www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Informații comenzi | Derularea unei comenzi ~
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Informații comenzi | Derularea unei comenzi ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Informatii comenzi...

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  Puteti comanda / lansa comanda Dvs. pt Echipamente de Energie- si Forta Vitala, accesorii si servicii...

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala prin telefon

sunand la numarul de telefon de pe pagina "Contact" (sau cel de pe formularul de comanda)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala prin e-mail

comanda onorata prin transfer -virament- bancar in lei, in euro sau usd
(rata de schimb: curs valutar Banca Transilvania, case de schimb, vanzare; www.bancatransilvania.ro)
Accesati (click pe) link-urile / imagineaComenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)sau Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-) ('Comanda prin E-Mail'), si complectati formularul de comanda.
In emailul / raspunsul nostru -care este totodata si confirmarea in scris din partea noastra a comenzii Dvs.!- veti gasi toate informatiile necesare derularii comenzii.

paypalpaypalEchipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala via PayPal

O modalitate sigura si rapida de a comanda on-line, cu ajutorul card-urilor bancare.
Accesati link-ul de la imaginea Comenzi prin PayPal (Echipamente- si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie), sau Comenzi prin PayPal (Echipamente- si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie). Pentru a vedea continutul cosului, dati click pe imaginea Comenzi prin PayPal (Echipamente- si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie).
[In tarile vestice, cca. 90% dintre comenzi se deruleaza prin Paypal].
(Pt a comanda prin PayPal nu este nevoie ca sa aveti cont PayPal, ci aveti nevoie doar de un card bancar -posibil, embosat-).
Pentru securitatea Dvs., si siguranta tranzactiei, avem statutul de "PayPal Verified".
Tranzactia se efectueaza pe paginile securizate PayPal .

Notă: 
Din păcate, nu putem accepta comenzi- și transferuri prin Western Union sau Money Gram.

Condiții de vânzare și de comandă

Condițiile de vânzare și de comandă, sunt hotarate-, impuse si dispuse de catre Inventator si Producator, aceste conditii sunt acelasi in toate lumea, la toti Distribuitorii autorizati, aceste conditii noi nu putem ca sa le modificam.

Prețuri

Preturile Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala si ale Accesorilor, este aceasi in toata lumea.
Preturile -sunt- afisate in Euro (€), includ toate taxele vamale și taxele de import, contin -deasemenea- costul de transport din SUA in depozitul central din Uniunea Europeana, dar nu contin costul de transport (din depozitul central pana la beneficiar) si TVA!
Preturile se pot modifica fara anunt prealabil.

Plata comenzilor

Plata comenzilor se poate efectua prin transfer -virament- bancar in contul Inventatorului / Producatorului echipamentelor (si nu a Distribuitorului).
(Noi suntem aici, doar ca sa va acordam sprijin si sa va ajutam -daca este nevoie-) .
Doar dupa receptia integrala a comenzii, bunurile sunt trimise catre beneficiar.
Nota: din pacate Producatorul / Inventatorul nu agreaza modalitatea de 'plata la receptie'.

Puteți onora comanda Dvs. în

Lei (RON) și / sau EUR (€).
Mai nou, este posibili si in USD ($).
Echipamente- si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie Rata de schimb / conversie (€ / Ron sau $ / Ron): curs valutar Banca Transilvania, (curs la casele de schimb, vanzare); www.bancatransilvania.ro) din ziua comenzii

Puncte de vânzare și de comandă

Ca si in toata lumea, vanzarile Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala si ale Accesorilor, se face prin internet, pe baza acestor pagini web.
Magazin-, sau showroom -separat- nu avem- și nu ținem.

Cost / timp de transport | Livrare

Coletul / pachetul cu bunurile comandate este trimisa in 3-, max. 5 zile de la receptia contravalorii totale a bunurilor comandate, daca Echipamentul / Echipamentele si / sau Accesoriile comandate exista in stocul din EU, sau in 7-, max. 12 zile lucratoare (daca Echipamentul / Echipamentele si / sau Accesoriile comandate trebuiesc livrate -in prima faza- din SUA).

Echipamentele- si accesoriile comandate sunt trimise la adresa mentionata de catre beneficiar (nu uitati -va rugam- sa specificati codul postal si un numar de telefon).
Va vom transmite in scris, tot prin email, si informatiile despre pachet (shipping #).
De obicei, din Depozitul Central din UE (Uniunea Europeana), coletul ajunge in cca 3-5 zile lucratoare la destinatie (acest lucru -din pacate, nu depinde de noi!).
Pachetul / coletul -și, desigur, bunurile aflate în el- este asigurat pe toată durata transportului.

Manual de utilizare

Toti cei ce comanda- si cumpara Echipamente de Energie- si Forta Vitala si / sau Accesorii, vor primii link-ul catre paginile interne accesibile doar posesorilor de Echipamente de Energie- si Forta Vitala, unde se afla si 'Manualul de utilizare' online.
Manual -general- de utilizare »»

Sprijin- și suport tehnic | Consultanță

Suportul tehnic il primiti de la Distribuitorul de la care ati comandat bunurile respective.
Daca o faceti de la noi, atunci, dupa ce ati ajuns in posesia bunurilor comandate, dar inainte de a pune in fuctiune Echipamentul-, sau Echipamentele de Energie- si Forta Vitala comandate, sau a instala Programul Radionic, va rugam ca sa ne contactati, ca atunci -de fata cu bunurile comandate-, ca sa va dam-, si sa va inmanam si acele informatii -interne- care sunt date doar posesorilor de Echipamente de Energie- si Forta Vitala, si doar verbal, pt ca sa va ajutam si in acest fel, si pt a va facilita utilizarea- si folosirea Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala la potentialul maxim si in procent de 100%.

Desigur, suportul tehnic si ajutorul aferent, va este acordat tot de noi, in limba romana (sau engleza, dupa preferinta).
Dupa ce receptionati coletul si il despachetati (dar inainte de a porni Echipamentul de Energie- si Forta Vitala; adica a-l alimenta cu tensiune/curent continuu, sau de a instala programul radionic), va rugam ca sa ne contactati telefonic sau -si mai bine; online-, si sa alocati cca 20-30 minute, ca sa va putem da toate informatii necesare despre aparatul comandat, ca sa il puteti utiliza la capacitatea lui maxima (cu aceasta ocazie va vom da si acele informatii -interne- care sunt impartasite si inmanate doar posesorilor de Echipamente si sunt date doar verbal).
Ne puteți contacta în diferite moduri, alegeți pe cel mai ușor și preferabil pt Dvs.

Garanție

Pentru Echipamente se acordã garantie totalã de 2 ani!
Mai mult, acum -gratis pt Dvs., ca si un bonus aditional- noi prelungim cu încă un an garantia acordata pt Echipamentele noastre de Energie- si Forta Vitala!
Asadar; garantia aparatelor este acum de 3 (trei) ani !!
(Garantia se acordã doar când aparatele si Echipamentele sunt utilizate conform instructiunilor de folosire si sigiliul aparatelor este intact. Garantia se se pierde în cazul neutilizãrii lor corespunzãtoare).
(Vezi si pagina "Legal").

Deci; -inca o data!- vestea buna; garantia totalã acordatã aparatelor: 3 (trei) ani de la data livrãrii!

Echipamente-, accesorii si servicii de Energie- si Forta Vitala si in BARTER!
Pt mai multe informatii, va rugam ca sa ne contactati -prin email-.

Welz Chi Generators®

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala


Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Paşii necesari procesării- şi derulării unei comenzi

echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Alegeti Echipamentul sau Echipamentele de Energie- și Forta Vitala pe care doriti sa le comandati.
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Alegeti și Accesoriile recomandate- și dorite.
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Adaugati costul de transport (daca este cazul).

Comenzi prin PayPal

echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Daca doriti sa comandati cu ajutorul sistemului Paypal (o modalitate sigura, mai comoda și -mult- mai rapida decat transferul bancar), veti avea nevoie doar de cardul Dvs. bancar.
(Pt a comanda prin PayPal, nu aveti nevoie ca sa aveti un account PayPal, se poate și fara!).
Daca ati onorat comanda Dvs. prin PayPal, atunci nu mai trebuie sa faceti nimic altceva.
PayPal trimite automat cate un email atat noua cat și Dvs., continand lista bunurilor comandate, pretul lor, și totalul comenzii, cat și numarul de tranzactie al comenzii.
(Trimitem coletul la adresa Dvs. care apare la Paypal.
Nu uitati, va rugam, ca la adresa exacta -unde doriti ca sa va trimitem pachetul, sa specificati și codul postal, și un numar de telefon.
Dar chiar daca uitati ceva, -avand adresa Dvs. de email, oricum va vom contacta in scris, prin email, pt a va confirma comanda Dvs.).
In max. 3 zile lucratoare, pachetul Dvs. cu bunurile comandate este trimisa la adresa specificata, -desigur- va vom informa in scris despre acest lucru.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Comenzi prin transfer bancar / virament

echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Daca doriti sa comandati utilizand transferul bancar / tranzactia bancara, trimiteti comanda Dvs. in scris (in e-mail) cu bunurile pe care doriti sa le dobanditi, și adresa exacta unde doriti ca sa va trimitem pachetul cu bunurile comandate.
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Vom confirma comanda Dvs. in max. 48 de ore, in scris, prin email, și -desigur, totodata- va vom prezenta sugestiile noastre și vom face corecturile aferente (daca sunt necesare).
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi In email-ul nostru de confirmare va vom da informatiile necesare transferului bancar.
Pt inceperea procesarii comenzii, suma totala a comenzii aferente va trebui virata in contul bancar al Inventatorului / Producatorului.
Din pacate, nu se poate plata in ramburs, sau in rate.
(Nota: regurile pt procesarea comenzilor sunt stabilite de catre Inventator și Manufacturant, ele functioneaza bine și fără probleme, de mai bine de cca. 10 ani.
Din pacate, nu putem -si; nici nu dorim sa schimbam fără stirea- și ingaduinta Inventatorului- acest sistem bine stabilit de catre dansul. Noi suntem "doar" un suport și un mijlocitor pt a veni in ajutorul Dvs.).

Va rugam ca sa ne anuntati intr-un email scurt (sau sms) de efectuarea transferului.
(Nu este nevoie ca sa scanati ordinul de plata, sau sa trimiteti alte documente relevante).
Includeti -va rugam- in mesajul Dvs., numele bancii de unde ati efectuat transferului și numarul de ordine al transferului.
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Dupa ce apar banii in contul Inventatorului, dansul va confirma acest lucru, iar noi -la randui- va vom confirma in scris, prin email, de receptia lor.
Va vom trimite -deasemenea- informatiile necesare (link, username și password) accesarii paginilor interne, unde gasiti manualele de utilizare.
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Dupa receptia transferului -si a confirmarii lui- in max. 5 zile lucratoare, pachetul Dvs. cu bunurile comandate -verificate și bine impachetate- va fi trimisa la adresa specificata de catre Dvs.
(Nu uitati sa specificati -va rugam- codul postal și numarul Dvs. de telefon, -si, daca aveti și unul fix, atunci și acela-).
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Va vom trimite in scris -prin email- datele despre colet, respectiv numarul coletului (shipping #).
Coletul va fi trimis din strainatate (nu din țară), dar din interiorul Uniunii Europene (UE).
Durata transportului nu depinde de noi(!), de obicei pachetul ajunge in 3-5 zile lucratoare (neluand in considerare ziua expedierii) la destinatie, in orasele mai mari, in localitati mai mici și marginase, mai adaugati cca. o zi- sau doua.
(Dupa ce am expediat pachetul -si v-am confirmat acest lucru- nu mai depinde de noi, -din pacate-  nu putem ca sa urgentam livrarea lui, chiar daca ne sunati de cca. 3 ori pe zii :-))
Incercam totusi ca sa scurtam cat mai mult durata de transport, lucrand cu un curierat rapid și sigur -chiar daca este putin mai scump decat celelealte astfel de servicii-.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Va rugam ca sa ne confirmati in scris (email) primirea coletului cu bunurile comandate.
echipamente orgonice -generatoare- de enrgie- si forta vitala universala chi Dupa primirea pachetului, dar inainte de a-l pune in functiune (sau de a incepe instalarea vreunui program radionic) -la o ora inainte stabilita de comun acord- va rugam ca sa ne contactati, ca -avand aparatul in fata- sa va putem da toate informatii necesare despre echipamentul comandat, ca sa il puteti utiliza la capacitatea lui maxima (am sa va dam și acele informatii -interne- care sunt inmanate doar posesorilor de echipamente și sunt date doar verbal, și pe care nu le veti putea citi nicaieri).

Va multumim -dinainte- pt comanda Dvs.și -totodată- vă urăm bun venit in familia celor ce își croiesc soarta conștient !

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente- şi accesorii de Energie- şi Forţă Vitală

hellblau KIT-uri recomandate chekmark

Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază):

Echipament(e) de Energie- si Forta Vitala + legatura / legaturi structurale + adaptor + cost -impachetare si- transport / livrare (ct) + consultatii on-line

Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 2:

KIT-ul nr. 1, +plus program radionic
adica; Echipament(e) de Energie- si Forta Vitala + legatura/legaturi structurale + adaptor + cost (impachetare si) transport (ct) + program radionic manifestare

Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 3:

KIT-ul nr. 1, sau KIT-ul nr. 2, +plus card personal chi / Chi Card

Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 4:

KIT-ul nr. 1, sau KIT-ul nr. 2, sau KIT-ul nr. 3, +plus (oricare) curs

Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 5:

Oricare dintre KIT-urile anterioare, +plus suport aditional (mai multe consultatii on-line -sau prin telefon-)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Discount-uri oferite la diferite KIT-uri

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Discount la KIT-uri, doar pana la sfarsitul acestui an:
Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 2: - 2,5% reducere de pret / discount din pretul programului radionic de manifestare
[adica; Echipament(e) de Energie- si Forta Vitala + legatura/legaturi structurale + adaptor + cost impachetare si transport (ct) + program radionic manifestare = - 2,5% din pretul programului radionic]
Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 3: -2,5% reducere din pretul Card-ului Chi / Cartelelor Chi
Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 4: -5% reducere din pretul Cursului / Cursurilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala KIT-ul nr. 5: -10% reducere din pretul Consultantelor on-line sau telefonice
(KIT-ul nr. 5 recomandat pt absolut toata lumea, dar mai ales acelora care doresc mai mult suport, mai multa indrumare si mai multe informatii aditionale despre programare de trend-uri (radionica), dezvoltare personala si atingerea telurilor- si obiectivelor!!!)
Nota: discounturile de mai sus sunt-, si pot fi aplicate doar in cazul cand nu se acorda alte discount-uri speciale!

Comandați acum, ca sa beneficiați cât mai repede și cât mai curând de toate avantajele importante, decisive și benefice oferite de Energia- și Forța Vitală și -implicit- de Echipamentele generatoare de Energie- și Forța Vitală !
Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate (dpdv al prețurilor):

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala pt incepatori: de la 159 € pana la 499 €
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala pt avansati: de la 799 € pana la 1599 €
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala pt profesionisti: de la 1699 € pana la 4399 €
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala pt maistrii si mari maestrii: -incepand- de la 4699 €

Prețul Echipamentelor reflecta complexitatea, flexibilitatea și -mai ales- randamentul, eficacitatea și puterea lor, acesta variind in funcție de mărimea și puterea Generatorului / Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon / Orgone, integrate în echipament / dispozitiv.
Fiecare Generator de Energie Vitală & Forță Vitală este realizată din cea mai bună și cea mai performantă matrice de materiale speciale; SuperOrgonita®, descoperită, aplicată și perfecționată de către inventatorul ei și a Generatoarelor Chi & Prana și Orgon; Karl Hans Welz.

 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Cost transport / livrare

box în țară
  echipamente de energie si forta vitala comenzi intre (1 - 300) Eur (€), colete in greutate sub 1,5 kg
(de ex.: CE 69, AO 1100, JU 99, PBT 2400, PBTBH)
    9,5 € (sau echivalentul in RON)

  echipamente de energie si forta vitala pt comenzi intre (301 - 600) Eur (€), greutate colet: max. 2 kg
(de ex.: AO 2000, JU 1000, RAD 1000)
    19 € - adica: 2 x 9,5 Eur (sau echivalentul in RON)
        (click de 2 ori pe coș / 'Add to Cart')

Pt comenzi in tara peste 600 Eur (€) -ca si bonus- vom suporta noi cheltuielile de transport, livrare si impachetare


  echipamente de energie si forta vitala in afara tarii, dar in interiorul UE (Uniunea Europeana): 3 x 19 = 57 € (sau echivalentul in RON)
(Doar pt comenzi sub 900 Euro, greutate colet: max. 2 kg)
Pt comenzi in UE (Uniunea Europeana) peste 900 Eur (€) -ca si bonus- vom suporta noi cheltuielile de transport- livrare si impachetare

  echipamente de energie si forta vitala in afara UE (Uniunea Europeana), dar in Europa: 5 x 19 = 95 € (sau echivalentul in RON)
(Doar pt comenzi sub 1200 Euro, greutate colet: max. 2 kg)

Pt comenzi peste 1200 Eur in Europa (dar in afara UE / Uniunea Europeana) -ca si bonus- vom suporta noi cheltuielile de transport- livrare si impachetare

UE = Uniunea Europeana

  echipamente de energie si forta vitala in afara Europei, oriunde în lume (cu excepția a câtorva țări): 6 x 19 = 114 € (sau echivalentul in RON)Comenzi prin PayPal
un clic = 9,5 €
două clic-uri = 19 €, etc.
 
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala Consultanță on-line [sau prin telefon]

Servicii și consultații oferite
privind Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forță Vitală Universală

recomandata- si oferita toti acelora, care -in primul rand-
Echipamente de Energie- si Forta Vitala vor sa comande
iar în al doilea rând celora, care
Echipamente de Energie- si Forta Vitala au comandat deja Echipamente- de Energie Vitală și Forta Vitala si / sau Accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)

Comenzi prin E-Mail

39 € / h
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
 
  »»   
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Comanda
/ Comenzi prin Email

Pentru a comanda, va rugam ca sa compectati toate campurile -obligatorii- marcate cu " * " (steluta).
Va multumim.
Obs.:
Nu folositi diactrice / caracterele ș, ț, î, ă și â, respectiv Ș, Ț, Ă, î și Â
.
* Numele Dvs.:
(nume si prenume)
* Adresa Dvs. de e-mail:
(unde doriti ca sã receptionati rãspunsul nostru)
* Nr. Dvs. de telefon:
(Vã rugãm sã specificati -în afarã de numãrul de mobil-, si un numãr de telefon fix, unde putem sã vã contactãm. Multumim)
Subiect / (Subject):
(subiectul email-ului Dvs.)
* Valuta:
Va rugam ca sa alegeti moneda / valuta in care doriti sa platiti / sa onorati comanda Dvs. (EUR, USD sau RON).
Rata de schimb - Curs valutar: Banca Transilvania, case de schimb, vanzare. http://www.bancatransilvania.ro/
 
Curs de schimb:

* Continut:
(complectati -va rugam- spatiile libere dintre semnele "   ").

Folositi bara de rulare din dreapta pt a naviga in interiorul ferestrii "Continut".

Intotdeauna, am incercat ca sa sustinem prin donatii asociatii caritative.
Bifati -va rugam- daca doriti sa donati (adica; daca sunteti de acord ca noi sa viram) 2% din suma totala a comenzii Dvs. Serviciului de Ajutor Maltez în România. Vă mulțumim anticipat.
Da, doresc ca sa primesc informatii despre noutati, despre eventualele reduceri de pret sau discount-uri  (oricand puteti ca sa anulati subscriptia, retrimitand e-mailul, si scriind in "Subiect / Subject" cuvantul:" anulare")

Dorim sa recompensam pe toti aceia, care au recomandat paginile noastre altor persoane, si care -la randul lor- au si comandat!
Pt a beneficia de "¤ bonus", va rugam ca sa ne comunicati (doar daca este cazul -desigur!-, daca, "nu", atunci lasati spatiile / campurile libere) urmatoarele informatii:
Numele si prenumele persoanei /persoanelor care v-a recomandat aceste pagini:
Adresa de e-mail a persoanei/persoanelor respective:
¤ Bonus: pt toti aceia care au recomandat aceste pagini, respectiv pt cei care au comandat -si- datorita recomandarii facute.

Introduceti caracterele -captcha- din imagine:
(şase caractere, nu conteazã litere mari -majuscule- sau mici)
 

Multumim pentru comanda Dvs. !

Vom confirma comanda Dvs. dupa receptia ei in max. 48 de ore -si- în scris, prin e-mail, si o vom onora intr-un timp cat mai scurt!
In email-ul nostru de confirmare, va vom trimite toate informatiile necesare in vederea derularii -optime- a comenzii.
Notă: definitivarea și lansarea comenzii Dvs. se va face dupa ce ne re-trimiteți confirmarea noastră.

Complectarea câmpurilor/spatiilor marcate cu " * " (stelută) este obligatorie!

Nici noua nu ne plac "spam"-urile!
Date- si informatii personale sunt pãstrate cu confidentialitate si nu sunt date tertei persoane!
Sus, la inceputul paginii... | Energie- şi Forta Vitala

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Informații comenzi | Derularea unei comenzi ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Informații comenzi | Derularea unei comenzi ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Informatii-comenzi---Derularea-unei-comenzi-- | Titlul acestei pagini: Informații comenzi | Derularea unei comenzi ~