www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală (Generatoare Chi & Prana & Orgone) integrate - cu pulsatie pe frecvente joase- și ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditație, relaxare și -re-vitalizare, învățare rapidă, eliminarea stressului, neuro-tehnologie, echilibrarea și coordinația celor două emisfere ale creierului, etc., etc.

Echipament de Energie- si Forta Vitalã JU 99 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitalã :: Echipament Mental & PsihoTrainer

JU 99 | Echipament de Energie- și Forță Vitală JU 99 | Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat si integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz)
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, încorporat și integrat in echipament, funcționând (oscilând / pulsând) pe o frecvență fixă (alfa/alpha joasă): rezonanța Schumann (frecvența Terrei: 7,83 Hz).

Ideal pt energizare, revigurare, revitalizare, pastrarea sanatatii, deasemeni pt meditatie, relaxare, etc.

Doar alimentați-il cu tensiunea recomandată (conectați mufa de alimentare, apoi puneți alimentatorul în priză), și deja va funcționa- și va lucra pt Dvs., vă va energiza și -re-vitaliza, -instantaneu- va genera- și emite Energie Vitală și Forta Vitală benefică și pozitivă, care se va revărsa asupra Dvs., și pe care o puteti -apoi- prelua și folosi -conștient- în toate activitățile Dvs. dorite, pt meritul și succesul Dvs.!

Dimensiuni (lungime, latime, inaltime): aprox. [ 12 x 7 x 3 ] cm

Avand integrat in echipament Generatorul de Energie Vitală și Forta Vitala (Generator Chi & Generator Orgonic - care a  fost inventat de catre Karl Hans Welz și realizat din cea mai performanta matrice de mixtura de materiale speciale; SuperOrgonita®), care oscilleaza -in cazul acestui Echipament, doar- pe o frecventa fixa ultra-joasa, poate fi utilizat -desigur- ca și Echipament Mental și PsihoTrainer.

Fluxul de Energie Vitală și Forta Vitala generata- și emanata de Echipament -respectiv de Generatorul intern integrat Chi & Generator Orgone- oscileaza deasemenea pe frecventa de 7,83Hz (respectiv armonicile ei).

Frecventa de 7,83 Hz (Resonanta Schumann, oscilatia Terrei) este utilizata -printre altele- pentru: pt. creativitate, inovatii, descoperiri, regenerãri, vindecãri (demararea procesului de auto-vindecare), deasemeni pentru inspiratii- și creatii artistice, ESP, scopuri- și obiective -urmarite- in general, etc., etc.

Dacã scopul principal -pe lângã celelalte facilitãti oferite!- este sã vã energizati pe Dvs. însusi,, (si -chiar- și alte persoane), vã recomandãm o unitate de bazã, cum ar fi și JU 99, cu un cuplu disc de transfer TC 99, sau -si mai bine- un intensificator / buster de Energie Vitalã cu discul de transfer unic aferent, PBT 2400.
Purtand la- și cu Dvs. discul de transfer, veti putea simtii-,prelua-, utiliza- și folosi, și -desigur- veti putea beneficia de Energia- și Forta Vitala emisa și degajata de Echipamentul Dvs., oriunde v-ati afla (la doar cateva sute de metrii distanta de Echipamentul Dvs. de Energie Vitală și Forta Vitala sau la cateva mii de kilometrii departare, fiind -poate- pe un alt continent).

Obiectivul și scopul principal a Echipamentelor de Energie Vitala Universale cu Generatoare de Forta Vitala incorporate este de a va energiza (pe toate planurile) și de a da- și asigura forta- și putere tuturor actiunilor Dvs. (inclusiv celor la -orice- distanta)!JU 99 Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala (cu Generator Chi & Generator Orgonic integrat) + legatura structurala RAOPTC, energizand niste capsule de vitamine și suplimente alimentare
In fiecare Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala este incorporat cel putin un Generator de Energie Vitală și Forta Vitala (Generator Chi & Generator Orgonic)!

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala JU 99 Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala (cu Generator Chi & Generator Orgonic integrat) + legatura structurala RAOPTC, energizand niste capsule de vitamine și suplimente alimentare

Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 este un dispozitiv performant, recomandat pt uzul personal, și -avand in vedere pretul lui, desigur- este accesibil pt oricare buget.

Acest Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala contine toate partile esentiale unui Echipament mai mare și mai puternic.

Excelenta ei calitate il face a fi un ustensil puternic și important pt toate persoanele acaror buget -inca!- nu le permite achizitionarea unui Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala mai mare, mai flexibil, mai versatil și -mult- mai puternic, dar care doresc -totusi- sa "aduca magie" in viata lor, și care sunt pregatiti-, și sunt gata pt lucrul acesta-, și doresc sa obtina rezultate pozitive permanente, schimbari pozitive și decisive privind prosperitatea, relatiile optime cu altii, incredere in sine, liniste sufleteasca și bucurie.

Calitatea ei ridicata ii confera performanta, iar usurinta utilizarii lui ii da flexibilitatea dorita. 

Dispozitivul este perfect in a fi utilizat pt energizare, relaxare și pt a cunoaste și invata lucrul cu Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale (Tehnologia Orgone).
Este un dispozitiv excelent pt cei care nu au lucrat inca cu dispozitive ce genereaza și emit Energie Vitală și Forta Vitala (chi, prana, mana, orgon/orgone, vril, od, fluid magnetic, bioenergie, etc.), și este totodata un echipament convenient- și usor de utilizat pt a fi folosit cu succes de orice persoana fără prea multa experienta in manipularea (in sensul bun al cuvantului ;-)) energiilor subtile, fiind un "ustensil" foarte important in fiecare familie, casa, apartament și gospodarie.

Ii puteti conferi mai multa putere utilizand-ul impreuna cu "legatura structurala" TC 99 (cuplu de discuri de transfer), sau și mai bine cu "booster-ul" PBT 2400!
Puneti o parte pe Echipament, iar cealalta parte purtati-il la Dvs. (in buzunar, sau in geanta/poseta). In acest fel veti receptiona fără cea mai mica pierdere fluxul de energie generat- și emis de catre echipamentul Dvs., puteti benefiacia de toate avantajele utilizarii Energiei- și Fortei Vitale, indiferent ca sunteti la "doar" 500 de metrii de aparat, sau va aflati la mii de km departare pe un alt continent!ju99+pbt2400

Logic, veti avea mai multa putere daca folositi echipamentul impreuna cu amplificatorul de Energie Vitală și Forta Vitala (busterul) PBT 2400 (Power Booster 2400 - vezi imaginea de mai sus), veti creste puterea lui JU 99 la mai mult decat dublu!

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 impreuna cu amplificatorul de EnergieVitala PBT 2400 (Amplificator de Energie Vitală și Forta Vitala cu disc de transfer - o legatura structurala sigura cu ajutorul caruia puteti prelua și beneficia de toate avantajele Energiei- și Fortei Vitale Universale generate și emise de catre JU 99 )

In plus, daca cumva aveti un dispozitiv radionic traditional (sau astfel spus; unul vechi și neperformant, care nu are integrat -cel putin- un Generator de Energie Vitală și Forta Vitala -ca și in cazul dispozitivelor noastre radionice-, care poate genera un flux masiv- și continuu, atat de necesar -am spune chiar indispensabil- privind succesul operatiei- și programarii radionice!) sau orice alt dispozitiv pt manifestare și actiune la distanta (care -prin constructie- neglijeaza fluxul de energie vitala), daca il puneti langa JU 99 -sau oricare alt Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala (in raza lui/lor de actiune) acel dispozitiv va deveni mult mai efectiv!.
Vezi și pag "Radionica și Energia Vitala".

Dispozitivul radionic -traditional- devine astfel un dispozitiv mult mai puternic datorita campului- și fluxului dinamic de Energie Vitală și Forta Vitala cu- sprin care este impulsionat-, intarit și intensificat.

Acelasi efect- și rezultat performant il puteti obtine, cand combinati JU 99 cu careva dintre programele noastre radionice (de ex. programul radionic RI 2400 CD / Manifestation Program - Program Radionic de Manifestare).

Recomandabil este-cel putin in prima faza, in primele zile de utilizare- ca sa-l folositi cate 1 ora, sau o ora jumatate pe zii -cel putin la inceput-, și sa cresteti treptat durata- și perioada de timp, cu cate o jumatate de ora/o ora pe zii, pana va obisnuiti cu folosirea lui.
Dupa o perioada de acomodare (cca. 2 -  3 saptamani), îl puteti utiliza- și folosi zii- și noapte, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana!

JU 99 :: Echipament de Energie- si Forta VitalaObs.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 functioneza cu un alimentator / adaptor de curent- și tensiune continua (7,5 - 9 VCC, min. 300mA, mufă mono de 3,5mm).

Si JU 99 (ca și toate celelalte Echipamente- de Energie Vitală și Forta Vitala) are teava de iesire -tunul de emisie- din argint!
Argintul este foarte apreciat și agreat de profesionisti, cand vine vorba de energizare (energizare- și incarcare cu Forta Vitala, al tuturor corpurilor - nu numai pe cel fizic...).

Generatorul de Energie Vitală și Forta Vitala incorporat in JU 99 pulseaza/oscileaza pe "rezonanta Schumann": frecventa de 7,83 Hz - adica frecventa Pamantului.
Este o frecventa binecunoscuta- și larg utilizata de profesionisti-, care (conform expertilor in undele cerebrale) utilizandu-l, prezinta mai multe avantaje:
bună pt energizare, dar in acelasi timp și pt relaxare- și meditatie, pt a invinge "jetleg"-ul (oboseala datorita diferentelor de fus orar), pt a respinge orice fel de control mental, pt invatare rapida, precizie- și coordinare, și multe-multe altele.
O frecventa indicata și pt scopuri "materiale": pt finante, bani și prosperitate - in general.

» Pt mai multe informatii, vezi și pagina Tehnologia Frecventelor Joase- și Ultra-Joase, / Unde cerebrale...

3 Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitala JU 99 legate în serie (JU 399), amplasate și dispuse in diferite colțuri ale camerei, constituie deja un sistem de echipamente mult mai avansat și -ceea ce este mai important!- și mai puternic.

Oricare ar fi intentiile Dvs. -printe multele alte aplicatii ale lui- JU 99 -pe langa faptul ca va pune la dispozitie cantitatea de extra-energie de care aveti nevoie pt a realiza- și obtine telurile propuse- va aprovizioneza in continuu- și neincetat cu aceasta energie pozitiva mistica, creativa și universala, care face diferenta -decisiva- dintre rezultatele mediocre și succesul total!

Aplicatiile in care JU 99 se poate utiliza, sunt nelimitate!
Diversitatea aplicatiilor Echipamentelor de Energie Vitală și Forta Vitala este limitata doar de imaginatia și fantezia fiecarui utilizator !

Combinația cu

Echipamente de Energie- si Forta Vitala FENG SHUI

Cu ajutorul acestei tehnologii noi și performante veti putea energiza și încarca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), și spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fără însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite și depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!JU 99 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitalã :: Echipament Mental & PsihoTrainer + Harta Bagua | Energizand zona 'Faima și Recunoastere' a hartii Bagua / Pa-Qua :: Feng Shui Dinamic
Feng Shui + Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale => Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

Echipamente de Energie- si Forta Vitala JU 99 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitalã :: Echipament Mental & PsihoTrainer + Harta Bagua | Energizand zona 'Faima și Recunoastere' a hartii Bagua / Pa-Qua :: Feng Shui Dinamic

 Echipamente de Energie- si Forta Vitala ASTROLOGIA

Prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare și energiilor zodiacale) veti putea definii chiar Dvs. ce energii planetare sa va invaluie și si va serveasca ca sa va atingeti scopurile programate.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 993 Echipamente de Energie și Forta Vitala de tipul JU 99 expuse in diferite locuri in locuinta- sau birou, pot energiza foarte eficace spatiul respectiv.
Prin plasarea lor in birouri și sali de sedinte, puteti oferi partenerilor Dvs. de afaceri și -desigur- colegilor Dvs.- un climat energetic mai bun, incarcat cu Energie Vitală și Forta Vitala, și plina cu vitalitate!

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala JU 99 utilizat in metoda Manifestarii Astro Dinamice

Utilizati și 'Simbolurile- și filtrele magice', sau -si mai bine!- Programul Radionic de Manifesatre pt a "modula" Energia- și Forta Vitala generata și emisa de catre Echipament, pt a crea trend-uri favorabile Dvs.!

JU 99 este un aparat compact, mai mic, dar totusi destul de performant, conceput acelor persoane, care încep acum să se familiarizeze cu Energia & Forța Vitală, pt cei care nu au -încă!- experinta in lucrul- și manipularea (in sensul bun al cuvantului!) a Energiei- și Fortei Vitale, și dedicat pt utilizarea ei in a obtine succesele dorite, pt a-si realiza și dobandii scopurile și telurile propuse și programate!

Împreună cu acest Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legăturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor -magice- și filtrelor arhetipale, și a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice de manifestare

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala
Pentru început: auto-ajutorare, auto-programare, energizare instantă

- pentru echilibrul și pacea interioarã, armonie, pentru energizare sau relaxare, pt revigurare și revitalizare

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Controlul și managementul energiilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala AutoControl mental
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Managementul și controlul stress-ului

Deasemenea, aceste Echipamente de Energie Vitală și Forta Vitala pot fi folosite -printre altele- pt:
Echipament de Energie- si Forta Vitalã energizarea, încarcarea -până la saturație- cu energie- și forta vitala a persoanelor, obiectelor, a apei și a hrănii
Echipament de Energie- si Forta Vitalã încărcarea corpului/corpurilor cu Energie Vitală & Forță Vitală
Echipament de Energie- si Forta Vitalã revigurare, revitalizare
Echipament de Energie- si Forta Vitalã relaxare, meditație
Echipament de Energie- si Forta Vitala etc., etc.

hellgruen Echipamente recomandate pentru energizare și auto-ajutorare, auto-dezvoltare

redball.gif (326 bytes) Dispozitive de Energizare și -re-Vitalizare
hellblau Generatoare Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon

Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala -cele mai noi și mai performante Echipamente Mentale-, folosind Technologia Frecventelor Joase- și Ultrajoase, se pot regla ca sa oscileze- și sa pulseze pe o singura frecventa (si -desigur- armonicile lui) sau pe mai multe frecvente -presetate- joase- și ultrajoase.

în raza câmpului de actiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã, creierul se acomodezã -aproape- instantaneu și îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate și mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!

Ideal pt energizarea corpurilor - pe toate cele 4 planuri (mental, astral, eteric, precum și fizic/material) -.
Ne putem folosi de Energia Vitala benefica și o putem utiliza -constient- in toate activitatile noastre spre satisfactia și in avantajul nostru și al celor dragi !

Notă:
nu vă lasați păcăliți de acei falsi comercianti sau -de ce sa nu le numim exact ceea ce sunt:- hoti sau escroci, care incearcă să vândă diferite dubioase- și neperformante dispozitive primitive de -eventuală!- acumulare de energie vitală (acumulatoare orgone) numind- și titulandu-le (fals și greșit!) generatoare de energie vitală.
Asa cum -unii dintre ei- au incercat sa-l fure pe D-l Welz (inventatorul orgonite®-ului și a Generatoarelor de Energie Vitală și Forta Vitala® chi, prana, fluid magnetic, od, orgon, bio-energie, etc.), vor face- și poate vor încerca -acelasi lucru- și cu Dvs.

Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Imagini și poze cu
Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99
Echipament Mental & PsihoTrainer


JU 99 | Echipament de Energie- și Forță Vitală JU 99 | Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat si integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz)
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99


JU 99 :: Echipament de Energie- si Forta Vitala

Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 functioneza cu un alimentator / adaptor de curent- și tensiune continua (7,5 - 9 VCC, min. 300mA, mufă mono de 3,5mm).


JU 99 Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala (cu Generator Chi & Generator Orgonic integrat) + legatura structurala RAOPTC, energizand niste capsule de vitamine și suplimente alimentare
JU 99 Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala (cu Generator Chi & Generator Orgonic integrat) + legatura structurala RAOPTC, energizand niste capsule de vitamine și suplimente alimentare


ju99+pbt2400

Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 impreuna cu amplificatorul de EnergieVitala PBT 2400 (Amplificator de Energie Vitală și Forta Vitala cu disc de transfer - o legatura structurala sigura cu ajutorul caruia puteti prelua și beneficia de toate avantajele Energiei- și Fortei Vitale Universale generate și emise de catre JU 99 )


JU 99 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitalã :: Echipament Mental & PsihoTrainer + Harta Bagua | Energizand zona 'Faima și Recunoastere' a hartii Bagua / Pa-Qua :: Feng Shui Dinamic

JU 99 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitalã :: Echipament Mental & PsihoTrainer + Harta Bagua | Energizand zona 'Faima și Recunoastere' a hartii Bagua / Pa-Qua :: Feng Shui Dinamic


Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 99

Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala JU 99 utilizat in metoda Manifestarii Astro Dinamice


Echipament
de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
.  
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
JU 99
JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala
€ 199 Euro + *CT (cost transport / livrare)
(sau echivalentul în RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
JU 399
JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala + JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala + JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala
€ 539 Euro + *CT (cost transport / livrare)
(sau echivalentul în RON)


Comenzi prin PayPal
.
  »»   
 

  »»   


EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !

1998 - 2017  © Copyright. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate!

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/JU-99-Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-tip-Echipament-Mental---PsihoTrainer-- | Titlul acestei pagini: JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~