www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
 

 
 
 
Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Energie Vitala | Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala Echipamente originale generatoare de Energie- si Forta Vitala
    :: Energie Vitală ::
  »» www.energievitala.ro / Beneficii ale utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală
     
 

  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Beneficii ale utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală

  »»   

Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Dacă vrei să afli secretele Universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrații."
Nikola Tesla

   »»     

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala


Avantajele
și beneficiile utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală originale, direct de la Inventator & Producător


Ce pot
-și ce nu pot- face Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală™ pt. Dvs., și cum vă poate ajuta o nouă- și performantă tehnologie de vârf ?


Energia Vitală
& Forța Vitală, este acea energie mistica, omniprezenta, pozitiva și creativa, care de-a lungul istoriei omenirii, a fost utilizata și intrebuintata intr-o diversitate- și pe o paleta foarte-foarte larga, a fost -si este!- folosita și in zilelel noastre in nenumarate aplicatii.
Aceasta energie poate fi întrebuintată- și folosita in oricare / fiecare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) și poate aduce avantaje însemnate și succese semnificative pt cel care il preia- și il utilizeaza constient și îl foloseste în mod corespunzător (!).

Tot aceasta energie este utilizata și in procesul de manifestare (adică; în crearea constienta a realitatii, și în materializarea formelor gând), fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.
Fara un flux masiv și continuu de Energie Vitală & Forța Vitală, acel gând / formă gând, sau acea programare mentala pt manifestare nu va avea sorti de izbanda, și acel proces de -re-formare a realitatii va esua.RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  RAD 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie Vitală și Fortă Vitală cu 5 Generatoare -exterioare- puternice și performante de Energie Vitală & Forța Vitală

...Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală -asa cum le arata și numele- genereza și emit -in permanenta și incontinuu- Energie Vitală & Forța Vitală benefica și pozitiva, -de aici rezulta ca- multitudinea- și diversitatea aplicatiilor Echipamentelor este limitata doar de imaginatia și fantezia fiecarui utilizator (ramanand totusi pe fundamentul realitatii... ;-))

Un flux dinamic de Forta Vitala.  Energie și Vitalitate. 
Protectie- și siguranta energetica.  Oriunde, tot timpul, și neincetat. 
...Noi "doar" acestea va oferim !!

Daca a starnit și interesul Dvs. aceasta noua și performanta tehnologie, citind mai departe veti afla poate aduce schimbari pozitive importante in viata Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


Echipamente de Energie- si Forta Vitala Ce pot face Echipamentele -originale!- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pt Dvs. (?)

Raspunsul este simplu și la indemana:
pot fi ajutorul cel mai pretios in vederea de a avea întotdeauna la îndemână o sursă inepuizabilă de Energie Vitală & Fortă Vitală, cu toate avantajele oferite ce decurg de aici, pot fi instrumentul extrem de valoros in mana Dvs. pt a obtine- și facilita succesul Dvs. binemeritat.

RAD 1000 :: Dispozitiv Radionic :: Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   
Motto:
'Dacă știm cum să generăm, să stocăm, multiplicăm și să emanăm energia (Energia Vitala!) într-o manieră eficientă, putem crea oricâtă prosperitate dorim. Dacă această energie este eliberată, ea poate fi direcționată și folosită pt a crea orice dorim'.
Deepak Chopra: The seven spiritual laws of success (Cele 7 legi spirituale ale succesului)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  RAD 1000 + TC 99 :: Dispozitiv Radionic cu cuplu disc de transfer (legatura structurala) :: Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forța Vitală (Generator Chi & Generator Orgonic) incorporat

Energia Vitală & Forța Vitală = Chi = Kí = Mana = Prana = Orgon / Orgone  = Vril = este ~combustibilul vital~.

Daca simtiti ca duceti lipsa din combustibilul energetic, alimentati-va și incarcati-va rezervorul energetic cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală!

Comandati Echipamentul de Energie- și Forta Vitală cel mai corespunzator scopurilor DvsAlegeti- și comandati Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală cel mai corespunzator, adecvat și prielnic pt Dvs. -si scopurilor Dvs.-, si începeti să receptionati aceasta energie mistica pozitivă cu toate beneficiile oferite.

Preluati-o constient- și lasati ca aceasta Energie Vitala Universala, pozitiva și benefica, sa pătrundă- și sa circule in tot corpul Dvs., simtiti cum aceste forte creative universale se revarsa peste tot, va încarcă și -totodata- va incalzesc sufletul, savurati-o astfel-, și faceti uz de toate avantajele- și beneficiile folosirii ei!

Veti simtii rezultatele pozitive și benefice utlizarii oricarui Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală in mai putin de un minut!

Chiar daca utilizati "doar" optiunea de a va energiza, folosind un Echipament de Energie Vitală & FortaVitală (chiar și cel mai "mic" si... cel mai ieftin), veti fi deja in avantaj -considerabil- fata de acei cca. 90-95% dintre oameni, care duc lipsa -unii acuta, altii deja cronica!- a acestei energii vitale universale -pozitive și benefice, atat de necesara (...si aici inca nici nu am amintit de celelate optiuni- și posibilitati, ca de ex.: transferul la -orice- distanta!- a energiei, energizarea- și incarcarea apei cu forta vitala, modulatia -fizica și virtuala- a energiei vitale, controlul obiceiurilor și -desigur- programarea de trend-uri pt procesul de manifestare și materializare a formelor gand (a trend-ului vizualizat) in crearea constienta a realitatii!).ATG 12 / ATGS 12000: Generator de Astro Trend-uri :: Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala

ATG 12 / ATGS 12000: Generator de Astro Trend-uri | Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală cu 12 Generatoare -exterioare- super puternice de Energie Vitală & Forța Vitală pt generarea trend-urilor astrologice alese și propice (incarcarea unui galon de juice cu trend-uri astroilogice special alese pt schimbarea- și solutionarea unor situatii indezirabile)  Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Va puteti incarca cu Energie Vitală & Forța Vitală benefica, pozitiva și creativa chiar daca utilizati cel mai "mic" Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală (din gama variata pe care v-il punem la dispozitie) in doar cateva minute!

Este cel mai rapid- și mai performant mod de a va energiza (neamintind, ca este -totodata- și cel mai elegant mod!), de a va incarca cu aceasta eneregie benefica și -respectiv- de a avea destula energie-, forta și vitalitate -pt a succede-. Nici o alta metoda (meditatie, yoga, tai-chi, chi-kung, etc., etc.) nu va poate garanta aceste rezultate rapide-, concrete- și performante, pe care -doar- Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală va pot facilita- și va pot darui.

Doar cateva minute zilnice (sunt de ajuns cca. 5 - 10-15 minute!) petrecute in preajma Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală (sau -și mai bine!- preluînd cantitatea- și fluxul energetic generat- și emanat de catre echipament, printr-o legătură structurală între echipament și Dvs., -si asta- oriunde v-ati afla!!), echivaleaza cu cca. 2-3 ore de tai-chi sau chi-kung, cu cca. 2- 3 ore de yoga, și cu cca. 1,5-2 ore de meditatie intensa, etc., rezultatul fiind -instantaneu- mai bun, și mai pretios.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  Legătură structurală: disc cuplu transfer TC 99

In zilele noastre ('secolul vitezei...' :-)), cine poate aloca 3-4 sau chiar 5 ore pe zii pt asa ceva, cine are timp sa faca -zilnic!- aceste exercitii -cateodata anevoioase și dificile- pt a avea acelasi efect, și pt a beneficia de acelasi avantaje, dar -totusi- obtinind ceva mai mult?
Ne întrebăm, nu este oare mai rapid, mai elegant, mai eficient și -nu in ultima instanta- mult mai performant, ca sa porniti Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală, și sa-l folositi -spre avantajul Dvs., doar- cateva minute pe zi??

Energizarea spatiilor cu energii planetare benefice si creative cu JU 99 :: Echipament de Energie- si Forta Vitala
Energizarea spatiilor prin simboluri astrologice cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală JU 99

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitală

generata- și emanata din noile Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã (care apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe lângă altele, în special- pentru ajutorul și suportul personal) poate fi folosita și pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfecăionare dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, relatii personale, sex și activitãti sportive
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Consolidati-vã încrederea de- și în sine, fiind -totodata- o persoana carismatica
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite și in toate domeniile vietii Dvs.
LPOG 2400: Echipament Mental (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Randament mai bun, și mult mai ridicat -in activitatile dorite-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Intensificare – îmbunãtãteste și intensificã în mod considerabil viata Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile și în toate domeniile vietii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil in dezvoltarea sinelui- și a personalitatii
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Siguranta și protectie -energetica-
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti și pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Conducerea și managementul vietii Dvs, (sau a unei afaceri) - succese concrete și de duratã
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.
RAD 2400: Dispozitiv Radionic -actionat cu Energie- si Forta Vitala (Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala)Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati- și sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund și mai eficient
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Autovindecare - porniti- și controlati procesul de autovindecare și regenerare a trupului, a organismului și a celulelor cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Ameliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a EnergieiVitale & a Fortei Vitale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Programari complexe de TREND-uri pt succesului scontat, manifestarea situatiilor dezirabile realizarea scopurilor și atingerea telurilor dorite
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Amplificarea voinței, persuatie și charisma
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Succes material, realizari spirituale
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã îmbunătățirea relațiilor sociale, comunicare avansata și dezvoltata
Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã Dezvoltarea personalitatii- și a sineluikey :: Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală: cheia spre o viata plina de succese și realizari...

Energia Vitala este esența vieții.
Sarcina primordiala
a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală este de a genera- și emana aceasta energie benefica, pozitiva și creativa.
Sarcina noastra este de a o prelua -constient- și de a-l folosi in avantajul nostru, spre beneficiul celor dragi, precum și in ajutorul și suportul semenilor nostrii.
Asa sa fie...
AUMMM...
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală: un ajutor considerabil in drumul catre succes !

Dați- și asigurați energie-, forțã- și putere gândurilor Dvs. pozitive -și creative- pentru a se manifesta și pe planul fizic (material), în viața de toate zilele.
  Cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteți prelua controlul asupra vieții- și asupra soartei Dvs.!

ATGS 3000: Generator de TRENDuri Astrologice   ATGS 3000: energizarea unui birou cu ATGS 3000
Energizarea spatiilor, a locuintelor și birourilor cu trend-uri astrologice cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de Trend-uri Astrologice / Generator de Astro-Trend

Echipamentele de Energie Vitala genereaza- și emit in permanenta Energie Vitală & Forta Vitala benefica, ceea ce -apoi- poate fi folosita și utilizata in absolut toate activitatile efectuate si desfasurate pentru a obtine rezultate semnificative!

 
Energizarea, modularea si optimalizarea apei potabile
Energizare, revitalizarea, purificarea, optimalizarea și re-transformarea in apa-vie a apei potabile cu Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală Aqua Optimizer AO 2000
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Știință spirituală / Știința Energiei Vitale

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

     se poate ușor-, elegant și eficient(!) combina cu

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ si ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-e; pt meditatie si relaxare, revigurare si revitalizare, invatare rapida, eliberare de stress, armonizare, etc.

m AQUA Optimizer: Optimalizare apă și hrană. Energizați, încărcați cu energie- și forță vitală benefică-, și optimalizați apa potabilă și hrana Dvs. zilnică -de la orice distanță!-.

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale RADIONICA (-in afara celor amintite mai sus; pt a "fotografia" si a "ingheta" o forma de gand a unui trend dorit si programat, de a avea legaturi structurale sigure, stabile si non-fluctuante, care persista, pt procesul de manifestare si materializae forme gand, etc.)

mMAGIA. Tehno-Magie -si pe calculator cu ajutorul Programelor RADIONICE de Manifestare-!

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale ASTROLOGIA, prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare si e ergii zodiacale)

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale FENG SHUI. Cu ajutorul acestei tehnologii noi si performante veti putea energiza si încarca cu energii pozitive, benefice, creative si dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), si spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fara însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite si depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua

Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã -în general- pot fi împărțite în două -mari- categorii:

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care energizeaza- și incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală apa potabila și hrana cotidiană.
Fără excepție, fiecare echipament al nostru intră în această gamă largă și în această -primă- categorie!

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care -pe langa faptul ca pot energiza- și satura cu energie- și forta vitală apa potabila, însă -în plus!- pot elimina dpdv energetic informatiile nocive- și negative care se pot afla in apa potabila pe care doriti sa o consumati.
Aceste echipamente sunt cele de tipul Aqua Optimizer®.
[AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

respectiv -o alta categorizare-:

-  Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e
                                            Echipamente pt meditatie si relaxare

  blueb.gif (65 bytes)  Echipamente de Energie si Forta Vitala de tipul Standard (VITA / VITAL)
   yellowball -precum si Generatoarele de Forta Vitala- pot fi utilizate -printre altele- și pentru
            r energizare, pt incarcarea si energizarea diferitelor corpuri -pe mai multe planuri- și -cele de tipul AO- incarcarea cu Forta Vitala a apei potabile si a hranei, eliminarea informatiilor nocive, respectiv pt vitalizare si relaxare
[AO 1100, AO 2000, JU 99, JU 1000]

   yellowball noile tipuri de Echipamente Mentale -pe langa cele enumerate mai sus!- pot fi utilizate ca si cele mai moderne si eficiente "Mind Machines", printre altele si pt
            r relaxare, meditatie, contemplatie, pt sincronizarea- și armonizarea celor 2 emisfere ale creierului, pt invatare rapida, pt dezvoltarea- și desavirsirea personalitatii, etc.
[JU 99, JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD]

-  Dispozitive Radionice, psionice & psihotronice

   yellowball pe langa cele enumerate mai sus (!), dispozitivele Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite pentru a
            r trimite Energie Vitală & Forță Vitală benefica si creatoare, oriunde si pentru orice dorim, respectiv pentru
            r programare de trend-uri (adica; cu ajutorul Echipamentului veti putea gasi, seta si programa codurile radionice pt oricine si orice, pt orice persoana, obiect sau situatie -trend- vizualizata, iar Generatorul de Energie Vitala inglobata in Dispozitivul Radionic va emana- și va asigura incontinuu- și in permanenta energia-, forta si puterea creativa necesara programului radionic setat pentru a se manifesta, pentru a se materializa si a apare -si- pe planul fizic).
(Trend = situatie, tendinta -dorita si programata-)
[RAD 1000, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000]

Deci -pt o mai bună întelegere-;

gelb Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi /Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, (de tip Standard) pot fi folosite pt energizare, -re-vitalizare si incarcare (pana la saturatie!) cu Energie Vitală & Forță Vitală - și ca Echipamente Mentale oscilland pe -o singura- frecventa -ultra-joasa fixa -.

blueb.gif (65 bytes) Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e actionate cu Energia Vitala -in afara de cele de mai sus amintite- se pot utiliza pentru meditatie, relaxare, contemplatie, regenerare, sincronizarea celor doua emisfere ale creierului, invatare rapida, cresterea sinelui si dezvoltarea personalitatii.

hellblau Dispozitivele Radionice, psionice & psihotronice alimentate si propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -in afara ce cele enumerate mai sus- și pentru programarea de "trend"-uri (adica, cu ajutorul lor puteti lua si defini rata radionica a oricarui obiect, a oricarei persoane si a oricarei situatii si eveniment dorit si programat, iar Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală inglobat va emite, conferi si transmite transferand trend-ului vizualizat si ales incontinuu si neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (!), spre a se manifesta si spre a se materializa si pe planul fizic, pt a deveni realitate).

Idei și -gama largă de- utilizări

Fără a intra in detalii și explicatii amanuntite, incercam sa redam mai jos multitudinea de idei și utilizari ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală -indiferent de tip- adunata și colectata de la utilizatori din toate partile lumii.

Din feedback-urile receptionate, posesorii Echipamentelelor de Energie Vitală & Forta Vitalã au folosit- și le folosesc și in prezent in multiple scopuri, cu rezultate foarte bune și semnificatoare, și -deasemenea- au obtinut rezultate proeminente printre altele- și in / pentru:
JU 1000: Echipament Mental & PsihoTrainer + legatura structurala RAOPTC, energizand un mar pe frecventa de 7,83 Hz (rezonanta Schumann) energizare, vitalizare, pastrarea sanatatii,  profilaxie, relaxare, meditatie, contemplatie, autocontrol, tratament -energetic-, (auto)vindecare, wellness, fitness, dezvoltarea personalitatii, control -instant- in toate domeniile vietii, performante de varf in toate activitatile dorite, calm interior, armonie interioara, telepatie, ESP, precognitie, invatare rapida, marirea memoriei, eliberare de stress, protectie (protectie energetica), intarirea- și curatarea aurei, incarcarea-, echilibrarea- energizarea și armonizarea chakrelor, trezirea energiei kundalini, sporturi extreme, body building, somn adanc si revigorator, charisma, managementul obiceiurilor (schimbarea obiceiurilor indezirabile in cele dorite și benefice), popularitate, inspiratie artistica, ajutorarea copiilor, noi prietenii, marketing de succes, profesie (avansare profesionala), competitii sportive, sporturi de performanta, jocuri de noroc (casino), relatii -inter-umane, AO 2000 AquaOptimizer: energizare si purificare apa potabila si alimente :: Echipamentele de Energie- si Forta Vitalão noua dragoste, gasirea perechii potrivite, imbunatatirea vietii sexuale, aparare/protectie -energetica-, control mental, rejenerarea pielii, atragerea clientelei (in cazul unei afaceri), agricultura (protectia solului fertil impotriva insectelor), plante (irigatii cu apa energizata), bani/finante, marirea inteligentei, intuitie, ispiratie, talente artistice, programare neuro-lingvistica, pace interioara și liniste sufleteasca, energizarea hranii zilnice pt toata familia, "dilatarea timpului" (ajungerea intotdeauna la timp și in timp util unde trebuie), energizarea apei de baie, reducerea treptata a durerilor de cap (migrena) pana la disparitia totala, impotriva durerilor datirate schimbarii bruste a vremii, a fronturilor meteorologice, siguranta in trafic(!), asigurea masinii impotriva furtului, protectie energetica impotriva "vampirilor energetici", incarcarea și armonizarea chakrelor, charisma și dezvoltarea personalitatii, etc., etc., etc...

Super Manifestation radionic program
O setare foarte utila a Programului Radionic "SuperManifestation" prin metoda ADM (Manifestare Astro-Dinamica)

Notã:
Noi va daruim exact ceea cea ce va oferim: energie vitala, forta și putere creatoare, și si vitalitate !  
Ceea ce intreprindeti cu acesta comoara, și ce realizati cu ea, depinde doar -si exclusiv- de Dvs.!

Folosirea- și utilizarea Echipamentelor de Energie Vitala este usoara și simpla.
Nu necesita atitudini si/sau calitati extraordinare- sau deosebite, se poate invata repede și usor.

Echipamentele noastre speciale genereazã încontinuu și permanent Energie Vitală & Fortã Vitalã pozitiva, creativa și beneficã. (!)

Echipamentele -prin intermediul Generatoarelor de Energie Vitala inglobate / incorporate- genereaza tot timpul, emana- și transmit incontinuu Forta Vitală & Energie Vitala, care -modulata corespunzator, prin intermediul- și cu ajutorul asa numitor "legături structurale" cum este de ex. discul cuplului de transfer de la TC 99- ajunge la "persoana tinta" / 'target', care poate prelua aceste energii benefice pentru a le utiliza cum crede cel mai bine de cuviinta, pt a-l folosi in vedea obtinerii rezultatelor preconizate, a atingerii scopurilor programate și a telurilor propuse.

Insa, este decizia și rãspunderea fiecãruia pentru ce-, cum-, și în ce scop utilizeazã aceasta Energie !

Dvs.decideti și daca doriti sa beneficiati de avantajele ce va poate asigura aceasta tehnologie, obtinind rezultate proeminente, sau va pierdeti undeva in mediocricitate.
Posibilitatile sunt date. Restul depinde -doar- de Dvs.!

Se pot și vor fi folosite doar în,- și pentru scopuri nobile și pozitive. (!)

TC99: cuplu de transfer al Fortei- si Energiei Vitale :: legatura structurala  ,       TC99: cuplu de disc de transfer pt un transfer asigurat 100% a Energiei- si Fortei Vitale :: legatura structurala
'Legături Structurale': Cupluri de transfer TC 99 și RAOPTC
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Forta Vitalã Prin achiziționarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã

veti fi proprietarul unor instrumente versatile puternice și extrem de eficace, cu acesta va veti darui posibilitatea de a avea in posesie un ajutor -invizibil- foarte eficient, care vã va da siguranta- și stabilitate, vã va ajuta sa prosperati, vã va asigura putere și tarie pt a invinge obiceiurile negative și ca sã le inlocuiti cu obiceiuri noi, pozitive și dezirabile, și vã va asigura permanenta Dvs. avansare și progres, și -datorita și rezultatelor obtinute- vã va marii increderea in sine.
Este investitia cea mai buna, fiindca investiti in Dvs. și -implicit- in viitorul Dvs.!

Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală

Echipamente de Energie- si Forta Vitala sanatate, vitalitate, succese multiple și realizari depline...

Ce câstigați -printre altele- dacă comandați un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală

Să amintim doar cateva lucruri "simple", dar foarte importante: energie, forta, putere și vitalitate!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

gelb Ce NU pot face Echipamentele pt Dvs.?

Nu vor actiona in locul Dvs.!!!
Nici echipamentele, nici noi, nu putem actiona, realiza și indeplini rezultatele și telurile dorite și programate, in locul Dvs., doar Dvs. înșivă o veti putea face!!
Insa, -impreuna cu Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală- și cu ajutorul lor, Dvs. puteti contribui mult - mult mai eficient in obtinerea lor.

Cu ajutorul Energiei Vitale -si implicit prin utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală- veti fi mai sanatosi, mai fericiti, mai de succes și mai buni...
Efectele benefice apar deja chiar din primele minute-, ore- și zile de utilizare.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sarcina- și datoria principala a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

este de a genera Energia Vitală & Forta Vitala benefica, care apoi poate fi utilizata și folosita -constient- in oricare activitate a noastra, spre ajutorul și avantajul nostru și a celor dragi.

Deasemenea, Legea Atractiei este doar una dintre legile Universale -si spirituale- exista -pe langa acesta- și altele (poate mai importante), cum ar fi legea karmei (legea cauzei și efectului), legea vibratiei (sau o alta denumire -si o implicatie a ei; legea rezonantei -folosita mai ales in cazul Echipamentelor- și Dispozitivelor noastre Radionice, legea similaritudinii, legea legaturilor structurale, etc., etc.).

Cu ajutorul acestei tehnologii noi, visul de demult al omenirii sa realizat și sa infaptuit: cea a aprovizionarii neincetate si continue cu Energie Vitală & Forța Vitală benefica, pozitiva și creatoare. (!)

A fost demonstrat -si- stiintific beneficacitatea și avantajul utilizarii de lunga durata a Energiei Vitale & Fortei Vitale, respectiv a Echipamentelor de Energie Vitala:
pastreaza sanatatea, imbunatateste conditia generala a organismului, "alunga" boala, porneste procesul de auto-insanatosire, mareste vitalitatea și nivelul energetic al persoanei ce o utilizeaza, creste memoria și -in general- dezvolta personalitatea.
Venind vorba de boala, nu uitati: profilaxia -respectiv pastrarea sanatatii- este mai usor de realizat, și este intotdeauna mai buna decat vindecarea.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

LOPG 2400 DL :: Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitalaau un rol important și in reducerea, combaterea și eliminarea stress-ului, in procesul de relaxare -totala-, si in atingerea de nivele adanci și sanatoase de meditatie și in revitalizarea energetica.
Ridica randamentul, readuce bucuria de a trai, stimuleaza vointa și creste puterea psihica.

Deasemenea -si in-: combaterea și contracararea energiilor nocive și negative electro-magnetice emise de monitoare, televizoare, de cuptoarele cu microunde, tuburi fluorescente, etc., precum și a liniilor Hartmann și a zonelor de stress geopatic.

Toti cei care beneficiaza- și au din belsug din aceasta energie benefica creatoare, sunt mai sanatosi, mai vigurosi și mai energici, isi implinesc mai repede dorintele și isi ating mai usor scopurile și telurile stabilite și propuse, decat aceia care duc lipsa -acuta sau cronica- din aceasta energie benefica.

Acestea sunt și parerile și confirmarile acelor mai multe zeci de mii de persoane care -incepand din anul 1992 (cand s-a inceput comercializarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală) și pana in zilele noastre- sunt deja posesori mandrii ale acestor Echipamente.
Pt mai multe informatii, vezi și pagina 'Energie Vitală & Forța Vitală' / 'Gandul și procesul de manifestare'
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitalã

de-a lungul timpului, in mai multe culturi și civilizatii, a primit diferite nume și denumiri:
Chi, sau Qi- la chinezi, Kí, sau Khí - japonezi, Mana - polinezieni, Prana - hindusi, Pneuma - greci, Hike - egiptieni, Tinh - vietnamezi, Fluid Vital - alchimisti, Telezma - Hermes Trismegistus, Illiaster - Paracelsus, Fluid Magnetic - F A Mesmer, Od - Baron von Reichenbach, Ether Solar - Korschelt, Forta Vitala - L A Galvani, Spiritus - R Fludd, Elan Vital - Henri Bergson, Orgone (orgon) - W Reich, FortaX - L E Eemann, Ether Biodinamic - R Steiner, energie eloptica  - Dr. T. Galen Hieronymus, bio-plasma - fizicieni rusi, Bio-Energie - tamaduitari, etc., etc.
(Pe o pagina de-a noastra am adunat peste 100 de nume a acestei energii universale mistice!)

EnergieVitală pentru oameni grabiti...

Daca nu aveti timp ca sa meditati ore in sir -de mai multe ori pe zii-, daca nu aveti timp -si chef- sa efectuati exercitii de yoga -in pozitii intortochiate- mai multe ore pe zii, daca nu aveti timp sa faceti exercitii de chi-kung sau tai-chi zilnic timp de mai multe ore zilnic, atunci...
-doar- apasati butonul de pornire a Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală și veti beneficia imediat și instantaneu de toate avantajele acestei energii vitale universale divine, pozitive, benefice si creative. 

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală WELZ: putere și vitalitate !
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Principalele avantaje ale utilizarii Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală Universală

Deci, cum vã poate ajuta o tehnologie de avangardã a Generatoarelor de Forta Vitala, și a Echipamentelor de Energie Vitalã, a Dispozitivelor Radionice propulsate cu Forta Vitalã, și a Echipamentelor Mentale și PsihoTrainer-elor, pentru dezvoltare și perfectionare a mintii și a inteligentei?!

meditatie, relaxare :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaDl. Karl Hans Welz-, a condus experiente stiintifice nenumãrate cu Energia Vitalã și a elaborat o tehnologie care, - de-acum încolo- poate fi utilizatã de toti aceea care au un orizont de vederi mai larg deschise, toti cei care vor sã-si ia viata și soarta în propriile mâini formându-si ei -constient- destinul și doresc sã obtinã un avantaj semnificativ în toate domeniile vietii și în toate activitãtile lor.

Utilizãnd spiritul american, inventatorul Generatoarelor- și Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, a fãcut ca aceastã nouã tenhologie sã fie foarte practicã pentru utilizarea- si folosirea ei în viata de toate zilele, pentru îmbunãtãtirea continuã și permanentã a calitãtii vietii!

Cu noile Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală, cu Generatoare de Energie Vitalã incorporate, puteti acum sã primiti un set de instrumente- și dispozitive performante, ce pot avea o influentã  pozitivã majorã asupra Dvs, și care vã oferã calea spre vârful piramidei, drumul spre o viatã  fericitã, abundentã, îmbelsugatã și plinã de împliniri.
Cu aceastã nouã și uimitoare tehnologie toate acestea le veti putea realiza!

Dati putere gãndurilor Dvs. pozitive pentru ca sã se poatã manifesta în viata de toate zilele!
Dati FORTÃ (adica; Fortã Vitalã!) gândurilor- și ideilor Dvs. pozitive, si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã- și permanentã a calitãtii vietii Dvs!

womanprofessionalmansuccess

Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã

împreună cu Generatorul de Energie Vitală & Forta Vitalã (Generator Chi /Qi & Generator Pranic & Generator Orgon/Orgonic) -integrat și încorporat în echipament- este, cu sigurantã, cel mai important pas tehnologic al ultimului deceniu -a secolului trecut-, în ceea ce priveste auto-ajutorarea, auto-programarea și vindecarea, dezvoltarea personalitãtii-șsi a sinelui, și al controlului mintii -și de la disntață!-.

Aceastã nouã și extraordinarã tehnologie este proiectatã pentru a vã ajuta sã atingeti și sã obtineti schimbãri pozitive permanente!

Noul Generator de Energie Vitalã este componentul cheie a noii noastre tehnologii.
Este sursa de putere în <Echipamentele noastre de Succes>.

Puteti folosi acest Echipament pentru a vã ajuta sã gãsiti solutii permanente și ideale la cele mai presante provocãri.
O puteti utiliza pentru a obtine un avantaj semnificativ- și decisiv în toate problemele personale, în relatiile cu altii, în preocupãrile- și negocierile de afaceri, în studiu și creatie, aspiratii sportive, legãturi -inter-umane și prietenii, în dragoste și sex, prosperitate, realizari materiale, evolutie spirituala, succese si realizãri depline în viata de zi cu zi!

Cu aceastã nouã Tehnologie a Fortei Vitale, acum puteti sã vã luati viata în propriile mâini, sã influentati decisiv și pozitiv destinul Dvs.!

Traditie Orientalã combinatã ingenios cu -performanta- Tehnologie Occidentalã de ultimã orã!

Energia Vitală & Forta Vitalã stã la baza existentei, fiind suflul vietii, ea este sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugãciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitãtilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autovindecare, autoprogramare și -perfectionare, autocontrol si control al mintii, dezvoltarea personalitãtii, etc.).

Forta Vitalã este acea energie subtilã sau putere/fortã psihicã, care se manifestã si este folositã - fãrã exceptie! - în toate activitãtile mai sus mentionate, fiind mediumul sau purtãtoarea între scopul sau efectul dorit, și tintã.
Un adevãr demult stiut (dar uitat- sau marginalizat in zilele noastre):
  fãrã Energie Vitală și Forta Vitalã nu existã actiune sau efect la distantã!
Dovada acestui fapt ati putut-o observa atunci când ati efectuat Testul nostru pt transferul la -orice!- distanta a Energiei- și Fortei Vitale !

Energia Vitalã constituie secretul schimbãrilor pozitive permanente, a controlului asupra mentalului, deoarece Forta Vitalã este motorul și sursa de putere a tuturor activitãtilor și îndeletnicirilor mentale! 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală ?

Rãspunsul este -deasemenea- simplu și la îndemânã:
oricine, cine are o viziune larga- și cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de vârf.

Oricare persoana inteligenta cu vederi largi, și oricine doreste, poate sã foloseascã Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forța Vitală, fãrã limitãri, și fãrã orice efecte secundare (sau negative).
O pot folosi atât tinerii, cât și vârsnicii (fãrã limite de vârstã), atât bãrbatii cât și femeile, intelectuali și muncitori, profesori și dascãli, studenti si elevi, oameni de afaceri sau angajati, artisti, sportivi sau suporteri, îndrãgostitii sau cei deceptionati, cei sãnãtosi sau bolnavi, și -practic- toti accea care pot utiliza constient Energia Vitală & Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile- și interesele.

Dati- și asigurati energie, fortã și putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta și materializa pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală puteti fi stapanul propriului destin și puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

In legatura cu procesul de manifestare și al Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală exista un singur secret: folosirea -constienta!- cat mai eficientă a fluxului energetic puternic degajat- și emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, in toate actiunile și indeletnicirile Dvs.!

Controlul greutății

Echipamente de Energie- si Forta Vitală :: control greutate, weightloss, slabireEste important de amintit și rolul esential jucat in controlul greutatii (cu un cuvant mai "urat"; in procesul de slabire), succesele usoare dar -foarte- semnificative atinse cu ajutorul Echipamentelor și cu ajutorul teoriei folosite in acest scop.

Controlul greutatii / slabire | Echipamentelor de Energie- si Forta Vitală :: 

Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală & Forță Vitală este ușoară și simplă!

Și încă pentru ce puteți folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forțã Vitalã?

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a Energiei Vitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortã Vitalã, în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei, respectiv a Programãrii Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fatã cea mai avansatã și eficientã metodã de auto-ajutorare, auto-programare si -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a deveni mai relaxat și mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitalã -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitalã sã pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învãtarea mai rapidã, cu  îmbunãtãtirea și dezvoltarea memoriei și inteligentei, etc.;
(vezi și pagina despre Echipamentele Meentale & PsihoTrainer-e)

Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament MentalEchipamente de Energie- si Fortã Vitalã asigurarea-, generarea- și emisia de Energii Vitale active și creative, adecvate, benefice și potrivite schimbãrii în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, și ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a furniza- și a asigura Energie Vitală & Forta Vitalã în,- și pentru orice activitate (cotidianã) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnasticã -aerobicã-, precum și pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- și înlocuirea lor cu altele -mai utile și sãnãtoase, precum și pentru cure de slãbire, scãdere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzãtor, renuntare mai usoarã la vicii: tigarã-fumat, alcool-bãuturã, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bunã și mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã a preveni bolile, îmbolnãvirile, respectiv tratarea și vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientã a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecãrii), și pentru a fii- și rãmâne sãnãtosi;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã protectie și sigurantã -energeticã-;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã pentru diferite exercitii fizice și activitãti sportive -nu numai de performantã-;

protectie si siguranta -energetica | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament Mental

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã ajutorarea persoanele sensibile la schimbãrile vremii, (tratarea și vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã energizarea-, purificarea- și optimalizarea apei potabile și a hranei zilnice (energetizarea apei și a alimentelor);

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea și cunoasterea unor noi stãri și nivele mentale, în îmbunãtãtirea constientizãrii, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum și a meditatiei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã eliminarea efectelor negative ale poluãrii electromagnetice; ca și cele ce apar în vecinãtatea liniilor de înaltã tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

          deasemenea:

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã explorarea puterii și a posibilitãtilor nemãrginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã o mai bunã a folosire a creierului, a mintii și a memoriei;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã armonizarea celor douã emisfere cerebrale; o mai bunã sincronizare;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã atingerea scopurilor și telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã echilibrarea- și energizarea chakrelor, -dirijarea constientã a Fortei Vitale cãtre centrele vitale de energie subtilã;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã precognitie;

Echipamente de Energie- si Fortã Vitalã telepatie;

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 si 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 si 2
Chakra nr. 1

și / sau...: prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive, etc., etc.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

exclam Echipamentele noastre -generatore- de Energie Vitală & Forța Vitală se pot folosi foarte eficient și pentru cresterea performantelor sportive:

womanyogawhitesmallmanweightswomanswimmingtestépítés, body buildingmankayakersmall
manjetskimangolfgreenmanskihill
sportslineofscrimmagemancliffhanger
Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală recomandat: Performer 2400 / SportPerformer 2400
Performer 2400 / Sport Performer 2400 :: Echipament de Energie- și Forța Vitală  0lee  
Lee Benneth, maestru/sensei karateka 5 dani centura neagra, dublu vicecampion mondial
(distribuitor al Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală in Marea Britanie)

Vezi și Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, pentru mai multe informatii!

keysuccesAmintiti-vã de un avantaj cheie:
Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã functioneazã la orice distantã!!

Datoritã transferului direct de energie la orice distantã (vezi ca dovadã Testul cu transferul de Energie Vitală & Forta Vitalã), nu este nevoie sã purtati aceste aparate puternice cu Dvs.

Puteti opera Programarea Dvs. Neuro-Ciberneticã, puteti realiza managementul tendintelor de actiune și vã puteti energiza și vitaliza din intimitatea cãminului Dvs., oriunde vã veti afla!
Oricând și oriunde!

Luati doar discul de transfer al lui TC 99 sau PBT 2400 cu Dvs., purtati-l asupra Dvs., puneti-l în buzunar sau în servieta/posetã, și Forta Vietii generatã- și degajatã de Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitalã se va transfera și se va revarsa prin- și cu ajutorul discului de transfer asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde vã veti gãsi, fie la câteva blocuri distantã de casa / locuinta Dvs. -unde se aflã și functioneazã Echipamentul Dvs.-, fie pe meridianul opus al globului.

Veti afla mai multe detalii și moduri de utilizare ale acestei metode exceptionale, precum și instructiuni de folosire pas cu pas , în Manualul de Utilizare online, pe care îl veti putea citi odatã ce ati comandat Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitalã,  precum și cu celelalte echipamentele comandate, respectiv va vom da toate informatiile necesare- și utile pt a utiliza Echipamentul Dvs. comandat la capacitatea lui maxima.

Atingerea și împlinirea telurilor și scopurilor Dvs. este mai aproape ca niciodatã, pentru cã Energia Vitală & Forța Vitalã este forta conducãtoare și sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale și spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorialã sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã, ESP), etc.
De fapt, în lumina noii tehnologii a Fortei Vitale, ceva surprinzãtor s-a întâmplat: ceea ce în trecut a fost privit ca fiind "paranormal" apare acum ca ceva cu totul și cu totul firesc.
Toate aceste fenomene sunt acum usor de explicat ca pãrti ale unei tehnologii care utilizeazã Energia Vitală & Forța Vitalã.

Acum exploatarea, subordonarea și controlul practic a Energiei Vitale și Forței Vitale pentru un succes deplin, este mai usoarã! Tot ceea ce vã trebuie pentru a reusi, este sã aveti vederi largi / deschise, sa existe vointa de a întoarce un buton și de a avea întelepciunea, dorinta si credinta, -precum și vointa și deschiderea- necesarã de a utiliza o tehnologie nouã în aspiratiile Dvs. de a vã îmbunãtati -continuu și permanent- viata.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Sarcina majorã a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã

este aceea de a da putere și de a asigura energie și fortã (Fortã Vitalã!) gândurilor Dvs. pozitive și dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã și permanentã a calitãtii vietii Dvs!

Sport Performer 2400 | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala UniversalaEchipamentele- (si Generatoarele) de Energie Vitalã pot fi folosite și utilizate în, și pentru orice activitate ce necesitã și foloseste Forta Vitalã, fiindcã -atunci cand sunt puse in functiune- ele genereazã- și emanã Forta Vitalã Cosmicã și Universală în mod continuu- și neincetat!

Cu ajutorul unor dispozitive speciale (Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală), Energia Vitalã poate fi modulatã și modelatã în crearea unor trend-uri (evenimente și situatii favorabile), pentru atingerea oricãrui scop pozitiv și obtinerea rezultatelor dorite; prin aceasta atributiile, posibilitãtile- și domeniul de utilizare a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã devine aproape infinitã, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitatã doar de bogãtia imaginatiei fiecãrui utilizator. (!)

Echipamentul de Energie Vitală & Forțã Vitalã va proiecta aceastã Forțã a Vieții modulatã spre orice tintã (target) pe care ati ales-o, și va face acest lucru încontinuu!

Iatã de ce Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitalã (avand Generatoarele de Energie Vitală și Forta Vitalã încorporate) sunt instrumentele ideale prin care puteti sã vã sporiti puterea personalã, performantele, prosperitatea, puteti dobândii fericirea, echilibrul -interior- și succesul binemeritat; ele pot fi instrumentele decisive care sã vã ajute în transpunerea viselor Dvs. în realitate!

Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitalã este și un generator de putere- si un creator de trenduri -si tendinte- favorabile în acelasi timp.

Unul dintre cele mai importante aspecte este cã el functioneazã la orice distantã!
Ati putut experimenta deja -sparam- acesta, atunci când ati parcurs Testul de transfer!
(Dacã pânã acum nu ati parcurs-o, vã recomandãm sã o efectuati și sã povestiti despre aceastã experientã interesanta prietenilor- și cunostintelor Dvs.!)

Cu noua tehnologie a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã, puteti acum sã primiti un set de unelte care vã pot influenta pozitiv (si decisiv) în drumul Dvs. spre o viatã fericitã, îmbelsugatã și plinã de împliniri.

O VIATÃ CARE ESTE ÎN EXCLUSIVITATE SUB CONTROLUL DUMNEAVOSTRÃ !

Atingerea și împlinirea țelurilor și scopurilor Dvs.

este mai aproape ca niciodatã, pentru cã Energia Vitală și Forta Vitalã este forța conducãtoare și sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale și spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorialã sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorialã, ESP), etc.

În concluzie putem deci sã afirmãm cã Energia Vitalã Universalã - și implicit Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de Putere integrate, pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere și fortã dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesarã atingerii telurilor propuse!

Inapoi la inceputul paginii...

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: What Can Do for You? (Can Do pages...), Thoughts are Things?!, LifeEnergy - The Subtile Force & Power of the Univers.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
 
 
:: Energie Vitală ::    
~ Energie Vitala .ro ~
 
 
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

Email SiteMap / Harta pagini Prima pagina / Pagina index...
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tricol-ro | Titlul paginii: Beneficii ale utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Beneficii ale utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Tehnologia-Energiei-Vitale--avantaje--beneficii-si-performante-Avantajele-utilizarii-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Beneficii-ale-utilizarii-Echipamentelor-de-Energie--si-Forta-Vitala | Titlul acestei pagini: Beneficii ale utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală