ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Aqua Optimizer | Energizare și optimalizare hrană și apă potabilă | Aqua Vita & Apă Vie ~


Aqua Optimizer: Apă Vie
  |   H2O; Povestea Apei   |   Aqua Optimizer și Echipamentele de Energie Vitală și Forță Vitală pt energizare, purificare și optimalizare hrană și apă - mai detaliat   |   Catalog / Prețuri / Comenzi Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer  și  Accesorii recomandate


  .    

Motto | Citate:
"APĂ! Nu ai nici gust, nici culoare și nici aromă, tu nu poți fi definită, ești savurată, ești gustată și consumată fără ca să poți fi cunoscută. Nu necesarul ești tu pentru viată, ci ești viața însuși."
Antoine de Saint-Exupery

  .    


Energizare-, optimalizare- și purificare hrană și APĂ potabilă


Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală de tipul Aqua Optimizer™, puteți energiza -nu numai- propria persoană și -desigur, și- pe cei dragi, ci și hrana și băutura Dvs. -de la orice distanță!-, iar apa potabilă pe care doriți s-o consumati, o puteți energiza-, optimaliza- și purifica -dpdv energetic-, -re-transformând-o în Apă Vie (adică; apă energizată-, optimalizată-, încărcată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală, plină de vitalitate).

mai departe


Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală, de tipul

AQUA OPTIMIZER & AQUA VITAL


Energizare-, purificare și optimalizare APĂ potabilă și hrană, -și- de la distanță (practic; orice distanță!)

. .


Echipamente
le de Energie Vitală & Forță Vitală de tipul AO - Aqua Optimizer™ & Aqua Vita

AO 2000 - AquaOptimizer sunt echipamente speciale cu funcție duală, cu care puteti
hellblau revitaliza apa potabilă, (re)transformând-o în apă vie, înlăturând și eliminand -totodată- din apă informațiile energetice negative și nocive
hellblau incărca cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', cu Generator integrat de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Pranic & Generator Orgonic) funcționând -oscilând și rezonând- pe frecvența de 7,83 Hz (Rezonanța Schumann) de energizând, încărcând și optimalizând cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, benefică și pozitivă, un pahar / o cană cu apă potabilă


:: AQUA OPTIMIZER™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile  =>  hrană energizată și -revitalizată, și... APĂ VIE - pt vitalitatea Dvs.! :: .

.


Un test extraordinar! (gratis)

. .


apa energizata, optimalizata Dar, în locul vorbelor și cuvintelor să vorbească -elocvent- și să grăiască mai degrabă faptele:
dacă doriti, -chiar- acum vă putem energiza, și vă putem încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală pură, pozitivă și benefică un litru de apă (minerală -de preferință, plată-, sau apă potabilă proaspătă) pentru Dvs.!

Gustați-l , consumați-l, și savurați-l îndeplin, căci veți fi surprins de gustul moale, plăcut și catifelat a apei energizate și re-vitalizate, încărcate și saturate cu Energie Vitală & Forță Vitală, făcându-vă să vă simtiți -aproape instantaneu- mai bine și... mult mai energic. LPOG2400: Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala

În sănătatea Dvs.!


Pentru informații adiționale vă rugam să accesați și să citiți și informațiile de la pagina "Test de Transfer a Energiei Vitale și Forței Vitale la distanță" -practic; la orice distanță!-, iar dacă doriți și solicitați și mai multe informații și detalii, vă rugăm ca să ne contactati.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'LPOG 2400 HD' de tip Echipament Mental & PsihoTrainer, energizand -in doar cateva secunde- o cana cu apa potabila .

.


Apa; sursa și materia vieții


. .

Echipamente de Energie- și Forta Vitala tip Aqua Optimizer Cunoaștem și știm cu toții că și noi suntem alcătuiți cca. 60-65 % din apă, și suntem conștienți că nu putem trăi fără ea, fiindcă -practic- nu există -pentru că, nu poate exista!- viață fără ea.

Apa a fost și este -sau... ar trebui să fie!- totodată și o sursă -curată și sănătoasă- a vieții.
De aceea, și prin urmare, apa pe care o bem, ar trebui cu siguranta să fie- și să reprezinte, sursa și materia vieții. (!) Apa Vie

Deci, este evident și este limpede (ca apa curată :-)), că, ceea ce ar trebui să bem- și să consumam, ar trebui sa fie, o- apă vie, pura și sanatoasă.
Pentru a ne păstra sănătatea și vitalitatea, ar trebui să consumăm -zilnic mai mulți litrii de- apă proaspată, curată, pură și sănătoasă, adică; Apă Vie, așa cum Natura însăși ne-a dăruit-o, și ne-a furnizat-o vreodată, în zorii evoluției noastre, și conținând o cantitate considerabilă sau -în mod ideal- cu cât mai multă Energie Vitală & Forţă Vitală -pozitivă și benefică- posibil. (!)


Cu siguranță -și din păcate însă- în zilele nostre, nu aceasta este apa pe care o primim, și pe care -suntem nevoiti sa- o consumam -zi de zi-! Apa poluata

Până azi, omenirea a "reușit" ca să distrugă toate apele aflate în jurul lor, în mediul ambiant apropiat -și îndepărtat-, a otrăvit izvoarele, a infectat și poluat râurile și pârâurile, împiedicând- și făcând imposibilă ca marea majoritate a omenirii să consume o apă calitativ bună.

Cum s-a ajuns aici, și cum s-a putut întâmpla acest lucru trist și tragic, ce cauze -tragice și dramatice- au jucat un rol decisiv în acesta, puteti citi pe pagina "H2O: Povestea Apei, sau; Ce a făcut omenirea cu apa și ce apă suntem nevoiți să consumăm..." »» .

.


Poluarea apelor


. .

Poluarea apelor Majoritatea oamenilor au cunoștinte despre poluarea fizică și chimică a apei și a solului, respectiv albia- și matca râurilor și pârâurilor, sau a bazinelor de acumulare, dar prea puțini au auzit- și știu, de poluarea radioactivă și de cea energetică și electromagnetica, de poluarea- și contaminarea apei cu frecvențe electromagnetice -de obicei- înalte și foarte înalte, care -din păcate- NU pot fi înlăturate cu diferite filtre sau cu tehnologii mai vechi. apa potabila

Din punct de vedere energetic, informația negativă- și nocivă rămâne blocată în apă -chiar dacă este filtrată cu filtre performante sau este aplicată ozmoza dublă inversată.


Apei -având memorie!- îi rămâne atașată -la nivel molecular- această informație negativă și nocivă, iar, apoi consumată, își va exercita efectele -energetice- dăunatoare și negative. AO 2000 - AquaOptimizer
Informația din apă este preluata de către organe și poate ajunge în toate celulele și moleculele din corp.

Pentru mai multe informatii, vezi și pagina:"H2O: Istoria apei, sau... ce a făcut omenirea cu apa?"

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul generator de Energie Vitală & Forță Vitală Aqua Optimizer AO 2000 în timpul încărcării cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică a unei căni cu apă potabilă

AO 2000 - AquaOptimizer
Echipamentele speciale de Energie Vitală
& Forță Vitală® tip AQUA OPTIMIZER™ sunt proiectate- și destinate -mai ales- pt ca să corecteze aceste probleme acute -sau, chiar cronice- și să înlăture aceste deficiențe majore.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Aqua Optimizer energizând, optamalizând și reîncărcând cu energii vitale, pozitive și benefice, un măr proaspăt și delicios .

.


Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer®

. .


apa buna revitalizata și incarcata cu Energie- și Forta Vitala În schimb, Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -și (chiar și la ora actuală) doar echipamentele noastre !- prin faptul că generează (încontinuu- și neîncetat!) un flux- și un câmp puternic și dinamic de Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică- pot rezolva cu succes această problemă!

Și, chiar acest lucru face diferența enormă- și alocă avantajul inestimabil, atunci când noivorbim despre adevărata Apă Vie !!

Nici un alt dispozitiv aflat în prezent în comerț nu poate realiza-, și nu poate să facă așa ceva, și -deci- nu poate oferi ceea ce pot Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală® tip AQUA OPTIMIZER™ să asigure acum pentru Dvs.!


AO 1100 Aqua Optimizer cu RAOPTC Pentru sănătatea și vitalitatea Dvs., beți doar apă proaspată și bună, energizată-, re-vitalizată și optimalizată!

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală AO 1100 tip Aqua Optimizer împreună cu 'legătura stucturală' RAOPTC cu disc unic de transfer, energizând și optimalizând un pahar de apă proaspătă și revitalizantă .

.


Energizați și optimalizați întotdeauna apa și hrana pe care doriți s-o consumați

. .


Hrana energizata Energizați-, purificați și optimalizați, adică; înlăturați din punct de vedere energetic toate impuritățile și informațiile negative și nocive care s-ar putea afla în cantitatea zilnică de apă consumată, punând-ul -pur și simplu- pe Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală -așa cum este prezentată și în imaginile de pe această pagină-, sau în fața tunului de ieșire -din argint-, sau chiar în imediata apropiere- sau vecinătate a Echipamentului.

Apoi, gustați-il, și savurati gustul plăcut și catifelat pe care îl are (totodată și energizându-vă)!
În sănătatea Dvs.!


»» Gratuit! Energizare apă | Test de Transfer la orice distanță a Energiei Vitale & Forței Vitale »


Consumați doar apă bună, proaspătă și -re-vitalizată, încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică (chi, prana, od, fluid magnetic, eter luninos, orgon / orgone, bio-energie, vril, energie eloptică, etc.)!

Energizarea, modularea și optimalizarea apei potabile
Energizarea, revitalizarea, purificarea, optimalizarea și re-transformarea in apă-vie a apei potabile cu Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală Aqua Optimizer AO 2000 și legătura structurală RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic), totodată modulată corespunzător unor trend-uri dezirabile dorite și programate cu ajutorul metodei de Manifestare Astro-Dinamică .

.


Sursă și bibliografie
:
Karl Hans Welz: 'Aqua Optimizers'. 'Pure Living Water'. 'Energizing your everyday water!'.
© Traducere, adaptare și editare: Alex Șandor. Toate drepturile rezervate ! 1998 - 2024 © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Crezi? Atunci; poți! Cu Energie Vitală & Forță Vitală abundentă, poți sigur!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Astăzi te afli în locul în care te-au adus gândurile tale; mâine vei fi acolo unde te vor aduce gândurile tale.”
James Allen


  .     .

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Prana & Orgone originale integrate de tipul

Aqua Optimizer & Aqua Vita

Energizare, re-vitalizare și optimalizare apă potabila și hrană etc.

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
UNIC! Doar la noi!
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2799 USD  2639 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
  .    
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Știați că având un Program Radionic de Manifestare puteți transforma un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală într-n dispozitiv radionic virtual chiar dace el nu era á priori un dispozitiv radionic?


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Tu însuți ești cel care crează evenimentele pe care le trăiești, iar viața ta cotidiană este o reflexie a ceea ce ești cu adevărat pe plan interior."
Stuart Wilde

  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală tip Aqua Optimizer®: energizarea-, revitalizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile (Apa Vie)


H2O
      sau;

Povestea Apei...

Pe planeta noastră,
Apa este materia și baza vieții.

.

Ne putem gîndii la apă ca și fiind o ființă, o vietate ce există și trăiește -ca și celelalte- pe acest Pământ.
Atunci izvorește din pămant, și când izbucnește dintr-un izvor montan curat și limpede este efectiv vie, este într-adevăr o ființă vie, este -însăși- materia vieții, este hrănitor-, reîmprăspător și învigorator!

 Bora-Bora Apa este -era!- vie, atunci când, venind din adâncuri, izbucnește din izvoare montane virgine, curate și limpezi, este vie când continuă să curgă în pârâiașe din vârfuri de munte, când parcurge și ajunge -în calea lui- în pârâuri și râuri sănătoase și curate (fiind și ele pline de viață) și este vie când -în final- se revarsă în mări și oceane.
Astfel, putem definii și considera oceanele ca fiind organismele cele mai mari, mai largi și -totodată- vii ale planetei nostre. .

ATG 12 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală ATG 12 / ATGS 12000 (Generator de Trend-uri Astrologice!) cu 12  Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) super-puternice și performante, energizând- și încărcând cu Energie Vitală & Forţă Vitală benefică și pozitivă -pe frecvența modulată de 7,83 Hz (frecvența / rezonanța Schumann) un galon de juice de mere delicios

.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala tip Aqua Optimizer Cunoaștem și știm cu toții că și noi suntem alcătuiți cca. 60-65 % din apă, și suntem conștienți că nu putem trăi fără ea, fiindcă -practic- nu există -pentru că, nu poate exista!- viață fără ea.

Apa a fost și este -sau... ar trebui să fie!- totodată și o sursă -curată și sănătoasă- a vieții.
De aceea, și prin urmare, apa pe care o bem, ar trebui cu siguranta să fie- și să reprezinte, sursa și materia vieții. (!) Apa Vie

Deci, este evident și este limpede (ca apa curată :-)), că, ceea ce ar trebui să bem- și să consumam, ar trebui sa fie, o- apă vie, pura și sanatoasă.
Pentru a ne păstra sănătatea și vitalitatea, ar trebui să consumăm -zilnic mai mulți litrii de- apă proaspată, curată, pură și sănătoasă, adică; Apă Vie, așa cum Natura însăși ne-a dăruit-o, și ne-a furnizat-o vreodată, în zorii evoluției noastre, și conținând o cantitate considerabilă sau -în mod ideal- cu cât mai multă Energie Vitală & Forţă Vitală -pozitivă și benefică- posibil. (!)


Cu siguranță -și din păcate însă- în zilele nostre, nu aceasta este apa pe care o primim, și pe care -suntem nevoiti sa- o consumam -zi de zi-! Apa poluata

Până azi, omenirea a "reușit" ca să distrugă toate apele aflate în jurul lor, în mediul ambiant apropiat -și îndepărtat-, a otrăvit izvoarele, a infectat și poluat râurile și pârâurile, împiedicând- și făcând imposibilă ca marea majoritate a omenirii să consume o apă calitativ bună.

Cum s-a ajuns aici, și cum s-a putut întâmpla acest lucru trist și tragic, ce cauze -tragice și dramatice- au jucat un rol decisiv în acesta, puteti citi pe pagina "H2O: Povestea Apei, sau; Ce a făcut omenirea cu apa și ce apă suntem nevoiți să consumăm..." »» .


Distrugerea stării naturale a apei


Distrugerea stării naturale a apei (efectiv, uciderea ei) prin nepăsare, și -apoi- prin diferite tratamente eronate și o poluare -și mai- drastică și mai accentuată, a constituit unul dintre cele mai mari și vechi păcate ale omenirii.

Asemenea comportament distructiv a mers mână-în-mână cu formarea și stabilirea unor centre largi de populație.
Normal, asemenea orașe mari, deja de la formarea lor, constituiau mediul de înmulțire a numeroase boli, precum epidemiile de febră tifoidă și holeră, care au rezultat din abuzul, administrarea greșită și suprautilizarea resurselor de apă.

Astfel, apa nu mai era sursa și materia vieții.

Deja în antichitate, modificări de soluționare precoce -și realizate în grabă- ale apei, constituiau părți integrante ale civilizației, și -ca și în ziua de azi- nu prea s-au preocupat de problema reală și de a repara cauzele problemei, ci, -în cele mai pesimiste scenarii- chiar au agravat problemele.

Avem cunoștinte despre culturi- și civilizatii care au dispărut ca rezultat al suprautilizării și al abuzului celei mai prețioase resurse; apa.

Inapoi la inceputul paginii...


Ce primim azi?


Problema poluării din ape și eliminarea lor prin tratamente greșite, a devenit excesivă deja cu câteva -zeci- de ani în urmă, respectiv acută în zilele noastre.
De fapt, apa, înainte de procesare, este ne-potabilă în majoritatea cazurilor. (!)

Rezultatele administrării incorecte și a managementului greșit al apei- și ale apelor în multe râuri și pârâuri, este -efectiv- vizibil: ele sunt pline cu reziduri casnice, cu diferite obiecte din metale și materiale plastice (ce nu se descompun ușor...), peștii -și alte vietăți- din aceste ape arată semne din ce în ce mai multe de boală și maladii, în special variate tipuri de cancer, multe râuri mari -care sunt folosite ca și canale de navigare-, sunt -practic- biologic moarte, cu exceptia, poate, a populațiilor de bacterii și larve, care se înmultesc aici.

Exista -deja- râuri care nu au altă functie în afară de a fi niște canale și locuri de adunare-, depozitare și de scurgeri de substanțe poluante chimicale în același timp.


Ce face omenirea cu apa?


Viktor Schauberger Oamenii au distrus- și distrug în continuare, cursul natural al apei prin indiguirea ei, prin îngustarea râurilor, folosirea instalațiilor -de irigare-, etc. (re. Viktor Schauberger) ceea ce, dacă este sa luăm în considerare populația mare și crescută, pare necesar.

Tehnologii alternative care încearcă să re-învie apa, în timp ce ne este oferită și distribuită, au fost dezvoltate, dar -din diferite motive- nu au fost puse niciodată în practică.
Ar fi- și este posibil, dar există prea puțină ambiție, sau voință politică de a realiza cu succes acest lucru și acest deziderat!


Între timp, ce face omenirea cu apa -și în continuare, agravând și mai mult situația-?


Îl poluează fizic și chimic,

aceste fiind singurele tipuri de poluare, de care majoritatea oamenilor în ziua de azi au auzit, știu și sunt constienti (!).
De fapt, multimea de „remedii- și abordări rapide” sunt tentative -slabe- de a rezolva această problemă.


Apa
este
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluată prin îndiguire și îngrădire, ajungând să fie depozit de gunoaie casnice și industriale
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluată prin scurgerile agriculturale (fertilizatori, insecticide, deșeuri animale, etc.)
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluată prin „diluarea/dilatarea” deșeurilor industriale, a metalelor grele, a PCB-uri (policlorura de bifenil), ketoane, solvenți, și multe alte chimicale
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluata de apele de deșeuri din orașe, care sunt lasate să curgă în râuri, după ce au fost procesate -fizic și chimic- la nivele care sunt considerate a fi „sigure”


Poluarea prin „nivele sigure” de radioactivitate

În unele zone apa este poluată aditional și prin radioactivitate (fiți liniștiți; doar în doze „normale și sigure”, desigur).
Aceștia sunt bine-cunoscuții factori ai poluării, și majoritatea oamenilor știu de ele, și sunt -deja- conștienți de faptul că este ceva tare în neregulă cu apa pe care o beau, cu apa pe care sunt nevoiți ca să o consume.


Poluarea prin EMF

adică; poluarea electromagnetică, prin Unde- și Frecvente Electro-Magnetice:
Poluare EMF a fost deja și științific demonstrat, că, de exemplu, apa care trece sub liniile de înaltă tensiune, (chiar și în adâncimi de câțiva metrii), suferă o modificare structurală la nivel de molecule, o distorsiune moleculară, fiind contaminată energetic.

Poluarea electromagnetică este o forma de poluare de care puțini oameni au auzit, sau sunt conștienti de ea.
Este rezultatul- și este -în parte- datorată și „memoriei apei.

De parcă tot ce s-a menționat mai sus nu era de ajuns, există și alte motive de îngrijorare în afara de „doar” poluarea prin -diferitele și multiplele- radiații și chimicale.


Aceasta este o problema care rezultă dintr-o caracteristică -practic- a întregii materii, care apare- și este -în mod special- mai accentuată, mai pregnantă și mai puternică în apă:
apa este un transportor de informație, ea are „memorie”.

De aceea, majoritatea cantității de apă consumată, este -totodată- un transportor / transportator de informație.
Din păcate, informație negativă și nocivă din cauza poluanților la care a fost expusă, indiferent cât de „elaborate remediile- și abordările -rapide- pt presupusele soluționări” sunt. (!)
Experimental s-a arătat și s-a demonstrat, că asemenea informații sunt prezentă în apă, chiar și după procedurile de dublă distilare (care, apropo,-dpdv energetic- omoară apa).

Inapoi la inceputul paginii...


De fapt, cunoștințele despre faptul că

  apa are „memorie”

este relativ veche.

Demult, oamenii au aflat acest lucru ca rezultat al experiențelor practice, și au dezvoltat o multitudine de metode- și tehnici, pentru a atașa informație apei.

Noi, -și sperăm că deja și Dvs.- știm, că o astfel de 'memorie' poate fi ușor explicată ca rezultat direct al existentei- și ca funcție a Energiei Vitale și Forței Vitale, respectiv a entropiei sale negative, precum și a conexiunilor- și a 'legăturilor sale structurale' rezultante.

De fapt, această caracteristică și proprietate importantă, cea de a fi un purtător de informație, este mai pronuntata în- și la apă, decât în majoritatea celorlalte materii pe care le cunoaștem.
Aceasta se întâmplă deoarece, spre deosebire de alte purtătoare de informație, precum cristalele, sau semiconductoarele, apa este mult mai maleabilă, și -ceea ce este mai important- apa poate fi ingerată cu ușurință.

Asta înseamnă că -cel puțin, dpdv energetic- apa este programată negativ purtând informații nocive, de fiecare dată când se conectează cu situații, energii sau substanțe specifice, cum ar fi poluanții de natură fizică și chimică, tratamentul greșit sub forma fizică, precum presiunea excesivă și instalațiile eronate, conductele nu întocmai curate (ca să nu le spunem; murdare) și necorespunzătoare (Victor Schauberger a demonstrat existența unor slăbiciuni considerabile rezultate -pur și simplu- din acest tip de tratament greșit al apei), și continuă să poarte cu ea această informație nocivă și dăunătoare, poluând cu ea și alte cantități de apă, ca -până la urmă- să o 'predeie' aceluia care -eventual- va consuma -chiar și parte infimă- din această apă poluată.

În mod deosebit, în ultima vreme, impactul poluării electromagnetice a devenit un factor contribuțional negativ însemnat la programarea nocivă a apei.

Această programabilitate a apei este un dezavantaj considerabil atunci când vine vorba de eliminarea poluării:
distilarea, sau osmoza inversă / inversată, într-un grad mai mic, filtrarea, elimină majoritatea poluanților materiali (fizici și chimici), însă acestea nu au impact asupra informației negative și nocive pe care această apă poluată și procesată industrial, iar apoi -cum afirmă... ei / respectivii- 'purificată'(?) -a se înțelege aici: filtrată și 'curățată' dpdv fizic și chimic- o transportă.

Înaintea- și în timpul procesului „purificării” industriale, pentru a crea apa de robinet, cantități însemnate de apă sunt -de asemenea- expuse frecvențelor electromagnetice masive; ceea ce este unul dintre cauzele apariției de D O R, rezultând efectele foarte nocive de generare de D O R (energia orgonică negativă / orgonul nociv și fatal – „Deadly ORgone” - cum chiar dr. Wilhelm Reich l-a denumit).


Pe de altă parte,

 „programabilitatea” apei

se dovedește a fi un avantaj, atunci când vine vorba de a elimina informația negativă și nocivă, și de a o reînlocui cu informația -originală- pozitivă și benefică.

De fapt, cu instrumentele potrivite acestui scop, precum și cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală (ca și cele de tipul AquaOptimizer™ cu circuit energetic dublu), acest lucru poate fi făcut cu destulă ușurință.

După eliminarea acestor informații negative și nocive din apa procesată, puteti folosi caracteristicile ei ca purtător de informație -în acest caz; pozitive-, pt a o revitaliza, și pentru a o readuce din nou la starea sa originală, de substanță și materie vie a vieții, ceea ce se presupune că apa ar trebui să fie.

Inapoi la inceputul paginii...


Încercări de a corecta situația problematică


Soluția Rapidă nr. #1: apa de robinet


apa de robinet Poluanții chimici, bacteriali, etc. sunt atăt de puternici încât procesarea industrială a apei din râurile moarte și -considerabil- poluate, în apă de robinet, este -mai mult decât- o necesitate.

În acest proces, mulți dintre cei mai nocivi poluanți sunt îndepărtați, iar chlorina este adăugată pentru a omorî bacteriile, și fluorura „sănătoasă” este adăugată ca un medicament forțat pentru toată lumea și pentru toți cei care o consumă, indiferent dacă oamenii au nevoie de ea, sau nu (și indiferent dacă sunt de acord cu ea, sau nu).

De fapt, este bine-cunoscut faptul ca fluorurizarea apei este o modalitate ieftină, chiar lucrativă / -și mai ales!- profitabilă (!) de a scăpa de orice produs -rezidual și secundar- de deșeu industrial.

Această procesare industrială este cel mai slab ’petec’ în încercarea disperată de a fixa- și repara problemele grave legate- și cauzate de- și în poluarea apei .
În procesarea de acest tip, poluanții chimici cei mai gravi, precum metalele grele, sunt filtrate și sunt eliminate, la nivele care sunt considerate -desigur!- „sigure” pentru consumul uman.

Aditivi variați precum „chlorina protectivă” pentru uciderea bacteriilor, sau „fluorura sănătoasă” cum iubesc să o numească "experții" respectivi (verbalizați și înțelegeți implicit: medicație forțată pentru toți!) îi confera un gust rău, atât de rău, de fapt, încât majoritatea oamenilor nu vor să o bea și să o consume.
Aceasta situație ajută în schimb la umplerea buzunarelor cu bani grei a companiilor care produc băuturi "răcoritoare", desigur.


Este potabilă?


Nimeni nu ar bea- și ar consuma un timp îndelungat așa ceva, după cunoștințele avute și după informațiile mai noi aparute*.

* Notă redactor:
În textul original în limba engleză poate fi citit:  "nimeni în deplinătatea facultăților sale mentale, nu ar bea asemenea chestie".


Apa de la robinet
este un descendent îndepărtat al apei pure vii, așa cum era cândva obținută (și consumată) dintr-un izvor -montan- curat și pur.

Întrebați acei oameni care cumpară apă îmbuteliată -sau apă minerală- ce cred ei despre apa de la robinet!
Și majoritatea celorlalți oameni -încă- nu știu, dintr-un motiv sau altul, cât de rea și nesănătoasă este apa de la robinet pe care o beau, și că aceste probleme izvorăsc dintr-un scop care într-adevăr este masiv!

Tocmai și din această cauză, în zilele noastre, foarte mulți oameni, au renunțat în a consuma această apă și nu mai beau apă de la robinet.


Pasul următor - dincolo de apa de la robinet; apa filtrată- și "purificată(??)"


În acest caz se încearcă eliminarea -încă o dată: desigur, până la „nivelele sigure”- a metalelor grele și a chimicalelor novice, îndepărtarea chlorinei și a fluoridei „sănătoase” (adăugate conștient, și cu un scop anume - vezi puțin mai sus).

Această situație tristă, a condus și la alte "soluții rapide" pentru filtrarea adițională a apei.

Diferitele filtre elimină majoritatea metalelor grele și a chlorinei, în timp ce aceleași filtre nu pot elimina fluorura „sănătoasă”.

Distilarea și osmoza inversă îndepărtează majoritatea substanțelor, incluzând și fluorura, și -cel puțin- fac- și produc un produs pur din punct de vedere chimic.
Ca și consecință a acestor procese, mineralele naturale din apă (mineralele rămase) sunt și ele înlăturate, deci, de asemenea lipsesc.
Nu-i nimic! Ele oricum sunt recomandate de alți 'experți'.
Suplimente minerale 'bune' trebuiesc totuși pt a fii- și a rămâne sănătoși, ele sunt eficiente și necesare, și în acest caz, trebuiesc adăugate adițional după acest proces (fapt ce umple iară cu bani grei buzunarele industriei aferente).


Următorul pas – dincolo de apa filtrată și 'purificată'
; 'apa reconstituită'


Variatele firme de apă îmbuteliată, adaugă rămășițe de săruri minerale, cărora promotorii acestor produse le spun „electroliți”.
Procesarea suplimentară pt a îmbunătăți gustul apei, include „ozonarea”, ,„oxigenarea”, „alcalinizarea” (în traducere; adăugarea de urme de bicarbonat de sodiu / sodă caustică sau clorit de sodiu, ceea ce -practic- reprezintă înnălbitor), și altele.

Această 'apă purificată'(?) și -re-procesată nu este vie, desigur -dpdv energetic-, este tot 'apă moartă'.
Mai mult, informația negativă și nociva din chimicale și din poluarea electromagnetică, etc., este încă atașatî și este încă prezentă.

În testul nostru -pe care noi vi-l oferim gratis-, veți primi curând dovada, că aceasta apă -pur și simplu- nu are (nici pe departe!) gustul apei vii.


Pașii următori – dincolo de apa 're-constituită'
; 'apa revitalizată'


Urmatorul pas ar fi în eliminarea și îndepartarea informației negative, dăunătoare și nocive, și -în majoritatea cazurilor- adăugarea informației originale apei.
În special atunci, când apa a fost expusă procesării industriale, a poluărilor chimice și fizice, a poluării electromagnetice, etc., este important a se anula toată acea programare negativă- și nocivă, și a o revitaliza cu proprietățile benefice și pozitive.

Apa energizata Rezultatul acestei proceduri este o diferență semnificativă în gust, un gust marcant diferit. Diferit, și mult mai bun.

Aceasta este apa care a început să trăiască, să fie "vie" din nou.
Mugurii gustativi simt- și vă semnealează clar și instant acest lucru!

Până acum, faptul că apa este un purtator de informatie, -care era (vă amintiți?) un dezavantaj în procesul poluărilor succesive-, se dovedește a fi un bun de neprețuit, și de o valoare neasemuită.

Oamenii știau despre aceasta caracteristică a apei demult, și cu mult timp în urmă, și au folosit-o de nenumărate ori de-a lungul istoriei.
Gânditi-vă doar la „apa sființită” din biserici, la puterea izvoarelor din locurile sfinte -precum Lourdes (Franta), Holywell (Wales / Tara Galilor), etc.,- și -de exemplu- la homeopatie.

Există diferite și variate metode -unele eficiente, altele mai slabe- pentru a obține aceste rezultate, ca -de exemplu- îndepărtarea informației negative și nocive, și înlocuirea ei cu ceva revitalizant, benefic și pozitiv.


Apa revitalizata
are caracteristicile apei așa cum ea ar trebui să fie.
Ce îi lipsește încă acestei ape -pt a fii vie și pt a trăi-, este Energia- și Forța Vitală.


Deși controversată în ochii multora (incluzând industria de apă îmbuteliată și cea de băuturi răcoritoare, presupunem), asemenea tratamente sunt încercări valide de a scăpa de „imprinturile și amprentele” materialelor nocive (am vorbit despre memoria apei și inainte), și unele dintre acestea pot și să -re-aducă apa la starea sa naturală, vie.

Pe scurt, majoritatea acestor metode, fac apa să devina potabilă, -ba- chiar adictivă (provocțnd chiar câteodată și dependență).


O altă metodă din ce în ce mai populară – dincolo de 'apa revitalizată': energizarea apei (reconstituite)- și încărcarea ei cu Energie Vitală & Forța Vitală.


Dacă apa distilată sau -orice- altă 'apă reconstituită' este pusă într-un acumulator orgonic, sau este plasată în apropierea unui dispozitiv orgonic, ea se va încărca cu energie orgonică (adică; Energie Vitală & Forță Vitală).

Prin aceasta metodă, apa este încărcată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală.
Această apă energizează și învigură persoana care o bea și o consumă.

Apa are un gust mai bun și majoritatea oamenilor simt fluxul de Energie Vitală și simt imediat creșterea energiei.

De obicei -însă!- informația nocivă nu este eliminată, sau este eliminată doar parțial, ori -de foarte multe ori, dispozitivul orgonic (a se citi; acumulatorul orgonic) fiind amplasat într-un mediu ostil, ea însăsi se încarcă cu energii negative și nocive -numite D O R (Deadly ORgone | Orgon mortal / nociv)- și, la rândui- dând- și predând mai departe acest lucru apei energizate.

Atentie, deci, pt toti aceia care au asemenea dispozitive;
curațarea energetică periodică -și la intervale de timp regulate- este o necesitate de neevitat, mai mult, este absolut necesară!

Și din acest motiv, apa tipic orgonică (încarcat într-un acumulator orgonic cu energie orgonică) are un gust (foarte ușor-, și cateodată greu de observat) amar.


Notă:
apa pusă într-un acumulator orgonic, aflat într-un loc unde este prezentă și energia negativa D O R (energie statică, negativă, nocivă și dăunătoare) se poate încărca cu acesta.
Aveți mare grijă unde amplasați -dacă aveți- acumulatorul orgone.

Despre energia orgonică negativă și nocivă (DOR - Deadly ORgone, cum chiar Dr. Wilhelm Reich l-a denumit) puteți citi pe pagina 'Dr. Wilhelm Reich: energia orgonică și acumulatori orgonici | Energia malefică orgonică: DOR'


Cea mai eficientă- și cea mai avansată metodă:

energizarea-, re-vitalizarea- și optimizarea / optimalizarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă, benefică și dinamică(!), generată și emanată din Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgone / Orgonice) integrate 

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală® de tipul Aqua OptimizerTM,

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală [Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgon / orgonice] încorporate și integrate) combină cele mai bune și mai efective, dintre ultimele două metode (apa reconstituită- și energizată, în plus, adaugă încă ceva ce doar dispozitivele- și Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ știu: o optimalizează, adică; elimină informația negativă ce s-ar putea afla în apă, și în moleculele de apă, și o înlocuiește cu informația originala a ei. (!!) RAD 5 / ATG 5

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Trend Generator (Generator de Trend-uri), RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare exterioare super puternice de Energie- și Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), energizând de la distanță (practic; orice distanță!) cu ajutorul legăturii structurale și a boosterului (amplificatorului) de Energie Vitală și Forta Vitala PBT 2400 un măr proaspăt și gustos

Când se încarcă apă potabilă -purificată-, energizatorul și optimizorul -Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer™-
Generatoare de Energie- și Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] elimină informația negativă și nocivă,
Generatoare de Energie- și Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] o re-înlocuiește cu informația originală, benefică și pozitivă din apă – ca și cum ar fi venit dintr-un izvor lin și pur -de munte- energetic sănătos, și
Generatoare de Energie- și Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] o încarcă- și o saturează cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă și benefică.


Și,... aceasta este exact ce vrem să spunem, atunci când noi vorbim de apă vie. (!!)
Tot ce există (restul!) urmează doar dupa el, și se afla doar pe locul doi !


Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer zPt a demonstra veridicitatea celor afirmate, vă prezentăm un TEST fantastic, și vă oferim o demonstrație GRATUITĂ: vă încarcăm apa cu Energie Vitală & Forță Vitală, de la distanță (practic; orice distanță!)!

Fără a intra mai mult în detalii despre particularități și teorii, acum este timpul pentru dumneavoastra, de a testa și de a lăsa mugurii dumneavoastra gustativi să decidă!

Pregătiti un pahar cu apă potabilă, sau apă minerala plată, într-un pahar.
Gustați-lîinainte, iar apoi, și dupa energizare.

Suntem siguri ca această experiență unică este- și va fi mult mai valoroasă pentru dumneavoastra decât o mie de cuvinte cu teoriile aferente descrise.

Puteți sa efectuați cu ușurință acest Test gratuit de transfer a Energiei Vitale & Forței Vitale, și să vă bucurați de gustul moale și mai bun, respectiv de -toate- beneficiile apei în starea sa naturală- și vie, care a fost energizată și încărcată -dinamic- cu Forță Vitală, sau Energie Vitală benefica Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon.

Starea Dvs. de bine după acest test, și valul de energie resimțit, va fi dovada dorită: experiența dovezii directe valorează mai mult decât o mie și una de cuvinte. (!)

Din moment ce avem (și, acum, aveți și Dvs.) cunoștințele corecte despre conectare prin "legăturile structurale" adecvate, acest test incitant este la fel de simplu, precum pocnitul din degete, 1-2-3 !

Inapoi la inceputul paginii...


Optimizarea apei și încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon, generată de-, și emanată din Echipamentele de Energie Vitală și Fortă Vitală Universală de tipul Aqua Optimizer™ & Aqua Vita


.

Apa este -sau ar trebui să fie!- o sursă naturală de Energie Vitală & Forță Vitală.


Meditatie energizare mâncare Încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi - Prana - Orgone - Od - Vril - Bio-Energie, etc.) utilizând propriul Echipament generator de Energie- și Forță Vitală® Aqua Optimizer™ este mult mai performant-, și mult mai eficient -și din punct de vedere al costului-, decât achiziționarea -așa numitei- „ape Pi”, sau a „apei orgonice” deja gata-preparată sau a altor asemenea produse -secundare-similare.

Este bine știut faptul că, apei de la robinet (filtrate sau nu), apei distilate, și apei filtrate, în general -și printre altele- le lipsește cu desăvârșire -chiar, și- însăși esența: Energia Vitală și Forța Vitală pe care apa (apa vie!) o conține în mod natural. RAD 5 / ATG 5

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală Universală RAD 5 / ATG 5 (Generator de Trend-uri) cu 5 Generatoare super puternice de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice), cu 5 x 3 butoane de setare radionică și suprafață de aderență din Super Orgonită, energizând o cană cu apă proaspătă cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic)

În consecință, după ce au devenit conștienți de problemele evidente legate cu apaprocesată industrial, mulți experți și oameni de șiință, au încercat ca să găsească și să dezvolte metode de vitalizare sau dere-vitalizare a apei.

De exemplu, unii cercetători au utilizat radionica și metode relaționale- sau chiar similare, pentru a genera un transfer de informație(!) apei naturale.
Înprincipiu, asemenea metode stabilesc -sau încearcă să stabilească- conexiuni și 'legături structurale' a caracteristicilor dorite ale apei.

AO 2000 - AquaOptimizer Din moment ce apa este un purtător natural a Energiei Vitale & Forței Vitale (energia Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Od, Fluid magnetic / Magnetism animal, Vril, Eter luminescent, Orgone / Orgon, Bio-Energie, etc.) ea reprezintă un mediu ideal pentru a fi un „purtător” al anumitor caracteristici. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', energizând o cană cu apa potabilă

În cercetările sale prin anii '90, Jaques Beneviste, a demonstrat prin metode științifice căinformația poate fi „atașată” apei.

Optimizarea apei- și încărcarea ei cu Energie- și Forță Vitală Aceasta este o caracteristică importantă a apei care aavut utilizările ei -radical diferite- în homeopatie și tradiții religioase cu secole înaintea lui Beneviste.
În acest context, gânditi-vă la „apa sființită / apa sfântă” folosită ca „simbol profund” în multe crezuri religioase.

Una dintre cele mai eficiente metode ale revitalizării apei, este încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Apa naturala, desigur, poartă cu ea într-o bună măsură Energie Vitală & Forță Vitală, care - ca rezultat al procesării și a expunerii sale unor- sau mai mai multor factori ale mediului ambiant înconjurator - se pierde aproape complet, înainte să treacă prin țevile de la robinet și să ajungă la Dvs., sau este vândută ca „apă potabilă” îmbuteliată și -practic- energetic moartă. AO 2000

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizer™ energizand apa potabila, și la distanta -practic; fără pierderi, la orice distanta'- cu ajutorul 'legaturii structurale' RAOPTC (cuplu unic de transfer a Energiei- și Fortei Vitale)  |   AO 2000 - Aqua Optimizer: Echipament generator de Energie Vitală & Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip Aqua Optimizer pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile, precum și a hranii zilnice


Puteți obține dovezi cu privire la acest proces prin încărcarea apei (apă distilată, apă filtrată, apă îmbuteliată, chiar și apă de la robinet) cu Energie Vitală & Forță Vitală (folosind -de exemplu- apă distilată, apăfiltrată, apă îmbuteliată, și chiar și apă de la robinet),efectuind Testul nostru de transfer energetic, gustând apoi această apă energizată și revitalizată, comparând-o cu „grupul de control” al apeinetratate.

Pentru mai multe informații, vezi și energizarea apei potabile de pe pagina Test de transfer -la orice distanta!- a Energiei Vitale & Forței Vitale. AO 2000

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Beneficiati de avantajele energizarii hranei și al apei potabile!
Echipamentul generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 in timpul energizarii unui măr .

Inapoi la inceputul paginii...


Avantaje decisive


.

Potrivit experienței personale a zeci de sute, și de mii de utilizatori, apa care a fost energizată, încărcată-, purificată- , optimalizată și tratată cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon), dă dovada mai multor caracteristici pe care aceștia le-au recunoscut ca fiind

blueball.  avantaje decisive asupra apei netratate:

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa vie (adică; apa tratată- și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală -Chi & Prana & Od & Vril & Orgon & Bio-Energie, etc.-) ramâne mult mai multăvreme proaspată, ca rezultat al schimbărilor microbiologice semnificative pentru un mediuînconjurător mai sănătos.

JU 99 + RAOPRC Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa energizată și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală, are un gust minunat, moale și catifelat, pe care îl veți simții imediat și instantaneu, și îl veți savura chiar la / din primul gust, atunci când o veți consuma

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Are un gust excelent, chiar "adictiv" până la punctul de a crea dependență. ;-)
(da, cu e bun și plăcut, omul se obișnuiește mai repede...  :-))

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala Însă, mai presus de toate, se poateobține o senzație puternică de energizare după ce este consumată, și deasemenea, se poate aloca- și se poate da un gustmai bun mâncării și a băuturilor, împreuna, cu o prospețime mai de durată.
Experimentati un „gust” mai dulce, mai catifelat și mai mătăsos când o gustati- și consumati.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O „senzație” mai fină și mai delicată, atunci cand o beți și o înghițiți AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente de Energie- și Forta Vitala   Aqua Optimizer AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând o cană cu apa potabilă proaspătă pusă pe suprafața de iradiere (din oțel inoxidabil) a echipamentului

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Un sentiment general bun -și de bunăstare!- și o stare de bine, -aproape instantaneu- după ce o consumați

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O percepere mai bună și mai fină a gusturilor mâncărilor și băuturilor, și o durată mai lungă de menținere a prospețimii

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie sporește- și intensifică creșterea plantelor. Aceasta este vizibil cu ochiul liber, se vede clar și din plin în foarte scurt timp; fiind udate cu apă energizată încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală și optimalizată, plantele cresc mai repede și sunt mai sănătoase și mai rezistente la anumite boli sau maladii, rezultând plante mai puternice, mai mulți muguri și boboci, fructe mai mari, mai sănătoase și mai gustoase, precum și flori mai frumoase, mai încântătoare, mai arătoase și mai minunate.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteti economisi detergentul de rufe la spălarea rufelor cu apă încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Fiind saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, contiribuie la protectia mediului, ajută mediul înconjurător chiar și după utilizare.
(Trebuie să fim conștienti de protecția mediului nostru, și să ne asumăm responsabilitate față de Natură !)

ATG 12 / ATGS 12000 Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie este atractivă -și- pentru animale (animalele de casă adoră apa energizată, și datorită consumării ei, vor fi mai sănătoase și mai vioaie / viguroase, fiind, totodată, mai atenți și mai ascultători față de stăpânii lor).
În special pisicuțele se simt atrase de apa (sau laptele) care a fost energizat- și vitalizat prin intermediul încărcării- și saturării cu Energie Vitală & Forță Vitală. dar, aproape în egală măsură- șicâinii, cât și alte animale de casă; păsări, sopârle, hamsteri, broaște țestoase, etc., să nu vorbim de peștii din acvariu, se simt atrase de apa care a fost revitalizată prin metode de încărcare- șisaturare cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi, Prana, Od, Orgon / Orgone doggy

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteți avea-, și puteți să produceți- (și în cantități destul de mari / largi) acum chiar Dvs. apă vie (apă care este tratată-, încărcată- șisaturată cu Energie Vitală & Forță Vitală) cu ușurință:
așezați / puneți -pur și simplu- o sticlă de apă (la alegerea dumneavoastră, cumpărată din magazin, sau apă filtrată) deasupra-, sau în fața Echipamentului de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™, și lăsați-l acolo pt o vreme, permiteți-i să se încarce- și să se satureze cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Aceasta metodă de optimizare- și revitalizare a apei este în mod sigur mult mai elegantă-, mai performantă și mult mai avantajoasă din punctul de vedere al costului, decât achizitionarea "apei pi" sau a "apei orgonice pre-tratate" sau a altor asemenea produse (câteodată provenind din surse necontrolate). AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  Aqua Optimizer AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând apa potabilă, și la distanță -practic; la orice distanță și fără pierderi- cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer a Energiei- și Fortei Vitale cu disc unic pt energizarea apei- și a hrănii)


Utilizand aceasta nouă și puternica Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer®, veți avea întotdeauna la dispoziție spre a consuma și spre a vă bucura de APĂ VIE: apă -re-vitalizată, încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică, de toate avantajele oferite, spre satisfacția Dvs., și -nu în ultimul rând!- în vederea sănătății Dvs. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 în timpul energizarii unui măr proaspăt și delicios (pe care chiar și Eva ar fi gustat-o   :-)) AO 2000 - Aqua Optimizer

Beneficiati de toate avantajele energizarii hranei și a apei potabile!
Încărcați cu Energie Vitală & Forță Vitală hrana Dvs., purificați-, optimalizați-,energizați și revitalizați apa potabilă, transformând-o în doar cateva secunde în APĂ VIE !

.

Inapoi la inceputul paginii...


Utilizând această nouă;

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală,

veți avea întotdeauna la dispoziție un dispozitiv performant pentru a energiza-, optimaliza și purifica, și -desigur- pt a consuma apă vie revitalizată, optimizată(!) încărcată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală, în vederea sănătății și vitalitatii Dvs.!


Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala de tipul AO / Aqua Optimizer & Aqua Vita, pot energetiza- optimaliza și purifica -dpdv energetic- apa potabilă și hrana Dvs., și de la distanță -practic; orice distanță-!


Comandati acum Echipament
ul cel mai potrivit Dvs., și scopurilor urmărite !
Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală: vitalitate, bunăstare și success garantat !!


Sursă și
bibliografie:
Karl Hans Welz: 'H2O: The Story of Water'. 'Aqua Optimizers'. 'Pure Living Water'. 'Energizing your everyday water!'.
2001 - 2023 © Traducere și editare:Alex Sandor. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizers& Aqua Energizers
Echipamente pt energizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile și a hrănii

:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: RAD 2400 HD   |   RAD 5 / ATG 5   |   ATG 12 / ATGS 12000 ::

  .    
  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card de Vitalitate personalizat: cel mai elegant -dar și eficient!- mod de a fi întotdeauna servit cu energie și vitalitate!


.


Motto
:
"Apă! Nu ai nici gust, nici culoare și nici aromă, tu nu poți fi definită; ești savurată, ești gustată și consumată fără ca să poți fi cunoscută. Nunecesarul ești tu pentru viată, ci ești viața însuși."
sau, intr-o alta traducere: "Apa nu are gust, culoare sau miros, nu poate fi definita, in jurul ei plutind o aura de mister. Ea nu este vitala pentru a supravietui, ci este insasi viata."
Antoine de Saint-Exupery

  ~       .    


Echipamente
generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei și a hrănii

AQUA OPTIMIZER™ & Aqua Vita

Energie- și vitalitate pt sănătatea-, prosperitatea și succesul Dvs.!


Începeți ziua prin a consuma un pahar de apă prospătă energizată, optimalizată și -re-vitalizată!

.


Echipamente
le de Energie Vitală & Forță Vitală de tipul AO - Aqua Optimizer™ & Aqua Vita

AO 2000 - AquaOptimizer sunt echipamente speciale cu funcție duală, cu care puteti
hellblau revitaliza apa potabilă, (re)transformând-o în apă vie, înlăturând și eliminand -totodată- din apă informațiile energetice negative și nocive
hellblau incărca cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', cu Generator integrat de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Pranic & Generator Orgonic) funcționând -oscilând și rezonând- pe frecvența de 7,83 Hz (Rezonanța Schumann) de energizând, încărcând și optimalizând cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, benefică și pozitivă, un pahar / o cană cu apă potabilă


:: AQUA OPTIMIZER™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile  =>  hrană energizată și -revitalizată, și... APĂ VIE - pt vitalitatea Dvs.! :: .


Vă energizăm și -re-vitalizăm -chiar acum- gratis un pahar-, sau o cană cu apă proaspătă

.


apa energizata, optimalizata Dar, în locul vorbelor și cuvintelor să vorbească -elocvent- și să grăiască mai degrabă faptele:
dacă doriti, -chiar- acum vă putem energiza, și vă putem încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală pură, pozitivă și benefică un litru de apă (minerală -de preferință, plată-, sau apă potabilă proaspătă) pentru Dvs.!

Gustați-l , consumați-l, și savurați-l îndeplin, căci veți fi surprins de gustul moale, plăcut și catifelat a apei energizate și re-vitalizate, încărcate și saturate cu Energie Vitală & Forță Vitală, făcându-vă să vă simtiți -aproape instantaneu- mai bine și... mult mai energic. LPOG2400: Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala

În sănătatea Dvs.!


Pentru informații adiționale vă rugam să accesați și să citiți și informațiile de la pagina "Test de Transfer a Energiei Vitale și Forței Vitale la distanță" -practic; la orice distanță!-, iar dacă doriți și solicitați și mai multe informații și detalii, vă rugăm ca să ne contactati.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'LPOG 2400 HD' de tip Echipament Mental & PsihoTrainer, energizand -in doar cateva secunde- o cana cu apa potabila .

Inapoi la inceputul paginii...


.: Energia Vitală & Forța Vitală și APA VIE :.
apă potabilă energizată și -re-vitalizată


Echipamente
generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AQUA OPTIMIZER™ / Aqua Vita™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile -APĂ VIE-


Pentru sănătatea și vitalitatea Dvs., consumați întotdeauna doar apă bună, proaspată și -re-vitalizată, încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală (chi / qi, prana, od, fluid magnetic / magnetism animal, orgon / orgone, bio-energie, etc.) pozitivă și benefică !

Dar, ce este Energia Vitală și ForțaVitală de care am amintit adineauri ?
Nu dorim ca să va plictisim cu definitii "științifice" întortochiate, dar putem afirma -cu certitudine-, că Energia Vitală & Forța Vitală (sau altfel numit: Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Orgone, Od, Vril, Energie-X,Bio-energia, etc.) este sursa vieții.
Fără ea nu este, nu poate exista Viată.

Mai multe informatii despre Energia Vitală & Forța Vitală »» 

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer water
Tot așa, și apa este baza vieții. Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer woman
Apa a fost și este -sau ar trebui să fie(!)- totodata și o sursă a vieții.

.

Ne putem gîndii la apă ca și fiind o ființă, o vietate ce există și trăiește -ca și celelalte- pe acest Pământ.
Atunci izvorește din pămant, și când izbucnește dintr-un izvor montan curat și limpede este efectiv vie, este într-adevăr o ființă vie, este -însăși- materia vieții, este hrănitor-, reîmprăspător și învigorator!

 Bora-Bora Apa este -era!- vie, atunci când, venind din adâncuri, izbucnește din izvoare montane virgine, curate și limpezi, este vie când continuă să curgă în pârâiașe din vârfuri de munte, când parcurge și ajunge -în calea lui- în pârâuri și râuri sănătoase și curate (fiind și ele pline de viață) și este vie când -în final- se revarsă în mări și oceane.
Astfel, putem definii și considera oceanele ca fiind organismele cele mai mari, mai largi și -totodată- vii ale planetei nostre. .


Apa; sursa și materia vieții pe planeta noastră

.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala tip Aqua Optimizer Cunoaștem și știm cu toții că și noi suntem alcătuiți cca. 60-65 % din apă, și suntem conștienți că nu putem trăi fără ea, fiindcă -practic- nu există -pentru că, nu poate exista!- viață fără ea.

Apa a fost și este -sau... ar trebui să fie!- totodată și o sursă -curată și sănătoasă- a vieții.
De aceea, și prin urmare, apa pe care o bem, ar trebui cu siguranta să fie- și să reprezinte, sursa și materia vieții. (!) Apa Vie

Deci, este evident și este limpede (ca apa curată :-)), că, ceea ce ar trebui să bem- și să consumam, ar trebui sa fie, o- apă vie, pura și sanatoasă.
Pentru a ne păstra sănătatea și vitalitatea, ar trebui să consumăm -zilnic mai mulți litrii de- apă proaspată, curată, pură și sănătoasă, adică; Apă Vie, așa cum Natura însăși ne-a dăruit-o, și ne-a furnizat-o vreodată, în zorii evoluției noastre, și conținând o cantitate considerabilă sau -în mod ideal- cu cât mai multă Energie Vitală & Forţă Vitală -pozitivă și benefică- posibil. (!)


Cu siguranță -și din păcate însă- în zilele nostre, nu aceasta este apa pe care o primim, și pe care -suntem nevoiti sa- o consumam -zi de zi-! Apa poluata

Până azi, omenirea a "reușit" ca să distrugă toate apele aflate în jurul lor, în mediul ambiant apropiat -și îndepărtat-, a otrăvit izvoarele, a infectat și poluat râurile și pârâurile, împiedicând- și făcând imposibilă ca marea majoritate a omenirii să consume o apă calitativ bună.

Cum s-a ajuns aici, și cum s-a putut întâmpla acest lucru trist și tragic, ce cauze -tragice și dramatice- au jucat un rol decisiv în acesta, puteti citi pe pagina "H2O: Povestea Apei, sau; Ce a făcut omenirea cu apa și ce apă suntem nevoiți să consumăm..." »» .


Poluarea -și distrugerea- apelor

.

Poluarea apelor Majoritatea oamenilor au cunoștinte despre poluarea fizică și chimică a apei și a solului, respectiv albia- și matca râurilor și pârâurilor, sau a bazinelor de acumulare, dar prea puțini au auzit- și știu, de poluarea radioactivă și de cea energetică și electromagnetica, de poluarea- și contaminarea apei cu frecvențe electromagnetice -de obicei- înalte și foarte înalte, care -din păcate- NU pot fi înlăturate cu diferite filtre sau cu tehnologii mai vechi. apa potabila

Din punct de vedere energetic, informația negativă- și nocivă rămâne blocată în apă -chiar dacă este filtrată cu filtre performante sau este aplicată ozmoza dublă inversată.


Apei -având memorie!- îi rămâne atașată -la nivel molecular- această informație negativă și nocivă, iar, apoi consumată, își va exercita efectele -energetice- dăunatoare și negative. AO 2000 - AquaOptimizer
Informația din apă este preluata de către organe și poate ajunge în toate celulele și moleculele din corp.

Pentru mai multe informatii, vezi și pagina:"H2O: Istoria apei, sau... ce a făcut omenirea cu apa?"

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul generator de Energie Vitală & Forță Vitală Aqua Optimizer AO 2000 în timpul încărcării cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică a unei căni cu apă potabilă

AO 2000 - AquaOptimizer
Echipamentele speciale de Energie Vitală
& Forță Vitală® tip AQUA OPTIMIZER™ sunt proiectate- și destinate -mai ales- pt ca să corecteze aceste probleme acute -sau, chiar cronice- și să înlăture aceste deficiențe majore.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Aqua Optimizer energizând, optamalizând și reîncărcând cu energii vitale, pozitive și benefice, un măr proaspăt și delicios .

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer®

.


apa buna revitalizata și incarcata cu Energie- și Forta Vitala În schimb, Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -și (chiar și la ora actuală) doar echipamentele noastre !- prin faptul că generează (încontinuu- și neîncetat!) un flux- și un câmp puternic și dinamic de Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică- pot rezolva cu succes această problemă!

Și, chiar acest lucru face diferența enormă- și alocă avantajul inestimabil, atunci când noivorbim despre adevărata Apă Vie !!

Nici un alt dispozitiv aflat în prezent în comerț nu poate realiza-, și nu poate să facă așa ceva, și -deci- nu poate oferi ceea ce pot Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală® tip AQUA OPTIMIZER™ să asigure acum pentru Dvs.!


AO 1100 Aqua Optimizer cu RAOPTC Pentru sănătatea și vitalitatea Dvs., beți doar apă proaspată și bună, energizată-, re-vitalizată și optimalizată!

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală AO 1100 tip Aqua Optimizer împreună cu 'legătura stucturală' RAOPTC cu disc unic de transfer, energizând și optimalizând un pahar de apă proaspătă și revitalizantă .


Energizați și optimalizați întotdeauna apa și hrana pe care o consumați

.


Hrana energizata Energizați-, purificați și optimalizați, adică; înlăturați din punct de vedere energetic toate impuritățile și informațiile negative și nocive care s-ar putea afla în cantitatea zilnică de apă consumată, punând-ul -pur și simplu- pe Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală -așa cum este prezentată și în imaginile de pe această pagină-, sau în fața tunului de ieșire -din argint-, sau chiar în imediata apropiere- sau vecinătate a Echipamentului.

Apoi, gustați-il, și savurati gustul plăcut și catifelat pe care îl are (totodată și energizându-vă)!
În sănătatea Dvs.!


»» Gratuit! Energizare apă | Test de Transfer la orice distanță a Energiei Vitale & Forței Vitale »


Consumați doar apă bună, proaspătă și -re-vitalizată, încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică (chi, prana, od, fluid magnetic, eter luninos, orgon / orgone, bio-energie, vril, energie eloptică, etc.)!

Energizarea, modularea și optimalizarea apei potabile
Energizarea, revitalizarea, purificarea, optimalizarea și re-transformarea in apă-vie a apei potabile cu Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală Aqua Optimizer AO 2000 și legătura structurală RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic), totodată modulată corespunzător unor trend-uri dezirabile dorite și programate cu ajutorul metodei de Manifestare Astro-Dinamică .

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală ® de tip AQUA OPTIMIZER™ pt energizarea-, purificarea- și optimizarea apei potabile- și a hrănii

sunt echipamente performante speciale cu funcție duală -și cu circuit energetic dublu, proiectate-, construite- și destinate cu un scop dublu, care servesc un triplu țel, prezentând mai multe avantaje și conveniențe -și anume-:

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ revitalizeaza și purifica apa: -din punct de vedere energetic- elimină informațiile nocive-, negative și dăunătoare aflate în apă, purificând-o (vezi și pagina H2O)

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ o reînlocuiesc cu informațiile originale (adică; pozitive- și benefice) a Apei Vii (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan curat, limpede și virgin, și care -din punct de vedere energetic- este reînvigorător, sănătos și tămăduitor, adică o retransformă in APĂ VIE revitalizată, cu gust mai bun și mai catifelat, care este reîmprospător, reînvigorator, sănătos și tămăduitor; )

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ o reînlocuiesc cu informațiile originale (adică; pozitive- și benefice) a Apei Vii (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan curat, limpede și virgin, și care -din punct de vedere energetic- este reînvigorător, sănătos și tămăduitor, adică o retransformă in APĂ VIE revitalizată, cu gust mai bun și mai catifelat, care este reîmprospător, reînvigorator, sănătos și tămăduitor; )

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ o reîncarcă- și o satură cu Energie Vitală & Forță Vitală puternică, pozitivă, benefică, tămăduitoare și creativă, aducând numeroase beneficii acelora care le consumă cu regularitate(!)

RAD 5 / ATG 5: Trend Generator

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  RAD 5 / ATG 5: Trend Generator | Echipament de Energie- și Forță Vitală de tip Trend Generator / Generator de Trend-uri, RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare exterioare super puternice de Energie- și Forta Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) din Super Orgonita®, energizând și optimalizând suplimente alimentare și o cană cu apă potabila cu ajutorul legăturii structurale RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic pt energizarea apei- și a hrănii), cu Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală nr. 3 oscilând pe frecventa de 519 Hz

Din moment ce apa este un purtătornatural al Energiei Vitale & Forței Vitale (Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Od, Orgone / Orgon, Vril, Fluid Magnetic, Bio-Energie,etc.) ea reprezintă un mediu ideal pentru a fi un „purtator” al anumitor caracteristici. (!)


Avantaje definitive și decisive


.

Potrivit experienței personale a zeci de sute, și de mii de utilizatori, apa care a fost energizată, încărcată-, purificată- , optimalizată și tratată cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon), dă dovada mai multor caracteristici pe care aceștia le-au recunoscut ca fiind

blueball.  avantaje decisive asupra apei netratate:

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa vie (adică; apa tratată- și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală -Chi & Prana & Od & Vril & Orgon & Bio-Energie, etc.-) ramâne mult mai multăvreme proaspată, ca rezultat al schimbărilor microbiologice semnificative pentru un mediuînconjurător mai sănătos.

JU 99 + RAOPRC Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa energizată și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală, are un gust minunat, moale și catifelat, pe care îl veți simții imediat și instantaneu, și îl veți savura chiar la / din primul gust, atunci când o veți consuma

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Are un gust excelent, chiar "adictiv" până la punctul de a crea dependență. ;-)
(da, cu e bun și plăcut, omul se obișnuiește mai repede...  :-))

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala Însă, mai presus de toate, se poateobține o senzație puternică de energizare după ce este consumată, și deasemenea, se poate aloca- și se poate da un gustmai bun mâncării și a băuturilor, împreuna, cu o prospețime mai de durată.
Experimentati un „gust” mai dulce, mai catifelat și mai mătăsos când o gustati- și consumati.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O „senzație” mai fină și mai delicată, atunci cand o beți și o înghițiți AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente de Energie- și Forta Vitala   Aqua Optimizer AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând o cană cu apa potabilă proaspătă pusă pe suprafața de iradiere (din oțel inoxidabil) a echipamentului

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Un sentiment general bun -și de bunăstare!- și o stare de bine, -aproape instantaneu- după ce o consumați

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O percepere mai bună și mai fină a gusturilor mâncărilor și băuturilor, și o durată mai lungă de menținere a prospețimii

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie sporește- și intensifică creșterea plantelor. Aceasta este vizibil cu ochiul liber, se vede clar și din plin în foarte scurt timp; fiind udate cu apă energizată încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală și optimalizată, plantele cresc mai repede și sunt mai sănătoase și mai rezistente la anumite boli sau maladii, rezultând plante mai puternice, mai mulți muguri și boboci, fructe mai mari, mai sănătoase și mai gustoase, precum și flori mai frumoase, mai încântătoare, mai arătoase și mai minunate.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteti economisi detergentul de rufe la spălarea rufelor cu apă încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Fiind saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, contiribuie la protectia mediului, ajută mediul înconjurător chiar și după utilizare.
(Trebuie să fim conștienti de protecția mediului nostru, și să ne asumăm responsabilitate față de Natură !)

ATG 12 / ATGS 12000 Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie este atractivă -și- pentru animale (animalele de casă adoră apa energizată, și datorită consumării ei, vor fi mai sănătoase și mai vioaie / viguroase, fiind, totodată, mai atenți și mai ascultători față de stăpânii lor).
În special pisicuțele se simt atrase de apa (sau laptele) care a fost energizat- și vitalizat prin intermediul încărcării- și saturării cu Energie Vitală & Forță Vitală. dar, aproape în egală măsură- șicâinii, cât și alte animale de casă; păsări, sopârle, hamsteri, broaște țestoase, etc., să nu vorbim de peștii din acvariu, se simt atrase de apa care a fost revitalizată prin metode de încărcare- șisaturare cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi, Prana, Od, Orgon / Orgone doggy

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteți avea-, și puteți să produceți- (și în cantități destul de mari / largi) acum chiar Dvs. apă vie (apă care este tratată-, încărcată- șisaturată cu Energie Vitală & Forță Vitală) cu ușurință:
așezați / puneți -pur și simplu- o sticlă de apă (la alegerea dumneavoastră, cumpărată din magazin, sau apă filtrată) deasupra-, sau în fața Echipamentului de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™, și lăsați-l acolo pt o vreme, permiteți-i să se încarce- și să se satureze cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Aceasta metodă de optimizare- și revitalizare a apei este în mod sigur mult mai elegantă-, mai performantă și mult mai avantajoasă din punctul de vedere al costului, decât achizitionarea "apei pi" sau a "apei orgonice pre-tratate" sau a altor asemenea produse (câteodată provenind din surse necontrolate). AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  Aqua Optimizer AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând apa potabilă, și la distanță -practic; la orice distanță și fără pierderi- cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer a Energiei- și Fortei Vitale cu disc unic pt energizarea apei- și a hrănii)


Utilizand aceasta nouă și puternica Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer®, veți avea întotdeauna la dispoziție spre a consuma și spre a vă bucura de APĂ VIE: apă -re-vitalizată, încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică, de toate avantajele oferite, spre satisfacția Dvs., și -nu în ultimul rând!- în vederea sănătății Dvs. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 în timpul energizarii unui măr proaspăt și delicios (pe care chiar și Eva ar fi gustat-o   :-)) AO 2000 - Aqua Optimizer

Beneficiati de toate avantajele energizarii hranei și a apei potabile!
Încărcați cu Energie Vitală & Forță Vitală hrana Dvs., purificați-, optimalizați-,energizați și revitalizați apa potabilă, transformând-o în doar cateva secunde în APĂ VIE !

.

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente
le generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală® (Chi / Qi & Prana & Orgon / Orgone)

sunt instrumente puternice și eficace pentru Dvs. în a obține... key
Echipamente de Energie- și Forta Vitala pt energizarea-, purificarea- și optimizarea apei potabile- și a hranii :: AQUA OPTIMIZER succesul scontat și programat, mai rapid și mai ușor
Echipamente de Energie- și Forta Vitala pt energizarea-, purificarea- și optimizarea apei potabile- și a hranii :: AQUA OPTIMIZER rezultatele dorite și programate, care sunt mai eficiente și mai prospective ca niciodată
  ...toate acestea; la atingerea- și actionarea unui buton / intrerupator !


Meditatie & relaxare Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală sunt instrumentele și echipamentele ideale pentru auto-ajutorare, auto-dezvoltare, auto-optimizare, fitness, controlul greutății, sport, body building, Trend Management (managementul situațiilor programate), control mental -și de la distanță-, pt soluții pozitive permanente, și multe-multe altele !!

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  =>  cheia succeselor Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii...


Liderul mondial în Tehnologia Energie Vitale & Forței Vitale vă prezintă: Aqua Optimizer


key

Nou de la liderul mondial internațional în Tehnologiile -aplicate- de Energie Vitală & Forță Vitală;

blueball.  Neuro-Tehnologie / Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e (echipamente pt meditație-, relaxare și revigorare), și

blueball.  Programare Neuro-Cibernetică | Radionică & Psionică & Psihotronică (dispozitive pentru stabilirea legăturilor structuale sigure și non/fluctuante, pt programare de trend-uri și manifestare conștientă) cu

blueball.  Energizatorul -și optimizatorul Aqua Vita & Aqua Optimizer™ – un echipament special cu scop dual: revitalizeaza apa potabilă, și o (re)încarcă -până la saturație- cu Energia Vitală & Forța Vitală (Energia Chi / Qi - Prana - Fluid magnetic -Vril - Od - Orgon / Orgone - Bio-Energie etc.) dinamică, benefică și pozitivă.


Consumați numai apă bună, proaspătă, energizată și re-vitalizată


Consumul pe termen lung
a apei optimalizate-, purificate-, -re-vitalizateși încărcate cu Energie Vitală & Forță Vitală are mai multe avantaje și prezinta și câtevafuncțiuni mai speciale.
Toți aceia care au consumat această apa, au devenit mai sănătoși, mai rezistenți față de boli șifață de efectele nocive ale stresului, și au avut mai mult succes în tot ceea ce au făcut-, și întot ceea ce au înterprins.

pchd2400 Pentru toate aceste persone -având în vedere cele afirmate de ei-, comandarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală AquaOptimizer™ a fost o cotitură pozitivă importantă în viața lor, fiind de o importanțăconsiderabilă în realizarea dorințelor, în atingere țelurilor și în dobândirea succesuluidorit și meritat.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie și Forță Vitală PCHD 'Mantra Generator', energizând-, optimalizând- și purificând o cană cu apă proaspată, încărcându-l cu energie și vitalitate -la distanță, practic orice distanță!- cu ajutorul 'legăturii structurale' speciale a cuplului discurilor de transfer al lui RAOPTC

Utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală este foarte folositor, prezintă un spor- și un beneficiu garantat, pentru a câștiga și profita din plin de avantajele utilizării acestei noi -și- unice tehnologii.

cascada | waterfall
Inapoi la inceputul paginii...


.: Avantajele utilizarii Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală, și a consumului de apă energizată și -re-vitalizată! :.

Aqua Vita / AQUA OPTIMIZER™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile - APA VIE ! -


Scopul -general- ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) integrate

este de a vă energiza, de asigura și adăuga forță- și putere la toate acțiunile dumneavoastra (performate -și- de la -orice!- distanță!).


Aceste instrumente puternice și performante vă oferă o metodă ideală de a
AQUA OPTIMIZER :: Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® genera precis energiile specifice cu TREND-urile definite, atât pentru uzul personal, precum și generarea energiilor de bază primordiale în fiecare cameră a casei sau a locuinței Dvs. în care trăiți, în fiecare colț ale oricărei camere din apartamentul Dvs. unde locuiți, sau al biroului unde lucrați, precum, și de a
RAD 5 / ATG 5 AQUA OPTIMIZER :: Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® purifica- și optimaliza -dpdv energetic- hrana Dvs. zilnică și apa potabilă -având astfel la discreție Apă Vie pură și pozitivă- cât și de a le
AQUA OPTIMIZER :: Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® energiza, adică încărca -până la saturație- cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Trend Generator | Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală de tip Trend Generator, cu 5 buc. de Generatoare -exterioare- super puternice de Energie- și Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) energizând în doar câteva secunde / clipe o cană cu apă potabilă -milenară; adică minerală ;-)) cu ajutorul legăturii structurale RAOPTC - cuplu de transfer unic pt energizarea apei- și a hrănii


Iar


. Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer gem

Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală®
de tipul AO - Aqua Optimizer™ & Aqua Vita

sunt echipamente performante speciale cu circuit energetic dublu și cu funcție duală, proiectate-, construite- și destinate pentru un scop dublu, care servesc un triplu țel, prezentând mai multe avantaje -și anume-, și cu care veți putea

AQUA OPTIMIZER-e :: AQUA VITAL0 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala revitaliza și optimaliza apa potabilă, (re)transformand-o în APĂ VIE (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan limpede, curat, sănătos, pur și virgin), înlăturând și eliminând totodată informațiile energetice negative, nocive și daunatoare ce s-ar putea afla în apă (pentru mai multe informații vezi pagina H2O; Povestea apei (sau, 'Ce a făcut omenirea cu apa?') AO 2000 - AquaOptimizer

AQUA OPTIMIZER-e :: AQUA VITAL0 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală puternică, pozitivă și benefică apa potabilă (sau orice altă băutură) și -desigur- hrana Dvs. zilnică (-și- de la distanță, practic; orice distanță!), aducând și oferind numeroase beneficii acelora care le consumă cu regularitate

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AO 2000: Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer 2000', energizând un pahar / o cană cu apă potabilă


Deci;

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ elimină informațiile nocive-, negative și dăunătoare aflate în apă, purificând-o (vezi și pagina H2O: Povestea Apei)
Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ o reînlocuiesc cu informațiile originale -pozitive și benefice- a Apei Vii (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan curat, limpede și virgin), care -din punct de vedere energetic- este reînvigorător, sănătos și tămăduitor, adică; o retransformă în apă vie revitalizată
Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ o reîncarcă- și o satură cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă, benefică, tămăduitoare și creativă (!) .


Și, chiar acest lucru face diferența enorma-, acordă și dă avantajul inestimabil, atunci când noi vorbim despre adevarata Apă Vie !!

Nici un alt dispozitiv aflat în prezent în comerț nu poate să facă așa ceva, și nu vă poate oferi ceea ce pot Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală® AQUA OPTIMIZER™ să asigure pentru Dvs.!

Și încă aici nici nu am amintit de prețurile mult mai mari în care aceste alte echipamente -multele deja depășite și învechite- costă față de Echipamentele noastre performante.

Dacă doriți să obtineti mai multe informații- și doriti să aflati pe ce ne bazăm făcând această afirmație, citiți -vă rugăm- și pagina H2O; povestea apei.... sau -eventual- contactați-ne.


AQUA OPTIMIZER
™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile => hrană energizată și -revitalizată, și... APĂ VIE ::

Inapoi la inceputul paginii...


Optimizarea apei- și încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală   - Chi / Qi & Prana & Od & Orgone / Orgon -


.

Apa este -sau ar trebui să fie!- o sursă naturală de Energie Vitală & Forță Vitală.


Meditatie energizare mâncare Încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi - Prana - Orgone - Od - Vril - Bio-Energie, etc.) utilizând propriul Echipament generator de Energie- și Forță Vitală® Aqua Optimizer™ este mult mai performant-, și mult mai eficient -și din punct de vedere al costului-, decât achiziționarea -așa numitei- „ape Pi”, sau a „apei orgonice” deja gata-preparată sau a altor asemenea produse -secundare-similare.

Este bine știut faptul că, apei de la robinet (filtrate sau nu), apei distilate, și apei filtrate, în general -și printre altele- le lipsește cu desăvârșire -chiar, și- însăși esența: Energia Vitală și Forța Vitală pe care apa (apa vie!) o conține în mod natural. RAD 5 / ATG 5

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală Universală RAD 5 / ATG 5 (Generator de Trend-uri) cu 5 Generatoare super puternice de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice), cu 5 x 3 butoane de setare radionică și suprafață de aderență din Super Orgonită, energizând o cană cu apă proaspătă cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic)

În consecință, după ce au devenit conștienți de problemele evidente legate cu apaprocesată industrial, mulți experți și oameni de șiință, au încercat ca să găsească și să dezvolte metode de vitalizare sau dere-vitalizare a apei.

De exemplu, unii cercetători au utilizat radionica și metode relaționale- sau chiar similare, pentru a genera un transfer de informație(!) apei naturale.
Înprincipiu, asemenea metode stabilesc -sau încearcă să stabilească- conexiuni și 'legături structurale' a caracteristicilor dorite ale apei.

AO 2000 - AquaOptimizer Din moment ce apa este un purtător natural a Energiei Vitale & Forței Vitale (energia Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Od, Fluid magnetic / Magnetism animal, Vril, Eter luminescent, Orgone / Orgon, Bio-Energie, etc.) ea reprezintă un mediu ideal pentru a fi un „purtător” al anumitor caracteristici. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', energizând o cană cu apa potabilă

În cercetările sale prin anii '90, Jaques Beneviste, a demonstrat prin metode științifice căinformația poate fi „atașată” apei.

Optimizarea apei- și încărcarea ei cu Energie- și Forță Vitală Aceasta este o caracteristică importantă a apei care aavut utilizările ei -radical diferite- în homeopatie și tradiții religioase cu secole înaintea lui Beneviste.
În acest context, gânditi-vă la „apa sființită / apa sfântă” folosită ca „simbol profund” în multe crezuri religioase.

Una dintre cele mai eficiente metode ale revitalizării apei, este încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Apa naturala, desigur, poartă cu ea într-o bună măsură Energie Vitală & Forță Vitală, care - ca rezultat al procesării și a expunerii sale unor- sau mai mai multor factori ale mediului ambiant înconjurator - se pierde aproape complet, înainte să treacă prin țevile de la robinet și să ajungă la Dvs., sau este vândută ca „apă potabilă” îmbuteliată și -practic- energetic moartă. AO 2000

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizer™ energizand apa potabila, și la distanta -practic; fără pierderi, la orice distanta'- cu ajutorul 'legaturii structurale' RAOPTC (cuplu unic de transfer a Energiei- și Fortei Vitale)  |   AO 2000 - Aqua Optimizer: Echipament generator de Energie Vitală & Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip Aqua Optimizer pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile, precum și a hranii zilnice


Puteți obține dovezi cu privire la acest proces prin încărcarea apei (apă distilată, apă filtrată, apă îmbuteliată, chiar și apă de la robinet) cu Energie Vitală & Forță Vitală (folosind -de exemplu- apă distilată, apăfiltrată, apă îmbuteliată, și chiar și apă de la robinet),efectuind Testul nostru de transfer energetic, gustând apoi această apă energizată și revitalizată, comparând-o cu „grupul de control” al apeinetratate.

Pentru mai multe informații, vezi și energizarea apei potabile de pe pagina Test de transfer -la orice distanta!- a Energiei Vitale & Forței Vitale. AO 2000

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Beneficiati de avantajele energizarii hranei și al apei potabile!
Echipamentul generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 in timpul energizarii unui măr .

Inapoi la inceputul paginii...


Spicuiri din 'Manualul pentru Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală' de tip AQUA-OPTIMIZER™ & Aqua Vita™ proiectate-, destinate- și dedicate energizarii-, reîncărcării- și revitalizarii apei: Energizoare- și Optimalizoare ale apei -și a hrănii-


Bucurați-vă de apa vie ce este îmbunătățită- și optimizată cu Energie Vitală și Forță Vitală polarizata !

Ao 11000 AO 1100 și AO 2000 sunt doar două dintre Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator -sau Generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon integrate (AO 2000 are un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală mai mare, mai puternic și mai eficient decat AO 1100, in schimb, RAD 5 / ATG 5 are 5 generatoare externe super puternice- și performante) proiectat anume -și- pentru revitalizarea apei, -re-aducerea ei în starea sa originală, și pentru super-încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon benefică, pozitivă și creatoare.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 1100 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer® energizând vitamine și suplimente alimentare


AO 2000 | Apa Vie Asta înseamnă că, puteți acum obține cele mai bune rezultate cu AO 1100 și cu AO 2000 -AO 2000 fiind unul dintre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală specială, fiind un optimalizor performant, și având un raport calitate / preț excelent-: apă vie care este încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Energizare și optimalizare hrană | Echipament de Energie Vitală & Forta Vitală de tipul Aqua OptimizerAO 2000 energizând un măr proaspăt și delicios

Meditație & Yoga Aceste dispozitive extraordinare, noi și performante, sunt rezultatul unor cercetări intense pe durata a mai multor decenii, respectiv, a descoperirii unui nou material special (având o formulă specială), numit Orgonite™, mai apoi, Super Orgonite™ -fiind cel mai complex și cel mai performant matrice de material special în acumularea de Energie Vitală & Forță Vitală descoperit până acum!- folosit în construirea performantelor Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală-respectiv, a Generatoarelor deEnergie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon integrate, polarizată- și dinamică, care conține, de asemenea, toate elementele necesare pentru a repune apa înapoi în starea sa originala de "APĂ VIE" cu un gust plăcut și revigurator, atunci când este consumat și savurat.

Sursa de curent necesară pt punerea în funcțiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, este un adaptor / transformator de curent continuu, pt AO 1100 : 4,5 V CC, iar pt AO 2000 7,5 V CC, min. 300 mA - 1A.

Puteti produce Apă-Vie Meditatie & Yoga (apă ce a fost readusă la starea ei energetică inițială, naturală -re-vitalizată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon) cu destulă ușurință:
așezați- sau puneti pur și simplu o sticlă de apă (la alegerea dumneavoastra; cumparată de la magazin sau apă -de la robinet- filtrată) chiar lângă- sau deasupra noului Dvs. Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală AO 2000 pentru -doar- câtevaminute.

Apoi... savurați.
Puteți folosi orice recipient pentru acest scop, cele din sticla fiind -totuți- cele mai bune și mai indicate. RAD 5 / ATG 5

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Trend Generator (Generator de Trend-uri), RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare exterioare super puternice de Energie- și Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), energizând de la distanță (practic; orice distanță!) cu ajutorul legăturii structurale și a boosterului (amplificatorului) de Energie Vitală și Forta Vitala PBT 2400 un măr proaspăt și gustos

Urmatoarele instrucțiuni pentru revitalizarea-și încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală (energie orgonică sau energie Chi & Prana) sunt aproximative.
Firește, aceste perioade de timp pot varia -și- în funcție de mediul- și recipientul în care optimizati / optimalizati apa.


Mărimea recipientului
(în Litrii / galon)

Perioada de revitalizare
(în secunde)

Perioada de încărcare cu Energia Vitală & Forța Vitală Chi & Prana & Orgon
(în minute)

AO 1100 1 cana (0,2 / 0,05) 5 – 8 5 – 8
1 / 0,25 15 – 20 10 – 15
4 / 1 60 – 120 40 – 60
AO 2000 1 cana (0,2 litrii / 0,05 galon) 3 – 5 secunde 3 – 5 minute
1 litru (1 sfert de galon) 10 – 15 secunde 10 – 15 minute
4 litri (1 galon) 40 – 60 secunde 30 – 40 minute


...și, aceste perioade de timp se reduc treptat cu trecerea timpului, datorită îmbunătățirii continue a matricii de materiale speciale ale Super Orgonitei®, respectiv a creșterii puterii Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală construite din Super Orgonită® și integrate in Echipamente!

Inapoi la inceputul paginii...


Următoarele aplicații ale lui AO 1100 și AO 2000, se bazează pe experiențe și experimente personale ale multor posesori de Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală de tipul Aqua Optimizer™, care ne-au oferit informații și date din- și despre experiențele lor:


Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau
Agricultură, plante (de ex. îngrijirea peluzelor): energizare hrană (măr)
plantele cresc mai repede și sunt mai sănătoase când sunt udate cu Apă Vie, încărcată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Copiii iubesc- și consumă cu placere apa care a fost încarcată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Puteti folosi apa vie pentru a îmbunătăți atmosfera din birouri, și o puteti oferi clienților Dvs.: puneti dispozitivul- și Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală® de tip Aqua Optimizer™ lânga balonul- și răcitorul de apă, pentru ca asociații și cliențiidumneavoastra să poată să își pună cana pe Echipament (AO 2000) pentru cca. un minut înainte de a o bea- și savura conținutul ei

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau energizare apa Beți această apă în timpul antrenamentelor fizice, în cele de fitness, a competițiilor sportive, și -important- a programelor de control al greutății (cure de slăbire):
amplifică energia Dvs., precizia, rezistența și atitudinea necesară pentru a răzbii-, a succede- și a câștiga

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Îmbunătățește învățarea, reduce timpul necesar în procesul de învățare, mărește capacitatea intelectuală și mentală, amplifică meditatia și ESP (Perceptia- sauProiectia Extra Senzoriala)

AquaOptimizer energizare hrana | Energie- și Forță Vitală Chi Optimalizati plantele medicinale, vitaminele și suplimentele Dvs. luându-le(înghițindu-le) împreună cu apă vie re-energizata

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Multe animale de casă sunt atrase de Apa Vie, înspecial când aceasta este încărcata cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Folosind- și consumand Apă Vie energizata și revitalizata, avem grijă nu numai de noi înșine și de sănătatea noastră, și -desigur!-, celor dragi nouă, dar avem grijă și de Natură.

Energie Vitală & Forță Vitală | Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer water


Sursă și
bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Aqua Optimizers'. 'Pure Living Water'. 'Energizing your everyday water!'.
© Traducere, editare și adaptare:Alex Sandor. Toate drepturile rezervate ! 1998 - 2017 - 2024 © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie Vitala și Forta Vitala


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Manifestare și transfer -energetic- la distanță, fără Energie Vitală și Forță Vitală? Imposibil!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Între toate misterele de care suntem înconjurați, singurul de care putem fi absolut siguri este acela că noi ne aflăm în permanență în prezența acelei Energii Infinite și Eterne din care s-au născut toate lucrurile.”
Charles F. Haanel

  ~    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  adaptor  +  legătură / legături structurale  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi (Chi Card de Vitalitate)

Inapoi la inceputul paginii... 


  .     .

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Prana & Orgone originale integrate de tipul

Aqua Optimizer & Aqua Vita

Energizare, re-vitalizare și optimalizare apă potabila și hrană etc.

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
UNIC! Doar la noi!
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2799 USD  2639 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 100 USD: 16 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Comenzi -în țară- până la 101-300 USD: 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 301 USD până la 600 USD: 29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 601 USD până la 1000 USD: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Pentru comenzi în țară peste 1000 USD - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.


TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
59 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
.


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBTBH Potency Power Booster

Intensificator special de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
pbtbh
Manufacturare sistată !

Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu

.
 Accesorii 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); pentru alimentarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
(Costul de transport nu este inclus în preț)

Adaptor 300 mA
15 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 500 mA
Preț: 20 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 1000 mA / 1A
25 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

. .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
.


Program Radionic de Manifestare -Full-

manifestation program - marketing success
399 USD 299 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice- ale 'Alfabetului Dorințelor'.
Se pot comanda -desigur- adițional -și ulterior- și alte' Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-' la alegere (!)
.


Program Radionic de Manifestare -Total-

manifestation program - marketing success
459 USD 369 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice-, background-uri și frecvențe specifice speciale incluse!
Bonus: acum, jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    


Programe Radionice de Manifestare

Acum, cu -10% discount !
manifestation program
Abrevieri: PRM: Program Radionic de Manifestare | PS: Pachet simbol | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dynamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbalah & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Contact...
  .    
Sursă + modulator de Energie Vitală pt diferite 'Trend'-uri!
Oportunitate unică excelentă (doar acum) !
Chi-Card  +  program manifestare
hellblau | Chi Card Card Chi de Vitalitate #12 personalizat (activ și 12 luni, tip HD)  +  Program Radionic de MANIFESTARE (TipTop/Clasic) rulat pe PC-uri (incluzând pachetul de simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor'):
 $468   $369 (!) USD ($), sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Clic pe imaginea PayPal- pt a comanda!

.
.


Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite (PC & MAC)

Manifestation Ultimate Lite
126,99  99 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 3 poziții de setare și cu primele 10 simboluri (Gain Favors, Friendship, Charisma, Excellent Teamwork, Self Trust, Find a Good Job, Helps with Completion, Balance & Harmony, Stress Relief, Energy) incluse din pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire): Alfabetul Dorințelor.
Suportul tehnic NU este inclus în preț! Contactați-ne înainte de a comanda!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Manifestation Ultimate Pro
369 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 44 de poziții de setare și cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a comanda!
  .    


Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE'
pt PC și MAC

Acum, cu -10% discount !
Ultimate LITE
Abrevieri: PRMUL: Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE' | PS: Pachet simbol | F10: First 10 (Primele 10 simboluri) | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dznamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbala & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
Contact...
. .


Program Radionic Super-ManifestareX™

Program Radionic Super-Manifestare
499 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a-l comanda!
. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.


Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
79 USD / pachet  |  89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Ambele pachete: 168   139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
~


:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Aqua Optimizer: Legaturi Structurale  Accesorii
ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

  Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -downloadabile-

Pot fi folosite ca și 'modulatori' (virtuali) ai Energiei- și Forței Vitale Universale (Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.) și pentru modularea cu un Trend specific anume a Energiei Vitale & Forței Vitale

Informațiile referitoare la descărcare / downloadare vor fi trimise în max. 48 de ore după efectuarea achiziției într-un email separat!
Prețuri sunt exprimate in USD ($ Dolari americani), dar comenzile pot fi achitate -desigur- în € (Euro) sau RON (folosind rata de schimb avantajoasă PayPal!)


Simboluri Noul Pachet de simboluri
'Alfabetul Dorințelor'

simboluri magice
79 USD / pachet (48 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul Clasic
'Alfabetul Dorințelor'

1AOD AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice 1aod1.AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice
69 USD / pachet (30 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice Pachete de simboluri din pachetul 'Alfabetul Dorințelor' -
Noile pachete și/sau cele Classice


Simboluri 'Eliminare stress / Energizare'
simboluri Sigilii-, simboluri magice
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul de Filtre- și Simboluri 'Sex'
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice simboluri și grimoir-uri magice ©Lilith
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Învățare rapidă & creșterea inteligenței'
Invatare rapida Invatare rapida
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Afaceri / Bani '
Afaceri | Business & Money Business & Money
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Legal'
Pachetul 'Legal' Pachetul "Legal"
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Deprinderi-, comportamente- și abilități'
Sigilii-, filtre- si simboluri magice Sigilii
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Noroc'
Pt a induce și favoriza norocul Dvs. in viata / (GamblingPack)
simbol simboluri
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Protecție'
Protecție impotriva atacurilor energetice psihice sau magice
Protectie
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

simboluri magice 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 8 pachete clasice
Alfabetul Dorințelor (30), Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare.
312 €  239 USD

Accesorii 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 9 pachete noi
Alfabetul Dorințelor, Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare, Protecție energetică.
391 €  299 USD

Simboluri Pachet de simboluri și icoane

'Alfabetul Succesului'
(56)
Alfabetul Succesului
Accesorii 89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Creativitate' (11)
Pachetul de simboluri și icoane pt 'Creativitate'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Controlul greutății / Slăbire | Fitness' (28)
Icoane 'Controlul greutatii / Fitness'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Feng Shui'
Chi Feng Shui Dinamic
Pachetul 'Feng Shui'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Chakre'
simboluri magice :: 7chakre
Accesorii 14 USD  9 USD / pachet
sau, echivalentul în RON

Simboluri Pachetul 'I-Ching'
(I-Ching)
I-Ching
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Tarot'
(în poziție normală și inversă)
[ potir, sabie, baghetă/baston ]

rune-talisman ::
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Rune / Rhune'
rune-talisman
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astrologic ADM'
Manifestare Astro-Dinamică
Pachetul 'Astrologic'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astro-Set'
Pachetul AstroSet
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Semne zodiacale'
(Zodiace)
Semne zodiacale
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul Astrologic 'Planete'
Pachetul 'Planete'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Spiritele Cristalelor'
quartz
Accesorii 29 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Pachete de filtre-, sigilii-, simboluri- și grimoire-uri magice


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Magia Sacră a lui Abramelin
Abramelin
Accesorii 10 USD / pachet / capitol (20 de pachete)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Grimoir-ul Dr-ului Faustus
Grimoirul Dr. Faustus
Accesorii 69 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Kabhala / Kabbala
Kabhala / Kabbala
Accesorii 19 USD/ pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Talismane Shinto
Talismane Shinto
Accesorii 79 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Vudu / Woodoo
Vudu / Woodoo
Accesorii 9 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiArhangeli, Demoni, Spirite planetare
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiLemegeton
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiGrimorium Verum
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDeviltraps
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTarot Infernal
69 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiZei germanici
29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiSimboluri gnostice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDestructive Urbain
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiÎnțeleptul piramidelor
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTalismane ebraice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

Disponibil ca și download-uri zippate (în format .mp3 SAU .waw). Informațiile despre download vor fi trimise într-un email separat în max 48 de ore după achiziționare.

. .


Mental / Mind

Frecvențe
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Dragoste / Love Magic

Special Frequency CD's | Chi energy CD
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Fitness / Aerobic
Controlul greutății

Special Frequencies | freq
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .

Frecvențe specifice speciale

Recomandat pentru a fi utilizat împreună cu ORICARE Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală Universală sau cu unul dintre Programele Radionice de Manifestare (Programul Clasic de Manifestare și Programul Radionic de Super Manifestare X în format .wav sau Manifestation Ultimate în format .mp3).
Toate cele 3: Mental + Love + Fitness
57  49 USD
  sau echivalentul în RON


Alte sunete și frecvențe specifice speciale

Descărcare digitală!
Informațiile despre descărcare (download) vor fi trimise într-un email separat, după cumpărare, în maxim 48 de ore!


energie vitală Chakre / Chakra Sounds: 59 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(BaseChakraMuladhara, BrowChakraAjna, chakra_balance, ChakraBalancing, CrownChakra, CrownChakraSahasrara, DiaphragmChakra, Hara, HaraCenter, HeartChakra, HeartChakraAnahata, Kundalini, MidChakra, NavelChakra, PolarityChakra, PsychicCenterChakra, RootChakra, SacralChakraSvadhisthana, SolarPlexus, TantraYoga, ThirdEyeChakra, ThroatChakra, ThroatChakraVisuddha, ThymusChakra, TranspersonalChakra)

energie vitală Interacțiuni / Interaction: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(ConflictResolution, EffectiveSpeech, Seduction, Sex586, SexualityEnhanced)

energie vitală Mental / Mind: 79 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(AcceleratedLearning, AgainstAngerIrritability, AlertFocusing, AntiJetLag, AntiMindControl, AstralProjection, AstralProjection2, AudioVisualStimulation, BrainHemispheresCoordination.mp3 Centering, Clairvoyance, ConcentrationOnTasks, ControlOfRightDirection, CosmicConsciousness, Creativity, Creativity2, DecisionMaking, DeeperSleep, FullAlertness, GamblingESP, ImposeSubconsciousCommands, ImproveMemory, ImproveReadingAndSpelling, ImproveStressTolerance, InformationProcessing, InnerAwareness, InnerGuidance, Intelligence, Intuition, Learning, LongTermMemoryStimulation, LoveOfLife, LucidDreamsMeditation, Meditation, MentalAsltralProjection, MentalClarity, MentalStability, OverallView, ProblemSolving, ReduceAnger, ReduceFear, RelaxedAlertness, SolveDifficultProblems, ThirdEyeOpening, TotalKnowing, Transcendence)

energie vitală Minerale / Minerals: 29 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Calcium, Chromium, Copper, CrystalResonator, Iodine, Iron, Manganese, Phosphorus, Potassium, Selenium, WaterResonance, Zinc)

energie vitală Bani / Money: 9 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Money1, Money2, Money3, Money4)

energie vitală Psihic / Psychic: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Psychic1, Psychic2)

energie vitală Rune / Runes: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON / octave
12 Octave: (01FA, 02UR, 03THORN, 04OS, 05RIT, 06KA, 07HAGAL, 08NOD, 09IS, 10AR, 11SIG, 13BAR, 14LAF, 15MAN, 16YR, 17EH, 18GIBOR)

Rune: Toate cele 12 octave   228 199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

energie vitală Tonuri runice / Rune tones: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(rune_tone_1, rune_tone_2)

energie vitală Sporturi / Sports: 39 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(GeneralPurpose, AgainstFatigue, AgainstMuscleSpasms, AggressionConfidence, ArmsAndShoulders, Back, IncreasedReactionTime, IntelligenceEnhancement, MindBodyUnity, OrganMuscleResonance, OverallBalance, Precision, Recovery, Rejuvenation, RELA, RelaxedAlert, RelaxedStates, SchumannResonance, SoundSleep, StaminaEndurance, StrengthOfArms, StressReduction, SubconsciousCommands, UnityRegeneration, UniversalWellBeing, Vitality, VITALITY_1, VitalityBalance)

energie vitală Controlul greutății - slăbire / Weight Loss: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(accelerated_learning, against_mindcontrol, attitude_behavior_change, balance, balancing_well_being, cell_regeneration, creativity_planning, endorphin_imp, endorphin_sin, energy_activity, energy_alertness_vigor, energy_overcome_fatigue, fitness_training, mood_elevator, physical_vigor, problem_solving, self_confidence, stress_reduction)

.

Chi Card-uri de Vitalitate, personalizate

Flux continuu de Energie pt vitalitatea, protecția energetică și pt succesul Dvs.!


  .    
~
. ~
Accesoriu special de Energie Vitală Universală:
Energie și vitalitate atât pt Dvs., pt familia și prietenii Dvs., cât și pt toți cei dragi!

new
Card Chi
de Vitalitate personalizat go

Flux continuu de Forță- și Energie Vitală în buzunarul sau portofelul Dvs., -iar acum- și pe calculatorul și/sau telefonul Dvs. mobil!
Sursa cea mai ieftină, și cea mai ușoară și mai la îndemână modalitate de a vă aproviziona -în continuu și neîncetat- cu Energie Vitală și Forță a Vieții (chi / qi, prana, energie orgonică) pură și benefică.
Chi-Card
Validitate: 3, 6, 9, 12, 24, 36 luni | Putere: ST, DL, HD. Mai multe informații...
Acum -pentru o perioadă limitată de timp, doar în această lună- cu -10% Discount!
Taxă activare (azi) = 0 $ / € / £ !
Card-ul Chi de Vitalitate personalizată va fi setată, activată și trimisă în max. 24-48 de ore după achiziționare în email.
Prima dată; selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!


.

Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate (Card personalizat de energizare și vitalizare)


::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card de Vitalitate -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 6,99 USD, acum doar 6 USD  0 USD
doar in aceasta lună!

Alegeți Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #150
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 150 zile / 5 luni + două simboluri (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
Puteri diferite! Alegeți!
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 59 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 79 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 12 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 8 USD, 10 simboluri: 16 USD, 20 simboluri: 34 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită
» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizers& Aqua Energizers
Echipamente pt energizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile și a hrănii

:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: RAD 2400 HD   |   RAD 5 / ATG 5   |   ATG 12 / ATGS 12000 ::

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Dispozitive Radionice de Putere  |  Echipamente Mentale  |  Energizoare apă și hrană
Card Chi de Vitalitate

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


  .    
Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 22.07.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!