www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / LPOG 2400 DL & LPOG 2400 HD | Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~
     
 

LPOG 2400 DL & LPOG 2400 HD | Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~

LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD
Low Puls Orgon Generator De Luxe & Heavy Duty

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente Mentale (cu Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone) si PsihoTrainer-e - cu pulsatie pe frecvente joase- si ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditatie, relaxare si -re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, etc., etc.

Echipament de Energie- si Forta Vitalã LPOG 2400 DL

Vital 2400 DL - noul model "X32"
Low Pulse Orgone Generator® deLuxe, Brand New Mind Machine

Echipament Mental & PsihoTrainerLPOG 2400 DL

cu Generator de Energie Vitalã încorporat, de medie putere, cu teava/tunul de iesire din argint si cu suport metalic pt. "mostrã".
Are puterea de cca. 5-6 ori mai mare decat JU 99.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală LPOG 2400 DL de tip Echipament Mental & PsihoTrainer + discul cuplului de transfer a legaturii structurale TC 99 pt transferul la orice distanta a campului- si fluxului de Energie Vitală si Forta Vitala generata- si degajata de- si din Generatorul de Energie Vitală si Forta Vitala (Generator Chi & Prana & Orgon) incorporat si integrat in LPOG 2400 DL

Având un modul interior oscilant -circuit de impulsuri pt Generatorul de Energie Vitală si Forta Vitala incorporat- cu 6 frecvente fixe -presetate-, se poate alege direct în functie de necesitate, frecventa de lucru adecvatã.
Existã -desigur- si optiunea pentru o setare continuã -exponentiala, si nu liniara!- a frecvenței Generatorului Chi & Prana & Orgon intern- între cca. 0.5 Hz si approx. 900 Hz.

lpog2400Puteti dubla puterea acestui Echipament daca il utilizati impreuna cu booster-ul / amplificatorul PBT 2400.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Echipament Mental & PsihoTrainer pt meditatie, relaxare si -re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, etc., etc. 

Dacã se doreste sa se atinga orice nivel de constientã, sau nivel de constientizare (meditatie, relaxare, etc.), si se doreste a fi traitã- si experimentatã, acest lucru se poate face prin controlul undelor cerebrale.
Prin dirijarea (si -implicit- controlul) undelor cerebrale se pot accesa nivelele de constientizare dorite(!).
Creierul îsi adapteazã modelul sãu de unde cerebrale mult mai prompt, mai repede, mai eficient si mai bine, atunci când este stimulat de cãtre pulsul însusi al vietii.
Transmitând variatiile Energiei- și Forței Vitale direct catre creier, Echipamentul de Energie Vitalã acționează- si stimuleazã direct functiile vitale ale creierului ! Oricine -orice persoana, care- se afla in raza câmpului de actiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã -care genereaza si emite Energie Vitală & Forță Vitală modulata in frecventa cu o frecventa joasa- sau ultrajoasa-, creierul persoanei respective se acomodezã -aproape- instantaneu si îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate si mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Din ianuarie 2008 -si- Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala LPOG 2400 DL (intocmai ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATGS 12000) are capacitatea nu numai de a energiza apa potabila si de a elimina -dpdv energetic- informatiile negative si nocive care pot fi in apa, ci si de a inlocui cu informatia originala pozitiva, producand- si rezultand astfel apa-vie!

Vezi si pagina »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala pt energizarea- si optimalizarea apei potabile si a hranii", precum si pagina
"Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala tip AquaOptimizer™"...  »transfer

Utilizati impreuna cu acest Echipament filtrele- si simbolurile archetipale (sau simbolurile pe baze astrologice), Programul Radionic de Manifestare (sau SuperManifestare) si booster-ul / amplificatorul PBT 2400 pt a-i da mai multa putere si flexibilitate oricarei activitati dorite ale Dvs.!

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală LPOG 2400 DL de tip Echipament Mental & PsihoTrainer + PBT 2400

Toate Echipamentele noastre de Energie Vitală si Forta Vitala au tunul de iesire din argint!
Argintul este un favorit absolut printre cei profesionisti, cand vine vorba de energizare (de energizarea corpurilor -atat fizice cat si cele subtile).
LPOG 2400 DL vedere de sus | Echipament de Energie- și Forță Vitală de tip Echipament Mental & PsihoTrainer
LPOG 2400 DL (vedere de sus)
Click pe imagine pt a-l marii...  apoi; click pe imaginea marita pt a o reduce la dimensiunea (valoarea) initiala si pt a va reintoarce pe pagina web...
Echipamentele de Energie- si Forta VitalaR AQUA OPTIMIZERT Silver Tubing / Output: Tun/teava de iesire din argint / Iesire flux Energie Vitală si Forta Vitala
Echipamentele de Energie- si Forta VitalaR AQUA OPTIMIZERT LED: dioda emitoare de lumina / diodă emitentă de lumină
Echipamentele de Energie- si Forta VitalaR AQUA OPTIMIZERT Dial for 6 precision frequency: buton de rotatie cu 6 pozitii, corespunzatoare celor 6 frecvente fixe presetate (plus inca o pozitie -poz 7- pt posibilitatea de setare continua afrecventei, cu ajutorul butonului din dreapta)
Echipamentele de Energie- si Forta VitalaR AQUA OPTIMIZERT Dial for continuous settings: buton setarea frecventei (setare continua)
Echipamentele de Energie- si Forta VitalaR AQUA OPTIMIZERTEchipamentele de Energie- si Forta VitalaR AQUA OPTIMIZERT Metal Plate for Structural Links, Transfer Diagrams, Water, Herbs, Supplements, etc.: placa metalica -suprafata de radiere- pt legaturile structurale, diagrame de transfer, -energizare- apa, ierburi, suplimente, etc.
Echipamentele de Energie- si Forta VitalaR AQUA OPTIMIZERT Alimentare 7,5 - 9 Volti (tensiune si curent continuu!, min. 300 mA), jack/mufa alimentare: 3,5mm mono

Împreună cu acest Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala 

Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală LPOG 2400 DLcomandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
LPOG 2400 DL
LPOG 2400 DL Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)
€ 1 039 Euro
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente Mentale (cu Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone) si PsihoTrainer-e - cu pulsatie pe frecvente joase- si ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditatie, relaxare si -re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, etc., etc.

Echipament de Energie- si Forta Vitalã LPOG 2400 HD

Vital 2400 HD - noul model "X69"
Low Pulse Orgone Generator® Heavy Duty, Brand New Super Heavy Duty Mind Machine

Echipament Mental & PsihoTrainer

LPOG 2400 HDS | Echipamente Mentale (cu Generatoare de Energie- şi Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone) si PsihoTrainer-e cu Generatorul de Energie Vitalã -de putere- încorporat, cu suport metalic în- si pt suprafata de iradiere pentru "mostrã", si -ca si toate celelalte Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala- cu tun de iesire din argint.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală LPOG 2400 HL de tip Echipament Mental & PsihoTrainer + discurile cuplurilor de transfer a legaturilor structurale TC 99 pt transferul -la orice! distanta, si fara pierderi a- campului si fluxului de Energie Vitală si Forta Vitala generata- si degajata de- si din Generatorul de Energie Vitală si Forta Vitala (Generator Chi & Prana & Orgon) incorporat si integrat in LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD -practic- este similar cu LPOG 2400 DL doar ca are -nu unu ci- doua Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgone) mult mai puternice si mai performante incorporate- si integrate in aparat, si -pe langa suprafata de iradiere din metal inoxidabil aflat si pe LPOG 2400 DL- are si o suprafata de aderenta din SuperOrgonita®.

LPOG 2400 HD are practic două Generatoare puternice de Energie Vitală si Forta Vitala (de tipul HD) incorporat- si integrat in dispozitiv.
Pe panoul din spate, are o mufa de intrare pt cel de-al doilea Generator de Energie Vitală si Forta Vitala (Generator Chi & Prana & Orgone).
In acest caz, se poate adauga un semnal din exterior (de la calculator/laptop -de ex. de la Programul Radionic de Manifestare., sau -simplu- de la un CD player), crescand la mai mult de dublu (rezultand din propriatatea de sinergie) randamentul- si performanta Echipamentului.

Dacã se doreste sa se atinga orice nivel de constientã, sau nivel de constientizare (meditatie, relaxare, etc.), si se doreste a fi traitã- si experimentatã, acest lucru se poate face prin controlul undelor cerebrale.
Prin dirijarea (si -implicit- controlul) undelor cerebrale se pot accesa nivelele de constientizare dorite(!).
Creierul îsi adapteazã modelul sãu de unde cerebrale mult mai prompt, mai repede, mai eficient si mai bine, atunci când este stimulat de cãtre pulsul însusi al vietii.
Transmitând variatiile Energiei- și Forței Vitale direct catre creier, Echipamentul de Energie Vitalã acționează- si stimuleazã direct functiile vitale ale creierului !
Oricine -orice persoana, care- se afla in raza câmpului de actiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã -care genereaza si emite Energie Vitală & Forță Vitală modulata in frecventa cu o frecventa joasa- sau ultrajoasa-, creierul persoanei respective se acomodezã -aproape- instantaneu si îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate si mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

LPOG 2400 HD | Echipamente Mentale (cu Generatoare de Energie- şi Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone) si PsihoTrainer-e (orgone generator de luxe) Incepand cu 1 ianuarie 2007 -si- Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala LPOG 2400 HD (intocmai ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATGS 12000) are capacitatea- si capabilitatea nu numai de a energiza apa potabila si de a elimina -dpdv energetic- informatiile negative si nocive care pot fi in apa, ci si de a inlocui cu informatia originala pozitiva, producand- si rezultand astfel apa-vie!
Folositi-il impreuna cu legatura structurala RAOPTC pt a energiza apa potabila-, hrana- si suplimentele alimentare -de ex. ierburi, vitamine, etc.- ale Dvs.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală LPOG 2400 HD de tip Echipament Mental & PsihoTrainer + discul cuplului de transfer RAOPTC

Acelasi 6 frecvente fixe, plus posibilitatea setarii continue a frecventei intre cca. 0,5- si 500 Hz.

Obiectivul principal a Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala este de energiza atat propria persoana, cat si pe altii, si de asigura forta- si putere tuturor activitatilor Dvs. (fie ele fizice-, sau mentale) cat si tuturor actiunilor Dvs. la distanta (la orice distanta!).
LPOG 2400 HD Echipament de Energie- și Forță Vitală de tip Echipament Mental & PsihoTrainer |  lopg2400hd Folositi-le si utilizati-le impreuna cu Programele noastre Radionice (Manifestation-, sau SuperManifestation).
Le putet utiliza si cu Dispozitivele Radionice mai vechi (cele care nu au integrate- si incorporate Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala) pt a le furniza energia necesara pt functionare.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 HD Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Echipament Mental & PsihoTrainer pt meditatie, relaxare si -re-vitalizare, invatare rapida- si limbi straine, eliminarea stressului, somn revigurator, etc., etc

Folositi acest Echipament impreuna cu amplificatorul -boosterul- de Energie Vitală si Forta Vitala PBT 2400, si impreuna cu filtrele archetipale si simbolurile astrologice, sau careva dintre Programele Radionice (Manifestation-, sau SuperManifestation) pt a marii- si intensifica orice activitate dorita!

Deasemeni, orice dispozitiv radionic traditional -care nu are un Generator de Energie Vitală si Forta Vitala inglobat, ducand lipsa de ceea ce este cel mai important intr-o operatie radionica pt succesul- si reusita operatiunii: un flux puternic de Energie Vitală si Forta Vitala!, in preajma lui LPOG 2400 (DL- sau HD), va deveni un "Dispozitiv Radionic actionat- si propulsat cu Energie Vitală si Forta Vitala" !

Toate Echipamentele noastre de Energie Vitală si Forta Vitala au tunul de iesire din argint!
Argintul este un favorit absolut printre cei profesionisti, cand vine vorba de energizare (de energizarea corpurilor -atat fizice cat si cele subtile).
LPOG 2400 HD Echipament de Energie- și Forță Vitală de tip Echipament Mental & PsihoTrainer | Chi Generator LPOGHD top view
LPOG 2400 HD (vedere de sus)
Click pe imagine pt a-l marii...
apoi; click pe imaginea marita pt a o reduce la dimensiunea (valoarea) initiala si pt a va reintoarce pe pagina web...
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ Silver Tubing / Output: Tun/teava de iesire din argint / Iesire flux Energie Vitală si Forta Vitala
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ LED: dioda emitoare de lumina / diodă emitentă de lumină
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ Dial for 6 precision frequency: buton de rotatie cu 6 pozitii, corespunzatoare celor 6 frecvente fixe presetate (plus inca o pozitie -poz 7- pt posibilitatea de setare continua afrecventei, cu ajutorul butonului din dreapta)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ Dial for continuous settings: buton setarea frecventei (setare continua)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ "Stick Pad" to be used for ideomotor response options: Suprafata de aderenta pt optiunea de raspuns -feedback- ideomotric
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ Metal Plate for Structural Links, Transfer Diagrams, Water, Herbs, Supplements, etc.: placa metalica -suprafata de radiere- pt legaturile structurale, diagrame de transfer, -energizare- apa, ierburi, suplimente, etc.
Echipamentele de Energie- si Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ Alimentare 7,5 - 9 Volti (tensiune si curent continuu!, min. 300 mA), jack/mufa alimentare: 3,5mm mono

Împreună cu acest Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
Comandați-l acum!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala 

Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală LPOG 2400 HDcomandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
LPOG 2400 HD
LPOG 2400 HD Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)
€ 1 699 Euro
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie Vitala si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !
 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: LPOG 2400 DL & LPOG 2400 HD | Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / LPOG 2400 DL & LPOG 2400 HD | Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/LPOG-2400-DL---LPOG-2400-HD---Echipamente-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-tip-Echipament-Mental---PsihoTrainer-- | Titlul acestei pagini: LPOG 2400 DL & LPOG 2400 HD | Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~