www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» PFC 2000 & PFC 2400 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

PFC 2000 & PFC 2400 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala


Echipamente Mentale
și PsihoTrainer-e
cu Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone- cu pulsație pe frecvențe joase- și ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditație, relaxare și -re-vitalizare, concentrare, învațare rapidă, eliminarea stressului, etc., etc.

PFC 2000 & PFC 2400

Echipament Mental și Dispozitiv Radionic în același timp


Echipament de Energie- si Forta Vitalã The LifeEnergy & LifeForce Equipment with integrated Precision Frequency Chi Generator® & Chi Generator® & Chi Generator®

Chi MindMachine & PsychoTrainer :: Neuro-Technology

Nou !
Vă prezentăm noul Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală PFC 2000 și PFC 2400.

Acest dispozitiv conceput, proiectat și construit de către Karl Welz Jr. (fiul mai mare a Inventatorului Karl Hans Welz) este noul model al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală (evident, cu Generatoare Chi & Prana & Orgon integrate).

Singura diferență -dar, esențială- dintre PFC 2000 și PFC 2400 constă în puterea, mărimea și eficacitatea Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate și integrate în ambele echipamente.

PFC 2000 & PFC 2400Scopul major al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Prana & Orgon integrate, printre altele, este -în afara de a energiza și revitaliza!- de a da-, aloca și asigura în permanență, neîncetat și fără întrerupere, energie, forță și putere tuturor acțiunilor și activităților Dvs. dorite, chiar și celor de la distanță, practic; orice distanță!, cum ar fi -și- cele în combinație cu diferitele programele de manifestare -inclusiv programele radionice de manifestare- (sau cele de tipuri mai vechi, mai tradiționale de manifestare; -ne referim aici la- acele dispozitivele radionice și psionice subperformante, care sunt fără-, și care nu au integrate Generatoare de Energie Vitală și Forța a Vieții (adică; Generatoare Chi & Prana & Orgon).

Notă:
toate dispozitivele radionice de putere de la noi, au încorporate și integrate Generatoare de Energie Vitală și Forța Vieții (Generatoare Chi & Prana & Orgon) eficiente și puternice, de ultimă oră și ultima generație.
Asemenea dispozitive de putere (adică; dispozitive radionice cu generatoare de energie vitală și forță vitală -generatoare chi & prana & orgon- integrate, puteți găsi și comanda, numai la noi; doar la noi, și la ceilalți distribuitori autorizați, nicăieri altundeva în lume!

Cu ajutorul celor trei butoane de setare a frecvenței, puteți seta practic orice frecvență dorită in gama- sau spectrul de frecvențe între cca. 1- și 500 Hz pe care o puteți și vizualiza pe afișajul LCD.

Frecvența setată și obținută cu ajutorul celor trei butoane de setare, determină practic frecvența internă de oscilație a Generatorului / Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală, deci -implicit- și a câmpului- și fluxului de Energie Vitală & Forță Vitală generată și emanată de- și din echipament. (!)

Există mai multe moduri și totatâtea modalități prin care puteți seta o singură frecvență individuală dorită, de exemplu frecvența Pământului de 7,83 Hz (Resonanța Schumann), deoarece atăt PFC 2000 cât și PFC 2400 au câte trei butoane de setare a frecvenței cu gradație între 0 și 100.

Această caracteristică aparte a configurării pe poziții diferite ale cadranelor butoanelor de setare pentru aceeași frecvență, vă permite să utilizați Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală PFC 2000 și PFC 2400 și din punct de vedere radionic, adică; le puteți folosi și ca dispozitive radionice de putere !

Puteți seta și configura Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală PFC 2000 și PFC 2400, pur și simplu, cu o frecvență specifică dorită, care va determina și frecvența- și oscilația câmpului- și fluxului de Energie Vitală & Forță Vitală generat și emanat de echipament, pe care -desigur- o puteți proiecta și transfera apoi oriunde doriți; -desigur- la- și pe Dvs. -în mod ideal- cu ajutorul unei legături structurale, a unui cuplu de transfer cu disc -unic- de transfer 'TC 99' sau -și mai bine- un booster/amplificator energetic 'PBT 2400'.

Bineînțeles, -dacă doriți- puteți sta, de asemenea, în fața Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generator Chi & Prana și Orgon integrat), ca să simțiți și să preluați energia emanată, dar, recepția și preluarea -coștientă!- a Energie Vitale și a Forței Vieții, cu un cuplu disc de transfer (TC 99) este mult mai ușor, mai eficace și mai elegant.
În plus, în acest caz, nu mai sunteți limitat și constrâns de distanța fizică, puteți simții, prelua, folosi și utiliza Energia Vitală și Forța Vitală generată și emanată de- și din echipamentul Dvs., adecvat modulată(!) chiar dacă vă aflați la mii de kilometrii distanță -fată- de aparat.

A transfera energia vitală și forța vitală, adecvat modulată, cu o frecventă corespunzătoare, este ceva fantastic și -îndeosebi- benefic; de exemplu, frecvența de 20 de Hz este o frecvență bună și adecvată atunci când doriți să faceți un efort fizic și -antrenându-vă- efectuați diferite exerciții fizice, faceți gimnastică, fitness sau sport -individual sau de echipă- în general, frecvența de 7,83 Hz (Resonanța Schumann, sau oscilația Pământului) este adecvată pt a fi inspirat și creativ (și, totodată, pentru o regenerare și revitalizare mult mai rapidă și mai eficace după un efort fizic susținut), frecvența de 3,5 Hz (sau frecvențele mai joase delta și theta) în cazul când doriți să fiți cât mai relaxat, să intrați într-o stare de meditație adâncă și profundă (de ex. pt eliminarea stess-ului și a regenerării -inclusiv la nivelul celular- cât mai eficiente) sau când doriți să vă efectuați trainingul autogen, în aceste cazuri frecvențele ultra joase sunt ideale.

Ori de câte ori vă decideți să utilizați Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală PFC 2000 și/sau PFC 2400 pentru diferite efecte specifice și speciale, dorite și programate, pentru diferitele 'trend'-uri și programe de manifestare și materializare, sau pentru a obține rezultatele scontate, setarea lui este foarte ușor de configurat și ușor de realizat.

În vederea realizării acestui deziderat, primul pas ar fi însăși pornirea aparatului (respectiv alimentarea lui cu tensine continuă 7,5 V CC) și apăsarea butonului de pornire, apoi cea a display-ului (afișajului) frecvențelor.

Dacă folosiți un așa numit 'vision board'* sau o probă martor (pe- și în care ați scris și formulat într-o propozitie scurtă dar concisă, formulată pozitiv -fără negații-, la timpul prezent, persoana întâia singular, la mod indicativ, o puteți plasa pe suprafața metalică de radiere din oțel inoxidabil, sau o puteți plasa chiar în fața țevii/tunului de ieșire din argint.

*vision board: planșă de montaje / collaje cu diferite poze, imagini și afirmații / expresii pozitive și/sau mantre motivaționale

Echipamentul Dvs. va furniza și asigura nu numai energia- și forța vitală necesară manifestării, ci va și realiza conectarea trend-ului (scopului și țelului vizualizat/vizat și programat) cu target-ul (persoana- sau persoanele țintă vizate în trend), -și prin legăturile structurale- , în acest fel ajutând și făcând ca manifestarea/procesul de manifestare a trend-ului programat, să se realizeze mai repede, mai rapid și cu mai multă fiabilitate, ușurință și siguranță.

Puteți avea- și adăuga una sau mai multe afirmații pozitive (mantre) -pur și simplu, scrieți-le toate separat- sau pe o singură bucată de hârtie, pe care o puteți plasa apoi oriunde pe aparat sau în imediata apropierea a Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală, în acest fel puteți combina 'vision board'-ul Dvs. cu afirmațiile Dvs. concludente, respectiv cu diferitele probe martor.

Dacă decideți în plus -în vederea creșterii rezultatelor și a eficacității- ca să-l mai combinați și cu software-ul nostru performant, Programul Radionic de Manifestare sau Super Manifestare, atunci, amplasați legătura structurală unică dintre program/software și echipament, pe suprafața de iradiere metalică sau puneți-il in fața țevii/tunului de iesire.

Bineînțeles, că puteți rula- sau folosii fiecare dintre aceste metode separat și/sau combinate între ele.

Dintre setările mai sus amintite ale diferitelor setări ale programelor de manifestare, folosiți oricare setare și oricare program care vi se pare mai ușoară și mai la îndemână, și care considerați că este mai mai bună și mai eficientă pt a obține rezultatul programat și scontat.

Desigur, dacă doriți ajutor și suport în setare și programare, puteți apela la serviciul nostru de client pt suport tehnic, vă stăm la dispoziție cu plăcere și  încercăm ca să vă ajutăm -desigur, împreună cu Dvs.- ca să găsiți cea mai bună setare / metodă de programare în vederea atingerii și obținerii țelurilor și scopurilor Dvs.

După ce v-ați decis asupra metodei folosite, selectați frecvența corespunzătoare (adecvată sau ideală) operațiunii / setării Dvs.
Puteți alege frecvența corespunzătoare din ”Lista de Frecvențe Specifice”, cel care o considerați că este cel mai potrivnic intenției și scopului Dvs. urmărit.

Deasemenea, tot așa de bine și de ușor, puteți folosi ”stick-pad”-ul de pe aparat, adică suprafața de aderență din Orgonită® & Super Orgonită®, pt a determina- și găsi frecvența corespunzătoare și ideală a trend-ului urmat și programat, care, -practic- stabilește și frecvența internă a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale) încorporate și integrate în echipament, și -implicit- determină și oscilația câmpului și fluxului de Energie Vitală & Forță Vitală generată.

Utilizarea ”stick-pad”-ului se face exact în același mod și în același fel în care se utilizează pt a afla-, a defini- și seta o rata radionică specifică, adică prin obținerea unui pseudo-neuro feedback, adică printr-un răspuns ideo-motoric, exact ca și în cazul folosirii unui pendul.

Desigur, tot așa de bine, puteți folosi și ”presimțirea” Dvs., pur și simplu ”simțind și știind” că, chiar dacă setați ratele arbitrar, ele vor fi corecte și funcționabile.

O altă metodă similară este când -pur și simplu- stabiliți Dvs. dinainte ratele radionice, respectiv, frecvența internă a Generatorului de EnergieVitală și Forță Vitală (Generatorul Chi & Generatorul Pranic & Generatorul Orgonic).

Notă:
Pentru demonstrarea validității și corectitudinii celor afirmate mai sus, am efectuat numeroase -așa numite- ”double-blind experiments / experimente oarbe-duble” care pot dovedi că aceasta abordare total nouă -care ne aparține- este corectă și extrem de validă.

Mai multe informații puteți citi în manualul de utilizare, respectiv veți primii în suportul tehnic pe care îl acordăm și oferim întotdeauna la achiziționarea oricărui/fiecărui echipament al nostru.

Dacă doriți, vă puteți nota ratele radionice, respectiv frecvența internă a Generatorului de EnergieVitală și Forță Vitală, împreună cu 'target'-ul și 'trend'-ul programat, într-un ”carnețel de programare”, iar atunci când ați rulat deja și mai multe alte programe, și doriți să reveniți la unul deja setat anterior și notat/documentat, sau poate dacă doriți să efectuați o setare identică sau similară *trend/ul fiind unul identic sau similar), prin citirea și verificarea ratelor radionice deja notate în carnețel, puteți seta butoanele în același mod, fixând butoanele de setare iarăși la- și pe acele poziții deja pre-stabilite.

Vă puteți energiza și încărca cu energiile subtile benefice și pozitive, emanate din echipament, aflandu-vă la orice distanță depărtare de aparatul Dvs., prin- și cu ajutorul legăturilor structurale TC 99, RAOPTC și/sau amplificatorul (booster-ul) PBT 2400.

Desigur, prin același fel și în aceiași metodă puteți energiza și orice altă persoană(!).

Deasemeni, vă puteți energiza și incărca cu Energie Vitală & Forță Vitală (chi / qi, ki/ khí, prana, mana, fluid magnetic, od, ether-solar, orgon/orgone, bioenergie, etc.) apa potabilă și hrana Dvs. (desigur, de la orice distanță!), puteți energiza animalele de casă/animalele Dvs. de companie și le puteți energiza apa și măncarea.

Veți putea energiza și incărca cu energii pozitive -adecvat modulate- camere întregi din locuință, respectiv diferite locații și locuri din casa/apartamentul Dvs., sau -dacă doriți- doar diferite părți ale camerei, puteți transfera aceste energii subtile pe diferite obiecte (de exemplu pe stiloul cu care scrieți, sau chiar pe biroul Dvs. de lucru), sau -după alegere- pe anumite scaune sau fotolii dintr-o încăpere anume, ca atunci, cănd cineva se afla acolo, sau, poate chiar persoana 'țintă' care s-a așezat în fotoliul respectiv, să atragă aceste energii specifice, adecvat 'modulate' cu 'trend-ul' programat atașat cu efectele dorite și vizate.

Iar în mod adițional, puteți folosi în plus, și Programul Radionic de Manifestare sau Super Manifestare, prin care puteți seta trend/uri specifice.

PFC 2000
PFC 2400 HD: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator Chi & Prana & Orgon încorporat și integrat, cu țeava/tunul de ieșire din argint, cu trei butoane de setare și display LCD, cu suprafața de iradiere din oțel inoxidabil și suprafată de aderență din Super-Orgonita®

De asemenea, puteți să energizati locurile favorite din casă / apartament ale animalelor de companie, puteți energiza -nu numai în mod direct- plantele din casă, ci puteți să energizați și să incărcați cu energii vitale pozitive și benefice și apa cu care udați plantele și -desigur- și îngrășămintelele pe care le folosiți pt plante.

Dacă aveți un acvariu, puteți pune o parte a legăturii structurale, partea cu discul de transfer al cuplului, chiar lângă acvariu, pt a ajuta peștișorii sau alte animale, plante și vietăți din acvariu ca să crească mai mari și să se simtă mai bine.
Circa jumătate de oră pe zi, este deja sufient pt așa ceva.

Iar, nu uitând și partea finaciară și privind către afacerea Dvs., sau -pur și simplu-, vizând modul de viață pe care doriți să-l obtineți, dobândiți și trăiți, vă puteți energiza și încărca cu energii specifice acedvat modulate și corespunzător setate pt unumite 'trend' anume speciale, nu  numai persoana Dvs., si afacerea pe care o conduceți, î general, dar tot așa de bine, și cartea Dvs. de vizită, pliantele și cataloagele firmei / companiei Dvs., respectiv anunțurile și materialele de reclamă și marketing ale firmei, pentru a fi mult mai eficiente, și pt a le face mai influente.


PFC 2000
este un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de categia mijlocie cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic) de tipul DL - DeLuxe multifrecvență încorporat și integrat, destinat utilizării personale, care se potrivește fiecărui buget.

Acest aparat extraordinar conține toate părțile esențiale ale celorlalte Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, cu o putere și o eficiență ce rivalizează cu cele ale echipamentelor LPOG 2400 DL și RAD 2000.


PFC 2400
/ PFC 2400 HD este un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de categie mai mare/înaltă, cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic) de tip HD - Heavy Duty multifrecvență încorporat și integrat, mult mai puternic și mai eficient, destinat nu mumai utilizării personale, ci și celui de grup, care poate satisface oricare cerere de setare și utilizare.

Acest aparat performant și extraordinar care -desigur- conține toate părțile esențiale ale celorlalte Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, are un randament și o putere de ieșire și o eficiență crescută ce rivalizează cu cele ale echipamentelor LPOG 2400 HD și RAD 2400 HD.

Ceea ce le distinge față de celelate Echipamente noastre asemănătoare de Energie Vitală & Forță Vitală, este afișajul / display-ul LCD care arată exact și cu precizie frecvența interioară a Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic) încorporat și integrat în echipament, frecvență ce poate fi ajustată și setată cu ajutorul celor 3 butoane de setare într-un spectru și într-o plajă de frecvențe între cca 1 și 500 de Hz.

'Stick-pad'-ul din Super-Orgonite® / Super-Orgonită, este dedicat utilizatorilor și operatorilor mai avansați, cu experiență, pentru realizarea mai multor metode și pt setări precise și personale/personalizate.

PFC 2400 și PFC 2400 furnizează și asigură o sursă continuă și nelimitată de Energie Vitală & Forță Vitală pt trup și suflet, acțiunilor și activităților Dvs. -și- de la distanță, energie subtilă benefică și pozitivă pentru toate corpurile Dvs., cel fizic, eteric, emoțional / astral și -desigur- mental, pt a putea da- și aloca energie vitală gandurilor Dvs. pozitive și ideilor pt a se manifesta și materializa.

Mai presus de toate, cu ajutorul echipamentului vă puteți transpune în oricare stare mentală dorită, într-un timp foarte scurt, câteodată doar în câteva momente și clipe, prin alegerea, setarea și selectarea unei frecvențe specifice speciale corespunzătoare a Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitală integrat, care va genera și va emite Energie Vitală & Forță Vitală care va oscila și va pulsa pe frecvența aleasă, setată și dorită de Dvs.

Aceste dispozitive eficiente și de mare eficacitate și randament, sunt Echipamente superioare de Energie Vitală și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, recomandate și ideale pt uz personal, meditație și relaxare, eliminare de stress, regenerare, auto-vindecare, îmbunătățirea și lărgirea memoriei, învățare rapidă, pentru sport / activități sportive, exerciții fizice, gimnastică, fitness și wellness, slăbire- respectiv controlul greutății.

Funcționează în perfectă concordanță cu diferitele metode- și programe de manifestare, respectiv cu combinațiile lor, incluzând aici și performantele noastre software-uri Programele Radionice de Manifestare și Super-Manifestare.

Ca și toate tipurile de Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală de -cel puțin categoria de mijloc- sunt de tipul AO (Aqua Optimizer), adică sunt construite și dedicate și pentru o curățare energetică și optimizare / optimalizare a apei potabile și a hrănii.

Puteți atașa legăturile structurale pt transferul energetic la rețeaua de apa potabilă, la dozatoarele- sau rezervoare de apă, sau le puteți plasa lângă sistemele de filtrare și curățare de osmoză inversă, etc.

Le puteți crește eficacitatea și randamentul utilizând ca legătură structurală un booster; PBT 2400.

Up...


Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legăturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor și filtrelor arhetipale, si a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice de manifestare

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală PFC 2000 & PFC 2000comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
.  
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
PFC 2000
PFC 2000 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)
€ 1 599 Euro
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
PFC 2400 HD
PFC 2400 | PFC 2400 HD :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)
€ 1 969 Euro
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
.
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   


EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !

1998 - 2017  © Copyright. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate!


»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: PFC 2000 & PFC 2400 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / PFC 2000 & PFC 2400 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/PFC-2000---PFC-2400-Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-tip-Echipament-Mental---PsihoTrainer-- | Titlul acestei pagini: PFC 2000 & PFC 2400 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer ~