www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Performer / Sport Performer 2400 | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală ~
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Performer / Sport Performer 2400 | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente Mentale (cu Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone) si PsihoTrainer-e - cu pulsatie pe frecvente joase- si ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditatie, relaxare si -re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, etc., dar -mai ales-
pt activități sportive și pentru mărirea performanțelor sportive

Echipament de Energie- si Forta Vitalã Performer 2400 / SportPerformer 2400
- varianta mai nouă, mai îmbunătățită și mai puternică a lui Performer 2300 -

Echipament -generator- de Energie Vitala performant conceput mai ales pentru cei ce practica orice forma de educatie fizica, in special pt sportivi, pt marirea / intensificarea performantelor sportive: testat de sportivi de performanta, dedicat si confectionat pt toti sportivii si pt toti aceia care "au ceva comun" cu educatia fizica si miscarea - in general.
Perfect pt toti aceia care vor sa-si mareasca performantele sportive -din orice ramura-!

Performer 2400 | Echipament -generator- de Energie Vitala pt activitati sportive și pentru marirea performantelor sportiveAcest Echipament puternic si performant este un Generator dual de Energie Vitală si Forta Vitala, avand incorporat doua Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala puternice si separate, una pt a furniza Energie Vitală si Forta Vitala adecvat- si corespunzator modulata, presetata cu frecvente special alese pentru diferite ramuri sportive- si exercitii specifice, putand fi alease rotind butonul cu cele 12 pozitii aferente acestor frecvente, si un al doilea Generator de Energie Vitală si Forta Vitala cu posibilitatea baleerii plajei de frecvente-, si a setarii -continue- a frecventei dorite intre cca. 0,6 - si 450 Hz.

Tunul de emisie / teava de iesire este -desigur- din argint!

Performante sportive de invidiat cu ajutorul acestui Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală!
Sunt persoane care sunt inclinati sa numeasca acest Echipament exceptional si puternic "steroid energetic", un dopping perfect legal si -in acelasi timp- indetectabil!
...Si -nu in ultima instanta- perfect sanatos !

Este un Echipament special proiectat si construit pt toti aceia care -intr-un fel sau altul- practica sportul, sau la nivel de amatori sau la nivel ridicat de profesionisti.

Este dedicat pt a intampina asteptarile celor care sunt activi atat in sporturi individuale, cat si cele de echipa, cei care practica artele martiene, box, lupte, pt halterofili, pt cei ce pratica body-building, dar si pt acele persoane care sunt implicati in alte ramuri sportive, de ex. tragerea la tinta, atleti, baschetbalisti, cat si si cei care joaca- si practica golful.
Folosit-il pt a va ajuta, si pt a va ajuta in execrcitii si pt a va creste performantele Dvs. sportive !

Performer 2400 are integrat un modul de frecventa cu 12 frecvente presetate specifice- si speciale (desigur, in domeniul frecventelor joase- si ultrajoase).
Fiecare dintre aceste frecvente specifice au un scop special anume pt care au fost determinate- si setate, care este foarte important pt a ridica- si marii performantele Dvs.

Oricine -orice persoana, care- se afla in raza câmpului de actiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã -care genereaza si emite Energie Vitală & Forță Vitală modulata in frecventa cu o frecventa joasa- sau ultrajoasa-, creierul persoanei respective se acomodezã -aproape- instantaneu si îsi regleazã undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai cã se poate obtine-, dar se poate si mentine mult mai usor nivelul corespunzãtor de constientizare!

Evident -si acest aparat, cat si toate celelalte de acest tip- se pot folosi cu succes si pt fitness-, si controlul greutatii (adica pt slabire)!
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Performer 2400 | Echipament -generator- de Energie Vitala pt activitati sportive și pentru marirea performantelor sportiveIn toate aspiratiile noastre suntem ajutati de Energia Vitală si Forta Vitala (sau altfel: chi, ki, prana, mana, orgon/orgone, od, fluid magnetic, bio-energie, etc.etc.).

Wilhelm Reich a demonstrat ca Energia Vitală si Forta Vitala (sau energia orgone, cum l-a numit el) este o energie cosmica primordiala, care este universal presenta, si acarei prezenta poate fi demonstrata visual, termal, electroscopic si cu ajutorul dispozitivelor Geiger-Mueller.

Karl Hans Welz in anul 1991 a inventat Generatoarele- si Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgon) si a fost primul pe aceasta planeta care a construit efectiv aceste echipamente care genereaza-, degajeaza si emit Energie Vitală si Forta Vitala.
In 1992 el inventeaza un nou material -cel mai performant in acumularea Energiei- si Fortei Vitale, pe care il denumeste "Orgonite™".

Puteti utiliza acest aparat puternic -deasemenea- pt orice activitate-, operatie- si programare mentala, programare de trend-uri -facand uz de tehnicile de manifestare- in toate domeniile Dvs. de activitate (munca, cariera, relatiile cu altii -relatii interumane-, viata privata, sex, si -in general- toate activitatile Dvs. cotidiene) pt ca cele doua Generatoare duale de Energie Vitală si Forta Vitala va pot ajuta semnificativ, constituind un avantaj decisiv pt Dvs.

Mai mult, si acest Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala "Performer 2400" -ca si toate celelalte de tipul HD, respectiv cele de tipul AO (AO 1100, AO 2000), sau ca si LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATGS 12000) pot produce apa-vie, adica au capabilitatea si capacitatea nu numai de a energiza apa potabila si de a elimina -dpdv energetic- informatiile negative si nocive care pot fi in apa, ci si de a inlocui cu informatia originala pozitiva, producand- si rezultand astfel apa-vie!

Ambele Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala incorporate pot fi alimentate si din exterior: ruland careva Program Radionic (Manifestation sau SuperManifestation) sau careva dintre CD-urile cu Frecvenete speciale (Mental, Fitness, Dragoste, etc.) si folosind placa de sunet a computer-ului/calculatorului Dvs. puteti alimenta al doilea Generator cu frecventele dorite. (Intrarile / input-urile audio, utilizeaza jack-uri mono de 3,5 mm).

Introduceti simplu cablul cu mufa respectiva in timp ce rulati programul radionic (sau CD-ul cu frecventele speciale) si Echipamentul Dvs. de Energie Vitală si Forta Vitala va genera energia orgonica cu aceiasi frecvente, si -totodata- va amplifica semnificativ si signifiant energiile de trend utilizate la programare si rulate in programul radionic de Manifestare, sau SuperManifestare!

Ambele posibilitati de setare si programare a frecventelor (cele fixe si cele exterioare de la computer, sau CD player) ofera acestui Echipament puternic de Energie Vitală si Forta Vitala diversitate si versatilitate, lucru ce este apreciat in special de acele persoane care sunt maximalisti, si acoror scop este un progres maxim de putere in performantele lor marite.
Cu acest set-up (setare) puteti lucra cu 2 frecvente fixe, de ex. una pt tenacitate, cealalta pt a fi imuni la influentele negative venite din exterior, in plus puteti opera-, si puteti avea putere de la Echipament de cca. 3 ori mai multa.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Setari (printre altele...)

performer24001 Echipament generator de Energie Vitala practici yoga si meditatie, relaxare adanca, rezonanta organ si musculatura pozitiva, deasemenea; intareste si protejeaza spatele -mai ales partea inferioara-, recomandat impotriva durerilor de cap, utilizat pt cresterea imunitatii ("frecventa endorphin")

2 Echipament generator de Energie Vitala pt Training-ul Autogen (afirmatii), frecventa HCU (hormonul cresterii umane) / HGH (Human Growth Hormone), efect de re-intinerire, recuperare si regenerare rapida (in timpul somnului si in timpul relaxarii- si a meditatiei adanci), deasemenea; pt cresterea musculaturii -in general-, recuperare rapida, relaxare totala

3 Echipament generator de Energie Vitala programarea subconstientului, comezi si afirmatii pt mintea subconstienta, afirmatii pt intr-ajutorare si pt ajutarea celorlalti de a-si atinge telul dobandind succesul, reducerea extenuarii si a epuizarii, deasemenea; energii aditionale -pt "reprize" aditionale, si prelungiri-)

4 Echipament generator de Energie Vitala concentrare si precizie (in special pt golf), practicare pt atingerea tintei, reducerea stressului-, a grijii- si a fricii

5 Echipament generator de Energie Vitala vitalitate si analiza situatiilor (vitalitate si revitalizare, echilibru în general, stabilitate, focusare asupra analizei situatiilor in special cand este important stabilirea strategiilor de succes cele mai bine si mai eficiente, deasemenea; energie pt grupurile muscale ale abdomenului, pt picioare / gambe, muschii spatelui, muschii delta),

6 Echipament generator de Energie Vitala puterea vointei, intuiții profunde care se petrec aproape "de la sine", mai ales atunci când suntem într-o stare meditativă adâncă, vitalitate, dezvoltarea "vederii la distanta", deasemenea; impotriva stess-ului, reducerea de stress, impotriva controlului mental, desavarsirea tolerantei la stres, deasemenea; pt dezvoltare si invatare,

7 Echipament generator de Energie Vitala împamântare, protectie energetică împotriva oricarui control mental, toleranta la stres mult îmbunătățită; sentiment de vitalitate fiind revitalizat, îmbunătățitea procesului de învățare, dobândirea de rutine si insusirea rutinei, coordonare mai bună minte si corp, decizii juste și creativitate mărită, deasemenea; coordinare corp si spirit

8 Echipament generator de Energie Vitala optimism și de succes, ridicarea stării de spirit, sentiment de bunăstare și un nivel de prag mai ridicat la dureri, scăderea durerii si a oboselii, mai ales pentru mahmureala si jet lag (decalarea fusului orar -in cazul zborurilor intercontinentale), îmbunătățirea procesului de învățare, creșterea puterii fizice, ridicare dispozitiei si intarirea starii de spirit, stare de bine, reducerea durerii, desavirsirea invatarii, centrare- si concentrare spre interior, marirea fortei si a puterii fizice (in special pt grupuri de musculatura mai slab dezvoltate)

9 Echipament generator de Energie Vitala intuiție dezvoltată, învățare mai eficientă, senzație -generală- de bine, încredere în sine, concentrare

10 Echipament generator de Energie Vitala unitate minte si trup, energie mărită, vitalitate ridicată, pt a impune- si aplica comenzi in subconstient pt altii, comenzi pt subconstientul altora (de ex: limbajul trupului ce reflecta incredere de sine, pozitie de invingator, etc.), prin urmare, bun pentru a câștiga concursuri, efecte de intinerire, îmbunătățește procesul cresterii musculare, vitalitate, poate fi folosit impotriva concurentei -impotriva competitorilor-, efect de re-intinerire, intensificare- si cresterea muschilor, tonificare, pt body building, aerobic si fitness, incredere in victorie (in toate sporturile), agresivitate ridicata, "steroizi energetici"

11 Echipament generator de Energie Vitala conducere, carisma, încrederea în victorie -în sporturi si competitii sportive-, agresivitate crescută, "steroizi energetic"

12 Echipament generator de Energie Vitala vitalitate crescută si rezistentă mărită, vigoarea consolidată și vigilență, deasemenea; intensificare forta vitala si vitalitate, vigoare, mai multe reprize -aditionale-, prelungiri reprize, rezistenta, tenacitate
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Impreuna cu acest Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala, recomandam folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
Comandati-l in 'KIT' pt a castiga din reducerea de pret!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala 

Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală Performer / Sport Performer 2400 HDcomandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala


Echipament de Energie- si Forta Vitalã Accessori recomandate -nu numai- pt Performer / SportPerformer

(a) Cuplul de transfer TC 99

cuplu disc de transfer TC 99 pe portchei | energizare de la -orice!-distantaPt un transfer sigur si fara pierderi a Energiei- si Fortei Vitale generate si emanate din Echipamentul de Energie- si Forta Vitala "Performer 2400".
Ambele parti/perechi ale lui TC 99 sunt construite si realizate din cel mai performant material in acumularea Energiei- si Fortei Vitale, Super-orgonita®.
Puneti o parte a cuplului -oricare- pe aparat (sau glisati-l pe tunul de iesire din argint- iar cealalta parte a cuplului purtati-l la Dvs.
(Il puteti pune si pe portchei).

Purtati cu Dvs. discul cuplului de transfer TC 99 pt a beneficia de energia generata de echipamentul Dvs. oriunde ati fi!

(b) RAOPTC

legatura structurala pt energizare apa si hrana | RAOPTC | Echipament de Energie- si Forta Vitala Performer energizand un mar si suplimente alimentare | chi generator performer with supplementsCu acest accesoriu puteti nu numai amplifica puterea Performerului, ci punand partea mai mica a cuplului pe Echipamentul Dvs. si folosind partea mai mare puteti a energiza apa potabila si hrana Dvs. oriunde va aflati, nefiind important distanta la care va aflati de dispozitiv, sau -pur- si simplu- purtandu-l asupra Dvs. va veti putea energiza, va veti putea aproviziona cu un flux continuu si masiv pe toate nivelele.
Un efect marit puteti atinge si realiza, daca folositi discul de la cuplul de transfer RAOPTC pt a energia apa potabila si hrana Dvs.
Ambele parti ale lui RAOPTC sint confectionate din Super-orgonita®.

Sau -si mai bine- folositi discul de transfer de la amplificatorul/booster-ul de Energie- si Forta Vitala (PBT 2400) pt a mari puterea si randamentul Echipamentului Dvs.

(c) PBT 2400

performer chi energyBooster / amplificator de Energie Vitala cu cuplu de transfer.
Cu acest accesoriu puteti mai mult decat dubla puterea si randamentul Echipamentului de Energie- si Forta Vitala.
Puneti partea mai mare a boosterului -cel cu teava din argint- (sau glisati-l pe tunul/teava de iesire a "Performer-ului") si purtati cealalta parte a booster-ului/amplificatorului cu Dvs. (in buzunar sau in geanta/poseta). Il puteti si pune pe portchei.
Echipament de Energie- si Forta Vitala Performer energizand suplimente alimentare + PBT 2400 pt amplificarea si transferul la distanta -la orice distanta- a Energiei- si Fortei VitaleBooster-ul, nu numai ca va amplifica fluxul de energie generat- si emanat din Echipamentul de Energie- si Forta Vitala, dar va va aproviziona si va va furniza Energie- si Forta Vitala pe toate planurile- si pt toate actiunile Dvs.
Ambele parti ale bosster-ului/amplificatorului sunt din SuperOrgonita®.

Puteti pune partea mai mica a booster-ului PBT 2400 si intr-un loc specific si aparte (pe masa de lucru/birou, sau pe un scaun), dar destul de aproape de corp, pt a atrage energia.
Daca simtiti ca v-ati incarcat deja cu aceasta Energie- si Forta Vitala Universala mistica, pozitiva si creativa, doar puneti-l destul de departe de Dvs., in acest fel nu veti mai atrage energia generata si emanata de Echipamentul de Energie- si Forta Vitala, amplificata de partea cu tunul de argint al booster-ului si transmisa celelaltei parti -cea mai mica- a cuplului.

(d) PBTBH

performer chi energyAmplificator -booster- special de Energie Vitala cu disc/parte de transfer unic- pt intensificarea si marirea puterii- si a potentei sexuale
Prin filtrul special incorporat se amplifica energiile subtile responsabile maririi apetitului sexual.
(Se recomanda folosirea impreuna cu filtrele din pachetul "Sex pack").

Echipament de Energie- si Forta Vitala Performer energizand suplimente alimentare si incarcand cu energii -sexuale- un pahar cu apa proaspata cu ajutorul lui PBTBH pt amplificarea si transferul la distanta -la orice distanta- a Energiei- si Fortei Vitale | potency booster orgonite transferAcest amplificator special de Energie Vitalã are înglobatã un sistem de filtre speciale pentru a mãri potenta, performanta si apetitul sexual, atãt la bãrbati cât si la femei.
îl puteti folosi -si este recomandat ca sa fie utilizate- împreunã cu cu filtrele archetipale din pachetul Sex-Pack.

Chi, Kí, Orgone, Mana, Prana este Forta Vietii.
Cu filtre archetipale speciale, alese si selectate cu grijã si pricepere, Energia Vitalã este directionatã -în-spre organele genitale pentru învigorare si energii sexuale.
Purtati discul de transfer al PBTBH cu Dvs. tot timpul si observati efectele si rezultatele benefice si uimitoare.

Notã: Acest accesoriu opereazã si functioneazã cu energiile corpului si filtre archetipale. Nu s-a demonstrat încã stiintific valoarea terapeuticã a ei, deci nu pot fii utilizate pentru acest scop. Nu-l folositi în locul terapiilor traditionale acceptate cu intentia de a corecta probleme medicale.

Program Radionic de Manifestare & SuperManifestare | Manifestation™ Radionic program(e) Programul radionic "Manifestation Program"

Desigur, puteti folosi "Performer-ul" -ca si pe toate celelalte Echipamente de Energie- si Forta Vitala- in conjunctie cu Programele Radionice (Manifestation, sau SuperManifestation) sau impreuna cu filtrele archetipale sau simbolurile astrologice pt a-i da mai multa flexibilitate si versatilitate, care va pot fi un ajutor decisiv in orice activitate, dar mai ales in oricare competitie.

filter & symbols packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD(f) Filtre arhetipale si sigilii magice

Top / Up... :: Echipamentele Mentale & PsihoTrainere

Despre Tehnologia Frecventelor Joase- si Ultrajoase si undele cerebrale, vedeti informatiile de pe paginile respective.

(Antrenori si psihologi devotati echipei- si sportivilor lor, ne pot contacta prin email, sau la nr. de tel de pe pagina "Contact").

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitalã Performer 2400 / SportPerformer 2400


Performer 2400 | Echipament -generator- de Energie Vitala pt activitati sportive și pentru marirea performantelor sportive
Sport Performer 2400 HD


Performer 2400 | Echipament -generator- de Energie Vitala pt activitati sportive și pentru marirea performantelor sportive

performer2400

performer 2400
Performer + TC 99 + ADM

 

» Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală și Forta Vitala 

Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală Performer / Sport Performer 2400 HDcomandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
.  
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Performer 2400 HD | SportPerformer
 Performer 2400 HD | SportPerforme
€ 3 099 Eur
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
.
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   


EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !

1998 - 2017  © Copyright. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate!


»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Performer / Sport Performer 2400 | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Performer / Sport Performer 2400 | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Performer---Sport-Performer-2400----Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-- | Titlul acestei pagini: Performer / Sport Performer 2400 | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală ~