ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

DIOSOFIE = Filosofia Divină: pt o cunoaștere adevărată și pt ascensiunea Dvs. spirituală ~


Diosofie = Filosofia Divină  |  În pragul unei Lumi noi  |  Teoria Tatvică  |  Tatva: tabel și exerciții  |  Cromatica culorilor  | Puterea creatoare a gândului  |  'Corpul suflet'  |  Condițiile iluminării interioare  |  Cauzele sufletești ale bolilor corpului fizic  |  Efectul biologic al alimentației  |  Meditații și reflexii zilnice  |  Servicii  |  Consultanță online  |  Părintele și fondatorul Diosofiei  |  Unul dintre discipoli  
  Căutăm traducători  |  Contact  |  Copyright


  .    


Diosofie
/ Diozofia  |  Filosofie Divină


Tratate, disertații și cursuri de Diosofie /Diozofie și parapsihologie

despre existență, viață, ființă, spirit și suflet, despre relația dintre Divinitate și om; ...pt progresul-, dezvoltarea- și ascensiunea Dvs. spirituală


Materialele prezentate pe aceste pagini, atât prin actualitatea cât și prin importanța lor, pot juca un rol important în interesul formării viitorului nostru comun.

Diosofie / Diozofie Printr-o activitate de formare a stării de conștiință individuală și colectivă, filozofia existentialist-dinamică a unitatii holistice, a adus la suprafată o cunoastere ezoterică demult uitată, dar care a existat mereu în adâncul constiitei și memoriei zecilor de mii de ani.

Interesul crescând, manifestat fată de Științele Oculte și Spirituale: Diosofia (sau; Diozofia), Teozofia, Antropozofia, Medicina Naturistă, etc., precum și redescoperirea și reevaluarea principiilor învătaturilor mistice și ezoterice orientale -dar- și occidentale, indică apariția unei noi stări de conștiință.

La sfârsitul mileniului al doilea, sau mai exact în pragul celui de-al treilea mileniu, si-a facut aparitia o acerbă dorintă de cunoastere, chiar un fel de Iluminare în ceeace priveste problema unitatii dintre TRUP-SUFLET- și SPIRIT.

Nenumărate-, și tot mai puternice sunt semnele care dovedesc faptul că secolul XXI este și va fi Secolul Spiritului.

Materialele prezentate de noi sunt clădite pe principiile și învățăturile Spirituale ale Diozofiei, în care un rol primordial îl au capacitatea de întelegere și acceptare a constiintei individuale, ratiunea, deschiderea și lărgirea orizontului de cunoastrere, gândirii logice.

Scopul și rolul Diozofiei / DIOSOFIEi – Filozofie Divină – este răspandirea cunostintelor spirituale, investigarea legilor Naturii, dezvoltarea scânteii- și a puterilor divine latente în om, obtinerea și realizarea iluminării interioare prin dezvoltarea organelor de simt potrivite.


Îi multumesc inca o data domnului profesor doctor Istvan Kiss pentru materialele puse la dispozitie și pentru acordul său ca aceste lucrări întocmite de câtre dânsul să le pot prezenta în- și pe aceste pagini.
Deasemenea, multe mulțumiri și pentru că a reusit să ridice la un nivel spiritual înalt un grup -restrâns- de persoane preocupate de cizelarea sufletului, pentru că ne-a impărtăsit și nouă remarcabilele sale cunostinte ezoterice și ne-a făcut cunoscută învătăturile nobile ale Diozofiei / Diosofiei.


Fie ca aceste pagini să-i ajute pe toti cei care au pornit pe calea cunoașterii spirituale, spre o cale spirituală -si mentală- mai ridicată, în scopul de a atinge- și de a dobândii a unei cunoasteri mai înalte și mai complexe.


Notă:
Unele materiale, pentru a putea fi mai bine întelese, necesită -deja- o anumită cunoastere initială spirituală și ezoterică.


Căutăm traducători


atentie! :: diosofie Căutăm traducători din limba maghiară în limba română, persoane care au experiență în traducerea unor materiale- și texte ezoterice.
Dacă puteți- și doriți să ajutați, vă rugăm ca să ne contactați. Vă mulțumim!

~ * ~   
A | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță VitalăS


* * *


rad2400hd :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energizați-vă și vitalizați-vă, încărcați-vă cu Energie Vitală & Forță Vitală Universală benefică, pozitivă și creatoare în câteva secunde,preluați-il și folosiți-il conștient în oricare / fiecare activitate de-a Dvs., pt a vă ajuta în dezvoltarea Dvs. spirituală, în obținerea țelurilor și dobândirea scopurilor propuse, spre succesul Dvs., cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală !!Chi-Card Modalitatea cea mai ieftină -dar- și cea mai eficientă de a fi plin de energie și vitalitate !
» Energizare și vitalizare cu Card-uri Chi personalizate.
...Chi Card, acum, și pe telefonul Dvs. mobil!

Inapoi la inceputul paginii...


:: Ezoterie & Parapsihologie ::

Esoterismul reprezinta -printre altele- doctrinele secrete, rezervate numai celor initiati.
Diosofia
(sau Diozofia)
, adică; Filosofia Divină face parte integranta din ea, fiind una dintre cele mai avansate și mai complexe forme de invatare- și cunoastere a lumilor și legilor spirituale.


  .    


Diosofie / Diozofie
: Filozofie Divină


:: Tratate, disertatii și cursuri de Diosofie / Diozofie și parapsihologie ::

~ despre existență, ființă, viață, spirit și suflet, despre relația dintre Divinitate și om; pt progresul-, dezvoltarea- și ascensiunea Dvs. spirituală ~

 

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”În acest univers, nu există lipsă de ocazii pentru cel care trăieşte o viaţă în continuă dezvoltare.”
Wallace D. Wattles

  .    


Tratate și disertații de Diosofie

Diozofie / Diosofie: Filosofie Divină


Ne aflăm în pragul unei lumi noi


Suntem martorii formării unei stări de conștiință mai profunde, care este la fel de necesara existentei ca și intelegerea, acceptarea noului tip de ordine a lumii aflata in dezvoltare.

Noua optica privind schimbarile lumii, se prezinta sub denumirea de 'holistica'.
Aceasta vede posibilitatile viitorului in unitatea indestructibila, inseparabila a existentei fizice-, sufletesti- și spirituale, și se straduieste in sensul constientizarii acestei unitati.


Despre ce este vorba de fapt?
Omul care se observa in mod holistic, stie ca rezolvarea problemelor sale și unitatea dintre trup-, suflet- și spirit, le poate recastiga- și pastra printr-o modalitate de creere a unitatii.

Pentru aceasta, omul trebuie sa fie constient de propria-i libertate de actiune, de dreptul sau netagaduit și de datoriile sale privind ideea ca, gândurile, vorbele și faptele sale au consecinte ce pot influenta- și influenteaza, nu doar propria lui viata, existenta, ci și pe cea a mediului sau inconjurator.

Omul are constiinta și trebuie sa fie atent la semnalele acesteia, mai ales la acela ca "exista vreme pentru toate" in aceasta lume fizica, ingradita de materie.

Poate judeca și poate atrage judecata asupra sa, poate decide și poate alege, poate hotara și se poate razgandi.
Nu mai luptă doar pentru destinul său, ci, prin toate faptele, cuvintele, gandurile sale poate influenta și poate schimba destine.

Finalul de mileniu a creat constiinta de "Dumnezeul cu chip de om", in profida straduintei bisericilor traditionale, care prin conceptul de Dumnezeu personalizat, pentru care au luptat cu toate fortele secole de-a randul, au incercat sa aseze stavila in calea aparitiei in lume a domniei "răului".

Nu este recunoscut faptul, ca raul, cel mult- și des amintit, nu ameninta -din- exterior, ci cuibarindu-se adanc in constiinta umana, dezvoltandu-si efectul de acolo, actionează in combinatie cu o lipsa de aparare resimtita puternic.

Aceasta se considera a fi mortala, cand de fapt este doar interventia destinului.
Daca omul ar recunoaste acest lucru, ar putea lupta cu efect impotriva lipsei de aparare, punandu-si in valoare calitatile in scopul autovindecarii.


Teoria holistica vine in ajutorul sau in acest sens: deja este cunoscut faptul ca aproape toate bolile au cauze sufletesti, ca omul care traieste intr-o anxietate continua, isi pierde, incet dar sigur, capacitatea de comunicare.
Starea aceasta il conduce catre instrainarea de mediul inconjurator.
Aici -insa- cercul se inchide.


Straduinta celui ce doreste sa scape de starea constanta de stres, il face pe acesta sa se ingrijoreze, neputinta il umple de teama si-i trezeste sentimentul de vinovatie, isi pierde astfel echilibrul sufletesc.
Armonia interioara castigata greu se rastoarna, iar la nivel fizic apar primele simptome ale bolilor. Omul se va imbolnavi.
Acest om nu mai este in stare- sau reuseste foarte greu sa-si restabileaca echilibrul, unitatea sa.

Ne inconjoara o lume anxioasa.
Traim vremuri pline de tensiuni economice, sociale, politice, de identitate.
Greutati ce par de nerezolvat ne impovareaza existenta de zi cu zi.
Ne traim lupta cotidiana intr-o contradictie spirituala și sufleteasca.
Ne purtam crucea, și nu zarim in tunelul situatiei noastre fără iesire nici lumina și nici speranta.


Ar exista oare o solutie?
Ar fi vreo posibilitate de reinviere a sperantei in aceasta situatie fără iesire?

Exista, și este prezența unui nou tip de conștiință, care castiga tot mai mult teren, este tot mai puternic simtita, imbratiseaza timpul și spatiul.

Omul devenit din nou cautator, "Homo Noeticus", incepe sa cerceteze.
Nu se mai multumeste cu adevaruri declarate, construite pe principii ce au prestanta și nici cu dogme acceptate secole de-a randul, crezand ca sunt intelese.
Vrea sa inteleaga, sa accepte doar ceea ce este in stare sa inteleaga și cu care se poate identifica.
Doreste sa cunoasca și sa interpreteze.
Doreste din ce in ce mai mult sa devina creatorul Destinului Sau.

Respecta in continuare Legea, dar nu mai poate și nu mai vrea sa fie sclavul ei.

Vrea sa evolueze ca și individ și nu doar ca parte a comunitatii.
Il cauta pe Dumnezeu pentru ca simte ca a fost creat pentru a fi liber, iar creatorul are un scop și cu el ca și personalitate.
Se trezeste, constientizeaza și isi cere drepturile, darurile, iar acest lucru il poate recunoaste doar un om liber.

Homo Noeticus, posesorul constiintei Noii Spiritualitati este in asteptarea Noului Cer, a Noului Pamant, este OMUL cu CHIP de DUMNEZEU, care recunoaste Unitatea și o infaptuieste.


Evolutia este un proces existential nestavilit, al carui scop e asigurarea, crearea unei vieti cat mai desavarsite.
Perfectiunea absoluta nu exista daca acceptam principiul existentei evolutive.
Perfectiunea in sine este comparabila și pentru ca este un proces este in continua miscare, niciodata nu se poate opri.

Orice poate fi perfect pentru nivelul sau de evolutie, pentru propria sa stare de constiinta(!).
Aceasta legitate se manifesta cel mai bine in lumea noastra fizica.

In lumea Naturii putem experimenta actiunea și efectul cotidian al legitatii.
Evolutia continuă merge inainte in existenta circulara, permanenta, a nasterii și a disparitiei.
Evolutia se straduieste sa creeze forme și corpuri perfecte, care asigura permanenta procesului existential.

Si omul este o parte a procesului existential, este proprietarul celor mai evoluate corpuri, -și- pentru ca are Constiinta.
Este utilizatorul și observatorul constient al fortelor fizice, sufletesti, spirituale.
Beneficiaza de capacitati cu ajutorul carora poate trai o viata constienta, poate crea.

Are un Destin ale carui posibilitati, energii creatoare și orientative se odihnesc in propriile maini.
Este purtatorul chipului lui Dumnezeu, are drepturi și obligatii de creator.
Aceasta ii este sarcina și scopul existential.

Trebuie sa ajute evolutia celorlalte regnuri existente – animal, vegetal, mineral, trebuie sa apere Natura Mamă, care asigura și pentru el conditiile de viata.

Dar, -ne întrebăm-,
Oare face omul acest lucru?

Sarcina omului ar fi spiritualizarea materiei, recunoasterea in toti- și toate a principiului de viata divin, a Sfântului Duh a toate cuprinzator, omniprezent și existent și in el, a Energiei Vitale Universale Divine ce asigura fiintarea.
Trebuie sa cerceteze, sa caute, sa cunoască- și să recunoasca.

Albert Einstein a spus candva astfel: "adevarata cercetare va incepe aunci cand se va recrea sinteza dintre știință și religie".

Unitatea uitata trebuie recreata.
Este vorba de unitatea trup-suflet-spirit, ca fiind singura posibilitate de ramanere in viata pe mai departe.

Niciodata n-a avut lumea mai mare nevoie de iubire, de pace, intelegere, rabdare, acceptarea noului, ca și acum, in zilele noastre.
S-ar spune ca ne despart ore de mileniul urmator.
Este momentul in care se incheie o era care din punctul de vedere al evolutiei noastre a insemnat formarea constiintei individuale, a personalitatii, a unicitatii noastre.

Prin dezvoltarea individului a creat posibilitatea organizarii sociale dar in acelasi timp, prin ridicarea la suprafata a intereselor personale a lasat cale libera tendintelor posesive.
A creat conceptul de om ego-ist.

Noua constiinta se va concentra asupra altruismului, asupra creerii unei unitati sanatoase și a unui spirit colectiv.

Sa ne unim fortele și sa ne creem viitorul cu ajutorul puterii Spiritului.
Sa salvam distinctia conditiei umane pana nu este prea tarziu.

Aparitia noii conștiinte care se trezeste atrage atentia ca procesul de faurire a unitatii a inceput, prezentand toate simptomele, obstacolele oligatorii ale debutului.

In toate domeniile vietii noastre a sosit timpul reformelor, a gandirii novatoare, a actelor asumate cu curaj.
Nu suntem singuri in lupta noastra: "raman cu voi pana la sfarsitul veacurilor", a promis Christos și putem avea incredere in promisiunea Lui.

Dar printre noi exista deja pionierii Noii Constiinte, Copiii Noii Ere, Fiii Luminii, purtatorii Constiintei Spiritului.
Este in formare o noua rasa umana, deja amintita: Homo Noeticus. OMUL.

El va fi capabil sa creeze Noua Lume, atat de mult dorita, Patria Dreptatii, in calitate de partener al Existentei, al Creatorului, al lui Christos.
El stie deja ca IN NOBIS REGNAT ISUS, Isus lucreaza in noi și cu noi.
Imparatia lui se afla in Noi.


Cerc Diosofic | Cluj-Napoca, 1999

Lectorat de:
Alex

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Energie Vitală și Forță Vitală (chi / qi, kí, mana, prana, telesma, fluid magnetic, magnetism animal, od, vril, orgon / orgone, Forță eterică, energia-X, emanația-Z, bio-energie, etc.) pozitivă și benefică, la o simplă apăsare de buton !


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Cele trei componente ale fericirii sunt; ceva de făcut, cineva pe care să-l iubești și ceva în care să speri".
Dr. Gordon Livingstone

  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Teoria TATVICÃ (2)


Este important ca omul sa cunoasca tainele și adevărurile Lumii și a Universului, pentru ca aceasta este singura cale, care ne arata scopul și telul corect ce trebuie urmat și atins.
Cercetarile stiintifice oculte sunt singurele care ne conduc catre acest tel.

Datorita atractiei fortelor antagoniste divine, monada divina (dumnezeiasca) paseste in involutie, pentru ca datorita evolutiei, ca fiinta constienta asemanatoare lui Dumnezeu sa revina la punctul de pornire.
Asa se naste din constiinta divina a Totului, constiinta divină / dumnezeiasca individuala.

Sunt teorii oculte care numesc acest lucru "cădere", dar noi vedem aceasta ca pe o 'coborâre în materie'.


In activitatea involutiei și a evolutiei, un rol mare il au vocalele: A, E, I, O, U.
Cele cinci vocalereprezinta cele cinci elemente ancestrale, și anume:

1. focul
2. focul + eterul
3. focul + eterul + apa
4. focul + eterul + apa+ aerul
5. focul + eterul + apa+ aerul + pamantul

Elementele 6 și 7, care ne sunt necesare armoniei elementelor, inca nu le cunoastem; vom face cunostinta cu ele doar in urmatoarea rasa, a sasea.

Exista un sonet despre A, E, I, O, și U care sustine ca acestea produc o anumita culoare și un sunet specific, sistem solar, care corespunde emisiei de culoare și sunetelor produse de elementele ancestrale.

Pentru a intelege TATVELE, e nevoie de cunoasterea intr-o anumita masura a cromaticii culorilor (vezi pagina aferentă).


Ce este de fapt cromatica?


Stiința spirituală
cunoaste o singura culoare de baza: albul, care este de fapt unul din aspectele principiului suprem a lui Dumnezeu.

În aceasta culoare exista toate celelalte culori, depilda cele 3 culori de baza: galbenul, rosul și albastrul.
Sa ne inchipuim un triunghi deculoare alba stralucitoare din care, datorita vibratiei, se cristalizeaza rosul, galbenul și albastrul.

Daca intersectam aceste 3 culori, vor aparea culorile combinate: verdele din galben și albastru, violetul din rosu și albastru, portocaliu din rosu și galben.
Daca pe acestea le intersectam, in mijloc se va forma indigoul.

Si acum, sa vedem planetele sistemului nostru solar.
Asemenea Pamantului, și pe celelalte planete exista viata, pe unele mai dezvoltata, iar pe altele mai putin dezvoltata (desigur in alte forme, decat pe Pamant).

Fiecare planeta isi are propriul ei spirit conducator, care nu poate sa renunte la activitatea din cadrul planetei, pana cand planeta nu se va contopi cu Totul și pana cand nu va reusi sa ridice fiintele de pe planeta, pana la urmatoarea treapta de evolutie.

Fiecare planeta isi are propria emanatie de energie, propria radiatie.
Aceasta depinde de natura planetei.


Astfel:

Saturn - indigo
Marte - rosu
Jupiter - albastru
Venus - galben
Mercur - violet
Luna - verde
Soarele - portocaliu
Pamantul - maro


Aceste culori cosmice reprezinta cromatica planetară.

Corpul fizic al fortei spirituale ce activeaza in planeta, este tocmai materia densa a planetei respective.

Sa ne inchipuim Soarele ca fiind foc, apa, eter, etc., din care se formeaza corpurile tuturor planetelor, iar datorita emanatiilor lor, se creaza armonia cromatica planetara.
Un om aflat in primul stadiu de clarvedere vede deja 12 culori, care nu sunt accesibile omului de rand.

Culoarea este un lucru relativ și -dupa cum stim- depinde de frecventa de vibratie, deschimbarea de frecventa, de numarul ei și de multe altele.
Trebuie sa ne fie clara cromatica planetara pentru ca altfel nu vom stii de pilda, de ce vibreaza Saturnul in indigo, Marte in rosu, Jupiter in albastru, Venus in galben, Mercur in violet, Luna in verde, Pamantul in maro, iar Soarele in portocaliu.

Daca vrem sa obtinem un efect de magie albă, atunci, in vibratia cosmica -pe langa armonia culorilor- trebuie sa fim atenti și la armonia numerelor.


Ce înseamnă asta
?

Legea armoniei numerelor e frumoasa, dar este un lucru -destul de- dificil.

Cel care s-a ocupat deja cu invatatura spirituala care vorbeste despre cat de mare putere- și forta are un cuvant rostit in emanatia cosmică, acela trebuie sa-si dea seama ca, daca un cuvant rostitare o influenta atat de mare, atunci și literele din care este compus cuvantul, trebuie sa aiba o forta individuala din care se construieste forta colectiva a literelor.

Daca ne-am insusit aceasta idee, atunci vom intelege semnificația Kabalei.
Kabala nu e altceva decat forta, sau puterea celor 22 de litere ale ABC-ului (alfabetului).

De ce amintim doar 22 de litere?
Unele limbi au mai mult de 22 de litere, iar altele au mai putin de 22 de litere.
Alfabetul din ale carui litere, mai precis din numerele corespunzatoare literelor, dupa perceptele Kabalei, se nasc forte cosmice, se numeste alfabetul "solar" cu 22 de litere.


Ce numim lumină solară?


De pilda Soarele are propria sa lumina solara, pe cand Pamantul are lumina imprumutata de la Soare; deci, in cazul Pamantului putem vorbi de lumina telurica; de aceea, lumina tuturor planetelor, exceptand Soarele, poarta numele de lumina telurica.

Tot asa, alfabetul,care prin cele 22 de litere poate sa exprime totul, este numit solar, alfabetul solar. Acest alfabet contine acele forte cosmice, care prin vibratia lor obtin anumite efecte in Cosmos.

Acest lucru ne atentioneaza; "ai grija omule, nu blestema", pentru ca un cuvant rostit nu se opreste, deoarece ca urmare a fortelor cosmice, actioneaza in spatiu și secupleaza pe baza anumitor legi specifice. Cuvintele poarta blestemul traversand eterul, cand sus, cand jos.
Blestemul ramane la nivelul de jos, iar cine e in drumul lui, cine se gaseste in calea lui, va prelua blestemul și va suferi sub el, sau daca nu îi este adresat (sau nu-l atrage), atunci il va arunca inapoi, pe directia de unde a venit.

Daca cineva poate sa evolueze sufleteste și spiritual pana acolo incat sa simta efectul vibratiilor cosmice, atunci acea persoana poate kabaliza, isi poate potrivi viata in vibratiile legilor literelor și cifrelor.


Ce este de fapt TATVA?


E o vibratie eterica, care se modifica pe baza unei minunate legi, la fiecare 60 de minute.
Timpul cuprins intre 60de minute se numeste in limbajul de specialitate; GARY.

Iata o definitie: TATVA este respirația Totului.

Am mai amintit acest lucru atunci cand am vorbit despre conceptul de Dumnezeu, și am subliniat ca nu exista Fiinta Prea Înaltă sau Maestru care ar fi gasit in spatiu altceva, decat o permanenta miscare ritmica, o respiratie.
Acesta este lucrul care umple Totul; acest lucru dă viață tuturor.

TATVA inseamna o forma de miscare, care ia fiinta in momentul concepției și continua in uterul mamei, chiar atunci cand fetusul nu este inca embrion.

Sunt dati 2 poli –tatal și mama, pozitivul și negativul.
Tatal reprezinta creierul, iar mama inima.

In aceasta polaritate intra suflarea (suflul), mai intai, datorita mamei, este conceput, devine embrion, iar apoi se transforma in om, iar cand se realizeaza prima inspiratie aaerului, se racordeaza la TATVĂ.

Horoscopul este in legatura cu TATVA, deoarece sintetizeaza numerele, timpul de vibratie și intensitatea vibratiei tuturor planetelor, precum și orientarea energiei vitale pranice in chakra splinei.
Am mai vorbit desprefaptul ca prana este emanata de Soarele vizibil și este orientata catre splina, fiind filtrata de catre Luna.

Energia pranică intra in corp prin chakra splinei și se diferentiaza in mai multe TATVE, care are fiecare un numar de vibratie specific și indeplineste sarcini specifice, diferite de celelalte TATVE.

TATVA regleaza periodic in organismul uman cele 4 elemente ancestrale eterice ale AKASHEI: eterul reflectoriu (eter reflectoric), eterul (de) lumina, eterul chimic- și eterul vietii -eterul vital-.
Aceasta reglare serealizeaza cu ajutorul celor 4 elemente: focul, apa, pamantul și aerul.

Aceste TATVE, pe masura ce intra, coboara in atmosfera Pamantului sub forma de vibratii pranice, se diferentiaza și se transforma in TATVELE focului, apei, pamantului și aerului; astfel actioneaza asupra organelor de simt ale omului, sub forma mirosului, vazului, pipaitului,etc.

In total sunt 9 TATVE, dar noi vorbim doar de 5 dintre ele, care sunt in stransa legatura cu cele 5 elemente ancestrale: focul, apa, pamantul, aerul și eterul.


Tabelul următor ne arata cate minute vibrează o TATVA in organismuluman in decurs de o ora pamanteana, și asupra carui organ actioneaza:
Vezi tabelul nr.1

Calitatea și cantitatea frecventei vibratiilor TATVEI decid functionarea normala sau gresita, "anormala" a respectivelor organe de simt.
Numerele vibratiilor sunt aceleasi pana cand elementele eterice din AKASHA asigura acest lucru.

Daca numarul vibratiei s-ar schimba intr-o fractiune de secunda, atunci omul ar inceta sa mai auda, sa mai simta gustul, sa mai vada, sa mai pipaie sau sa mai simta mirosul. Iata cum omul"atotputernic" ar deveni in cateva clipe surd, orb, etc.


Din urmatorul tabel vom afla care dinte TATVE isi incepe prima emanatia (radiatia), la rasaritul soarelui, in functie de zilele saptamanii:
Vezi tabelul nr.2

Cele 5 eteruri (elemente eterice) dezvolta organele de simt ale omului in functie detabelul de mai sus.
Cel de-al 6-lea organ de simt al omului aflat in evolutie este clarvederea, iar cel de-al 7-lea este clarauditia.
Aceasta este urmata de clargustarea, clarpipairea și in final de clarmirosirea.

Acest lucru il putem observa la insectele care-si simt perechile de la cateva sute de kilometri distanta, sau la viespe, care simte dulciurile de la o distanta de mai multi kilometri.
De pilda, la caine, organul de simt al mirosului este mult mai dezvoltat decat la om.

Sunt oameni care au simtul mirosului foarte slab dezvoltat sau altii la care mirosul nu functioneaza asa cum ar trebui; tot la fel se poate vorbi despre insuficienta dezvoltare sau proasta functionare a celorlalte simturi.

Omul respira timp de o ora doar pe o nara, iar apoi timp de o ora doar pe cealalta; efectul emanatiei TATVICE se schimba la fiecare 60 de minute de la o nara la cealalta, fără ca omul sa constientizeze acest lucru.

Care este ratiunea acestei schimbari?
Daca inspiram pe nara dreapta, atunci din forta pranica universala coboara pe coloana vertebrala un curent electric pozitiv, pana la chakra bazala dreapta, sau mai exect pana in partea dreapta a chakrei de baza, acolo unde se afla energia Kundalini.

Daca respiram pe nara stanga, atunci un curent electric negativ va cobora in partea stanga a chakrei bazale.
Acest curent o putem numi fluid electric.
(Sub acest nume și notiune sa nu intelegemcurentul electric, chit ca este analog cu el).

Prin respiratia pe nara dreapta, ajunge in chakra de baza curent electric pozitiv, Solar, iar prin respiratia pe nara stanga ajunge in aceeasi chakra curent electric negativ, Lunar.
Nara dreapta face legatura cu Energia Solara, iar nara stanga cu emanatia Lunii.

Din cele spuse pana acum reiese ca și plamanii omului sunt incarcati cu curenti electrici pozitiv și negativ.
Aceasta forță a vieții este alimentata mereu de catre Forta Universala Divina și Dumnezeiasca.

Functionarea inimii este asigurata de TATVA, care transforma energia vitala universala in energie electro-magnetica cea mai potrivita organismului omului respectiv.

Atunci cand emanatia sau radiatia TATVICA, functioneaza gresit (din cele mai multe ori, probabil, din motive karmice) atunci se rupe echilibrul electro-magnetic in organul respectiv și apare boala.
Vindecarea organului trebuie facuta in minutele stabilite din ziua respectiva, printr-o puternica concentrare mentala asupra TATVEI care lucreaza pe organul cu pricina.


In linii mari, TATVA functioneaza ca un aparat de emisie-receptie, dar bineinteles ca trebuie sa cunoastem pentru aceasta sistemul nervos uman, care se imparte in doua mari parti: sistemul nervos central, inchis intr-o carcasa osoasa, și sistemul nervosperiferic, care realizeaza legatura dintre sistemul nervos central și diferitele puncteale corpului, acest lucru depinzand de provenienta nervilor – din maduva cerebrala sau din maduva spinarii – denumindu-se astfel: sistem nervos cerebral sau sistem nervos al maduvei spinarii.

Cele doua formeaza impreuna Sistemul cerebrospinal, care este opusul sistemului nervos simpatic, care stapaneste musculatura și portiunile din jurul vaselor de sange.

Spre deosebire desistemul cerebrospinal, cel simpatic nu are nervi care sa provina din sistemul nervoscentral, ci acestia sunt prelungirile unor noduli nervosi de sine-statatori. Dar cele doua sisteme nervoase se afla intr-o permanenta colaborare.
Canalul central almaduvei spinarii se continua și in interiorul maduvei cerebrale și se termina in patruorificii comunicante, in asa-numitul stomac al creierului.

Sistemul nervos simpatic primeste foarte mult ajutor de la nodulii nervosi de la gat și piept.
Ramurile sale sunt nervii de jos ai inimii, care impreuna cu mai muti nervi simpatici se orienteaza catre ondulatia aureolei, pentru ca impreuna cu nervii de sus ai inimii sa ajute in activitatea plexului cardiac.
Nervii se intind de o parte și de alta a coloanei vertebrale, pana lacapatul ei și sistemul lor este alcatuit din noduli nervosi ai caror numar esteaproximativ egal cu numarul vertebrelor.

Unii dintre acesti noduli se pot uni intr-un nodul mai mare.
Din fiecare nodul pornesc cel putin 4 ramuri: o ramura o ia catre nodulul aflat deasupra, o alta ramura catre nodulul aflat sub nodulul de la care au pornit ramurile in discutie, a treia ramura se leaga de unul din nervii cerebrospinali, iar a patra ramura se cupleaza la vreo fibra musculara.
Si tot asa, fiecare nerv al unui nodul se cupleaza in locul potrivit, in functie de numarul TATVEI.


Știința ocultă a sustinut inca inaintea stiintei exacte ca pe coloana vertebrala exista uncanal ce porneste din cerebel și se intinde pana la osul sacru, acest canal are vertebrein care sunt fixate chakrele.

Noi am invatat pana acum despre 7 chakre (vezi pagina respectiva), dar coloana vertebrala are 31 de vertebre carora le corespund 31 de chakre.
Aceste 31 de chakre sunt corespondentul a 31 de rasarituri de soare.
Sa nu ne induca in eroare faptul ca exista luni cu 28, 29, 30 și 31 de zile, pentru ca in TATVA acestea se echilibreaza.

Legătura -energetică subtilă- dintre chakre și vertebre se numeste Prana (Energie Vitală).
19 se afla in inima și in craniu, 12 perechi de nervi corespund celor 12semne zodiacale.

Fiecare pereche de nervi corespunde unei zodii.
E un fapt cunoscut că omul se afla pe Pamant, iar zodiile penduleaza in jurul lui, fapt care creaza o asemenea atractie-respingere, incat trebuie sa inspiram pentru a putea respira.


Noi nu percepem miscarea pamantului, dar aceasta miscare are multe consecinte, iar rolul TATVEI este sa le echilibreze, sa le regleze, de aceea exista emanația TATVICĂ.

Când Pământul pășește (intră) într-o zodie, atunci El se cupleaza la un curent electric potrivit Lui și pe -apr- parcursul unei luni de zile va prelua emanatia pranica a acelei zodii.

Am amintit deja ca odata cu rasaritul soarelui se naste și efectul TATVEI asupra primei chakre, iar la apusul soarelui acest efect dispare.
Prin intermediul chakrei inimii, emanatia electromagnetica patrunde in vasul de sange.
Aici, in 56 de minute și 4 secunde, curentul electric și cel magnetic se echilibreaza.

Emanația TATVICĂ negativa venita de la Luna circula prin 12 chakre; aceeasi vibratie patrunde dintr-o chakra in alta și avanseaza apoi mai departe.
24 de minute de miscare TATVICA in corpul omului reprezinta 4 minute in eter / Akasha.

Este important de stiut ca in 60 de minute se desfasoara sau actioneaza toate TATVELE.


Teoria TATVICĂ
e un lucru destul de complicat deoarece trebuie sa cunoastem cele 7 secrete ale Lunii, caresunt strans legate de aceasta teorie.

Despre aceasta vom vorbi alta data.
Deocamdata e deajuns sa stim ca in sistemul nervos uman sunt 50 de canale principale și multe zeci de miide canale secundare.
Nervii sunt in numar de 727.210.206.


Pana aici ține teoria, dar ce foloase avem noi din ea?

Cum poate omul sa utilizeze aceastarespiratie ritmica in folosul sau, in scopul evolutiei?


Prima parte, cea mai importanta, este aceea ca prin respiratie ritmica, cu ajutorul meditatiei, putem ajunge intr-o stare mai calma, mai linistita, izolandu-ne de efectele lumii exterioare asupra noastra.

Utilizand TATVA pot fi invinse, eliminate și prevenite toate bolile și neajunsurile organelor de simt.
Este important sa stim sa tinem in echilibru cele 2 tipuri de emanatii, sau daca acest echilibru s-a rupt, atunci sa fim capabili sa-l reechilibram.

In fiecare zi a saptamanii, odata cu rasaritul soarelui, se poate calcula cu exactitatecand actioneaza fiecare TATVA asupra noastra.

In acel moment, cu ajutorul concentratiei, putem sa ne autovindecam, deoarece vibrația TATVICĂ nu mai actioneaza spontan, ci constient asupra organului respectiv.

Momentul in care rasare soarele il putem afla din Efemeride, din calendare, din ziare etc.

Trebuie sa stim cand anume coboara pe coloana vertebralafiecare TATVĂ și de acolo sa o trimitem cu ajutorul vointei și a gândului catre partea de corp dezechilibrată /bolnavă.

Cautam zilele, de pilda TATVA care actioneaza asupra vazului apare lunea, apoi stabilim minutele și utilizam emanatia TATVICA.

Trebuie sa stim care, cand și cate minute actioneaza, pentru ca adunandminutele sa obtinem 60 la numar. 
Exemplul nr.1

Daca, de pilda, cineva e epuizat, obosit sau distrus, cu ajutorul exercitiului de acest fel, isi poate reveni in -doar- cateva minute.


Obs:
În cazul acesta Echipamentele de Energie- și Forță Vitală cu Generatoarele de Energie Vitală Pranice integrate, vor fi setate pe o frecventă mai mare.


Arta Yoga constă in utilizarea inteligentă și conștientă a TATVEI de catre yoghin.
Respirația pe gura este interzisa, gura nu e creata pentru a se respira pe ea.

Vom aminti in continuare acele minute din zi cand TATVA are efect asupra organismului uman.

In minutele de emanatie ne putem autovindeca daca vom conduce -conștient!- TATVA de la splina, unde TATVA se cupleaza cu organismul, prin coloana vertebrala, catre organul bolnav sau partea de corp bolnava.
Acolo, ne inchipuim cum forțele -universale- TATVICE regenereaza celulele bolnave, cum aceste forte ajuta la restabilirea echilibrului electromagnetic al organului bolnav.

Dupa cateva exersari vom simti cum organele noastre se insanatosesc.
Pe zi ce trece ne vom simti din ce în ce mai bine, și tot mai bine.


Emanatia TATVICA
incepe odata cu rasaritul soarelui și tine pana la apusul său.
Momentul rasaritului și cel al apusului se pot afla din efemeridiane, calendare, ziare etc.

In total sunt 60 de minute de actiune.
Acest lucru se repeta din ora in ora.

Aceste exercitii le putem face continuu timp de 60 de minute, sau separat in minutele potrivite, cu conditia sa incepem și sa sfarsim exercitiile exact in minutele date.

Vindecarea cu ajutorul TATVELOR nu se refera doar la cele 5 organe de simt.

Din momentul rasaritului de soare trebuie sa calculam minutele respective.

Din 'Tabele' aflam pentru fiecare TATVA momentul cand coboara pe coloana vertebrala.
De la ultima vertebra, de jos -in gand- putem conduce TATVA catre partea de corp bolnava, in interiorul acestei parti.

Exercitiul nr. 2

Vindecarea celor 5 organe de simt a fost deja amintita in tabel.
Este foarte importanta stabilirea exacta a momentului in care incep minutele ce ne intereseaza, pentru inceperea exercitiilor.

Aceasta teorie cat și exercitiile prezentate sunt simple, usoare și foarte eficiente!


Obs.:
În cazul exercitiilor și a procesului de autovindecare Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală se reglează pe frecventa cea mai joasă, iar Echipamentele Mentale pe unele dinte frecventele de 3.5Hz, respectiv 7.83 Hz, deasemenea Dispozitivelor Radionice propulsate cu Energia Vitală.


Notă:
Deoarece, existența Energiei Vitale & Forței Vitale, precum și teoria tatvică nu au fost încă științific demonstrate, întotdeauna cereți sfatul medicului Dvs. de familie înainte de a le aplica!


- ! -    

      ~ * ~

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Teoria TATVICÃ

Ezoteric / Diosofie(Diozofie)


TABELE și EXERCIȚII


Informații rezervate -gratis- posesorilor de Echipamente de Energie- și Forță Vitală.


closePentru tabele- și exercitii vă rugăm să ne contactati prin e-mail.

E-mail
E-M A I L


Dorim ca să obtinem un feed-back de la toti aceea care citesc cu interes-, și ar citi cu plăcere, mai multe tratate și disertatii Ezoterice și Diosofice de genul acesta.attention! :: diosofie
Notă
:
Timp de mai multi ani (10 ani la randuri!) am pus la dispozitie aceste tabele gratis.
Din acest an (2010) tabelele -si exercitiile- tatwice sunt accesibile -gratis- doar posesorilor de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală.
Va multumim pt intelegere.


~ * ~ 

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Vă aprovizionăm -continuu- cu Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă, benefică și creativă!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Ai în interiorul tău în acest moment tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca cu tot ceea ce lumea ți-ar putea scoate în cale.”
Brian Tracy

  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Cromatica culorilor


In Univers exista 72 de culori, dar încâ- nu le (re)cunoaștem pe toate.


Despre cromoterapie


Numele de botez al fiecaruia dintre noi are o importata foarte mare.
In perioada in care parintii se afla in dilema alegerii unui nume pentru copilul lor, ei sunt influentati puternic de catre Seniorii Formei.
Acestia actioneaza asupra parintilor pana cand aleg numele potrivit, stabilit de copil inainte de a se incarna.

Fiecare litera din alfabet isi are culoareaei specifica.
Astfel; fiecare nume isi are culoarea lui specifica.

Daca aflam culoarea numelui nostru de botez (intotdeauna primul nume de botez conteaza) e bine sa purtam pe noi / cu noi aceasta culoare.

In -cromo-terapie este foarte important sa ajungipana acolo incat sa nu mai fie nevoie sa privesti culoarea, ci doar sa ti-o inchipiui și să ți-o imaginezi.

Terapia cu ajutorul culorilor nu exclude tratamentul medical alopat.(!)

Daca unui om i se face rau la vederea uneiculori și totusi are nevoie de acea culoare pentru tratament, atunci trebuie incercatsa se lucreze cu ajutorul unei nuante a culorii respective.


Alfabetul în culori


1. A – alb 14. N – negru
2. B – galben 15. O – albastru
3. C – portocaliu 16. P – maro
4. D – verde deschis 17. Q – culoarea toporasului
5. E – albastru 18. R – indigo
6. F – rosu deschis 19. S – negru
7. G – verde 20. T – galben deschis
8. H – rosu aprins 21. U – verde inchis
9. I – verde deschis 22. V – galben inchis
10. J – rosu deschis 23. W – albastru deschis
11. K – galben 24. X – albastru inchis
12 .L – gri 25. Y – rosu inchis
13. M - verde 26. Z – galben auriu


Calculam / adunam pana cand obtinem o singura cifra, care ne va da culoarea.
[ de exemplu: "Adela"; 1+4+5+12+1=23 (albastru deschis) = 5 (albastru)]


Culorile planetelor și funcția lor


 • Soarele: - portocaliu, auriu

- functia: ne da putere de viata și asigurafluiditatea circulatiei sangelui și functionarea inimii

 • Luna: - verde, argintiu

- functia: regleaza ritmul vietii; se ocupa de stomac și piept

 • Mercur: - albastru

- functia: se ocupa de sistemul nervos, plamani și aparatul respirator in general

 • Venus: - albastru deschis

- functia: se ocupa de starea noastra fizica generala, de par și piele

 • Marte: - albastru inchis

- functia: produce globule rosii, actioneaza asupra muschilor și a aparatului genital masculin

 • Jupiter: - indigo

- functia: actioneaza asupra ficatului, sistemului celular, pancreasului, rinichilor

 • Saturn: - negru

- functia: actioneaza asupra oaselor, dintilor, urechilor și influenteaza reumatismul

 • Uranus: - argintiu

- functia: ochii, vederea, creierul

 • Neptun:- gri

- functia: actioneaza asupra tuturor chakrelor

 • Pluto: - galben

- functia: actiune regeneranta asupra intregului organism


Vezi și 'Teoria Tatvică'...


In meditatiile in care se doreste a fiutilizatconstient ajutorul acestor planete, trebuie avut in atentie culoarea planetei dominantein momentul nasterii.


Meditație pe chakre


Sa ne inchipuim ca pe chakra de deasupracapului nostru a aparut o sfera / bila, de marimea unei mingi de ping-pong.
Bila are culoareanecesara vindecarii unui organ al nostru.

Coboram incet, in imaginatie, bila, in chakra incare sunt probleme și o tinem acolo pana numaram la 60.
Apoi o urcam incet in chakra de deasupra capului.

Se repeta actiunea se 3-4 ori.
Nu trebuie lucrat in exces.


Tratamentul la distanță


Tratamentul cu ajutorul lumânărilor

Este nevoie de 7 lumanari colorate; daca avem doar lumanari albe, le putem acoperi cu hartie colorata.


Lumânări așezate în triunghi

Trebuiesc asezate simetric.
In mijlocul triunghiului punem / asezam fotografia persoanei pe care dorim sa oajutam sau numele persoanei și data de nastere (inainde -desigur- este necesar ca sa obtinem acordul persoanei respective).

Pe fotografie sau pe biletelul cu numele și cu data nasterii (in radionică este numit: 'proba martor') sa asezam o lumanar ealba.
Daca ne putem imagina foarte bine persoana in cauza, atunci sa ne-o inchipuim ca șade in mijlocul triunghiului.

Sa ne concentram asupra persoanei doar pana cand numaram pana la 60.
Orium procesul continua in mod automat, atata timp cat tinem lumanarile inpozitie.


Obs.:
Mult mai avantajos și mai eficient este daca folosim și anumite aparate, dispozitive sau echipamente, care ne faciliteaza concentrarea, setarea corecta a operatiunii și -mai ales!- asigură un flux puternic de Energie- și Forță Vitală pt a facilita succesul operațiunii respective.
Noi (toti cei ce folosim Echipamente de Energie- și Forță Vitală), a trebuit sa ne concentram doar pentru cateva momente pt a realiza legatura (adică; legătura structurală.
Pentru mai multe informații, vezi și pagina aferenta 'Energie Vitală și FortăVitală' / 'Legătură Structurală)'
.


 • Daca toate cele patru lumanari sunt albe, atunci efectul va fi de crestere și mărire a sperantei persoanei asupra careia lucreaza.
  Cele trei lumanari ce formeaza triunghiul lucreaza la curatirea corpurilor persoanei
 • Daca dorim sa realizam un anume scop inviata sau ceva legat de viata sexuala, atunci cele trei lumanari ce formeaza triunghiul vor fi negre, iar cea din mijloc alba
 • 3 rosii și o lumânare alba in mijloc: lucreaza pentru implinirea unor scopuri, viata sexuala plină dar echilibrată, intareste puterea de viata, intensifica viata spirituala
 • 3 albastre și una alba: cu ele se vindeca copiii, intensifica ințelegerea- și inteligenta umana, are efect asupra partii materiale a vietii
 • 3 verzi și una alba: intinereste, ajuta la iluminarea interioara, face legatura cu lumile mai inalte, te pune in miscare; iti da speranta și voință in atingerea scopurilor
 • 3 portocalii și una alba: intensifica iubirea pentru animale, plante, minerale și -desigur- oameni
 • 3 roz și una alba: iti asigura reusita, trezeste constiinta și o tine treaza permanent, intensifica iubirea, altruism
 • 3 gri și una alba: dezvolta capacitatile intuitive; coordoneaza subconstientul, intensifica apropierea de Cosmos și Univers
 • 3 galbene și una alba: intensifica capacitatile de meditatie; ajuta la implinirea dorintelor.


Lumânările așezate sub formă de cruce

Cea alba va fi in mijloc, iar celelalte in jur.
Fiecare persoană să-si foloseasca propria culoare, data de numele de botez, sau de planeta, de zodie sau de culoarea preferata (vom vorbi și despre ultimele doua).


Efectul lumânarilor așezate în cruce

regleaza activitatea inimii, regleaza temperatura sangelui; regleaza circulatia sangeluila- și de la inima, și -in general- tot ceea ce tine de inima.
Echilibreaza cele 4 elemente: focul, aerul, apa, pamantul.
Realizeaza legatura dintre energiile mai joase și cele mai inalte.


Lumânările așezate în formă de stea cu cinci colțuri (pentagrama)

Este marea vindecatoare.
Creeaza energia vindecatoare, vindeca organele interne și realizeaza echilibrul.
(Lumanarile se aseaza la distante egale intre ele).


Lumânările așezate în formă de pătrat

In mijloc va fi cea alba, iar in jur culoarea preferata.
Efecte: cel nervos se linisteste, stresul este eliberat, orienteaza energia acolo unde este nevoie de ea in organism.


Despre culorile și efectele zodiilor


 • Berbec: - rosu
      - efecte: actioneaza asupra capului, creierului
 • Taur: - albastru deschis
      -efect O.R.L.
 • Gemeni: - galben lamaie
      - actiune asupra mainilor, bratelor, umerilor, plamanilor
 • Rac: - verde
      - stomac, piept
 • Leu: - portocaliu
      - inima, spate
 • Fecioara: - albastru inchis
      - sistem digestiv, intestine, metabolism
 • Balanta: - albastru
      - rinichi, ficat, pancreas
 • Scorpion: - galben deschis
      - aparat genital feminin și masculin
 • Sagetator: - albastru deschis
      - sistemul muscular
 • Capricorn: - verde deschis
      - articulatii (genunchi, coate, umeri)
 • Varsator: - galben deschis
      - ochi
 • Pesti: - rosu deschis
      - circulatia sangelui.


Rezultatele cromoterapiei


Culorile au efect asupra celor patru regnuri: mineral, vegetal, animal și uman.

In general, nuantele de rosu actioneaza asupra lumii fizice, cele de albastru asupra lumii sufletesti, iar cele de galben asupra lumii spirituale.

Orice tratament va fi inceput și terminat cu culoarea alba.
La inceputul tratamentului se privesc culorile prezentate pe cartoane, iar cu timpul trebuie sa se ajunga la inchipuirea și imaginarea lor.Culorile și problemele asupra cărora acționează / pot acționa


... close ...
Accesibil gratis pt posesori ai Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală alimentate și propulsate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate

E-mail
»» EmailCuloarea preferată


Pe un carton de 7 / 12 cm, se lipesc 7 culori.
Se aseaza cartonul pe masa și ne plimbam palma dreapta deasupra fiecarei culori, apropiind usor palma de fiecare culoare.

Daca simtim o alternanta de cald-rece deasupra vreunei culori (sau, orice altceva decat simtul cel normal), atunci stim ca aceea e culoarea noastra preferata.

Putem avea mai multe culori preferate (în mai multe perioade de timp ale vieții).
Aceste culori au efect terapeutic asupra noastra: trateaza intregul nostru corp.


Obs.:
În procesului de auto-regenerare sau autovindecare, Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală: JU1000 și RAD 1000 se reglează pe frecventa cea mai joasă, iar LPOG 2400, PFC 2400 și RAD 2400 pe unele dinte frecventele de 3.5 Hz, respectiv 7.83Hz, deasemenea Dispozitivelor Radionice propulsate cu Energie- și Forță Vitală.


  - ! -  

  ~ * ~


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  ~    


Motto | Marketing
 
- Cum adică?? Cu mai puțin de un ron/leu pe zii, pot să primesc din abundență energie și vitalitate??
- Da! Comandă-ți azi un Chi Card personal, pe cel puțin un an, și vei avea energie și vitalitate la discreție un an de zile, în fiecare zii, la mai puțin de prețul unei cafele!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”O persoană este limitată doar de gândurile pe care le alege.”
James Allen


  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Puterea creatoare a gândului


 ..................

.............................
(prima parte înlăturată de către noi...)....... gândul are putere creatoare deoarece s-a nascut din utilizarea unei forte aflate in corpul nostru, și anume, o parte a fortei sexuale.
La fel, și cuvantul rostit are putere creatoare, deoarece -inclusiv laringele- este tot rezultatul utilizarii fortei sexuale din corpul nostru.


Ce rezultă de aici?

Dacă vom conserva oparte a acestei forte creatoare, atunci vom avea o cantitate mai mare de forta la dispozitia procesului de gandire și astfel mentalul nostru va fi mai mare -și mai puternic- decat cel al indivizilor care -abuzand de aceasta energie- isi risipesc energia sexuala.

Aceasta forta sexuala economisita, trebuie folosita in mod constructiv in activitatea intelectuala.
Energia sexuala economisita trebuie transformata (și sublimată!) in scopul utilizarii ei in slujba omenirii.

Daca nu e folosita -adecvat-, atunci poate crea -mari- dereglari in psihicul uman. Daca doar o pastram in noi, stocata, pot aparea -foarte usor- dereglari de tip mental și emotional.


Gândirea
este un proces foarte complicat, care utilizeaza atat creierul fizic cat șicreierul eteric, dupa cum vom vedea; dar foloseste deasemenea atat corpul astral cat și -desigur- pe cel mental.


Procesul este următorul


Ca și Ego-uri, noi ne desfasuram activitatea in stratul superior / abstract -fin- almentalului, in 'materia' acestuia.
Aici, noi observam lumea exterioara prin intermediul corpurilor noastre, adica o sesizam cu ajutorul organelor noastre de simt.
Din imaginile create astfel putem deduce esenta lucrurilor; aceste deductii sunt idei, au o natura abstracta.

Cu ajutorul vointei, noi proiectam aceste idei prin mentalul nostru, iar in mental, ele iau o forma concreta ca 'forme-gand', in timp ce-si aduna din stratul mentalului-concret, 'materia' (energia) mentală necesara.

Apoi, aceasta formă-gând, -prin utilizarea "legii atractiei"- va prelua și 'materia' astrală din stratul astral, iar cu ajutorul ei va crește și se va intari.
Astfel vom obtine o forma-gând compusă, care este capabila sa actioneze asupra creierului eteric, și sa conduca forta vitala prin centrii nervosi necesari și prin nervi, catre nervii motori, astfel luand nastere actiunea, fapta.

Daca gandurile noastre sunt pline de frica, ingrijorare, probleme, atunci efectul lor asupra corpului nostru astral va fi dezavantajos din punctul de vedere al dezvoltarii sufletesti.
Daca avem o problema, sau suntem suparati, atunci corpul nostru astral nu va curge in valuri, ci va fi plin de vartejuri dezordonate.
Acest lucru ingreuneaza inaintarea omului in orice incercare a sa de a scapa de probleme, și de suparari.

Starea aceasta de ingrijorare și de tristete, este asemanatoare cu starea de inceput de inghet al apei ca urmare a scaderii temperaturii.

Datorita vartejurilor din astral, provocate de teama, ingrijorare, tristete, etc, omul va deveni sceptic, cinic și pesimist, iar aceasta stare este asemanatoare cu starea inghetata a apei, deoarece corpul astral al acestor oameni e lipsit de miscare și orice am face, nu reusim sa schimbam aceasta stare sau situatie.

Sa intelegem deci, ca, ori de cate ori ne lasam prada unor sentimente de tristete, teama și alte probleme, ne inghetam materia astralului, iar aceasta stare ne conduce la separarea de iubirea, simpatia și dorinta de a ajuta, a lumii inconjuratoare.

Doar noi insine putemsa ne ajutam in astfel de situatii; sa incercam sa fim mereu vioi, voiosi și optimisti, chiar și atunci cand ne ajung din urma neplacerile.
Tocmai -și de aceea-, sa incercam sa zambim mereu -sincer-, aceasta e singura modalitate care ne va ajuta in astfel de situatii.


Mental
ul subconstient este factorul foarte important al evolutiei noastre.
La orice inspiratie, aerul ce patrunde in plamani, duce cu el o imagine amanuntita a mediului nostru inconjurator. Cel mai mic gand, cea mai mica emotie, patrund in plamani, de unde ajung in sange.

Sângele este produsul cel mai inalt, cel mai valoros al corpului eteric. (!)
Imaginile preluate de sange din plamani sunt duse mai departe și raman imprimate in atomii negativi ai corpului eteric, pentru ca dupa moartea corpului fizic sa fie "judecatorii" omului respectiv.

Daca cineva creaza o forma-gand, fie ea creatoare, fie distrugatoare, de natura pozitiva sau negativa, și o trimite pe aceasta in Univers; atunci cand acea forma-gand isi termina activitatea, ea se va intoarce la creatorul ei, purtand cu ea urmele de nesters ale drumului sau; reusitele sau nereusitele formei-gand sunt pastrate in atomii negativi aieterului reflectoriu, care este un fel de jurnal al vietii omului ganditor, cu gandurile,sentimentele, dorintele, intentiile, vorbele, faptele sale.
Jurnalul acesta reprezinta baza karmica a unui viitor mai apropiat sau mai indepartat.

Trebuie sa mai stim ca gandirea umana rarefiaza, digera, tesuturile corpului fizic.
Astazi, chiar și stiinta exacta recunoaste ca gandurile negative, distrugatoare, ca de pilda teama, ingrijorarea, anxietatea, slabesc sistemul imunitar al corpului fizic, iar acest lucru poate provoca rapid aparitia diferitelor boli.

Sa observam cum acei oameni care zambesc des, sunt boemi, plini de voie buna – bineinteles ca nu-incadram aici pe lenesii delasatori – care rar "se inmormanteaza" in ganduri negative, isi pastreaza vitalitatea formelor-gand, sunt capabili de viata și au o sanatate mult mai buna fata de cei din categoria opusa.

Daca gandurile noastre sunt pline de iubire, intentii bune, dorinta de a ajuta, daruire, atunci vom provoca și vom extrage din altii, spre persoana noastra, aceleasi tipuri de ganduri, si-i vom atrage catre noi pe acesti oameni.


Din cele spuse pana acum putem concluziona ca datorita gandirii abstracte, omul poate ajunge pana acolo incat sa se ridice deasupra problemelor zilnice ale lumii materiale și asa, omul poate sa intre mai usor in legatura cu lumile mai inalte, cu lumile astrala, mentala și cauzala. (!)

Daca avem grija, ca in gandurile noastre sa pastram optimismul, veselia, dorinta de bine, intelegerea, dorinta de a ajuta, slujirea altora, atunci aceste ganduri vor colora atmosfera noastra, starea noastra de spirit.
Daca corpul nostru fizic se formeaza pe baza unei reguli cosmice, in functie de comportamentul nostru mental, atunci gandurile amintite mai sus vor avea efect asupra corpului nostru fizic, a intregii nostre fiinte, și vor afecta și mediul nostru inconjurator.
Sanatatea și bunastare amateriala depind in mare masura de acest lucru. (!)

  -! - 

  ~ * ~

Pentru informatii suplimentare, vezi și pagina 'Energia Vitala & Forta Vitala' / 'Gandul și procesul de manifestare'  »»


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Manifestare și transfer -energetic- la distanță, fără Energie Vitală și Forță Vitală? Imposibil!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții Celebrul citat al lui Emile Coué:
"În fiecare zii, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere."


  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


'Corpul suflet'


 .

Daca sufletul a luat fiinta, adica daca s-a realizat desprinderealui de cele doua corpuri eterice inferioare, atunci ea va creste și se va dezvolta mereu, cu conditia sa fie hranit.

Ca orice alt corp, și acesta are nevoie de hrană daca dorim sa se dezvolte, sa se intareasca, sa fie mai puternic și sa ramana intr-o conditie buna.
Dar daca neglijam copilul cristic astfel nascut in noi, vom constata ca va pune stapanire pe noi o imensa "foame sufleteasca", o foame pe langa care cea fizica este nimic.


Ce fel de hrana trebuie sa-i oferim corpului-suflet?

Hrana acestui corp o reprezinta: gandurile și sentimentele pline de iubire, serviciile facute altora, in general disponibilitatea de a ajuta omenirea ori de cate ori se iveste ocazia.

In aceste servicii trebuie sase manifeste spiritul de sacrificiu și daruirea, deoarece acestea constituiesc și dezvolta mereu corpul-suflet și atrag catre ele asa-numitele "eteruri sufletesti de aur".

La inceputul Marii Zile a Creatiei, am pornit cu totii ca "spirite virgine", dar și atunci au existat printre noi diferente de nuanta; unii erau mai capabili sa se adapteze pentru ca ei aveau o predispozitie mai mare catre evolutie decat altii.

De aceea unii au avansat mai repede in cadrul involutiei, a coborarii in materie; tot acestia au dat dovada de o insufletire mai mare.
Acestia sunt pionierii, deschizatorii de partii, și deschizatorii de drumuri de azi.

 .........  restul, deocamdată, restricționat...
close

E-mail  
»» Email

 Traducere (din limba maghiara): Adela Achim

Lectorat și adaptat de: Alex Sandor


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Vrei să-ți pui ordine în viață? Vrei să-și atingi mai repede țelurile tale programate? Atunci folosește intens Energia Vitală și Forța Vieții! O poți prelua ușor din Echipamentul tău (sau din Chi Card-ul tău personal!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Magick is the manipulation of (Life) Energy to affect reality". (!)
"Magia e manipularea Energiei (Vitale) pt a afecta realitatea". - sau;
"Magia constă în manipularea Energiei Vitale & Forței Vitale spre afectarea realitatii".

  .    


Tratate, disertații și cursuri de Diosofie | Filosofie Divină


TRATAT (CURS) DE DIOZOFIE

DESPRE CONDIȚIILE ILUMINÃRII INTERIOARE


PARTEA ÎNTÂI


Orice om este posesorul unor capacitati latente, prin dezvoltarea cărora poate obtine informatii privind lumea invizibilă, cea a spiritelor.
Această lume (invizibilă) este la fel de reală ca și lumea pe care o putem observa cu ochii nostrii fizici.

Întrebarea este, cum să începem dezvoltarea capacitătilor latente aflate în noi, pentru a percepe acesta lume?


Meditatia zilnică
pe marginea următoarelor conditii ne va conduce la dezvoltarea capacitatilor în cauză.
Nu este de ajuns doar să meditezi asupra acestor conditii, e nevoie și de străduintă pentru a le realiza și aplica în viata de zi cu zi.
În măsura în care vom reusi să ni le însusim și să trăim în functie de ele, în aceeasi masură se vor dezvolta în noi aceste capacităti latente și se vor deschide în fata ochilor nostrii lumile mai înalte, spirituale.


Condițiile sunt


1
. Respectul fată de orice fiintă, fapt și situatie.
Să vedem -doar- binele în oricine și în orice, stiind că orice atitudine critică ne indepărtează de scopul propus, asa cum respectul neconditionat ne apropie de acesta.

Respectul acesta trebuie să stăpanească găndurile noastre. Astfel se va deschide ochiul sufletului si vom fi capabili sa vedem lucruri pe care înainte nu le percepeam, nu le vedeam.
Oamenii, semenii nostrii ne vor apărea într-o altă lumină decât până atunci.

Respectul și iubirea neconditionată sunt hrana necesară pentru a dobândi un suflet sănătos, puternic si oferă posibilitatea dezvoltării organelor de simt, a analizatorilor responsabili de clarvedere si clarauditie.


2
. Să ne străduim încet-încet să iesim de sub influenta evenimentelor si întâmplărilor din lumea înconjurătoare.
Să începem să avem o viată interioară din ce în ce mai activă.

Să nu ne detasăm total de lumea exterioară, dar influentele exterioare să vină pe fondul unei puternice coordonari a vietii noastre interioare. Să existe un echilibru în ceea ce priveste influentele exterioare asupra noastră.

Să încercăm să ne sustragem din calea unei influentări exterioare permanente și să ne păstrăm echilibrul între aceste influente.


3
. Pe lănga toate preocupările, găndurile, problemele noastre, să ne rezervăm în fiecare zi câteva minute pentru a rememora în fata ochilor sufletului, toate întamplările trăite și toate informatiile pe care lumea exterioară ni le-a furnizat în decursul zilei.


4
. Să ne dirijăm astfel cuvintele și actiunile noaste încăt să nu ne amestecăm, și să nu influentăm pe nimeni împotriva vointei sale.
O lămurire, un sfat, o îndrumare sau recomandare putem da în cazul când ne este solicitată, dar să nu încercăm să ne impunem punctul nostru de vedere, să constrângem pe cineva, chiar dacă avem convingerea că respectivul greseste.

Nu este treaba noastră să judecăm ceea ce face, spune sau crede cineva. Trebuie să învătăm să-l lăsăm în pace; are dreptul să găndească, să facă sau să spună orice până în momentul în care -poate- va ajunge în contradictie cu altcineva.

Si noi ne rezervăm si ne arogăm dreptul de a găndi, spune sau face tot ceea ce credem de cuviintă, asa că aceeasi libertate trebuie să i-o acordăm și altuia, iar dacă trăieste cu acest drept, noi nu -mai- suntem în măsură să o comentăm.

Dacă părerea noastră personală este că persoana respectivă greseste, îi putem atrage atentia în mod discret, între patru ochi, dar în nici un caz să nu bârfim cu altii pe marginea acestui subiect.

Dacă observăm agresiuni manifestate asupra copiilor sau animalelor avem datoria să intervenim.
Dacă ni s-a încredintat educatia cuiva, datoria noastră este să-i atragem atentia cu blândete asupra greselilor sale.

În afara acestor situatii este mai bine să ne vedem de treburile noastre.


5
. Să ne străduim să creem în noi -în interiorul nostru- momente de pace și liniste interioară, iar în aceste momente să învătăm să deosebim esentialul de neesential.
Să ne păstram fermi, hotărâti în lucrurile esentiale dar/si să lăsăm de la noi în cele neesentiale.


6
. Să căutam cu seriozitate și exigentă momentele de liniste interioară pentru că numai asa vor fi ele fructuoase.
Pe cât este de simplu, pe atât este de serios să ne realizăm aceste momente.


7
. Este nevoie ca în fiecare zi – măcar 5-10 minute – să ne indepărtam de problemele zilei, de problemele cotidiene și să ne ocupăm -si- de altceva, de ceva spiritual.
Cel care-si va utiliza corect aceste minute zilnice, va observa că ele oferă puterea si forta pentru rezolvarea sarcinilor cotidiene.


8
. Dacă am luat o hotarâre, singurul lucru care ne poate abate de la "drumul" propus este constientizarea faptului ca "drumul" ales este gresit; nimic altceva nu este voie să ne oprească.
Orice hotărâre înseamnă fortă și chiar dacă această forta nu ne aduce succesul imediat și chiar acolo unde am utilizat-o, totusi ea îsi face efectul în felul ei.


9
. Trebuie să simtim multumire -și recunoștință- pentru orice devine parte a clasei noastre de evolutie.
Cel care nu se poate dărui acestui gând de multumire, acela nu va putea să-si dezvolte iubirea generală necesară atingerii unei cunoasteri spirituale mai înalte.


10
. Să nu obligăm mediul nostru înconjurător să accepte ceea ce nu-l interesează; dar în caz de nevoie putem face lucruri care -eventual- nu sunt apreciate (si recunoscute) de către mediul nostru.


11
. Până nu credem în faptul că lumea noastră interioară are importantă pentru lumea exterioară, până atunci înseamnă că nu suntem pregătiti pentru o scolarizare spirituală.
Atunci credem cu tărie în importanta lumii noastre interioare, când "lucrăm" pe sufletul nostru ca și cum acesta ar fi o realitate, ca orice altceva din exterior. Doar atunci suntem pe drumul cel bun.

Trebuie să găsim o cale de mijloc între conditiile impuse de lumea exterioară și cea interioară în ceea ce priveste comportamentul nostru.
Trebuie să fim constienti de faptul că suntem un membru al întregii omeniri și că suntem responsabili de tot ceea ce se întamplă în jurul nostru, atât în cazul în care impulsurile pentru actiune -ne- vin din exterior, cât și în cazul în care acestea se află în interiorul nostru.

Să cântărim întotdeauna ce efecte va avea comportamentul nostru.


12
. Să ne străduim ca să trăim în armonie cu trupul, sufletul și spiritul.
Să nu grăbim nimic, dar nici lenesi să nu fim.
Să ne hrănim trupul, sufletul și spiritul, astfel încât viata nostră să fie sănătoasă și armonioasă.


13
. Omul trebuie să-si observe capacitătile și împrejurările, și să se comporte în cunostintă de sine în functie de acestea.
Să nu încerce să facă ceva ce-i depăseste puterile, dar nici să nu păsuiască ceva ce ar putea face.

Să-si propună întotdeauna scopuri despre care să creadă că le poate realiza și care servesc atât interesul personal cât și cel al intregii omeniri.
Să incerce întai să-si înteleagă sarcinile și îndatoririle, și să se straduiasca sa se ridice deasupra vietii de zi cu zi.
Să se străduiască astfel ca indatoririle trupesti, sufletesti și spirituale zilnice, să și le îndeplinească din ce în ce mai bine.


14
. Nimic nu trebuie să treacă prin viata noastră fără urmă – nici măcar răul-; din orice să (ex)tragem concluzii folositoare.
Comportamentele incorecte și gresite îl impulsionează pe om ca altă dată să le realizeze corect.

Să observăm si comportamentele altora tot din aceleasi ratiuni și să încercăm să învătăm din ele.
Să nu actionăm și să nu facem nimic până când nu confruntăm trăirile avute cu problema curentă pentru că acest lucru ne ajută să luăm o hotărâre bună.


15
. Din timp in timp, omul îsi priveste pentru o clipă lumea interioară.
Se adânceste în sine, povesteste cu sine insusi, îsi crează principii de viată pe care le analizează; îsi parcurge cunostintele în mod constiincios; îsi cântăreste îndatoririle și se asigură de existenta unor continuturi și scopuri în viată.


16
. Iubirea adevărului.
Gândurile, sentimentele, vorbele, faptele care nu corespund adevărului sunt obstacole în calea dezvoltării centrelor energetice. Iubirea adevărului, sinceritatea, corectitudinea, cinstea sunt forte creatoare.
Minciuna, prefăcătoria, ocolirea adevarului sunt forte distructive în ceea ce priveste centri energetici.

Dacă spun sau gândesc ceva ce nu corespunde cu adevărul îmi distrug ceva din analizatorul spiritului si sufletului, din organele de simt ale spiritului și al sufletului, chiar daca am fost "mânat"si condus de cele mai bune intentii.

Exact asa cum, copilul care-si pune mâna în foc, si-o va arde chiar dacă nestiinta sau necunoasterea a fost motorul actiunii sale.


17
. Gândirea logică.
Omul trebuie să acorde o foarte mare importantă gândirii clare, limpezi.
Este important, ca și în vorbire, să se străduiască spre o cât mai mare claritate.


18
. Omul tebuie ca să-si ordoneze fluxul de gânduri.

Atentia lui să fie îndreptată câtre ordonarea gândurilor, a demersului ideativ. Acesta reprezintă controlul gândirii.
Gândurile întâmplătoare, ilogice, fără sens, influentează negativ forma centrilor energetici.

Cu cât găndurile noastre vor urma, -rezulta-, unul din celălalt, într-o înlăntuire logică, și cu cât vom ocoli gândurile ilogice, cu atât îsi va recăpăta organul de simt specific forma sa corespunzătoare.
Să nu ne excludem dintr-un mediu înconjurător ilogic doar pentru a evolua spiritual, dar să nici nu ne cultivăm tendinta de a corecta orice este ilogic în mediul nostru.

Gândurile venite din exterior trebuie să le orientăm către logică și trăire în linistea lumii noastre interioare.


19
. Este nevoie ca și comportamentul omului să fie la fel de ordonat ca și gândurile, ca și gândirea lui.
Instabilitatea comportamentală actionează negativ asupra centrilor energetici.
Comportamentele să urmeze logic unul din celălalt.


20
. Este foarte importantă obtinerea capacitătii de a fi consecvent și statornic în tot ceea ce facem.
Să nu lăsam ca diferite influente să ne îndepârteze de la telul propus atâta timp cât noi îl vedem pe acesta a fi corect.
Obstacolele trebuie să fie doar semnale de alarmă pentru ceva ce trebuie învins.


21
. Sa manifestam incredere și respect fata de orice fiinta și situatie.

Daca ni se comunica ceva sa nu spunem niciodata: "nu cred aceasta pentru ca nu corespunde parerii mele", ci mai degraba sa fim pregatiti pentru a confrunta parerile noastre cu cele ale altora; a le compara, analiza și in functie de aceasta a actiona.

Sa fim deschisi la tot ceea ce apare, dar sa avem incredere in eficacitatea lucrului inceput.
Indoiala trebuie indepartata din suflet.
Daca doresc sa obtin ceva atunci trebuie sa și cred in puterea (forta) dorintei mele; atat de tare sa cred incat nici un esec rasunator sa nu ma faca sa-mi pierd credinta, pentru ca aceasta este credinta care poate "muta muntii".


22
. E foarte importanta obtinerea echilibrului sufletesc.

Omul trebuie sa sestraduiasca sa-si pastreze acest echilibru sufletesc atat in bucurie cat și in tristete.
Trebuie sa se dezvete de pendularea intre bucuria sonora și tristetea de moarte. Atat supararile cat și bucuriile, norocul, succesul, il vor afla pe om inarmat cu echilibrul sufletesc.


23
. Importanta meditatiei.

Meditatia asupra actiunilor sau comportamentelor noastre ne conduce la recunoasterea usoara a propriilor capacitati, cat și a fortelor naturii și a potentialitatilor ei ascunse.
Va fi vizibila pentru noi aura – in culori a celor din jur și tot ceea ce ne inconjoara, dandu-ne astfel informatii despre caracteristicile lor spirituale și sufletesti.


24
. Sa ne straduim sa diferentiem realitatea de ireal.
Omul trebuie sa obtina capacitatea de a diferentia in gandurile sale realitatea de aparenta, adevarul de minciuna, esentialul de neesential.


25
. Dorinta de libertate; dorul de libertate.
Sa scapam de obiceiul de a observa totul doar din punctul nostru separat de vedere.

Granitele inguste ale eu-lui nostru personal, al existentei fizice, ne obliga sa facem acest lucru.
Dar trebuie sa scapam de aceasta. Daca realizam acest lucru, atunci ne vom elibera de tot ce tine de capacitatile care-si au radacinile exclusiv in fiintarea fizica.


26
. Importanta armoniei fata de dizarmonie.

Este important sa nu existe dizarmonie intre experientele (trairile) mai inalte și procesele și efectele vietii de zi cu zi.
Sarcinile omului l-au adus aici pe pamant, iar cel care nu doreste sa-si indeplineasca sarcinile, aici pe pamant, ci doreste sa evadeze intr-o alta lume, acela nu-si va realiza scopul real – evolutia , deoarece calea care duce spre lumile mai inalte și cunoasterea acestei cai, strabate pamantul.


27
. Sa avem rabdare cu alte fiinte si situatii.

Sa ne straduim sa-i intelegem pe toti și toate, pentru ca orice cale, orice straduinta duce la Dumnezeu.
Pentru a ajunge la rabdare trebuie sa scapam de dogme, ipocrizie, de prejudecati si orgoliu (de credinta ca noi suntem cei mai buni, ca nimeni nu e ca noi și nici nu va fi).
Sa incercam sa privim punctul de vedere al altuia nu doar din unghiul nostru de vedere ci sa ne punem noi in situatia celuilalt, sa empatizam putin cate putin.


28
. Sa ne straduim sa conlucram cu mediul nostru inconjurator.
Sa fim in cautarea acelor lucruri care corespund fortelor și posibilitatilor noastre și ne permit sa convietuim armonios cu mediul nostru inconjurator. Sa ocolim orice ar dezechilibra aceasta armonie și ar crea neliniste sau nesiguranta.


29
. Sa ne straduim sa obtinem liniste, pace interioara.
Sa fie nelipsita capacitatea de a observa, in liniște și pace, orice situatie a vietii.


vom continua...  


- ! -

~ * ~


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Tehno-Magicianul modern și de succes -în loc de obiecte și ustensile tradiționale vechi și demodate- foloseste un puternic Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală și un lap-top pe care rulează careva Program Radionic de Manifestare.


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Calmul minții este una dintre frumoasele bijuterii ale înțelepciunii. Este rezultatul efortului îndelungat și răbdător în autocontrol.”
James Allen


  .    


Tratate, cursuri și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Cauzele sufletești ale bolilor corpului fizic


"Ce-i mai usor sa-i spun infirmului: ti s-au iertat toate pacatele, sau ridica-te și umbla!"
(Matei 2 / 9)


 Toate bolile corpuluifizic uman au cauze sufletesti.
Pentru a intelege acest lucru este necesar sa aflam câte ceva despre

legea cauzei și a efectului (sau legea Karmei).


Inainte de orice trebuie sa stim ca nimic nu este intamplator și asta pentru ca noi suntem in stransa legatura cu Totul, cu intreaga Fiintare, Existenta; oricata suferinta și durere se abate asupra noastra intr-o astfel de viata pamanteana, trebuie sa stim ca toate acestea nu sunt dusmanii nostri ce ne ataca din exterior, ci reprezinta reactia unor actiuni pornite din interiorul nostru.

Deci nu trebuie sa ne intrebam: oare de ce este soarta atat de cruda cu noi, de ce suferim atata "fara rost" noi, "nevinovatii"?, ci trebuie sa infruntam incercarile la care suntem supusi și sa ne straduim sa le intelegem, pentru ca toate circumstantele ne vorbesc intr-un fel sau altul.

Nici o neplacere nu poate sa ajunga la noi daca n-am provocat-o, n-am initiat-o noi, in prealabil.
Din pacate, lumea intreaga este bolnava – este ca un corp imens – iar omul este unul dintre punctele dureroase ale acestui corp imens.

Tratarea acestui punct nu poate fi responsabilitatea altora, ci chiar a noastra, a oamenilor, pentru ca nimeni nu are acea putere necesara eliminarii acestei rani, decat oamenii!

De aceea, noi accentuam durerile societatii, comunitatii, daca suntem delasatori cu noi insine și le atenuam daca avem grija de noi.


Cu acest program de viata trebuie sa faca cunostinta toti oamenii, pentru ca problema comuna a umanitatii este problema personala a fiecarui om.


Daca omenirea este bolnava, atunci fiecare membru al ei este bolnav, sufera.
Eliminarea, stergerea acestei suferinte din partea fiecaruia dintre noi, pe plan individual, este atat obligatia, cat și interesul nostru.

Pentru aceasta stopare a suferintei este un singur mod, ajutorul are o singura conditie: autovindecarea, pentru ca o mana infectata nu se poate atinge de ranile altora.


Cauzele sufletesti ale bolilor se intind de cele mai multe ori pana la actiuni diverse din trecutul indepartat.


Trebuie sa fim pregatiti și pentru supararea pe care ne-o poate provoca aflarea adevarului in ceea ce priveste cauzele subtile ale bolilor.
Ne suparam mai ales atunci cand simptomele amintite "ni se potrivesc" și noua.
"Cum… -zice vocea interioara misterioasa- "…eu sa fiu egoist, ingamfat, incapatanat, violent?
Nu-i adevarat! Oricat as cauta in mine tot n-as descoperi ca sunt egoist, ingamfat, etc. Poate ca am avut asa o problema in trecut, dar acum nu-mi amintesc."

Astfel de reactii isi pot face aparitia in sufletul nostru la citirea acestui material.

Dar sa nu ne obosim sa ne cautam in trecut, ci sa ne urmarim in viitorul catre care tindem, prin minutele prezentului, pentru ca vindecarea noastra va fi actuala doar in viitor.

Nu este o solutie sa te ascunzi de tine insati, și nici sa negam propriile boli in fata sufletului nostru.
Sa nu ne fie rusine de boala noastra, ci sa acceptam in noi toate aparitiile ce ne atrag atentia asupra naturii problemei, pentru ca e mai usor tratamentul acolo unde simptomele bolii au aparut deja, decat acolo unde inca mai palpaie ascuns in corpul aparent sanatos.


Sa vedem acum

cauzele sufletesti ale bolilor fizice:


- ingamfarea - blazarea
- supararea - ura
- mandria, orgoliul - violenta
- egoismul - usuratatea
- ciuda - risipa
- gelozia - agresivitatea
- gurmandismul - lipsa de incredere in propria persoana
- sensibilitatea extrema - minciuna
- nerabdarea - barfa
- incapatanarea - batjocorirea, jignirea
- neincrederea in altii - critica (excesiva)
- agitatia - infidelitatea
- nelinistea - banuielile (exagerate)
- diferitele vicii:
    -consum exagerat de alcool
    -fumatul excesiv
    -drogurile
    -dereglare, degenerare sexuala   - etc., etc.


Cauze specifice ale unor boli:


 • ingamfarea, trufia, este cauza bolii creierului
 • egoismul - boala inimii
 • gurmandismul, nervozitatea, sensibilitatea extrema – bolile stomacului
 • nerabdarea – aciditate la stomac
 • zgarcenia, neincrederea, agitatia (nelinistea), ingrijorarea, banuiala – bolile ficatului
 • mandria – bolile pielii
 • ciuda pe altii – bolile nasului, plamanilor, gatului
 • blazarea – bolile pancreasului
 • razbunarea, zgarcenia, ciuda, rautatea – bolile rinichilor
 • usuratatea – bolile splinei
 • sensibilitatea exagerata – bolile intestinelor
 • nervozitatea - diaree
 • incapatanarea – constipatie
 • ura, ciuda – bolile cailor respiratorii
 • sensibilitatea extrema – raceala
 • agresivitate, dorinta de putere – tensiune mare
 • usuratatea, gurmandismul – anemie
 • violenta – sangerare, hipocoagulabilitate
 • diversele vicii, nemultumirea, nerabdarea – probleme cu nervii
 • gurmandismul (lacomia), stil de viata extrem – diabet
 • nemultumirea, deceptia, lipsa de incredere in sine – insomnie
 • curiozitate exagerata – probleme de vedere
 • barfa, lipsa de intelegere – probleme de auz
 • lipsa de adaptare , insistenta – probleme (boli) ale oaselor
 • incapatanarea, lipsa de intelegere – reumatism
 • etc., etc.


Experientele dovedesc ca oameni cu caracteristici sufletesti asemanatoare sufera de boli asemanatoare.

Bolile asemanatoare sunt rezultatul actiunii acelorasi trasaturi sufletesti.    


Să ne străduim, și să încercăm, ca -prin noi-, lumea să fie mai bună.


- ! -    

    ~ * ~


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Te simți obosit, epiuzat? Comandă un Chi Card de Vitalitate -la un preț imbatabil- și beneficiază de toate avantajele oferite!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "În primul rând și primordial, gândește drept, ai încredere în vocea interioară liniștită, care îți spune ce să faci. Ține viața în mâinile tale, nu o încredința nimănui, mai ales liderilor tăi. FII TU INSUTI!"
Wilhelm Reich

  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Efectul biologic al alimentatiei asupra organismului uman


Calitatea și cantitatea alimentelor și a utilizarii lor au un efect major asupra organismului uman.
Conteaza asadar ce-, cum-, cat- și cand mânăam și bem.

Organismul are nevoie de proteine, hidranti, diferite grasimi, saruri minerale, vitamine, pe care trebuie sa le aleaga din alimente.

Trebuie sa luam in considerare și faptul ca organismele umane sunt diferite.
Există organisme asa-zise: risipitoare, econoame și neutre.
Acestea sunt determinate de metabolismul lor: rapid, lent sau echilibrat.

Experimentele clinice arata ca aceeasi cantitate de alimente, de o aceeasi calitate, la indivizi de aceeasi varsta, are efecte diferite. Unii slabesc, altii se ingrasa, iar altii isi pastreaza greutatea dinaintea consumului de alimente.
Astfel, un metabolism rapid necesita mai multa hrana, pe cand un metabolism lent necesita hrana mai putina.


Când să mâncăm
?


Doar atunci să mâncam când ne este foame. (!)
Foarte multi oameni se alimenteaza in functie de niste obiceiuri. In ceea ce priveste numarul meselor pe zi, putem manca o data, de doua, sau mai multe ori pe zi, esential este insa ca din cele 24 de ore, timp de 12 ore sa nu punem in gura alimente.

De pilda, daca cineva ia cina la ora 8 seara, atunci sa nu manance pana la ora 8 dimineata, cel care ia cina la 9 seara, acela sa nu mai puna mancare in gura pana la 9 dimineata, asa vor avea organele insarcinate cu prelucrarea alimentelor, 12 ore de pauza neintrerupta.


Ce să mâncăm
?


Omul e o fiinta cu necesitati culinare variate, asa că poate maâca tot ceea ce este comestibil.
Ceea ce se poate, sa manance crud, ceea ce nu se poate, sa manance usor fiert sau prajit. Printr-o fierbere, prajire exagerata, vitregim alimentele de efectul lor biologic.
Alimentele expuse la temperaturi ridicate isi pierd vitaminele naturale, vitamine foarte importante pentru organism.

Să punem intotdeauna in prim plan alimentele de origine vegetala.
Fructele și legumele proaspete mai traiesc, iar daca nu le expunem la temperaturi mari, ne dau mai multa energie, de aceea e suficienta consumarea unei cantitati mai mici.

Pe langa carnea consumata in cantitati mici, cele mai importante sunt cerealele, produsele lactate, mai ales iaurtul și chefirul, ouale, precum și toate legumele și fructele.

O atentie deosebita merita ceapa și usturoiul, care nu sunt doar alimente excelente, cat și plante medicinale.
In locul zaharului sa folosim miere.

Se consiliaza utilizarea painii "semi" sau integrale, in detrimentul celei albe, saraca in vitamine. Sa ocolim conservele ce contin diverse substante chimice in scopul pastrarii calitatii produsului.


Cum să mâncăm
?


E important să mancam lent, și sa bem lent, sa mestecam foarte bine mancarea, sa imbibam bine cu saliva orice lichid, pentru ca acesta sa patrunda pregatit in stomac.
Sa mestecam mancarea in gura pana cand are gust, deoarece sistemul nervos se hraneste cu arome.
Din mancarea prost mestecata și inghitita rapid, trebuie sa consumi mai mult pentru ca organismul sa primeasca atata hrana cat are nevoie.

Cel care mananca repede, apucat, isi largeste fără folos stomacul și intestinele, iar organele de prelucrare a mancarii se uzeaza la randul lor. Cu timpul, burta lui se deformeaza, iar omul da impresia de persoana care nu se alimenteaza bine (subnutrita).

Alimentatia echilibrata e foarte importanta.
Sa ne ridicam de la masa cu impresia ca am mai putea manca (!). In felul acesta nu ne incarcam prea mult stomacul.

Între două mese să bem doar apă.

Este indicat sa pastram un echilibru in consumarea carnii, a zaharului, a sarii și a condimentelor.

Sa consumam in mod echilibrat (adica cat mai putin posibil!) cafea, ceai – exceptie fac ceaiurile din plante medicinale – bauturile alcoolice, și pe cat se poate sa reducem -sau sa incetam- fumatul.

Sa ocolim mancarea prea rece sau fierbinte. Alimentele sa fie la temperatura corpului nostru (cu aproximatie).

In timp ce mancam sa nu bem nimic. De baut sa bem doar la jumatate de ora dupa mancare.


Ce să bem
?


APĂ.

Pe cât posibil; apă proaspătă, curată, potabila (sau, apă minerală -plată-) și; dacă se poate(!) energizata (adică; încărcată cu Energie- și Foțăa Vitală), revitalizaăa și optimalizată. (!)

Pt acesta, recomandăm Echipamentele de Energie- și Forta Vitala de tip Aqua Optimizer AO 1100 și AO 2000, sau cele de tipul HD, care nu numai ca incarca in cateva secunde un pahar de apa potabila -sau alta hrana a Dvs.,- ci și inlatura informatiile energetice negative și nocive din apa, practic repunandu-l in starea sa originala de APĂ VIE !

Daca se poate, sa nu bem prea multa apa minerala, deoarece mineralele se depun incet-incet in organism. Putem bea sucuri naturale, care au efect benefic asupra organismului nostru.


Cel care doreste sa aiba grija de organismul sau, dar intampina dificultati in a indeplini conditiile biologice necesare, sa se straduiasca sa le indeplineasca macar partial; sa asculte vocea organismului propriu și sa-si aminteasca din cand in cand zicala:
"Nu trăim pentru a mânca, ci mâncăm pentru a trăi".


Dr. István Kiss
biochimist, fondatorul și părintele Diozofiei
- ! -


Traducere: Adela Achim
Lecturare și adaptare: Alex Sandor

~ * ~


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Energizați-vă apa potabilă și hrana Dvs. -chiar de la distanță!- cu Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă și benefică!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Nu poţi păstra o viziune clară şi reală a bogăţiei, dacă în permanenţă îţi întorci atenţia asupra imaginilor contrare, fie că sunt reale sau imaginate.”
Wallace D. Wattles

  .    


Tratate, cursuri și disertații de Diosofie | Filosofie Divină

Meditații și reflexii zilniceTimpul nostru este de doua feluri. Timpul trupului și a timpul spiritului.

Spiritul nostru s-a ridicat la forma actuala de constiinta parcurgand, in milioane de ani, numeroase trupuri și forme de existenta.
Spiritul a imbracat multe corpuri tinere, ca pe niste haine.

Este important sa avem mare grija de haina fizica a spiritului și sa -ne- recream trupul mereu din elementele spirituale și sufletesti.
Cu cat vor fi ele -sufletul și spiritul- mai batrane, mai mature, cu atat vor fi mai capabile sa domine corpul fizic și sa-l transforme dupa propria dorinta.

Cu ajutorul fortei sufletesti și spirituale putem fi frumosi, sanatosi, puternici și iubiti de oameni.
Dar cu aceeasi forta - cel putin in viata actuala-  putem sa ne facem urati, bolnavi, slabi și antipatici.


Daca evolutia se straduieste catre perfectiune, finisare, atunci totul trebuie sa se ridice pe o treapta mai inalta de perfectiune.

Aceasta forta magica e gândul.
Nu poate fi vazut cu ochiul liber, dar este o realitate la fel ca și florile, copacul, sau fructul acelui copac.

Gândurile ne formeaza mereu pe noi, ne formează muschii, organele interne și externe, deci tot trupul.  

* * *Trebuie sa fim constienti ca noi suntem prezenti printre oameni nu numai cu corpul fizic, ci și prin energiile- și fluidele emanate, influentam oamenii, animalele și plantele, adica toate fiintele.
Acest lucru ne face sa fim simpatici sau antipatici, indierent daca tacem sau vorbim.
Trebuie sa stim ca e mai important -cateodata- ceea ce gandim și simtim, decat ceea ce spunem.


Suntem inconjurati de propriul nostru camp magnetic (camp de energie / aura), care atrage sau respinge.
Orice ni se intampla in urma simpatiilor sau antipatiilor exprimate in mediul nostru exterior este rezultatul vibratiilor energetice și fluidice emanate de catre noi.

Iubirea sincera emanata de catre noi, atrage dupa sine reactia pozitiva din partea oamenilor, animalelor și plantelor.
Pentru ca tocmai aceste ganduri și sentimente atrag oamenii, animalele, plantele care gandesc și simt in acelasi mod. Ne vom putea baza pe toti acestia.


"Soarele sa nu apuna niciodata cu supararea ta" – in aceste cuvinte biblice se afla ascuns secretul sanatatii. (!)
Cel care se culca seara suparat, stresat, plin de frici, apatic, va petrece sufleteste foarte multe ore, in timpul somnului, intr-o atmosfera rea și va aduna foarte multe suparari și probleme pentru ziua urmatoare.

* * *Sa privim lumina ca fiind energie și sa simtim responsabilitate pentru propria noastra energie.
Sa fim constienti de faptul ca noi influentam atat in pozitiv cat și in negativ pe toti cei la care ne gandim, pe toti acei fata de care simtim ceva sau spunem ceva la un moment dat.
Ii influentam pe toti cei pe care-i atingem sau doar trecem pe langa ei, fie și pentru o clipa, fie ca sunt oameni, animale, plante, obiecte etc. Atitudinea lor de pana atunci se va schimba in urma intalnirii cu noi.

Suntem capabili sa influentam animalele, plantele, apa, aerul, cladirile, apartamentele și chiar și oamenii.
Nivelul de energie al fiecaruia dintre noi va creste sau va scadea in functie de cine are mai multa sau mai putina energie, acest fapt oglindindu-se in surplusul de energii ce ne influenteaza atat pe noi cat și pe ceilalti, atat cantitativ cat și calitativ.

* * *Scopul spiritual al vietii noastre este sa experimentam toate situatiile in care ajungem și sa le dominam pe acestea.
Orice ni se pare complicat, dificil, acela, in mai toate cazurile, reprezinta pentru noi o provocare karmica și trebuie sa ajungem la finalul ei, pentru a realiza cunoasterea lumii fizice.

Acest lucru trebuie sa-l incepem și s-o și facem, oriunde am fi și oricare ar fi izvoarele de energie care sunt la dispozitia noastra.
N-are rost sa ne dorim situatii mai norocoase, pentru ca daca am avea nevoie de altceva decat ceea ce ni se infatiseaza, atunci Spiritul nostru ar fi ales acele cai.

Daca ne ocupam cu ceea ce suntem, cu ceea ce vedem in jurul nostru, și ne asumam responsabilitatea pentru faptele noastre, atunci nu avem nevoie sa experimentam neajunsurile partii negative.
Daca acceptam faptul ca nu soarta / karma ne coordoneaza viata, ci noi insine atunci, fără a baga de seama, se va deschide in noi o usa și vom putea incepe sa parcurgem imediat drumul care ne va duce catre evolutia spirituala.

Daca greselile, neajunsurile, etc., n-ar face parte din drumul vietii noastre, atunci spiritul n-ar avea nici un motiv sa se (re)incarneze, n-ar avea din ce invata.

* * *Orice adevar este in legatura cu toate adevarurile universale și cosmice, asa ca putem ajunge de la adevarul cel mai simplu la adevarul cel mai complicat. Acest lucru ne poate convinge de faptul ca Diozofia nu este doar o teorie, ci este exprimarea adevarului. Toate principiile Diozofiei se dezvolta și se imbogatesc mereu. Se pot asemana cu samanta plantata, care creste incet, se extinde pentru a deveni copac.

Toate conceptele Diozofiei cresc, se dezvolta, pana cand, in final, nu va mai exista nici o actiune sau sfera a Cosmosului, a Totului, care sa nu apartina și campului de cuprindere al Diozofiei. Asa vom avansa, pana cand vom deveni intruparea intregii intelepciuni, și vom Intelege Adevarul Vietii, și vom cunoaste planul divin care se afla in fata noastra.


Daca discipolul invata, se intereseaza și este perseverent, este mai mult ca sigur ca-si va atinge scopul; iluminarea interioara. Aceasta este o parte a evangheliei Diozofiei, dovada unui viitor maret ce se refera la toti.

* * *Mai mult ca sigur ne-am dorit macar o data in viata ceva, iar apoi ne-am dat seama ca n-a meritat energia consumata pentru obtinerea lui; a fost o dezamagire pentru noi. Sa fim deci precauti, sa nu ne avantam in obtinerea unui lucru inainte de a cantari daca intr-adevar e important sau nu pentru noi.

O alta intrebare ce trebuie sa ne-o punem ar fi: oare faptele noastre sunt eficiente și potrivite situatiilor date? Oare nu-mi pierd vremea cu ele fără rost?

Daca ne lovim de piedici, sa le cantarim detasat pana cand ne vom da seama ce vor sa ne spuna. De multe ori se intampla sa realizam imediat necesitatea obstacolului și sa-l ocolim. Cateodata trebuie sa asteptam un tip pana ne incarcam cu destula energie necesara pentru depasirea fără efort a obstacolului.

Sa nu dam cu capul de pereti. Sa ne oprim. Sa ne concentram puterea, energia interioara. Sa planificam, sa proiectam cum vom ocoli obstacolul, cum vom obtine ceea ce ne dorim și cum vom putea sa-i ajutam și pe altii.

Nu, nu trebuie sa dam cu capul de pereti daca vrem sa ajungem in fata, daca vrem sa inaintăm. Mai bine sa folosim și să utilizăm mentalul nostru in mod -mai-inteligent, să analizăm drumurile și să gasim pe cel mai adecvat și mai accesibil și -deaia- apoi să acționăm.vom continua...        

- ! - 

   ~ * ~


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții De ce ați medita- și de ce ați sta ore întregi în diferite poziții întortocheate, când vă puteți încărca cu Energie Vitală și Forță Vitală mult mai repede, mai sigur și mai comod(!) cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală?
Energie Vitală & Forță Vitală Universală pt oameni grăbiți, dar deștepți !     ;-))


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Voința este dorință plus energie, îndreptate către împlinire."
Paramhansa Yogananda

  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Părintele- și fondatorul Diosofiei / Diozofiei
- a Filosofiei Divine -

 


Parintele Diosofiei / Diozofiei

Dl. Profesor Dr. István Kiss, părintele "Diosofiei" (ajunul Crăciunului 2009, Cluj-N)
Foto: A S D

 

D-l Profesor nu mai este printre noi. Isi continua munca benefica și ofera ajutorul sau altruist in alte lumi, -mai inalte-...
Totuși, crezul și invățătura lui, dainuie -și- prin intermediul acestor pagini...


Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Tratate, cursuri, seminarii și disertații de Diozofie

Diosofie :: Filosofie Divină


-Doar- UNUL dintre discipoli


ing. Alex Sandor

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Diozof (lector și instructor Diosofie | Filosofia Divina), dascăl și -totodată- ucenic

 Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala inginer in electronica- și telecomunicatii
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Distribuitor autorizat unic pt toata Europa, și distribuitor exclusiv în România și în Europa Centrala- și de Est a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi® & Generatoare Prana / Pranice® & Generatoare Orgon / Orgonice®
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Coordonator- și supervisor pt distributie in UE și Europa

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Expert Radionica- și Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale®, TehnoMag
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Consultant Feng Shui Dinamic™-, ADM (Manifestare Astro-Dinamică)™ și Aqua-Optimizer
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Consilier- și mediator ezoteric   »» vezi și serviciile- și cursurile oferite


» Energizare și vitalizare cu Card-uri Chi personalizate
Chi Card, acum, și pe telefonul Dvs. mobil!

E-mail

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Energia Vitală & Forța Vitală generată și emanată din Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate) poate fi modulată atât fizic -prin frecvențe specifice și/sau acorduri / rate radionice- cât și virtual -cu simboluri- și filtre magice și forme gând.


  .    


Tratate, cursuri, seminarii și disertații de Diozofie

Diosofie :: Filosofie Divină


Diosofie | Posibilități de contactare


  Dl. ALeX Sandor

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Diosof / Diozof (lector și instructor Diosofie | Filosofia Divină)

 Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala inginer în electronică- și telecomunicații
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Distribuitor autorizat pt toată Europa, și distribuitor unic exclusiv în Europa Centrală- și de Est a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și Generatoarelor Chi® & Generatoare Pranice® & Generatoare Orgonice®
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Coordonator distribuitori- și supervisor pt distributie în UE (Uniunea Europeană) și Europa
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Expert Radionică- și Tehnologia Energiei Vitale & Fortei Vitale®, TehnoMag
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Consultant Feng Shui Dinamic Chi™-, ADM™ (Manifestare Astro-Dinamică), Aqua Optimizer™ și Card Chi
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Consilier- și mediator ezoteric »» vezi și serviciile- și cursurile oferite


» Energizare și vitalizare cu Card-uri Chi personalizate
Chi Card, acum, și pe telefonul Dvs. mobil!

E-mailEmail »»

Inapoi la inceputul paginii...


  .    

 
Dacă doriți, ne puteți lăsa / trimite un mesaj... email

  .    


Contact / Email


Ne puteți contacta prin EMAIL, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact" (sau ne puteți suna -între orele specificate- la numărul de telefon afișat pe aceași pagină).
Așteptăm rândurile Dvs.! Vă mulțumim!

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite Email cu formularul nostruEmail


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card®: energie și vitalitate în buzunarul sau în portmoneul Dvs.! Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții"The Wise rules the Stars"
"Înțeleptul guvernează Astrele / stelele"

  .    

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare persoane (de la -orice- distanță)
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare- și încărcare cu energie- și forță vitală benefică și pozitivă diferite obiecte -personale- și talismane
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare apă potabilă și hrană -de la distanță-
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare-, echilibrare și deschidere chakre
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Trezirea kundalinii -energizare și revitalizare chakra de bază (Muladhara)-
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Protecție energetică
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Curățirea- și întărirea aurei -a câmpului energetic uman-
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare cu diferite 'trend'uri alese de către beneficiar
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Consultații
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Coaching

Contactați-ne, sau trimiteți un email -cu privire la serviciile care vă interesează- pt detalii, respectiv pt informații corespunzătoare mai detaliate (preț, derulare, etc.)

Servicii oferite
33 - 199 USD  sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

  .    


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Consultanță
on-line [sau prin telefon]

Servicii și consultații ezoterice / DIOSOFICE


DIOSOFIE | Filosofie Divină

Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forță Vitală Universală


Servicii și consultații ezoterice / DIOSOFICE
, recomandată- și oferită toți acelora, care doresc să obțină cunoaștere adevărată spirituală, pt cei care au pășit de calea dezvoltării lor spirituale, cât și pt progresul- și ascensiunea lor spirituala !

Consultația include și căteva metode și tehnici de dezvoltare a personalității și a sinelui, deasemenea este amintită și procesul de manifestare -și materializare- conștientă.
Veti vedea; merita fiecare minut!

Fiți creatorul destinului Dvs. utilizând cunoștințele și informațiile primite!

Pt a comanda și pt a plătii prin- și cu PayPal nu este nevoie ca sa aveti cont PayPal, ci aveti nevoie doar de un card bancar -posibil, embosat- cu care puteți plătii online. Tranzactia în sine, se efectueaza pe paginile securizate PayPal . Pentru securitatea Dvs., și siguranta tranzactiei, avem statutul de "PayPal verified".


Deasemenea,

Servicii / și consultații privind
Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forță Vitală
Universală

Reducere 50% !
Jumătate din pretul 'Consultanței' se va putea deduce din costul comenzii ale Echipamentelor și / sau, ale Accesoriilor de Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală!


Consultanță & Suport On-line
89,00 €   59,00 € / 1,5h sau, echivalentul în RON
doar în această lună [ Feb, 2024 ]
  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Alimentează-te cu energie și vitalitate de pe / din telefonul tău; Chi Card-uri de Vitalitate personalizate, acum și pe telefoane mobile: o sursă nesecată de energie și vitalitate!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții”Nu poți controla ceea ce ţi se întâmplă, dar poți controla atitudinea ta față de ceea ce ţi se întâmplă şi cu asta vei controla schimbarea, mai degrabă decât să-i permiți să te stăpânească.”
Brian Tracy

  .    


Tratate, cursuri și disertații de Diosofie | Filosofie Divină

Căutăm traducători


Diosofie / Diozofie (Filosofie Divina)
Cautam traducatori buni și altruiști, care ar traduce din limba maghiară in limba romana, îndeosebi, persoane care au experienta in traducerea unor materiale ezoterice.

Potrivit recomandarilor d-lui Profesor, dorim ca sa raspandim invataturile Diozofiei printre cei interesati și să-i ajutăm cu aceste informații -nu numai interesante-, dar și foarte utile.

Deasemenea, și noi ca și mulți alții care incearcă să facă lumea un pic mai bună, dorim să contribuim și în acest fel, la ridicarea conștientei întregii umanități și -deasemenea- la ridicarea vibratiei lăcașului nostru -temporar-, Terra.

Pt acesta avem nevoie de oameni altruisti care ne pot ajuta în traducerea- și redactarea cursurilor și texturilor diozofice.


In avantaj -desigur- acele persoane care in schimbul muncii lor, pe lângă faptul că ar obtine niște informații vitale, ar accepta și servicii de barter, adică; Echipamente- si/sau accesorii de Energie Vitală și Forță Vitală (ne gandim aici -in primul rand- la Chi Card de Vitalitate; Card-urile de energizare și vitalizare Chi personale, active- și valide de la o luna, pana la un an)!


Așteptăm să ne contactati.
Vă multumim!

E-mail

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Tratate, cursuri, seminarii și disertații de Diozofie

Diosofie  |  Filosofie Divină


Drepturi legale  &  Copyright©


Vă rugăm respectuos să binevoiti să le cititi și să le respectați


Acest web-site și toate aceste pagini web sunt- si constituie proprietatea exclusivă a D-lui ing. Alex Sandor.

Nici o parte din materiale, din acest site, respectiv nici o parte din aceste pagini și texte (nici chiar fragmente din ele) nu pot fi folosite în nici un fel, fără acordul și aprobarea prealabila în scris a proprietarului.

Toate informatiile obtinute de la-, și din acest sistem (informational, de calculatoare, computerizat) este protejată de legile internationale, și (printre altele) obligă la respectarea legii copyright-ului.

Proprietarul acestor pagini, îsi declină în totalitate toată răspunderea fată de orice daune personale sau materiale care pot rezulta în mod direct ori indirect de pe urma folosirii acestui sistem informational, a tehnicilor sau strategiilor sugerate în/pe aceste pagini, care a fost scrisă și redactată exclusiv în scopuri educative și informative și nu afirmă că informatiile continute în aceste pagini ar fi complete, deasemenea nu îsi asumă nici o responsabilitate privind utilizarea lor și a consecintelor folosirii lor.


Paginile acestea constituie -cu tot respectul, admirația și simpatia mea- un omagiu adus acestui om spiritual, învățător și dascăl deosebit, care a fost D-l Profesor Dr. István Kiss, părintele Diosofiei / Diozofiei.

Alex Sandor


Copyright © Alex Sándor Dézsi 1998 - 2024.
Toate drepturile rezervate! Protejate de legile internationale. All Rights Reserved!


!ins-php :: Copyright© :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta VitalaWebmaster: DIGITRONIX®

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  .    


Diosofie / Diozofie
: Filozofie Divină


:: Tratate, disertatii și cursuri de Diosofie / Diozofie și parapsihologie ::

~ despre existență, ființă, viață, spirit și suflet, despre relația dintre Divinitate și om; pt progresul-, dezvoltarea- și ascensiunea Dvs. spirituală ~

 

  .    
Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 25.02.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!