www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / Setarea frecvențelor ~
     
 

Setarea frecvențelor ~

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală cu Generatoare Chi & Prana & Orgon încorporate, pulzând în domeniul Frecvenţelor Joase-, Ultrajoase şi Extrem de Joase (ELF: Alfa, Beta, Delta și Teta)

Setarea frecvenţelor la Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală

de tipul Echipamente Mentale & PsihoTrainer

Pentru dinamizarea si pt modularea în frecvență a Energiei Vitale & Forței Vitale (Chi & Prana & Od & Orgon / Orgone, Bio-Energie, etc.), Energia- si Forta Vitala, generata- si emanata de Generatoarele Chi & Generatoarele Pranice și Generatoare Orgon / Orgonice, încorporate- și integrate in Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, pot fi setate sa pulseze pe Frecventele Joase-, Ultra Joase și Extrem de Joase (0,5 - 900 Hz).
ELF: Extremely Low Frequencies

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală cu posibilitatea de setare de 6 frecvenșe fixe, respectiv posibilitatea de setare continuă a frecvențelor:
JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & PFC 2400, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000

Dacã doriti sã beneficiati de toate avantajele oferite de Tehnologia Frecventelor Joase- si Ultra-Joase, (indiferent de situatie- si indiferent de distantã fata de Echipamentul Dvs. de Energie Vitală si Forta Vitala de care vă aflați!), vã recomandãm cele mai moderne si cele mai eficiente Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e.

2400LPOG
Butoanele de setare a frecventei -interne- a Echipamentelor Mentale de Energie Vitală & Forta Vitala (PsihoTrainer-e)
In imagine butoanele de setare a frecventei ale Echipamentului Mental LPOG 2400
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Noi am conceput si am realizat cele mai moderne si eficiente Echipamente Mentale si PsihoTrainer-e (JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, Performer 2400 -si PCHD-), toate având generatoare de Energie Vitală înglobate / încorporate, care pulseaza în domeniile de Joasa- si Ultra Joasa Frecventa, si care -pe lânga posibilitatea de setare continua a frecventei intre 0,5 Hz si 500 Hz-, se pot regla si pot fi setate si pe 6 frecvente fixe specifice speciale, care -printre altele- corespund urmatoarelor frecvente- si unde cerebrale (unde mentale):

Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Butonul din stânga (cel cu 7 poziţii):LPOG 2400 DL

Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Poz. 1.: 3,5 Hz - pt. învățare rapida sau super-învãtare (în special pentru învãtarea limbilor strãine), auto-vindecare, relaxare adanca, somn adanc-, relaxant- si invigorator, etc.

Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Poz. 2.: 6,3 Hz - pt. super-învãtare / învățare rapida (teste, examene), afirmatii pozitive (ca de ex. cele din Autogen Training), pt. intensificarea-, lãrgirea- si îmbunãtãtirea memoriei, pt a ajunge mai usor si rapid la informatia inmagazinata, pt o mai usoara activizare a memoriei, a informatiilor, etc.

Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Poz. 3.: 7 Hz - pt. dezvoltarea PES (Perceptia, sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã), a telepatiei si pt calatorie astrala, etc.

JU 1000 :: Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & OrgonEchipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Poz. 4.: 7,83 Hz - (Frecventa / Rezonanta Shumann, oscilația Pãmântului) - pt. creativitate, inovatii, descoperiri, regenerãri, vindecãri (demararea procesului de auto-vindecare), deasemeni pentru inspiratii- si creatii artistice, ESP, scopuri- si obiective -urmarite- in general, etc.

Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Poz. 5.: 10  Hz - pt. obtinerea echilibrului interior, dobândirea pãcii- si a linistii sufletesti, integrare corporalã-, mentalã-, spirituală si sufleteascã, incredere in sine, -in general- pt orice obiectiv- si scop urmarit, etc.

Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Poz. 6.: 14,1  Hz - (o armonica a Rezonantei Scumann, oscillatia/pulsatia Terrei) pentru eficienta in activitãti zilnice-, cotidiene, pentru plusul (zilnic) de energie mentalã-,  psihicã- si fizicã, -deasemeni si pt- gandire logica, purtare carismatica, putere de convinegere, concentratie marita, performante -ridicate- in activitati sportive-, fitness-, aerobic, etc.

LPOG 2400 HD :: Echipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & OrgonEchipamente Mentale :: PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala cu Generatoare Chi & Prana & Orgon Poz. 7. +  
  Echipamente Mentale si PsihoTrainere butonul din dreapta (posibilitate de setare continuă a frecvenţei):

(butonul din stanga rotit la maximum spre dreapta, pe poz. 7 comuta setarea frecventei la butonul din dreapta) => o setare continua a frecventei intre 0,5 Hz si aprox. 100, respectiv 500 Hz (ajustat- si setat cu ajutorul butonului din dreapta)
- setare continua a frecventei intre cca. 0,5 Hz si 500 Hz (printr-o baleere exponentiala, tocmai pt a exploata cat mai bine frecventele joase- si ultrajoase!)

Noi, desigur, va dam- si va recomandam mai multe frecvente deja incercate si consacrate, dar va incurajam, ca sa experimentati- si sa gasiti Dvs. frecventele care sunt mai bune-, mai corespunzatoare- si mai avantajoase pt Dvs.

Obs.:
Ingaduiti-ne o recomandare -mai ales pt aceia, care nu pre au experienta in utilizarea Echipamentelor Mentale:
nu va cramponati din tot dinadinsul de modulatiile si oscilatiile in frecventa, si de frecventele hertziene.
Aveti in vedere si luati in consideratie -mai eles!- intensitatea fluxului de Energie Vitală și Forta Vitala, generata- si emanata din Echipamente, este mult mai importanta si mai decisiva!

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: Low Frequency Technology. Chi MindMachines.
© Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Unde mentale / unde cerebrale, şi
noile Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e

Neuro-Tehnologia™ & Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală
pt meditaţie-, relaxare-, eliberare de stres-, şi revitalizare

relax | medit

Avantajele utilizării Frecvenţelor Joase-, Ultrajoase și Extrem de Joase (ELF)

Vă puteți transpune -în doar câteva secunde- într-o stare mentală dorită (!)


Pentru a aprecia la justa valoare caracteristicile speciale ale noilor

Echipamente Mentale de Energie Vitală & Forţă Vitală şi PsihoTrainer-e

cu optiunea de setare a frecventelor, este bine si avantajos ca sa stiti- si sa cunoasteti
 


Tehnolgia Frecvențelor
Joase-, Ultrajoase și Extrem de Joase,

 
precum si avantajele si convenientele pe care le prezinta utilizarea lor in practica.

În continuare -în câteva rânduri- vă prezentam Tehnologia Frecvenţelor Joase-, Ultra Joase și -mai ales- cele Extrem de Joase.

Extremely Low Frequencies = ELF

Este deja binecunoscuta efectul benefic al frecventelor numite Alfa, Beta, Theta si Delta.

Exista mai multe teorii de clasificare:

Echipamente Mentale de Energie- si Forta Vitala Delta: (1 - 4) Hz,   sau   (0.5 - 3) Hz

Echipamente Mentale de Energie- si Forta Vitala Theta: (4 - 7) Hz,   sau   (4 - 7.5) Hz

Echipamente Mentale de Energie- si Forta Vitala Alfa: (7 - 14) Hz,   sau   (8 - 12) Hz

Echipamente Mentale de Energie- si Forta Vitala Beta: (14 - 30) Hz,   sau   (13 - 30) Hz

 Echipamente Mentale de Energie- si Forta Vitala Gamma: peste 30 Hz - cicli pe secunda

Brainwaves / Unde cerebrale / Frecvente mentale

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Undele GAMMA
: stess + panică

Undele cerebrale gamma au cea mai mare frecvenţă: de la cca. 30-40Hz in sus, şi sunt implicate în activitatea mentală foarte intensă.
Apar in clipele de panică sau stress accentuat. Daca tin un interval de timp mai indelungar pot fi foarte bulversante si tulburatoare.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Undele BETA
: conştientul

brainvawes, undecerebraleUndele cerebrale Beta corespund starii obisnuite de veghe, în care atentia noastra este predominant orientata spre actiuni exterioare.
Au amplitudinea cea mai mica si frecventa cea mai mare dintre toate celelalte tipare de unde cerebrale (in afara celor Gamma, desigur).
Undele beta iau nastere în timpul orientarii predominante a mintii umane de catre satisfacerea nevoilor de subzistenta, calculând, organizând, aranjând conferând sensul universului nostru exterior.
Acestea caracterizează perioadele de concentrare mentală, rezolvarea problemelor, analiza centrată pe diferite probleme zilnice. 

Au între cca. 13/14 - 20/21 cicli/sec (adică; Hz).
în timpul acestei emisii suntem treji si constienti. In conditii optime undele beta sint asociate gindirii logice, rezolvarii problemelor concrete si atentiei active indreptate asupra lumii inconjuratoare.
Cand aceasta emisie este majoritara nu se pot efectua activitati legate de intuitie, meditatie/relaxare.
In aceste conditii nu primim informatii de la subconstient decat cand acestea ajung sa genereze o senzatie organica.
Creierul isi foloseste doar «materia cenusie» / logica, care exercita o dominare absoluta.

Desi coexista toate cele patru ritmuri cerebrale, in starea de veghe undele beta sunt cele predominante.
Sunt caracteristice activitatii constiente si sint produse de creier in starile normale de veghe, dar un exces de asemenea unde cerebrale conduce la stari psihologice de panica/stress, sunt asociate cu asa-numitul raspuns “lupta sau fugi” care apare in cazul unui pericol (vezi undele mentale/cerebrale; frecventele Gamma).
Frecventa undelor beta este mult amplificata în conditii de stres sau anxietate.
Undele "beta inalte" caracterizeaza stari de anxietate, nevroza, puternic simtamant de separatie, agresiune, etc.
In cazul surplusului de unde beta se instaleaza starea de panica, cu simptomele ei caracteristice: puls neregulat, respiratie rapida, imposibilitatea de a se concentra si de a lua o decizie.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Undele ALFA – starea de relaxare, meditaţie şi vis

Undele cerebrale alfa sunt undele electrice din regiunile parietală şi occipitală ale creierului, având frecvenţa cuprinsă între cca. 7/8 şi 12,5/13/14 Hz (cicli/sec).  Constituie drumul / poarta catre subconstient (impreuna cu undele Teta).

unde cerebrale /frecvente mentale / brainwavechartAceste unde caracterizeaza o stare de usoara relaxare care se poate obtine inchizand ochii si relaxandu-ne -adanc, stari de de luciditate, calm şi relaxare mentală, sau stări de visare cu ochii deschişi, sunt un semn de relaxare mentală, indicând absenţa stimulării senzoriale la o persoană conştientă.

Ele sunt asociate unei stari de spirit detasate si receptive, in care se creeaza o punte intre constient si inconstient, si sunt caracteristice starii de semiconstienta fiind prezente in timp ce omul isi foloseste imaginatia si capacitatea de a vizualiza. (!)
Este deci o stare relaxanta, -dar totusi dinamica- asociata unei minti calme, linistite si în care atentia poate fi focalizata cu succes atât în exterior participând la rezolvarea situatiilor de tot felul, dar si în interior permitând aprofundarea unei stari de meditatie dinamica.
Sunt predominante de asemenea în stari de concentrare sau de focalizare asupra unui centru -imobil- interior.

In momentul in care se manifesta -preponderent- undele alfa, omul are probabil ochii inchisi, iar in minte îi vin involuntar flash-uri, imagini scurte nesolicitate, care i se par foarte reale.
Undele mentale alfa sunt asociate si cu introspectia.
Atentia se muta de la un scenariu la altul, deplasindu-se aparent fara motiv de la un lucru la altul.
Nici imaginile, nici celelalte date senzoriale nu par sa aiba o logica, lumea exterioara dispare si omul este absorbit de vis (sau de imaginatie) datorita activitatii -predominante- a undelor alfa.
Sunt prezente deasemenea la procesul de pre-somn, sau cea pe care o avem inainte de- si la trezire.

La acest nivel alfa are loc perceptia extrasenzoriala (PES / ESP) si se produce reînnoirea energiilor celulare (unii numesc mai nou PES ca si Proiectie Extra Senzoriala).
Constituie primul nivel al sugestiei.
Creierul isi foloseste si o parte din straturile mai profunde.

Capatul de jos al domeniului (7 / 8 Hz) este caracteristic unor stari precum cea de dinainte de somn.
Undele alfa de prag jos, mai sunt asociate cu o stare de pace si multumire, si este tiparul predominant al starii de meditatie obisnuite.

Cand undele cerebrale alfa sunt predominante, creierul produce o serie de substanţe chimice benefice, cu efect de calmare.
Ele se amplifica la persoanele care practica diferite forme de meditatii, relaxare, etc.

Capatul de sus al domeniului (12/14 Hz) descrie o stare “super-invatare”, atunci cand suntem foarte absorbiti de citirea unei carti, de exemplu, e foarte probabil sa predomine undele cerebrale alfa.

unde cerebrale, lungimi de unde cerebrale, frecvente mentaleIn anumite cazuri, creierul produce prea multe unde alfa, care se pot concretiza in stari frecvente de reverie si o tendinta de a evada din realitatea obisnuita.
De obicei insa, problema este exact inversa, undele alfa nefiind suficiente in conjunctie cu celelalte unde cerebrale.

Daca undele cerebrale beta -si gamma- caracterizeaza raspunsul “lupta sau fugi”, undele alfa creeaza raspunsul la relaxare, in care, in loc sa reactionam exterior la un pericol, suntem “intorsi” catre noi insine, spre introspectie, invatare, relaxare, reinnoire.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Undele Teta / THETA
– subconştientul

Prezinta frecvente care sunt cuprinse între cca. 3 / 4 - 7 / 8 Hz (cicli / sec).
Apar în stări de somnolenţă, inconştienţă, vis, sau în stări de calm profund, relaxare, linişte, cum ar fi stările de trecere de la veghe la somn sau invers.
Reflecta o stare specifica a mintii care permite vizualizarea benefica, dinamizarea constructiva a imaginatiei si inspiratia creatoare.

Ele sint active in timpul visului- si a meditatiei profunde, fiind extrem de accentuate in timpul experientelor-limita, a revelatiilor si a starilor de functionare exceptionala a creierului.

Undele cerebrale teta pot fi considerate ca fiind subconstientul, acea parte a spiritului care face tranzitia de la constient la inconstient.
In spatele undelor teta se afla ingropate amintiri, senzatii, emotii.
Ele sunt caracteristice starii de somn. Daca sunt controlate, se pot manifesta fenomene paranormale (fenomene psihokinetice -PK-)*.

Undele teta / theta sunt legate de creativitate, inspiratie, intuitie, evolutie spirituala si ne permit sa actionam in ciuda limitarilor celor 5 simturi si ale perceptiei noastre constiente.

Multi specialisti cred ca starea caracterizata de ritmul teta / theta este poarta catre mintea inconstienta (adica; catre subconstient).
Timpul prelungit de activitate mentală teta, în stare de veghe, indică prezenţa unei perioade de creativitate psiho-mentală foarte mare.
Acestea apar mai ales în timpul somnului paradoxal (REM / Rapid Eye Movements) în care apar majoritatea viselor.

Acesta este tiparul caracteristic somnului REM, respectiv a starii hipnotice.

unde cerebrale, lungimi de unde cerebrale, frecvente mentalePutem fi totusi constienti de aceasta stare de calm si armonie, caci undele de tip theta se manifesta mai ales în timpul reveriei cotidiene si meditatiei profunde.
Când apar în starea de veghe acestea sunt raspunzatoare de cunoasterea intuitiva si de explorarea imaginativa a profunzimilor misterioase ale inconstientului.

Tot la acest nivel se poate face "anestezie" fara anestezice pentru interventii chirurgicale, stomatologice etc. Functioneaza numai straturile profunde ale creierului. Scoarta cerebrala este total inhibata.

Undele mentale teta / theta sunt asociate deseori cu activitatile artistice desfasurate într-o atmosfera de armonie si beatitudine.

Se intimpla oricui sa simta ca ceva nu este in regula sau sa resimta impulsul inexplicabil de a face ceva anume.
Aceste stari sint provocate -in general- de undele teta.
Desi acestea pot fi inaccesibile omului in stare de veghe, ele afecteaza totusi si chiar guverneaza atitudinile, sperantele, credintele si comportamentele sale.
De exemplu, adultul care nu isi mai aminteste de abuzurile suferite in copilarie cauta totusi persoane abuzive, pentru ca undele teta il imping sa se elibereze de acest secret ascuns. (?)

Predominanta undelelor teta / theta este asociata cu creativitate crescuta, memorie, vindecare, experiente integrative in care punem impreuna piesele puzzle-ului informational care duce la experiente tip "Evrika!", “A-haa” sau la o intelegere “spontana/ instanta”.
Studii facute pe meditatori au aratat predominanta undelor teta / theta in timpul meditatiei lor obisnuite.

Genialitatile si oamenii fericiti, împacati sau cu preocupari -artistice- creatoare, traiesc- si creaza mai des pe aceasta frecventa a undelor teta / theta.

Pentru a le simti insa la adevaratul lor potential, undele teta au nevoie de o combinatie de alte unde cerebrale.

Daca am reusi sa reducem frecventa creierului la starea teta / theta mai frecvent, am putea manifesta mai usor ceea ce ne dorim, ne-am putea vindeca mai repede, am putea crea lucruri noi, am putea aduce la realitate visele si viziunile noastre, si ne-am putea exprima cu adevarat potentialul!

* Fenomene paranormale se pot împartii în 2 mari categorii:
1) Fenomene PSI, si
2) Fenomene Theta

Fenomenele PPSI se împart -la randui- în:
a) Fenomene extrasenzoriale (ESP)
b) Fenomene psihokinetice (PK)
c) Fenomene de materializare (M)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Undele DELTA
– inconștientul

Au cea mai mica frecventa dintre toate tiparele (gamma, beta, alfa, theta), dar cea mai mare amplitudine. Apar în timpul somnului profund sau al stărilor de inconştienţă, definesc cele mai profunde nivele ale relaxarii psihosomatice pe care o fiinta umana le poate atinge.
Frecvenţa lor este cuprinsă între cca. 0,5 şi 3/4 Hz.

Cu cat este mai joasa frecventa creierului, cu atat ne este mai greu sa o accesam in mod constient. Mintea constienta anuleaza starile de frecventa joasa.

unde cerebraleUndele cerebrale delta caracterizeaza o stare de profunda uniune, pe de alta parte se poate pastra o anumita vigilenta atata timp cat mai persista si celelalte tipare, deasemeni caracterizeaza somnul profund fara vise in care organismul se reface, au loc eliberari de neuro-transmitatori care accelereaza sau inhiba anumite procese din organism.

Constituie nivelul sugestiei totale. Tot aici se afla nivelul amintirii integrale.

Prezenta undelor mentale delta este asociata cu procesul complet si amplu al regenerarii fizice si al refacerii ori mentinerii sanatatii de unde rezulta ca fluctuatiile noastre mentale determina starea generala în care noi traim.

Astfel fiind cele mai lente unde cerebrale ele caracterizeaza somnul profund fara vise, starile “puternice” de extaz, sau extazul mistic.

Prezente in timpul somnului profund, ele ramin active atunci cind toate celelalte unde cerebrale inceteaza sa-si faca simtita prezenta. Ele pot fi prezente si in timpul starilor de veghe, in combinatie cu alte tipuri de unde.

unde cerebrale, lungimi de unde cerebrale, frecvente mentaleUndele delta sunt un fel de radar personal, trimitind si primind mesaje la nivel inconstient. De fapt, undele delta compun chiar inconstientul individului.

Caracterizeaza o stare de meditatie foarte adanca in care după mult antrenament se poate pastra vigilenta si nu neaparat sa fie prezent somnul adanc fara vise.

Functioneaza numai nivelele de baza ale creierului, care asigura functionarea de intretinere a corpului. Sub 3 cicli / sec (3 Hz) asigurarea temperaturii constante nu mai este obligatorie dar de regula aceasta functie este asigurata din inertie pe aceste perioade se somn.

Se intimpla sa stim ca va suna telefonul cu citeva clipe inainte ca aceasta sa se petreaca sau sa intelegem perfect ce simte altcineva.
Ne gindim foarte intens la cineva si se intimpla ca acel cineva sa ne contacteze.
Aceasta este actiunea undelor delta.

Unii au postulat ca in starea in care predomina undele delta se poate “accesa” acel ,,inconstient colectiv” al lui Jung care e acelasi la toti oamenii (de exemplu; frica e adanc inradacinata in inconstient/subconstient si e prezenta la toti oamenii)

Undele cerebrale delta de amplitudine mare creeaza adesea o puternica capacitate de empatie, fiind prezente in cantitate mare la psihoterapeuti, vindecatori, consilieri etc.
Exista persoane care sint coplesite de activitatea undelor delta, neputind sa discearna intre propriile sentimente si cele ale altora.

De asemenea, starile înalte de orgasm sunt însotite de acest tip de unde.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Undele cerebrale se combină, creând stări
şi emoţii

Fiecare stare de constiinta in care un om se afla in orice moment este o combinatie intre cele patru categorii de unde cerebrale (unde mentale ) prezentate mai sus.
Examinind cum interacționează si functioneaza ele impreuna, se poate intelege mai bine ceea ce se intimpla cu starile unui om si de ce apar anumite experiente.

Toate categoriile sint la fel de importante si toate impreuna ofera o diversitate extraordinara de stari mentale, emotionale si spirituale.
In interiorul categoriilor mari pe care le-am descris, exista game de frecvente diferite, care variaza de la persoana la persoana.

unde cerebrale, lungimi de unde cerebrale, frecvente mentaleStări de luciditate extraordinară

Aceasta este o stare care s-ar putea caracteriza printr-un triumfator "Evrika!", "ahhaaaa!!"
Timp de citeva secunde, intelegem- si sintem capabili sa cuprindem cu mintea totul, iar solutiile la problemele care ne preocupau de mult apar atit de simple incit ne intrebam cum de nu ne-am gindit mai inainte la ele.

Aceasta stare de constientizare extraordinara, pe toate planurile, poate conduce la ginduri si fapte de o creativitate iesita din comun.
Aceasta stare este rezultatul combinarii in proportii precise a tuturor celor patru tipuri de unde.
Omul experimenteaza in acelasi timp empatia undelor delta, inspiratia creativa, viziunea personala si constiinta spirituala a undelor teta, descatusarea spirituala produsa de undele alfa si toate acestea in stare constienta si rationala, provocata de undele beta.

brainUndele secundare reprezinta modificari ale acestor tipuri de baza -descrise in detaliu si- prezentate mai sus.

Prin practică, relaxare si meditaţie se poate diminua frecvenţa de vibraţie a undelor cerebrale de la nivelul caracteristic activităţilor zilnice până la nivelul teta, permiţând persoanei să rămână în această stare mentală foarte relaxată, conştientă fiind.

Poate un EEG să arate dacă cineva este în stare de interiorizare? După cum s-a observat, multiplele experimente desfăşurate de diferiţi cercetători interesaţi de acest domeniu au arătat că există această posibilitate.

Omul îşi poate controla undele cerebrale, s-au făcut experimente ştiinţifice riguroase pe subiecţi voluntari sănătoşi.

Parte din informatii traduse din cartea lui Michael Landgraf 'Mind States' de către ASD, prespectiv preluate -cu multumirile de rigoare- din articolul si documentarul redactat de Geta Huzum.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Neuro-Tehnologie™ / Neuro-Technology™

Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală de tip Echipament Mental & PsihoTrainer

PFC 2000: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui.  Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chiîn raza câmpului de actine a Generatoarelor Chi & Generatoarelor Pranice & Generatoare Orgonice- si -desigur- a Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală, creierul se acomodeza -aproape- instantaneu si îsi regleaza undele cerebrale / undele mentale la oscilatia- si la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai ca se poate obtine mai usor, dar se poate si mentine mult mai usor nivelul corespunzator de constientizare.

Asta înseamna ca puteti beneficia de avantajele utilizarii Neuro-Tehnologiei™, a Programarii Neuro-Cibernetice (PNC, care este cea mai avansata si eficienta metoda de autoprogramare), chiar si în timpul oricarei întâlniri importante sau interviu, în negocieri de afaceri, în timpul calatoriilor,  în timpul studiului si al crearii, în timpul examenelor sau testelor, etc. fara a fi necesar sa purtati toate acele dispozitive stranii si greoaie pe cap!

Tot ceea ce aveti nevoie este sa purtati un disc de transfer asupra Dvs., pentru a avea o legatura structurala directa cu Echipamentul Dvs. de Energie Vitală si Forta Vitala, care poate sa se afle si sa functioneze în locuinta, sau în biroul Dvs., neavând importanta daca Dvs. sunteti chiar lânga Echipamentul Dvs., daca va aflati "doar" la câteva blocuri distanta sau chiar pe meridianul opus!LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui.  Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chi

Este cea mai avansata tehnologie in lume a Echipamentelor Mentale & PsihoTrainer-elor, care are un potential nelimitat pentru Dvs...

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: Low Frequency Technology. Chi MindMachines.
© Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala:: Titlul acestei pagini: Setarea frecvențelor ~ ::
 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Setarea frecvențelor ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Setarea frecvențelor ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Setarea-frecventelor-- | Titlul acestei pagini: Setarea frecvențelor ~