www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Karl Hans Welz: Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor Orgonice
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Karl Hans Welz: Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor Orgonice

  »»   
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Un om, un geniu, care într-adevăr a dăruit ceva umanitătii...             

Curriculum Vitae: Karl Hans Welz

Inventatorul Generatoarelor Chi® & Generatoarelor Pranice® & Generatoarelor Orgonice®,

a Echipamentelor de Energie Vitală şi Fortã Vitalã®, a Orgonitei® şi a SuperOrgonitei®

geniul din spatele 'Teoriei Hiper Spațiale', şi a 'Legăturilor Structurale', care fac posibile transferul Energiei- şi Forţei Vitale la orice distanţă, fără pierderi (!)


Karl Hans Welz
este original din Telfs (Tirol), de lângã Innsbruck, Austria.

De foarte tânãr, încã de la o vârstã foarte fragedã, el a manifestat o atractie deosebitã pentru științã -în general- și pentru stele, în particular.
Karl Hans Welz: inventatorul Generatoarelor Chi si a Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala, a Orgonitei si a SuperOrgoniteiA fost fascinat de stele și planete și ca o consecintã, el citeste cu pasiune orice carte de astronomie, astrofizicã, matematicã și astro-fizicã, pe care îl avea la îndemână și care -în acel timp- i-a cãzut în mânã.

La vârsta de 16 ani el a devenit interesat în hipnoză, și în problema hipnozei.
A început studiul acesteia, mai târziu perfectând metoda de pregãtire și instruire autogenicã (sau autogenã ) Autogenic Training, iar apoi la vârsta de 18 ani, a început sã practice Hatha Yoga.
Aceaste practici i-au întãrit și fortificat corpul, iar în câteva sãptãmâni conditia fizicã și starea generala a sãnãtãtii i s-a înbunãtãtit considerabil.
Aceste rezultate uimitoare și spectaculoase l-au impulsionat pe Karl sã exploreze și alte stiinte care nu fãceau parte din programa academicã, respectiv din curriculum-ul sãu academic.

Karl in timpul practicii Yoga / asana | Energie Vitala & Forta Vietii: www.energievitala.roStudiul și practicarea astrologiei, a înaltei magii, magia Rhunelor, precum și a unor tehnici și tehnologii a diferitelor forme de Energie Vitalã, cum ar fi cãlãtoria astralã, clarviziunea (si predictiile despre viitor) au urmat în scurt timp la cca.un an, dupã aceea.
El a citit și studiat cãrtile și lucrãrile lui Mesmer, Korschelt, von Reichenbach, Tesla, Lakhovsky și multi altii.

La vârsta de 19 ani a început studiile universitare în stiintele matematicii și fizicii.
De câteva ori însã, le-a întrerupt pentru a se dedica în exclusivitate cãlãtoriilor.
Dorinta de a ajunge sã cunoascã alte culturi și sistemele lor religioase, magice, samanice și metafizice, precum și dorinta de a gãsi profesori competenti l-au determinat sã facã pasul acesta pe drumul cunoasterii.
În cursul acestor cãlãtorii, el a obtinut și dobândit informatii pretioase despre utilizarea Energiei Vitale în numeroase culturi și traditii, a cunoscut și a venit în contact cu multi profesori “dotati”, înzestrati psihic și adepti talentati din acest domeniu.

În 1966, în timpul unei asemenea cãlãtorii, D-l Welz s-a decis sã exploreze secretele astrologiei.
Patru ani mai târziu, în 1970 el a început sa profeseze și sã lucreze ca astrolog profesionist mai întâi în Montreux, Elvetia, iar mai târziu în Berlinul de Vest.
În Elvetia, el a creat un model statistic de astrologie pentru a explica și justifica eruptiile solare.
În Berlinul de Vest si-a continuat studiile despre sistemele avansate de magie si metafizicã: Magia Runicã, Talismanologia, Hermetica și multe altele.

În timpul sederilor sale în Africa de Sud, Elvetia, Germania Federalã (Berlinul de Vest) și din anul 1974, în Statele Unite ale Americii, el a continuat studiile sale, pe care le-a întregit și le-a îmbogãtit cu o pregatire generalã și cursuri de semanticã, iar psihologia Reichiana, fizica orgonica si radionica au completat instruirea sa stiintificã.  

Generatoare Chi :: Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã :: Orgonite & SuperOrgonite

În 1980 el lucra ca astrolog specialist în Nashville, Tenesse unde a aparut pe toate cele 3 retele locale de televiziune, la stiri, talk-shouri, și a publicat mai multe lucrãri în diferite reviste si ziare de specialitate.

La scurt timp dupã sosirea sa în Statele Unite, el a construit primele sale acumulatoare de Energie Vitalã şi Forţă Vitală, a condus și a fãcut multiple experimente cu aceste dispozitive.

A fost evident cã ceea ce Wilhelm Reich a numit "orgone", era aceeasi formã de energie pe care el o explorase timp de mai mult de un deceniu înainte de a afla de Reich și despre lucrãrile sale.

Casa in care s-a nascut Karl Hans Welz | Energie Vitala & Forta Vietii: www.energievitala.ro | Echipamente de Energie- si Forta VitalaDe fapt, dispozitivul pe care el l-a construit cu multi ani înainte, urmând planurile lui Korschelt, a fost un acumulator avansat de orgone.
Korschelt si-a numit dispozitivul sãu "Aparat de Radiatie Solarã Etericã - (Solar Ether Radiation Apparatus)" – iar planurile acestuia sunt datate din 1897, anul care este și anul nașterii lui Reich.
Întâmplarea face cã Korschelt a trãit în același oras unde s-a nãscut Reich: Lwow (Lemberg).
Cu un secol înaintea dispozitivului lui Korschelt, Franz Anton Mesmer a construit și utilizat acumulatori de orgone functionali (folosind ceea ce el numea 'magnetism animal' sau 'fluid magnetic').

Generatoare Chi :: Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã :: Orgonite & SuperOrgonite

În timpul experimentelor, Dl. Welz a descoperit cã Energia Vitalã & Forța Vitală poate fi proiectatã la orice distanțã și cã aceastã proiectie urmeazã 'legea legãturilor structurale'.
(Acest fapt a fost un lucru evident pentru oamenii tuturor timpurilor și culturilor care au mânuit Energia Vitalã, care au folosit și controlat Forta Vietii, cum ar fi șamanii, magicienii, vracii, lucratorii spirituali, tãmãduitorii sau vindecãtorii, etc.)
Pentru acest tip de transfer, el au creat și dezvoltat un model matematic (teoria hiper-spatiului) care ia în considerare și explicã -în mod științific- acest fenomen, foarte logic și cu multã usurintã.

În 1982 a început sã comercializeze primul sãu curs prin corespondentã despre Magia Runicã.
Alte cursuri au urmat curând dupã aceea despre 'citirea runicã' (Rune readings), astrologie natală (Natal Astrology), yoga (Rune Yoga), conștiinta cosmicã universalã & unitatea cu Divinitatea, talismanologie, tarot (Tarot Spells), hermeticã, practici de înaltã magie albã (ajutãtoare), exercitii și instruire autogenicã (Autogenic Training).

Pe lânga acestea el a scris și mai multe cãrti. (Toate cãrtile și cursurile sale sunt traduse și în limba japonezã și sunt comercializate și în aceea țarã. )
Mii de studenti din întreaga lume s-au înscris (si se înscriu în continuare) la cursurile sale.

RAD 2400 HDS: dispozitiv radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala!
RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic și Psihotronic alimentat, actionat și propulsat cu Energie Vitală și Forta Vitala
[ Energie orgonica, energia chi, prana ]


Inventarea Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitală
    [ Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic ]


În anul 1991, Dl. Welz inventeazã GENERATORul de Energie Vitală și Forțã Vitalã, care este un echipament excelent nu numai pentru a energiza corpul cuiva cu acesta energie și forta benefica mistica creatoare, dar și pt alte -nenumărate- utilizări.

Acest dispozitiv minunat -printre altele- întrece orice alte echipamente care sunt comercializate, și face munca psihicã, mentalã și magicã, mult mai usoarã decât înainte, chiar și pentru persoanele care nu au o instruire prealabilã largă.

Acest nou dispozitiv -pe langa avantajele indiscutabile- este un pas înainte semnificativ, în ceea ce priveste conceptia potrivit cãreia acumularea de Energie Vitalã are loc numai în interiorul acumulatorului orgonic.
Ba, chiar mai mult, el a descoperit cã energia pulsatorie orgonică -energia orgon- (pe care numai un Generator de Fortã Vitalã o poate produce) transformã energia DOR (Deadly Orgone - orgone mortal) înapoi în Energie Vitalã pozitiva și binefãcãtoare (!!).

Problema malfunctionãrii, a funcționãrii gresite a "acumulatorilor orgone care se stricã” atunci când sunt afectati de DOR, a fost contracaratã cu succes pentru prima datã în istorie (!).

Cea mai evidentã dovadã a acestei caracteristici a Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala functionand cu Generatoare de Energie Vitalã integrate, a fost obtinutã atunci când el a inventat și a testat un Generator DOR.
Generatorul de Energie Vitală și Fortã a Vieții s-a dovedit a fi o modalitate eficientã de contracarare a efectelor negative ale acumulatorilor orgone aflate în vecinãtatea unor echipamente electrice care "polueazã electromagnetic", respectiv a echipamentelor și dispozitivelor care dezvoltã și produc DOR în timpul funcționării, cum ar fi; detectorii de fum radioactivi, tuburile și becurile fluorescente, cuptoarele cu microunde, cabluri de retea electrice (în special cele de înaltã tensiune), ecranele TV, monitoarele calculatoarelor, telefoane celulare, și multe alte surse de poluare electromagneticã.

Curând, el a recunoscut faptul cã Generatorul de Fortã Vitalã & Energie Vitalã poate fi un ajutor semnificativ în multe practici ce implicã utilizarea -specifică- Energiei Vitale și Forței Vitale Universale.

Teste extinse și numeroase, au confirmat faptul cã acea Energie Vitalã care pulseazã în domeniul frecventelor joase (Alfa, Teta, Delta) este considerabil mai eficientã în cauzarea și în producerea de stãri adecvate și corespunzãtoare undelor creierului (adică; a undelor cerebrale), decât orice alte metode (de-acum, deja) învechite, care folosesc ca stimulent sunetul, lumina sau mini-șocurile electrice.

Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitală funcționand cu Generatoare de Energie Vitalã (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) integrate, sunt comercializate încã din anul 1993. 

Mii- și mii de dispozitive au fost- și sunt vândute și în prezent, în întreaga lume, persoanelor care s-au hotãrât sã cșstige o influențã mai mare și o îmbunãtãtire considerabilã în numeroasele lor aspiratii spre mai bine, pentru aceia care au decis sã obtinã un avantaj decisiv în atingerea idealurilor și telurilor.

În 1992, Dl. Welz a inventat un nou material acumulator și conducãtor de Energie Vitalã, care este în mod considerabil mult mai eficient decât toate materialele traditionale.
Acest nou material (Orgonita™) permite construirea unor Generatori de Energie Vitală & Forta Vitalã mult mai puternici și de dimensiuni foarte reduse!

Mai tarziu, perfectioneaza acest material obtinand SuperOrgonite™-ul, cu proprietati și mai bune și mai superioare!

În Decembrie 1996, respectiv inceputul anului 1997, el reuseste prima data ca sa transmita semnale peste oceanul Atlantic, de la echipament la echipament, folosind Energia Vitala și campul Energiei- și Fortei Vitale, fără amplificator sau interventia și involvarea operatorilor umani.
Adeverind corectitudinea teoriei sale a 'legăturilor structurale' referitor la emisia și transmiterea la distanță -la orice distanta!- a Energiei- și Fortei Vitale, nu erau necesare amplificatoare sau alte dispozitive de amplificare a energiei.
A fost iarasi, încă o 'prima data' in istoria umanitatii.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Poluarea EMF (electrosmog), DOR (orgon fatal), și Zonele de Stress Geopatice

Vezi și 'Aplicațiile Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală'     
pentru convertirea și transformarea DOR (Orgone malefic) în orgone pozitiv (POR) »»


Cu faimosul său experiment Oranur, Wilhelm Reich a încercat să găsească modalitați de utilizare a orgonului (energia- și forta vitala) împotriva efectelor radiației nucleare.
Efectele acestui experiment s-au dovedit a fi devastatoare și fatale asupra mediuluii inconjurator al experimentului, iar Reich a realizat emergenta unei forme de energii ce aparea a fi rigidificata, nemișcătoare, statica, 'invechita'.

Reich a etichetat această energie DOR (Deadly ORgone), sau energie orgonica fatală -find intr-adevar, una foarte periculoasa și malefică-.

DOR-ul a avut efecte extrem de negative asupra organismului uman și asupra -tuturor- formelor de viata in general, iar o atmosfera incarcata de DOR cauzeaza un acumulator orgonic ca sa se’blocheze’, și sa se ’defecteze’, (adica; sa functioneze gresit și rau).

Reich insusi a experimentat acest lucru cu acumulatorului sau orgonic -cel cu 20 de straturi-, in care a pus (a introdus) material radioactiv.
Cu alte cuvinte, acest acumulator orgonic a devenit -practic- sursa DOR-ului insusi, și a trebuit ca sa fie demontat-, eliminat- și distrus în totalitate. (!)

Curand a devenit evident, ca -pe langa emanatiile radioactive- și alte forme de Energie Electro-Magnetica EMF / FEM (Frecvente ElectroMagnetice) transformă orgonul pozitiv in starea sa rigida -negativa, malefica și nociva-, adică; DOR.

In mod tipic, tuburile fluorescente și ecranele televizoarelor sau monitoarele calculatoarelor, telefoanele celulare, genereaza -incontinuu- DOR substantial, simtit -si experientat- de multi oameni, care sunt constransi sa fie expusi la asemenea dispozitive, echipamente și aparate pentru perioade extinse de timp.

Poluarea electromagnetică accentuata -și- din telefoanele mobile, în special din stalpii și emitatoarele lor puternice, este deasemenea bine-cunoscuta (si -din pacate- simtita zilnic de sute de milioane, sau -chiar- mai mult de un miliard de oameni).

Deasemenea, 'Reapeater-e și Acces Point'-urile, sau router-ele și modemurile WiFi sunt-sau pot fi surse DOR.

Asa-numitele zone de stress geopatice au efecte similare asupra organismului viu, precum are și DOR-ul.
De fapt, asemenea zone de stress s-au comportat foarte asemanator dispozitivelor care emit DOR permanent (de ex. cuptoarele cu microunde sau tuburile- și becurile lampilor fluorescente).

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Transformarea D O R (energie orgonică malefică și negativă) înapoi în P O R (energie orgonică pozitivă și vitală)

POR = Positive ORgone Energy | energie orgon / energie orgonică pozitivă și vitală


Wilhelm Reich
nu a realizat niciodata ca orgonul pulsant (energia orgonica care pulseaza, vibreaza- și oscileaza - deci, este dinamică (!)) poate de fapt să -re-transforme DOR-ul malefic inapoi in orgon pozitiv sănătos (POR), inapoi -deci- in Energie Vitală pozitiva și benefica (asa cum a demonstrat Karl Hans Welz), un proces care a avut loc- și are loc -și în prezent- pe planeta noastra încontinuu, și care reprezintă și motivul pentru care întreaga planeta înca nu s-a îndopat și înecat în DOR, dupa milioane de ani de radiatie cosmica, radioactivitate interna, vanturi solare, etc.
Planeta noastra are-, și va avea grija de DOR, chiar de cantitati mai mari și mai insemnate ale acestuia (fara a fi nevoie de utilizarea diferitelor dispozitive sau a "cloud buster"-urilor)!

Orgonite si SuperOrgonitaProblema malfunctionãrii, adica, a funtionãrii rele și greșite a "acumulatorilor orgone care se stricã” atunci când sunt afectati de DOR, a fost contracaratã cu succes pentru prima datã în istorie dupa mai mult de 34 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Wilhelm Reich, atunci când, în anul 1991, Karl Hans Welz -un alt austriac, și un alt geniu!- (dupa aproape 4 decenii de munca intensă- și diverse experimente și experiențe vaste cu aceasta energie) inventeazã- și construieste -primul in lume!- Generatorul de Energie Vitală & Forțã Vitalã !

Primul Generator Chi
Așa arăta primul Generator Orgonic (Generator de Energie Vitală și Forta Vitala) construit de Welz în anul 1991, pe principii mecanice

Acest nou dispozitiv a fost cu un mare pas în fata (chiar un 'salt inainte' semnificativ :-)), în ceea ce priveste conceptia potrivit cãreia acumularea de Energie Vitalã & Forță Vitală are loc numai în interiorul acumulatorului orgone (sau acumulatorilor orgonice).

Mai mult, Welz a descoperit cã energia orgone pulsatorie și oscilatorie (energia orgonica pulsativa, pe care numai un Generator de Energie Vitală & Fortã Vitalã o poate produce !!) transformã energia DOR (Deadly ORgone - orgone malefic / mortal / fatal) înapoi în Energie Vitalã binefãcãtoare pozitivă (POR - Pozitiv ORgon).

Astfel, Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală, pot fi folosite cu succes nu numai pt energizare și vitalizare, dar și pt transformarea DOR în POR (!).

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Orgonita™ / Orgonite® și  Super Orgonita™ / Super Orgonite®


Orgonitul
™ (sau Orgonita™, "Orgonite™") este o matrice de mixtura speciala de materiale, foarte eficientă, in acumularea de energia vitala orgonica, și a fost descoperita la un an dupa inventarea Generatorului de Energie Vitală și Forta Vitala, in anul 1992, tot de catre Karl Hans Welz.

  Primul Generator Orgonic (Orgon / Orgone) :: Generator de Energie- si Forta Vitala Universala
Generator Orgonic (Generator de Energie Vitală & Forță Vitală, Generator Chi & Generator Pranic) dezvoltat- și construit in 1993 de Karl, deja pe principii electrice și electromagnetice

Multi au fost aceia care -ilegal și total nelegal, fiind lipsiti de etica, și neavand nici bunul simt- de-alungul a mai multi ani, dupa inventia lui, au folosit abuziv această denumire -deja- consacrată (fiind o marca inregistrata!) de D-l Welz, și au incercat -prin aceasta- ca sa le aduca lor anumite avantaje, pt a fi și ei cunoscuti, incercand chiar sa fure cunostintele- și tehnologia construirii și a fabricarii a GENERATOARELOR Orgonice (a Generatoarelor orgon de Energie Vitală și Forta Vitală).

Evident aceste persoane -haideti, sa le spunem pe nume: hoti!- neavand nici notiunile de baza și nici cunostintele necesare, și -desigur- dând și o totala lipsa de creativitate -evident- au esuat.
A copia ceva, neintelegand rolul- și functionalitatea, nu inseamna a-l și realiza, și -desigur- constituie furt- și atac asupra proprietatii spirituale.
Daca constiinta lor e impacata, e și al nostru...

Orgonitul® și Generatoarele de Energia Vitala® confectionate din ea, generand- și emanâd energie vitală pură pozitivă În timpul functionarii lor, sunt inventii majore puse in slujba omenirii, ce au ajutat foarte mult in schimbarea paradigmelor legate de aceasta energie.

La fel ca și Reich, Karl Welz nu a tinut pt el aceste inventii- și inovatii, ci a incercat ca sa o raspandeasca, ca toti mai multi sa poata beneficia de ea.

Mai mult, in 2000 a publicat detalaiat despre Orgonita®, iar in 2005 chiar el a facut publica inventia sa -Orgonitul®, tocmai ca sa ajute pe cei care doresc sa construiasca acumulatoare orgonice din aceasta mixtura speciala de materiale, și sa inlature acele informatii false și confuze venind de la diversi epigoni și pungasi care incercau ca sa comercializeze falsurile lor nefunctionale, a pus pe net acele informatii esentiale cu care ).

Evident, pe langa munca asidua de zi cu zi, numeroasele cercetari și experimente stiintifice -fiind implicati mai multi oameni de stiinta din diferitele regiuni ale lumii, și -neuitand, desigur- de genialitatea lui Welz, de atunci aceasta matrice de mixtura speciala a evoluat in laboratoarele sale și mai mult, fiind cu mult imbunatatita, devenind și mai performanta, permitand realizarea de Generatoare Orgonice de dimensiuni și mai mici, dar mult mai puternice și mult mai performante.
Ceilalti, au ramas acolo unde erau (si unde le și era locul...).
Cum spune și zicala? 'Câinii latră, caravana trece'...

Orgonitul™ (matrice de mixtura de materiale speciale) este -si in prezent!- cel mai eficient material in acumularea energiei orgonice, iar Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forta Vitala (Echipamentele de Energie Vitala cu Generatoare Orgonice) sunt instrumentele cele mai eficace menite să ajute atât in dezvoltarea materiala cât și in evolutia noastra spirituala (subintelegand totodata și dezvoltarea constiintei și dezvoltarea personalitatii)!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Magnificatorul®
lui Welz | Generatorul DOR


În timpul cercetarilor, și Welz a experimentat acelasi probleme ca și Reich.
Confruntandu-se cu prezenta-, și cu potentialul DOR-ului, Karl Hans Welz a inventat- și construit și un "Generator DOR" pe care l-a numit Magnificator™).

Avantajul unui asemenea Generator DOR (un dispozitiv -totusi- foarte periculos in mainile unui neavizat!) este acela, ca el poate fi inchis (deconectat/stins) cu usurinta, contrar acumulatorului orgonic -care continea materiale radioactive in experimentul "Oranur" al lui Reich, si- care, dupa aceia trebuia -efectiv- demontat și distrus !

Efectul -negativ și nociv- al Generatorului DOR asupra tuturor vietatilor -in general-, și -mai ales- asupra fiintelor umane -in particular- a devenit evident imediat ce a fost pus in functiune.
In doar cateva secunde, observatorii voluntari, au simtit dureri pronuntate in glandele lor limfatice și s-au simtit slabiti, au avut dureri de cap -de tip migrena-, unii simtind greata sau simtindu-se -cel putin- foarte nervosi și „iritati”.

Insă, aceasta situatie s-a schimbat aproape imediat -si instantaneu- oricand un Generator Orgonic® oscilatoriu- și pulsatil (un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala cu Generator Orgonic incorporat) a fost adus- și pus aproape -in raza- și zona de emisie- a Generatorului DOR (!).

AO 2000 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala
Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala AO 2000
cu Generator Orgonic de Energie Vitală și Forta Vitala inglobat, generând și emanând energie vitală dinamică și pozitivă, energizând-și optimalizând un măr prospăt, încărcându-l cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică

Orgonitul® (sau orgonita®) este și in prezent cel mai eficient- și cel performant material (un amestec de matrice de materiale) acumulator de energie orgonică (energie vitală) și fost inventat- și a fost folosit de catre Karl Hans Welz pt prima datain in anul 1992, pentru construirea Generatoarelor Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala.

Orgonite si SuperOrgonitaContrar revendicarilor (si a campaniilor de marketing -cateodata prea agresive, pt inducerea in eroare) a unor imitatori (sau, -mai bine- sa-i spunem pe nume -si in romaneste-: hoti!) ai Tehnologiei Energiei- și Fortei Vitale (inventata- și perfectionata de catre Karl Hans Welz), orgonitul® (sau orgonita®, adica; "orgonite®"- in limba engleza), singur nu a avut efecte in contrabalansarea -sau reducerea- DOR-ului. (!)
Unele persoane neavizate, sau -mai mult decat- ignorante (putem sa le numim -linistit- și trisori, fiindca -pe buna dreptate- vor sa insele lumea), afirma ca Orgonitul® re-transforma D O R in P O R.

Asemenea revendicari absurde au mai mult aspectul unor strategii de marketing a unor oameni acăror singura abilitate este de a fura idei- și tehnologii, și care nu inteleg deloc energia orgonica (si functionarea ei!).
Pentru a evita declaratii stanjenitoare despre cine a inventat Orgonitul®, unii dintre hoti il acrediteaza chiar pe Reich cu transformarea DOR inapoi in POR (Positive Orgon).

De fapt, Reich nu a avut nici cea mai vagă idee ca un asemenea lucru ar putea fi realizat, și tot ceea ce stia el sa faca, era metoda „împământării” DOR-ului nociv cu "exterminatorii săi de nori" -"cloud busters" și -apoi- de a demonta și de a distruge(!) acumulatorii orgonici afectati, o metoda inca practicata și azi de epigonii lui Reich, adica de majoritatea celor care il urmeaza.

Reich nu avea nici o idee cu privire la ce se intampla cu acest DOR dupa ce era „ingropat”/ "împământat" in corpuri- și bazine de apa (in mod ideal, ape curgatoare), și caracteristicile energetice ale acestor functii de „impamantare / ingropare”, cat și problemele cauzate.

De fapt, in Generatorul DOR, chiar orgonitul® este factorul major de contributie pentru generarea unor cantitati masive de DOR (!).
acționează exact ca acumulatorul orgonic cu 20 de straturi pe care Reich l-a utilizat in experimentul lui, in -asa numitul- "Experiment Oranur", insa cu un efect -desigur- mult mai mare !

Normal, Orgonitul® este mult mai eficient, și sunt necesare cantitati mult mai mici pentru a acumula- și apoi -aplicând o tehnologie nouă și adecvată- de a genera DOR.

D O R-ul emanat din Generatorul DOR - Magnificatorul !-, avand langa el -în apropiere- un Generator Orgonic® pulsant (Generator de Energie Vitală și Forta Vitala), a inceput ca sa pulseze- și sa oscileze din nou: si-a pierdut caracteristicile sale rigide și statice (cele atat de periculoase), și -prin urmare- a fost imediat-re-transformat in energie orgonica sanatoasa și benefica P O R - Pozitiv ORgone!!

LPOG 2400 DL
Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala LPOG 2400 DL
(Echipament Mental & PsihoTrainer cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală integrat)

In consecinta, modul- și modalitatea de percepere a atmosferei inconjurand dispozitivul, s-a schimbat imediat de la cel depresiv-imbolnavitoare, la unul impulsionant-energizanta.

Reich a avut -evident- dreptate, cand a descris D O R ca energie orgonica negativa ce a devenit stativa, imbacsita, anosta, invechita și rigida (cu proprietati negative, malefice și daunatoare).
Acumulatorii sai, desigur, au devenit parte a problemei mai degraba, decat parte a solutiei.

A fost nevoie de inventia Generatorului Orgonic® al lui Karl Hans Welz (Generatoarelede Energie Vitală și Forta Vitala) in anul 1991, pentru a avea o modalitate eficienta de contracarare-, și a invinge in lupta impotriva DOR-ului, precum și impotriva câmpurilor de DOR masive.

RAD 2400 HD
RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Radionic
(cu 2 Generatoare puternice de Energie Vitală și Forta Vitala Orgonice inglobate și integrate)

Efecte similare au fost experimentate, atunci, cand Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală și Forta Vitala au fost introduse in locuri unde DOR-ul negativ era prezent din abundenta, precum in camere și birouri cu multe tuburi fluorescente si/sau monitoare de calculator.
Atmosfera a devenit simtitor agreabila, aproape imediat. (!)

Pentru uz personal, de exemplu, pentru a re-energiza atmosfera din jurul Dvs. contaminata cu DOR, un Echipament -standard- de Energie Vitală și Forta Vitala este -mai mult decat- adecvat.
Insa, pentru atmosfere mai mari/largi și contaminate mai masive de DOR, a avea un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala mai mare și mai puternic (evident cu un Generator Orgonic mai puternic și mai performant) constituie -desigur- un avantaj. Un aspect și un avantaj deloc neglijabil.
(In fiecare Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala este inglobata și functioneaza -cel putin- unu-, sau mai multe Generatoare Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala!).

RAD 1000
RAD 1000: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie Vitală și Forta Vitala orgonica

Pt a obtine mai multe informatii, respectiv pt a alege Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala cel mai bun și cel mai adecvat pt Dvs. și scopurilor urmarite, va rugam ca sa ne contactati.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Suntem aproape siguri că munca și cercetarile lui Franz Anton Mesmer, precum şi invenţia lui, de fapt, l-au influenţat pe Wilhelm Reich şi -totodata- au influentat și experimentele sale cu aceasta energie mistica, pe care a cercetat-o mai multe decenii.

Evident, munca, lucrarile și experientele lui Mesmer earau bine cunoscute in toata lumea -si mai ales acolo unde se vorbea limba germana-.
Reich -fiind și el austriac- stia de cercetarile magnetizorului și ii erau cunoscute lucrarile lui.
Studiind hipnoza sub conducerea lui Freud, el a fost cu siguranţă bine familiarizat cu Mesmer şi teoriile lui despre "fluidul magnetic" și "magnetismul animal" -cum numea Mesmer Energia- și Forta Vitala-.
De fapt, în literatura europeană despre hipnoza, Mesmer, "fluidul magnetic" şi acumulatori lui de "magnetism animalic", constituie cunoştinţe foarte comune de bază, şi Franz Anton Mesmer este menţionat ca un important pionier in toate lucrările introductive pe această temă, și -practic- in toate practicile de hipnoză.

Reich -insa- a fost destul de pragmatic pentru a NU menţiona numele lui Mesmer în cărtile și operele sale, pentru că Mesmer a fost considerat ca fiind un impostor care a vindecat cu "fluidul magnetic" și a promovat "magnetismul animal" arătând -efectiv- cum se poate experimenta-, simţi- și prelua, (cum de altfel și Reich a făcut-o), dar, el prezentand-o dintr-un alt unghi de vedere, și realizand o abordare mai ştiinţifică și cu total diferită .

Reich -facand cercetari intensive- a fost capabil să formuleze o abordare mult mai moderna -si mai stiintifica- a energiei orgonice.
El a fost primul care a arătat că energia orgonica urmeaza principiul energiei inverse/reverse, şi anume, că potenţialul mai puternic de energie orgonica -a-trage energia de la potenţialul mai slab, şi a arătat modul în care această entropie negativa/inversa a fost motorul mai multor procese biologice, meteorologice şi a altor procese din natură.

în plus, Wilhelm Reich a fost prima persoană care era conştienţa de existenţa energiei negative și malefice "DOR" (adica; Deadly ORgone) cum l-a denumit.
Potrivit lui Reich, "DOR"-ul este o formă de energie orgonica negativa, malefica, daunatoare și statica, care poate provoca probleme grave de sănătate.
Cu experimentele sale "Oranur", el dezvoltase cantităţi masive de " DOR", ceea ce a făcut necesară o abandonare temporară cercetarilor sale in acest domeniu, -imbolnavindu-se chiar și el, precum -deasemenea- și demontarea -si distrugerea-instalaţiilor sale şi a acumulatorilor sai orgonici.

Desi -aparent,- Wilhelm Reich a fost primul om de stiinta care a recunoscut ca energia orgonica (energia- și forta vitala) urmeaza legea entropiei negative/reversive, el nu a avut cunostinte despre transferul la distanta a acestei energii (!!).

O examinare mai atenta asupra proceselor implicate in functionarea "tunurilor- și a exterminatorului de nori" (denumirea in lb. engleza fiind "cloud buster", sau "orgone shooter") l-ar fi putut conduce catre o astfel de concluzie daca ar fi realizat o abordare mai profund ştiinţifică a caracteristicii entropiei negative.

Au trebuit sa treaca mai mult de 30 de ani dupa moartea lui, ca sa se faca lumina și in cazul transferului la distanta (la orice distanta!) a energiei orgonice (Energia- și Forta Vitala), cand Karl Hans Welz, a descris și a enuntat teoria sa despre "legaturile structurale" și despre teoria hiper-spatiului.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

În prezent Dl. Welz oferã o gamã largã de servicii ce includ consultatii, lecturi, cursuri și predare a diferitelor materiale și lucrãri despre Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale.

Telfs (Tirol, Innsbruck) fotografiat din laboratorul D-lui Welz (Sud) | Energie Vitala & Forta Vietii: www.energievitala.ro | Echipamente de Energie- si Forta Vitala   Telfs (Tirol, Innsbruck) fotografiat din laboratorul D-lui Welz (Nord) | Energie Vitala & Forta Vietii: www.energievitala.ro | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Astfel de peisaje minunate sunt vizibile din fereastra laboratorului D-lui Welz
(2000, Telfs / Innsbruck - Photo: Alex D)

 

Iată o imagine frumoasa, dar -totodata- și foarte interesanta:
(muntele dinspre Nord, fotografiat din fereastra laboratorului in primele ore ale diminetii, Octombrie 2008...)

Telfs | www.energievitala.ro

Mirific, nu-i asa?


Si acum, sa rasucim / intoarcem imaginea cu 90 de grade in sens contrar acelor de ceasornic:

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Telfs  | www.energievitala.ro

Asa-i, ca e interesant și -totodata- straniu ??!

Foto: Sandor -ALeX- Dezsi
© Copyright 2008

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente -generatoare- de Energie- și Forță Vitală Universală

Echipamente Mentale :: Dispozitive Radionice | Programe Manifestare
Energizoare- si optimalizoare apa- si hrana, AquaOptimizer™-e
Feng Shui Dinamic, Generatoare de Astro-Trend-uri

Welz Chi Generators

  »»   
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Email to Mr. Karl Hans Welz   |   Email pt D-l Welz (în limba engleză)

  E-Mail

Name

E-mail address

Phone #

Regarding (please select)

Comments and/or Questions


Enter the characters from the image above

Powered by dB Masters Multimedia FormM@iler


»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Karl Hans Welz: Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor Orgonice | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Karl Hans Welz: Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor Orgonice ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Info----Informatii-aditionale-Karl-Hans-Welz--Inventatorul-Orgonitei-si-a-Generatoarelor-Orgonice | Titlul acestei pagini: Karl Hans Welz: Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor Orgonice