www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale: Beneficii | Avantaje și Aplicatii ~
     
 

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale: Beneficii | Avantaje și Aplicatii ~

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale | Tehnologie: Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală
:: Rezumat: Tehnologie- și Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală ::
~ Ce pot și ce NU pot face Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală pt Dvs.? ~

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala) Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale;
technologia viitorului, acum!

Tehnologia Chi & Tehnologia Pranică & Tehnologia Orgone :: Tehnologia Forței Vitale

Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală, în timpul functionării, genereaza- și emit (încontinuu și neîncetat) Energie Vitală & Fortă Vitală benefica, pozitiva și creativa, ceea ce poate fi preluata- și utilizata in orice activitate dorita !

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale,

respectiv, Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală pot fi folosite-, și se pot combina usor-, elegant și eficient(!) cu

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Neuro-Tehnologia

JU 1000 :: Neuro-TehnologiaT (Echipamentele Mentale și PsichoTrainere)meditatie și relaxare, eliberare de stress, revitalizare, imbunatatirea memoriei, invatare rapida | Echipamentele de Energie- și Forta Vitalaadica; Technologia Frecventelor Joase- și Ultra-joase, rezultand Echipamentele Mentale & PsihoTrainere.

Energia Vitală & Forta Vitala generata și emanata de Generatoarele de Energie Vitală & Forta Vitala integrate in Echipamente, poate fi modulata in spectrul Frecventelor Joase- si UltraJoase, Echipamentele noastre dede Energie Vitală & Forta Vitala pot fi setate ca sa oscileze pe aceste Frecvente Joase- și Ultrajoase dorite si -special- alese.

Recomandat in primul rand pt meditatie și relaxare, eliberare de stress, revitalizare, imbunatatirea memoriei, invatare rapida, etc-.

Website-uri dedicate: www.echipamentmental.ro / www.echipamentementale.ro | www.psihotrainer.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer™: Energizarea-, optimalizarea- și purificarea apei și a hrănii

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala de tipul AquaOptimizer sau AquaVita | Energizarea-, optimalizarea- și purificarea apei și a hraniiAO 2000 - AquaOptimizer, Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile, precum și a hranii zilniceadica; Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala de tipul AquaOptimizer™ sau AquaVita.

Energizarea (încarcarea cu Energie Vitală & Forta Vitala benefica)- și purificarea apei potabile și optimalizarea ei (rezultând ApăVie!), precum și a hranei.

Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forta Vitala, revitalizeaza-, optimalizeaza și purifica -in doar cateva secunde- apa potabila (adica, din punct de vedere energetic- elimina informatiile negative, nocive și daunatoare care s-ar putea afla in ea, și o re-inlocuieste cu informatia originala; pozitiva și benefica).

Website-uri dedicate: www.aquavital.ro | www.aquavitalita.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Radionica (Psionica & Psihotronica)

RAD 2400 HD :: Dispozitiv Radionic alimentat- și actionat cu Energie- și Forta VitalaRadionica (Psionica & Psihotronica) | Programare diferite trend-uri | Echipamentele de Energie- și Forta Vitalapt programarea diferitelor trend-uri dorite.
Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala de tip Radionic (adica; Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energie Vitală și Forta Vitala), pot fi setate pt diferite 'trend'-uri, cu ajutorul lor pot fi gasite și 'luate' ratele radionice ale oriceri fiinte, ale oricarui obiect, respectiv oricarei situatii dorite.

Sunt folosite și pt a "fotografia" și a "ingheta" o forma de gând a unui trend / eveniment dorit și programat -spre manifestarea lui-, precum, și de a avea legaturi structurale stabile și non-fluctuante, care persista, pt marirea ratei de succes a programarii radionice.

In timp ce dispozitivul radionic stabileste 'legaturile structurale' stabile, Generatorul de Energie Vitală & Fortă Vitala (Generatorul Orgone / Generator Orgonic = Generatorul Chi) incorporat și integrat in Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitala, furnizează- și asigura fluxul de energie necesara pentru a conecta energia de cadru dorita ('trend'-ul vizionat și dorit) cu tinta imaginata (persoana 'target').

Website-uri dedicate: www.radionica.ro | www.psihotron.ro | www.psionica.ro

Manifestare Astro-Dinamica :: JU 99:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Astrologia (Manifestare Astro-Dinamică™)

prin programarea și setarea diferitelor trend-uri astrologice.
Sunt realizate prin-, și cu ajutorul simbolurilor planetare și energiilor zodiacale, iar -pt a a le acorda-, și influenta cu un câmp puternic de Energie Vitală & Forta Vitala, sunt utilizate impreuna -mai ales- cu Generatoarele de AstroTrend-uri) si Programul Radionic de 'Manifestare Astro-Dinamica'.

Website dedicat: www.astrotrend.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Feng Shui | Feng Shui Dinamic™

Feng Shui Dinamic :: JU 99Cu ajutorul acestei tehnologii noi și performante veti putea energiza și încarca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui -Energia Vitala CHI- la alegerea Dvs., in functie de scopul urmarit, spatiile și locatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), și spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite și depasite a Feng Shui-ului traditional) !!

Folosind Feng Shui Dinamic, veti avea, flexibilitate maxima, veti putea seta- și proiecta energiile creative Feng Shui dorite- și alese chiar de Dvs. -in functie de ceea ce doriti sa realizati și sa obtineti, în oricare spatiu si/sau in orice colt al locuintei -sau a biroului Dvs.- practic, oriunde -in orice loc- doriti ca aceste energii benefice sa fie active (!).

Website-uri dedicate: www.fengshuidinamic.ro | www.fengshuiplus.ro

Program Radionic de Manifestare :: TehnoMagie:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Magia | Tehno Magie™

Tehno-Magie -si- pe calculator cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala și a Programelor Radionice de Manifestare !

Folosindu-le cu creativitate și dibacie, veti fi întotdeauna în avantaj fată de ceilalti, care -încă- nu au auzit-, și nu utilizează această tehnologie de ultimă oră !

Website dedicat: www.tehnomagie.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare cu ajutorul Chi Card-ului

Pentru cei care nu doresc sa aiba un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala propriu, pe care pot ca sa-l "butoneze" cand vor, si se multumesc doar ca sa preieie Energia Vitală & Forta Vitala fara a fi nevoit sa faca diferite setari, si sa-l foloseasca -constient!- pt obtinerea diferitelor scopuri, atunci pt ei este avantajos un Chi Card propriu si personal, activ si valid pe o durata bine determinata de perioada de timp (de la o luna, pana la un an, sau -desigur- si mai mult...).

Website-uri dedicate: www.chicard.ro | www.cardchi.ro


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: New LifeEnergy & LifeForce Technology.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Noua Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale

Avantajele utilizării și folosirii -Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

     se poate ușor-, elegant și eficient(!) combina cu

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ si ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-e; pt meditatie si relaxare, revigurare si revitalizare, invatare rapida, eliberare de stress, armonizare, etc.

m AQUA Optimizer: Optimalizare apă și hrană. Energizați, încărcați cu energie- și forță vitală benefică-, și optimalizați apa potabilă și hrana Dvs. zilnică -de la orice distanță!-.

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale RADIONICA (-in afara celor amintite mai sus; pt a "fotografia" si a "ingheta" o forma de gand a unui trend dorit si programat, de a avea legaturi structurale sigure, stabile si non-fluctuante, care persista, pt procesul de manifestare si materializae forme gand, etc.)

mMAGIA. Tehno-Magie -si pe calculator cu ajutorul Programelor RADIONICE de Manifestare-!

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale ASTROLOGIA, prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare si e ergii zodiacale)

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale FENG SHUI. Cu ajutorul acestei tehnologii noi si performante veti putea energiza si încarca cu energii pozitive, benefice, creative si dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), si spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite si depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, de tipul:

Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitala Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e

LPOG 2400: ECHIPAMENT MENTAL. Echipamente pentru meditatie, relaxare si revigorare. Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei, si pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui.  Echipamente de Energie- si Forta Vitala Chivă puteți transpune -ușor și comod, doar in cateva minute- in starea mentala dorita oricand, si puteti mentine aceasta stare mult mai mult decat cu alte echipamente sau metode similare, practic, pana cand doriti Dvs.
Echipamente recomandate pt meditatie, relaxare, -re-vitalizare, marirea memoriei, invatare rapida, etc.
Website-uri dedicate: www.echipamentmental.ro & www.echipamentementale.ro | www.psihotrainer.ro

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta Vitala Dispozitive Radionice, Aparate Psionice & Psihotronice

alimentate-, actionate- si propulsate cu Energie Vitală & Forta Vitala Universala (Radionică de Putere), veti putea programa situatii- si TREND-uri -complexe- pt a va atinge scopurile si a obtine telurile programate
Website-uri dedicate: www.radionica.ro | www.psihotron.ro | www.psionica.ro

[In general putem afirma / spune, ca noile si modernele tipuri de Echipamente Mentale & PsihoTrainere stiu tot ceea ce stiu si Generatoarele de Energie Vitala, precum si ca, Dispozitivele Radionice stiu tot ceea ce stiu si noile Echipamente Mentale si PsihoTrainer-e].

Echipamente de Energie- si Forta Vitala AquaVita și Aqua OptimizerAO 2000 - AquaOptimizer, Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pt energizarea-, optimalizarea si purificarea apei potabile, precum si a hranii zilnice

veti putea energiza, optimaliza, incarca, -din punct de vedere energetic- curata- si revitaliza apa potabila si hrana Dvs.
Website-uri dedicate: www.aquavital.ro | www.aquavitalita.ro

...și a metodelor de

Echipamente de Energie- si Forta Vitala AstroTrend și Manifestare Astro-DinamiceEchipamentele de Energie- si Forta Vitala :: Manifestare Astro-Dinamice

va veti putea inconjura-, veti putea seta- si utiliza energii planetare- si zodiacale, care sunt cele mai bune si mai eficiente -la un moment dat- pt Dvs.
Website dedicat: www.astrotrend.ro

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Feng Shui Dinamic™ și Feng Shui Plus+™feng shui dinamic feng shui plus manifestation program

veti putea energiza-, curata-, incarca- si optimiza din punct de vedere energetic spatiile in care traiti si/sau lucrati, locuinta si/sau biroul Dvs., cu energiile benefice-, pozitive- si optime, fara insa a fi nevoit sa o redecorati- sau rearanjati !
Website-uri dedicate: www.fengshuidinamic.ro | www.fengshuiplus.ro

Echipamentele de Energie- si Forta Vitalã Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală va veti putea energiza si incarca cu Energii- și Forte Vitale creative, optime, modulate, puternice si benefice propria persoana, precum si pe cei apropiati si pe cei dragi! Checkmark

respectiv -cu ajutorul unui accesoriu special- a

Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Generatoare Orgonice și Chi Chi Card-ului

Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energievă puteti incarca -periodic, la un preț mai mult decât atractiv-- cu Energie Vitală & Forta Vitala pozitiva si benefica.
Chi Card-uri personale, valide si active de la o luna pana la mai multi ani...
Website-uri dedicate: www.chicard.ro | www.cardchi.ro

iar, cu ajutorul

   Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Generatoare Orgonice și Chi Tehnologiei Fortei Vitale și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala

-in general-
va veti putea energiza- și incarca cu Energii- și Forte Vitale pozitive-, creative-, optime-, -adecvat- modulate, puternice- și benefice, propria persoana, precum și pe cei apropiati și pe cei dragi!   Checkmark :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Generatoare Orgonice și Chi

Da, -toate- astea va ofera aceasta puternica Tehnologie; cea a Energiei Vitale & Fortei Vitale!

Toti aceia, care comanda Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală® (si doar aceia!) vor obtine -gratis!- informatiile necesare despre Energia Vitală și Forta Vitala, despre legile universale ce guverneaza aceasta energie, despre functionarea Generatoarelor de Energie Vitala, despre "legea manifestarii", pasii ce trebuie facuti pt stabilirea scopurilor si atingerea telurilor programate, vor avea acces la paginile "secrete" pe care doar posesorii Echipamentelor le pot accesa, vor primii toate informatiile necesare si utile pt a cunoaste functionarea Echipamentelor, si pt a utiliza la capacitatea maxima (100%- si in totalitate) Echipamentul- sau Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala comandate.

Tehnologia Energiei- și Forței Vitale | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã -în general- pot fi împărțite în două -mari- categorii:

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care energizeaza- și incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală apa potabila și hrana cotidiană.
Fără excepție, fiecare echipament al nostru intră în această gamă largă și în această -primă- categorie!

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care -pe langa faptul ca pot energiza- și satura cu energie- și forta vitală apa potabila, însă -în plus!- pot elimina dpdv energetic informatiile nocive- și negative care se pot afla in apa potabila pe care doriti sa o consumati.
Aceste echipamente sunt cele de tipul Aqua Optimizer®.
[AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

respectiv -o alta categorizare-:

-  Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e
                                            Echipamente pt meditatie si relaxare

  blueb.gif (65 bytes)  Echipamente de Energie si Forta Vitala de tipul Standard (VITA / VITAL)
   yellowball -precum si Generatoarele de Forta Vitala- pot fi utilizate -printre altele- și pentru
            r energizare, pt incarcarea si energizarea diferitelor corpuri -pe mai multe planuri- și -cele de tipul AO- incarcarea cu Forta Vitala a apei potabile si a hranei, eliminarea informatiilor nocive, respectiv pt vitalizare si relaxare
[AO 1100, AO 2000, JU 99, JU 1000]

   yellowball noile tipuri de Echipamente Mentale -pe langa cele enumerate mai sus!- pot fi utilizate ca si cele mai moderne si eficiente "Mind Machines", printre altele si pt
            r relaxare, meditatie, contemplatie, pt sincronizarea- și armonizarea celor 2 emisfere ale creierului, pt invatare rapida, pt dezvoltarea- și desavirsirea personalitatii, etc.
[JU 99, JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD]

-  Dispozitive Radionice, psionice & psihotronice

   yellowball pe langa cele enumerate mai sus (!), dispozitivele Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite pentru a
            r trimite Energie Vitală & Forță Vitală benefica si creatoare, oriunde si pentru orice dorim, respectiv pentru
            r programare de trend-uri (adica; cu ajutorul Echipamentului veti putea gasi, seta si programa codurile radionice pt oricine si orice, pt orice persoana, obiect sau situatie -trend- vizualizata, iar Generatorul de Energie Vitala inglobata in Dispozitivul Radionic va emana- și va asigura incontinuu- și in permanenta energia-, forta si puterea creativa necesara programului radionic setat pentru a se manifesta, pentru a se materializa si a apare -si- pe planul fizic).
(Trend = situatie, tendinta -dorita si programata-)
[RAD 1000, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

Deci -pt o mai bună întelegere-;

gelb Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi /Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, (de tip Standard) pot fi folosite pt energizare, -re-vitalizare si incarcare (pana la saturatie!) cu Energie Vitală & Forță Vitală - și ca Echipamente Mentale oscilland pe -o singura- frecventa -ultra-joasa fixa -.

blueb.gif (65 bytes) Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e actionate cu Energia Vitala -in afara de cele de mai sus amintite- se pot utiliza pentru meditatie, relaxare, contemplatie, regenerare, sincronizarea celor doua emisfere ale creierului, invatare rapida, cresterea sinelui si dezvoltarea personalitatii.

hellblau Dispozitivele Radionice, psionice & psihotronice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -in afara ce cele enumerate mai sus- și pentru programarea de "trend"-uri (adica, cu ajutorul lor puteti lua si defini rata radionica a oricarui obiect, a oricarei persoane si a oricarei situatii si eveniment dorit si programat, iar Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală inglobat va emite, conferi si transmite transferand trend-ului vizualizat si ales incontinuu si neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (!), spre a se manifesta si spre a se materializa si pe planul fizic, pt a deveni realitate).

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

  Mai detaliat...
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) INTRODUCERE în

TAINELE TEORIEI și TEHNOLOGIEI
ENERGIEI
VITALE & FORȚEI VITALE UNIVERSALE

- rezumat -

La fel ca si undele electromagnetice care ne înconjoară, si Energia Vitală omniprezentă, este pretutindeni, se găseste peste tot în jurul nostru, dar pentru că este invizibilă, nu o putem percepe -chiar- atât de usor ca si lumina, căldura sau electricitatea.
Putem afirma că trăim într-un imens ocean de energie format atât din Forță Vitală cât si din unde electromagnetice.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Norocul ți-l faci prin tine însuți.”
Bruce Springsteen

Energia Vitală & Forța Vitală

 
RAD 2400 HD :: Dispozitiv Radionic cu Generatoare de Energie- si Forta Vitala incorporate :: Echipamente de Energie- si Forta Vitalaeste esenta, suflul vietii, ea stă la baza existentei, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale si mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum si a tuturor activitătilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare si -perfectionare, autocontrol si control al mintii, dezvoltarea personalitătii, etc.).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală incorporat cu 3 + 3 butoane de setare (Trend + Target)

Energia Vitală & Forta Vitală este aceea energie subtilă sau forță psihică, care se manifestă si este folosită -fără exceptie- in toate indeletnicirile fizice, dar si mentale, in orice activitate sau "muncă" spirituală, in procesul de (auto-)vindecare, in practicile de autoprogramare si autoperfectionare, in tehnicile de dezvoltare a personalitatii- si a sinelui, in toate exercitiile si tehnicile de autocontrol mental si control al mintii (si la orice distanta!), in magie si in practicile magice-, ea fiind mediumul sau purtătoarea dintre scopul sau efectul dorit (Trend) si tinta (Target).

Energia Vitală & Forța Vieții constituie secretul schimbarilor pozitive permanente, a controlului asupra mentalului, deoarece Energia Vitală & Forța Vitală este motorul si sursa de putere a tuturor activitatilor si indeletnicirilor mentale!
Daca doriti sa manifestati -constient- o forma gand, atunci trebuie ca sa-i alocati si sa-i asigurati energie, forta si putere!

gandul = forma de manifestare a energie vitale Și, cum gândul sta la baza a tot ce există -manifestat-, fiind radacina tuturor lucrurilor, Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite pentru orice activitate -mentala, dar si fizica- care necesita un câmp puternic de Forță Vitală.

Un adevăr demult stiut -dar uitat in zilele noastre-:
fără Energie Vitală & Forță Vitală nu există actiune- sau efect la distanta!

RAD 2400 HD :: Dispozitiv Radionic cu Generatoare de Energie- si Forta Vitala incorporate :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaEnergia Vitală & Forta Vieții (“puterea psihică”) este mediumul purtator spre tinta pentru a obtine efectul dorit.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic cu generator de Energie Vitală & Forță Vitală incorporat | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală

Mai mult, Energia Vitală & Forța Vitală amplifică tendinta spre schimbarile dorite (trend-ul) într-un câmp energetic puternic, care inconjoara persoana (aleasa ca) tinta (target), pentru a cauza-, provoca- si determina un efect (mult mai) puternic spre a obtine telul dorit si programat!

Este ca si câmpul de forță al destinului pe care persoana -aleasa ca- tinta îl are si îl poartă cu sine:
o Forță a Destinului care oferă panta si înclinatia care va conduce spre scopul- si telul urmărit, dorit- si programat.

Energia Vitală poartă secretul permanentelor schimbări pozitive precum si a controlului mintii de la distantă (de la orice distantă!), pentru că Energia Vitală & Forța Vitală este sursa de putere, motorul si propulsorul tuturor activitătilor si îndeletnicirilor mentale (si in cele din urma si fizice).

Energia Vitală poate fi directionată, transmisă, transferată si dirijată mental la orice distantă, precum si cu ajutorul "legăturilor structurale".PBT 2400 :: legatura structurala :: amplificator / booster de Energie- si Forta Vitala cu Disc de Transfer

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala PBT 2400: Legatura structurala, amplificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu cuplu -unic- de disc de transfer. Confectionat din SuperOrgonita© avand teava din argint, asigura -nu numai o amplificare a energiei orgonice emanate din Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală, ci si un transfer energetic sigur si fara pierderi, la orice distanta

Ceea ce este foarte important:
pentru ea nu există limite în spatiu si timp.
chicard :: test transfer energie- si forta vitala

Efectuati -daca doriti- TESTul nostru de TRANSFER a Energie Vitală & Fortei Vitale la distanta!
Parcurgeti-l si povestiti despre această experientă uluitoare prietenilor si cunostintelor Dvs.!
5rad_t
RAD 5 / ATG 5: Echipament de Energie Vitală & Fortă Vitală; Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare super puternice si cu 5 x 3 butoane de setare
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Recunoștința deschide ușile abundenței".

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală

 
veti putea să:
AO 2000: AquaOptimizer :: Energizor-, puruficator si optimalizor apa potabila si hrana :: Echipament de Energie- si Forta Vitală :: ApaVie Echipamente de Energie- si Forta Vitala fiti si să rămăneti sănătosi, plini de energie si vitalitate
Echipamente de Energie- si Forta Vitala Vă programati si să vă asigurati succesul dorit;
Echipamente de Energie- si Forta Vitala atrageti belsug si bogăție în viata Dvs.;
Echipamente de Energie- si Forta Vitala sa fiti in siguranta si sa aveti intotdeauna protectie;
Echipamente de Energie- si Forta Vitala atingeti si să dobânditi pacea interioară si linistea sufletească.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală AO 2000 de tip AquaOptimizer in timpul energizarii-, purificarii- si optimalizarii unui pahar cu apa proaspata

Functia principală, sarcina primordială- si de bază a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală -cu Generatoare Chi și Generatoare Orgonice integrate- este de a da putere si de a asigura forță ideilor- și gândurilor Dvs. -desigur; pozitive și creative- pentru ca ele -in cele din urma- să se poată si manifesta și materializa.

O tehnologie moderna si eficienta, cu posibilităti- si aplicatii nelimitate.

Energia Vitală Universală si -implicit- Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, in interes propriu, in interesul nostru- si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da forță dorintei de schimbare în mai bine, în a asigura Energia(Vitală) necesară atingerii telurilor dorite si propuse!

Amintiti-vă de un avantaj cheie: Energia Vitală & Forța Vitală Universală, si -implicit- Echipamentele de EnergieVitală functionează la orice distantă !

inapoi la inceputul paginii... | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala


Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Încrederea în sine este un obicei care poate fi dezvoltat comportându-te ca şi cum o ai deja.”
Brian Tracy

Ce poate să facă această nouă tehnologie uimitoare pentru Dvs?

Cum vă poate ajuta o tehnologie de avangardă?

Motto:
"Nu știm despre nimic ce nu poate fi redus -implicit- la Energia Vitală."
Karl Hans Welz & ALeX Sandor Dezsi

Dati putere gândurilor Dvs. pozitive pentru ca ele să poată să se manifesteze în viata de toate zilele!
Dati forță (Forță Vitală!) gândurilor si ideilor Dvs. pozitive si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunătățirea continuă si permanentă a calitătii vietii Dvs!

Noile Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală -cu Generatoarele de EnergieVitală încorporate-, apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectata si destinata în special pentru:

Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Control imediat – preluati controlul total asupra vietiiDvs., în toate domeniile de schimbare si perfectionare dorite!
Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Performante de varf –obtineti performante înalte în muncă, afaceri, studii, creatie si activitati sportive. Consolidati-vă încrederea de- si în sine, si atingeti nivelul maxim de performanta înmulte domenii ale vietii Dvs.
RAD 5 / ATG 5: Generator de Trend-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de Energie Vitala Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Intensificare –imbunatateste si intensifică în mod considerabil viata Dvs.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Autoperfectionare – unputernic ajutor în realizarea schimbarilor pozitive permanente dorite în toate domeniile vietii.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Marirea memoriei - învatati sa vă mariti baza de date si să extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Autovindecare - porniti sicontrolati procesul de autovindecare si regenerare a trupului, a organismului.
Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Eliberarea de stress –învatati cum să eliminati stress-ul, să promovati si să mariti relaxarea.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Trend Generator RAD 5 / ATG 5: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu 5 buc. de Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice in forma de roata, cu tunuri de argint, punctand -fiecare- centrul energetic, si cu 5 x 3 butoane de setare

Cu noile Echipamente- si Generatoare de EnergieVitală puteti acum să primiti un set de dispozitive ce pot avea o influenta majora si pozitivă asupra Dvs, si care Vă ofera calea spre varful piramidei, drumul spre o viata abundenta, fericita, imbelsugata si plina de impliniri.

Cu această noua tehnologie a Forței Vitale, acum puteti să Vă luati viata în propriile maini, să influentati decisiv- si pozitiv destinul Dvs.
Traditie Orientala combinata ingenios cu tehnologie Occidentala de ultima ora!
Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipament de Energie- si Forta Vitala
ATG 12 / ATGS 12000: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, Generator de Trend-uri Astrologice, dotat cu 12 buc. de Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice extrem de puternice confectionate din SuperOrgonita®

Acum exploatarea, subordonarea si controlul practic al Forței Vitale pentru un succes deplin, este foarte usoara!

Sarcina majora a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală -cu Generatoare de EnergieVitală încorporate- este aceea de a da putere si forță (ForțăVitală) gândurilor Dvs. pozitive- si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru imbunatatirea continuă si permanentă a calitatii vietii Dvs!

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală -cu Generatoare de EnergieVitală încorporate si Generatoare Chi & Generatoare Orgonice integrate- pot fi folosite si utilizate în-, si pentru orice activitate ce necesita si foloseste Forța Vitală, fiindcă ele generează- si emana Forța Vitală Cosmică Universală în mod continuu / încontinuu!
GEV (Generatorul de EnergieVitală) este un instrument de putere si un creator de trenduri- si tendinte favorabile în acelasi timp. RAD 5 / ATG 5: Generator de Trend-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de Energie Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 5 / ATG 5 Trend Generator (Generator de Trend-uri): Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu 5 buc. de Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice in forma de roata, cu tunuri de argint, punctand -fiecare- centrul energetic, si cu 5 x 3 butoane de setare (Generatorul nr. 5 fiind setat pe frecventa de 519 Hz) + Legatura Structurala RAOPTC cu disc de transfer unic, energizand niste suplimente alimentare, si -deasemenea- energizand-, purificand- si optimalizand -dpdv energetic- si incarcand cu Energie Vitală & Forță Vitală benefica, pozitiva si creativa un pahar de apa proaspata
(clic pe imagine pt a-l marii, apoi clic pe imaginea marita pt a revenii la dimensiunea originala)

Oricine poate să folosească Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală, fără orice efecte secundare (negative) si fără o pregatire spirituală minutioasa prealabilă, cine are o vedere- si viziune larga si cine este destul de deschis pentru a încerca o noua tehnologie de varf.

Cel mai important aspect este că elfunctioneaza la orice distanta!
Ati experimentat acesta -speram- cănd ati parcurs 'Testul de transfer'!

În concluzie putem deci să afirmăm că Energia Vitală Universală si -implicit- Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală impreuna cu Generatoare de Forță Vitală încorporate-, pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, in interesul nostru si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da forță dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia necesară atingerii telurilor propuse!

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala


Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Nici o problemă nu poate fi rezolvată la acelaşi nivel de cunoştinţe la care a fost creată”.
Albert Einstein

TEORIE și TEHNOLOGIE

Energia Vitală = Forța Vieții

Energii invizibile

Motto:
'Totul este Energie și Energia este totul'.
Alex Sandor Dezsi

Mare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile.
RAD 5 / ATG 5: Generator de Trend-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de Energie Vitala Mănuirea energiilor invizibile este una din principalele trăsături si caracteristici a speciei umane.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Trend Generator RAD 5 / ATG 5: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu 5 buc. de Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice in forma de roata, cu tunuri de argint, punctand -fiecare- centrul energetic, si cu 5 x 3 butoane de setare + Legatura Structurala RAOPTC cu disc de transfer unic, energizand-, purificand- si optimalizand un pahar cu juice de mere proaspat, totodata incarcandu-l si cu Energie Vitală & Forță Vitală Universala benefica, pozitiva si creativa

Aceaste trăsături sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.
Munca cu psihicul, lucrul pe planul mental, este una dintre cele mai vechi căi si modalitati umane de a mânui si manipula energia invizibilă, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înteles, si chiar de a crea tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere.

Cunoasterea legilor care guverneaza energiile electromagnetice (deasemenea invizibile), determină practic toate teoriile existente despre Univers, de la descrierea magnificelor Galaxii până la fizica subatomică.

Lumina vizibila este doar o mică parte, o mică sectiune a spectrului larg al undelor si vibratiilor electromagnetice.
Cea mai mare parte a acestui spectru este invizibilă.

Analiza conceptelor despre lumina vizibila, extinderea si dezvoltarea acestor concepte, au condus la cunoasterea energiei electromagnetice, a numeroaselor si multiplelor ei aplicatii în tehnologiile moderne.

Există -însa- si o alta energie cu care oamenii au fost, si sunt în contact, despre care au cunostinta de mii de ani, si pe care unii oameni -mai evoluati spiritual-, au utilizat-o dintotdeauna, practic de cănd omenirea se afla pe această planeta.
această energie este Energia Vitală.

De-a lungul istoriei, Energia Vitală & Forța Vitală a primit diverse nume.

Oamenii din vechea Indie o numeau PRANA.
această Energie Universală este considerata ca element de bază si sursă a vietii.
Cuvântul "Prana" se poate traduce ca: "energie absolută".
Prana este respiratia, suflul vietii, care trece prin toate formele si le da viata.
Practicarea Pranayamei si a exercitiilor de Yoga s-au dezvoltat din cunoasterea Pranei.

Vechii chinezi o numeau CHI.
Energia CHI :: Yin-Yang Toata materia vie sau neînsufletita este compusa si patrunsa de această Energie Universală.
Chi contine două forte polare: Yin si Yang.
cănd ele sunt în echilibru, sistemul, organismul viu este sanatos, boala manifestăndu-se ca un rezultat al dezechilibrului.
Practicile de Tai-Chi si Chi-Kung s-au dezvoltat din această cunoastere.

Japonezii o numesc KI.
Rei-ki ul utilizează această energie mai ales pentru vindecare.
Este folosită deasemenea si în artele martiale (orientale).

Polinezienii au numit misterioasa energie MANA.
Din ea a derivat si s-au dezvoltat practicile si exercitiile care poarta numele de Kahuna.

Practicantii- si cercetatorii din Vest au cercetat- și experimentat și ei această energie mistică.

Ei au folosit si utilizat mai multe nume pentru Forța Vitală (numele de obicei reflectâd un anumit aspect -cercetat- al ei):
Eter Solar
(Korschelt), fluid magnetic sau magnetism animalic (Mesmer), forță Odică (Baron von Reichenbach), Orgone (Reich), Aura (Kilner), Lumina Astrala (Papus), sau energie psihică (magicieni, samani), bioenergie (tămăduitori, vindecâtori), bioplasma (cercetatori sovietici), Energie Cosmică, Energie sau Lumina Creatoare, EnergieVitală Universală, Forta Vietii, Forță Vitală Cosmică si multe altele, ca să numim aici doar câteva 
Vezi si pagina respectiva, unde am adunat mai mult de 100 de nume a acestei energii mistice.

Franz Anton Mesmer a efectuat multiple cercetari si experimente cu Forța Vitală pe care a numit-o “fluid magnetic", sau "magnetism animal”.
Numele lui este strâns legat si de hipnoza ("mesmerizare").
Mesmer a fost primul care a inventat acumulatorului de EnergieVitală.
Pt mai multe informatii consulati si pagina respectiva despre Mesmer.

Baronul Karl von Reichenbach denumea aceasta energie misterioasa: Od.

Cu un secol în urma, în anul 1897, Korschelt a inventat un "Aparat de Radiatie Solara Eterică", pe care l-a folosit mai ales în scopuri terapeutice, pentru vindecare.

La începutul secolului, dr-ul Kilner a cercetat energia radiata de corpul uman prin filtre si ecrane colorate.
El a descoperit că "aura" (asa a numit el această energie), sufera modificări în cazul unor afectiuni sau boli, ceea ce a determinat mai tarziu, formularea unui sistem de diagnosticare pe baza culorii, formei si dimensiunii, a compozitiei si înfatisarii generale ale "aurei".

Dr.-ul psihiatru Wilhelm Reich, elevul si apoi colegul lui Sigmund Freud, a efectuat multiple experimente -stiintifice- cu cele mai moderne instrumente si aparaturi medicale electrice si electronice din vremea aceea.
El a denumit această energie "Orgone", sau "Orgon"(energia orgonică).
Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat că un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încărcat cu EnergieVitală.
A proiectat si un acumulator orgone cu straturi alternante, care maresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care Reich energiza oameni si diferite obiecte, si isi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului.
Pt mai multe informatii consulati si pagina aferenta despre Reich.

Prin anii '20-'30 a secolului trecut, dr. Abrams, un medic din San Francisco, experimentand si folosind si alte metode netraditionale de vindecare, inventeaza Oscilloclast-ul care poate fi considerat prototipul dispozitivelor radionice.

Spre mijlocul secolului dr. Ruth Drown si apoi dr. George De La Warr, creand noi instrumente pentru detectia radiatiilor tesuturilor vii, au inventat Radionica si dispozitivele radionice; un sistem de detectare, de diagnoza si vindecare de la distanta, in care atât pentru masuratori cât si pentru vindecări foloseau câmpul- si fluxul Energiei Vitale.

Anii ’90 au adus in sfarsit mult sperata si asteptata descoperire: inventarea Generatoarelor de EnergieVitală.

1100etDupa mai mult de 30 de ani de cercatari si experimente vaste si multiple cu Forța Vitală, Dl. Karl Hans Welz (in anul 1991) inventeaza si construieste primul Generator de EnergieVitală din istorie.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala EPG 1100 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator Chi & Generator Orgonic incorporat si integrat (1999)

La un an dupa inventia Echipamentului de Energie Vitală & Forță Vitală, a Generatorului Orgonic & a Generatorului Chi, in anul 1992, inventeaza un nou material: Orgonita™, care este si in prezent cel mai eficace si puternic material in acumularea Energiei Vitale.
Obs.: Aceste randuri apareau pe internet in anul 1998 - 1999, de atunci Orgonita a fost modificata- si perfectionata, rezultand in 2005 o matrice deosebita de mixtura de materiale specifice si speciale; SuperOrgonita®.

această descoperire si inventie, deschide- și face posibila -prin ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generatoare de forță- și EnergieVitală) preluarea- și utilizarea constientă a acestei forțe si energii pt multiple scopuri-, țeluri și obiective, de exemplu, in vederea utilizării lui in procesul de manifestare constientă. (!)

Dacă cercetam caracteristicile acestei energii mistice (cea a Energiei Vitale & Forței Vitale), vom observa că, pe langa asemanarile- si similitudinile care există intre energia electromagnetică (EEM) si ceaVitală (EV) există și diferente considerabile (chiar marcante).

Energia Vitală nu respecta 'legea entropiei' -din contra!-, si "călatoreste" altfel in spatiul nostru tridimensional.
Ea "traverseaza" spatiul delimitat si folosit de undele electromagnetice cu ajutorul legăturilor structurale.

Pornind de la acest fapt bine stabilit, si cu ajutorul teoriei hiper-spatiului dezvoltat de dl. Welz, putem deduce legea naturala de actiune care guverneaza actiunea Energiei Vitale: ea statueaza că,
"distanță ESTE REZULTATUL DIFERENTELOR STRUCTURALE ™".

Pentru orice activitate de succes -de obicei, la distanta- cu "energiile subtile" sunt necesare doi factori de baza:
RAD 5 / ATG 5: Generator de Trend-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoare de energie vitală Generatoare de Energie Vitală :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala legaturile structurale, care sunt alcâtuite din:
  Generatoare de Energie Vitală :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala legatura cu tendinta (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit), si
  Generatoare de Energie Vitală :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala legatura cu tinta (acesta reprezinta obiectul sau fiinta -persoana target- asupra căreia se doreste să se actioneze), si
Generatoare de Energie Vitală :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala factorul cel mai important!- Energia Vitală.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 5 / ATG 5 Trend Generator cu 5 buc. de Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice confectionate din SuperOrgonita®

Orice indeletnicire sau tehnică mentală, care face abstractie, nesocoteste sau pierde din vedere oricare dintre acesti factori, este sortita esecului, indiferent de intentie, nivel de pregatire spirituală, sau orice altceva. (!)

Energia Vitală & Forța Vitală este folosită si utilizată mai ales de câtre fiintele vii.
Stim că Energia Vitală este izvorul, este radacina tuturor activitatilor mentale, -deci implicit si a gândurilor-, stim că ea se poate transfera, radia si directiona.

Gândul este originea, izvorul si punctul de pornire a sentimentelor, a Cuvântului, intentiei si a faptei, deci si a evenimentelor sau a trend-ului dorit.
gândul este energie, si ca orice energie este si purtătoare de informatii.

Functia principală, sarcina primordială si de bază a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală -cu Generatoarele de Energie Vitală incorporate- este de a da putere si forță gândurilor Dvs. -pozitive- pentru ca ele să se poată si manifesta.

Reprogramati-vă viata cu această tehnologie noua si puternică!

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala


Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Materia este FORȚĂ latentã și FORȚA este materie liberã, neîncãtusatã".
Școli ezoterice

ECHIPAMENTELE DE ENERGIE VITALĂ & FORȚĂ VITALĂ
       - cu Generatoare de EnergieVitală încorporate -
ca și cele mai moderne și mai performante

ECHIPAMENTE MENTALE & PSIHOTRAINER-e

- Echipamente de activare, dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei -
:: Echipamente pt dezvoltarea personalitatii- si a sinelui ::
~ Echipamente pt Meditatie-, Relaxare si -re-Vitalizare ~

Neuro-Tehnologie™

în continuare vă prezentăm cea mai moderna si cea mai eficienta tehnologie a noilor Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e.

Inventarea Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală este cu siguranta cel mai important pas tehnologic al ultimului deceniu din secolul trecut, in domeniul auto -ajutorarii si -programării, a autocontrolului si controlului mintii, a dezvoltării si perfectionarii personalitatii, -deoarece noua tehnologie a Energiei Vitale folosită in Echipamentele- si Generatoarele de Forță Vitală, gaseste o utilizare ideala si ca noul Echipament Mental & PsihoTrainer.
LPOG 2400: Echipament de Energie- si Forta Vitala, Echipament Mental & PsihoTrainer
Energizare-, purificare- si optimalizare apa potabila cu LPOG 2400 HD:
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, Echipament Mental & PsihoTrainer
(Low Pulse Orgone Modul: Module de Pulsatie Orgonica de Frecventa -ultra- Joasa)

Unde cerebrale

Fiecare gând, sentiment sau senzatie, nivel de constientă si constientizare are ca si corespondent un model de unda cerebrala sau o frecventa specifică.

înainte de inventarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală si a Generatoarelor de EnergieVitală, cele mai eficiente metode de auto-ajutorare si -dezvoltare sau bazat pe studiul si cunoasterea functiilor creierului uman, a cărei stimulare era obtinuta prin stimuli audio-vizuali sau mini-socuri electice.LPOG 2400: Echipament de Energie- si Forta Vitala, Echipament Mental & PsihoTrainer

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament Mental & PsihoTrainer LPOG 2400 DL: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală pt Meditatie-, Relaxare si -re-Vitalizare.

Stimularea repetata cu lumina a determinat ca undele cerebrale să varieze si să urmeze aceeasi frecventa, intrand in rezonanta cu ele.
Acesta teorie a FFR, (Frequency Following Response) a fost una dintre cele mai insemnate descoperiri in acest domeniu.

Insa toate aparatele traditionale au un dezavantaj enorm: pentru a-si dezvolta eficacitatea, trebuiesc efectiv purtate an timpul functionarii.
Este evident că, chiar atunci cănd este mai mare nevoie de ele, aceste echipamente nu pot fi folosite.

In schimb, datorita noii noastre tehnologii si cu ajutorul ei, toate dezavantajele- si problemele -anterior- mentionate au fost rezolvate cu succes.

Atentie! :: Echipamente de Energie- si Forță Vitală -cu Generatoare de EnergieVitala incorporate-Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală -cu Generatoare de EnergieVitală incorporate- sunt echipamente- si dispozitive moderne si -totodata, foarte- eficiente, care dezvoltă- și generează incontinu - si neincetat!- Forță Vitală.
Forța Vitală ce emana din Echipamente este dinamică și pulsatorie.

Această caracteristică esentială a Forței Vitale -variatia și oscilația ei-, deschide perspectiva unei utilizari fascinante a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală.

LPOG 2400: Echipament de Energie- si Forta Vitala, Echipament Mental & PsihoTrainerDeoarece efectele electrice (foarte mici) masurate ale undelor cerebrale sunt rezultatul pulsatiilor Forței Vitale (variatii de energie Chi, energie orgonică) in creier, este mult mai logic să se transmita EnergiaVitală pulsatorie direct spre creier, mai degraba decât prin intermediul perceptiilor senzoriale, a ochilor si urechilor, prin flash-uri de lumina, sunete sau mini-socuri electrice.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 DL: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer, pt Meditatie-, Relaxare si -re-Vitalizare.

Este de-acum bine stabilit faptul că, creierul isi adapteaza modelul sau de unde cerebrale mult mai prompt, usor si eficient cănd este stimulat de câtre pulsul insusi al vietii,adică a Fortei Vitale.
Transmitand variatiile Forței Vitale, Echipamentul de EnergieVitală stimuleaza direct functiile vitale ale creierului!

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

(cu Generatoarele de Energie Vitală incorporate ) pot fi setate ca să dezvolte- si să emane Forță Vitală care pulseaza in domeniile de Joasa- si Ultra Joasa Frecventa (E.L.F. = Extremely Low Frequency) a undelor cerebrale corespunzătoare; Alfa, Beta, Delta si Teta.
JU 1000: Echipament de Energie- si Forta Vitala, Echipament Mental & PsihoTrainerBrainwaves / Unde cerebrale
JU 1000: Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală / Unde cerebrale

în raza câmpului de actine a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală -cu Generatoare de EnergieVitală incorporate-, creierul se acomodeza -aproape- instantaneu și isi regleaza undele cerebrale la frecventa acestuia, deci in acest caz, nu numai că se poate obține-, dar se poate și mentine mult mai ușor nivelul corespunzator de conștientizare.

In acest fel se manifestă superioritatea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală si a Generatoarelor de EnergieVitală, garantandu-vă totodată si superioritatea tehnologică in toate operatiunile utilizate.

  Neuro-Tehnologie

Este, cu siguranta, cea mai practică- si cea mai eficienta, cea mai simplă- si mai comoda, iar mai presus de toate, o tehnologie deosebit de atractivă pentru o persoana care doreste să profite de toate avantajele Neuro-Tehnologiei undelor cerebrale.

Ceea ce este insa si mai pasionant- si mai incitant, este faptul că, acum cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală puteti seta- si proiecta frecvente specifice undelor cerebrale, (frecventele corespunzătoare ale creierului) la distantă –la orice distanta!- si chiar si altor persoane pe care doriti sa-i ajutati, cu conditia să aveti o legătură structurală stabila buna!

Asta inseamna că puteti beneficia de avantajele utilizării Neuro-Tehnologiei™, și a Programării Neuro-Cibernetice™ (adică; cele mai avansate- si eficiente metode de autoprogramare -mentală).

Cea mai avansata- si eficienta tehnologie, o tehnologie de varf in domeniul Echipamentelor Mentale și a PsihoTrainer-elor, care au un potential nelimitat pt Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala


Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Lumea interioară este creatoare și tot ceea ce se află în lumea ta exterioară a fost creat mai întâi în cea interioară.”
Charles F. Haanel

RADIONICA și Energia Vitală

Dispozitive radionice acționate- și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală

Programarea Neuro-Cibernetică™

Dispozitivele Radionice alimentate cu Energia Vitală și propulsate cu Forța Vitală, -dezvoltate de noile Generatoare de EnergieVitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice)-, sunt instrumentele ideale unei vieti fericite, bogate, plina cu realizări si succese, si impliniri.

Dispozitive radionice actionate- si propulsate cu Energie- si Forta Vitală :: Programarea Neuro-Cibernetica :: Radionica si Energia Vitala Cu ajutorul lor, Energia Vitală & Forța Vitală poate fi modulată- si modelată în crearea unor trend-uri si evenimente favorabile, pentru atingerea scopurilor- si telurilor dorite, pentru obtinerea rezultatelor dorite- si programate; iar prin aceasta atributiile, posibilitatile si domeniul de utilizare a Echipamentelor de EnergieVitală devine aproape infinita, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitata doar de bogatia imaginatiei fiecărui utilizator!
RAD 1000: Dispozitiv radionice cu 3 butoane de setare actionat- si propulsat cu Energie- si Forță Vitală + 'legatura structurala' TC 99 (Cuplu Disc de Transfer)
RAD 1000: Dispozitiv radionic cu 3 butoane de setare a ratei radionice, actionat- si propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală  +  'legătură structurală' TC 99 (Cuplu Disc de Transfer)

Gândul este energie (gând = energie).
Concentrându-ne asupra unui obiect- sau asupra unei fiinte, -chiar dacă în mică masura, dar- și putem transmite energie.

Creierul uman este un strîlucit "instrument" pentru crearea- si stabilirea legaturilor.
Dacă ne concentram mental asupra unor locuri, evenimente, asupra unei persoane sau a anumitor persoane, etc., creierul nostru stabileste -automat- o 'legătură structurală'.

FPG 2400 :: Frequency Pattern Generator | Generator de Module Frecventiale (1998)  - Dispozitiv pt Magicianul ViitoruluiDezavantajul major al acestei metode -din punct de vedere al Programării mentale- este faptul că nu ne putem gândi- si concentra tot timpul asupra unuia si aceluiasi lucru.
Aceasta, deoarece "miscarea", saltul de la o imagine mentală la alta, este una din caracteristicile creierului uman.
De aceea, este foarte avantajos de a avea- si de a utiliza o tehnică- si o tehnologie, prin care putem "îngheta" aceste Legături structurale.

Un dispozitiv radionic "îngheata" legăturile structurale, la fel cum o fac si obiectele simbolice sau sigiliile magice.

Este un dispozitiv psihotronic / psionic care stabileste Legături structurale si pastreaza aceste legături si structuri un timp mult, mult mai îndelungat si pe o perioada mult mai lunga decât o poate face creierul uman.
De aceea, dispozitivul radionic mai poate fi numit si «sigiliu -magic- universal».
RAD 5 / ATG 5: Dispozitiv Radionic :: Generator de Trend-uri :: Echipamente de Energie- și Forță Vitală cu 5 Generatoare -puternice- de Energie Vitală in forma de roata, cu teava / tunuri de iradiere din argint, punctand -fiecare- centrul energetic, si cu 5 x 3 butoane de setare
RAD 5 / ATG 5: Dispozitiv Radionic :: Generator de Trend-uri :: Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu 5 Generatoare -puternice- de EnergieVitală in forma de roata, cu teava / tunuri de iradiere din argint, punctand -fiecare- centrul energetic, si cu 5 x 3 butoane de setare

Radionica se bazează pe întelegerea faptului că modelele de energie sau ritmurile fiecărei persoane sunt atât de unice, cum sunt si amprentele degetelor, si că fiecare parte a corpului, până la nivelul celulelor reflecta aceste "vibratii".

Atunci cănd boala, rana, infectia, stresul, poluarea, malnutritia sau lipsa de igiena determină ca aceste modele să devina dezechilibrate, intermitente sau intrerupte, si energia corespunzătoare este modificata sau alterata.
Program Radionic de Manifestare :: Programare Neuro-Cibernetica Acest tip sau model de energie alterata poate fi citita din orice parte a corpului si tratata prin trimiterea de mesaje -codate- cu ajutorul unor instrumente câtre corp, astfel încât acesta se poate vindeca singur prin restituirea curgerii de energie, prin restabilirea fluxului de energie.
Acesta este baza tratamentului cu ajutorul dispozitivelor radionice, a programelor radionice -de manifestare- si a Energiei Vitale.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare :: Programare Neuro-Cibernetica :: Program Manifestare cu o setare pt slabire / controlul greutatii

Dupa cum stim deja, nu este necesar ca 'pacientul' (persoana 'target') să se afle în apropierea dispozitivului, pentru că efectul este independent de distanta.
Este important -însa- acordul, cooperarea, atitudinea pozitivă si credinta ferma în vindecare a pacientului.

RAD 2200 HD :: Dispozitiv radionic Teoretic, cu ajutorul radionicii se poate trata orice tip de boala -afirmă unii practicanti-, dar urgentele si cazurile medicale grave, rănile și bolile care ameninta viata, trebuie să fie tratate întotdeauna de câtre un medic, fiindcă prezenta lui (si din punct de vedere etic) este indispensabila.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala O versiune mai veche -din anul 2001- a Dispozitivului Radionic alimentat- si actionat cu Energie Vitală & Forta Vitala RAD 2000

Radionica este utilizată si pentru tratamentul- si vindecarea animalelor si a plantelor.

Dezavantajul major al dispozitivelor radionice traditionale este lipsa de Forta Vitala, esential pt reusita programarii.
Ceea ce conteaza enorm pentru succesul operatiilor efectuate cu dispozitivele radionice este cantitatea- si intensitatea câmpului -dinamic- de Energie Vitală & Forță Vitală ce înconjoara dispozitivul radionic, precum si complexitatea si adaptabilitatea energiilor tendintei vizualizate si a scopurilor urmărite (trend).RAD 2400 :: Dispozitiv radionic

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv radionic cu 2 Generatoare puternice -de tipul HD- de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate- (anul 2003)

Programarea Neuro-Cibernetică™ este cea mai avansata forma de tehnologie a Energiei Vitale & Fortei Vitale.

Puteti opera PNC-ul Dvs. din intimitatea căminului-, sau din biroul Dvs., fiindcă Energia Vitală și Forta Vietii dezvoltata de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală -cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate-, prin- si cu ajutorul discului / discurilor de transfer (TC 99 / PBT 2400), sau a unei 'Legături structurale' adecvate, se va transfera asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde v-ati afla, la doar câteva metrii depărtare sau chiar pe meridianul opus.
RAD 2400 :: Dispozitiv radionic
RAD 2400 HD: Dispozitiv radionic cu 6 butoane de setare a ratei radionice (3 pt 'trend' si 3 pt 'target'), actionat- si propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală -cu 2 Generatoare puternice -de tipul HD- de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate-

Dispozitiv radionic :: Programarea Neuro-Cibernetica Dispozitivele noastre radionice actionate- si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală -prin Generatoarele de Energie Vitală înglobate-, pot fi folosite în orice activitate care necesita un câmp puternic de Forță Vitală, posibilitatile- si domeniul lor de utilizare este aproape infinita, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitata doar de bogatia imaginatiei fiecărui utilizator.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala


Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Cel ce nu știe nimic, este nevoit să creadă totul.”
Marie von Ebner-Eschenbach

E MAGIC ! "It's Magick" !

TEHNO-MAGIE !

Schimbare conștientă a realității cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a Programelor Radionice de Manifestare

Motto:
Tehno-Magie :: Echipament de Energie- si Forta Vitala "Magia este manipularea / manevrarea Energiei- si Fortei Vitale pt a afecta realitatea".
Tehno-Magie :: Echipament de Energie- si Forta Vitala "Magia este proiectia Fortei Vitale care este dinamizata de câtre vointa umana" / Tratat metodic de practici magice, de Papus
Tehno-Magie :: Echipament de Energie- si Forta Vitala “Magia este actiunea -de obicei, la distanta- care utilizează 'legături structurale' și Forța Vitală" / Magia Viitorului, de Karl Hans Welz

Cum se poate genera Energia Vitală & Forța Vitală...

care există pretutindeni si se manifestă în tot ceea ce există si ne înconjoara, care este prezenta în mintea tuturor fiintelor de pe Planeta, în toate activitatile mentale, deci si -implicit- în realizările- si succesele obtinute, în dragoste, în bogatia sufletească (si materiala) si în pacea interioara...
... citind mai departe veti afla curând!

Stim că toate activitatile- si îndeletnicirile spirituale și mentale
(rugaciuni, meditatie, -iar mai nou- diferite tehnici de auto-dezvoltare si perfectionare, precun si -desigur!- ''practicile magice'') sunt tehnici si -mai nou- tehnologii bazate pe EnergieVitală, care - impreuna cu diferitele ei teorii si teoreme - sunt fără îndoiala unele dintre cele mai vechi căi si modalitati umane de a-i da un înteles invizibilului, de a mânui energiile invizibile, si de a crea noi tehnologii pornind de la o asemenea întelegere.

Cunoastem mai multe tehnici care încearcă să exploateaze si să controleze Energia Vitală & Forța Vitală (ca un instrument de putere):
Program Radionic de Manifestare :: programare Neuro-Cibernetica vizualizare creativă, diferite tehnici de control mental (ex: metoda Silva), meditatie transcendentala, yoga, chi-kung, tai-chi, antrenament sau meditatie autogena, PNL (Programare Neuro-Lingvistică), reiki, radiestezia, artele martiale, practicile magice si samanice, cartografierea comorilor ("treasure mapping"), vindecări cu ajutorul mentalului, tamaduiri, Feng-Shui, etc., etc., -ca sa numim doar câteva.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Program Radionic de Manifestare rulat pe calculatoare personale pt diferite programari de 'trend'uri, in imagine o setare strategica pt a avea mai multi bani si -totodata- pt o crestere-continua- a veniturilor

Tot aici putem să mentionam si tehnicile de (auto)vindecare si tratamente (energetice) -de la distanta-, si desigur toate noile si diferitele tehnici -mentale- de auto dezvoltare si perfectionare a personalitatii, respectiv -și- schimbarea constienta a realitatii si manifestare constienta.

Toate aceste tehnici au un principiu comun de functionare care -eventual- pot să ajute la transformarea dorintelor în realitate (tangibila).

Toate programele -mentale-, metodele sau tehnicile (mentale), care are darul de a facilita obtinerea unor avantaje si au ca scop transformarea dorintelor si a viselor în realitate si atingerea telurilor fixate, utilizează fără exceptie (pentru că trebuie să utilizeze!) legaturile structurale si Energia- si Forța Vitală Universală.RAD 2000 :: Dispozitiv radionic

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 2000 Dispozitiv radionic cu Generator Chi & Generator Orgonic incorporat- si integrat, din anul 2000

Orice indeletnicire sau tehnică mentală, (sau operatiune 'magică'), care face abstractie, nesocoteste sau pierde din vedere oricare dintre acesti factori, este sortita esecului, indiferent de intentie, nivel de pregatire spirituală, sau orice altceva.

Putem deci să afirmăm, că -în acest sens- orice este ''magie'', (inclusiv tehnicile si metodele mentale amintite mai sus), care solicita- si utilizează -pentru buna ei functionare- legaturile structurale si Energia Vitală.

RAD 2000: Dispozitiv radionic cu 3 butoane de setare a ratei radionice, si buton de setare a frecventei, actionat- si propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală 

În cazul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală putem vorbi doar de infuente pozitive si benefice, pe noi însine sau pe alte persoane (care ne solocita ajutorul) putem să le încărcăm doar cu energie pozitivă benefică.

Cum generau vechii profesionisti Forța Vitală?

Diferite moduri în care vechi practicieni generau EnergieVitală...

încă din capitolul anterior a devenit evident că, pentru a actiona cu succes la distantă (chiar la sute si mii de mile depărtare) samanii, magicienii si tămăduitorii - în general: lucratorii spirituali - din toate timpurile, au trebuit să gasească modalitati de acumulare, si apoi, de generare a Fortei Vitale necesare sau a “puterii psihice”. 2400lpog2

Modalitatile si abordarile lor erau tot atât de variate pe cât erau si culturile, traditiile sau religia în care ei se nascusera si traira.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 HD (din anul 1999)

Practicantii mai evoluati au stiut întotdeauna cum să obtină Energia Vieții din Universul ce-i înconjura, astfel deveneau acumulatori vii de EnergieVitală, dar dupa cum stim, acumularea- si apoi generarea de Energie Vitală era destul de complicata-, anevoioasa- si dificila, si trebuie să admitem si faptul că aceste metode sunt ciudate-, greoaie- si învechite (si nu în ultimul rînd, ineficiente).
Dar Dvs. acum puteti genera usor Forță Vitală cu noile Echipamente de EnergieVitală!

Noul Echipament de EnergieVitală – un mod ușor, economic și practic de a produce Forță Vitală!

Dispozitive radionice actionate- si propulsate cu Energie- si Forta Vitala:: Echipamente de energie vitalăCu noile Echipamente de Energie Vitală & Fortă Vitală si Generatoare de EnergieVitală aveti un avantaj decisiv fata de toate metodele traditionale si fata de toti specialistii traditionali, precum si asupra tuturor acestor practicanti din timpurile (stră)vechi.

Echipamentul de Energie Vitală & Fortă Vitală -împreuna cu Generatorul de EnergieVitală- poate genera- si poate furniza fără întrerupere - încontinuu si în permanentă- Energie Vitală & Forță Vitală, de aceea, el este centrul de putere al succesului Dvs. personal, care vă conduce- si vă sprijină pe drumul Dvs. spre implinire si succes.

Acum aveti tehnologia care poate asigura o sursă continuă de Energie Vitală & Forță Vitală, deoarece folosind această noua tehnologie, încontinuu- si permanent, Vă puteti dota- si aproviziona pe Dvs. însivă (si chiar si pe altii!) cu Forță Vitală benefică, astfel puteti asigura si completarea permanentă periodică -atât de necesară- cu EnergieVitală.
Cu acest lucru -extraordinar- nici un mag / magician, saman sau tămăduitor nu se poate lăuda.

Nu uitati un lucru esential:
Echipamentele
de Energie Vitală & Forță Vitală, precum si Generatoarele de EnergieVitală Universală -în timpul functionarii- dezvoltă-, degaja- si asigură Energie Vitală & Forță Vitală încontinuu, tot timpul!
Preluati-il si folositi-il -constient!- in toate activitatile Dvs., spre meritul si succesul Dvs.!

ATG 12 / ATGS 12000: Echipament de Energie Vitală & Fortă Vitală, Generator de Trend-uri Astrologice -cu 12 Generatoare de Energie Vitală & Fortă Vitală in forma circulara de roata-

Sa fiti deci cu o treapta deasupra celorlalti -acum- este usor!
Aceasta este posibil, pentru că noul Echipament de Energie Vitală & Fortă Vitală -impreuna cu Generatoarele de EnergieVitală- vă asigură un avantaj tehnologic -garantat- asupra oricarei persoane, care nu are cunostinta- si nu utilizează aceste echipamente fiabile si extraordinare.

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală reprezinta noua solutie tehnologică a vechii probleme referitoare la generarea- si realizarea de schimbari pozitive permanente!

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala


Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Ai grijă de gândurile tale, ele devin cuvinte. Ai grijă de cuvintele tale, ele devin acţiuni. Ai grijă de acţiunile tale, ele devin obiceiuri. Ai grijă de obiceiurile tale, ele îți făuresc caracterul. Ai grijă de caracter, el îţi devine destin.”
Frank Outlaw

Chi CardChi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie


Chi Card
-ul Dvs. unic si personal (personificat), reprezinta o sursa inepuizabila de Energie Vitală & Forță Vitală creativa si benefica in buzunarul- sau portmoneul Dumneavoastra, si asigura o aprovizionare continua cu Energie Vitală & Forță Vitală CHI, impreuna cu toate avantajele- si beneficiile utilizarii acesteia!

Preluati- si utilizati -constient!- aceasta Energie Vitală & Forță Vitală omniprezenta-, pozitiva- si benefica ce emana din Card-ul Dvs. Chi -unic si personalizat-, in- si spre avantajul- si succesul Dvs.!

Cu ajutorul Chi Card-ului, (Chi Card / cartela de Energie Vitală & Forță Vitală),

puteti acum sa va bucurati de toate avantajele transferului continuu de Energie Vitală & Forță Vitală Chi, si, desigur -implicit- si de toate avantajele si beneficiile utilizarii acestei forte- si energii vitale universale, pozitive, creative si benefice.Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie | yoga / meditatie / relaxare
Veti avea un izvor nesecat- cu un flux puternic de Energie Vitală & Forță Vitală pozitiva si benefica pt mai putin de pretul unei cafele pe zi.(!)

Puteti avea acum intreaga energie-, forta- si putere de care aveti nevoie, pentru a ...
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet obtine succesul asigurat, mai repede- si mai usor
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet obtine rezultate mai efective-, mai semnificative- si mai eficiente, care arata- si ajung mai departe decat inainte oricand
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energiet preluati controlul in planul mental si sentimental (in dragoste, in afaceri, in management-ul valorilor, al banilor, in conducere si charisma, etc.) si sa preluati controlul asupra vietii- si a destinului insasi!

Pastrati- si purtati Cardul CHI in permanenta la- si cu dumneavoastra, si in curand veti fi energizat si vitalizat, veti fi incarcat cu Energie Vitala Chi benefica si pozitiva.
Comandati-va si activati-va Cardul CHI personal cât mai repede !!
Chi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-EnergieChi-Card, Card de Energie- si Forta Vitala Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala UniversalaAtâta timp cât avem rezultate rapide, solutii de durata, si schimbari pozitive permanente -pe care noi le dorim-, utilizarea echipamentului tehnologic modern, -a Generatoarelor de Energia Vitală combinate cu Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, a Echipamentelor Mentale & PsihoTrainer-elor actionate cu Forța Vitală Cosmică si a Dispozitivelor Radionice propulsate cu Forta Vietii, combinate cu Programele noastre Radionice de Manifestare si SuperManifestare,- este, cu siguranta, mult mai avantajoasa-, mai benefică-, mai potrivita si mai sigură pentru Dvs.!

Al Dvs. în succes, prosperitate și putere:
Karl Hans WELZ - inventatorul Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice), și
ALeX Sandor DEZSI, primul distribuitor in Europa, distribuitor autorizat si exclusiv in Europa Centrala- si de Est

Inapoi la pagina anterioara... Inapoi la inceputul paginii next...
Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Life Energy & Life Force', What Can Do For You...', 'Life Force & Technology', 'New Chi Mind Machines', 'Power Radionics', It's Magick! Techno-Magick'.
© Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

  Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)  Mai detaliat, cu -și- mai multe informații...

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Ce pot -şi ce nu pot- face pentru Dvs. Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală™ , şi cum vă poate ajuta o nouă- şi performantă tehnologie de vârf ?

Avantajele și beneficiile utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Energia Vitală
& Forţa Vitală este acea energie mistica, omniprezenta, pozitiva si creativa, care de-a lungul istoriei omenirii, a fost utilizata si intrebuintata intr-o diversitate- si pe o paleta foarte-foarte larga, a fost -si este!- folosita si in zilelel noastre in nenumarate aplicatii.
Aceasta energie poate fi întrebuintată- si folosita in oricare / fiecare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) si poate aduce avantaje însemnate si succese semnificative pt cel care il preia- si il utilizeaza constient si îl foloseste în mod corespunzător (!).

Tot aceasta energie este utilizata si in procesul de manifestare
(adică; în crearea constienta a realitatii, si în materializarea formelor gând), fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.

Fara un flux masiv- si continuu de Energie- si Forta Vitala, acel gând (formă gând), sau acea programare mentala pt manifestare, nu va avea sorti de izbanda, si acel proces de -re-formare a realitatii va esua.

RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie- si Forta Vitala Un flux dinamic si puternic de Forta Vitala.  Oriunde, tot timpul si neincetat. 
Energie si Vitalitate.  Protectie- si siguranta energetica. 
...Noi "doar" acestea vă oferim !!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

...Echipamentele de EnergieVitală & Forţă Vitală

-asa cum le arata si numele- genereza si emit -in permanenta si incontinuu- Energie- si Forta Vitala benefica si pozitiva, -de aici rezultă că- multitudinea- si diversitatea aplicatiilor Echipamentelor este limitata doar de imaginatia și fantezia fiecarui utilizator (ramanand totusi pe fundamentul realitatii... ;-))

Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală Universală

pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pt avantajul si succesul nostru si a celor dragi, pentru a da putere gândurilor -pozitive- si ideilor creative, pentru a da putere- si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forta si Puterea necesarã atingerii si dobandirii telurilor propuse!

Echipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală

pot fi ajutorul cel mai pretios in vederea de a avea întotdeauna la îndemână o sursă inepuizabilă de Energie- & Fortă Vitală, cu toate avantajele oferite ce decurg de aici, pot fi instrumentul extrem de valoros in mana Dvs. pt a obtine- si facilita succesul Dvs. binemeritat.

RAD 1000 :: Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala incorporat, alimentat si actionat cu Energie- si Forta Vitala Orgonica :: Echipament de Energie- si Forta Vitala Este cel mai rapid- si mai performant mod de a va energiza (neamintind, ca este -totodata- si cel mai simplu si mai elegant mod!), de a va incarca cu aceasta eneregie benefica si -respectiv- de a avea destula energie-, forta si vitalitate -pt a succede-.
Nici o alta metoda (meditatie, yoga, tai-chi, chi-kung, etc., etc.) nu va poate garanta aceste rezultate rapide-, concrete- si performante, pe care -doar- Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala va pot facilita- si va pot darui.

Noi va daruim exact ceea cea ce va oferim: energie vitala, forta si putere creatoare, cat si vitalitate !  
Ceea ce intreprindeti cu acesta comoara, si ce realizati cu ea, depinde doar -si exclusiv- de Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forţa Vitală (Forța Vieții)

generata- si emanata din noile Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã (care apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate şi destinate -pe lângă altele, în special- pentru ajutorul si suportul personal) poate fi folosita -si- pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare şi perfecţionare dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, relatii personale, sex si activitãti sportive
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Consolidati-vã încrederea de- si în sine, fiind -totodata- o persoana carismatica
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite si in toate domeniile vietii Dvs.
LPOG 2400: Echipament Mental (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala) | NeuroTechnologie: meditatie, relaxare, re-vitalizare, re-vigorare, eliberare stress Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Randament mai bun, si mult mai ridicat -in toate activitatile dorite-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Intensificare – îmbunãtãteste si intensificã în mod considerabil viata Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile si în toate domeniile vietii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil in dezvoltarea sinelui- si a personalitatii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Siguranta si protectie -energetica si informationala-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti si pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Conducerea si managementul vietii Dvs, (sau, a unei afaceri) - succese concrete si de duratã
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.
RAD 2400: Dispozitiv Radionic -actionat cu Energie- si Forta Vitala (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati- si sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund si mai eficient
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autovindecare - porniti- si controlati procesul de autovindecare si regenerare a trupului, a organismului si a celulelor cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Ameliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a Energiei- si a Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Programari complexe de TREND-uri pt succesului scontat, manifestarea situatiilor dezirabile, realizarea scopurilor si atingerea telurilor dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Amplificarea voinţei, persuatie si charisma
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Succes material, dezvoltare- si srealizari spirituale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã îmbunătăţirea relaţiilor sociale, comunicare avansata si dezvoltata
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Dezvoltarea personalitatii- si a sinelui

Dați- și asigurați energie-, forțã- și putere gândurilor Dvs. pozitive -și creative- pentru a se manifesta și pe planul fizic (material), în viața de toate zilele.
  Cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteți prelua controlul asupra vieții- și asupra soartei Dvs.!

Echipamentele de Energie Vitala genereaza- si emit in permanenta Energie Vitală & Forta Vitala benefica, ceea ce -apoi- poate fi folosita si utilizata in absolut toate activitatile efectuate si desfasurate pentru a obtine rezultate semnificative!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Folosirea- si utilizarea Echipamentelor de Energie Vitala este usoara si simpla.
Nu necesita implicarea de atitudini si/sau calitati extraordinare- sau deosebite, se poate invata repede si usor.

Echipamentele noastre speciale genereazã încontinuu si permanent Energie Vitală & Fortã Vitalã pozitiva, creativa si beneficã. (!)

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitalã

-prin intermediul Generatoarelor de Energie Vitala inglobate / incorporate- genereaza tot timpul, emana- si transmit incontinuu Forta- si Energie Vitala Universala, care -modulata corespunzator, prin intermediul- si cu ajutorul asa numitor "legaturi structurale" cum este de ex. discul cuplului de transfer de la TC 99- ajunge la "persoana tinta" / 'target', care poate prelua aceste energii benefice pentru a le utiliza cum crede cel mai bine de cuviinta, pt a-l folosi in vedea obtinerii rezultatelor preconizate, a atingerii scopurilor programate si a telurilor propuse.
Insa, este decizia -dar,- si rãspunderea fiecãruia pentru ce-, cum-, în ce scop si cu ce randament si eficacitate utilizeazã aceasta Energie !

Dvs.decideti si daca doriti sa beneficiati de multiplele avantajele ce va poate asigura aceasta noua tehnologie, obtinind rezultate proeminente, sau va pierdeti undeva in mediocricitate.
Posibilitatile sunt date.
Restul depinde -doar- de Dvs.!
Se pot si vor fi folosite doar în,- si pentru scopuri nobile si pozitive.

Prin achizitionarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã

veti fi proprietarul unor instrumente versatile puternice si extrem de eficace, cu acesta va veti darui posibilitatea de a avea in posesie un ajutor -invizibil- foarte eficient, care vã va da siguranta- si stabilitate, vã va ajuta sa prosperati, vã va asigura putere si tarie pt a invinge obiceiurile negative si ca sã le inlocuiti cu obiceiuri noi, pozitive si dezirabile, si vã va asigura permanenta Dvs. avansare si progres, si -datorita si rezultatelor obtinute- vã va marii increderea in sine, .
Este investitia cea mai buna, fiindca investiti in Dvs. si -implicit- in viitorul Dvs.!

Dati putere gãndurilor Dvs. pozitive și creative pentru ca sã se poatã manifesta în viata de toate zilele!
Dati FORTÃ (adica; Fortã Vitalã!) gândurilor- si ideilor Dvs. pozitive, si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã- si permanentã a calitãtii vietii Dvs!
Dati- si asigurati energie, fortã si putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta si materializa pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală puteti fi stapanul propriului destin si puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

Tot ceea ce vã trebuie pentru a reusi, este sã aveti vederi largi / deschise, sa existe vointa de a întoarce un buton si de a avea întelepciunea, dorinta si credinta, -precum si vointa si deschiderea- necesarã de a utiliza o tehnologie nouã în aspiratiile Dvs. de a vã îmbunãtati -continuu si permanent- viata.

Sarcina majorã a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã

este aceea de a da putere si fortã (Fortã Vitalã!) gândurilor Dvs. pozitive si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã si permanentã a calitãtii vietii Dvs.!

Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamentele- (si Generatoarele) de Energie Vitalã pot fi folosite si utilizate în, si pentru orice activitate ce necesitã si foloseste Forta Vitalã, fiindcã -atunci cand sunt puse in functiune- ele genereazã- si emanã Energie Vitală & Forta Vitalã Cosmicã în mod continuu- si neincetat!

Cu ajutorul unor dispozitive speciale (Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala),
Energia Vitalã poate fi modulatã si modelatã în crearea unor trend-uri (evenimente si situatii favorabile), pentru atingerea oricãrui scop pozitiv si obtinerea rezultatelor dorite; prin aceasta atributiile, posibilitãtile- si domeniul de utilizare a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã devine aproape infinitã, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitatã doar de bogãtia imaginatiei fiecãrui utilizator. (!)

Iatã de ce Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã (avand Generatoarele de Energie Vitală & Forta Vitalã încorporate) sunt instrumentele ideale prin care puteti sã vã sporiti puterea personalã, performantele, prosperitatea, puteti dobândii fericirea, echilibrul -interior- si succesul binemeritat; ele pot fi instrumentele decisive care sã vã ajute în transpunerea viselor Dvs. în realitate!

În concluzie putem deci sã afirmãm cã,
Energia Vitalã Universalã -si implicit Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forta Vitalã- pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor -pozitive- si ideilor creative, pentru a da putere- si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forta si Puterea necesarã atingerii si dobandirii telurilor propuse!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: What Can Do for You? ('Can Do' pages...), LifeEnergy - The Subtile Force & Power.

Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

  Mai detaliat...
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Avantajele și beneficiile utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală originale, direct de la Inventator & Producător


Ce pot
-și ce nu pot- face Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală™ pt. Dvs., și cum vă poate ajuta o nouă- și performantă tehnologie de vârf ?


Energia Vitală
& Forța Vitală, este acea energie mistica, omniprezenta, pozitiva si creativa, care de-a lungul istoriei omenirii, a fost utilizata si intrebuintata intr-o diversitate- si pe o paleta foarte-foarte larga, a fost -si este!- folosita si in zilelel noastre in nenumarate aplicatii.
Aceasta energie poate fi întrebuintată- si folosita in oricare / fiecare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) si poate aduce avantaje însemnate si succese semnificative pt cel care il preia- si il utilizeaza constient si îl foloseste în mod corespunzător (!).

Tot aceasta energie este utilizata si in procesul de manifestare (adică; în crearea constienta a realitatii, si în materializarea formelor gând), fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.
Fara un flux masiv si continuu de Energie Vitală & Forța Vitală, acel gând / formă gând, sau acea programare mentala pt manifestare nu va avea sorti de izbanda, si acel proces de -re-formare a realitatii va esua.RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie Vitală si Fortă Vitală cu 5 Generatoare -exterioare- puternice si performante de Energie Vitală & Forța Vitală

...Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală -asa cum le arata si numele- genereza si emit -in permanenta si incontinuu- Energie Vitală & Forța Vitală benefica si pozitiva, -de aici rezulta ca- multitudinea- si diversitatea aplicatiilor Echipamentelor este limitata doar de imaginatia si fantezia fiecarui utilizator (ramanand totusi pe fundamentul realitatii... ;-))

Un flux dinamic de Forta Vitala.  Energie si Vitalitate. 
Protectie- si siguranta energetica.  Oriunde, tot timpul, si neincetat. 
...Noi "doar" acestea va oferim !!

Daca a starnit si interesul Dvs. aceasta noua si performanta tehnologie, citind mai departe veti afla poate aduce schimbari pozitive importante in viata Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Echipamente de Energie- si Forta Vitala Ce pot face Echipamentele -originale!- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pt Dvs. (?)

Raspunsul este simplu si la indemana:
pot fi ajutorul cel mai pretios in vederea de a avea întotdeauna la îndemână o sursă inepuizabilă de Energie Vitală & Fortă Vitală, cu toate avantajele oferite ce decurg de aici, pot fi instrumentul extrem de valoros in mana Dvs. pt a obtine- si facilita succesul Dvs. binemeritat.

RAD 1000 :: Dispozitiv Radionic :: Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   
Motto:
'Dacă știm cum să generăm, să stocăm, multiplicăm și să emanăm energia (Energia Vitala!) într-o manieră eficientă, putem crea oricâtă prosperitate dorim. Dacă această energie este eliberată, ea poate fi direcționată și folosită pt a crea orice dorim'.
Deepak Chopra: The seven spiritual laws of success (Cele 7 legi spirituale ale succesului)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  RAD 1000 + TC 99 :: Dispozitiv Radionic cu cuplu disc de transfer (legatura structurala) :: Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forța Vitală (Generator Chi & Generator Orgonic) incorporat

Energia Vitală & Forța Vitală = Chi = Kí = Mana = Prana = Orgon / Orgone  = Vril = este ~combustibilul vital~.

Daca simtiti ca duceti lipsa din combustibilul energetic, alimentati-va si incarcati-va rezervorul energetic cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală!

Comandati Echipamentul de Energie- și Forta Vitală cel mai corespunzator scopurilor DvsAlegeti- si comandati Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală cel mai corespunzator, adecvat si prielnic pt Dvs. -si scopurilor Dvs.-, si începeti să receptionati aceasta energie mistica pozitivă cu toate beneficiile oferite.

Preluati-o constient- si lasati ca aceasta Energie Vitala Universala, pozitiva si benefica, sa pătrundă- si sa circule in tot corpul Dvs., simtiti cum aceste forte creative universale se revarsa peste tot, va încarcă si -totodata- va incalzesc sufletul, savurati-o astfel-, si faceti uz de toate avantajele- si beneficiile folosirii ei!

Veti simtii rezultatele pozitive si benefice utlizarii oricarui Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală in mai putin de un minut!

Chiar daca utilizati "doar" optiunea de a va energiza, folosind un Echipament de Energie Vitală & FortaVitală (chiar si cel mai "mic" si... cel mai ieftin), veti fi deja in avantaj -considerabil- fata de acei cca. 90-95% dintre oameni, care duc lipsa -unii acuta, altii deja cronica!- a acestei energii vitale universale -pozitive si benefice, atat de necesara (...si aici inca nici nu am amintit de celelate optiuni- si posibilitati, ca de ex.: transferul la -orice- distanta!- a energiei, energizarea- si incarcarea apei cu forta vitala, modulatia -fizica si virtuala- a energiei vitale, controlul obiceiurilor si -desigur- programarea de trend-uri pt procesul de manifestare si materializare a formelor gand (a trend-ului vizualizat) in crearea constienta a realitatii!).ATG 12 / ATGS 12000: Generator de Astro Trend-uri :: Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala

ATG 12 / ATGS 12000: Generator de Astro Trend-uri | Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală cu 12 Generatoare -exterioare- super puternice de Energie Vitală & Forța Vitală pt generarea trend-urilor astrologice alese si propice (incarcarea unui galon de juice cu trend-uri astroilogice special alese pt schimbarea- si solutionarea unor situatii indezirabile)  Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Va puteti incarca cu Energie Vitală & Forța Vitală benefica, pozitiva si creativa chiar daca utilizati cel mai "mic" Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală (din gama variata pe care v-il punem la dispozitie) in doar cateva minute!

Este cel mai rapid- si mai performant mod de a va energiza (neamintind, ca este -totodata- si cel mai elegant mod!), de a va incarca cu aceasta eneregie benefica si -respectiv- de a avea destula energie-, forta si vitalitate -pt a succede-. Nici o alta metoda (meditatie, yoga, tai-chi, chi-kung, etc., etc.) nu va poate garanta aceste rezultate rapide-, concrete- si performante, pe care -doar- Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală va pot facilita- si va pot darui.

Doar cateva minute zilnice (sunt de ajuns cca. 5 - 10-15 minute!) petrecute in preajma Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală (sau -și mai bine!- preluînd cantitatea- și fluxul energetic generat- și emanat de catre echipament, printr-o legătură structurală între echipament si Dvs., -si asta- oriunde v-ati afla!!), echivaleaza cu cca. 2-3 ore de tai-chi sau chi-kung, cu cca. 2- 3 ore de yoga, si cu cca. 1,5-2 ore de meditatie intensa, etc., rezultatul fiind -instantaneu- mai bun, si mai pretios.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  Legătură structurală: disc cuplu transfer TC 99

In zilele noastre ('secolul vitezei...' :-)), cine poate aloca 3-4 sau chiar 5 ore pe zii pt asa ceva, cine are timp sa faca -zilnic!- aceste exercitii -cateodata anevoioase si dificile- pt a avea acelasi efect, si pt a beneficia de acelasi avantaje, dar -totusi- obtinind ceva mai mult?
Ne întrebăm, nu este oare mai rapid, mai elegant, mai eficient si -nu in ultima instanta- mult mai performant, ca sa porniti Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală, si sa-l folositi -spre avantajul Dvs., doar- cateva minute pe zi??

Energizarea spatiilor cu energii planetare benefice si creative cu JU 99 :: Echipament de Energie- si Forta Vitala
Energizarea spatiilor prin simboluri astrologice cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală JU 99

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitală

generata- si emanata din noile Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã (care apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe lângă altele, în special- pentru ajutorul si suportul personal) poate fi folosita si pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfecăionare dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, relatii personale, sex si activitãti sportive
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Consolidati-vã încrederea de- si în sine, fiind -totodata- o persoana carismatica
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite si in toate domeniile vietii Dvs.
LPOG 2400: Echipament Mental (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Randament mai bun, si mult mai ridicat -in activitatile dorite-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Intensificare – îmbunãtãteste si intensificã în mod considerabil viata Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile si în toate domeniile vietii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil in dezvoltarea sinelui- si a personalitatii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Siguranta si protectie -energetica-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti si pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Conducerea si managementul vietii Dvs, (sau a unei afaceri) - succese concrete si de duratã
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.
RAD 2400: Dispozitiv Radionic -actionat cu Energie- si Forta Vitala (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati- si sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund si mai eficient
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autovindecare - porniti- si controlati procesul de autovindecare si regenerare a trupului, a organismului si a celulelor cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Ameliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a EnergieiVitale & a Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Programari complexe de TREND-uri pt succesului scontat, manifestarea situatiilor dezirabile realizarea scopurilor si atingerea telurilor dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Amplificarea voinței, persuatie si charisma
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Succes material, realizari spirituale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã îmbunătățirea relațiilor sociale, comunicare avansata si dezvoltata
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Dezvoltarea personalitatii- si a sineluikey :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală: cheia spre o viata plina de succese si realizari...

Energia Vitala este esența vieții.
Sarcina primordiala
a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală este de a genera- si emana aceasta energie benefica, pozitiva si creativa.
Sarcina noastra este de a o prelua -constient- si de a-l folosi in avantajul nostru, spre beneficiul celor dragi, precum si in ajutorul si suportul semenilor nostrii.
Asa sa fie...
AUMMM...
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală: un ajutor considerabil in drumul catre succes !

Dați- și asigurați energie-, forțã- și putere gândurilor Dvs. pozitive -și creative- pentru a se manifesta și pe planul fizic (material), în viața de toate zilele.
  Cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteți prelua controlul asupra vieții- și asupra soartei Dvs.!

ATGS 3000: Generator de TRENDuri Astrologice   ATGS 3000: energizarea unui birou cu ATGS 3000
Energizarea spatiilor, a locuintelor si birourilor cu trend-uri astrologice cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de Trend-uri Astrologice / Generator de Astro-Trend

Echipamentele de Energie Vitala genereaza- si emit in permanenta Energie Vitală & Forta Vitala benefica, ceea ce -apoi- poate fi folosita si utilizata in absolut toate activitatile efectuate si desfasurate pentru a obtine rezultate semnificative!

 
Energizarea, modularea si optimalizarea apei potabile
Energizare, revitalizarea, purificarea, optimalizarea si re-transformarea in apa-vie a apei potabile cu Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală Aqua Optimizer AO 2000
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Știință spirituală / Știința Energiei Vitale

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

     se poate ușor-, elegant și eficient(!) combina cu

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ si ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-e; pt meditatie si relaxare, revigurare si revitalizare, invatare rapida, eliberare de stress, armonizare, etc.

m AQUA Optimizer: Optimalizare apă și hrană. Energizați, încărcați cu energie- și forță vitală benefică-, și optimalizați apa potabilă și hrana Dvs. zilnică -de la orice distanță!-.

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale RADIONICA (-in afara celor amintite mai sus; pt a "fotografia" si a "ingheta" o forma de gand a unui trend dorit si programat, de a avea legaturi structurale sigure, stabile si non-fluctuante, care persista, pt procesul de manifestare si materializae forme gand, etc.)

mMAGIA. Tehno-Magie -si pe calculator cu ajutorul Programelor RADIONICE de Manifestare-!

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale ASTROLOGIA, prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare si e ergii zodiacale)

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale FENG SHUI. Cu ajutorul acestei tehnologii noi si performante veti putea energiza si încarca cu energii pozitive, benefice, creative si dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), si spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite si depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua

Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã -în general- pot fi împărțite în două -mari- categorii:

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care energizeaza- și incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală apa potabila și hrana cotidiană.
Fără excepție, fiecare echipament al nostru intră în această gamă largă și în această -primă- categorie!

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care -pe langa faptul ca pot energiza- și satura cu energie- și forta vitală apa potabila, însă -în plus!- pot elimina dpdv energetic informatiile nocive- și negative care se pot afla in apa potabila pe care doriti sa o consumati.
Aceste echipamente sunt cele de tipul Aqua Optimizer®.
[AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

respectiv -o alta categorizare-:

-  Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e
                                            Echipamente pt meditatie si relaxare

  blueb.gif (65 bytes)  Echipamente de Energie si Forta Vitala de tipul Standard (VITA / VITAL)
   yellowball -precum si Generatoarele de Forta Vitala- pot fi utilizate -printre altele- și pentru
            r energizare, pt incarcarea si energizarea diferitelor corpuri -pe mai multe planuri- și -cele de tipul AO- incarcarea cu Forta Vitala a apei potabile si a hranei, eliminarea informatiilor nocive, respectiv pt vitalizare si relaxare
[AO 1100, AO 2000, JU 99, JU 1000]

   yellowball noile tipuri de Echipamente Mentale -pe langa cele enumerate mai sus!- pot fi utilizate ca si cele mai moderne si eficiente "Mind Machines", printre altele si pt
            r relaxare, meditatie, contemplatie, pt sincronizarea- și armonizarea celor 2 emisfere ale creierului, pt invatare rapida, pt dezvoltarea- și desavirsirea personalitatii, etc.
[JU 99, JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD]

-  Dispozitive Radionice, psionice & psihotronice

   yellowball pe langa cele enumerate mai sus (!), dispozitivele Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite pentru a
            r trimite Energie Vitală & Forță Vitală benefica si creatoare, oriunde si pentru orice dorim, respectiv pentru
            r programare de trend-uri (adica; cu ajutorul Echipamentului veti putea gasi, seta si programa codurile radionice pt oricine si orice, pt orice persoana, obiect sau situatie -trend- vizualizata, iar Generatorul de Energie Vitala inglobata in Dispozitivul Radionic va emana- și va asigura incontinuu- și in permanenta energia-, forta si puterea creativa necesara programului radionic setat pentru a se manifesta, pentru a se materializa si a apare -si- pe planul fizic).
(Trend = situatie, tendinta -dorita si programata-)
[RAD 1000, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

Deci -pt o mai bună întelegere-;

gelb Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi /Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, (de tip Standard) pot fi folosite pt energizare, -re-vitalizare si incarcare (pana la saturatie!) cu Energie Vitală & Forță Vitală - și ca Echipamente Mentale oscilland pe -o singura- frecventa -ultra-joasa fixa -.

blueb.gif (65 bytes) Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e actionate cu Energia Vitala -in afara de cele de mai sus amintite- se pot utiliza pentru meditatie, relaxare, contemplatie, regenerare, sincronizarea celor doua emisfere ale creierului, invatare rapida, cresterea sinelui si dezvoltarea personalitatii.

hellblau Dispozitivele Radionice, psionice & psihotronice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -in afara ce cele enumerate mai sus- și pentru programarea de "trend"-uri (adica, cu ajutorul lor puteti lua si defini rata radionica a oricarui obiect, a oricarei persoane si a oricarei situatii si eveniment dorit si programat, iar Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală inglobat va emite, conferi si transmite transferand trend-ului vizualizat si ales incontinuu si neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (!), spre a se manifesta si spre a se materializa si pe planul fizic, pt a deveni realitate).

Idei și -gama largă de- utilizări

Fără a intra in detalii si explicatii amanuntite, incercam sa redam mai jos multitudinea de idei si utilizari ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală -indiferent de tip- adunata si colectata de la utilizatori din toate partile lumii.

Din feedback-urile receptionate, posesorii Echipamentelelor de Energie Vitală & Forta Vitalã au folosit- si le folosesc si in prezent in multiple scopuri, cu rezultate foarte bune si semnificatoare, si -deasemenea- au obtinut rezultate proeminente printre altele- si in / pentru:
JU 1000: Echipament Mental & PsihoTrainer + legatura structurala RAOPTC, energizand un mar pe frecventa de 7,83 Hz (rezonanta Schumann) energizare, vitalizare, pastrarea sanatatii,  profilaxie, relaxare, meditatie, contemplatie, autocontrol, tratament -energetic-, (auto)vindecare, wellness, fitness, dezvoltarea personalitatii, control -instant- in toate domeniile vietii, performante de varf in toate activitatile dorite, calm interior, armonie interioara, telepatie, ESP, precognitie, invatare rapida, marirea memoriei, eliberare de stress, protectie (protectie energetica), intarirea- si curatarea aurei, incarcarea-, echilibrarea- energizarea si armonizarea chakrelor, trezirea energiei kundalini, sporturi extreme, body building, somn adanc si revigorator, charisma, managementul obiceiurilor (schimbarea obiceiurilor indezirabile in cele dorite si benefice), popularitate, inspiratie artistica, ajutorarea copiilor, noi prietenii, marketing de succes, profesie (avansare profesionala), competitii sportive, sporturi de performanta, jocuri de noroc (casino), relatii -inter-umane, AO 2000 AquaOptimizer: energizare si purificare apa potabila si alimente :: Echipamentele de Energie- si Forta Vitalão noua dragoste, gasirea perechii potrivite, imbunatatirea vietii sexuale, aparare/protectie -energetica-, control mental, rejenerarea pielii, atragerea clientelei (in cazul unei afaceri), agricultura (protectia solului fertil impotriva insectelor), plante (irigatii cu apa energizata), bani/finante, marirea inteligentei, intuitie, ispiratie, talente artistice, programare neuro-lingvistica, pace interioara si liniste sufleteasca, energizarea hranii zilnice pt toata familia, "dilatarea timpului" (ajungerea intotdeauna la timp si in timp util unde trebuie), energizarea apei de baie, reducerea treptata a durerilor de cap (migrena) pana la disparitia totala, impotriva durerilor datirate schimbarii bruste a vremii, a fronturilor meteorologice, siguranta in trafic(!), asigurea masinii impotriva furtului, protectie energetica impotriva "vampirilor energetici", incarcarea si armonizarea chakrelor, charisma si dezvoltarea personalitatii, etc., etc., etc...

Super Manifestation radionic program
O setare foarte utila a Programului Radionic "SuperManifestation" prin metoda ADM (Manifestare Astro-Dinamica)

Notã:
Noi va daruim exact ceea cea ce va oferim: energie vitala, forta si putere creatoare, si si vitalitate !  
Ceea ce intreprindeti cu acesta comoara, si ce realizati cu ea, depinde doar -si exclusiv- de Dvs.!

Folosirea- si utilizarea Echipamentelor de Energie Vitala este usoara si simpla.
Nu necesita atitudini si/sau calitati extraordinare- sau deosebite, se poate invata repede si usor.

Echipamentele noastre speciale genereazã încontinuu si permanent Energie Vitală & Fortã Vitalã pozitiva, creativa si beneficã. (!)

Echipamentele -prin intermediul Generatoarelor de Energie Vitala inglobate / incorporate- genereaza tot timpul, emana- si transmit incontinuu Forta Vitală & Energie Vitala, care -modulata corespunzator, prin intermediul- si cu ajutorul asa numitor "legături structurale" cum este de ex. discul cuplului de transfer de la TC 99- ajunge la "persoana tinta" / 'target', care poate prelua aceste energii benefice pentru a le utiliza cum crede cel mai bine de cuviinta, pt a-l folosi in vedea obtinerii rezultatelor preconizate, a atingerii scopurilor programate si a telurilor propuse.

Insa, este decizia si rãspunderea fiecãruia pentru ce-, cum-, si în ce scop utilizeazã aceasta Energie !

Dvs.decideti si daca doriti sa beneficiati de avantajele ce va poate asigura aceasta tehnologie, obtinind rezultate proeminente, sau va pierdeti undeva in mediocricitate.
Posibilitatile sunt date. Restul depinde -doar- de Dvs.!

Se pot si vor fi folosite doar în,- si pentru scopuri nobile si pozitive. (!)

TC99: cuplu de transfer al Fortei- si Energiei Vitale :: legatura structurala  ,       TC99: cuplu de disc de transfer pt un transfer asigurat 100% a Energiei- si Fortei Vitale :: legatura structurala
'Legături Structurale': Cupluri de transfer TC 99 si RAOPTC
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Forta Vitalã Prin achiziționarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã

veti fi proprietarul unor instrumente versatile puternice si extrem de eficace, cu acesta va veti darui posibilitatea de a avea in posesie un ajutor -invizibil- foarte eficient, care vã va da siguranta- si stabilitate, vã va ajuta sa prosperati, vã va asigura putere si tarie pt a invinge obiceiurile negative si ca sã le inlocuiti cu obiceiuri noi, pozitive si dezirabile, si vã va asigura permanenta Dvs. avansare si progres, si -datorita si rezultatelor obtinute- vã va marii increderea in sine.
Este investitia cea mai buna, fiindca investiti in Dvs. si -implicit- in viitorul Dvs.!

Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală

Echipamente de Energie- si Forta Vitala sanatate, vitalitate, succese multiple si realizari depline...

Ce câstigați -printre altele- dacă comandați un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală

Să amintim doar cateva lucruri "simple", dar foarte importante: energie, forta, putere și vitalitate!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

gelb Ce NU pot face Echipamentele pt Dvs.?

Nu vor actiona in locul Dvs.!!!
Nici echipamentele, nici noi, nu putem actiona, realiza si indeplini rezultatele si telurile dorite si programate, in locul Dvs., doar Dvs. înșivă o veti putea face!!
Insa, -impreuna cu Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală- si cu ajutorul lor, Dvs. puteti contribui mult - mult mai eficient in obtinerea lor.

Cu ajutorul Energiei Vitale -si implicit prin utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală- veti fi mai sanatosi, mai fericiti, mai de succes si mai buni...
Efectele benefice apar deja chiar din primele minute-, ore- si zile de utilizare.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sarcina- și datoria principala a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

este de a genera Energia Vitală & Forta Vitala benefica, care apoi poate fi utilizata si folosita -constient- in oricare activitate a noastra, spre ajutorul si avantajul nostru si a celor dragi.

Deasemenea, Legea Atractiei este doar una dintre legile Universale -si spirituale- exista -pe langa acesta- si altele (poate mai importante), cum ar fi legea karmei (legea cauzei si efectului), legea vibratiei (sau o alta denumire -si o implicatie a ei; legea rezonantei -folosita mai ales in cazul Echipamentelor- si Dispozitivelor noastre Radionice, legea similaritudinii, legea legaturilor structurale, etc., etc.).

Cu ajutorul acestei tehnologii noi, visul de demult al omenirii sa realizat si sa infaptuit: cea a aprovizionarii neincetate si continue cu Energie Vitală & Forța Vitală benefica, pozitiva si creatoare. (!)

A fost demonstrat -si- stiintific beneficacitatea si avantajul utilizarii de lunga durata a Energiei Vitale & Fortei Vitale, respectiv a Echipamentelor de Energie Vitala:
pastreaza sanatatea, imbunatateste conditia generala a organismului, "alunga" boala, porneste procesul de auto-insanatosire, mareste vitalitatea si nivelul energetic al persoanei ce o utilizeaza, creste memoria si -in general- dezvolta personalitatea.
Venind vorba de boala, nu uitati: profilaxia -respectiv pastrarea sanatatii- este mai usor de realizat, si este intotdeauna mai buna decat vindecarea.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

LOPG 2400 DL :: Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitalaau un rol important si in reducerea, combaterea si eliminarea stress-ului, in procesul de relaxare -totala-, si in atingerea de nivele adanci si sanatoase de meditatie si in revitalizarea energetica.
Ridica randamentul, readuce bucuria de a trai, stimuleaza vointa si creste puterea psihica.

Deasemenea -si in-: combaterea si contracararea energiilor nocive si negative electro-magnetice emise de monitoare, televizoare, de cuptoarele cu microunde, tuburi fluorescente, etc., precum si a liniilor Hartmann si a zonelor de stress geopatic.

Toti cei care beneficiaza- si au din belsug din aceasta energie benefica creatoare, sunt mai sanatosi, mai vigurosi si mai energici, isi implinesc mai repede dorintele si isi ating mai usor scopurile si telurile stabilite si propuse, decat aceia care duc lipsa -acuta sau cronica- din aceasta energie benefica.

Acestea sunt si parerile si confirmarile acelor mai multe zeci de mii de persoane care -incepand din anul 1992 (cand s-a inceput comercializarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală) si pana in zilele noastre- sunt deja posesori mandrii ale acestor Echipamente.
Pt mai multe informatii, vezi si pagina 'Energie Vitală & Forța Vitală' / 'Gandul si procesul de manifestare'
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitalã

de-a lungul timpului, in mai multe culturi si civilizatii, a primit diferite nume si denumiri:
Chi, sau Qi- la chinezi, Kí, sau Khí - japonezi, Mana - polinezieni, Prana - hindusi, Pneuma - greci, Hike - egiptieni, Tinh - vietnamezi, Fluid Vital - alchimisti, Telezma - Hermes Trismegistus, Illiaster - Paracelsus, Fluid Magnetic - F A Mesmer, Od - Baron von Reichenbach, Ether Solar - Korschelt, Forta Vitala - L A Galvani, Spiritus - R Fludd, Elan Vital - Henri Bergson, Orgone (orgon) - W Reich, FortaX - L E Eemann, Ether Biodinamic - R Steiner, energie eloptica  - Dr. T. Galen Hieronymus, bio-plasma - fizicieni rusi, Bio-Energie - tamaduitari, etc., etc.
(Pe o pagina de-a noastra am adunat peste 100 de nume a acestei energii universale mistice!)

EnergieVitală pentru oameni grabiti...

Daca nu aveti timp ca sa meditati ore in sir -de mai multe ori pe zii-, daca nu aveti timp -si chef- sa efectuati exercitii de yoga -in pozitii intortochiate- mai multe ore pe zii, daca nu aveti timp sa faceti exercitii de chi-kung sau tai-chi zilnic timp de mai multe ore zilnic, atunci...
-doar- apasati butonul de pornire a Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală si veti beneficia imediat si instantaneu de toate avantajele acestei energii vitale universale divine, pozitive, benefice si creative. 

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală WELZ: putere si vitalitate !
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Principalele avantaje ale utilizarii Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală Universală

Deci, cum vã poate ajuta o tehnologie de avangardã a Generatoarelor de Forta Vitala, si a Echipamentelor de Energie Vitalã, a Dispozitivelor Radionice propulsate cu Forta Vitalã, si a Echipamentelor Mentale si PsihoTrainer-elor, pentru dezvoltare si perfectionare a mintii si a inteligentei?!

meditatie, relaxare :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaDl. Karl Hans Welz-, a condus experiente stiintifice nenumãrate cu Energia Vitalã si a elaborat o tehnologie care, - de-acum încolo- poate fi utilizatã de toti aceea care au un orizont de vederi mai larg deschise, toti cei care vor sã-si ia viata si soarta în propriile mâini formându-si ei -constient- destinul si doresc sã obtinã un avantaj semnificativ în toate domeniile vietii si în toate activitãtile lor.

Utilizãnd spiritul american, inventatorul Generatoarelor- și Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, a fãcut ca aceastã nouã tenhologie sã fie foarte practicã pentru utilizarea- si folosirea ei în viata de toate zilele, pentru îmbunãtãtirea continuã si permanentã a calitãtii vietii!

Cu noile Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală, cu Generatoare de Energie Vitalã incorporate, puteti acum sã primiti un set de instrumente- si dispozitive performante, ce pot avea o influentã  pozitivã majorã asupra Dvs, si care vã oferã calea spre vârful piramidei, drumul spre o viatã  fericitã, abundentã, îmbelsugatã si plinã de împliniri.
Cu aceastã nouã si uimitoare tehnologie toate acestea le veti putea realiza!

Dati putere gãndurilor Dvs. pozitive pentru ca sã se poatã manifesta în viata de toate zilele!
Dati FORTÃ (adica; Fortã Vitalã!) gândurilor- si ideilor Dvs. pozitive, si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã- si permanentã a calitãtii vietii Dvs!

womanprofessionalmansuccess

Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã

împreună cu Generatorul de Energie Vitală & Forta Vitalã (Generator Chi /Qi & Generator Pranic & Generator Orgon/Orgonic) -integrat și încorporat în echipament- este, cu sigurantã, cel mai important pas tehnologic al ultimului deceniu -a secolului trecut-, în ceea ce priveste auto-ajutorarea, auto-programarea și vindecarea, dezvoltarea personalitãtii-șsi a sinelui, si al controlului mintii -și de la disntață!-.

Aceastã nouã si extraordinarã tehnologie este proiectatã pentru a vã ajuta sã atingeti si sã obtineti schimbãri pozitive permanente!

Noul Generator de Energie Vitalã este componentul cheie a noii noastre tehnologii.
Este sursa de putere în <Echipamentele noastre de Succes>.

Puteti folosi acest Echipament pentru a vã ajuta sã gãsiti solutii permanente si ideale la cele mai presante provocãri.
O puteti utiliza pentru a obtine un avantaj semnificativ- si decisiv în toate problemele personale, în relatiile cu altii, în preocupãrile- si negocierile de afaceri, în studiu si creatie, aspiratii sportive, legãturi -inter-umane si prietenii, în dragoste si sex, prosperitate, realizari materiale, evolutie spirituala, succese si realizãri depline în viata de zi cu zi!

Cu aceastã nouã Tehnologie a Fortei Vitale, acum puteti sã vã luati viata în propriile mâini, sã influentati decisiv si pozitiv destinul Dvs.!

Traditie Orientalã combinatã ingenios cu -performanta- Tehnologie Occidentalã de ultimã orã!

Energia Vitală & Forta Vitalã stã la baza existentei, fiind suflul vietii, ea este sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale si mentale (rugãciuni, meditatie, etc.) precum si a tuturor activitãtilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autovindecare, autoprogramare si -perfectionare, autocontrol si control al mintii, dezvoltarea personalitãtii, etc.).

Forta Vitalã este acea energie subtilã sau putere/fortã psihicã, care se manifestã si este folositã - fãrã exceptie! - în toate activitãtile mai sus mentionate, fiind mediumul sau purtãtoarea între scopul sau efectul dorit, si tintã.
Un adevãr demult stiut (dar uitat- sau marginalizat in zilele noastre):
  fãrã Energie Vitală si Forta Vitalã nu existã actiune sau efect la distantã!
Dovada acestui fapt ati putut-o observa atunci când ati efectuat Testul nostru pt transferul la -orice!- distanta a Energiei- si Fortei Vitale !

Energia Vitalã constituie secretul schimbãrilor pozitive permanente, a controlului asupra mentalului, deoarece Forta Vitalã este motorul si sursa de putere a tuturor activitãtilor si îndeletnicirilor mentale! 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală ?

Rãspunsul este -deasemenea- simplu si la îndemânã:
oricine, cine are o viziune larga- si cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de vârf.

Oricare persoana inteligenta cu vederi largi, si oricine doreste, poate sã foloseascã Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forța Vitală, fãrã limitãri, si fãrã orice efecte secundare (sau negative).
O pot folosi atât tinerii, cât si vârsnicii (fãrã limite de vârstã), atât bãrbatii cât si femeile, intelectuali si muncitori, profesori si dascãli, studenti si elevi, oameni de afaceri sau angajati, artisti, sportivi sau suporteri, îndrãgostitii sau cei deceptionati, cei sãnãtosi sau bolnavi, si -practic- toti accea care pot utiliza constient Energia Vitală & Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile- si interesele.

Dati- si asigurati energie, fortã si putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta si materializa pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală puteti fi stapanul propriului destin si puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

In legatura cu procesul de manifestare si al Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală exista un singur secret: folosirea -constienta!- cat mai eficientă a fluxului energetic puternic degajat- si emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, in toate actiunile si indeletnicirile Dvs.!

Controlul greutății

Echipamente de Energie- si Forta Vitală :: control greutate, weightloss, slabireEste important de amintit si rolul esential jucat in controlul greutatii (cu un cuvant mai "urat"; in procesul de slabire), succesele usoare dar -foarte- semnificative atinse cu ajutorul Echipamentelor si cu ajutorul teoriei folosite in acest scop.

Controlul greutatii / slabire | Echipamentelor de Energie- si Forta Vitală :: 

Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală & Forță Vitală este ușoară și simplă!

Și încă pentru ce puteți folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forțã Vitalã?

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a Energiei Vitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortã Vitalã, în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei, respectiv a Programãrii Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fatã cea mai avansatã si eficientã metodã de auto-ajutorare, auto-programare si -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a deveni mai relaxat si mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitalã -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitalã sã pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învãtarea mai rapidã, cu  îmbunãtãtirea si dezvoltarea memoriei si inteligentei, etc.;
(vezi si pagina despre Echipamentele Meentale & PsihoTrainer-e)

Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament MentalEchipamente de Energie- si Fortã Vitalã asigurarea-, generarea- si emisia de Energii Vitale active si creative, adecvate, benefice si potrivite schimbãrii în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, si ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a furniza- si a asigura Energie Vitală & Forta Vitalã în,- si pentru orice activitate (cotidianã) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnasticã -aerobicã-, precum si pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- si înlocuirea lor cu altele -mai utile si sãnãtoase, precum si pentru cure de slãbire, scãdere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzãtor, renuntare mai usoarã la vicii: tigarã-fumat, alcool-bãuturã, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bunã si mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a preveni bolile, îmbolnãvirile, respectiv tratarea si vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientã a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecãrii), si pentru a fii- si rãmâne sãnãtosi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã protectie si sigurantã -energeticã-;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã pentru diferite exercitii fizice si activitãti sportive -nu numai de performantã-;

protectie si siguranta -energetica | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament Mental

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã ajutorarea persoanele sensibile la schimbãrile vremii, (tratarea si vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã energizarea-, purificarea- si optimalizarea apei potabile si a hranei zilnice (energetizarea apei si a alimentelor);

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea si cunoasterea unor noi stãri si nivele mentale, în îmbunãtãtirea constientizãrii, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum si a meditatiei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã eliminarea efectelor negative ale poluãrii electromagnetice; ca si cele ce apar în vecinãtatea liniilor de înaltã tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

          deasemenea:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã explorarea puterii si a posibilitãtilor nemãrginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã o mai bunã a folosire a creierului, a mintii si a memoriei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã armonizarea celor douã emisfere cerebrale; o mai bunã sincronizare;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea scopurilor si telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã echilibrarea- si energizarea chakrelor, -dirijarea constientã a Fortei Vitale cãtre centrele vitale de energie subtilã;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã precognitie;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã telepatie;

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 si 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 si 2
Chakra nr. 1

și / sau...: prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive, etc., etc.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

exclam Echipamentele noastre -generatore- de Energie Vitală & Forța Vitală se pot folosi foarte eficient si pentru cresterea performantelor sportive:

womanyogawhitesmallmanweightswomanswimmingtestépítés, body buildingmankayakersmall
manjetskimangolfgreenmanskihill
sportslineofscrimmagemancliffhanger
Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală recomandat: Performer 2400 / SportPerformer 2400
Performer 2400 / Sport Performer 2400 :: Echipament de Energie- și Forța Vitală  0lee  
Lee Benneth, maestru/sensei karateka 5 dani centura neagra, dublu vicecampion mondial
(distribuitor al Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală in Marea Britanie)

Vezi si Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, pentru mai multe informatii!

keysuccesAmintiti-vã de un avantaj cheie:
Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã functioneazã la orice distantã!!

Datoritã transferului direct de energie la orice distantã (vezi ca dovadã Testul cu transferul de Energie Vitală & Forta Vitalã), nu este nevoie sã purtati aceste aparate puternice cu Dvs.

Puteti opera Programarea Dvs. Neuro-Ciberneticã, puteti realiza managementul tendintelor de actiune si vã puteti energiza si vitaliza din intimitatea cãminului Dvs., oriunde vã veti afla!
Oricând si oriunde!

Luati doar discul de transfer al lui TC 99 sau PBT 2400 cu Dvs., purtati-l asupra Dvs., puneti-l în buzunar sau în servieta/posetã, si Forta Vietii generatã- si degajatã de Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitalã se va transfera si se va revarsa prin- si cu ajutorul discului de transfer asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde vã veti gãsi, fie la câteva blocuri distantã de casa / locuinta Dvs. -unde se aflã si functioneazã Echipamentul Dvs.-, fie pe meridianul opus al globului.

Veti afla mai multe detalii si moduri de utilizare ale acestei metode exceptionale, precum si instructiuni de folosire pas cu pas , în Manualul de Utilizare online, pe care îl veti putea citi odatã ce ati comandat Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitalã,  precum si cu celelalte echipamentele comandate, respectiv va vom da toate informatiile necesare- si utile pt a utiliza Echipamentul Dvs. comandat la capacitatea lui maxima.

Atingerea si împlinirea telurilor si scopurilor Dvs. este mai aproape ca niciodatã, pentru cã Energia Vitală & Forța Vitalã este forta conducãtoare si sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale si spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorialã sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã, ESP), etc.
De fapt, în lumina noii tehnologii a Fortei Vitale, ceva surprinzãtor s-a întâmplat: ceea ce în trecut a fost privit ca fiind "paranormal" apare acum ca ceva cu totul si cu totul firesc.
Toate aceste fenomene sunt acum usor de explicat ca pãrti ale unei tehnologii care utilizeazã Energia Vitală & Forța Vitalã.

Acum exploatarea, subordonarea si controlul practic a Energiei Vitale și Forței Vitale pentru un succes deplin, este mai usoarã! Tot ceea ce vã trebuie pentru a reusi, este sã aveti vederi largi / deschise, sa existe vointa de a întoarce un buton si de a avea întelepciunea, dorinta si credinta, -precum si vointa si deschiderea- necesarã de a utiliza o tehnologie nouã în aspiratiile Dvs. de a vã îmbunãtati -continuu si permanent- viata.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sarcina majorã a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã

este aceea de a da putere și de a asigura energie și fortã (Fortã Vitalã!) gândurilor Dvs. pozitive si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã si permanentã a calitãtii vietii Dvs!

Sport Performer 2400 | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala UniversalaEchipamentele- (si Generatoarele) de Energie Vitalã pot fi folosite si utilizate în, si pentru orice activitate ce necesitã si foloseste Forta Vitalã, fiindcã -atunci cand sunt puse in functiune- ele genereazã- si emanã Forta Vitalã Cosmicã și Universală în mod continuu- si neincetat!

Cu ajutorul unor dispozitive speciale (Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală), Energia Vitalã poate fi modulatã si modelatã în crearea unor trend-uri (evenimente si situatii favorabile), pentru atingerea oricãrui scop pozitiv si obtinerea rezultatelor dorite; prin aceasta atributiile, posibilitãtile- si domeniul de utilizare a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã devine aproape infinitã, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitatã doar de bogãtia imaginatiei fiecãrui utilizator. (!)

Echipamentul de Energie Vitală & Forțã Vitalã va proiecta aceastã Forțã a Vieții modulatã spre orice tintã (target) pe care ati ales-o, si va face acest lucru încontinuu!

Iatã de ce Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitalã (avand Generatoarele de Energie Vitală si Forta Vitalã încorporate) sunt instrumentele ideale prin care puteti sã vã sporiti puterea personalã, performantele, prosperitatea, puteti dobândii fericirea, echilibrul -interior- si succesul binemeritat; ele pot fi instrumentele decisive care sã vã ajute în transpunerea viselor Dvs. în realitate!

Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã este si un generator de putere- si un creator de trenduri -si tendinte- favorabile în acelasi timp.

Unul dintre cele mai importante aspecte este cã el functioneazã la orice distantã!
Ati putut experimenta deja -sparam- acesta, atunci când ati parcurs Testul de transfer!
(Dacã pânã acum nu ati parcurs-o, vã recomandãm sã o efectuati si sã povestiti despre aceastã experientã interesanta prietenilor- si cunostintelor Dvs.!)

Cu noua tehnologie a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã, puteti acum sã primiti un set de unelte care vã pot influenta pozitiv (si decisiv) în drumul Dvs. spre o viatã fericitã, îmbelsugatã si plinã de împliniri.

O VIATÃ CARE ESTE ÎN EXCLUSIVITATE SUB CONTROLUL DUMNEAVOSTRÃ !

Atingerea și împlinirea țelurilor și scopurilor Dvs.

este mai aproape ca niciodatã, pentru cã Energia Vitală și Forta Vitalã este forța conducãtoare si sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale si spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorialã sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã, ESP), etc.

În concluzie putem deci sã afirmãm cã Energia Vitalã Universalã - și implicit Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de Putere integrate, pot fi folosite pentru orice scop nobil si pozitiv, în interesul nostru si al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere si fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesarã atingerii telurilor propuse!

Inapoi la inceputul paginii...

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: What Can Do for You? (Can Do pages...), Thoughts are Things?!, LifeEnergy - The Subtile Force & Power of the Univers.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala) Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale;
technologia viitorului, acum!

Tehnologia Chi & Tehnologia Prana & Tehnologia Orgone :: Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale Universale

Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală, în timpul functionării, generează- și emit (încontinuu și neîncetat!) Energie Vitală & Fortă Vitală benefică, pozitivă și creativă, ceea ce poate fi preluată- și utilizată în orice activitate dorită !

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale,

respectiv, Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală pot fi folosite-, și se pot combina usor-, elegant și eficient(!) cu

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Neuro-Tehnologia

adica; Technologia Frecventelor Joase- și Ultra-joase, rezultand Echipamentele Mentale & PsihoTrainere.
Recomandat in primul rand pt meditatie și relaxare, eliberare de stress, revitalizare, imbunatatirea memoriei, invatare rapida, etc-.
Website-uri dedicate: www.echipamentmental.ro / www.echipamentementale.ro | www.psihotrainer.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer™: Energizarea-, optimalizarea- și purificarea apei și a hrănii

Energizarea (incarcarea cu Energie Vitală & Forța Vitala benefica)- și purificarea apei potabile și optimalizarea ei (rezultand ApaVie!), precum și a hranei.
Website-uri dedicate: www.aquavital.ro | www.aquavitalita.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Radionica (Psionica & Psihotronica)

pt programarea diferitelor trend-uri dorite.
Website-uri dedicate: www.radionica.ro | www.psihotron.ro | www.psionica.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Astrologia (Manifestare Astro-Dinamică™)

prin programarea și setarea diferitelor trend-uri astrologice.
Website dedicat: www.astrotrend.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Feng Shui | Feng Shui Dinamic™

Puteți energiza și încarca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui -Energia Vitala CHI- la alegerea Dvs., spatiile și locatiile în care traiti, fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti!
Website-uri dedicate: www.fengshuidinamic.ro | www.fengshuiplus.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Magia | Tehno Magie™

Tehno-Magie -si- pe calculator cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala și a Programelor Radionice de Manifestare !
Website dedicat: www.tehnomagie.ro

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare cu ajutorul Chi Card-ului

Website-uri dedicate: www.chicard.ro | www.cardchi.ro

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: New LifeEnergy & LifeForce Technology.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
(Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice, manufacturate din Orgonita® și SuperOrgonită®, direct de la Inventator & Producător !)

       Printre altele...
              Echipamente de Energie- și Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum (doar pt un interval de timp limitat) GRATIS: Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale și Forței Vitale Universale »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) Navigare prin site

Pentru a naviga mai cu ușurinta pe site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina- sau informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (!),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Utilizați funcția de "căutare" / "Search" (de mai jos).

Introduceți cuvântul cheie căutat -fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î ,Ă)

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale
Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: AquaVita™ & AquaOptimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie Vitala si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !
 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale: Beneficii | Avantaje și Aplicatii ~ | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: > | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale: Beneficii | Avantaje și Aplicatii ~ ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Tehnologia-Energiei-Vitale---Fortei-Vitale--Beneficii---Avantaje-si-Aplicatii-- | Titlul acestei pagini: Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale: Beneficii | Avantaje și Aplicatii ~