www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Performer 2300 / Sport Performer 2300 ~
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Performer 2300 / Sport Performer 2300 ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente Mentale (cu Generatoare de Energie- şi Forţă Vitală Universala - Chi & Prana & Orgone) si PsihoTrainer-e - cu pulsatie pe frecvente joase- si ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditatie, relaxare si -re-vitalizare, invatare rapida, eliminarea stressului, etc., dar -mai ales-
pt activități sportive și pentru mărirea performanțelor sportive

Echipament de Energie- si Forta Vitala Performer 2300 / SportPerformer 2300
(varianta mai veche a lui Performer 2400)

Performer 2400Echipament -generator- de Energie Vitala performant conceput mai ales pentru cei ce practica orice forma de educatie fizica, in special pt sportivi, pt marirea / intensificarea performantelor sportive: testat, dedicat si confectionat pt sportivi si toti aceia care "au ceva comun" cu educatia fizica si miscarea - in general.
Perfect pt toti aceia care vor sa-si mareasca performantele sportive -din orice ramura-!

performer2400Acest Echipament puternic si performant este un Generator dual de Energie- si Forta Vitala, avand incorporat 2 Generatoare de Energie- si Forta Vitala puternice si separate, una pt a furniza Energie- si Forta Vitala adecvat- si corespunzator modulata, presetata cu frecvente special alese pentru diferite ramuri sportive- si exercitii specifice, putand fi alease rotind butonul cu cele 12 pozitii aferente acestor frecvente, si un al doilea Generator de Energie- si Forta Vitala cu posibilitatea baleerii plajei de frecvente-, si a setarii -continue- a frecventei dorite intre cca. 06 - si 450 Hz.

Tunul de emisie / teava de iesire este -desigur- din argint!

Performante sportive de invidiat cu ajutorul acestui Echipament!
Sunt persoane care sunt inclinati sa numeasca acest Echipament exceptional si puternic "steroid energetic", un dopping perfect legal si -in acelasi timp- indetectabil!
...Si -nu in ultima instanta- perfect sanatos !

Este un Echipament special proiectat si construit pt toti aceia care -intr-un fel sau altul- practica sportul, sau la nivel de amatori sau la nivel ridicat de profesionisti.
Este dedicat pt a intampina asteptarile celor care sunt activi atat in sporturi individuale, cat si cele de echipa, cei care practica artele martiene, box, lupte, pt halterofili, pt cei ce pratica body-building, dar si pt acele persoane care sunt implicati in alte ramuri sportive, de ex. tragerea la tinta, atleti, baschetbalisti, cat si si cei care joaca- si practica golful.
Folosit-il pt a va ajuta, si pt a va creste performantele Dvs. sportive !

Performer 2400 are integrat un modul de frecventa cu 12 frecvente presetate specifice- si speciale (desigur, in domeniul frecventelor joase- si ultrajoase).
Fiecare dintre aceste frecvente specifice au un scop special anume pt care au fost determinate- si setate, care este foarte important pt a ridica- si marii performantele Dvs.

Evident -si acest aparat, cat si toate celelalte de acest tip- se pot folosi cu succes si pt fitness-, si controlul greutatii (adica pt slabire)!

In toate aspiratiile noastre suntem ajutati de Energia- si Forta Vitala (sau altfel: chi, ki, prana, mana, orgon/orgone, od, fluid magnetic, bio-energie, etc.etc.).
Wilhelm Reich a demonstrat ca Energia- si Forta Vitala (sau energia orgone, cum l-a numit el) este o energie cosmica primordiala, care este universal presenta, si acarei prezenta poate fi demonstrata visual, termal, electroscopic si cu ajutorul dispozitivelor Geiger-Mueller.

Karl Hans Welz in anul 1991 a inventat Generatoarele- si Echipamentele de Energie- si Forta Vitala si a fost primul pe aceasta planeta care a construit efectiv aceste echipamente care genereaza si emit Energie- si Forta Vitala. In 1992 el inventeaza un nou material -cel mai performant in acumularea Energiei- si Fortei Vitale, pe care il denumeste"Orgonite™".

performer topviewPuteti utiliza acest aparat puternic -deasemenea- pt orice activitate-, operatie- si programare mentala, programare de trend-uri -facand uz de tehnicile de manifestare- in toate domeniile Dvs. de activitate (munca, cariera, relatiile cu altii -relatii interumane-, viata privata, sex, si -in general- toate activitatile Dvs. cotidiene) pt ca cele 2 Generatoare duale de Energie- si Forta Vitala va pot ajuta semnificativ, constituind un avantaj decisiv pt Dvs.

Mai mult, si acest Echipament de Energie- si Forta Vitala "Performer 2400" -ca si toate celelalte de tipul HD, respectiv cele de tipul AO (AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, PCHD, RAD 5si ATG 12000)- au capabilitatea de a produce apa-vie!

Ambele Generatoare de Energie- si Forta Vitala incorporate pot fi alimentate si din exterior: ruland careva Program Radionic (Manifestation sau SuperManifestation) sau careva dintre CD-urile cu Frecvenete speciale (Mental, Fitness, Dragoste, etc.) si folosind placa de sunet a computer-ului/calculatorului Dvs. puteti alimenta al doilea Generator cu frecventele dorite. (Intrarile / input-urile audio, utilizeaza jack-uri mono de 3,5 mm).
transferIntroduceti simplu cablul cu mufa respectiva in timp ce rulati programul radionic (sau CD-ul cu frecventele speciale) si Echipamentul Dvs. de Energie- si Forta Vitala va genera energia orgonica cu aceiasi frecvente, si -totodata- va amplifica semnificativ si signifiant energiile de trend utilizate la programare si rulate in programul radionic de Manifestare, sau SuperManifestare!
Ambele posibilitati de setare si programare a frecventelor (cele fixe si cele exterioare de la computer, sau CD player) ofera acestui Echipament puternic de Energie- si Forta Vitala diversitate si versatilitate, lucru ce este apreciat in special de acele persoane care sunt maximalisti, si acoror scop este un progres maxim de putere in performantele lor marite.
Cu acest set-up (setare) puteti lucra cu 2 frecvente fixe, de ex. una pt tenacitate, cealalta pt a fi imuni la influentele negative venite din exterior, in plus puteti opera-, si puteti avea putere de la Echipament de cca. 3 ori mai multa.

performer backview


Impreuna cu acest Echipament de Energie- si Forta Vitala, recomandam folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale, si a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
Comandati-l in 'KIT' pt a castiga din reducerea de pret!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală Performer / Sport Performer 2300 HDcomandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
.  
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente pt Meditatie-, Relaxare, eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
Performer 2300
Performer 2300 | Echipament de Energie- si Forta Vitala
€ 2 339 Eur
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
.
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   


EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !

1998 - 2017  © Copyright. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate!


»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

:: Titlul acestei pagini: Performer 2300 / Sport Performer 2300 ~ ::
 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Performer 2300 / Sport Performer 2300 ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Performer 2300 / Sport Performer 2300 ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Performer-2300---Sport-Performer-2300-- | Titlul acestei pagini: Performer 2300 / Sport Performer 2300 ~