand cu energii astrologice alese de programator -in cazul nostru; o setare pt dragoste si relatie amoroasa- un pahar de apa proaspata (care va fi consumata apoi de persoana tinta / 'target')

Puteti seta 12 frecvente separate pt fiecare Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (reprezentand energia de baza, de ex. reprezentand energii planetare).

Cu "sera Dvs. astrologicã artificialã" (ATG 12 / ATGS 12000) puteti genera Trend-uri astrologice puternice pentru evenimente specifice (Trend-uri) si actiuni pentru mediul Dvs. vital.
De fapt, mai puteti face încã un pas înainte: pentru a experimenta si a grãbi (accelera) solutii la o situatie (sau provocare anume) puteti folosi succesiuni si pozitii planetare care nu au loc în mod natural, exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- si dezvolta anumite conditii climatice care nu existã nicãieri altundeva pe aceastã planetã.

Utilizand frecventmetrul inclus, puteti avea setari precise de frecventa. performer chi energy

Datorita faptului ca prin cele 3 butoane de setare a frecventei pt fiecare Generator de Energie- si Forta Vitala se poate determina frecventa interioara a Generatorului -care determina si oscilatia si modulatia Energiei- si Fortei Vitale- sunt mii de posibilitati de setare a aceluiasi frecvente prin diferite pozitionari ale celor 3 butoane de setare, dă posibilitatea de a adapta- si calibra modele de frecvente radionice (rate radionice) celor existe, a mediului si a circumstantelor situatiei programate, pe care doriti ca sa le dezvoltati si sa le desfasurati planului Dvs. dorit, care maximalizeaza flexibilitatea Dvs. in a trata o situatie anume, optimalizand -totodata- legaturile structurale cu trend-ul si target-ul operatiei Dvs.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Incarcare cu energii astrologice -alese pe placul programatorului- a unei sticle de apa de izvor proaspata

Natural, cu un asemenea avantaj datorat puterii si a flexibilitatii in programare, a cantitatii si puterii generate si degajate de echipament, precum si a capabilitatii de a seta si a lucra cu mai multe trend-uri si target-uri deodata -simultan- acest Generator de Trend-uri astrologice este un dispozitiv puternic si eficace si -totodata- un echipament ideal pt a dobandi schimbarile pozitive -si- permanente dorite in oricare situatie, inclusiv situatii mai dificile, mai complexe si mai complicate unde sunt implicate mai multe interese, cu mai multe persoane (sau grupuri de persoane), ca in cazul unor situatii de afaceri mai speciale, sau -si- in cazul unor organizatii / companii mai mari.

Fiecare dintre cele 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala super-puternice poate fi pornit- sau oprit separat.

Cu acest aparat puternic si versatil puteti seta-, programa- si crea 12 Trend-uri (astrologice) / domenii de experienta separate, sau puteti seta-, programa- si crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- si crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Conlucreaza excelent cu filtrele si simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

Ca si ATGS 3000, si ATG 12 / ATGS 12000 este excellent pt a va aproviziona si a va asigura "ApaVie", apa de baut incarcata- si saturata cu Energie- si Forta Vitala -in cantitati mari-, fiind -totodata- eliminate din apa acele informatii negative- si nocive care -eventual- se gaseau in ea, inainte de a fi tratate cu Energie- si Forta Vitala.

check ATG 12 / ATGS 12000 va poate furniza ApaVie (intocmani ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATG 12 / ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- si incarcata cu Energie- și Forță Vitală, doar ca in cantitati mult mai mari. (!)

Si mai mult, ApaVie energizata- si saturata cu Energie- și Forță Vitală poate fi incarcata si cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific si adecvat-!
Desigur, pe langa apa, puteti incarca energetic si puteti energiza si hrana- si mancarea Dvs. (precum si suplimentele alimentare -de ex. ierburi, vitamine, etc.)!

Vezi si paginile »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie- și Forță Vitală pt energizarea- si optimalizarea apei potabile si a hranii", precum si pagina » "Echipamente de Energie- și Forță Vitală tip AquaOptimizer™"...

In cateva secunde puteti incarca cu Energie- si Forta Vitala benefica deasemenea si hrana Dvs., si asta puteti face oriunde ati fi-, si la orice distanta v-ati afla de Echipamentul Dvs. de Energie- si Forta Vitala.

Directionati cu ajutorul unor "legaturilor structurale" stabile (de ex.: TC 99, PBT 2400 sau RAOPTC Energia Vitală si Forta Vitala generata- si emanata de Echipamentul Dvs. si transmis la Dvs. cu ajutorul "legaturilor structurale", catre hrana pe care doriti ca sa o incarcati cu aceasta energie benefica.

Puteti "modula" aceasta energie cu care doriti sa incarcati si sa energizati apa- si hrana Dvs., prin adaugarea unui simbol-, a unui filtru (sau orice alta reprezentatie) ca apoi sa o savurati pe deplin.

Trend-uri de Energii Astrologice | AstroTrend

In doar cateva cuvinte va vom introduce -scurt- in astrologia stiintifica (asa cum o vedem si o interpretam noi):

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Energiile astrologice si Trend-urile astrologice sunt rezultatul interactiunilor constelatiilor planetare si pozitiilor planetelor în Sistemul Solar care sunt prezente la data si ora nasterii individului (adica; horoscopul unei persoane), respectiv pozitiile planetare ale Sistemului Solar la o anumita data si la un anumit timp (care sunt date la- si pentru orice timp).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 cu 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala super-puternice, incarcand hrana (in cazul nostru un mar proaspat si gustos)

Aceste pozitii, vãzute de pe Pãmânt au un aspect al unui dispozitiv radionic gigantic, de proportii planetare, cu multiple legãturi si tendinte (Trend-uri) de proportii cosmice.

Efectul individual al modulatiei acestor energii cosmice depinde în mare mãsurã si de structura de receptie individualã al organismului receptor (organismul care receptioneaza aceste structuri), respectiv a "Target"-ului (persoanei- sau persoanelor tintã, adica, persoana in cauza al carui horoscop astrologic este interpretat).

Astrologia descrie trend-uri (tendinte) din trecut, din prezent si viitor, in raport cu structurile sistemului solar si planetar, aferente si relative acestuia si prin interpretarea corelatiilor- si interrelatiilor acestor structuri ale sistemului planetar.
De-alungul mileniilor mai multe seturi de reguli si legi sau dezvoltat si au evoluat, care -la urma- au fost condensate in cateva sintaxe relativ simple.
Pentru mai multe informatii recomandãm procurarea- si studiul Cursului Astrologic, al lui Karl Hans Welz.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Din punctul nostru de vedere, adica; vazand sistemul solar si planetar ca pe un dispozitiv radionic gigantic/urias (de proportii planetare) care este alimentat-, actionat si propulsat de-, si cu Energie- si Fortă Vitală, a fost doar un mic pas (pavat totusi cu creativitate) de a construi un model- si de a modela un sistem de Generatoare de Energie- si Forta Vitala dupa o baza astrologica, adica; 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala super-puternice, si 12 campuri de experiente (12 trend-uri), simbolizand "casele astrale" cat si cele 12 zodii.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000 cu Generatorul de Energie- si Forta Vitala Universala nr. 7 setat pe frecventa de 1088 Hz

Pentru a-l utiliza cât mai eficient, este nevoie si de cunostinte în domeniul astrologiei.

Cu acest sistem de Generatoare- si modulatoare de Energii Vitale Cosmice, veti fii capabili de a seta-, proiecta-, si de a înfãptui, practic; de a avea- un micro-Sistem Solar, o -asa numitã- "serã astrologicã", dat fiind comparatia cu serele agricultorilor unde oamenii obisnuiesc sã cultive plante în regiuni unde clima de afarã nu ar îngãdui -niciodatã- acest lucru.Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000 cu 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala

Cu "sera Dvs. astrologicã artificialã" (ATG 12 / ATGS 12000) puteti genera Trend-uri Astrologice puternice pentru evenimente specifice si actiuni pentru mediul Dvs. vital, chiar daca aceastea nu ar fi putut aparea in mod normal in horoscopul Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000 cu Generatorul de Energie- si Forta Vitala Universala nr. 7 setat pe frecventa de 497,2 Hz energizand si incarcand cu energii astrologice- si planetare -special alese- o sticla de juice de mere

De fapt, mai puteti face încã un pas înainte: pentru a experimenta si a grãbi (accelera) o solutie -ideala- la o situatie (sau provocare anume) puteti folosi succesiuni si pozitii planetare care nu au loc în mod natural, exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- si dezvolta anumite conditii climatice care nu existã nicãieri altundeva pe aceastã planetã pt a cultiva acele legume sau fructecare -in mod natural- ar fi imposibil de cultivat fara acea sera adecvata.

ATG 12 / ATGS 12000 este topul Echipamentelor Radionice combinate cu Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale, dispozitive care sunt actionate- si propulsate cu Energie- si Forta Vitala generate- si emise de catre Generatoarele de Energie Vitalã integrate in echipament, si nu doar la noi ci -practic- în toatã lumea.

Forma circularã specialã, a celor 12 Generatoare de Energie Vitalã aranjate în forma unui cerc, fiecare alimentatã prin setãri radionice specifice cu ajutorul celor trei butoane, fac folosirea si utilizarea Echipamentului, respectiv generarea trend-urilor astrologice favorabile, usorã, comodã si flexibilã.
Puteti crea -virtual- un întreg micro-Univers, doar al Dvs.

Flexibilitatea acestui Echipament extraordinar este de neîntrecut, de neimaginat.

Puteti folosi fiecare Generator -in nr. de 12- al lui ATG 12 împreunã pentru a genera un anumit trend specific anume, sau fiecare separat pentru setarea radionicã si generarea de actiuni si trend-uri specifice, pentru 12 tinte cu 12 efecte diferite.

Pentru aceste operatii Programul nostru Radionic de Manifestare (Manifestation Radionic Program), sau -si mai bine- Programul Radionic SuperManifestation, este un accesoriu ideal.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Cu acest aparat puternic si versatil puteti seta-, programa- si crea 12 Trend-uri (astrologice) / domeniide experienta separate, sau puteti seta-, programa- si crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- si crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000

Conlucreaza excelent cu filtrele si simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

check ATG 12 / ATGS 12000 va poate furniza ApaVie (intocmani ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATG 12 / ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- si incarcata cu Energie- și Forță Vitală, doar ca in cantitati mult mai mari. (!)

Si mai mult, ApaVie energizata- si saturata cu Energie- si Forta Vitala poate fi incarcata si cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific si adecvat-!
Desigur, pe langa apa, puteti incarca energetic si puteti energiza si hrana- si mancarea Dvs. (precum si suplimentele alimentare -de ex. ierburi, vitamine, etc.)!

Vezi si paginile »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie- și Forță Vitală pt energizarea- si optimalizarea apei potabile si a hranii", precum si pagina » "Echipamente de Energie- și Forță Vitală tip AquaOptimizer™"..

Cu o 'legatura structurala' adecvata puteti directiona- si transmite aceste energii oriunde:ATG 12 / ATGS 12000 poate functiona acasa la Dvs., in timp ce Dvs. sunteti in calatorie de afaceri-, concediu de odihna- sau in vacanta. Doar puneti o parte a legaturii structutale (TC 99 -cuplu de discuri de transfer-, sau si mai bine cu "booster-ul" PBT 2400, RAOPTC fiind dedicat energizarii apei potabile si a hranii) in cercul Generatoarelor de Energie- și Forță Vitală, iar cealalta parte purtat-il la Dvs.!
In acest fel veti putea receptiona Energia Vitală si Forta Vitala generata- si emanata de echipamentul Dvs., oriunde ar functiona el si oriunde v-ati afla Dvs.!
Mai mult, puteti incarca atat bautura cat si mancarea, hrana Dvs. cu energii modulate adcevat cu simbolurile din pachetul de filtre- si simboluri, la alegerea Dvs.!

Cu acest Echipament de Energie- si Forta Vitala extrem de puternic va puteti crea propriul Univers !!
Beneficiati-, si bucurati-va de toate avantajele oferite!
începutul paginii... :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si -mai ales- a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice !
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală ATG 12 / ATGS 12000comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaTehnologia Forţei Vitale: Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice & Psionice :: Generatoare de Trend-uri & Generatoare de Astro-Trend -uri
Technologia Abstractiei Permanente | Echipamente pt generare de Trend-uri & Astro-Trend -uri | Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

Recomandate -mai ales- acelora care au deja experienta in utilizarea Dispozitivelor Radionice și Psionice, și în manuirea Energiei- si Fortei Vitale !
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
ATG 12 / ATG 12000
atg12000
€ 15 599 Eur
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Motto:
"The Wise rules the Stars"
"Înțeleptul guvernează Astrele / stelele"

  »»   
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Astro-Dynamic Manifestation
Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala Universala
Manifestare Astro Dinamica & Astro-Trend

Înconjurați-va cu energiile astrologice propice, adecvate și benefice Dvs. și scopurilor Dvs., și -totodată- contracarați-le pe cele negative și nedorite!
Folositi-le pt a programa trend-uri astrologice prielnice scopurilor și telurilor Dvs., pt a va energiza cu ele si -implicit- pt a obtine rezultatele dorite.

Astro-Trend & Manifestare Astro-DinamicăEchipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Cu Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala, combinate cu tehnicile -avansate- ale Manifestarii Astro-Dinamice, puteti energiza, încărca și -desigur- veti putea optimiza / optimaliza campurile energetice care vă înconjoară. (!)

Mai mult, cu aceasta noua tehnologie si metoda -simpla, dar uluitoare- puteti chiar defini energiile -astrologice- din locuinta Dvs., respectiv a locului Dvs de munca.

Aceast lucru este acum posibil, deoarece folosind Echipamentele noastre care au inglobate un generator -sau mai multe generatoare- de Energie Vitala ce emana incontinuu Energie Vitală & Forta Vitala benefica, puteti genera -si seta- energiile astrologice oricarei Planete, sau a zodiilor -semnele zodiace- corespunzatoare, si puteti chiar sa si le combinati, proiectandule apoi pe Dvs., respectiv in spatiul unde habitati, catre alte persoane, sau oriunde doriti Dvs.!
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Puteți să vă înconjurați cu energiile astrologice -corespunzătoare- alese de Dvs. fără -nici o restricție-! Echipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice

Aceste energii vor fi prezente tot timpul -atat timp cat Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitala functioneaza-, si vor actiona asupra Dvs.
Acest lucru devine acum realitate pt toti aceea care vor intr-adevar sa produca schimbari pozitive in vietile lor, pt a-si implini dorintele si sperantele contate, si pt a obtine rezultatele dorite, scontate si programate.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare Astro Dinamică / Astro-Trend

Veți putea să
1. Astro-energizati -in primul rand- propria Dvs. persoana
2. Astro-energizati mediul Dvs. inconjurator
3. Astro-energizati persoanele dragi, si pe cei apropiatiEchipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 99

Este stiut ca casele-, respectiv zodiile astrologice reprezinta câmpuri de experiență ale vietii -asa cum le denunumim noi- si astfel de case astrologice si semne zodiace sunt in relatie- si sub influenta semnelor astrale solare.(!)
De accea, pt a seta si aranja o baza ideala energetica pt succesul oricarei persone -evident, si al Dvs.- este usor (ca si 2 x 2) !

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala JU 99 utilizat in metoda Manifestarii Astro Dinamice

Zodiacul astrologic constituie un dispozitiv radionic natural de proportii planetare sau cosmice.
Vezi si paginile noastre despre "Radionică".

Sistemul de energii astrologice- si zodiacale -adica, 'campurile de experiente de viata'- sunt intotdeauna active in jurul Dvs., in locuinta, apartamentul si locul de munca al Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 99In alte cuvinte, aceste energii va invaluie in orice moment, oriunde va aflati, si sunt influentate de energiile planetare- si zodiacale.
Felul in care decideti sa interactionati cu ele, este desigur decizia Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala JU 99 utilizat in metoda Manifestarii Astro Dinamice

Cei mai multi accepta aceste influente care le ghideaza -fara a putea face nimic pt a le contracara sau de a conlucra cu ele-, acceptindu-le ca si pe un destin, fara a putea efectua nici cea mai mica schimbare, in majoritatea timpului neavand nici cea mai vaga idee ca sunt influentati profund din punct de vedere energetic. Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica

In schimb, toti cei ce stiu de natura acestor influente, pot ca sa le ajusteze propriilor dorinte, si sa le puna in serviciul lor. (!)

O si mai buna alegere pt Dvs. este modul/metoda de a fixa- si de a modifica aceste energii astrale, ca sa produca- si ca sa manifeste acele rezultate, care vor genera TREND-uri conforme succesului Dvs. pe toate nivelele pe care le doriti, si -desigur- in toate aspectele vietii Dvs.

Am gandit- si am dezvoltat tehnologia ADM (Astro-Dymanic Manifestation, in romana; Manifestarea Astro Dinamica)- intocmai acestui obiectiv si scop.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: Program RadionicEchipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: Program Radionic
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Avantajele tehnologiei Fortei Vitale-, a utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală și a metodei Manifestarii Astro-Dinamice

(1) Puteti alege orice locatie, camera, sau orice spatiu, din orice locuinta sau birou care se potriveste cat mai bine scopului- si obiectivului urmat, apoi puteti transfera energii astrologice corespunzatoare (campuri de experienta de viata = case astrologice, functii planetare si modalitati ale semnelor zociace) la alegerea Dvs., in toate aceste spatii.
(2) Puteti aloca-, transmite si focusa prin transfer -puternic- energii asupra sectoarelor care necesita, si in care doriti sa energizati mai mult, in timp ce acelor sectoare care nu servesc scopul- si obiectivul Dvs. veti proiecta mai putina energie -sau nici un fel- exact la timpul potrivit, -chiar-atunci cand este necesar si cand vine vremea (inca o data; sincronizarea este importanta!).
(3) Mai mult, puteti omite -in totalitate- sectoare de care nu aveti nevoie.
ATGS 3000: Generator de TRENDuri Astrologice   ATGS 3000: energizarea unui birou cu ATGS 3000
Energizarea spatiilor, a locuintelor si birourilor cu trend-uri astrologice cu ATG 12
Click pe imagini pt a le marii... apoi; click pe imaginea marita pt a o reduce la dimensiunea (valoarea) initiala si pt a va reintoarce pe pagina web...

astro Echipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice astro Echipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice Procedati in felul urmator:
a) Efectati un desen al camerei, al apartamentului, locuintei sau biroului/oficiul (un sketch de mana este suficient)
b) Determinati ariile/areele- si zonele in care doriti sa activati- si sa trim iteti energiile specifice- si -apoi- definiti energiile respective.
Puteti ignora sectoare/aree- si zonele ale caror influente energetice nu aveti nevoie.
Important: cand re-aranjati sectoarele, faceti in felul ca sa asigure un flux- si o scurgere de energie internal optim. Evitati setarile haotice. Daca nu sunteti sigur ca setarea efectuata de Dvs. e optima, contactati-ne spre a va da suportul necesar. Merita investitia -credeti-ne!-.

c
) Astro-energizati areele- si zonele -setand-, creand si efectuand legatura -structurala- intre ele:.
(c 1) cu ajutorul discurilor de transfer (sau -eventual- a diagramelor unice speciale)
(c 2) cu ajutorul unuia dintre programele Radionice.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 99
O setare ADM pt un "Money Drink" pt a va ajuta sa aveti idei creative in vederea cresterii veniturilor si de a va marii prosperitatea

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente de Energie- și Forță Vitală recomandate pentru
Manifestare Astro Dinamică

Inconjurati-va cu energiile astrologice propice si benefice Dvs. si scopurilor Dvs., si proiectati energiile specifice -dorite- cu diferite trend-uri astrologice, si -totodata- contracarati-le pe cele negative si nedorite!

Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG12 / ATGS 12000
atg12000

Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala și / sau; oricare Echipament de Energie- si Forta Vitala + Programul radionic ADM (Manifestare Astro Dinamica) + Pachete de simboluri- si filtre astrologice

 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)


  Accesorii
ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate pentru Manifestarea Astro Dinamică

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

:: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Pachetul de simboluri 'Astrologic'
Pachetul "Astrologic" :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri si grimoir-uri magice

:: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Pachetul de simboluri 'AstroSet'
Pachetul AstroSet :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri si grimoir-uri magice

:: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Program Radionic Manifestare Astro-Dinamica
Program Radionic Manifestare Astro-Dinamica | astrodynamic manifestation program


Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- si curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri si filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Program Radionic de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, dacă este folosit impreună cu un Program Radionic de ManifestareCheckmark Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
 
 
 
 
Sitemap Email Home

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Generare de Trend-uri | Generatoare de Trend-uri ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Generare de Trend-uri | Generatoare de Trend-uri ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Generare-de-Trend-uri---Generatoare-de-Trend-uri-- | Titlul acestei pagini: Generare de Trend-uri | Generatoare de Trend-uri ~