ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

  Jos
 
energievitala.ro
[ ]

~ Test transfer ~

  .    
Echipamente generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală - doar la noi!


Noul
'Test de transfer' a ENERGIEI VITALE & FORȚEI VITALE

(Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Fluid Magnetic, Od / Forța Odică, Orgon / Orgone, (Energie Orgonică), Eter Biodinamic, Energia-X, Bio-Energie, etc.)
la distanta [practic; la orice distanță] !

chicard

Atentie!
Username: energievitala
Password: testtransfer

Transfer energetic la distanță (la orice distanță!) și fără pierderi a Energiei Vitale & Forței Vitale!


Efectuați acest 'Test de transfer' unic (pe care doar noi v-il putem pune la dispozitie), pt a demonstra indubitabil transferul energetic și de a câștiga evidență asupra transferului la distanță -practic; la orice distantă!- a Energiei Vitale și Fortei Vitale (Energia Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Od, Ether Solar, Orgon / Orgone, Energia-X, Bio-Energie, etc., etc.) și pentru a simții și prelua -conștient!- această energie și forță mistică pozitivă.

Completați -corect- toate câmpurile de text de pe formularul de mai jos, și dati click pe butonul / iconul "Generarea și activarea cartelei de transfer a Energiei- și Fortei Vitale Chi / Generare CHI-Card™ de Vitalitate".

După câteva minute, Cartela Chi de Vitalitate folosit pt acest "Test de Transfer" va fi în fișierul "Inbox" a adresei de e-mail specificată.
(Dacă nu îl găsiți acolo, căutați și în folder-ul "spam". Email-ul având atașament o imagine -un image file- cu extensia '.jpg' multe adrese de email [gmail, yahoo, etc.] îl pot considera ca "spam").

Testați-il și -apoi; în consecință de cauză- comandați-il pt o perioadă de timp cât mai lungă!

Obs.:
Nu folositi caracterele ș, ț, î, ă și â,respectiv Ș, Ț, Ă, Î și  (diacritice românești).

Notă:
Din cauza evitării "spam"-urilor, aveți la dispoziție 5 minute (adică; 300 secunde; timp destul :-)) pt a completa spațiile respective, și de a genera și trimite Chi Card-ul Dvs. de Vitalitate personal / personalizat [Card-ul Chi de energizare și vitalizare, pt a testa transferul la orice distanță și fără pierderi(!) a Energiei Vitale și Forței Vieții].

300

* * * * *
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Perl Script: David Blaine Mathis. © Copyright. All Rights Reserved!
Custom programming by Koality Websites LLC

Original idea & concept by Karl Hans Welz.
LifeEnergy & LifeForce: [ Welz ] Orgone Generators® & Prana Generators® & Chi Generators® | Orgonite® & Super-Orgonite® | Chi Card®: Card Chi de vitalizare !

2010-2023 Copyright© Karl Hans Welz & ALeX Sandor D.
& Bio-Energy Corp. All Rights Reserved ! Toate drepturile rezervate !


Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,

   Datele- și informațiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !


Prin apasarea butonului de generare, Dvs. sunteti de acord si acceptati termenii si conditiile noastre (vezi și 'Politica de confidențialitate'), deasemenea vă înscrieți -automat- pe lista de email-uri, precum și pe lista celor ce vor participa lunar la câștigarea unui Card Chi de Vitalitate activ- și valid 90 de zile / 3 luni.
Câștigătorul va fi anunțat prin email pâna la data de 10 a lunii următoare.


NOU !!

Trimiteți-ne înapoi numărul card-ului Dvs. de transfer și din comanda Dvs. pt un Chi Card de Vitalitate nou, veți beneficia de o reducere de 10 % !!
(Oferta este temporală, în funcție de numărul de cereri, și este valabilă până la revocarea ei).Acum, după ce ați generat și activat Chi Card-ul (Card-ul Chi) de Vitalitate personalizat, adica, Cartela Dvs. personala de transfer de Energie Vitală & Forță Vitală este pe care să sosească în căsuța de email solicitată -sau; a și sosit deja- , întoarceti-vă pe pagina anterioară (de unde ați ajuns aici) și citiți cu atentie pașii necesari pt efectuarea cu succes a Testului, și urmati cu precizie și cu exactitate recomandarile facute.

Atenție!
Daca această pagină a fost deschisă într-un tab nou ca și pagină nouă, doar simplu; închideți-il !  .    
Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
02.06.2023
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți pe pagina:
»  Home  /  ~ Test transfer ~  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!