www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» TehnoMagie: Magia Viitorului
 
 

  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

TehnoMagie: Magia Viitorului

  »»   

Motto:
"Magick is the manipulation of Life-Energy to affect reality". (!)
"Magia este manipularea Energiei Vitale pt a afecta realitatea".

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)


E
MAGIC ! Tehno-Magie !

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală (de tip Radionic) + Programe Radionice de Manifestare = TehnoMagie !


"Magia" sau -mai bine zis- "Tehno-Magia" -din punctul nostru de vedere, și observat dpdv stiintific- este o stiinta exacta, descrisa prin legi universale, care utilizeaza tehnologiile- și tehnicile cele mai avansate -ale timpului respectiv-, cat și -mai nou, datorita dezvoltarii tehnologice- dispozitivele-, echipamentele și programele (software) cele mai performante, pt ca o programare mentala/interioara sa cauzeze schimbarile dorite -si- in exterior (lumea externa).

Toate programele -mentale-, metodele sau tehnicile (mentale) -si- de manifestare, care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje, și au ca scop transformarea dorintelor- și a viselor în realitate și atingerea telurilor fixate, utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã trebuie sã utilizeze!) 'legãturile structurale' și Energia Vitală și forța Vitalã Universalã.

Orice indeletnicire sau tehnicã mentalã, (sau operatiune magicã), care face abstractie, nesocoteste sau pierde din vedere oricare dintre acesti factori, este sortitã esecului, indiferent de intentie, nivel de pregãtire spiritualã, sau orice altceva. (!)

Putem deci sã afirmãm, cã -în acest sens- orice este ''magie'', (inclusiv tehnicile- și metodele mentale amintite mai sus!), care solicitã și utilizeazã -pentru buna ei functionare- 'legãturile structurale' și Energia Vitalã.
O putem numi chiar ''Tehno-Magie'', deoarece se bazeazã pe tehnologia stiintei exacte, dezvoltata- și perfectionata de inventatorul Generatoarelor- și a Echipamentelor de ENERGIE- și FORȚA Vitala, Karl Welz, -care este de- acuma și la îndemãna Dvs.-!

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaArthur C. Clark: 'Orice technologie suficient de avansata este indistingvabil de magie'Motto
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic".
"O technologie destul de avansatã -modernã- nu se poate deosebi de magie".
Sir Arthur Charles Clarke

în timp ce  
 

Dispozitivul Radionic

RAD 2400 HD :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magiestabileste 'legãturile structurale' stabile, Generatorul de Energie Vitală și Fortă Vitalã (Generatorul Orgone = Generator Orgonic = Generatorul Welz Chi) încorporat- și integrat în Echipamentul de Energie Vitală și Fortă Vitalã, furnizeazã fluxul de energie necesarã pentru a conecta energia de cadru doritã ('trend'-ul vizionat și dorit) cu tinta imaginatã (persoana 'target') și dă puterea necesară realizării Programării și mărirea ratei de succes a ei.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic RAD 2400 HD

Cu ajutorul
 
 

Programelor Radionice de Manifestare

ManifestationT Radionic programva usurati- și simplificati -in mare masura- munca Dvs. de programare în stabilirea de 'legaturi structurale' stabile- si non-fluctuante, adica; luarea- și gasirea ratelor radionice corespunzatoare și corecte cu tinta operatiunii programarii ('target'), cum -de exemplu- ar fi o alta persoana -pe care doriti sa ajutati-, ori -chiar- grupuri de persoane, sau -in cazul autoprogramarii, desigur- propria persoana, și de a le conecta cu actiuni specifice, programate și dorite ('trend'), pe care le coordonati in cadrul programarii.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Program Radionic de Manifestare rulat pe calculatoare personale pt diferite programari de 'trend'uri (setare pt crestere-continua- veniturilor)
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Inventarea Echipamentelor- și -implicit- a Generatoarelor de Energie Vitală și Forțã Vitalã

este -cu sigurantã- cel mai important pas tehnologic al ultimului deceniu al secolului XX, în domeniul auto- ajutorãrii și vindecãrii, în domeniul dezvoltãrii-, programãrii- și perfectionãrii personalitãtii, a autocontrolului- și controlului mental, -la orice distantã!-, precum și în domeniul "Tehno-Magiei".

Noile Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitalã, și -partea integrantă cea mai importantă a lor- Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitalã, sunt sursa de putere în Tehno-Magie :: Echipamente- și a Generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala< Echipamentele noastre de succes >, care pe lãngã faptul cã degajeazã-, emanã- și furnizeazã (incontinuu-, tot timpul-, și neincetat!) energia, forța și puterea -mai mult decât- necesarã pt succesul oricarei programari mentale, pot sã ofere solutia idealã pentru rezolvarea problemelor (personale) -dintre cele mai acute-, sã asiste în gãsirea solutiilor viabile provocãrilor zilnice și sã deschidã calea spre o viatã plinã de/cu satisfactii, succese și împliniri.

Ele fac posibile schimbãrile pozitive permanente.

Le puteti folosi pentru a obtine un avantaj semnificativ și decisiv în toate problemele personale, în relatiile cu altii, în preocupãrile și negocierile de afaceri, în studiu și creatie, aspiratii sportive, legãturi interumane și prietenii, în dragoste și sex, prosperitate, succese si realizãri depline în viata de zi cu zi!
Utilizandu-le veti fi intotdeauna in avantaj fata de ceilalti, care -inca- nu au auzit-, și nu utilizeaza aceasta tehnologie performanta de ultima ora !
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Cum se poate genera forța- și Energia Vitalã...

care existã pretutindeni și se manifestã în tot ceea ce existã- și ne înconjoarã, care este prezentã în mintea tuturor fiintelor de pe Planetã, se manifestã în toate activitãtile mentale -si inclusiv cele fizice-, deci și -implicit- în realizãrile- și succesele obtinute, în dragoste, în bogãtia sufleteascã (si materialã) și în pacea interioarã -sufleteascã-..., dar fara de care nu poate functiona-, si nu exista procesul de manifestare -constienta-, si nici actiune la distanta,
... citind mai departe veții afla curând!

Știm deja cã toate activitãtile- si îndeletnicirile spirituale și mentale (rugãciuni, meditatie, -iar mai nou- diferite tehnici de auto-dezvoltare și perfectionare, metodele de manifestare, procesele de creatie constienta, precum și -desigur!- ''practicile magice'') sunt tehnici și -mai nou- tehnologii bazate pe Energie Vitală & Forță Vitalã, care - împreunã cu diferitele ei teorii și teoreme - sunt, fãrã îndoialã, unele dintre cele mai vechi cãi și modalitãti umane de a-i da un înteles invizibilului, de a mânui energiile invizibile, și de a crea -noi- tehnologii pornind de la o asemenea întelegere.

Cunoaștem mai multe metode și tehnici

care încearcã sã exploateaze și sã controleze Energia Vitală & Forța Vitalã (ca un instrument de putere):
RAD 5 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magie vizualizare creativã, diferite tehnici de control mental (ex: metoda Silva), tehnici- și metode de manifestare, diferite procese de creare/creatie constienta, meditatie transcendentalã, yoga, chi-kung, tai-chi, antrenament sau meditatie autogenã, PNL (Programare Neuro-Lingvisticã), reiki, radiestezia, artele martiale, practicile magice și samanice, cartografierea comorilor ("treasure mapping"), vindecãri cu ajutorul mentalului, tãmãduiri, Feng-Shui, etc., etc., -ca sa numim doar câteva.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitalã RAD 5 / ATG 5: Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare Chi & Generatoare Orgonice extrem de puternice din SuperOrgonita®

Tot aici putem sã mentionãm și tehnicile de (auto)vindecare și tratamente -(si) de la -orice- distantã-, și -desigur! toate noile și diferitele tehnici -mentale- de auto dezvoltare și perfectionare a personalitãtii.

Toate aceste tehnici au un principiu comun de functionare care -eventual- pot sã ajute la transformarea dorintelor în realitate (tangibilã).

Toate programele -mentale-, metodele sau tehnicile (mentale), care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje și au ca scop transformarea dorintelor și a viselor în realitate și atingerea telurilor fixate, utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã trebuie sã utilizeze!) 'legãturile structurale' și Energia Vitală și forța Vitalã Universalã.

atg12 / atgs12000 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-MagieOrice indeletnicire- sau tehnicã mentalã, (sau, operatiune magicã!), care face abstractie, nesocoteste sau pierde din vedere oricare dintre acesti factori, este zadarnic si este sortitã esecului, indiferent de intentie, nivel de pregãtire spiritualã, sau orice altceva.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator (Generator de Trend-uri Astrologice) cu 12 buc. de Generatoare super-puternice de Energie Vitală și Forta Vitala (Generator Chi & Generator Orgonic) din SuperOrgonita® dispuse in forma de roata cu tunuri de iesire din argint, aratand și punctand centrul energetic al sistemului, energizand un galon de juice de mere
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

  »»   

Papus (Dr. Gerard Encausse): Tratat metodic de practici magice Motto / Citate:Papus
"Magia este proiecția Forței Vitale dinamizatã de cãtre vointa umanã".
"Tratat metodic de practici magice", de Papus / Dr. Gérard Encausse

Magie => Tehno-Magie...

Putem deci sã afirmãm, cã -în acest sens- orice este ''magie'', (inclusiv tehnicile- și metodele mentale amintite mai sus!), care solicitã- și utilizeazã -pentru buna ei functionare- 'legãturile structurale' și Energia Vitalã.

(Se poate observa, cã noi privim si analizãm ''magia'' din punct de vedere stiintific, dintr-un unghi total nou, dându-i totodatã o interpretare și o definitie nouã, mult mai prietenoasã).
-Si- din aceasta cauza, o putem numi chiar ''Tehno-Magie'', deoarece se bazeazã pe tehnologia știintei exacte, -care este de acuma și la îndemãna- și in serviciul Dvs.-
Ganditi-va numai la Programele noastre Radionice rulate pe calculator.

în cazul autoprogramãrii, a dezvoltãrii personalitãtii și a auto-vindecãrii, Echipamentele de Energie Vitală & Fortã Vitalã impreuna cu Generatoarele de Energie Vitalã, noile Echipamente Mentale actionate cu forța Universalã & -deasemenea- PsihoTrainer-ele, și Dispozitivele Radionice alimentate-, propulsate- și amplificate cu ENERGIE- și FORȚA Vitalã, constituie un sprijin și un ajutor inestimabil și de nepretuit, pentru cã, cu ajutorul lor, putem avea un efect mult mai mare, mult mai bun și mai eficient asupra noi însine, atg12 / atgs12000 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magiene putem influenta mult mai usor și mai eficient autoprogramarea, putem modifica-, schimba- sau anula unele obiceiuri- sau trãsãturi indezirabile, și o putem înlocui cu cele dorite, mult mai usor, sau cu altele mai avantajoase și mai sãnãtoase, putem astfel influenta mai eficient și mai concret Soarta noastrã, și chiar Viata însãsi.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Astro-Trend Generator ATG 12 / ATGS 12000 | Generator de Trend-uri Astrologice

Dacã realizati o 'legãturã structuralã' conectând un 'trend', o situatie- sau un eveniment dorit, cu un 'target', o tintã definitã (si determinatã), care poate fi orice obiect sau fiintã, (de exemplu: o personã -care, în cazul autoprogramãrii, sunteti desigur, chiar Dvs.), și daca transmiteti prin aceste 'legaturi structurale' stabile, ENERGIE- și FORȚA Vitala, rad1000 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magieatunci persoana respectivã va simti efectul energiei orientate și dirijate asupra sa, a câmpului energetic care il inconjoara, care o va influenta, și va amplifica înclinatia spre atingerea și realizarea telului- și a scopului propus. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Dispozitiv Radionic RAD 1000

yoga ::  Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-MagieEfectul- și scopul propus va fi atins, si rezultatul imaginat-, vizualizat- și programat, va apãrea mai repede și în timp util, în mãsura în care persoana tintã ('target'-ul) este dispusã sã colaboreze, sau dacã urmeazã legea minimei rezistente, ori daca nu exista blocaje însemnate/semnificative, și dacã toate efectele considerabile, însemnate și indezirabile (ce pot împiedica, sau sunt contrare scopului dorit) sunt eliminate.
Despre o astfel de suprapunere este vorba atunci când trend-ul programat este unul complicat si complex, si realizarea- sau înfãptuirea scopului programat are o sansã micã de realizare, sau în cazul când atingerea scopului nu este și dorinta persoanei tintã.

în cazul Echipamentelor- și a Generatoarelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã putem vorbi doar de infuente pozitive și benefice, pe noi însine sau pe alte persoane (care ne solicitã ajutorul) putem sã le încãrcãm doar cu energie pozitivã, creativa si beneficã.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

  »»   

Karl Hans WELZ - inventatorul Generatoarelor Chi si a Echipamentelor de Energie- si Forta VitalaR, a OrgoniteiR si a SuperOrgoniteiRMotto:
"Magia este o acțiune -la distanță- care utilizeazã legãturile structurale și Forța Vitalã".
"Magia Viitorului"; cursul lui Karl Hans Welz

Gândul = Energie

Gândul este energie. gandul = energie vitala
Acest lucru, acest fapt, il stim bine deja, și speram, ca și Dvs. -citind aceste pagini- v-ati familiarizat deja cu idea.

Concentrându-ne asupra unui obiect, asupra unei fiinte sau asupra unui target, focusandu-ne asupra unui trend sau situatie, -chiar dacã în micã mãsurã, dar- îi putem transmite energie.

Creierul uman este un strãlucit "instrument" pentru crearea și stabilirea legãturilor.
Dacã ne concentrãm -mental- asupra unor locuri/locatii, trend-uri, situatii și evenimente -dorite- sau asupra unui target, a unei persoane sau a anumitor persoane (grupuri de persoane), obiecte, grupuri de obiecte, lucruri abstracte, etc., creierul nostru -automat- stabileste o "legaturã structuralã".

Marele dezavantaj și inconvenientul major al acestei metode -din punct de vedere a programãrii mentale- este faptul cã este imposibil ca sã ne putem focaliza/concentra încontinuu -doar- asupra unui gând -concret-, sau asupra unui obiect, lucru sau situatie.
Nu ne putem gândi și nu ne putem concentra asupra unuia și aceluiasi lucru tot timpul, deoarece "miscarea", saltul de la o imagine mentalã la alta, este una din caracteristicile de bazã a creierului uman. (!)

rad1000 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-MagieDe aceea este foarte avantajos de a avea și de a utiliza o tehnicã- și o tehnologie prin care putem "îngheta" aceste legãturi structurale, (cum este de exemplu Radionica- și Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia Vitală și forța Vitala).
Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 1000 Dispozitiv Radionic cu Generator Chi & Generator Orgonic incorporat si integrat in Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala + Amplificator de Energie Vitală si Forta Vitala cu disc de transfer unic PBT 2400
Figyelem! Important!
 
 

Avantajele principale ale Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala

avand Generatoare de ENERGIE- și FORȚA Vitala inglobate, este ca ele genereaza- și emana încontinuu ENERGIE- și FORȚA Vitala pozitiva, creativa și benefica, si, raza lor de actiune fiind nelimitata, ele functionând la orice distanta!
Puteti folosi aceste Echipamente speciale în orice aplicatie care necesita generarea unor câmpuri puternice de ENERGIE- și FORȚA Vitala.
Echipamentele psionice și psihotronice, cum este și Dispozitivul Radionic "îngheatã" 'legãturile structurale', la fel cum o fac și obiectele simbolice sau sigiliile (magice).
rad2400hd :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magie Este un dispozitiv care stabileste 'legãturi structurale' și pãstreazã aceste legãturi- și structuri, un timp mult-mult mai îndelungat- și pe o perioadã mult mai lungã, decât o poate face -vreodatã- creierul uman.
De aceea, un dispozitiv radionic mai poate fi numit și «sigiliu -magic- universal».
  Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala In imaginea alaturata: Dispozitivul Radionic RAD 2400HD
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Cum generau vechii 'profesionisti' Forța Vitalã?

art Diferite moduri în care vechi practicieni generau Energie Vitală & Fortã Vitalã...

rad2000 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magieîncã din capitolul anterior a devenit evident cã, pentru a actiona cu succes la distantã (-la orice distanta!-, chiar la sute și mii de mile/kilometrii depãrtare) samanii, magicienii si tãmãduitorii - în general: lucrãtorii spirituali - din toate timpurile, au trebuit sã gãseascã modalitãti de acumulare-, și apoi, de generare a Energiei- și Fortei Vitale necesare, sau a “puterii psihice”.

Modalitãtile și abordãrile lor erau tot atât de variate pe cât erau și culturile, traditiile sau religia în care ei se nãscuserã și trãirã.

Practicantii mai evoluati au stiut întotdeauna cum sã obtinã Energia Vietii din Universul ce-i înconjura, astfel deveneau acumulatori vii de Energie Vitală & Fortã Vitalã.

De exemplu maestrii Tai-Chi si Chi-Kung (sau Quigong,- un -stă-vechi exercitiu chinezesc pentru mentinerea sãnãtãtii), reuseau sã acumuleze aceastã energie în propriul lor corp cu ajutorul unor exercitii- și miscãri speciale.
performer2400 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magie Deasemeni și maestrii Reiki (o metoda de vindecare cu Energia Vitala, originand in Japonia), manipulând Energia Vitalã, folosesc propriul corp -ca pe o conducta-, preponderent pentru tratamente și vindecãri -energetice-.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala Performer 2400 recomandat pt sport, fitness si wellness (inclusiv controlul greutatii)

și practicantii de Yoga, Kahuna sau alte metode- și tehnici speciale, acumuleazã în propriul corp Energia Vitală și Fortã Vitalã, asemenea magicienilor, samanilor sau a tãmãduitorilor.
artAcestea din urmã foloseau deasemenea o multime de alte metode pentru a determina puternice eliberãri ale Fortei Vitale; de exemplu, datoritã unor puternice emotii- și sentimente, sau cu ajutorul dansurilor rituale, cãdeau în transã, acumulând- și creând asfel cantitatea necesara de Energie Vitală & Forță Vitalã de care aveau nevoie în practicile lor, pt a asigura succesul operatiunii lor.
O metodã asemãnãtoare e, când se încearcã dezvoltarea Energiei- și Fortei Vitale prin dansuri rituale în grup, ori prin mersul în cerc, sau prinderea mâinilor în câteva locuri -biserici noi- carismatice.
(și, nici nu dorim sa amintim diferitele metode -destul de brutale- de sacrificii de animale, vezi; magia woodoo/vudu).

Dupã cum se vede, generarea de Energie Vitală si forța Vitalã -în aceste conditii- este destul de complicatã, rigidã și dificilã, și trebuie sã admitem faptul cã aceste metode sunt ciudate, greoaie si... învechite, perimate.

Dar, acum Dvs. puteti genera și utiliza ușor și convenabil Fortã Vitalã, cu noile Echipamente- și Generatoare de Energie Vitalã!

Noile Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã – un mod usor, eficient și economic de a genera- și de a produce forța Vitalã !

Cu noile Echipamente de Energie Vitală și Fortă Vitalã aveti un avantaj decisiv fatã de toate metodele traditionale și fatã de toti 'specialistii' traditionali, precum și asupra tuturor acestor practicanti din timpurile -strã-vechi.
Acum, aveti tehnologia necesara la dispozitie care poate asigura o sursã continuã -si puternică- de Energie Vitală și Fortã Vitalã, deoarece folosind aceastã nouã tehnologie, încontinuu- și permanent vã puteti dota și aproviziona pe Dvs. (si chiar și pe altii) cu Energie Vitală & Forță Vitalã, astfel va puteti asigura și completarea permanentã periodicã -atât de necesarã- cu Energie Vitală & Fortã Vitalã.
Cu acest lucru nici un mag, saman, sau tãmãduitor nu se poate lãuda !

Nici unul dintre samanii, magicienii sau tãmãduitorii traditionali nu pot dezvolta- sau produce forța Vitalã încontinuu cu ajutorul metodelor și mijloacelelor lor limitate si învechite!
Nici unul dintre ei nu poate sã cânte și sã danseze încontinuu, sã meargã tot timpul în cerc sau sã fie permanent în transã, pentru a-si asigura sursa necesara de energie (Energie Vitală & Fortã Vitalã) necesarã practicii și muncii sale. 
Pt o comparatie a metodelor practicate si aplicate ale actiunilor la distanta, vezi putin mai jos...

Echipamentele de Energie Vitală & Fortã Vitalã

ao2000 :: Aqua Optimizer :: Echipamente de Energie- și Fortã Vitalã :: Generatoare de Energie Vitalã-impreuna cu Generatoarele de Energie Vitalã incorporate- pot genera, emana și furniza fãrã întrerupere, în permanentã și încontinuu Energie Vitală & Fortã Vitalã, de aceea ele sunt centrul de putere a succesului Dvs. personal, care vã conduce- și vã sprijinã pe drumul Dvs. spre împlinire și succes.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Fortã Vitalã AO 2000 de tip AquaOptimizer, in timpul energizarii unui mar, incarcand-ul cu Energie Vitală si Forta Vitala

Nu uitati un lucru esential: ele dezvoltã-, genereazã-, asigurã- și degajã Energie Vitală & Fortã Vitalã încontinuu- și neincetat!
Rezultă deci; => rezultate semnificative -fãrã exceptie- pentru toatã lumea !
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


forța- și Energia Vietii

sau, Orgone / Orgon, Chi, Ki, Mana, Prana, Od, Energia Vitalã Universalã, Energia Cosmicã, Vril, Fluid magnetic, bioenergia, ''puterea psihicã'', ''energia magicã'', etc.-, etc. (vezi și pagina respectivã unde am adunat aproape 100 de nume ale Energiei- și Fortei Vitale) este acum accesibilã pentru toti cei care au mintea deschisã și au un orizont mai larg pentru utilizarea acestei noi și incitante tehnologii! atgs3000

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 5 / ATG 5 Trend Generator (Generator de Trend) cu 5 buc. de Generatoare super-puternice de Energie Vitală si Forta Vitala dispuse in forma de roata din SuperOrgonita® cu tunuri de iesire din argint, aratand si punctand centrul energetic al sistemului unde este dispus un Amplificator de Energie Vitală si Forta Vitala PBT 2400 cu disc de transfer propriu unic -care poate fi la km-i distanta- pe care este pus un mar proaspat pt energizare si incarcare cu Energie Vitală si Forta Vitala pozitiva, creativa si benefica (un Generator Chi & Generator Orgonic este setat sa pulseze pe frecventa de 519 Hz)

Tot ceea ce trebuie -pe langa un Echipament generator de ENERGIE- și FORȚA Vitala-  este o 'legãturã structuralã' cu tinta /'target'-ul -care în cazul autoprogramãrii sunteti desigur Dvs.-, o “legaturã psihicã”; cu ajutorul unui ''-obiect- martor'', sau printr-o setare adecvatã a Dispozitivului Radionic, (ori a Generatorului de Modele de Frecventã), tipul de Energie reprezentativã pe care intentionati sã o trimiteti- și sã o transferati, si -desigur!- Echipamentul de ENERGIE- și FORȚA Vitala va face restul pentru Dvs. la o singurã apãsare- și rãsucire de buton!

Cele mai bune si mai fabile 'legaturi structurale' stabile recomandate sunt: TC 99, RAOPTC, PBT 2400 si PBTBH.

Se poate observa, cã aceastã nouã si pasionantã tehnologie deschide noi orizonturi în toate actiunile- și aplicatiile la distantã -la orice distanta!-, în toate domeniile ale tratamentelor -de la distantã-, si în domeniul auto-depãsirii, -perfectionãrii, și a dezvoltãrii personalitãtii, și a perfectionarii a sinelui.

Sã fiti in avantaj, in fata celorlalti, și deci cu o treaptã deasupra lor, acum este mult mai usor!

Acest lucru este posibil acum, pentru cã noile Echipamente de Energie Vitală și forță Vitală -impreuna cu Generatoarele de Energie Vitalã incorporate- vã asigurã un avantaj tehnologic -garantat- asupra oricarei fiinte- și persoane, care nu cunoaste- si nu utilizeazã aceste echipamente extraordinare și performante.

Echipamentele de ENERGIE- și FORȚA Vitală,

   
si Generatoarele de Energie Vitalã (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice) sunt- și constituie noua solutie tehnologicã a vechii probleme referitoare la generarea și realizarea de schimbãri pozitive permanente!

Ca rezultat al inventãrii Echipamentelor- și a Generatoarelor de Energie Vitală și Fortã Vitalã, multe lucruri s-au schimbat radical.

happy wellness | Echipamentele de Energie- și Forța VitalăAceastã afirmatie -de fapt- este valabilã pentru toate activitãtile și îndeletnicirile mentale, cât și pentru ''magie'' -în special cea traditionalã, dar și pentru cele -asa zise- mai noi, mai moderne, cum sunt de exemplu metodele de control al mintii, tehnicile de autodezvoltare și perfectionare, programare neuro lingvisticã (PNL), reiki, radiestezie, tehnici de autosugestie, tratamente și vindecãri mentale (-si- de la distantã), etc., etc.

Situatia care a urmat dupã inventarea Echipamentelor- și a Generatoarelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã este foarte asemãnãtoare cu cea din vremurile în care masinile începeau sã înlocuiascã mijloacele de transport traditionalele (trasurile trase de cai).

meditatie & relaxare | Echipamentele de Energie- și Forța Vitală Atâta timp cât avem rezultate rapide, solutii de duratã și schimbãri pozitive permanente pe care noi le dorim, utilizarea echipamentului tehnologic modern, -a Echipamentelor de ENERGIE- și FORȚA Vitală impreuna cu Generatoarele de Energia Vitalã incorporate, a PsihoTrainer-elor și Echipamentelor Mentale actionate cu forța Cosmicã și a Dispozitivelor Radionice actionate- și propulsate cu forța Vitalã- este, cu sigurantã, mult mai beneficã, potrivitã, mai eficienta- și mai sigurã pentru toata lumea, și -desigur- și pt Dvs.!
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

pentani

 

Radionica și "magia":

 
  actiunea la distantã (la orice distanta!) – acesta este principiul lor comun de functionare!  

Radionica, Energie Vitală & Forțã Vitalã și... 'magie'

Tehnologia Radionicii acționata- și 'propulsată' cu Energie Vitală & Forță Vitalã; știință sau 'magie'?

 
câteva considerente teoretice -pt o mai buna intelegere și memorare-

1. Radionica -deasemeni "magiei"!- se bazeazã pe legãturi structurale echivalente.
Studiati cursul "Magia Viitorului" al lui Karl HansWelz (parintele aparatelor psionice și psihotronice propulsate cu forța Vietii și inventatorul Echipamentelor- și Generatoarelor de ENERGIE- și FORȚA Vitala -Generatoare Chi & Generatore Orgonice-), pentru a avea mai multe detalii despre legãturile structurale și a intelege mai bine teoria- și functionarea lor.atg12-atgs12000

Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator (Generator de Trend-uri Astrologice) cu 12 buc. super-puternice Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala dispuse in forma de roata din SuperOrgonita® cu tunuri de iesire din argint

2. Setarea radionicã (rata radionică!) pe care îl stabiliti cu ajutorul suprafetei de aderentã (suprafata de frecare) a dispozitivului radionic (la noi, confectionata- și realizata din cel mai performant material in acumularea Energiei Vitale & Fortei Vitale - chi - prana - fluid magnetic - orgon / orgone - od-:
Orgonite
™ / Orgonita™, -inventat de tot acelasi Karl Hans Welz), sau cu ajutorul pendulului, sau a calculatorului (in cazul programelor -noastre- radionice rulate pe computer/calculator personal, notebook/laptop) sau cu oricare altã metodã, stabileste- și determinã o legãturã structuralã care este reprezentarea unui anumit 'trend-', adică; reprezentarea unui eveniment- sau a unei situatii dorite, sau a unei actiuni specifice asupra tintei / 'target'-ului), sau ambele; directionând-, modulând- și dinamizând Energia- și forța Vitalã cãtre o actiune specificã, într-o anume directie- și cu un anumit aspect dorit- și programat.

Rata radionica este o reprezentare structuralã a unei actiuni specifice (adica; trend) asupra tintei (adica; target), fiind o reprezentare abstracta a tintei, a trendului, sau ambele. rad5

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  RAD 5 / ATG 5 Trend Generator (Generator de Trend) cu 5 buc. de Generatoare super-puternice de Energie Vitală si Forta Vitala dispuse in forma de roata din SuperOrgonita® cu tunuri de iesire din argint, aratand si punctand centrul energetic al sistemului unde este pus o parte a Cuplului de Transfer TC 99 cu disc de transfer propriu unic -care poate fi la km-i distanta- pe care este pus pe un portchei. Din cele 5 Generatoare Chi & Generatoare Orgonice unul este setat pe frecventa de 519 Hz)

O legãturã structurala -sigura, consistentă și non-fluctuantă- reduce aproape la zero conexiunea cu o energie de trend specificã.
Cealaltã legãturã structurală reduce la -aproape- zero conexiunea cu tinta (target-ul).
Rezultã cã, legãtura dintre energia cadru și tintã (trend și target) -in universul Energiei- și Fortei Vitale- este redusã la aproape zero, fiind -aproape- nula.

Cu cât câmpul Energiei- și Fortei Vitale este mai mare și mai puternicã, cu atât mai buna și mai puternicã este și legãtura dintre energia trend-ului și tintã (target), și cu atât mai repede se va manifesta-, și va fi mai marcant- și mai însemnat -desigur- și rezultatul.

3Structurile radionice (si modelele de frecventã) se transferã datoritã legilor Hiper-Spatiului (matematica- și fizica Energiei- și Fortei Vitale), iar 'legãturile structurale' determinate permit realizarea transferului, adicã “scurgerea fluxului” de Energie Vitală & Fortã Vitalã de la dispozitivul radionic direct spre tintã ('target') cu 'trend'-ul adecvat (programat)- și corespunzător modulat.

4. în spatiul- și pt transferul forței- și Energiei Vitale, distanta este rezultatul diferentei structurale. (!)
radionica & energia vitala Puterea- sau forța transferului și -implicit- viteza cu care efectul dorit are loc, depinde în mare mãsurã de puterea- și intensitatea câmpului Energiei- și Fortei Vitale care înconjoarã dispozitivele radionice.
Acesta este un aspect și un fapt important de care multi dintre practicanti sau chiar specialisti ai radionicii, și cei neexperimentati in 'operatiile magice', -din pacate- nu sunt constienti. (!)

O alimentare continuã cu ENERGIE- și FORȚA Vitalã ajutã în mod considerabil succesul operatiunii radionice și magice, și creste rata ei de realizare!

Sã facem o

comparatie a diferitelor metode

 
 
actuale cunoscute ale aplicatiilor actiunilor la distantã:

Actiunea tipica a unui mag (magician) amator sau/si incepator :: b_magbegA. Actiunea tipicã a unui mag (magician) amator sau/si începãtor, care -desi a urmat cu strictete fiecare recomandare și îndrumare a unei operatiuni magice, dintr-o carte oarecare de magie-, esuazã -de obicei- întotdeauna în operatiile sale, din cauza lipsei-, sau a câmpului foarte slab de Energie Vitalã care încojoarã persoana și operatiunea.
Este diagrama tipica unei operatii magice, care duce lipsa de campul necesar al Energiei- și Fortei Vitale, de obicei din cauza neglijarii- sau a nestirii a importantei și a rolului Energiei Vitale & Fortei Vitale.
O cantitate de energie infima este prezent, fie atrasa din mediul ambiant/inconjurator, fie chiar din/de la operatorul care efectueaza operatiunea (sau seteaza dispozitivul sau radionic).
Acest tip de operatie are o rata inalta de esec.

Magician experimentat b_magickB. Magicianul experimentat stabileste în jurul sãu un câmp -temporar, destul de- puternic de Fortã Vitalã care -împreaunã cu 'legãturile structurale' adecvate- consecvent -in marea mojoritate a cazurilor- asigurã și succesul operatiunii.
Aceeasi operatie magica ca în exemplul de mai sus, cu deosebirea ca este facuta de un magician experimentat, în cunostinta de cauza, care se aprovizioneaza cu- și asigura operatiei ENERGIE- și FORȚA Vitala (cateodata și prin metode și practici neconventionale -chiar sadice- de exemplu "sacrificand" animale - magia woodoo).
Rezultate mai bune decat in cazul precedent.Echipamente de Energie- și Forta Vitala :: Tehno-Magie |  b_magorg ::

C. Generatorul de Energie Vitalã încorporat -in toate Echipamentele de Energie Vitală și Fortă Vitală- dezvoltã și asigurã încontinuu  -fãrã întrerupere- fluxul necesar și câmpul puternic de Energie Vitalã pentru reusita și succesul operatiunii magice.
Aceasi operatie magica, dar in acest caz avand un camp și un flux masiv de ENERGIE- și FORȚA Vitala de la Echipamentul de Energie Vitală și Fortă Vitală și din Generatorul- sau Generatoarele de ENERGIE- și FORȚA Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice) incorporate.
Aprovizionarea, emisia și transmisia continua a Energiei Vitale & Fortei Vitale asigura energiile de trend proiectate.
Succesul poate fi posibil și atunci cand toate celelalte metode -precedente- dau gres și esuaza.
Rezultate fiabile.Veti recunoaste cã folosirea Dispozitivelor Radionice alimentate și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitalã -cu ajutorul Generatoarelor de Energie Vitalã (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice) înglobate si integrate- reprezintã cea mai avansatã tehnologie care este cu mult superioarã tuturor altor tehnici -traditionale, deja învechite- cunoscute pânã acum.
Impactul fiind mai puternic și mai eficient, rezultatele -scontate și programate- apar mai repede fiind și -totadata- mai de durata (daca nu permanente...).

Pentru mai multe informatii consultati si pagina cu instructiuni pentru instalarea si utilizarea programului radionic de manifestare și informatii detailate despre Radionica propulsatã de Energia Vitalã  (Orgone Boosted Radionics -OBR-) și utilizarea ei practicã în operatiile magice...

5. Prin urmare, puterea transferului și viteza cu care efectul dorit apare și se realizeazã, depinde -în mare masura și in f mare parte- de puterea, intensitatea și amplitudinea fluxului- și al câmpului Energiei Vitale & Fortei Vitale care înconjoarã dispozitivul radionic!

Acesta este un lucru important pe care cei mai multi practicanti -sau chiar specialisti- ai radionicii -si "experti in magie"- nu îl stiau (si unii nu au cunostinta nici in prezent!).
Ceea ce stiu (si cred) ei, este faptul cã unii oameni sunt mai "înzestrati" decât altii.

rad2400hdNoi stim - si de acuma, stiti si Dvs.- cã persoana care este capabilã sã genereze Energie Vitalã și sã o dirijeze (în mod constient sau subconstient) spre- și cãtre dispozitivul radionic și care "operatia- și programarea magica", este mult mai "puternic" și mai eficient decât persoana care "doar" stabileste ratele, sau efectueaza "operatia magica".

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala tip Dispozitiv Radionic de Putere RAD 2400 HD, cu Generatoare Chi & Generatoare Orgonice incorporate si integrate

6. într-un sens magic, dispozitivul radionic este un sigiliu universal.
Ratele lui determinã natura și efectul unei energii magice sau a unei "entitãti" (precum un elementar, entitate, înger, spirit, etc).

7. Cu o alimentare și o cantitate adecvatã- și continuã de Energie Vitală & Fortã Vitalã, dispozitivul radionic este cu mult superior celor mai multe -poate, chiar toate- operatii magice.

Asa cum am mai afirmat și anterior, cu o sursã de furnizare și alimentare adecvatã și continuã de Energie Vitală și Fortã Vitalã, (asiguratã -ideal- de Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitalã), dispozitivele radionice sunt cu mult superioare tuturor altor operatiuni- și tehnici mentale, sau activitãti- si indeletniciri spirituale (cum ar fi tehnicile de vizualizare, de autoprogramare, control mental, etc.), deoarece Energia Vitală & Forța Vitalã se aflã la baza existentei, este suflul vietii, ea este sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugãciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitãtilor psihice (procesul de gândire, autovindecare, tehnici de autoprogramare și -perfectionare, autocontrol și control al mintii, dezvoltarea personalitãtii, etc.). chi generator performer with supplements

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Performer 2400 / SportPerformer 2400 HD (energizand- si -totodata- transmitand energiile suplimentelor alimentare de pe suprafata de iradiere) + Amplificator de Energie Vitală si Forta Vitala PBT 2400 cu disc de transfer, energizand hrana (in cazul nostru; un mar proaspat)

8. Puteti asigura în mod ideal o sursã de furnizare- și -totodata- cantitatea necesarã și continuã de Energie Vitală & Fortã Vitalã cu un Echipament de Energie Vitală și Fortã  Vitalã (desigur cu unul sau mai multe Generatoare de Energie Vitalã - Generatoare Chi & Generatoare Orgonice inglobate) sau -mai bine- cu un sistem de Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã -legate și setate in serie-.
Trei Echipamente de ENERGIE- și FORȚA Vitala -legate în serie- reprezintã o deja un sistem-, o instalatie- și o setare puternicã.

9. Zodiacul astrologic constituie un dispozitiv radionic natural de proportii cosmice.
"Ratele" sale sunt stabilite de pozitiile planetare (pozitia planetelor la un moment dat in Sistemul nostru Solar). relativitatea timpului
Nu existã nimic pe aceastã planetã care sã nu fie în legãturã structuralã cu acest sistem radionic gigant.
Omniprezenta Energie Vitală & Fortã Vitalã a Sistemului Solar (Universul nostru) este cea care furnizeazã- și întretine transferul structural al energiilor astrologice care sunt responsabile pentru diferitele trend-uri.
Natura acestui dispozitiv ne poate da informatii chiar și despre legile timpului!

10. Puteti desena sau proiecta orice grafic-, hartã- sau diagramã- astrologică (diagrama- sau grafic astrologic -astrograma-, sau de exemplu horoscopul unei persoane), puteti sã o puneti în- și pe dispozitivul radionic și puteti stabili rata -radionica- care reprezintã energiile acestei hãrti -specifice-.
Ratele pe care le stabiliti în acest fel, reprezintã sau o persoanã care are acest horoscop specific, sau un tranzit (un trend), sau chiar amândouã.

Puteti folosi în mod ideal Dispozitivul Radionic actionat- și propulsat de Echipamentul de Energie Vitală & Fortã Vitalã încorporat) numit ATG 12 / ATGS 12000 (Sistemul de Generatoare de Trenduri Astrologice -un Echipament Generator de Energie Vitalã, construit în mod specific anume, cu 12 bucati de Generatoare de Energie Vitalã aranjate in forma de roată, exterm de puternice și performante-) și sã stabiliti o ratã (sau cotã) care sã reprezinte energiile acestei hãrti pentru a genera orice trend -astrologic- dorit!

ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator (Generator de Trend-uri Astrologice)  | atg12-atgs12000Prin ea puteti trimite direct Energia Vitală & Forța Vitalã beneficã, pozitiva și creativa persoanei sau persoanelor respective.
Pentru acest lucru (sau scop) este irelevant dacã astrologia "lucreazã" sau nu ca un sistem divinatoriu -care poate -sau nu- prevesti.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator (Generator de Trend-uri Astrologice) cu 12 buc. super-puternice Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala dispuse in forma de roata din SuperOrgonita® cu tunuri de iesire din argint

11. Dacã rata radionicã reprezintã o persoanã (persoana 'target'), o puteti folosi pentru a actiona asupra lui-, sau asupra ei, -si- de la distantã (!).
în acest caz este recomandat sã aveti o legãturã (conexiune) structuralã suplimentarã, precum numele persoanei respective, o fotografie a persoanei în cauzã, eventual data nasterii a lui- sau a ei, sau sa folositi careva Program Radionic de Manifestare, etc.

Recomandãm -în acest caz- utilizarea Dispozitivului Radionic RAD 2400 HD, sau -si mai bine- folosirea  Astro-Generatorului de Trend-uri (sau a Generatorului de Astro-Trend -uri), ATG 12 / ATGS 12000 (vezi și pagina CATALOG), combinata cu rularea pe calculator a Programului Radionic de Manifestare.

rad2400hdUn al doilea dispozitiv radionic (cu interfatã) va stabili un tranzit astrologic sau orice alt trend de energie pe care o trimiteti pentru a ajuta aceastã persoanã.

De exemplu, dispozitivul nostru radionic alimentat, propulsat și amplificat cu Energie Vitală si forța Vitala prin cele 2 generatoare puternice de ENERGIE- și FORȚA Vitala incorporate -RAD 2400 HD- este o combinatie a douã dispozitive radionice -traditionale-: unul pentru trend și celãlalt pentru tintã (target).
Cele 2 Generatoare -puternice și performante- de Energie Vitală & Forță Vitalã îi conferã forța, puterea și energia necesarã.

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Magick & TechnoMagick', 'Radionics & Magick: Common Functioning Principles'.
© Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente și accessorii de Energie Vitală & Forţă Vitală, recomandate pentru

Magie & TehnoMagie

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală, dispozitive radionice recomandate -printre altele- pt TehnoMagie şi Manifestare constienta
    Pt a comanda, vezi pagina Catalog / Lista de pret

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 2000
RAD 2000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 5 / ATG 5
RAD 5: Generator de Trenduri

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala Suport şi consultanta on-line

RADIONICA si Dispozitivele Radionice | Dispozitive Radionice, Psionice si Psihotronice & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- si curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri si filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Programe Radionice de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, dacă este folosit impreună cu un Program Radionic de ManifestareCheckmark Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

:: Titlul acestei pagini: TehnoMagie: Magia Viitorului ::
 
 
 
 
 
 
Sitemap Email Home

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: TehnoMagie: Magia Viitorului | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / TehnoMagie: Magia Viitorului ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Tehnologia-Energiei-Vitale--avantaje--beneficii-si-performante-E-Magic----TehnoMagie-TehnoMagie--Magia-Viitorului | Titlul acestei pagini: TehnoMagie: Magia Viitorului