www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» JU 1000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

JU 1000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente Mentale (cu Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone) și PsihoTrainer-e - cu pulsatie pe frecvente joase- și ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditatie, relaxare și -re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, etc., etc.

Echipament de Energie- si Forta Vitalã JU 1000 Echipament Mental de Energie Vitală şi Forţă Vitalã & PsihoTrainer

JU 1000 :: Echipament Mental de Energie- si Forta Vitalã & PsihoTrainerEchipament generator de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala (cu Generator de Energie Vitala inglobat și incorporat, mai complex, mai performant şi cu cca. 70 - 75% mai puternic decat JU 99) mult mai flexibil, pulzand pe 6 frecvente fixe (pre-setate) și cu posibilitate de reglare a frecventei interioare -modulare/modulatoare directa a Energiei Vitale- intre approx. 0,5 Hz și 500 Hz.

Il puteti privi ca o combinatie de 4-5 echipamente JU 99 intr-unul singur, dar in aditional aveti posibilitatea de setare -continua- a frecventei.

JU 1000 a fost construit și dezvoltat in 2007, și chiar de la inceput a devenit unul dintre cele mai populare și mai achizitionate Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală.
Este un dispozitiv performant care inglobeaza toate avantajele unui Echipament Mental  & PsihoTrainer tip LPOG cu posibilitate de reglare a frecventelor predefinite- și presetate la alegerea Dvs.

Utilizati-il impreuna cu o "legatura structurala" TC 99 (cuplu de discuri de transfer), sau -si mai bine- cu "booster-ul" / amplificatorul de Energie Vitală și Forta Vitala cu disc unic de transfer PBT 2400 pt a-i dubla eficacitatea și randamentul.

JU 1000 va furnizeaza și va asigura energie pt trup și suflet, atat pt corpul fizic cat și pt corpurile astral și mental.

Printre altele, va puteti transpune usor și eficace in oricare stare mentale aleasa și dorita, regland pulsatia Generatorului de Energie Vitală & Forţă Vitală inglobat -deci implicit a Energiei Vitale- (a fluxului campului oscilant a Fortei Vitale), alegand- și selectand un puls, sau o frecventa corespunzatoare determinata dintre cele 6 frecvente presetate și prestabilite, sau setand o alta frecventa specifica aleasa aleatoriu.
JU 1000 :: Echipament Mental de Energie- si Forta Vitalã / PsihoTrainer
Echipament generator de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala  JU 1000  Echipament Mental de Energie Vitală şi Forţă Vitalã & PsihoTrainer (vedere de sus)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala®  :: Echipamente Mentale & PsihoTrainer Silver Tubing: Tun de emisie /teava de iesire din argint
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala®  :: Echipamente Mentale & PsihoTrainer Life Energy Output: Iesire flux Energie Vitală & Forţă Vitală
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala®  :: Echipamente Mentale & PsihoTrainer Rotary Switch with 6 Precision Frequency: Buton de rotatie cu 6 pozitii, corespunzatoare celor 6 frecvente fixe presetate (plus inca o pozitie -poz 7- pt posibilitatea de setare continua afrecventei, cu ajutorul butonului din dreapta)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® :: Echipamente Mentale & PsihoTrainer Dial for Continuous Settings: Buton setare frecventa (setare continua)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® :: Echipamente Mentale & PsihoTrainer Power Input 9V DC: Alimentare 7,5 - 9 Volti (tensiune și curent continuu!, min. 300 mA), jack / mufa alimentare: 3,5mm mono
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® :: Echipamente Mentale & PsihoTrainer On-Off Switch: Intrerupator
Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala

hellgruen Echipamente recomandate pentru energizare și auto-ajutorare, auto-dezvoltare

redball.gif (326 bytes) Dispozitive de Energizare și -re-Vitalizare
hellblau Generatoare Chi & Prana & Orgone

Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala -cele mai noi și mai performante Echipamente Mentale-, folosind Technologia Frecventelor Joase- și Ultrajoase, se pot regla ca sa oscileze- și sa pulseze pe o singura frecventa (si -desigur- armonicile lui) sau pe mai multe frecvente -presetate- joase- și ultrajoase.

În raza câmpului de actiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã, creierul se acomodezã -aproape- instantaneu și îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate și mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!

Ideal pt energizarea corpurilor - pe toate cele 4 planuri (mental, astral, eteric, precum și fizic/material) -.
Ne putem folosi de Energia Vitala benefica și o putem utiliza -constient- in toate activitatile noastre spre satisfactia și in avantajul nostru și al celor dragi !

Echipament de Energie- si Forta Vitala
Pentru început: auto-ajutorare, auto-programare, energizare instantă

- pentru echilibrul și pacea interioarã, armonie, pentru energizare sau relaxare, pt revigurare și revitalizare

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Controlul și managementul energiilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala AutoControl mental
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Managementul și controlul stress-ului

Deasemenea, aceste Echipamente de Energie Vitală și Forta Vitala pot fi folosite -printre altele- pt:
Echipament de Energie- si Forta Vitalã energizarea, încarcarea -până la saturație- cu energie- și forta vitala a persoanelor, obiectelor, a apei și a hrănii
Echipament de Energie- si Forta Vitalã încărcarea corpului/corpurilor cu Energie Vitală & Forță Vitală
Echipament de Energie- si Forta Vitalã revigurare, revitalizare
Echipament de Energie- si Forta Vitalã relaxare, meditație
Echipament de Energie- si Forta Vitala etc., etc.

În plus:

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Învățare rapidă, învățare limbi străine, lărgirea memoriei, extragerea mai ușoară a informațiilor din memorie
Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Meditație, relaxare, somn adânc și revigorator
Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Reducere- și eliberare stress

Împreună cu acest Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legăturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor -magice- și filtrelor arhetipale, și a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice de manifestare

» Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală și Forta Vitala 

Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală JU 1000comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele Mentale Accessorii de Energie- și Forță Vitală recomandate pt Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e

...nu numai- pt JU 1000

Legături structurale

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Cuplul de transfer TC 99

performer chi energyPt un transfer sigur si fara pierderi a Energiei- si Fortei Vitale generate si emanate din JU 1000.
Ambele parti/perechi ale lui TC 99 sunt construite si realizate din cel mai performant material in acumularea Energiei- si Fortei Vitale, SuperOrgonita®.
performer chi energyPuneti o parte a cuplului -oricare- pe aparat (sau glisati-l pe tunul de iesire din argint- iar cealalta parte a cuplului purtati-l la Dvs.
Il puteti pune si pe portchei.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAOPTC

transferCu acest accesoriu puteti amplifica puterea lui JU 1000.
Puneti partea mai mica a cuplului pe Echipamentul Dvs.de energie- si Forta Vitala JU 1000 si folositi partea mai mare pt a energiza apa potabila si hrana Dvs. oriunde va aflati, nefiind important distanta la care va aflati de dispozitiv, sau -pur- si simplu- purtandu-l asupra Dvs. va veti putea energiza, va veti putea aproviziona cu un flux continuu si masiv pe toate nivelele.4_JU_1000_rao_food.jpg (25981 bytes)
Ambele parti ale lui RAOPTC sint confectionate din SuperOrgonita®.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala JU 1000 de tip Echipament Mental & PsihoTrainer + legatura structurale RAOPTC cuplu discuri de transfer energizand si incarcand cu Energie- si Forta Vitala pozitiva si benefica hrana si apa potabila (in cazul de fata, un mar proaspat)

Echipamente de Energie- si Forta Vitala PBT 2400

PBT 2400 este un Booster / amplificator de energie- si Forta Vitala (cuplu de transfer) cu disc unic de transfer.
Cu acest accesoriu puteti mai mult decat dubla puterea si randamentul Echipamentului de Energie- și Forță Vitală JU 1000.
Puneti partea mai mare a boosterului -cel cu teava din argint- (sau glisati-l pe tunul/teava de iesire al lui JU 1000) si purtati cealalta parte a booster-ului/amplificatorului cu Dvs. (in buzunar sau in geanta/poseta).
transferIl puteti pune pe portchei.
Booster-ul, nu numai ca va amplifica fluxul de energie generat- si emanat din JU 1000, dar va va aproviziona si va va furniza Energie- și Forță Vitală pe toate planurile- si pt toate actiunile Dvs.
Ambele parti ale bosster-ului/amplificatorului sunt din Super-Orgonita®.

Puteti pune partea mai mica a booster-ului si intr-un loc specific si aparte (pe masa de lucru/birou, sau pe un scaun), dar destul de aproape de corp, ptb a fi atrasa energia.
(Daca simtiti ca v-ati incarcat deja cu aceasta Energie- și Forță Vitală Universala mistica, pozitiva si creativa, doar puneti-l destul de departe de DVs., in acest fel nu veti mai atrage energia generata si emanata de JU 1000, amplificata de partea cu tunul de argint al booster-ului si transmisa celelaltei parti -cea mai mica- a cuplului).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala PBTBH

performer chi energyPBTBH este un accesoriu special, un  Amplificator -booster- special de Energie Vitala cu disc de transfer - pt intensificarea si marirea puterii- si a potentei sexuale
Prin filtrul special incorporat se amplifica energiile subtile responsabile maririi apetitului sexual.
Se recomanda folosirea impreuna cu filtrele din pachetul "Sex pack".

Acest amplificator special de Energie Vitalã are înglobatã un sistem de filtre speciale pentru a mãri potenta, performanta si apetitul sexual, atãt la bãrbati cât si la femei.
îl puteti folosi împreunã cu simbolurile -magice- si filtrele archetipale din pachetul Sex-Pack.

Chi, Kí, Orgone, Mana, Prana este Forta Vietii. Cu filtre archetipale speciale, alese si selectate cu grijã si pricepere, Energia Vitalã este directionatã -în-spre organele genitale pentru învigorare si energii sexuale. Purtati discul de transfer al PBTBH 2000 cu Dvs. tot timpul si observati efectele si rezultatele benefice si uimitoare.
Notã:
Acest accesoriu opereazã si functioneazã cu energiile corpului si filtre archetipale. Nu s-a demonstrat încã stiintific valoarea terapeuticã a ei, deci nu pot fii utilizate pentru acest scop. Nu-l folositi în locul terapiilor traditionale acceptate cu intentia de a corecta probleme medicale.

Programe Radionice de Manifestare

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul radionic "Basic Manifestation Program"

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic "Manifestation Program" / Program Radionic de Manifestare

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul de Manifestare Astro-Dinamica

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program radionic (pt) Feng-Shui

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul de Manifestare pt "Controlul greutatii / Fitness"

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic SuperManifestation™

Simboluri -magice-, filtre archetipale

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Pachetul de filtre- si simboluri "Alfabetul dorintelor"

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

   »»     


Imagini și poze cu

Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală JU 1000
Echipament Mental & PsihoTrainer


JU 1000 :: Echipament Mental de Energie- si Forta Vitalã & PsihoTrainer
JU 1000 Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipament generator de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala (cu Generator de Energie Vitala inglobat și incorporat)


JU 1000 :: Echipament Mental de Energie- si Forta Vitalã / PsihoTrainer
Echipament generator de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala  JU 1000  Echipament Mental de Energie Vitală şi Forţă Vitalã & PsihoTrainer (vedere de sus)


4_JU_1000_rao_food.jpg (25981 bytes)
Echipament de Energie- și Forta Vitala JU 1000 de tip Echipament Mental & PsihoTrainer + legatura structurale RAOPTC cuplu discuri de transfer energizand și incarcand cu Energie- și Forta Vitala pozitiva și benefica hrana și apa potabila (in cazul de fata, un mar proaspat)» Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală și Forta Vitala 

Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală JU 1000comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

.  
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
JU 1000
JU 1000:: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala tip Echipament Mental & PsihoTrainer
€ 469 Euro + *CT (cost transport / livrare)
(sau echivalentul în RON)


Comenzi prin PayPal
.
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   


EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !

1998 - 2017  © Copyright. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate!


»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: JU 1000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / JU 1000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/JU-1000--Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-tip-Echipament-Mental---PsihoTrainer-- | Titlul acestei pagini: JU 1000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~