www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» 'Magia' și Radionica: Principiu Comun de Funcționare | Energia Vitală & Forța Vitală în 'magie' și radionică
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

'Magia' și Radionica: Principiu Comun de Funcționare | Energia Vitală & Forța Vitală în 'magie' și radionică

  »»   

Motto:
"Magia este proiectia Fortei Vitale dinamizatã de vointa umanã".
"Tratat metodic de practici magice", de Papus / Dr. Gérard Encausse

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Motto:
"Magick is the manipulation of Life-Energy to affect reality". (!)
"Magia constă în manipularea Energiei Vitale și Forței Vitale pt afectarea realitatii".

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)
Magia
și Radionica: principiu comun de funcționare

În cele ce urmeazã, vã vom introduce mai întâi în principiile de bazã, sau teoria acestei extraordinare tehnologii (Radionica alimentata- și actionata cu Energie Vitală & Forță Vitală), ca apoi sã fiti perfect pregãtit sã folositi aceste puternice Dispozive Radionice -cu Generator-, sau Generatoare -originale- de Energie Vitală & Forță Vitală incorporat-, împreună cu performantul Program Radionic de Manifestare, ca sa efectuati 'Magie' (Tehno-Magie) de inalta clasa !

Despre radionicã și legătura sa -neștiută şi secretă- cu "magia"

- câteva considerațiuni teoretice -

Sunt unii care considerã cã dispozitivul radionic este "pãpusa voodoo a epocii moderne" (in lb. engleza: the woodoo doll of the new age).

Nimeni nu poate sã înteleagã acest lucru mai bine decât operatorul radionic experimentat, magicianul adevãrat, sau acei initiati care se aflã deja pe o treaptã superioarã a dezvoltãri lor spirituale! woodoo

Cine spune- și afirmă acest lucru, are cu sigurantã dreptate în ceea ce priveste principiul comun de functionare a întregii magii:
un principiu -de bazã- care cuprinde -de asemenea- și funcționarea radionicii.

Putem afirma cu toatã certitudinea cã întreaga 'magie' (adica; toate operatiile și programarile magice) este- sau sunt; o actiune / sau actiuni (de obicei la distantã) ce implicã folosirea unor 'legãturi structurale' adecvate (unii preferã cuvântul "legãturi psihice") și Energia Vitală și Forta Vitalã. magick
Pentru mai multe detalii consultati cursul -fantastic de bun- "Magia Viitorului" al lui Karl Hans Welz.

Acelasi lucru -desigur- este valabil și pentru radionicã !

De fapt, din punctul de vedere a magiei practice, puteti privi radionica drept un "sigiliu -magic- universal" (dar, mult mai performant și mult mai flexibil), și o "legãturã psihicã universalã" (legătură structurală, stabila și non-fluctuantă) combinată intre ele.

supportUn experimentat operator radionic, și un magician intiat, avand -totodata- experienta destula, stie bine ca fără un flux însemnat de Energie Vitală & Forță Vitală, el/ea (operatorul) nu poate face nimic notabil, programul radionic setat-, și operatiunea magică nu va avea succes, eșuand aproape sigur, daca acelei programari nu i se aloca o cantitate destula continua- și suficienta, de Energie Vitală & Forță Vitală.

Ceea ce îi lipseste dispozitivului radionic traditional propriu-zis, este -chiar ce este mai important!- Energia Vitală & Forța Vitalã.(!)
în zilele noastre, practicantii radionicii, devin din ce în ce mai conștienti de acest lucru esential și fapt -extrem de- important!

În toată lumea, nu veți găsi doar la noi -și la distribuitorii autorizati ale Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală- Dispozitive Radionice cu Generatoare -originale- de Energie Vitală & Forță Vitală integrate in aparat, pentru generarea-, alimentarea-, transmisia și asigurarea fluxului de Energie Vitală & Forță Vitală, atât de importantă și necesară succesului programărilor radionice !!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Motto / Citate
energie vitală & forța vieții “Magia este o acțiune -la distanță- care utilizeazã legãturile structurale și Forța Vitalã".
"Magia Viitorului"; cursul lui Karl Hans Welz

Legãturile structurale și rolul Energiei Vitale & Fortei Vitale în radionicã și în ...magie

Am demonstrat în mod experimental de nenumãrate ori cã Energia Vitală și Forta Vitalã este transferatã pe calea- și cu ajutorul 'legãturilor structurale'.
Intensitatea- și puterea transferului este determinatã de asemãnarea -și similitudinea- 'legãturilor structurale' implicate, și nu de distantã (distanta fizică), asa cum este -sau era- ea înteleasã în mod obisnuit.

RAD 5 Generator de Trend-uri | Dispozitiv Radionic, Trend Generator, Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon) cu 5 Generatoare Chi & Generatoare Orgonice super puternice (aranjate in forma de roata, tunurile de iesire -din argint- aratand spre centrul energetic)Aceeasi caracteristicã face ca Energia Vitală & Forța Vitalã sã fie un purtãtor a reprezentãrilor structurale:
adică; conecteazã o 'legãturã structuralã' a unei persoane  țintă, 'target', cu o 'legãturã structuralã' -sau reprezentare- a unui aspect-, eveniment- sau 'trend' dorit-, vizionat- și -desigur- programat!, (a unei 'energii de cadru'), iar apoi le combinã.
Este asa, pentru cã în interiorul Universului Energiei Vitale - HiperSpatiu- "distanta" dintre 'trend'-ul vizat și persoana tintã 'target', este redusã la un factor aproape -de- zero / adica; nul.

Datoritã transferului Energiei- și Forței Vitale, persoana-țintã vizatã ('target'-ul) vine- și intră în contact -direct- cu 'trend'-ul (evenimentul) dorit și programat.

Acest aspect structural al radionicii pe care noi îl putem demonstra experimental, are mult mai mult sens decât presupunerea "frecvențelor" care -de fapt- nu au fost mãsurate niciodatã (!).
Acordati acestui aspect -poate "neortodox"- al radionicii o sansã, și veti observa cã multe lucruri vor deveni mai logice, și îsi gãsesc -pur și simplu- locul!

O 'legãturã structuralã' este -si poate fi- orice, ce are legãturã (si conecteazã) cu un obiect, cu o tintã sau cu o dorintã (situatie- sau eveniment dorit- și programat) care permite transferul -direct, și fără pierderi a- Energiei Vitale & Forței Vitale.

Nouă ne place sã folosim termenul "legãturã structuralã" pentru cã în experimentul esential de bazã (vedeti Testul nostru de transfer) folosim -niste- structuri speciale, care -datoritã tuturor scopurilor practice- pot fi numite "identice".
In cazul testului de transfer este folosit un trend -destul- de general, pt siguranta energetica, vitalitate și încarcarea aurei -campului energetic uman- cu energii și forte pozitive și benefice.

Puteti avea aceastã evidențã efectuând TESTul nostru usor -si deocamdată, gratuit- al transferului Energiei- și forței Vitale la distanta (practic; la orice distanta!), pe care de mai multi ani de-a randul va punem la dispozitie (si pe care nimeni altul in afara de noi nu este in stare sa-l realizeze, nu-l poate seta- și efectua, deci; nu poate ca sa va puna la dispozitie).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Magia, radionica și ...legăturile structurale

Magicienii din toate timpurile

 
foloseau o varietate largă de 'legãturi structurale'.
MagicieniMai nou, imaginile, în special fotografiile, sunt 'legãturi structurale' importante și se folosesc destul mult.

Magicienii foloseau- și folosesc de asemenea semnãturi, obiecte personale, îmbrãcãminte (sau parte a lor), picãturi de sânge, fire de pãr, unghii (sau o parte din unghie), bucati de piele, etc.

Aceste sunt Legături structurale destul de stabile, dar efemere și temporale (care trebuie schimbate și reimprospatate dupa o anumita perioada de timp).

Toate aceste lucruri- și obiecte au ceva comun (de fapt; au un -singur- lucru -semnificativ- în comun).

Ele poartã codul genetic al persoanei vizate / persona tintã, sau 'target'-ul, cod care este unic:
sau în cantitate relativ mare (sânge, pãr, unghie) sau în cantitãti mai mici, precum frecãri ale pieli pe o bucatã de hãrtie la o semnãturã, pe îmbrăcăminte, haine sau pe orice alte obiecte personale.

Pentru un transfer sigur și de durata -de 100% și fără pierderi!- a Energiei- și Fortei Vitale -la orice distanta!- folositi 'legaturile structurale' prezentate și descrise in pagina "Accesoriile Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală - Legături structurale".

Dacã ne concentrãm mental asupra unei persoane, asupra unui trend -un loc, sau a unui eveniment- sau situatie dorita, etc., creierul nostru stabileste o legãturã structuralã.

Pentru scopuri magice (inclusiv procesul de manifestare!) concentrarea mentala prezinta câteva probleme -si anume-:
faptul cã nu ne putem concentra asupra unuia și aceluiasi lucru de fiecare datã sau un timp mai îndelungat.

Aceasta se întâmplã pentru cã "miscarea (de jur) împrejur", saltul de la o imagine mentalã la cealaltã, este una din caracteristicile -principale- a creierului nostru.

Astfel, magicienii au dezvoltat diferite metode pentru "a îngheta" aceste 'legãturi structurale'.

papusa vudu (woodoo) si radionica Unele obiecte magice care sunt pregãtite cu scopul de a le uni-, și a le conecta cu personele tintã ('target') sau cu trendurile specifice-, sau cu amândouã; sunt astfel de legãturi.
Un exemplu bun este chiar pãpusa woodoo / pãpusa vudu
(si, astfel, dupã un cerc întreg, ne întoarcem din nou la radionicã, cercul închizându-se !).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Simbolul magic Protection / Protectie din pachetul de Filtre si Simboluri Protectie EnergeticaAsa sunt și sigiliile (simbolurile magice) -utilizate și in Programele noastre Radionice- care sunt preparate cu un scop anume, și sunt fãcute cu un scop specific bine definit în minte.
Din cauza proceselor de abstractie- și de concentrare care sunt implicate, etichetãm aceste sigilii-, simboluri sau obiecte "legãturi structurale echivalente" în comparatie cu legãturile "aproape identice" sau cu "legãturile structurale asemãnãtoare" mai evidente (precum codul genetic sau o fotografie).

Din nou, cu aparatele-, dispozitivele- și echipamentele noastre, adicã

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală,

 
impreuna cu Generatoarele de Energie Vitalã (Generatore Chi & Generatoarele Orgonice) incorporate și integrate in fiecare Echipament, am demonstrat experimental dincolo de orice îndoialã, cã asemenea 'legãturi structurale echivalente' permit- și fac posibil transferul Energiei- și Fortei Vitale tot atât de eficient cât și 'legãturile aproape identice'.

Dincolo de aceastã dovadã experimentalã, magicienii ar fi putut sã ne spunã acelasi lucru cu mii de ani în urmã!
De fapt, toatã munca și experienta lor se bazeazã pe principiul transferului Energiei Vitale & Forței Vitale la distanțã (și la oricare legãtura structurala aleasa).

Dacã conectati o structurã doritã (un 'trend', un "cadru", un eveniment- sau o situatie dorită) cu o tintã specificã, precum o persoanã -sau un grup de persoane- ('target'), atunci va exista o "influentã" a acestui trend asupra acelei persoane target, adicã persoana respectivã va avea înclinatii spre scopul specific. program radionic manifestare / manifestation

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare RI 2400 - un ajutor de nepretuit in programarile radionice și magice (in imagine o setare pt succes financiar și cresterea veniturilor)

Rezultatul (programat-, dorit și imaginat) se va manifesta, cu conditia ca persoana respectivã sã nu opunã nici o rezistentã -sau sã urmeze legea minimei rezistente-, sa nu existe vreun blocaj semnificativ, și sã nu existe nici un 'trend' însemnat, care sã lucreze în acelasi timp împotrivã și care sã nege sau sã blocheze manifestarea și procesul in sine.

O astfel de interferentã poate exista când 'trend'-ul programat este foarte complicat- și complex, -de asemenea- oricând scopul imaginat nu corespunde structurii persoanei tinte vizate ('target'), sau este contrara vointei lui/ei, adicã dacã acest scop constituie o dorintã cu o sansã foarte micã de manifestare.

RAD 2000: Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon) Un dispozitiv radionic stabileste 'legãturi structurale' -specifice și adecvate- care sunt sigure, non-fluctuante și stabile, și nu sunt efemere (contrar creierului care se caracterizeazã prin "miscarea de jur împrejur" și saltul de la o imagine mentalã la alta), precum și obiectele magice sau sigiliile.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 2000: Dispozitiv Radionic și Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala cu 3 discuri de setare a ratei radionice + posibilitatea de setare a frecventei interne a Generatorului Chi & Genneratorului Orgonic incorporat in dispozitiv. Suprafata de aderenta este din SuperOrgonita®

Prin urmare, un dispozitiv radionic mai poate fi numit și un "sigiliu magic universal".
Este un dispozitiv care stabileste 'legãturi structurale' stabile si pãstreazã aceste legãturi mult mai mult decât ar face-o creierul nostru.

Vãzut sub acest aspect, un dispozitiv radionic este cu sigurantã un echipament non-electronic.
Potentiometrele, condensatorii variabili, amplificatoarele, etc., nu sunt altceva decât -simple- elemente ale acestui dispozitiv, care permit stabilirea unor rate- sau coduri ale unor trenduri specifice ale dispozitivului, cãrora uneori li se spun "rate", "coduri" sau -eronat!- "frecvente".

Cuvântul "frecventã" folosit în radionicã să nu induca pe nimeni in eroare:
nu are nimic de-a face cu frecventele hertiene ale spectrului electromagnetic.

Din cauza posibilitãtii amestecãrii (mixãrii) serioase a acestor douã sensuri ale termenului "frecventã", noua nu prea ne place sã îl utilizãm în radionicã.
Preferãm sã folosim cuvintele "ratã", "coduri" sau " setãri" radionice.

p Ceea ce conteazã în succesul unei operatiuni- și programari radionice,

nu este aspectul, sau constructia specificã a dispozitivului pe care îl folositi pentru a stabili 'legãturi structurale' echivalente.

De exemplu, in cazul nostru, poate fi vorba atât despre un dispozitiv radionic, cât și despre un program radionic rulat pe calculator.

în schimb, ceea ce conteazã -enorm!- este cantitatea -masivă- a fluxului de Energie Vitală și Forțã Vitalã folositã pentru operatiune, precum și sofistica-, complexitatea-, flexibilitatea- și adaptabilitatea energiilor -trend- vizualizate și imaginate (respectiv programate). (!)

Este evident pânã acum cã, dispozitivul radionic este un instrument -ideal- pentru stabilirea 'legãturilor structurale' echivalente care conecteazã orice tintã ('target') sau 'trend' (cadru, eveniment) dorit(ã) sau amândouã.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Avantajul dispozitivului radionic

asupra metodelor magice traditionale precum sigiliile, simbolurile, uleiurile, candelele, pãpusilor woodoo / pãpusa vudu, etc., etc., stã în faptul cã este incredibil de flexibil (se poate seta pt -practic- orice) !

Sigiliile, simbolurile, uleiurile, candelele, etc., sunt destinate -de obicei, preponderent, în mare măsură- doar unui singur lucru, doar pt singur scop.

Pe de altã parte, dispozitivul radionic poate fi folosit pentru orice scop.
Este universal. (!)

Iar,

Avantajul dispozitivelor noastre radionice
echipate cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

fata de oricare altele, este enorma și determinanta, avand in vedere ca doar in dispozitivele noastre sunt integrate, și functioneaza Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice, care emana și care care asigura campul- și fluxul constant de Energie Vitală și Forta Vitala pt succesul și resusita programarii !

Odatã vãzutã RADIONICA sub acest aspect, și dupã parcurgerea și efectuarea testului de transfer a Energiei- și Fortei Vitale, vã sugerãm sã examinati (dupã placul dumneavoastrã) multele- și variatele teorii a diferitelor site-uri (web site-uri) de- și despre radionicã, care au fost realizate și concepute pentru a explica (mai bine zis: pt a incerca a explica!) radionica- și functionarea radionicii.

Dacã doriti sã râdeti cu poftã, uitati-vã și pe acele web site-uri unde gãsiti toate motivele pentru care radionica -prin supozitie- nu functioneazã!
Dacã ar fi fost dupã acei oameni, umanitatea nici mãcar nu ar fi inventat roata. ;-)

Retineti un lucru important -și în crezul d-lui Welz-:
"uneori presupunerea eronatã va duce la rezultate folositoare mai repede decât ar face-o presupunerea corectã, dar neaplicată".  (!).

(Exemplu: Marconi -inventatorul telegrafiei fără fir- a presupus cã undele- și frecventele electro-magnetice -UEM / FEM- urmeazã curbura Pãmântului, de aceea s-a grãbit sã stabileascã o comunicare transatlanticã fãrã fir.
Restul... este deja istorie).

Acest lucru este valabil și pentru teoriile și teoremele pe care le prezentãm aici.
Dacã nu sunt gresite acum, vor fi -poate!- la o datã ulterioarã, sperãm, ca rezultat al cercetarii- și progresului stiintific.

Notă:
în afarã de abordarea hiper-spatialã -"distanta este rezultatul diferențelor structurale"™-, mai existã câteva teorii care încearcã -cateodata fortat- sã descrie efectele "covârsitoare" ale radionicii, a astrologiei și a "magiei".

Aceste teorii acoperã o multime de speculatii de tot felul, ca:
abordarea holograficã, electroni "moi-, usori- și liberi", o multime de "eteri", nivele interioare, cuantumuri- si planuri înalte.

Nici una nu poate explica însã în termeni usori și simpli -si pe intelesul tuturor (sau, cum spunea profesorul nostru de matematici speciale și analiza matematica de la Facultate: 'lmc', adic; 'la mintea cocosului'-  :^) ) unele functiuni cheie ale radionicii, și nici nu conduc la noi fapte elementare, sau -in final- la tehnologii noi și significante.
Iar de la o teorie, noi asteptãm sã fie pe cât de simplu posibilã, cu atât de comprehensivã și cuprinzãtoare, și sã conducã -fãrã efort- la teorii noi, respectiv la fapte elementare- și de bazã noi.

Puțin prea complicat la prima lecturare? :-)
Pt a obtine mai multe informatii -respectiv pt a va comanda aparatul Dvs. radionic- va rugam ca sa ne contactati...

[ Atenție!
Mai nou au aparut câteva site-uri in limba romană care pretind a comercializa ”dispozitive radionice” (si aici nu ne gandim la acel grup de ingineri, cu preocupari asemanatoare).
Dacă cumva vă ”împiedicați” de un asemenea site, dupa o analizare mai atentă, vă veți da seama, că site-ul respectiv este doar un fals, unde se vrea ca să înșele acele persoane bine intenționate care -încă- nu au destulă experiență și cunoștință necesară pt a discerne și de a descoperi aceste înșeleciuni.
Acele ”persoane” -buna mea educație mă împiediecă ca să le spun pe nume; hoti- încearcă să comercialize bunuri furate (tehnologie- și materiale aflate sub protecția Copyright-ului).
Caveat Emptor; adica; „cumparatorul sa fie atent“, și sa decida in consecinta de cauza ! ].

Motto / Citate
energie vitală & forța vieții "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic".
"Orice technologie suficient de avansatã este indistingvabilă de magie". -sau;
"O technologie destul de avansatã -modernã- nu se poate deosebi de magie".

Arthur C. Clarke

Tehnologia Radionicii acționată- și 'propulsată' cu Energie Vitală & Forță Vitalã; știință sau 'magie'?  => Tehno-Magie

- The OBR Tech :: Orgone Boosted Radionics Technology  =>   Power Radionics

Dispozitivul radionic

care este pus în functiune-, alimentat-, actionat- și propulsat de un Generator de Energie Vitală și Fortã Vitalã (Generatorul Welz Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic) este o tehnologie nouã, 'magică', uimitoare și (totodată) tulburãtoare -în sensul bun al cuvântului!- , care are rolul de a vã ajuta sã dobânditi o culme tehnologicã, (adicã un vârf tehnologic asigurat), în ceea ce priveste -practic, toate domeniile vietii.
Puteti folosi pt sãnãtatea, prosperitatea și succesul Dvs., probleme personale, negocieri de afaceri, performante sportive, communicatii, relatii și - de ce să n-o amintim...- sex!RAD 5 / ARG 5: Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon)

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala, Generatorul de Trend-uri RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare Chi & Generatoare Orgonice, aranjate in forma de roata cu tunul de iesire din argint punctand- și aratand catre centrul energetic, impreuna cu Amplificatorul de Energie Vitală & Forta Vitala cu sdisc de transfer (PBT 2400)

În timp ce dispozitivul radionic stabileste 'legãturile structurale' stabile, Generatorul de Energie Vitală și Fortă Vitalã (Generatorul Orgone = Generator Orgonic = Generatorul Welz Chi) furnizeazã fluxul de energie necesarã pentru a conecta energia de cadru doritã ('trend'-ul vizionat și dorit) cu tinta imaginatã (persoana 'target'). RAD 1000: Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 1000 Dispozitiv Radionic cu Generator Orgonic incorporat impreuna cu Booster-ul PBT 2400

În consecintã, dacã simtiti cã sunteti pe punctul de a vã abandona dorintele și sperantele, Radionica actionata- și propulsatã cu Energia Vitală și Forta Vitalã (Orgone Boosted Radionics -OBR-) poate să va -re-aduca la limas, și vã poate oferi ajutorul necesar pentru a vã îndeplini dorintele și visele, și pt a vă atinge țelurile.

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Radionics & Magick: Common Functioning Principles', 'OBR - Orgone Boosted Radionics = Power Radionics'.
Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi. © 1998 - 2002, 2007-2008, 2012-2015, 2017. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente și accessorii de Energie Vitală & Forţă Vitală, recomandate pentru

Magie & TehnoMagie

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală, dispozitive radionice recomandate -printre altele- pt TehnoMagie şi Manifestare constienta
    Pt a comanda, vezi pagina Catalog / Lista de pret

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 2000
RAD 2000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 5 / ATG 5
RAD 5: Generator de Trenduri

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala Suport şi consultanta on-line

RADIONICA si Dispozitivele Radionice | Dispozitive Radionice, Psionice si Psihotronice & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- si curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri si filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Programe Radionice de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
   »»     
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala


Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: 'Magia' și Radionica: Principiu Comun de Funcționare | Energia Vitală & Forța Vitală în 'magie' și radionică | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / 'Magia' și Radionica: Principiu Comun de Funcționare | Energia Vitală & Forța Vitală în 'magie' și radionică ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Tehnologia-Energiei-Vitale--avantaje--beneficii-si-performante-E-Magic----TehnoMagie--Magia--si-Radionica--Principiu-Comun-de-Functionare---Energia-Vitala---Forta-Vitala-in--magie--si-radionica | Titlul acestei pagini: 'Magia' și Radionica: Principiu Comun de Funcționare | Energia Vitală & Forța Vitală în 'magie' și radionică