www.energievitala.ro
:: ENERGIE VITALĂ ::
Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
~ Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.! ~
 

 
 
 
Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie Vitala si Forta Vitala
    :: Energie Vitala .ro ::
»» www.energievitala.ro / Energia CHI & QI = Energia Vitală & Forța Vitală în FENG SHUI »»
     
 

Energia CHI & QI = Energia Vitală & Forța Vitală în FENG SHUI

  »»   

Motto:
"Energia este totul, și totul este Energie".
Sandor -ALeX- Dezsi: Curs 'Magia dezvoltării personale (1996)'

.
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) | EnergieVitala: www.energievitala.ro


CHI
: Energia Vitală & Forţa Vitală

CHI este Energia Vitală & Forţa Vitală Universală
care este esențială-, și care joacă un rol principal în practica Feng Shui


Sincer, dorim ca să nu vă plictisim cu multe definitii și cu diverse teorii -de multe ori întortochiate, confuze și contradictorii- ale Feng Shui-ului traditional, încercam doar ca sa va oferim cateva informatii esentiale pentru o mai buna intelegere, pentru a vedea și a va demonstra inflexibilitatea, rigiditatea și -de multe ori- ineficienta Feng Shui-ului traditional, (daca ati vazut- și citit exemplul de pe pagina anterioara, atunci stiti precis despre ce vorbim), și totodata sa va oferim și o solutie viabila-, practica- și foarte eficienta; adica Feng Shui Dinamic™.

Veti observa deci, diferenta enorma dintre Feng Shui-ul clasic și traditional - o "arta și o stiinta" care deja pare perisabila, depasita și invechita, in lumina aceastei noi tehnologii, care este elegantă, foarte eficientă și net superioara celui traditional; cea a Feng Shui Dinamic™.

Va prezentam totusi și cateva informatii și propozitii preluate din Feng Shui traditional (clasic), despre Feng Shui și metodica lui -spre o mai buna intelegere a celor descrise aici-.
Cu unele supozitii putem fi de acord, dar altele nu isi mai au justificarea, deci cititi-le ca atare, cu o retinere sanatoasa.

yinyang chi Feng Shui Dinamic Filosofia orientala Feng Shui ofera sfaturi și remedii pentru a crea un spatiu armonios din punct de vedere energetic, și are ca principiu de baza curgerea și echilibrarea fluxului energiei CHI(se pronunta "cí") prin crearea unui echilibru intre formele de energie Yin și Yang, precum și combinarea armonioasa in acelasi cadru a celor cinci elemente (cu 5 energii diferite): lemnul, focul, pamantul, apa și metalul.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Ce este (sau ce vrea să fie?) Feng Shui -traditional-?

Feng Shui este o tehnica chinezeasca straveche, care are la baza echilibrarea energiei CHI, și este disciplina cu ajutorul careia putem beneficia de avantajele aduse de spatiul in care locuim- sau lucram, și de a reduce efectele daunatoare ale energiilor mai putin pozitive- sau negative.

Termenul "Feng Shui", care se traduce literal "vant apa" - adica cele doua elemente care pot influenta curgerea energiei CHI in spatiu -, reprezinta in mod figurativ "arta și stiinta" (sic!) de a trai in armonie cu mediul inconjurator și este un ansamblu de principii de geomantie (ohooo...!), care afirma ca formele- si mediul ambiant pot influenta principiul CHI, adica principiul energetic.

Feng Shui traditional -si/sau clasic- este stiinta care ne invata sa traim in armonie cu mediul, și reprezinta arta chinezeasca de pozitionare a obiectelor in cladiri, locuinte si alte locuri, bazata pe credinta in efectele pozitive și negative ale elementelor Yin / Yang și Chi (Forta Vitala și Energia Vitala inerenta) prezenta in tot mediul și in toate lucrurile din jurul nostru, inconjurandu-ne tot timpul.
(Haideti sa traducem: deci, daca puneti o o statueta care reprezinta o ratusca sau o pereche de delfini, atunci nu numai ca veti fi mai sanatosi, ci si viata Dvs. amoroasa va fi mult mai buna și placuta. Ahhh...).
Feng Shui traditional și clasic ne sfatuieste cum sa ne aranjam spatiul in care traim, in asa fel incat sa activam energiile favorabile.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

În linii mari...

Scopul Feng Shui

Ying-Yang yinyang chi Feng Shui Dinamiceste de a echilibra și armoniza CHI-ul (Energia Vitală & Forţa Vitală Universala) din locuinta Dvs., și de la serviciu, pentru a crea posibilitati sporite de a obtine o sanatate buna, prosperitate și relatii armonioase.

Rolul practicii Feng Shui

este de a determina, controla și transfera energia CHI, pentru a ne oferi o viata mai buna, precum și realizarea armoniei locurilor în care oamenii traiesc, prin analiza campurilor energhetice și a fluxurilor de energie din mediul înconjurator (Chi / Qi), in vederea obtinerii armoniei, confortului și echilibrului, mai intai in mediul in care traieste o persoana, și dupa aceea -si- in viata lui.

Aplicând principiile Feng Shui

de a realiza curgerea fluxului de energie creativa și benefica CHI, se pot corecta dezechilibrele care ne inconjoara, sanatatea se pastreaza si/sau se imbunatateste, putem avea relatii armonioase cu toti cei din jurul nostru, noroc și prosperitate, se poate obtine o viata mai armonioasa, o gandire mai clara, posibilitati de avansare in plan material, spiritual și mental.
Fluxul corect al CHI-ului este important in orice situatie.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală


Feng Shui Dinamic
& Feng Shui Plus+

-prin ajutorul tehnologiei moderne a Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala®- genereaza- si creaza -la alegere!- aceste energii creative Feng Shui modulate- și modelate (alese- și dorite de noi), și le transmite și le transferă exact acolo unde se doreste, facand ca oricare spatiu sau oricare parte dintr-o locatie, sa fie pe de plin accesibila din punct de vedere energetic, cu acel flux de energie CHI pe care noi il dorim, indiferent daca in viziunea Feng Shui traditional- sau clasic, acest lucru ar parea imposibil, și fără a fi nevoit ca sa redecorati, sau sa remobilati locuinta, apartamentul sau biroul Dvs.!  ;-)

Citind și studiind exemplele prezentate de pe pagina Feng Shui Dinamic veti intelege mai bine despre ce este vorba...

Dar, ce este acest CHI care joaca rolul cel mai important in Feng Shui ?
( căci, fără energia CHI nu există nici Feng Shui ! )  !

In filosofia orientala, energia CHI / Qi constituie partea cea mai importanta a acestor filosofii, fiind însăși principiul de bază.
Ea admite ca exista o energie- și forta vitala universala, care se misca și se deplaseaza avand anumite trasee stabilite.
Este recunoscuta de foarte multe culturi, și poarta denumiri diferite de la tara la tara.
In China poarta denumirea de Chi / Qi, in Japonia Kí / Khí, iar in India: Prana.

Deci, ce este
CHI / QI ?

Teoria Chi / Qi-ului este una dintre cele mai importante principii ale Feng Shui.
"Chi" este un cuvant vechi chinezesc care nu se poate traduce in nici o alta limba, avand mai multe semnificatii: "energie vitala universala", "forta vitala cosmica", "suflu cosmic" sau "respiratia vietii", precum si "aer -ether- vital".
"Chi" sau "Qi" poate fi tradus ca și înseamnând respiraţie, vitalitate, energie vitală, forţă vitală.

Chi este o forma complexa de energie, considerata a fi energia universala care mentine totul in viata, o forta invizibila ce ne inconjoara in permanenta și care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica și psihica, fericirea si bunastarea.
Întrepătrunde toate lucrurile și toate ființele din lume.

CHI reprezinta energia invizibila care animeaza toate fiintele.
Fluxul de CHI este continuu: prin anumite cai (sau meridiane) ale corpului nostru (practicile acupuncturii si medicinei asiatice se bazeaza pe aceste cai), in casa noastra, pe intregul pamant, cer, atmosfera și cosmos.

CHI reprezinta deci energia, este principiul esential in Feng Shui.
(Chinezii afirma, ca, Chi-ul binefacator aduce noroc și exista pretutindeni in Univers).

CHI este esenta și suflul vietii, care trece prin toate formele și le da viata.
Aceasta Energie Universala CHI este considerata ca element de baza și sursa a vietii.
Este izvorul tuturor lucrurilor. Fara ea nu este, și nu poate exista viata.

Toata materia vie sau neînsufletita este compusa și -între-patrunsa de aceasta forță- și EnergieVitală Universala.
Ca și undele electromagnetice tot asa și Energia Vitală și Forta Vitala CHI, ne înconjoara- si întrepatrunde.
Putem afirma deci, ca traim într-un ocean de energii -invizibile- formata atât din undele electromagnetice, cât și din Forta- și Energie Vitala CHI.
Practic, nu exista scapare de influenta lui CHI.  :-)

CHI sau Qi, adică

Energia Vitală & Forța Vitală

.     meditatie, relaxare armonizare chakre cu Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forta Vitalaeste esența, suflul vieții, ea stă la baza existenței, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitaților psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare și -perfecționare, autocontrol și control al minții, dezvoltarea personalității, metode de manifestare -conștienta-, etc.).

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtila sau putere / forță psihică, care se manifestă și este folosită - fără excepție! - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare și autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, în toate exercitiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la orice distanță), în 'magie' și în practicile magice-, ea fiind mediumul sau purtătoarea dintre scopul- sau efectul dorit (trend) și tinta (target).

Așa cum energia electromagnetică este purtătoare de informații pt diferitele unde- și spectre electromagnetice (unde radio, undele infraroșii, raze x, etc.) cu frecvențele lor specifice (unde lumina vizibilă este doar un segment infim din spectrul electromagnetic), tot așa, energia vitală este mediul purtător și suportul transferelor energetice subtile.

De exemplu, între două telefoane mobile puntea de legătură și conexiunea pt trecerea- și transferul informațiilor este dată- și asigurată de către undele electromagnetice.
Dacă această energie electromagnetică nu ar exista, nici telefonia mobilă nu ar fi posibilă (și nu am putea -desigur- asculta radioul sau urmări emisiunile la televizor).

energia chi & energia orgonica :: Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roEnergia Vitală & Forța Vitală poartă secretul permanentelor schimbări pozitive precum și a controlului minții de la distantă (de la orice distanta!), pentru că Energia Vitală & Forța Vitală este sursa de putere, motorul și propulsorul tuturor activitatilor și îndeletnicirilor mentale.

Energia Vitală & Forța Vitală urmeză gândul, și poate fi dirijat / directionat, transferat și transmis -cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanță.

Pentru mai multe informații, și pentru a înțelege transferul la distanță, vezi pagina 'Teoria legăturilor structurale'!

RAD 5: Echipament de Energie- și Forta Vitala (Chi Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uriPreluînd-o și utilizând-o conștient(!) în mod continuu, în toate activitățile dorite -fie ea una fizică sau spirituală / psihică / mentală- o puteți folosi pt a obține avantaje semnificative -față de alții-, și pt a fi atinse țelurile Dvs. -mai repede, mai ușor și mai elegant- tot ceea ce vă doriți, ceea ce v-ați programat, ceea ce doriți ca să fiți- sau ca să obțineți-, dobândiți și să posedati -bunuri materiale și spirituale, caracteristici, obiceiuri și proprietati, etc., etc.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala de tip Radionic -Psionic & Psihotronic- de Putere, cu 5 buc. de Generatoare Chi / Qi & Prana & Orgon / Orgone din Super Orgonita  |  Programare TREND-uri & Manifestare conștientă  »»  .   

CHI (sau altfel; Qi) este Forta Vietii care sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor.
CHI poate fi definit drept un câmp energetic informational care leaga toate fiintele între ele si cu mediul inconjurator, este o forta holistica ce influenteaza și guverneaza în mare masura sanatatea, prosperitatea și fericirea.

CHI este simbolul vietii.
Daca viata are un simbol, atunci acesta este 'chi'.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Feng Shui Dinamic™

vă poate învăța cum să controlati- și să utilizați aceasta Energie Vitală & Forță Vitală Universală CHI pentru a o folosi în favoarea Dvs. precum și în ajutorul-, favoarea- și avantajul celor dragi și apropiati Dvs.(!), fără însă a aplica diferite teorii întortocheate, sau fără a fi nevoit să rearanjați sau să redecorați apartamentul sau căminul Dvs.!
Simplu și extrem de eficient !

Puteți simții ți prelua acum -constient- Energia Vitală & Forta Vitala CHI daca efectuati 'Testul' gratuit pentru perceptia acestei energii benefice. »»

Feng Shui Dinamic

Proprietățile Energiei CHI

CHI - sau Qi- este în continua miscare și deci în continua transformare, atât pe Pamânt, cât și în întregul Univers.

Însasi întregul Univers este o masa enorma de energie permanent pulsatorie. în lumea noastră totul pulsează.

Conform lui Guo Pu: "CHI / Qi (energia- și forta vitala) circula odata cu vantul (feng) și este disipata, dar este retinuta cand intalneste apa (shui)".

Totul se află sub influența acestei energii fine.

După cum spunea autorul "Taofizicii", Fritjof Capra:
. energie vitală & forța vieții "Precum câmpul cuantic, chi este conceput ca o formă a materiei lipsită de substanță, și neperceptibilă, care este prezentă în spațiu, și care se poate condensa în obiecte solide.
Câmpul energetic, sau chi (qi-ul), este nu numai esența tuturor obiectelor materiale, ci și vehiculul care transportă interacțiunile dintre acestea, sub formă de unde."
Fritjof Capra .

Energia Vitală și Forța Vitală CHI întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate si neînsufletite, legând toate între ele.

Mai multe informații puteți citi pe paginile: 'Proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale' și 'Caracteristicile Energiei Vitale & Fortei Vitale' »»

Energia "bună" (pozitivă) și energia "rea" (negativă)

Tinem s-o spunem clar și raspicat: energia este de un singur fel; neutră.
Folosirea ei însă poate fi categorizata ca și "buna", "rea", "pozitiva" sau "negativa".

Totusi, într-o încercare de a clasifica energia în Feng Shui se spune ca exista doua tipuri de energii CHI:
energia pozitiva este denumita "sheng chi", în timp ce cea negativa este "sha chi".
"Sheng" se traduce prin "vital" sau "viata", "sha" înseamna "rau" sau "distrugator".

Tot acest tip de energie negativa a fost denumita de catre dr. Wilhelm Reich "DOR", venind din prescurtarea lui "Deadly ORgone" [ energia orgoniica mortala ]
Pt mai multe informatii, vezi paginile aferente despre Dr. Wilhelm Reich, energia orgonica și DOR-ul negativ.

Uneori putem simti aceste doua tipuri de energie, iar alteori le putem ignora întru totul.
Cu totii avem abilitatea de a simti energia (CHI-ul).
Cand intram undeva, reactionam la energia care ne inconjoara.
Chi-ul pozitiv ne face sa ne simtim bine, dar Chi-ul negativ, din contra, ne doboara la pamant. Obiectele frumoase sunt considerate "sheng chi".

Energia CHIEnergia Vitală și Forta Vitala Universala a vietii; este degajata continuu in natura, și dorim sa o atragem pe cea pozitiva, cu ajutorul Feng-Shui (cel traditional și clasic).
Feng Shui – vant și apa: arta de a trai in armonie cu natura; daca reusiti sa aduceti echilibrul intre ele, veti avea o viata fericita și abundenta.

Daca v-ati propus sa incepeti o noua viata (mai buna, mai prospera), atrageti cat mai multa energie CHI spre- și in Dvs. facand- și realizand acest lucru, usor-, elegant-, si eficient cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală® CHI & QI Feng Shui Dinamice™ !!

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Principiul celor cinci elemente

Totul este energie, nimic nu se pierde, totul se transforma.
In "arta si stiinta"(?!) Feng Shui traditional se lucreaza cu 5 elemente, adica 5 energii diferite.

Ele sunt- și reprezinta universul in care traim: apa, lemn, foc, pamant, metal. Acestea sunt in interdependenta unele de altele.

Cele cinci elemente – focul, pamantul, metalul, apa, lemnul – reprezinta caracteristici ale energiei CHI, care se schimba in timp.
Pt alte caracteristici principale vezi pagina aferenta.

Sunt elemente fizice pe care le regasim in natura și reprezinta moduri diferite de manifestare a energiei CHI.

Vechii chinezi credeau ca interactiunea dintre elemente a dat nastere la toate cele ce exista in cer, pe pamant și in plan uman.

Principiul celor 5 elemente(5 energii diferite) reprezinta un al doilea mare principiu de lucru cu CHI-ul / Qi-ul (energia) pe care l-au înteles maestrii taoisti.
Acest principiu ne dezvaluie modul de transformare a CHI / Qi-ului (a energiei) trecând prin fazele Yin și Yang.

In studiul lor, taoistii au observat ca CHI-ul trece prin 5 forme de manifestare si anume; contractarea(condensarea), conservarea, generarea, radierea și stabilizarea, dupa care ciclul se reia.

Feng Shui DinamicCele cinci elemente se afla intr-o continua interconexiune și formeaza doua cicluri: unul este productiv, iar celalalt este distructiv.
In ciclul productiv, Focul produce Pamantul, Pamantul produce Metalul, Metalul produce Apa, Apa produce Lemnul, iar Lemnul produce Focul.
In ciclul distructiv, Lemnul distruge Pamantul, Pamantul distruge Apa, Apa distruge Focul, Focul distruge Metalul, iar Metalul distruge Lemnul.

O alta teorie (caci sunt cateva in Feng Shui-ul traditional, și nu toate concordeaza intre ele, existand prea multe contradictii pregnante!) spune ca aceaste legaturi se prezinta in 3 feluri (cicluri): sub forma de creatie (apa naste, hraneste lemnul), de control (pamantul controleaza focul) și de distrugere (metalul distruge lemnul).
Un element se epuizeaza pentru a naste altul, o energie distruge o alta energie pentru a se hrani.   

Chinezii -antici- au studiat cu atentie schimbarile energiei CHI care trece prin fazele Yin si Yang, precum și prin transformarile corelate cu cele cinci elemente.
Analizarea in profunzime a acestor modificari care sunt mereu in relatie unele cu altele i-a condus pe intelepti la crearea unui model simetric care reprezenta toate situatiile posibile de gasit in natura- și in relatiile umane, denumit cele opt trigrame - Bagua.

Bagua - Pa Qua Feng Shui DinamicBagua (in alta transcriere fonetica Ba Qua, sau Pa-Kua) trebuie intelese deci, ca fiind simboluri care reprezinta fazele de tranzitie ale tuturor situatiilor din univers.
Ele sunt reprezentate printr-un octogon in jurul caruia sunt aranjate cele opt trigrame, urmand o ordine specifica.

Bagua – simbol octogonal, intalnit la intrarea in casele chinezesti simbolizand protectia; in mijloc are simbolul Yin și Yang și in jurul lui sunt asezate cele opt trigrame
Trigrame – exista opt posibile combinatii de linii intregi (Yang – masculin) și linii intrerupte (Yin - feminin) care pot fi formate.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

Cele opt trigrame

Bagua - un alt principiu de bază al Feng Shui-ului tradițional

Cele opt trigrame sunt unitati fundamentale care stau la baza celor 64 de hexagrame din Yijing / I-Ching (Cartea schimbarilor).

Fiecare trigrama exprima moduri diferite in care energia se misca și se transforma.
Ele au fost folosite foarte mult, nu numai in Feng Shui, ci și in alte discipline din cultura chineza, cum ar fi: filosofia, astrologia, medicina traditionala, numerologia, artele martiale, matematica.

Patrunderea sensurilor trigramelor este importanta pentru a ajunge la o intelegere a modurilor in care schimbarile au loc in natura- și in fiecare dintre noi.
Fiecare incapere este impartita in 9 zone de influenta (harta Ba-Gua sau Pa-Kua) - conform principiilor Feng Shui.
Activarea unei astfel de zone cu unul din cele 5 elemente specifice amplifica planurile vietii corespondente acestei zone.

Pentru a descoperi cum sa folosim aceste obiecte in mod practic, trebuie sa consultam- și sa urmam indrumarile pe care ni le ofera harta Bagua.
Aceasta harta de forma octogonala – Baqua reprezinta cifra 8 in limba chineza – permite oricui sa evalueze fiecare spatiu locuibil in functie de principiile Feng Shui traditional.

Conform acesteia, o cladire ar trebui sa fie impartita in mai multe zone sau camere, deoarece acestea corespund tuturor aspectelor vietii noastre mentionate in vechea arta chinezeasca.
Sunt 9 aspecte ale vietii unui individ, iar fiecare zona a unei case trebuie sa fie aranjata in mod corespunzator și armonios pentru ca fluxul de energie vitala sa ne influenteze in mod benefic viata.

Aspectele vietii simbolizate in Bagua / Ba-qua / Pa-Kua sunt:

Prosperitatea, Faima și Reputatia, Relatiile interumane și Dragostea, Familia și Sanatatea, Creativitatea și copiii, Aptitudinile și Cunoasterea, Oamenii care ofera ajutor și Calatoriile și Cariera.
Fiecare dintre acestea are anumite caracteristici și detalii specifice.

Direcții și zone de influență în Feng Shui tradițional

Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD - KAN: "Relatii umane și cariera" (cariera, vointa, sexul, puterea)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD - LI: "Renume, faima, celebritate" (faima, recunoasterea, succesul)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic EST - CEN: "Sanatate și familie" (familia, prietenii de familie, sanatatea)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic VEST - TUI: "Creativitatea și copilul" (copiii, creativitatea, planurile de viitor)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD-EST - KEN: "Autodezvoltare și stiinta" (educatia, cunoasterea, studiul)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD-VEST - CIEN: "Oameni ajutatori și calatoria" (relatiile, protectorii, colaborarile)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD-EST - HSUN: "Succes și bogatia" (banii, prosperitatea, finantele)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD-VEST - KUN: "Dragoste și casnicie" (dragostea, prietenia, armonia)

Feng Shui DinamicFeng Shui Dinamic

Zona KEN a 'Aptitudinilor și Cunoasterii' trebuie sa aiba tonurile de albastru și verde predominante și este necesar ca in aceasta zona sa se afle situate cat mai multe carti, pentru a influenta gandirea și reflectia. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord-est a casei.

Zona KAN a 'Carierei' foloseste de obicei culoarea neagra, fantani arteziene in miniatura, forme nedefinite și oglinzi pentru a atrage fluxul de Chi. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord a casei.

Zona CHIEN a 'Persoanelor care ofera ajutor și suport, și Calatoriilor' foloseste de obicei tonuri de gri și obiecte ce apartin ghidarii spirituale, ajutorului interuman si calatoriilor. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord-vest a casei.

Zona CEN  a 'Familiei și a Sanatatii' foloseste in principal verdele și lucruri animate precum: plante, animale, flori, cristale ce reflecta razele soarelui si obiecte din lemn. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de est a casei.

Centrul simbolizeaza Pamantul și Prosperitatea și trebuie sa fie galben. Aceasta reprezinta o zona linistita, de meditatie și relaxare.

Zona TUI a 'Copiilor și a Creativitatii' este legata de tonuri de alb și aici trebuie asezate obiectele care influenteaza și stimuleaza ideile și actiunile creative, in special obiecte din metal. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de vest a casei.

Zona HSUN de 'Belsug și bogatie' este de obicei purpurie și foloseste clopotei si obiecte statuare. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud-est a casei.

Zona LI a 'Reputatiei și Faimei' foloseste culoarea rosie, diverse arome si lumanari parfumate. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud a casei.

Zona KUN a 'Relatiilor interumane și a Dragostei' are ca tonuri predominante pe cele de roz. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud-vest a casei.

Deasemenea, trebuie sa avem in vedere faptul ca fluxul de energie CHI trebuie sa se deplaseze in traiectorie circulara in caminul nostru. Locurile sha (care ingreuneaza, retin sau elimina energia vitala) trebuie sa fie evitate sau reamenajate...


Invatati (va recomanda Feng Shui-ul traditional) sa va amenajati fiecare parte a casei in functie de harta Baqua din Feng Shui, astfel incat sa va favorizeze fiecare aspect al vietii. (sic).
Hmmmmm...
Fluxul CHI / Qi a Energiei Vitale trebuie sa fie stimulat in permanenta prin pozitionarea corecta a obiectelor in casa și biroul dumneavoastra și in alte cladiri.
De asemenea, energia negativa trebuie sa fie indepartata din spatiul locuit. Energia negativa apare atunci cand principiile de baza ale design-ului interior și regulile de bun simt ale habitarii unui spatiu sunt incalcate.


O întrebare simpla:
Nu vi se pare un pic prea intortocheat și -prea mult- complicat ?
Nu vi se pare că este mult prea răspicat și excesiv de explicat?

Tocmai, -și- de accea;
Nu va lasati pacaliti de "expertii și maestriii", la fel și de "consultantii" Feng Shui traditionali, care prin redecorarea, reamenajarea -sau recostruirea- spatiului locativ (casa- sau apartamentul Dvs.) sau de munca (biroul in care lucrati), sau prin vânzarea diferitelor obiecte și simboluri Feng Shui -câte mai multe cu putinta!- vor sa va "ajute" in vederea obtinerii unor rezultate positive, avantajoase și imediate.
Prin acest lucru, sau prin agatarea unor diferite simboluri si accesorii traditionale Feng Shui, nu veti dobandii usor aceste aspiratii.


In schimb, cu ajutorul noii tehnologii ale Feng Shui Dinamic™, prin utilizarea efectiva a fluxurilor de energii creative și benefice CHI veti avea sansa reala de a obtine rezultate positive permanente.

Ei, va apucati sa va redecorati și reamenajati toata casa, sau mai bine alegeti un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală® Feng Shui Dinamic?  ;-)

Bagua | Feng Shui Dinamic
Harta Bagua / Pa-Qua din 'Pachetul Feng Shui Dinamic'™ & 'Feng Shui Plus+'™
Copyright© K H Welz

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală


Tehnologia Forței Vitale și Feng Shui Dinamic


Aceasta noua și uimitoare tehnologie -cea a Energiei- și Fortei Vitale- deschide noi orizonturi, și noi posibilitati și oportunitati -si- în Feng Shui.
Tocmai de aceia, Echipamentele de Energie- și Forta Vitala Feng Shui Dinamic™ sunt indispensabile din orice locuinta- și birou!
Sa le folosim, și sa le utilizam pentru avantajul- și beneficiul nostru, precum și a celor dragi noua!


Pt inceput comandati un kit Feng Shui Dinamic™ mai mic (Ju 99 + TC 99 + Program Radionic Feng Shui), sau daca doriti rezultate- și succese mai repede, mai eficiente și schimbari pozitive permanente, comandati un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală Feng Shui Dinamic mai puternic și mai eficace, de exemplu un LPOG 2400 DL + TC 99 + Program Feng Shui Dinamic Plus+, sau -și mai bine- un kit care constă dintr-un RAD 2400 + PBT 2400 + TC 99 + Program Radionic Feng Shui Dinamic Plus / Program Manifestare (Manifestation Program)  !!

Feng Shui Dinamic :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99 așezat pe harta Bagua pt energizarea și întărirea zonei energetice LI: 'Renume, faimă, celebritate' (faimă, recunoaștere, succes).

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
 »» 
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala) | EnergieVitala: www.energievitala.ro


Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate pentru
Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+


Activati- și proiectati energiile specifice -dorite- Feng Shui in oricare camera- și in orice punct al camerei sau al apartamentului Dvs., fără insa de a-lschimba-,reamenaja- sau redecora, cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a metodei Feng Shui Dinamic Plus™ !!


Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer AO 1100
AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) AO 2000
AO 2000 Aqua Optimizer | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer ao2000

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer JU 99
JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer JU 1000
JU 1000 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 DL
LPOG 2400 DL Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 HD
LPOG 2400 HD Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 2000
RAD 2000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala) | EnergieVitala: www.energievitala.ro


  Accesorii
ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală recomandate pentru Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Legatura structurala TC 99 Cuplu de transfer cu disc unic TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Legatura structurala RAOPTC Cuplu de transfer cu disc unic tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

 


Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Pachetul de filtre- și simboluri "Feng Shui"
fengshui - mentor + helpful peoplePachetul Feng Shui :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri si grimoir-uri magice fengshui -cariera+

 


Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Programul Feng Shui Dinamic™/ Feng Shui Plus™
Programul Radionic Feng Shui Dinamicprogram Feng Shui Dinamic si Feng Shui Plus :: Manifestation Radionic program


Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- și curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri și filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Program Radionic de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
     »»        
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala


Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- si Forta Vitala

.
  »»   

Home... / Pagina index... EnergieVitala: www.energievitala.ro (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala»» * ENERGIE VITALĂ *


:: Titlul acestei pagini: Energia CHI & QI = Energia Vitală & Forța Vitală în FENG SHUI ::
:: www.energievitala.ro/TEHNOLOGIA-Energiei-Vitale--avantaje--beneficii-si-performante-FENG-SHUI-Dinamic---Feng-Shui-Plus--Energia-CHI---QI---Energia-Vitala---Forta-Vitala-in-FENG-SHUI ::  
 
 
 
 
* ENERGIE VITALĂ *
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi ! Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitală | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Energie Orgonică / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALĂ ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Energia CHI & QI = Energia Vitală & Forța Vitală în FENG SHUI | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > »» »» »» | Webmaster: DigitroniX :: Dézsi Sándor -ALeX- :: B E Corp. | © Copyright: This site is sole property of Karl Hans Welz & Sandor Alex Dezsi & BEC. Copyright©. All Rights Reserved Worldwide! | 2018 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonit & Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor unic exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitala .ro / Energia CHI & QI = Energia Vitală & Forța Vitală în FENG SHUI ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Orgonit / Orgonite | Energia Vitala  | Site Page-Topic: www.energievitala.ro | Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/TEHNOLOGIA-Energiei-Vitale--avantaje--beneficii-si-performante-FENG-SHUI-Dinamic---Feng-Shui-Plus--Energia-CHI---QI---Energia-Vitala---Forta-Vitala-in-FENG-SHUI | Titlul acestei pagini: Energia CHI & QI = Energia Vitală & Forța Vitală în FENG SHUI