www.energievitala.ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
  Energie Vitala .ro /
~ ENERGIE VITALĂ & Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ | www.energievitala.ro ~
 
www.energievitala.ro | ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!
»» Energia Chi & Qi = Energia Vitală & Forța Vitală în Feng Shui
 
 

.   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală           Test unic -gratuit!- de Energie Vitală & Forță Vitală          Catalog           Contact           Servicii oferite           Energie Vitală & Forță Vitală           Chi card®                   

Energia Chi & Qi = Energia Vitală & Forța Vitală în Feng Shui

.
  »»   


Motto | Citate
 
energie vitală & forța vieții "Succesul depinde de cantitatea de energie pe care o întrebuințăm în ceea ce facem."
J. Donald Walters

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Motto:
"Energia este totul, și totul este Energie".
Sandor -ALeX- Dezsi: Curs 'Magia dezvoltării personale (1996)'

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

CHI: Energia Vitală & Forţa Vitală

CHI este Energia Vitală & Forţa Vitală Universală
care este esenţială-, şi care joaca rolul principal în practica Feng Shui


Sincer, dorim ca sa nu va plictisim cu multe definitii si cu diverse teorii -de multe ori confuze si contradictorii- ale Feng Shui-ului traditional, incercam doar ca sa va oferim cateva informatii esentiale pentru o mai buna intelegere, pentru a vedea si a va demonstra inflexibilitatea, rigiditatea şi -de multe ori- ineficienta Feng Shui-ului traditional, (daca ati vazut- si citit exemplul de pe pagina anterioara, atunci stiti precis despre ce vorbim), si totodata sa va oferim si o solutie viabila-, practica- si foarte eficienta; adica Feng Shui Dinamic™.

Veti observa deci, diferenta enorma dintre Feng Shui-ul clasic si traditional - o "arta si o stiinta" care deja pare perisabila, depasita si invechita, in lumina aceastei noi tehnologii, care este elegantă, foarte eficientă si net superioara celui traditional; cea a Feng Shui Dinamic™.

Va prezentam totusi si cateva informatii si propozitii preluate din Feng Shui traditional (clasic), despre Feng Shui si metodica lui -spre o mai buna intelegere a celor descrise aici-.
Cu unele supozitii putem fi de acord, dar altele nu isi mai au justificarea, deci cititi-le ca atare, cu o retinere sanatoasa.

yinyang chi Feng Shui Dinamic Filosofia orientala Feng Shui ofera sfaturi si remedii pentru a crea un spatiu armonios din punct de vedere energetic, si are ca principiu de baza curgerea si echilibrarea fluxului energiei CHI(se pronunta "cí") prin crearea unui echilibru intre formele de energie Yin si Yang, precum si combinarea armonioasa in acelasi cadru a celor cinci elemente (cu 5 energii diferite): lemnul, focul, pamantul, apa si metalul.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Ce este (sau ce vrea să fie?) Feng Shui -traditional-?

Feng Shui este o tehnica chinezeasca straveche, care are la baza echilibrarea energiei CHI, si este disciplina cu ajutorul careia putem beneficia de avantajele aduse de spatiul in care locuim- sau lucram, si de a reduce efectele daunatoare ale energiilor mai putin pozitive- sau negative.

Termenul "Feng Shui", care se traduce literal "vant apa" - adica cele doua elemente care pot influenta curgerea energiei CHI in spatiu -, reprezinta in mod figurativ "arta si stiinta" (sic!) de a trai in armonie cu mediul inconjurator si este un ansamblu de principii de geomantie (ohooo...!), care afirma ca formele- si mediul ambiant pot influenta principiul CHI, adica principiul energetic.

Feng Shui traditional -si/sau clasic- este stiinta care ne invata sa traim in armonie cu mediul, si reprezinta arta chinezeasca de pozitionare a obiectelor in cladiri, locuinte si alte locuri, bazata pe credinta in efectele pozitive si negative ale elementelor Yin / Yang si Chi (Forta Vitala si Energia Vitala inerenta) prezenta in tot mediul si in toate lucrurile din jurul nostru, inconjurandu-ne tot timpul.
(Haideti sa traducem: deci, daca puneti o o statueta care reprezinta o ratusca sau o pereche de delfini, atunci nu numai ca veti fi mai sanatosi, ci si viata Dvs. amoroasa va fi mult mai buna si placuta. Ahhh...).
Feng Shui traditional si clasic ne sfatuieste cum sa ne aranjam spatiul in care traim, in asa fel incat sa activam energiile favorabile.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

In linii mari

Scopul Feng Shui

Ying-Yang yinyang chi Feng Shui Dinamiceste de a echilibra si armoniza CHI-ul (Energia Vitală & Forţa Vitală Universala) din locuinta Dvs., si de la serviciu, pentru a crea posibilitati sporite de a obtine o sanatate buna, prosperitate si relatii armonioase.

Rolul practicii Feng Shui

este de a determina, controla si transfera energia CHI, pentru a ne oferi o viata mai buna, precum si realizarea armoniei locurilor în care oamenii traiesc, prin analiza campurilor energhetice si a fluxurilor de energie din mediul înconjurator (Chi / Qi), in vederea obtinerii armoniei, confortului si echilibrului, mai intai in mediul in care traieste o persoana, si dupa aceea -si- in viata lui.

Aplicând principiile Feng Shui

de a realiza curgerea fluxului de energie creativa si benefica CHI, se pot corecta dezechilibrele care ne inconjoara, sanatatea se pastreaza si/sau se imbunatateste, putem avea relatii armonioase cu toti cei din jurul nostru, noroc si prosperitate, se poate obtine o viata mai armonioasa, o gandire mai clara, posibilitati de avansare in plan material, spiritual si mental.
Fluxul corect al CHI-ului este important in orice situatie.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Feng Shui Dinamic
& Feng Shui Plus+

-prin ajutorul tehnologiei moderne a Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala®- genereaza- si creaza -la alegere!- aceste energii creative Feng Shui modulate- si modelate (alese- si dorite de noi), si le transmite si le transferă exact acolo unde se doreste, facand ca oricare spatiu sau oricare parte dintr-o locatie, sa fie pe de plin accesibila din punct de vedere energetic, cu acel flux de energie CHI pe care noi il dorim, indiferent daca in viziunea Feng Shui traditional- sau clasic, acest lucru ar parea imposibil, si fara a fi nevoit ca sa redecorati, sau sa remobilati locuinta, apartamentul sau biroul Dvs.!  ;-)
Citind si studiind exemplele prezentate de pe pagina Feng Shui Dinamic veti intelege mai bine despre ce este vorba...

Dar, ce este acest CHI care joaca rolul cel mai important in Feng Shui ?
( căci, fără energia CHI nu există nici Feng Shui ! )

In filosofia orientala, energia CHI constituie partea cea mai importanta a acestor filosofii.
Ea admite ca exista o energie- si forta vitala universala, care se misca si se deplaseaza avand anumite trasee stabilite.
Este recunoscuta de foarte multe culturi, si poarta denumiri diferite de la tara la tara.
In China poarta denumirea de Chi, in Japonia Kí / Khí, iar in India: Prana.

Deci, ce este
CHI / QI ?

Teoria Chi / Qi-ului este una dintre cele mai importante principii ale Feng Shui.
"Chi" este un cuvant vechi chinezesc care nu se poate traduce in nici o alta limba, avand mai multe semnificatii: "energie vitala universala", "forta vitala cosmica", "suflu cosmic" sau "respiratia vietii", precum si "aer -ether- vital".
"Chi " sau "Qi" poate fi tradus ca și înseamnând respiraţie, vitalitate, energie vitală, forţă vitală.

Chi este o forma complexa de energie, considerata a fi energia universala care mentine totul in viata, o forta invizibila ce ne inconjoara in permanenta si care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica si psihica, fericirea si bunastarea.
Întrepătrunde toate lucrurile și toate ființele din lume.

CHI reprezinta energia invizibila care animeaza toate fiintele.
Fluxul de CHI este continuu: prin anumite cai (sau meridiane) ale corpului nostru (practicile acupuncturii si medicinei asiatice se bazeaza pe aceste cai), in casa noastra, pe intregul pamant, cer, atmosfera si cosmos.

CHI reprezinta deci energia, este principiul esential in Feng Shui.
(Chinezii afirma, ca, Chi-ul binefacator aduce noroc si exista pretutindeni in Univers).

CHI este esenta si suflul vietii, care trece prin toate formele si le da viata.
Aceasta Energie Universala CHI este considerata ca element de baza si sursa a vietii.
Este izvorul tuturor lucrurilor. Fara ea nu este, si nu poate exista viata.

Toata materia vie sau neînsufletita este compusa si -între-patrunsa de aceasta forță- și EnergieVitală Universala.
Ca si undele electromagnetice tot asa si Energia Vitală si Forta Vitala CHI, ne înconjoara- si întrepatrunde.
Putem afirma deci, ca traim într-un ocean de energii -invizibile- formata atât din undele electromagnetice, cât si din Forta- si Energie Vitala CHI.
Practic, nu exista scapare de influenta lui CHI.  :-)

.   


Energia Vitală
& Forța Vitală

meditatie, relaxare armonizare chakre cu Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forta Vitalaeste esența, suflul vieții, ea stă la baza existenței, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitaților psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare și -perfecționare, autocontrol și control al minții, dezvoltarea personalității, metode de manifestare -conștienta-, etc.).

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtila sau putere / forță psihică, care se manifestă și este folosită - fără excepție! - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare și autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, în toate exercitiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la orice distanță), în 'magie' și în practicile magice-, ea fiind mediumul sau purtătoarea dintre scopul- sau efectul dorit (trend) și tinta (target).

Așa cum energia electromagnetică este purtătoare de informații pt diferitele unde- și spectre electromagnetice (unde radio, undele infraroșii, raze x, etc.) cu frecvențele lor specifice (unde lumina vizibilă este doar un segment infim din spectrul electromagnetic), tot așa, energia vitală este mediul purtător și suportul transferelor energetice subtile.

De exemplu, între două telefoane mobile puntea de legătură și conexiunea pt trecerea- și transferul informațiilor este dată- și asigurată de către undele electromagnetice.
Dacă această energie electromagnetică nu ar exista, nici telefonia mobilă nu ar fi posibilă (și nu am putea -desigur- asculta radioul sau urmări emisiunile la televizor).

energia chi & energia orgonica :: Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roEnergia Vitală & Forța Vitală poartă secretul permanentelor schimbări pozitive precum și a controlului minții de la distantă (de la orice distanta!), pentru că Energia Vitală & Forța Vitală este sursa de putere, motorul și propulsorul tuturor activitatilor și îndeletnicirilor mentale.

Energia Vitală & Forța Vitală urmeză gândul, și poate fi dirijat / directionat, transferat și transmis -cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanță.

Pentru mai multe informații, și pentru a înțelege transferul la distanță, vezi pagina 'Teoria legăturilor structurale'!

RAD 5: Echipament de Energie- și Forta Vitala (Chi Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uriPreluînd-o și utilizând-o conștient(!) în mod continuu, în toate activitățile dorite -fie ea una fizică sau spirituală / psihică / mentală- o puteți folosi pt a obține avantaje semnificative -față de alții-, și pt a fi atinse țelurile Dvs. -mai repede, mai ușor și mai elegant- tot ceea ce vă doriți, ceea ce v-ați programat, ceea ce doriți ca să fiți- sau ca să obțineți-, dobândiți și să posedati -bunuri materiale și spirituale, caracteristici, obiceiuri și proprietati, etc., etc. .   

CHI (sau altfel; Qi) este Forta Vietii care sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor.
CHI poate fi definit drept un câmp energetic informational care leaga toate fiintele între ele si cu mediul inconjurator, este o forta holistica ce influenteaza si guverneaza în mare masura sanatatea, prosperitatea si fericirea.

CHI este simbolul vietii.
Daca viata are un simbol, atunci acesta este 'chi'.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Feng Shui Dinamic™

vă poate învăța cum să controlati- și să utilizați aceasta Energie Vitală & Forță Vitală Universală CHI pentru a o folosi în favoarea Dvs. precum și în ajutorul-, favoarea- și avantajul celor dragi și apropiati Dvs.!
Puteți simții acum constient Energia Vitală & Forta Vitala CHI daca efectuati 'Testul' gratuit pentru perceptia acestei energii benefice.

Feng Shui Dinamic

Proprietățile Energiei CHI

CHI - sau Qi- este în continua miscare si deci în continua transformare, atât pe Pamânt, cât si în întregul Univers.

Însasi întregul Univers este o masa enorma de energie permanent pulsatorie. în lumea noastră totul pulsează.

Conform lui Guo Pu: "CHI / Qi (energia- si forta vitala) circula odata cu vantul (feng) si este disipata, dar este retinuta cand intalneste apa (shui)".

Totul se află sub influența acestei energii fine.

După cum spunea autorul "Taofizicii", Fritjof Capra:

energie vitală & forța vieții "Precum câmpul cuantic, chi este conceput ca o formă a materiei lipsită de substanță, și neperceptibilă, care este prezentă în spațiu, și care se poate condensa în obiecte solide.
Câmpul energetic, sau chi (qi-ul), este nu numai esența tuturor obiectelor materiale, ci și vehiculul care transportă interacțiunile dintre acestea, sub formă de unde."
Fritjof Capra

Energia Vitală și Forța Vitală CHI întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate si neînsufletite, legând toate între ele.

Mai multe informații puteți citi pe paginile: 'Proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale' și 'Caracteristicile Energiei Vitale & Fortei Vitale' »»

Energia "bună" (pozitivă) și energia "rea" (negativă)

Tinem s-o spunem clar si raspicat: energia este de un singur fel; neutră.
Folosirea ei însă poate fi categorizata ca și "buna", "rea", "pozitiva" sau "negativa".

Totusi, într-o încercare de a clasifica energia în Feng Shui se spune ca exista doua tipuri de energii CHI:
energia pozitiva este denumita "sheng chi", în timp ce cea negativa este "sha chi".
"Sheng" se traduce prin "vital" sau "viata", "sha" înseamna "rau" sau "distrugator".

Tot acest tip de energie negativa a fost denumita de catre dr. Wilhelm Reich "DOR", venind din prescurtarea lui "Deadly ORgone" [ energia orgoniica mortala ]
Pt mai multe informatii, vezi paginile aferente despre Dr. Wilhelm Reich, energia orgonica si DOR-ul negativ.

Uneori putem simti aceste doua tipuri de energie, iar alteori le putem ignora întru totul.
Cu totii avem abilitatea de a simti energia (CHI-ul).
Cand intram undeva, reactionam la energia care ne inconjoara.
Chi-ul pozitiv ne face sa ne simtim bine, dar Chi-ul negativ, din contra, ne doboara la pamant. Obiectele frumoase sunt considerate "sheng chi".

Energia CHIEnergia Vitală si Forta Vitala Universala a vietii; este degajata continuu in natura, si dorim sa o atragem pe cea pozitiva, cu ajutorul Feng-Shui (cel traditional si clasic).
Feng Shui – vant si apa: arta de a trai in armonie cu natura; daca reusiti sa aduceti echilibrul intre ele, veti avea o viata fericita si abundenta.

Daca v-ati propus sa incepeti o noua viata (mai buna, mai prospera), atrageti cat mai multa energie CHI spre- si in Dvs. facand- si realizand acest lucru, usor-, elegant-, si eficient cu ajutorul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala® CHI Feng Shui Dinamice™ !!
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Principiul celor cinci elemente

Totul este energie, nimic nu se pierde, totul se transforma.
In "arta si stiinta"(?!) Feng Shui traditional se lucreaza cu 5 elemente, adica 5 energii diferite.

Ele sunt- și reprezinta universul in care traim: apa, lemn, foc, pamant, metal. Acestea sunt in interdependenta unele de altele.

Cele cinci elemente – focul, pamantul, metalul, apa, lemnul – reprezinta caracteristici ale energiei CHI, care se schimba in timp.
Pt alte caracteristici principale vezi pagina aferenta.

Sunt elemente fizice pe care le regasim in natura si reprezinta moduri diferite de manifestare a energiei CHI.

Vechii chinezi credeau ca interactiunea dintre elemente a dat nastere la toate cele ce exista in cer, pe pamant si in plan uman.

Principiul celor 5 elemente(5 energii diferite) reprezinta un al doilea mare principiu de lucru cu CHI-ul / Qi-ul (energia) pe care l-au înteles maestrii taoisti.
Acest principiu ne dezvaluie modul de transformare a CHI / Qi-ului (a energiei) trecând prin fazele Yin si Yang.

In studiul lor, taoistii au observat ca CHI-ul trece prin 5 forme de manifestare si anume; contractarea(condensarea), conservarea, generarea, radierea si stabilizarea, dupa care ciclul se reia.

Feng Shui DinamicCele cinci elemente se afla intr-o continua interconexiune si formeaza doua cicluri: unul este productiv, iar celalalt este distructiv.
In ciclul productiv, Focul produce Pamantul, Pamantul produce Metalul, Metalul produce Apa, Apa produce Lemnul, iar Lemnul produce Focul.
In ciclul distructiv, Lemnul distruge Pamantul, Pamantul distruge Apa, Apa distruge Focul, Focul distruge Metalul, iar Metalul distruge Lemnul.

O alta teorie (caci sunt cateva in Feng Shui-ul traditional, si nu toate concordeaza intre ele, existand prea multe contradictii pregnante!) spune ca aceaste legaturi se prezinta in 3 feluri (cicluri): sub forma de creatie (apa naste, hraneste lemnul), de control (pamantul controleaza focul) si de distrugere (metalul distruge lemnul).
Un element se epuizeaza pentru a naste altul, o energie distruge o alta energie pentru a se hrani.   

Chinezii -antici- au studiat cu atentie schimbarile energiei CHI care trece prin fazele Yin si Yang, precum si prin transformarile corelate cu cele cinci elemente.
Analizarea in profunzime a acestor modificari care sunt mereu in relatie unele cu altele i-a condus pe intelepti la crearea unui model simetric care reprezenta toate situatiile posibile de gasit in natura- si in relatiile umane, denumit cele opt trigrame - Bagua.

Bagua - Pa Qua Feng Shui DinamicBagua (in alta transcriere fonetica Ba Qua, sau Pa-Kua) trebuie intelese deci, ca fiind simboluri care reprezinta fazele de tranzitie ale tuturor situatiilor din univers.
Ele sunt reprezentate printr-un octogon in jurul caruia sunt aranjate cele opt trigrame, urmand o ordine specifica.

Bagua – simbol octogonal, intalnit la intrarea in casele chinezesti simbolizand protectia; in mijloc are simbolul Yin si Yang si in jurul lui sunt asezate cele opt trigrame
Trigrame – exista opt posibile combinatii de linii intregi (Yang – masculin) si linii intrerupte (Yin - feminin) care pot fi formate.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Cele opt trigrame

Bagua - un alt principiu de bază al Feng Shui-ului tradițional

Cele opt trigrame sunt unitati fundamentale care stau la baza celor 64 de hexagrame din Yijing / I-Ching (Cartea schimbarilor).

Fiecare trigrama exprima moduri diferite in care energia se misca si se transforma.
Ele au fost folosite foarte mult, nu numai in Feng Shui, ci si in alte discipline din cultura chineza, cum ar fi: filosofia, astrologia, medicina traditionala, numerologia, artele martiale, matematica.

Patrunderea sensurilor trigramelor este importanta pentru a ajunge la o intelegere a modurilor in care schimbarile au loc in natura- si in fiecare dintre noi.
Fiecare incapere este impartita in 9 zone de influenta (harta Ba-Gua sau Pa-Kua) - conform principiilor Feng Shui.
Activarea unei astfel de zone cu unul din cele 5 elemente specifice amplifica planurile vietii corespondente acestei zone.

Pentru a descoperi cum sa folosim aceste obiecte in mod practic, trebuie sa consultam- si sa urmam indrumarile pe care ni le ofera harta Bagua.
Aceasta harta de forma octogonala – Baqua reprezinta cifra 8 in limba chineza – permite oricui sa evalueze fiecare spatiu locuibil in functie de principiile Feng Shui traditional.

Conform acesteia, o cladire ar trebui sa fie impartita in mai multe zone sau camere, deoarece acestea corespund tuturor aspectelor vietii noastre mentionate in vechea arta chinezeasca.
Sunt 9 aspecte ale vietii unui individ, iar fiecare zona a unei case trebuie sa fie aranjata in mod corespunzator si armonios pentru ca fluxul de energie vitala sa ne influenteze in mod benefic viata.

Aspectele vietii simbolizate in Bagua / Ba-qua / Pa-Kua sunt:
Prosperitatea, Faima si Reputatia, Relatiile interumane si Dragostea, Familia si Sanatatea, Creativitatea si copiii, Aptitudinile si Cunoasterea, Oamenii care ofera ajutor si Calatoriile si Cariera.
Fiecare dintre acestea are anumite caracteristici si detalii specifice.

Direcții și zone de influență în Feng Shui tradițional

Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD - KAN: "Relatii umane si cariera" (cariera, vointa, sexul, puterea)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD - LI: "Renume, faima, celebritate" (faima, recunoasterea, succesul)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic EST - CEN: "Sanatate si familie" (familia, prietenii de familie, sanatatea)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic VEST - TUI: "Creativitatea si copilul" (copiii, creativitatea, planurile de viitor)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD-EST - KEN: "Autodezvoltare si stiinta" (educatia, cunoasterea, studiul)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic NORD-VEST - CIEN: "Oameni ajutatori si calatoria" (relatiile, protectorii, colaborarile)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD-EST - HSUN: "Succes si bogatia" (banii, prosperitatea, finantele)
Echipamente de Energie- si Forta Vitala CHI Feng Shui Dinamic SUD-VEST - KUN: "Dragoste si casnicie" (dragostea, prietenia, armonia)
Feng Shui DinamicFeng Shui Dinamic
Zona KEN a 'Aptitudinilor si Cunoasterii' trebuie sa aiba tonurile de albastru si verde predominante si este necesar ca in aceasta zona sa se afle situate cat mai multe carti, pentru a influenta gandirea si reflectia. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord-est a casei.

Zona KAN a 'Carierei' foloseste de obicei culoarea neagra, fantani arteziene in miniatura, forme nedefinite si oglinzi pentru a atrage fluxul de Chi. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord a casei.

Zona CHIEN a 'Persoanelor care ofera ajutor si suport, si Calatoriilor' foloseste de obicei tonuri de gri si obiecte ce apartin ghidarii spirituale, ajutorului interuman si calatoriilor. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de nord-vest a casei.

Zona CEN  a 'Familiei si a Sanatatii' foloseste in principal verdele si lucruri animate precum: plante, animale, flori, cristale ce reflecta razele soarelui si obiecte din lemn. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de est a casei.

Centrul simbolizeaza Pamantul si Prosperitatea si trebuie sa fie galben. Aceasta reprezinta o zona linistita, de meditatie si relaxare.

Zona TUI a 'Copiilor si a Creativitatii' este legata de tonuri de alb si aici trebuie asezate obiectele care influenteaza si stimuleaza ideile si actiunile creative, in special obiecte din metal. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de vest a casei.

Zona HSUN de 'Belsug si bogatie' este de obicei purpurie si foloseste clopotei si obiecte statuare. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud-est a casei.

Zona LI a 'Reputatiei si Faimei' foloseste culoarea rosie, diverse arome si lumanari parfumate. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud a casei.

Zona KUN a 'Relatiilor interumane si a Dragostei' are ca tonuri predominante pe cele de roz. Este recomandat ca aceasta zona sa fie plasata in partea de sud-vest a casei.

Deasemenea, trebuie sa avem in vedere faptul ca fluxul de energie CHI trebuie sa se deplaseze in traiectorie circulara in caminul nostru. Locurile sha (care ingreuneaza, retin sau elimina energia vitala) trebuie sa fie evitate sau reamenajate...

Invatati (va recomanda Feng Shui-ul traditional) sa va amenajati fiecare parte a casei in functie de harta Baqua din Feng Shui, astfel incat sa va favorizeze fiecare aspect al vietii. (sic).
Hmmmmm...
Fluxul CHI / Qi a Energiei Vitale trebuie sa fie stimulat in permanenta prin pozitionarea corecta a obiectelor in casa si biroul dumneavoastra si in alte cladiri.
De asemenea, energia negativa trebuie sa fie indepartata din spatiul locuit. Energia negativa apare atunci cand principiile de baza ale design-ului interior si regulile de bun simt ale habitarii unui spatiu sunt incalcate.
Bagua3 Feng Shui Dinamic
Harta Bagua din 'Pachetul Feng Shui Dinamic'™ & 'Feng Shui Plus+'™
Copyright© K H Welz
O întrebare simpla:
Nu vi se pare un pic prea intortocheat si -prea mult- complicat ?
Nu vi se pare că este prea răspicat și excesiv de explicat?
Tocmai, -și- de accea;
Nu va lasati pacaliti de "expertii si maestriii", la fel si de "consultantii" Feng Shui traditionali, care prin redecorarea, reamenajarea -sau recostruirea- spatiului locativ (casa- sau apartamentul Dvs.) sau de munca (biroul in care lucrati), sau prin vânzarea diferitelor obiecte si simboluri Feng Shui -câte mai multe cu putinta!- vor sa va "ajute" in vederea obtinerii unor rezultate positive, avantajoase si imediate.
Prin acest lucru, sau prin agatarea unor diferite simboluri si accesorii traditionale Feng Shui, nu veti dobandii usor aceste aspiratii.

In schimb cu ajutorul noii tehnologii ale Feng Shui Dinamic™, prin utilizarea efectiva a fluxurilor de energii creative si benefice CHI veti avea sansa reala de a obtine rezultate positive permanente.

Ei, va  apucati sa va redecorati si reamenajati toata casa, sau mai bine alegeti un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală® Feng Shui Dinamic?  ;-)

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Tehnologia Forței Vitale și Feng Shui Dinamic


Aceasta noua si uimitoare tehnologie -cea a Energiei- si Fortei Vitale- deschide noi orizonturi, si noi posibilitati si oportunitati -si- în Feng Shui.
Tocmai de aceia, Echipamentele de Energie- si Forta Vitala Feng Shui Dinamic™ sunt indispensabile din orice locuinta- si birou!
Sa le folosim, si sa le utilizam pentru avantajul- si beneficiul nostru, precum si a celor dragi noua!

Pt inceput comandati un kit Feng Shui Dinamic™ mai mic (Ju 99 + TC 99 + Program Radionic Feng Shui), sau daca doriti rezultate- si succese mai repede, mai eficiente si schimbari pozitive permanente, comandati un Echipament de Energie- si Forta Vitala feng Shui Dinamic mai puternic si mai eficace, de exemplu un LPOG2400 DL + TC 99 + Program Feng Shui Dinamic Plus+, sau un kit care consta dintr-un RAD 2400 + PBT 2400 + TC 99 + Program Radionic Feng Shui Dinamic Plus / Manifestation Program  !!
Feng Shui Dinamic :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitala JU 99 pe harta Bagua pt energizarea si intarirea zonei energetice LI: "Renume, faima, celebritate" (faima, recunoastere, succes).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate pentru
Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

Activati- si proiectati energiile specifice -dorite- Feng Shui in oricare camera- si in orice punct al camerei sau al apartamentului Dvs., fara insa de a-lschimba-,reamenaja- sau redecora, cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a metodei Feng Shui Dinamic Plus™ !!

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer AO 1100
AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) AO 2000
AO 2000 Aqua Optimizer | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer ao2000

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer JU 99
JU 99 :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer JU 1000
JU 1000:: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 DL
LPOG 2400 DL Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 HD
LPOG 2400 HD Echipamente de Energie- si Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 2000
RAD 2000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)


  Accesorii
ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală recomandate pentru Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

 

Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Pachetul de filtre- si simboluri "Feng Shui"
fengshui - mentor + helpful peoplePachetul "Feng Shui" :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri si grimoir-uri magicefengshui -cariera+

 

Feng Shui Dinamic :: Feng Shui Plus :: Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala Chi Programul Feng Shui Dinamic™/ Feng Shui Plus™
Programul Radionic Feng Shui Dinamicprogram Feng Shui Dinamic si feng Shui Plus :: ManifestationT Radionic program


Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- si curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri si filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Program Radionic de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
   »»     
pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala


Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

»» ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

 
 
Energie Vitala .ro /
www.energievitala.ro
 
 
 
 
Sitemap Email Home
Energie Vitala .ro
ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH: 3-magi.net
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

ENERGIE VITALĂ = Forța Vieții: Puterea Universului, acum; la îndemâna Dvs.!  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi !
Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
*   Energie Vitala .ro | Nume template: ~ Energie Vitală = Forța Vieții :: Echipamente generatoare de Energie Vitală cu Generatoare de Energie Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Élan Vital & Orgon / Orgone și Bio-Energie Universală integrate | EnergieVitala :: Echipamente de ENERGIE VITALA ~ | Template: tweed-ro | Titlul paginii: Energia Chi & Qi = Energia Vitală & Forța Vitală în Feng Shui | Descriere: :: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală :: | Pagina următoare: >>>> | Webmaster: DigitroniX :: Sándor -ALeX- Dézsi :: B-E Corp. | © Copyright: Acest web-site impreuna cu toate aceste pagini web (inclusiv conceptia, traducerea, redactarea, textul și adaptarea în limba româna, în totalitatea ei) sunt- și constituie proprietatea exclusivã a D-lor Alex Sandor Dezsi și Karl Hans Welz (Bio-Energy Corporation, LLC). Copyright©. All Rights Reserved! Toate drepturile rezervate! | 2017 © Copyright www.energievitala.ro   *
~  Distributie: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   Energie Vitală / Energia Chi & Qi = Energia Vitală & Forța Vitală în Feng Shui ~
Cuvinte cheie / keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ
~ Subject: Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare AstroDinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană -de la orice distanță!- :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Energia Vitala | Site Page-Topic: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitala  ~
Referer / Pagina anterioară: | Pagina actuală: www.energievitala.ro/Tehnologia-Energiei-Vitale--avantaje--beneficii-si-performante-Feng-Shui-Dinamic---Feng-Shui-Plus--Energia-Chi---Qi---Energia-Vitala---Forta-Vitala-in-Feng-Shui | Titlul acestei pagini: Energia Chi & Qi = Energia Vitală & Forța Vitală în Feng Shui