English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union

Echipamente de ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere gândurilor pozitive spre manifestare!
Page
Menu
Meniu
»» Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~
~ Contact  |  Prețuri / Comenzi  |  Energizare (gratis)  |  Harta pagini ~                                                                                                                        

Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "O definiție foarte generală a (tehno)magiei ar fi; folosirea conștientă a Energiei Vitale & Forței Vitale pt a obține 'trend'urile / situațiile programate".
ALeX Sandor Dezsi - Cursul 'Magia dezvoltării personale'

.


Utilizati Energiile creative ale Universului!

Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

ENERGIA VITALĂ & FORȚA VIEȚII
Bio-Energie / Bio-Energy

BIO-ENERGY Corp.: Distribuitor unic autorizat ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală în Europa Centrala- și de Est


Scurta introducere in teoria- și in tainele Tehnologiei ENERGIEI- și FORTEI VITALE UNIVERSALE bio-energy

Multiplele avantaje ale utilizarii ECHIPAMENTELOR generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală UNIVERSALĂ
Trend Generator rad5 | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALĂ (chi / qi & prana & orgon / orgone)

Preluati- și folositi constient Energia Vitală & Forța Vitală Universala pozitiva și benefica in fiecare activitate a Dvs. pt un ajutor eficient al propriei persoane cat și a celor dragi !

Energie și vitalitate pt succesul Dvs. !!
Echipamente energizatoare și revitalizatoare (direct de la Inventator & Producator)!


Bine ați venit pe paginile noastre web!

Bio-Energy Corporation (B E Corp.)   & Bio-Energy Consultans LLD.

sunt companii private multinationale cu sediile in Atlanta (statul; Georgia) SUA, și cu mai multe sedii și filiale în Europa ApaVie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA (Telfs, Innsbruck / Austria, Frankfurt am Main / Germania, Budapesta / Ungaria, respectiv; Cluj-Napoca / România) înființate de către inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală , D-l Karl Hans Welz, firme care are menirea de a răspindii informatiile relevante și a face cunoscute pt cat mai multă lume aceste echipamente unice și performante, precum și de a distribui- și comercializa -in primul rand în UE (Uniunea Europeană) și -în general- în toată Europa-, Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pe care dânsul le-a descoperit și construit încă la inceputul anilor '90 in secolul trecut, și pe care le-a dezvoltat și perfecționalizat de atuncea încontinuu.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAKarl Hans Welz a fost primul om de pe aceasta planeta care a reusit ca să descopere/inventeze- și să construiască un echipament care efectiv genera Energie Vitală & Forță Vitală.
Datorita inveției lui, DOR-ul negativ- și nociv (energia orgonica statica și malefica) putea fi re-transformata din nou in energie pozitiva, dinamica și benefica.

Noile și performantele Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală sunt construite din cel mai bun și mai performant material in acumularea Energiei Vitale & Fortei Vitale -Orgonite™- descoperit tot de catre D-l Welz.

Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala, atata timp cat sunt in functiune, genereaza efectiv incontinuu Energie- și Forță Vitală Universala (Chi / Prana / Orgon), și pot fi comandate numai prin reteaua de distributie- și prin distribuitorii autorizati de catre B.E.C și D-l Karl Hans Welz.

Notă redactor: ceea ce se poate vedea și citi pe diferite alte pagini (în speță, în limba engleză, dar mai nou traduse și în limba română), nu sunt altceva decat minciuni scuntate și inseletorie josnica, cu niste falsuri nefunctionale, provocate de niste persoane (haideti sa le spunem pe nume; escroci sau hoți) care; sau
- habar nu au de functionarea Energiei Vitale și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni și destula cunoastere informationala și practică despre aceasta energie mistică subtilă -Energia Vitală & Forță Vitală Universală- (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- avand o totala lipsa de creativitate, pot doar sa incerce sa fure și să copieze anumite idei și inventii in loc sa construiasca ceva nou și -mai ales!- functionabil
Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tară care -fara sa verifice autenticitatea și veriditatea unor informatii- o preiau și o raspandesc fără sa se deranjeze sa o verifice.
Trist. Trist și dezamăgitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa și cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism și spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie și ne influenteaza -practic- tot timpul, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci și cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective și de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit și suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor cunoștințe și acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si și speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.
Știm despre ce vorbim, fiindcă am întâlnit asemenea oameni, și am vorbit cu ei.
Iar, redarea încrederii acestor oameni, în energiile mistice, în lumea spirituală și -în general- în ezoterie, este un proces lung și anevoios.

Energia Vitală / Forța Vitală / Forța Vieții / Bio-Energia,

meditatie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsau altfel, folosind- și avand alte nume ca; Chi/ Qi (chinezi), Ki / Khí (japonezi), Mana (polinezieni), Prana (indusi), Pneuma (greci), Orgon(e) (dr. Wilhelm Reich), Od / Forta Odica (Baron Karl von Reichenbach), Elan-Vital ( Henri Bergson), Energia Tachyion - Telesma (Hermes Trismegistus), fluid magnetic & magnetism animal (Franz Anton Mesmer), Aura (dr. Kilner), Energia Punctului-Null (Albert Einstein & Otto Stern), Forța-X ( L. E. Eeman), Bio-plazma (cercetatori rusi), etc., etc., este esența, suflul și sursa vieții, întrepatrunde- și trece prin toate formele și le dă viață.
Fără ea nu există -nu poate exista- viața.

Este un fluid nelimitat de energie divină, o forta invizibila care mentine totul in viata, ne inconjoara in permanenta și care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica și psihica, fericirea, echilibrul, armonia și bunastarea.

B-EC Dacă doriți o dovadă a existentei- și a transferului acestei energii- și forte mistice, efectuati "Testul de transfer". Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | Meditație, relaxare, regenerare | Yoga
Prin acest Test unic și interesant, nu numai ca demonstram existenta Energiei Vitale & Forței Vitale, ci și faptul, ca ea- cu ajutorul unor 'legături structurale' adecvate- poate fi transmisa- și transferata oriunde- și la orice distanta(!), poate fi perceputa- și preluata -constient!- și folosita in toate activitatile- și actiunile noastre, pt a beneficia de toate avantajele oferite și spre a obtine avantaje- și succese semnificative !

De-alungul istoriei umanitatii, Energia- și Forța Vitală a fost folosita pt- și in nenumarate scopuri și obiective diferite.
Aceasta energie mistica, creativa și pozitiva poate fi preluata -constient- și utilizata in toate activitatile noastre indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul și avantajul nostru precum și a celor dragi. (!)

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | checkNe simtim bine și suntem plini de vitalitate, atunci daca beneficiem din abundenta din aceasta energie- și forta pozitiva mistica benefica, și atunci cand circula- și curge neintrerupt-, nelimitat- și fără restrictii in noi, in -corpurile noastre.
Punandu-l in slujba- și in serviciul nostru, ne poate asigura posibilitatea unei vieti-, și a unui trai mai bun-, mai sanatos-, mai fericit-, și mai implinit.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAO zicala straveche chinezeasca afirma: "Cine stie cum sa-si circule energia vitala chi, isi pastreaza sanatatea și tine departe boala și necazurile".

meditatie & relaxare | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA

Energia Vitală & Forța Vitală este generata-, preluata și folosita mai ales de fiintele vii.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAStim ca Energia- și Forța Vitală este izvorul-, este radacina tuturor activitatilor mentale, -deci implicit și a gândurilor-, stim ca ea se poate transfera-, radia- și directiona.

Gândul este originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei și a faptei, deci și a evenimentelor sau a trend-ului dorit. Gândul este energie, și ca orice energie este și purtatoare de informatii.

gand | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAOamenii din toate timpurile au utilizat- și au lucrat cu Energia Vitală și Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile, și pt a-si realiza- și a-si împlini visele.
Ei au recunoscut înca cu mult timp în urma ca "gândurile" sunt -de fapt- "lucruri", și au presupus -corect- ca 'materia' este de fapt o forma de energie condensata, cristalizata.

Dând- și asigurând incontinuu-, permanent- și nelimitat forta- și putere (adica; Energie Vitală & Forță Vitală!) gandurilor, ele se pot manifesta, și se pot materializa. (!)

Success | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală au fost descoperite de catre Karl Hans Welz, dupa cca 30 de ani de cercetari stiintifice intense.
Aceste Echipamente unice sunt cele mai avansate și mai performante echipamente (unelte) pt autodezvoltare și pt dezvolatrea personalitatii- și a sinelui (implicand și procesul de manifestare- și creatie constienta!), care -de acum, in sfarsit!- este la indemana tuturor, deci și a Dvs.!

relax | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală -asa cum le arata și numele- genereaza- și emana incontinuu- și neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (Chi, Prana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Bio-Energie, etc.).
Si fac acest lucru incontinuu- și neincetat pt avantajul, ajutorul și suportul Dvs.!
Insa, cu ce randament și cu ce eficacitate folositi aceasta Energie- și Forță Vitală, asta depinde in totalitate doar de Dvs. Posibilitatile exista, sunt date, restul depinde de Dvs.!

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAAsigurati forta- și dati putere gandurilor Dvs. pozitive și creative!

apa | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Aceasta energie pozitiva și mistica poate fi folosita in oricare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) și poate aduce succese și avantaje semnificative insemnate pt cel care il preia-, il foloseste și il utilizeaza constient (!).
Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsDeasemenea, aceasta energie este utilizata și in procesul de manifestare, fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.

Atentie! | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale se poate combina foarte eficient, simplu și util cu ASTROLOGIA  și cu FENG SHUI.
Pentru "know how" vă rugăm ca să ne contactați...

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Câteva axiome -importante- ale Energiei Vitale & Fortei Vitale

Iata cateva axiome valabile pentru Forța- și Energia Vitală:
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia Vitala este o energie omniprezenta, omnipotenta, primordiala și pulsatorie, demonstrabila -si- cu ajutorul dispozitivelor adecvate
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia Vitala urmeaza legea "entropiei negative"
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi acumulata in unele materiale organice și anorganice (altele le vor "respinge"), cel mai performant material in momentul de fata fiind Orgonita™ / Orgonite™ - inventat de catre acelasi Karl Hans Welz)
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală cu o tehnologie speciala, Energia- și Forța Vitală poate fi generata (vezi Echipamentele de Energie- și Forta Vitala)
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi transmisa -oriunde- și directionata cu ajutorul "legaturilor structurale" ("Distanta este o functie a diferentelor structurale")
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia Vitală pulseaza,(avand oscilatii specifice proprii), fiind -deci- dinamică
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi modulata -si modelata- atat fizic cat și mental, și poate fi dirijata mental (urmeaza gandul)


Câteva teze despre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

Echipamentele de Energie- și Forta Vitală in timpul cat ele functioneaza, genereaza- și emit -incontinuu și neincetat- Energie Vitală & Forță Vitală (chi &prana & orgone)
rad2400 | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală se poate modula atat fizic cat și virtual
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală cu ajutorulunor accesorii corespunzatoare și adecvate (legaturi structurale) aceasta Energia- și Forța Vitală pura și pozitiva, se poate transfera oriunde, indiferent de distanta fizica
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală aceasta Energie Vitală & Forță Vitală benefica, pozitiva și creativa (generata și emanata din Echipamentele de Energie- și Forță Vitală) se poate folosi- și utiliza in oricare- și -desigur- in fiecare activitate, indiferent daca ea este fizica sau mentala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic & Psionic & Psihotronic de Putere cu 3 x 2 butoane de setare radionică și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonita®

In folosul- și avantajul Dvs., cat și a celor dragi...
Folositi-l, și utilizati-l cat mai bine și cat mai eficient!

paprika | Echipament de Energie- și Forță VitalăFiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală are incorporat și integrat -cel putin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Mangnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energie X, Bio-Energie, etc.) puternic!

Echipament de Energie- și Forță VitalăToate Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală sunt manufacturi unice, sunt confectionate din noua matrice de materiale numita Super Orgonita™ și descoperit de acelasi Karl Hans Welz, (material care este -in prezent- cel mai performant in acumularea Energiei- și Fortei Vitale), au teava/tunul de iesire este din argint, sunt construite- și manufacturate, precum testate- și verificate -de mai multe ori la randul- in laboratorul D-lui Karl Hans Welz, și au inglobate - in functie de tipul aparatelor- cel putin una!-, sau mai multe Generatoare de Energie- și Forta Vitala !

Cu fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitalăao2000 Echipament de Energie- și Forta Vitala se poate energiza-, și se poate incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală -in timp scurt, pana la saturatie- apa potabila si hrana-in general-, și cu anumite tipuri (AO-, și HD) se pot elimina informatiile negative- și nocive aflate in apa (datorita contaminarii ei energetice, respectiv cu FEM) și re-inlocuirea lor cu informatiile originale, pozitive și benefice, re-transformand apa potabila in Apă Vie!
Acest lucru, doar Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală vi-l pot oferi, nimic- și nimeni altul! !

Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala tip Aqua Optimizer pt energizare (încărcare până la saturație cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă și benefică), re-vitalizare, purificare și optimalizare apă potabilă și hrană

În general, putem afirma despre Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală că...

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Succese și realizări

vital | Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta VitalaSuccesul este un mod de viata, un -așa numit- "lifestyle".
"Oamenii de succes au obiceiuri de succes" afirmă Brian Tracy, și noi nu îl contrazicem  ;-)).
Dați-vă șansa de a trai mai bine, mai sanatos, și de a avea o viata mai plina, cu mult mai multe succese și realizari!

Noile Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã, apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe langa altele, în special- pentru:

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfectionare dorite!

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Performante de vârf - obtineti performante înalte în muncă, afaceri, studii, creatie, viata personala, sex și activităti sportive
  Atingeti nivelul maxim de performantă în toate activitatile dorite și in toate domeniile vietii Dvs.
Randament mai bun, mai ridicat

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Autoperfectionare - un puternic ajutor în realizarea schimbărilor pozitive permanente dorite pe toate planurile și în toate domeniile vietii

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil indezvoltarea sinelui și a personalitatii

Energizare Chakre cu Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta VitalaEchipamente -generatoare- de Energie Vitala Energizare- și curățire chakre, întărirea aurei

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Siguranta și protectie

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Controlul greutatii - gasiti, atingeti și pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Conducerea și managementul vietii Dvs, (sau poate a unei afaceri) - succese concrete și de durată

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Mărirea memoriei - învatati să vă măriti baza de date si să extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Eliberarea de stress - învătati cum să eliminati stress-ul, să promovati și să măriti relaxarea, cum sa meditati mai profund și mai

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Autovindecare - porniti și controlati procesul de autovindecare și regenerare a trupului, a organismului și a celulelor cu ajutorul Energiei- și Fortei Vitale.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitala Ameliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a energiei și fortei vitale

Echipamente -generatoare- de Energie Vitala Programari complexe de TREND-uri pt succesului scontat,

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

.

.

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

     se poate ușor-, elegant și eficient(!) combina cu

m AQUA Optimizer: Energizare și optimalizare apă și hrană.
Energizați, încărcați cu energie- și forță vitală benefică-, și optimalizați apa potabilă și hrana Dvs. zilnică -de la orice distanță!-.

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ și ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-e;
pt meditatie și relaxare, revigurare și revitalizare, învățare rapidă, eliberare de stress, armonizare, etc.

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale RADIONICA, psionica & psihotronica
În afara celor menționate și amintite mai sus; pt a "fotografia" și a "îngheta" o formă de gând a unui trend dorit și programat, de a avea legături structurale sigure, stabile și non-fluctuante, care persistă, în ajutorul procesului de manifestare și materializare forme gând, etc.

m MAGIA.
Magia Vitală & Tehno-Magie -și- pe calculator cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a Programelor RADIONICE de Manifestare !

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale ASTROLOGIA,
prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare și a energiilor zodiacale)

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale FENG SHUI (Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+ & Feng Shui Chi).
Cu ajutorul acestei tehnologii noi și performante veți putea energiza și încărca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui CHI, spațiile în care trăiți (locuința și/sau camerele din apartamentul Dvs.), și spațiile în care lucrați (biroul și/sau locul de muncă), fără însă a fi nevoit ca să le reamenajați, redecorați sau reconstruiți (conform ideilor -deja- învechite și depășite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala .

.
.

Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală -în general- pot fi împărțite în două -mari- categorii:

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care energizează- și încarcă cu Energie Vitală & Forță Vitală apa potabilă și hrana cotidiană.
Fără excepție, fiecare echipament al nostru intră în această gamă largă și în această -primă- categorie!

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care -pe lângă faptul că pot energiza- și satura cu energie- și forta vitală benefică apa potabilă, însă -în plus!- pot elimina dpdv energetic informatiile nocive- și negative care se pot afla în apa potabilă pe care doriți să o consumati. Aceste echipamente sunt cele de tipul Aqua Optimizer®.
AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000

respectiv, o altă categorizare:

-  Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e   |   Echipamente pt meditație, relaxare și revitalizare

  blueb.gif (65 bytes)  Echipamente de Energie și Forță Vitală de tipul Standard (VITA / VITAL)
   yellowball -precum și Echipamentele- și Generatoarele de Forță Vitala- care pot fi utilizate -printre altele- și pentru
            r energizare, pt încărcarea și energizarea diferitelor corpuri -pe mai multe planuri- și -cele de tipul AO- încărcarea cu Forță Vitală a apei potabile și a hranei, eliminarea informatiilor nocive, respectiv pt vitalizare și relaxare
AO 1100, AO 2000, JU 99, JU 1000

   yellowball noile tipuri de Echipamente Mentale -pe lângă cele enumerate mai sus!- pot fi utilizate ca și cele mai moderne și eficiente "Mind Machines", printre altele și pt
            r relaxare, meditatie, contemplatie, pt sincronizarea- și armonizarea celor 2 emisfere ale creierului, pt invățare rapidă, învățare limbi străine, pt dezvoltarea- și desăvâșirea personalitatii, etc.
JU 99, JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD

-  Dispozitive Radionice, psionice & psihotronice

  yellowball pe lângă cele enumerate mai sus (!), dispozitivele Radionice -alimentate și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală- pot fi folosite pentru a
    r trimite Energie Vitală & Forță Vitală benefică și creatoare, oriunde și pentru oricine, pt orice dorim, respectiv pentru
    r programare de trend-uri (adică; cu ajutorul Echipamentului veți putea găsi, seta și programa ratele și codurile radionice pt oricine și pt orice, pt orice persoană, obiect, scop sau situație -trend- vizualizată, iar Generatorul de Energie Vitală integrat în Dispozitivul Radionic va genera și emana- și va asigura încontinuu- și în permanență energia-, forta și puterea creativă necesara programului radionic setat pentru a se manifesta, și pentru a se materializa, ca rezultatul scontat și programat să poată să apară -și- pe planul fizic).
(Trend = situație, tendință -dorită și programată-)
RAD 1000, RAD 2000, RAD 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Performer 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000


Deci -pt o mai bună întelegere-;

gelb Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cuGeneratoare Chi /Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, (de tip Standard) pot fi folosite pt energizare, -re-vitalizare și încărcare (până la saturație!) cu Energie Vitală & Forță Vitală - și ca Echipamente Mentale oscillând pe -o singură- frecvență presetată -ultra-joasa fixă -.

blueb.gif (65 bytes) Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e acționate cu Energia Vitala -în afară de cele de mai sus amintite- se pot utiliza pentru meditație, relaxare, contemplație, regenerare, sincronizarea celor două emisfere ale creierului, învățare rapidă, creșterea sinelui și dezvoltarea personalitatii.

hellblau Dispozitivele Radionice, psionice & psihotronice alimentate și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -în afara celor enumerate mai sus- și pentru programarea de "trend"-uri (adică, cu ajutorul lor puteți lua și defini rata radionică a oricărui obiect, a oricărei persoane și a oricărei situații și eveniment dorit și programat, iar Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală integrat va genera-, emite-, conferi și transmite transferând trend-ului vizualizat și ales -încontinuu și neîncetat- Energie Vitală & Forță Vitală (!), spre a se manifesta și spre a se materializa și pe planul fizic, pt a deveni realitate).


ajutăm cu mare plăcere să alegeți cel mai bun și mai adecvat Echipament pt Dvs. și scopurilor Dvs., dacă v-ați hotărât deja ca să comandați, dar nu v-ați hotărât încă asupra unuia dintre ele.  »»

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala .

Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală?

Raspunsul este -deasemenea- simplu: oricine, cine are o viziune larga- și cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de varf.

Dati- și asigurati energie, fortă și putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta și pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală puteti fi stapanul propriului destin și puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

In legatura cu procesul de manifestare și al Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală exista un singur secret: folosirea -constienta!- cat mai eficientă a fluxului energetic puternic degajat- și emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, in toate actiunile și indeletnicirile Dvs.!


Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală este ușoară și simplă!

. .

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a Energiei Vitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortă Vitală, în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei, respectiv a Programării Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fată cea mai avansată și eficientă metodă de auto-ajutorare, auto-programare și -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a deveni mai relaxat și mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitală -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitală să pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învătarea mai rapidă, cu  îmbunătătirea și dezvoltarea memoriei și inteligentei, etc.;
(vezi și paginile despre Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e)

Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament MentalEchipamente de Energie- și Fortă Vitală asigurarea-, generarea- și emisia de Energii Vitale active și creative, adecvate, benefice și potrivite schimbării în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, și ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- și Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament Mental & PsihoTrainer | Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala Universala  +  Legătura structurală TC 99 Cuplu de transfer cu disc unic

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a furniza- și a asigura Energie Vitală & Forta Vitală în,- și pentru orice activitate (cotidiană) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnastică -aerobică-, precum și pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- și înlocuirea lor cu altele -mai utile și sănătoase, precum și pentru cure de slăbire, scădere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzător, renuntare mai usoară la vicii: tigară-fumat, alcool-băutură, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bună și mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a preveni bolile, îmbolnăvirile, respectiv tratarea și vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientă a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecării), și pentru a fii- și rămâne sănătosi;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală protectie și sigurantă -energetică-;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală pentru diferite exercitii fizice și activităti sportive -nu numai de performantă-;

protectie și siguranta -energetica | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament Mental

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală ajutorarea persoanele sensibile la schimbările vremii, (tratarea și vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală energizarea-, purificarea- și optimalizarea apei potabile și a hranei zilnice (energetizarea apei și a alimentelor);

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală atingerea și cunoasterea unor noi stări și nivele mentale, în îmbunătătirea constientizării, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum și a meditatiei;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală eliminarea efectelor negative ale poluării electromagnetice; ca și cele ce apar în vecinătatea liniilor de înaltă tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

    deasemenea:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală explorarea puterii și a posibilitătilor nemărginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală o mai bună a folosire a creierului, a mintii și a memoriei;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală armonizarea celor două emisfere cerebrale; o mai bună sincronizare;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală atingerea scopurilor și telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală echilibrarea- și energizarea chakrelor, -dirijarea constientă a Fortei Vitale către centrele vitale de energie subtilă;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală precognitie;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală telepatie;

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 și 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 și 2
Chakra nr. 1

și / sau...: prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive, etc., etc. .

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Atingerea și împlinirea țelurilor și scopurilor Dvs.

. .

este mai aproape ca niciodată, pentru că Energia Vitală și Forta Vitală este forța conducătoare și sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale și spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorială sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorială, ESP), etc.

În concluzie putem deci să afirmăm că Energia Vitală Universală - și implicit Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de Putere integrate, pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere și fortă dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesară atingerii telurilor propuse! .

Inapoi la inceputul paginii...

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală, și accesoriile lorvital

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie Vitala și Forta Vitala
AO 1100
AO 2000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - aqua optimizer 2000
AO 2000
JU 99 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator ju 99
JU 99
JU 1000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
JU 1000
LPOG 2400 DL | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog dl
LPOG 2400 DL
LPOG 2400 HD | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog hd
LPOG 2400 HD
RAD 1000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 1000
RAD 2000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 2000


Accesorii de EnergieVitală


Legături structurale

TC 99 Cuplu de transfer - transfer couple for chi energy
TC 99
RAOPTC Cuplu de transfer - large transfer to energize food
RAOPTC
PBT 2400 Amplificator / buster de Energie - power booster
PBT 2400
PBT 2400 Amplificator / buster de Energie - power booster
PBTBH


Programe Radionice

Program Radionic de Manifestare - Nou -manifestation program - marketing success
Program Radionic de Manifestare
Program Radionic de SuperManifestare - supermanifestation program
SuperManifestation Program

Accesorii speciale de Energie Vitală & Forță Vitală: CHI-Card

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala

» Vezi și pagina 'Catalog'...next

Informatii mai ample și mai detaliate gasiti pe paginile web:
www.energievitala.ro și www.energie-vitala.com

Last updated: Aug. 2019

Copyright© 1998-2020 Toate drepturile rezervate !

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

  .  


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Consultanță
on-line [sau prin telefon]

Servicii și consultații oferite
privind Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

recomandată- și oferită toți acelora, care -în primul rând-
Echipamente de Energie- și Forta Vitala vor să comande
iar în al doilea rând celora, care
Echipamente de Energie- și Forta Vitala au comandat deja Echipamente de Energie Vitală și Forta Vitala și / sau Accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală, dar doresc- și vor mai multe informații, suport  și îndrumare despre utilizarea- și folosirea lor
Evident, toți cei care comandă -oricare tip de- Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală, pot fi siguri că vor primii -gratis- toate informațiile necesare pt a putea folosi și utiliza echipamentul/echipamentele comandate, 100%, la potențialul- și capacitatea lor maximă.

Pt a comanda și pt a plătii prin- și cu PayPal nu este nevoie ca sa aveti cont PayPal, ci aveti nevoie doar de un card bancar -posibil, embosat- cu care puteți plătii online. Tranzactia în sine, se efectueaza pe paginile securizate PayPal . Pentru confortul și securitatea Dvs., și siguranta tranzactiei, avem statutul de "PayPal verified".

Reducere 50% !
Jumatate din pretul 'Consultantei' se va putea deduce din costul comenzii ale Echipamentelor și / sau, ale Accesoriilor de Echipamente de Energie- și Forta Vitala!

Consultanță & Suport On-line
89,00 €   59,00 € / 1,5h sau, echivalentul în RON
doar în această lună [ Sep, 2020 ]

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.


  Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

.


      Cu ajutorul
Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
cu Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate, manufacturate din Orgonita® și Super Orgonită® , direct de la Inventator & Producător (!)

      printre altele...
  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energizare și optimalizare apă | Apă Vie
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
      Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Întărirea și energizarea aurei, armonizarea și echilibrarea chakrelor

Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum -doar pt un interval de timp limitat- GRATIS: » Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale »» 

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Doriți mai multă energie? Porniți și folosiți Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală!


  .    

Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Comenzi   »»     Email


* * * * * * *

.


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !
.

AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
165,00 €

.

AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water+AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water+AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
525,00 €  499,00 €

.

AO 2000

AO 2000 Aqua Optimizer :: -Drinking- Water and food energizer & optimizer | Living Water
399,00 €

.

JU 99

JU 99 CE (Junior 99 Chi Energizer) LifeEnergy & LifeForce Equipment
179,00 € 175,00€

.

JU 399

3 x JU 99

JU 99 (Junior 99 Chi Energizers)+JU 99 (Junior 99 Chi Energizers)+JU 99 (Junior 99 Chi Energizers)
525,00 €  499,00 €

.

JU 1000

JU 1000 CE (Junior 1000 Chi Energizer) LifeEnergy & LifeForce Equipment
399,00 €

.

LPOG 2400 DL

lpog2400dl | Low Pulse Orgone Generator 2400 de Luxe
899,00 €

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD | Low Pulse Orgone Generator 2400 Heavy Duty LifeEnergy & LifeForce Equipment
1 399,00 €

.

Performer

Performer 2400 HD
2 599,00 €

.

PFC 2000

PFC 2000 | Precision Frequency Chi Generator
1 199,00 €

.

PFC 2400

PFC 2000 | Precision Frequency Chi Generator
1 599,00 €

.

RAD 1000

RAD 1000 :: Manifestation Device | Chi Power Radionics & Permanent Abstraction Technology
Preț: 399,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000 Power Radionics Manifestation Device
999,00 €

.

RAD 2400

rad2400hd | Power Chi & Orgone Boosted Radionics Manifestation Device
1 999,00 €

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5 :: Power Chi & Orgone Boosted RadionicsSuper Manifestation Device
3 795,00 €

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator *Generator de Astro Trend-uri) | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală
13 335,00 €

.


Cost transport & livrare


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €
Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €
Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

.


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inlus în preț!

Legături structurale

.

TC 99

TC 99 Cuplu de Transfer cu Disc de Transfer Unic
49,00 €  46,00 €

.

RAOPTC

Legatura structurala RAOPTC cu disc de transfer unic | RAOPTC
79,00 €  76,00 €

.

PBT 2400

PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | PBT 2400 Power Booster
139,00 €  129,00 €

.

PBTBH

pbtbh
299,00 €


Programe Radionice de MANIFESTARE

.

Progran Radionic de Manifestare
Astro | Feng Shui Dynamic | Fitness (Controlul greutății)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation ProgramsProgran Radionic de Manifestare
199.00 €  169.00 €
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

.

Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite

Manifestation Ultimate Lite & Pro Radionic Program
Price: 79.00 €  69.00 €
Cu doar câteva iconuri- și simboluri din Pachetul de filtre - și simboluriAlfabetul Succesului”(!). Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Suport tehnic și asistență neinclusă în acest preț!

.

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
Price: 399.00 €  369.00 €
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'(!) integrate.
Desigur, se pot comanda -și ulterior- diferite Pachete de Filtre- și Simboluri adiționale.

Suport tehnic inclus!

. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri


Frecvențe specifice speciale

.

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
(disponibil acum și ca 'download')

.

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
(disponibil acum și ca 'download')

.

Fitness
(Controlul greutății)

Frecvențe specifice speciale | Fitness (Controlul greutății / slăbire)
19,00 €  16,00 €
(disponibil acum și ca 'download')

.

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  57,00 €  39,00 €
('download')

ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !


Chi Card / Carduri Chi

Începând de la 9 €

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...


Email / Mesaj

» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostruEmail
  »» Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ « Pagina anterioară ^ Începutul paginii ^

Căutare personalizată Google pentru acest site și pentru aceste pagini web:
Echipamente de EnergieVitală & Forță Vitală | www.energievitala.ro & Google »»

Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | CMSimple Legal Notice | Template: ge-webdesign.de

Echipamente de ENERGIE VITALĂ  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi ! Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
www.energievitala.ro
Asigurati- putere și dați forță și energie(VITALĂ!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor creative și constructive pentru a se manifesta și materializa! :: E N E R G I E  V I T A L Ă
(energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, ENERGIE VITALĂ Universală, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ)
:: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală ::
Orgonit / Orgonite Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator
:: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitală ::
[ www.energievitala.ro / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~  { Contact :: Email :: Hartă site # 19392 - 3.226.248.180 :: (162.213.253.100) :: www.energievitala.ro/Bio-Energy---Bio-Energy-Corp--- | clouds_2colsR_960-ro | Energie Vitală | Energie Vitala .ro | www.energievitala.ro {ŁCMSimple content-*-Ł | IMG:(abs):le-lf--c/uf/img | pgs-r:(abs):e-v--r/uf/pgs-r} :: www.energievitala.ro / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ ]
  USA | EnglishGB / UK | English   HU   RO   EU (European Union | English
{ Google site: Energie Vitală Google site: Energie Vitală | google+ g+ / Google+: Energie Vitala | G Blogger G Blogger: EnergieVitală }
  .    
Up...