www.energievitala.ro
::: ENERGIE VITALĂ :::
Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
 

 
 
 
Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie Vitala si Forta Vitala
    :: Energie Vitala .ro ::
»» www.energievitala.ro / Strategii de succes123 ~
     
 
»»  Strategii de succes123 ~

Strategii de succes123 ~

.
  »»   

Pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala | Energie Vitala
Avantajele
și beneficiile utilizarii
Echipamente
lor de Energie Vitală & Forță Vitală


Diferite aplicatii
ale Energiei Vitale și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

Cca. 5-10 minute de utilizare și folosire zilnica a Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală (adica, preluarea -constienta!- a Energiei Vitale și Forței Vitale generate- și degajate de Echipament) echivaleaza cu cca. 2 - 3 ore de exercitii de tai-chi și/sau chi-kung, cu cca. 2 ore de exercitii yoga și 1,5 ore de meditatie profundă.


Echipamente de Energie- si Forta Vitala Energia Vitală și Forța Vitală Chi, Prana, Mana, Vril, Fluid magnetic, Od, Orgon / Orgone, Élan Vital, Energie-X, Emanația-Z, pentru

Strategiile de Succes

în Profesie, Afaceri și Bani, Abilități inter-umane, Conducere și Politica


LPOG 2400 DL Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer-- Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala, a Echipamentelor Mentale și PsihoTrainer-elor, a Dispozitivelor Radionice de Putere cu Generatoare de Energie- și Forta Vitala Chi & Prana & Orgon inglobate și integrate,a Programelor de Manifestare™ rulate pe computer, puteti seta- și programa dezvoltarea unor operatii -radionice și magice- ca sa va imbunatatiti strategiile de succes, precum și metodele eficiente de orientare a managementului carierei Dvs., a succesului in afaceri, a starii financiare, a abilitatilor de conducere, abilitatilor de comunicare inter-personala, și a succesului in afaceri, și -in general- reusita in viata
Aceasta se refera exclusiv pentru utilizatorii care vor sa ajunga cat mai sus, in top!

Echipamente de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer  +  Legătura structurală TC 99 (Cuplu de transfer cu discuri unice)

Și, cum Dvs., citiți aceste randuri, banuim -și nădăjduim- că și Dvs. optați- și doriți ca să ajungeți în vârf, și -dacă efectuațti tot cee este necesar pt a ajunge acolo- veți și ajunge !
Vedeți cu ochi minții întotdeauna acel scop final, acel obiectiv- și țel măreț pe care doriți să-l atingeți și să-l infăptuiți, dați energie (Energie- și Forță Vitală) acțiunilor- și ideilor Dvs. creative, și efectuați tot ceea ce este necesar atingerii lui.
Echipamentele de Energie- și Forță Vitală vă pot ajuta și aici !

Pentru persoanele care sunt seriosi- și persistenti in obtinerea succesului și in utilizarea artei magice pentru atingerea lui, este acum timpul pentru adevar: saracia este per ansamblu o problema socio-economica.
De fapt, este o problema sociala, chiar mai mare decat obezitatea!

Daca doriti sa obtineti bogatii, sa fiti instarit și sa traiti in bunastare, primul și cel mai important lucru de realizat este eliminarea impactului conditionarii socio-economice și dobandirea abilitatilor de a face fata bogatiei, in acelasi timp.

Utilizarea "magiei" este adecvata atingerii acestui prim scop, sau poate fi primul pas al strategiei dumneavoastra complete.Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala de tip Radionic (psionic & psihotron) de Putere cu 5 (cinci!) Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice in forma de roata

Nu, cu siguranta nu este vorba aici despre schimbarea sistemului.

Daca sistemul ar fi fost drept cu fiecare dintre indivizii săi, asa cum unii idealisti sustin ca ar trebui sa fie (tipic, pentru altii, și nu pentru ei insisi!), nu ar fi existat nici bogatie excesiva, nici saracie, nici nimic.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala de tip Radionic (psionic & psihotron) de Putere cu 5 (cinci!) Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice in forma de roata

Daca doriti bogatia excesiva, asigurati-va ca sunteti constienti de functiile sistemului socio-economic in care v-ati nascut și in care traiti, și care, de fapt, permite persoanelor sa detina acea bogatie excesiva.
Apoi, trebuie sa folositi aceste functii astfel incat sa ajungeti acolo unde doriti sa ajungeti!

Cu alte cuvinte, acesta este un sistem care poate cu siguranta lucra in favoarea dumneavoastra, cu conditia sa invatati cum sa va folositi de el!

Va simtiti vinovat de acest aspect?
Atunci inca sunteti prinsi inauntru și victimizati de „capcana de egalitate” care ii sustine atat de frumos pe aceia care sunt „mai egali” decat dumneavoastra, și care iubesc adanc acea „egalitate” suplimentară!

Sa spunem lucrurilor pe nume: inegalitatea este un aspect al speciei umane, indiferent ce spun idealistii sau sustinatorii egalitatii (care sunt ei insisi sustinuti de interesele lor personale) și incearca sa va invete astfel - și de aici rezulta structurile socio-economice incare traim!

Puteti să respingeți-, dar -tot așa- puteți sa acceptati acest fapt, și sa folositi situatia existenta, abilitatile și caracteristicile umane innascute pentru a inainta, sau -în caz contrar- puteti decide sa ramaneti urmasul turmei pentru tot restul vietii dumneavoastra.
Decizia este a dumneavoastra, desigur!

Programe Radionice de Manifestare™ si SuperManifestare™Adevarul este, ca acum aveti sansa și posibilitatea de a detine și de a deveni proprietarul acelui dispozitiv performant (Echipament de Energie- și Forță Vitală) care va poate ajuta sa obtineti acel „avantaj magic nedrept” (cuvinte, desigur, care sunt folosite de oamenii a caror interes este sa va pastreze in locul domneavoastra subordonat) atunci cand va stabiliti locul și cursul personal in atingerea potentialului dumneavoastra maxim de bogatie, bunastare, putere, si/sau influenta politica.
Recomandarea noastră: folositi-l!

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare rulat pe calculator, cu o setare generală pt bunăstare și creștere -continuă- a veniturilor

In acelasi timp, fiti constienti că o persoana -inteligentă și creativă, cum sunteți și Dvs.- ar trebui sa vada mai mult decat lungul propriului nas (pt că, fiinta noastra umana nu se termina la suprafata pielii, nu-i așa?).

Ca fiinte umane, suntem „noi și -impreuna cu noi- mediul nostru”!
Atunci cand ne otravim mediul cu gânduri negative, aroganta, acte ostile, abuz de putere etc., de fapt ne otravim pe noi insine!

Codasii turmei sunt parte din mediile noastre, contribuitori necesari la succesul nostru!
Respectati-i, in special atunci cand ajungeti in varf! Aceasta face diferenta intre un bun conducător și un lider slab și ineficient!

Inainte de a face fata acestor sarcini insa, trebuie sa ajungeti la stadiul-, și în locul / poziția in care confruntarea cu aceste sarcini- și lucruri să aibă sens.

Pachete de filtre- și simboluri magicePentru aceasta, trebuie sa va deprogramati- și să vă reprogramati mintea și subconștientul, și sa invatati acele abilitati de care veti avea nevoie ca sa ajungeti in varf.

Utilizand tehnologia magica și performanta pe care o gasiti aici, și pe care noi vi-l oferim, puteti sa realizati acest lucru mult mai repede -si mult mai eficace- decat prin majoritateacelorlalte metode.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Pachete de filtre- și simboluri magice pt 'modularea' Energiei Vitale & Forței Vitale cu un 'Trend' precis determinat anume

De indata ce asemene abilitati fac parte din repertoriul dumneavoastra personal -si sunteti gata sa le și aplicati-, puteti sa va deschideti posibilitati și oportunitati prin folosirea acestei tehnologii noi și unice, și astfel programarea- și invatarea de abilitati suplimentare pas cu pas, pana ce insfarsit ajungeti in varf, capata sens și forma.

Normal, dezvoltarea strategiilor de succes pentru succesul in afaceri, bogatie, prosperitate și putere politica este mai complexa decat dezvoltarea unei strategii pentru controlul greutatii corporale.

Utilizati prin setarea și programarea Dispozitivelor Radionice de Putere cu Generatoare de Energie- și Forta Vitala Welz Chi & Prana & Orgon inglobate și integrate, pentru a maximaliza aceasta sarcina, și apoi folositi-va de propriile resurse pentru a deschide oportunitati și pentru a va ajuta sa ajungeti in top / varf.

Mai jos este prezentata o lista de puncte, o lista a pasilor de urmat, demn de luat in considerare.
Utilizati ceea ce ganditi- și considerati ca adecvat situatiei dumneavoastra.

Analiza situationala a bogatiei, bunastarii, prosperitatii, a puterii, conducerii, și abilitatilor inter-personale

RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic de Putere :: Programare Trend-uri :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta Vitala Clarificati-va viziunea asupra societatii și a mediul dumneavoastra socio-economic!
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Clarificati și studiati caracteristicile umane! Suntem- și traim intr-o societate de predatori / lideri și cu urmasi / codasi.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Clarificati aspectele legate de educatie. Ati observat in timpul educatiei dumneavoastra ca acei copii ai caror parinti detineau influenta scapau din situatii din care alti copii nu ar fi scapat niciodata? Nu va lasati deprimati de acest lucru, ci -mai degraba- invatati din el!
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Scoala aloca persoanelor roluri de lideri și de urmasi. Prin urmare, educarea „abilitatilor sociale” este mai importanta decat invatarea altor abilitati!
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Structura conducerii super-triburilor (adica, a natiunilor) este similara cu structura triburilor.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic de putere, cu 3 + 3 butoane de setare radionică,  +  plus energizorul și amplificatorul -booster-ul / busterul- de Energie Vitală & Forță Vitalăcu disc propriu unic de transfer

Nise pt oameni- și persoane dominante care nu reusesc sa ajunga in elita/topul politic

Echipamente de Energie- si Forta Vitala conducerea in afaceri, in organizatii, controlul bunastarii- și al bogatiei, conducerea profesionala, conducerea in sport, conducerea in „grupuri de conspiratie” (da! și acolo gasiti conduceri rigide și intentia de a pastra pozitia de conducere cu orice pret, la fel cum fac oamenii pe care ii acuza!), etc.
Faceti-va treaba! (Este vorba de a rezolva lucrurile vs./versus -impotriva- de „a fi amabil”).
[ In engleza: Getting things done vs. "being nice" ]

Situatia dumneavoastra: aprofundarea și fixarea scopurilor

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Fixarea scopurilor pe termen lung, mediu-, și termen scurt
Echipamente de Energie- si Forta Vitala- Stabilirea acelor aptitudini și abilitati de care aveti nevoie pentru aceste scopuri și obiective, ce abilitati- și calitati sunt necesare; de ce schimbari de atitudine aveti nevoie pentru a atinge succesul.
Urmariti-le prin actiune constienta- și constanta, și optimizati-le prinintermediul- și cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Considerati- și luați in seama și alte alternative cu -acelasi- cerinte-, scopuri-, dar și si recompense similare, daca abilitatea- sidisponibilitatea scopului și telului dumneavoastra este scazuta, și vointa și dorinta de a-l atinge este joasa.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala „Succes financiar nemaipomenit dintr-o sursa neasteptata și surprinzatoare...” considerati utilizarea „cartilor / cartelelor-, sigiliilor- și filtrelor magice” precum aceasta fraza precedenta, impreuna cu avantajele -si dezavantajele- ei.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Stabiliti-va intr-o atitudine generala care sa permita sa va simtiti bine prin ceea cefaceti.

Probleme- și greșeli potențiale de bază

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Mentalitatea codasa, ca rezultat al procesului educational: in scoala, oamenii „isi invata locul in societate”, ca parte a unui „curriculum ascuns”! Verificati-si descoperiti cum v-a afectat personal acest lucru, și incercati ca sa evitati capcanele.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Impactul religiei: „trebuie sa munciti din greu pentru a va castiga painea zilnica” (ati intalnit vreodata personal vreun preot-, popa sau predicator care sa faca doar atat, de exemplu, sa fie fericit doar cu bucata de paine castigata prin muncalui? Noi -inca- nu am intalnit).
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Lipsa cunoasterii mijloacelor de comunicare.
Foarte important pt in viata de zii cu zii -in majoritatea cazurilor- suntem nevoiti ca sa comunicam cu altii, și pt ca asa putem da- și primii informatii.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Asumarea „darurilor naturale, a naturii innascute a abilitatilor” mai multdecat a importantei dobandirii lor – și (ca consecinta) renuntarea la ele.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Repetarea „sunt puternic (si frumos) ;-))” in fata oglinzii de cca. cincizeci și doua de mii nouasute saizeci și unu de ori, și in consecinta omiterea recunoasterii (si uitarii) a oportunitatilorsi a utilizarii lor.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Ignorarea factorului abilitate și atitudine, in speranta ca exista „magia” care va va asigura bogatia și o pozitie puternica in societate din start, fără sa fie nevoie sainvatati nimic sau sa contribuiti cu nimic la acest proces.

Utilizarea punctelor forte ale situației dumneavoastra

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Straduiti-va, și incercati sa gasiti- și sa va programati sa utilizati strategia potrivita inmajoritatea datilor și cazurilor
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programati-va astfel și straduiti-va sa intalniti oportunitati viabile
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Fiti deschisi- și pregatiti pentru o schimbare majora -desigur- pozitiva-
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Asigurati-va ca schimbarile vor fi de asemenea profitabile
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Estimati- și realizati de cat timp este nevoie pentru a dobandi abilitatile și atitudinile respectivesi/pt a actiona- și trai in consecinta (si, chiar traiti și actionati corespunzator!)

Înaintarea pas cu pas – un plan simplu, dar sigur pentru dumneavoastra

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Invatati abilitati de comunicare
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Optimizati - și dezvoltati- invatarea abtitudinilor- și abilitatilor de comunicare
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Invatati și insusiti ca sa "cititi" oamenii
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Invatati sa cititi limbajul corporal al celorlalti / body language, plus mimica fetei
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Invatati sa influentati oamenii (tehnici de influentare - in mod pozitiv-, NLP, etc.)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Insusiti puterea mimicii și -ca și paralel- mimica puterii (precum și o tehnica adecvata de mimica, pe care sa o aplicati in diferite situatii)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Dezvoltati oportunitatile in care puteti sa folositi, cizelati și rafinati aceste abilitati intr-un mod progresiv, adica
determinati directia pe care o luati: inaintati initial utilizand abilitatile pe care deja le aveti, in timp ce insusiti și dobanditi noi- și noi (practic:noile) abilitati -necesare și dorite-, apoi faceti urmatorul pas cu abilitatile astfel obtinute și dobandite, și asa mai departe.
Insusiti și 'procurati-va' abilitati noi, cresteti, prosperati și castigati, -si- in timp ce invatati, oricand acest lucru este posibil.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Cresteti și optimizati charisma Dvs. precum și alte abilitati-, proprietati siintreprinderi avantajoase
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Folositi propriul Dvs. Echipament de Energie- și Forta Vitala (cu Generatoare Chi & Prana & Orgon integrate) pentru a invata- și insusii aceste abilitati rapid, pentru a optimiza și creste pozitia dumneavoastra de putere in situatii specifice, și pt a da forta și putere acestor trend-uri programate pt a se manifesta
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Progresati treptat in cadrul procedurilor afacerilor alese, deveniti pro-eficient (adica: cat mai eficient!) in metodele marketing-ului, (a productiei-, controlul calitatii, daca este cazul) și -mai ales- a conducerii unei afaceri si/sau a unei companii
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Folosind aceasta tehnolgie de ultima ora, și utilizand Echipamentele de Energie- și Forta Vitala; Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-ele, și / sau Dispozitivele Radionice cu Generatoarele de Energie- și Forta Vitala Chi & Prana & Orgon inglobate și integrate, precum și Programele de Manifestare™ (programe pt/ -si rulate pe- computer), cresteti-va, și optimizati-va abilitatile- și proprietatile dezirabile in vederea analizei catorva situatii, și aselectarii celor mai bune și mai potrivite pentru succesul și bunastarea dumneavoastra.

Pentru situatiile mai complexe, și amai avansate in afaceri, profesie și politica, Programele de Manifestare™ -impreuna desigur cu un Echipament puternic de Energie- și Forta Vitala- sunt un real ajutor!

In consecinta este spre avantajul dumneavoastra sa lucrati cu un dispozitiv puternic, complex, și de incredere precum RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, sau altele, depinzand de marimea afacerii dumneavoastra!

Dispozitivul ATG 12 / ATGS 12000 Generator de Trend-uri Astrologice mult mai complex-, felxibil și -mai ales- puternic și eficient, care seteaza și emite/trimite energii astrologice bine-definite chiar in camera unui apartament sau al unui birou, poate contribui semnificativ -sau chiar decisiv- la succesul Dvs. și al firmei Dvs. per ansamblu.

 
Inventatorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a Orgonitei & Super-Orgonitei, d-l Karl Welz, vorbeste despre Strategiile de Succes elaborate și dezvoltate de către dânsul


Echipamente
-, accesorii și servicii de Energie- și Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala PBT 2400, TC 99, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare, Programul de Super-Manifestare, etc.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Pachetul de filtre- și simboluri magice "AOD / Alfabetul dorintelor", "Abilităţi", etc.
Servicii de consultanță și suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- și Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)


Informatiile despre 'Aplicații' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse și adaptate in limba româna și puse la dispozitia Dvs. de catre Alex Sandor Dezsi.
Traducerile, și indeosebi, ideile și conceptele respective sunt protejate de legea Copyright © -ului!


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce: Using the Chi Generator® & Prana Generator® & Orgone Generator® for Success Strategies in Money Matters, Profession and Business.
Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2005-2008, 2009-2015-2018. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală:: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
  »»   

Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală :: Pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala

.
  »»   


            Cu ajutorul
Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
cu Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate, manufacturate din Orgonita® și Super Orgonită® , direct de la Inventator & Producător (!)

           printre altele...
          Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
                  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală
Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum -doar pt un interval de timp limitat- GRATIS: » Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


  »»   
.   


Navigare prin site


Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (!),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare" / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î ,Ă)

Hartă website .
   »»     


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale
Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: AquaVita™ & AquaOptimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card

.

Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact".
Așteptăm rândurile Dvs.!
Vă mulțumim!

Email / Mesaj
Clic aici pentru a trimite Email cu formularul nostru.»» * ENERGIE VITALĂ *

»»  Strategii de succes123 ~

:: Titlul acestei pagini: Strategii de succes123 ~ ::
:: www.energievitala.ro/Strategii-de-succes123-- ::  
 
 
 
 
* ENERGIE VITALĂ *
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi ! Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitală | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Energie Orgonică / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALĂ ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Strategii de succes123 ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Dézsi Sándor -ALeX- :: B E Corp. | © Copyright: This site is sole property of Karl Hans Welz & Sandor Alex Dezsi & BEC. Copyright©. All Rights Reserved Worldwide! | 2018 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonit & Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor unic exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitala .ro / Strategii de succes123 ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Orgonit / Orgonite | Energia Vitala  | Site Page-Topic: www.energievitala.ro | Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Strategii-de-succes123-- | Titlul acestei pagini: Strategii de succes123 ~ | www.energievitala.ro