www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / H2O: Povestea Apei
     
 

  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

H2O: Povestea Apei

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) Motto:
"APĂ! Nu ai nici gust, nici culoare și nici aromă, tu nu poți fi definită, ești savurată, ești gustată și consumată fără ca să poți fi cunoscută. Nu necesarul ești tu pentru viată, ci ești viața însuși."
Antoine de Saint-Exupery

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală: energizarea-, revitalizarea-, și optimalizarea apei potabile (Apa Vie)

H2O

sau;


Povestea Apei...

Apa este materia vietii.

Puteți să vă gândiți la apă ca la o ființă vie.
Când izvoraste din pamant, dintr-un izvor montan curat si limpede, este efectiv vie, este insasi materia vietii, este hranitor- si invigorator!ATG 12 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala: energizarea-, revitalizarea-, si optimalizarea apei potabile

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală ATG 12 / ATGS 12000 (Generator de Trend-uri Astrologice) cu 12  Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală super-puternice si performante, energizand- si incarcand cu Energie Vitală & Forţă Vitală benefica si pozitiva -pe frecventa modulata de 7,83 Hz (frecventa / rezonanta Schumann) un galon de juice de mere

Consumarea acestei ape -in aceste conditii- este invigorator si reimpraspator, in acea faza si acea -din pacate, prea scurta- perioada.
Este vie, atunci cand vine din adancuri-, si izbucneste din izvoare curate si limpede, este vie atunci cand continua sa curga in paraiase din varf de munte, si sa parcurga prin rauri sanatoase in toata calea ei pana la ocean, si este vie atunci cand se revarsa in mari si oceane.

Astfel, puteti considera oceanul insusi, ca fiind cea mai mare- și cel mai larg organism viu de pe planeta.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Cu totii cunoastem faptul ca suntem alcatuiti 65-70% din apa, si suntem constienti ca nu putem sa traim fara ea, fiindca -practic- nu poate exista viata fara ea.

De aceea, si prin urmare, apa pe care o bem, ar trebui cu siguranta sa fie- si sa reprezinte, materia vieții. (!)Echipamente de Energie- si Forta Vitala: energizarea-, revitalizarea-, si optimalizarea apei potabile (ApaVie)

Deci, este evident ca, ceea ce ar trebui sa bem- si sa consumam, este -sau, ar trebui sa fie, o- apa vie, pura si sanatoasa, asa cum -chiar- Natura ne-a daruit-o, si ne-a furnizat-o vreodata (in zorii evolutiei noastre), si continand, in mod ideal, cat mai multa Energie Vitală & Forţă Vitală posibil. (!)

Cu siguranta, nu aceasta este apa pe care o primim, si pe care -suntem nevoiti sa- o consumam -zi de zi-!

Până azi, omenirea a "reusit" ca sa distruga toate apele aflate in jurul lui, in mediul ambiant apropiat -si indepartat-, a otravit izvoarele, a infectat si poluat raurile si paraurile, impiedicand- si facund imposibila ca marea majoritate a omenirii sa consume o apa calitativ buna.

Apa poluata | Poluarea si distrugerea apelor si raurilorDistrugerea starii naturale a apei (efectiv, uciderea ei) prin nepasare, si -apoi- prin tratamente eronate si poluare -si mai- accentuata, a constituit unul dintre cele mai vechi pacate ale omenirii.

Asemenea comportament distructiv a mers mana-in-mana cu stabilirea unor centre largi de populatie.
Normal, asemenea orase mari, deja de la formarea lor, constituiau mediul de inmultire a numeroase boli, precum epidemiile de febra tifoida si holera, care au rezultat din abuzul, managementul gresit si suprautilizarea resurselor de apa.

Apa nu mai era materia vietii.
Deja in antichitate, modificari de soluționare precoce -si realizate in graba- ale apei constituiau parti integrante ale civilizatiei, si -ca si in ziua de azi- nu prea s-au preocupat de problema reala si de a repara cauzele problemei, ci, -in cele mai pesimiste scenarii- chiar au agravat problemele.
Avem cunostinte despre culturi- si civilizatii care au disparut ca rezultat al suprautilizarii si al abuzului celei mai pretioase resurse; apa.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Ce primim azi?

Poluarea din apă și eliminarea ei prin tratamente gresite a devenit excesiv in zilele noastre.
De fapt, apa inainte de procesare este ne-potabila in majoritatea cazurilor.

Rezultatele managementului gresit al apei- si ale apelor in multe rauri si parauri, este -efectiv- vizibil: plin cu reziduri casnice, pestii din aceste ape arata semne din ce in ce mai multe de boala, in special variate tipuri de cancer, precum si unele rauri sunt -practic- biologic moarte, cu exceptia, poate, a populatiilor de bacterii si larve, care se inmultesc aici.

Exista -deja- rauri care nu au alta functie in afara de a fi niste canale, si scurgeri de substante chimicale in acelasi timp.

Ce face omenirea cu apa?

Viktor SchaubergerEchipamente de Energie- si Forta Vitala Oamenii distrug cursul natural al apei prin indiguirea ei, ingustarea raurilor, folosirea instalatiilor, etc. (re. Viktor Schauberger) ceea ce, daca este sa luam in considerare populatia mare, pare necesar.
Tehnologii alternative care încearcă să re-invie apa, in timp ce ne este distribuita, au fost dezvoltate.
Este posibil, dar exista putină ambitie, sau vointa politica de a realiza cu succes acest lucru!

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Il polueaza chimic,

care este singurul tip de poluare, de care majoritatea oamenilor in ziua de azi sunt constienti (!!).
De fapt, multimea de „remedii- si abordari rapide”sunt tentative de a rezolva aceasta problema.

Apa este
Echipamente de Energie- si Forta Vitala poluata prin scurgerile agriculturale(fertilizatori, insecticide, deseuri animale, etc.)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala poluataprin „diluarea/dilatarea” deseurilor industriale, metalelor grele, PCB-uri(policlorura de bifenil), Ketoane, solventi, si multe alte chimicale
Echipamente de Energie- si Forta Vitala poluata de apele de deseuri din orase, care sunt lasate sacurga in rauri, dupa ce au fost procesate la nivele care sunt considerate a fi„sigure”

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Poluarea prin „nivele sigure” de radioactivitate

In unele zone apa este poluata aditional prin radioactivitate (in doze „sigure”, desigur).
Acestia sunt bine-cunoscutii factori ai poluarii, si majoritatea oamenilor sunt -deja- constienti de faptul ca este ceva tare in neregula cu apa pe care o beau, cu apa pe caresunt nevoiti ca sa o consume.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Poluarea prin EMF

adică; prin Unde- si Frecvente Electro-Magnetice:
aceasta este o forma de poluare de care putini oameni au auzit, sau sunt constienti.
Este datorata-, si este -in parte- rezultatul „memoriei apei.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala De parca tot ce s-a mentionat mai sus nu era de ajuns, exista si alte motive de ingrijorare in afara de „doar” poluarea prin -diferite- radiatii si chimicale.

Aceasta este o problema care rezulta dintr-o caracteristica practic a intregii materii, care apare- si este in mod special mai pregnanta- si mai puternica in apa:
apa este un transportator de informatie, ea are „memorie”.

De aceea, majoritatea cantitatii de apa consumata, este -totodata- un transportator de informatie nociva a poluantilor la care a fost expusa, indiferent cat de „elaborate remediile- si abordarile rapide pt presupusele solutionari” sunt. (!!)
Experimental s-a aratat ca asemenea informatie este prezenta in apa, chiar dupa procedurile de dubla distilare (care, apropo,-dpdv energetic- omoara apa).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

De fapt, cunostintele despre faptul ca
   
 

apa are „memorie”

   
 
este relativ veche.
 
Demult, oamenii au aflat acest lucru ca rezultat al experientei practice, si au dezvoltat o multitudine de metode- si tehnici, pentru a atasa -asemenea- informatie apei.

Noi, -si speram că deja si Dvs.- stim, ca asemenea memorie poate fi usor explicata ca un rezultat direct al existentei- si ca functie a Energiei Vitale si Fortei Vitale, a entropiei sale negative, precum si a conexiunilor- si a 'legaturilor sale structurale' rezultante.

De fapt, aceasta caracteristica si proprietate importanta, cea de a fi un purtator de informatie, este mai pronuntata in- si la apa, decat in majoritatea celorlalte materii pe care le cunoastem.
Aceasta se intampla deoarece, spre deosebire de alte purtatoare de informatie, precum cristalele, sau semiconductoarele, apa este mult mai maleabila, si -ccea ce este mai important- apa poate fi ingerata cu usurinta.

Aceasta inseamna ca -cel pitin, dpdv energetic- apa este programata negativ, de fiecare data cand se conecteaza cu situatii sau substante specifice, cum ar fi poluantii de natura chimica, tratamentul gresit sub forma fizica precum presiunea excesiva si instalatiile eronate, conductele necorespunzatoare (Victor Schauberger a demonstrat existenta unor slabiciuni considerabile rezultate pur si simplu din acest tip de tratament gresit al apei), si continua sa poarte aceasta informatie nociva.

In mod deosebit, in ultima vreme, impactul poluarii electromagnetice a devenit un factor contributiv negativ insemnat la programarea nociva a apei.

Aceasta programabilitate a apei este un dezavantaj considerabil atunci cand vine vorba de eliminarea poluarii:
distilarea, sau osmoza inversata, intr-un grad mai mic, filtrarea, elimina majoritatea poluantilor materiali (fizici si chimici), insa acestea nu au impact asupra informatiei negative si nocive pe care aceasta apa procesata industrial si apoi -cum afirma... ei- 'purificata' (a se intelege aici: filtrata si 'curatata' dpdv fizic si chimic) o transporta.

Inaintea- si in timpul procesului „purificarii” industriale pentru a crea apa de robinet, este de asemenea expusa frecventelor electromagnetice masive; unul dintre efecte foarte nocive este generarea de DOR (energia orgonica / orgonul nociv si fatal – „Deadly ORgone” - cum dr. Wilhelm Reich l-a denumit).

Pe de alta parte,

 „programabilitatea” apei

 
se dovedeste a fi un avantaj, atunci cand vine vorba de a elimina informatia nociva.
De fapt, cu instrumentele potrivite acestui scop, precum si cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală (ca si cele de tipul AquaOptimizer™), acest lucru poate fi facut cu usurinta.
Dupa eliminarea acestor informatii nocive din apa procesata, puteti folosi caracteristicile ei ca purtator de informatie, pt a o revitaliza, si pentru a readuce din nou la starea sa originala de substanta si materie a vietii, ceea ce se presupune ca apa ar trebui sa fie.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Incercări de a corecta situația

Solutia Rapida nr. #1: apa de robinet

apa de robinet | energizare cu Echipamente de Energie- si Forta VitalaPoluantii chimici, bacteriali, etc. sunt atat de puternici incat procesarea industriala a apei din raurile moarte si -considerabil- poluate, in apa de robinet, este o necesitate.

In acest proces, multi dintre cei mai nocivi poluanti sunt indepartati, chlorina este adaugata pentru a omori bacteriile, si fluorura „sanatoasa” este adaugata ca un medicament fortat pentru toti aceia acre o consuma, indiferent daca oamenii au nevoie de ea, sau nu.

De fapt, este bine-cunoscut faptul ca fluoridarea apei este o modalitate ieftina, chiar lucrativa de a scapa de orice produs de deseu industrial.

Aceasta procesare industriala este cel mai slab ’petec’ in incercarea disperata de a fixa- si repara problemele grave legate- si cauzate de- si in poluarea apei .
In procesarea de acest tip, poluantii chimici cei mai gravi, precum metalele grele, sunt filtrate afara la nivele care sunt considerate „sigure” pentru consumul uman.

Aditivi variati precum „chlorina protectiva” pentru uciderea bacteriilor, sau „fluorida sanatoasa” (verbalizati: medicatie fortata pentru toti!) ii confera un gust rau, atat de rau, de fapt, incat majoritatea oamenilor nu vor sa o bea.
Aceasta situatie ajuta in schimb la umplerea buzunarelor companiilor care produc bauturi "racoritoare", desigur.

Este potabila?

Nimeni nu ar bea- si ar consuma un timp indelungat asa ceva, dupa cunostintele avute si dupa informatiile mai noi aparute*.

* Notă redactor:
In textul original in limba engleză poate fi citit:  "nimeni in deplinatatea facultăților sale mentale, nu ar bea asemenea chestie".

Apa de la robinet este un descendent indepartat al apei pure vii, asa cum era candva obtinuta (și consumată) dintr-un izvor -montan- curat si pur.
Intrebati acei oameni care cumpară apă îmbuteliată -sau apă minerală- ce cred ei despre apa de la robinet!
Si majoritatea celorlalti oameni -inca- nu stiu, dintr-un motiv sau altul, cat de rea este apa de la robinet pe care o beau, si ca aceste probleme izvorasc dintr-un scop care intr-adevar este masiv!

Pasul următor - dincolo de apa de la robinet; apa filtrată- și "purificată(?)"

In acest caz se incearca eliminarea pana la „nivelele sigure” a metalelor grele si a chimicalelor novice, indepartarea chlorinei si a fluoridei „sanatoase” (adaugate constient, si cu un scop anume - vezi putin mai sus).

Aceasta situatie trista, a condus la alte "solutii rapide" pentru filtrarea aditionala a apei.

Filtrele simple elimina majoritatea metalelor grele si a chlorinei, in timp ce aceleasi filtre nu pot sa elimine fluorida „sanatoasa”.

Distilarea si osmoza inversa indeparteaza majoritate asubstantelor, incluzand fluorida, si -cel putin- produc un produs pur din punct de vedere chimic.
Ca si consecinta, la aceste procese, mineralele naturale din apa (mineralele ramase), de asemenea lipsesc.
Suplimente minerale totusi trebuiesc pt a fii sanatosi, ele sunt eficientesi necesare, si in acest caz, trebuiesc adaugate aditional dupa acest proces (fapt ce umple cu bani buzunarele industriei aferente).

următorul pas – dincolo de apa filtrată- și 'purificată'; 'apa reconstituită'

Variatele firme de apa imbuteliata, adauga ramasite de saruri minerale, carora promotorii acestor produse le spun „electroliti”.
Procesarea suplimentara pt a imbunatati gustul apei, include „ozonarea”,„oxigenarea”, „alcalinizarea” (in traducere; adaugarea de urme de soda caustica sau clorit de sodiu, ceea ce -practic- reprezinta innalbitori), si altele.

Aceasta 'apa purificata' si -re-procesata nu este vie, desigur -dpdv energetic-, este tot o apa moarta.
Mai mult, informatia negativa si nociva din chimicale, din -eventuala- poluarea electromagnetica, etc., este inca atasata.
In testul nostru -pe care noi vi-l oferim gratis-, veti primi curand dovada, ca aceasta apa -pur si simplu- nu are nici pe departe gustul apei vii.

Pații urmatori – dincolo de apa 're-constituită'; 'apa revitalizată'

Urmatorul pas consta in indepartarea informatiei negative, daunatoare si nocive, si -in majoritatea cazurilor- adaugarea informatiei originale apei.
In special atunci, cand apa a fost expusa procesarii industriale, a poluarii chimice, a poluarii electromagnetice, etc., este important a anula toata acea programare negativa- si nociva, si a o revitaliza cu proprietati benefice si pozitive.

Energia- si Forta Vitala | Apa energizataRezultatul acestei proceduri este un gust marcant diferit.
Aceasta este apa care a inceput sa traiasca, sa fie "vie" din nou.
Mugurii gustativi simt- si va semnealeaza clar acest lucru! Pana acum , faptul ca apa este un purtator de informatie, -care era (va amintiti?) un dezavantaj in procesul poluarilor succesive-, se dovedeste a fi acum de o valoare neasemuita.

Oamenii stiau despre aceasta caracteristica a apei cu mult timp in urma, si au folosit-o de nenumarate ori de-a lungul istoriei.
Ganditi-va doar la „apa sfintita” din biserici, la puterea izvoarelor din locurile sfinte precum Lourdes (Franta), Holywell (Wales / Tara Galilor), etc., si -de exemplu- homeopatia.

Exista variate metode eficiente pentru a obtine aceste rezultate, ca de exemplu indepartarea informatiei negative si nocive, si inlocuirea ei cu ceva revitalizantsi pozitiv.

Apa revitalizata are caracteristicile apei asa cum ea ar trebui sa fie.
Ce ii lipseste inca acestei ape -pt a fii vie si pt a trai-, este Energia- și Forța Vitală.

Desi controversa in ochii multora (incluzand industria de bauturi racoritoare, presupunem), asemenea tratamente sunt incercari valide de a scapa de„imprinturile” materialelor nocive (am vorbit despre memoria apei si inainte), si unele dintre acestea pot si sa -re-aduca apa la starea sa naturala, vie.

Pe scurt, majoritatea acestor metode, fac apa sa devina potabila, -ba- chiar adictiva.

O altă metodă din ce în ce mai populară – dincolo de 'apa revitalizată':
energizarea apei (reconstituite)- și încarcarea ei cu Energie Vitală & Forța Vitală.

Apa distilata sau -orice- alta 'apa reconstituita' este pusa intr-un acumulator orgonic, sau este plasata in apropierea unui dispozitiv orgonic.

Prin aceasta metoda, apa este incarcata si saturata cu energie vitala benefica.
Aceasta apa energizeaza si invigura persoana care o bea.

Apa are un gustmult mai bun si majoritatea oamenilor simt fluxul de Energie Vitala imediat.
De obicei informatia nociva nu este eliminata, sau este eliminata doar partial, ori -de foarte multe ori, dispozitivul orgonic (a se citi; acumulatorul orgonic) fiind amplasat intr-un mediu ostil, ea insasi se incarca cu energii nocive -numite DOR (Deadly ORgone | Orgon mortal)- si, la randui- dand- si predabd mai departe acest lucru apei energizate.
[Atentie, deci, pt toti aceia care au asemenea dispozitive; curatarea eneregetica temporala -la intervale de timp regulate- este o necesitate de neevitat, mai mult, este absolut necesara!

Din acest motiv, apa tipic orgonica (incarcat cu energie orgonica) are un gust -foarte usor-, si cateodata greu de observat- amar.

Nota:
apa pusa intr-un acumulator orgonic, aflat intr-un loc unde este prezenta si energia negativa DOR (energie statica, negativa, nociva si daunatoare) se poate incarca cu acesta.
Aveti mare grija unde amplasati -daca aveti- acumulatorul orgone.

Cea mai eficientă- și cea mai avansată metodă:
energizarea-, re-vitalizarea- și optimizarea / optimalizarea apei cu Energie Vitală & Forța Vitală pozitivă, benefică și dinamică(!), generată și emanată din Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

Echipamentele- și Dispozitivele de Energie Vitală & Forță Vitală® de tipul AquaOptimizerTM,

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală [Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgon / orgonice] încorporate) combina cele mai bune, dintre ultimele douametode (apa reconstituita- si energizata, in plus adauga inca ceva ce doar Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizer™ stiu: o optimalizeaza (eliminand informatia negativa ce s-ar putea afla in moleculele de apa, si o inlocuieste cu informatia originala a ei). (!!!)

Cand se incarca apa potabila -purificata-, energizatorul si optimizorul; Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală tip AquaOptimizer
Generatoare de Energie- si Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] elimina informatia negativa si nociva,
Generatoare de Energie- si Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] o inlocuieste cu informatia originala, benefica si pozitiva din apa – ca si cum ar fi venit dintr-un izvor lin si pur -de munte- energetic sanatos, si
Generatoare de Energie- si Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] o incarca- si o satureaza cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Si,... aceasta este exact ce vrem sa spunem, atunci cand vorbim de apa vie. (!!)
Tot ce exista (restul!) urmeaza doar dupa el, si se afla doar pe locul doi !

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer zPt a demonstra veridicitatea celor afirmate, va prezentam un TEST fantastic, si va oferim o demonstratie GRATUITA: va incarcam apa cu Energie Vitală & Forță Vitală, de la distanta!!

Fara a intra mai mult in detalii despre particularitat isi teorii, acum este timpul pentru dumneavoastra de a testa si de a lasa muguriid umneavoastra gustativi să decidă!

Pregatiti un pahar cu apa potabila, sau apa minerala plata, intr-un pahar.
Gustat-il inainte, si dupa energizare.

Suntem siguri ca aceasta experienta este- si va fi mult mai valoroasa pentru dumneavoastra decat teoriile scrise.

Puteti sa efectuati cu usurinta acest Test gratuit de transfer a Energiei- si Fortei Vitale, si sa va bucurati de gustul moale si mai bun, respectiv de beneficiile apei in starea sa naturala- si vie, care a fost energizata si incarcata -dinamic- cu Forta Vitala, sau Energie benefica Chi & Orgon.
Starea dumneavoastra de bine dupa acest test, si valul de energie resimtit, va fi dovada dorita: experienta dovezii directe valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. (!)

Din moment ce avem cunostiintele corecte despre conectare prin "legaturile structurale" adecvate, acest test incitant este la fel de simplu precum pocnitul din degete, 1-2-3 !
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Optimizarea apei și încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon, generată de-, și emanată din Echipamentele de Energie Vitală și Fortă Vitală Universală de tipul Aqua Optimizer™ & Aqua Vita

Apa este o sursă naturală de Energie Vitală & Forță Vitală.

Incarcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi - Prana - Orgone - Od - Bio-Energie, etc.) utilizand propriul Echipament de Energie si Forta Vitala® Aqua Optimizer™ este mult mai performant-, si mult mai eficient din punct de vedere al costului, decat achizitionarea apei Pi, sau a „apei orgonice” deja gata-preparata sau a altor asemenea produse similare.Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Universala RAD 5 / ATG 5

Este stiut faptul ca, apei de la robinet, apei distilate, si apei filtrate de la robinet, in general -si printre altele- le lipseste esenta: Energia- si Forta Vitala pe care apa o contine in mod natural.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală și Fortă Vitală Universală RAD 5 / ATG 5 (Generator de Trend-uri) energizand o cana cu apa cu ajutorul 'legaturii structurale' RAOPTC (cuplu disc de transfer)

In consecinta, dupa ce au devenit constienti de problemele evidente legate cu apaprocesata industrial, multi oameni de stiinta, au dezvoltat metode de vitalizare sau de re-vitalizare a apei.

De exemplu, unii cercetatori au utilizat radionica si metode similare pentru a genera un transfer de informatie a apei naturale.
In principiu, asemenea metode stabilesc conexiuni si legaturi structurale a caracteristicilor dorite ale apei.

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer ao2000 | AO 2000 - AquaOptimizer, Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pt energizarea-, optimalizarea si purificarea apei potabile, precum si a hranii zilniceDin moment ce apa este un purtator natural al Energiei- și Forței Vitale (Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Fluid magnetic, Od, Orgon / Orgone, Bio-Energie, etc.) ea reprezinta unmediu ideal pentru a fi un „purtator” al anumitor caracteristici.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', energizand o cana cu apa potabila

In cercetarea sa, Jaques Beneviste a demonstrat prin metode stiintifice ca informatia poate fi„atasata” apei.
Aceasta este o caracteristica a apei care a avut utilizarile ei radical diferite in homeopatie si traditii religioase chiar cu secole inaintea lui Beneviste.
In acest context, ganditi-va la „apa sfanta / apa sfiintita” folosita ca „simbol profund” in multe crezuri religioase.

AO 2000 - AquaOptimizer: Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pt energizarea-, optimalizarea si purificarea apei potabile, precum si a hranii zilniceUna dintre cele mai usoare metode -dar, eficiente- ale revitalizarii apei, este incarcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizer™ energizand apa potabila, si la distanta -practic; fara pierderi, la orice distanta'- cu ajutorul 'legaturii structurale' RAOPTC (cuplu unic de transfer a Energiei- si Fortei Vitale)

Apa naturala, desigur, poarta cu ea intr-o buna masura Forta Vitala, care, ca rezultat al procesarii si expunerii sale unor mai multor factori ale mediului ambiant inconjurator, se pierde aproape complet inainte sa treaca prin robinet si sa ajunga la Dvs., sau este vanduta ca „apa potabila” imbuteliata si -practic- energetic moarta. AO 2000 - AquaOptimizer: Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pt energizarea-, optimalizarea si purificarea apei potabile, precum si a hranii zilnice

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Beneficiati de avantajele energizarii hranei si al apei potabile!
Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 in timpul energizarii unui măr

Puteti obtine dovezi cu privire la acest proces prin incarcarea apei (apa distilata, apa filtrata, apa imbuteliata, chiar si apa de la robinet) cu Energie Vitală & Forță Vitală, efectuind Testul nostru de transfer a energiei, gustand apoi aceasta apa si comparand-o cu „grupul de control” al apei netratate.

De fapt, potrivit experientei personale a zeci de sute, si de mii de utilizatori, apa care a fostincarcata si tratata cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon, dă dovada multor caracteristici pe care acestia le-au recunoscut ca avantaje definitive- si decisive asupra apei netratate:
blueb.gif (65 bytes) Apa vie (apa tratata si incarcata cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgone) ramane mult mai multa vreme proaspata ca rezultat al schimbarilor microbiologice semnificative pentru un mediu inconjurator sanatos.
blueb.gif (65 bytes) Apa energizata si incarcata cu Energie Vitală & Forță Vitală, are un gust minunat, moale si catifelat, pe care il veti simtii instantaneu, si il veti savura chiar la/din primul gust atunci cand il veti consuma.
blueb.gif (65 bytes) Are un gust excelent, chiar adictiv.
blueb.gif (65 bytes) O „senzatie” mai fina si mai delicata atunci cand o beti.
blueb.gif (65 bytes) Un sentiment general bun -bunastare!- si o stare de bine, dupa ce o consumati.
blueb.gif (65 bytes) O percepere mai buna a gusturilor mancarii si bauturilor, si cu o durata mai lunga
blueb.gif (65 bytes) Sporeste si intensifica cresterea plantelor. Aceasta este vizibil cu ochiul liber sub forma unor plante mai puternice, mai multor muguri si a unor fructe mai mari, mai sanatoase si mai gustoase, precum si a unor flori mai frumoase, mai incantatoare si mai minunate.
blueb.gif (65 bytes) Puteti economisi detergentul de rufe la spalare cu apa incarcata- si saturata cu Energie Vitală & Forță Vitală.
blueb.gif (65 bytes) Fiind saturata cu Energie Vitală & Forță Vitală, ajuta mediul inconjurator chiar si dupa utilizare.
blueb.gif (65 bytes) Este atractiva -si- pentru animale. In special pisicile (dar -aproape- in egala masura si cainii) se simt atrase de apa care a fost revitalizata prin metode de incarcare si saturare cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi & Prana & Orgon / Orgone.
blueb.gif (65 bytes) Puteti avea si puteti sa produceti acum apa vie (apa care este tratata, incarcata sisaturata cu Energie Vitală & Forță Vitală) cu usurinta: puneti pur si simplu o sticla de apa la alegerea dumneavoastra (cumparata din magazin sau filtrata) deasupra, sau in fata Echipamentului de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizer®, si lasati-l acolo pt o vreme, permiteti-i sa se satureze cu Forta Vieții.
Aceasta metoda de optimizare si revitalizare a apei dumneavoastre este in mod sigur mult mai avantajoasa din punctul devedere al costului decat achizitionarea „apei orgonice” sau a altor asemenea produse.Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer atgs3000

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Trend Generator de Trend-uri, RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare exterioare super puternice de Energie Vitală si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice) energizand de la distanta cu ajutorul legaturii structurale si a boosterului (amplificatorului) de Energie Vitală si Forta Vitala PBT 2400 un mar proaspat si gustos
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Utilizând această nouă

 

Tehnologie a Energiei Vitale și a Forței Vitale

   
 

și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală,

 
veti avea intotdeauna la dispozitie un dispozitiv performant pentru a energiza- si purifica, si -desigur- pt a consuma apa vie revitalizata, optimizata (!) incarcata si saturata cu Energie Vitală & Forță Vitală, in vederea sanatatii si vitalitatii Dvs.!

Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala de tipul AO / Aqua Optimizer pot energetiza- optimaliza si purifica -dpdv energetic- apa potabila si hrana Dvs., si de la distanta -practic; orice distanta-!

Comandati acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs., si scopurilor urmarite !
Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală: vitalitate și success garantat !!

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: 'H2O: The Story of Water'. 'Aqua Optimizers'. 'Pure Living Water'. 'Energizing your everyday water!'.
2001 - 2016 © Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.
Inapoi la inceputul paginii...
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer & Aqua Vita,
și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală

recomandate -printre altele- pt energizarea- si incarcarea cu Energie Vitală & Forță Vitală a apei potabile, si pt eliminarea informatiilor negative-, daunatoare, periculoase si nocive din apa, pt purificarea- si revitalizarea apei potabile si a hranii, pt optimalizarea si purificarea -dpdv energetic- a lor

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer AO 1100
AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) AO 2000
AO 2000 Aqua Optimizer | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer ao2000
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) PCHD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer pchd

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 HD
LPOG 2400 HD Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) SportPERFORMER 2300
SportPerformer

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) SportPERFORMER 2400
SportPERFORMER 2400

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes)  PFC 2000
PFC 2000
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes)  PFC 2400
PFC 2400

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 2000
RAD 2000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | energizarea- si incarcarea cu Energie- și Forță Vitală a apei potabile

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala:: Titlul acestei pagini: H2O: Povestea Apei ::
 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: H2O: Povestea Apei | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / H2O: Povestea Apei ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Tehnologia-Energiei-Vitale--avantaje--beneficii-si-performante-AquaOptimizer---ApaVie-H2O--Povestea-Apei | Titlul acestei pagini: H2O: Povestea Apei