ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

ATGS 3000 | Generator de TREND-uri ASTROLOGICE

  .    


Echipamente
de Energie- și Forță Vitală și Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie- și Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Procese de Manifestare :: Tehnologia Programării și Creării conștiente


Generare de Trend-uri Astrologice
Echipamente generatoare de Trend-uri Astrologice

Recomandat -mai ales/ și doar- pentru Experti


Electronic Mind Control / Control Mental Electronic
Controlul Mental la -orice!- distanță prin Tehnologia Energiei- și Forței Vitale


Managementul Tendintelor | Strategii de Succes


Chiar și insasi Universul nostru -sau Sistemulnostru Solar- poate fi privit ca și un dispozitiv radionic gigantic, Dispozitive Radionice actionate cu Energia- și Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constienteunde ratele- sau codurile radionicesunt date de pozitia momentana și actuala a planetelor fata de una și cealalta -respectiv fata de Soare- la un anumit moment dat.

Conectarea și imbinarea Energiei- și Fortei Vitale cu radionica și cu astrologia intr-unechipament extrem de puternic și super performant, poate fi un instrument puternic și deosebit de eficace in mainile Dvs.yellowball ATGS 3000
Astro-Trend Generator | Generator de Trend-uri Astrologice


...înlocuit de ATG 12 / ATGS 12000 !


Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice), dispozitiv radionic cu 12 Generatorare de Energie- și Forță Vitală super-puternice incorporate, cel mai eficient, flexibil și multifunctional aparat -in prezent- din gama echipamentelor radionice din Tehnologia Energiei- și Forței Vitale.

atgs3000Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala ATGS 3000, cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală, proiectate- și asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice.

Cele 12 case astrologice reprezinta domenii de experienta -de viata (vitale)- specifice, de exemplu a zecea (10.) casa reprezinta profesia și cariera, iar cea a cincea (5.) reprezinta copiii/urmasii, activitatile creative, dragostea- (afectiunile amoroase), și sportul -in general-, casa a saptea (7.) ne da indicii despre parteneri-, și asocieri -amoroase sau de afaceri, despre casatorie, iar, casa a sasea (6.) despre serviciile oferite- și primite (ca de exemplu munca, cariera) și despre sanatate -in general-.

Cu un total de 36 de butoane de setare, cu 12 Generatoare de Energie- și Forță Vitală (generatoare chi, ki, mana, prana, pneuma, orgon / orgone, od, elan vital, bio-energie, etc.) asezate in forma circulara (in forma de roata) super puternice, avand 12campuri de fluxuri puternice de Energie- și Forță Vitală, prin care se pot seta 12trend-uri independente- și separate sau -totodata- combina și armoniza cateva -chiar 12 aspecte de- Trend-uricomplexe (12 diferite aspecte a unui Trend mai complex).

Functioneaza perfect cu toate Programele noastre digitale Radionice de Manifestare -rulate pe calculator-, cel mai recomandatfiind SuperManifestation™.
Cu acest dispozitiv radionic și psionic fantastic, și -totodata- super puternic, puteti crea Trend-uri astrologice prielnice și benefice și / sau puteti contracara cele negative și neavantajoase scopurilor-, și telurilor Dvs.

ATGS 3000 functionează cu 12 buc. de Generatoare de Energie Vitală super-puternice proiectate și construite in forma de cerc / roata (gogoasa cum D-l Welz le numeste - "donut shape") cu tunurile de iesire din argint, indicand- și punctand centrul energetic al sistemului.

Este TOP-ul tuturor Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală (in afara de ATGS 12000 - care in curand -din 2012- il va inlocui), fiind cel mai versatil, multilateral și cel maiputernic Echipament, o statie de lucru pentru managementul -tuturor- tendintelor, ceutilizează 12 câmpuri super-puternicede Energie- și Fortă Vitală simultan pentru o singură actiune -sau operatiune- specifică, sau 12 actiuni diferiteîn acelasi timp, putand opera cu diferite trend-uri astrologice.

Se recomandă utilizarea împreună cu careva/oricare Program Radionic computerizat (recomandat fiind Programul Radionic de Manifestare, și -cel mai recomandat-; "SuperManifestation™").
Cu acest echipament fantastic veti putea genera chiarDvs. -însivă- Trend-uri Astrologice puternice-, prielnice și benefice.

Pentru a-l utiliza cât mai eficient,este nevoie și de cunostinte în domeniul astrologiei.

Trend-urile astrologice sunt rezultatul interactiunilor constelatiilor planetare sipozitiilor planetelor în sistemul Solar, care sunt prezente la data și ora nasteriiindividului (horoscop), respectiv care sunt date la- și pentru orice timp.
Aceste pozitii, văzute depe Pământ au un aspect al unui dispozitiv radionic gigantic, de proportii planetare, cumultiple legături și tendinte de proportii cosmice.
Efectul individual al modulatieiacestor energii cosmice depinde în mare măsură și de structura de receptie individualăal organismului, respectiv a "Target"-ului (persoanei- sau persoanelor tintă).

Astrologia descrie Trend-uri (tendinte) din trecut, prezent și viitor, prin interpretareacorelatiilor- și inter-relatiilor acestor structuri ale sistemului planetar. De-alungul mileniilor, mai multeseturi de reguli au arătat că de fapt sau dezvoltat dintr-o sintaxă condensată relativsimplă.
Pentru mai multe informatii recomandăm procurarea- și studiul Curs Astrologic, al lui Karl Hans Welz.

Din punctul nostru de vedere, adică, văzând sistemul planetar ca un imens și gigantic dispozitivradionic -cu proportii planetare- alimentat și propulsat de energii cosmice, -cămpuri de- Energie- și Forță Vitalã Cosmică, a fost doar unmic pas -dar, totusi, extrem de semnificativ! :)- pentru a modela și crea un sistem de Generatoare de Energie- și Forță Vitalãdupă structura de bază astrologică, adică; cu 12 câmpuri super-puternice de Energie- și Fortă Vitală(reprezentănd semnele zodiacale și energiile planetare).

Cu acest Generator- și modulator de Energii VitaleCosmice, veti fii capabili de a proiecta-, de a înfăptui- și de a avea un micro-SistemSolar personal și unic, o -asa numită- "seră astrologică", dat fiind comparatia cu sereleagricultorilor unde oamenii obisnuiesc să cultive plante -exotice- în regiuni unde clima de afarănu ar îngădui niciodată acest lucru.
Da, și in Suedia sau Groenlanda se pot cultiva banane.... ;-)

Cu "sera Dvs. astrologicăartificială" (ATGS 3000) puteti genera Trend-uri astrologice puternice și prielnice pentruevenimente specifice și actiuni pentru mediul Dvs. vital.

De fapt, mai puteti face încăun pas înainte: pentru a experimenta și a grăbi (accelera) solutii la o situatie (sauprovocare anume) puteti folosi succesiuni, setari și pozitii planetare care nu au loc în mod natural,exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- și dezvoltaanumite conditii climatice care nu există la fata locului, sau nicăieri altundeva pe această planetă.

3000atgs_tAvantajele acestei tehnologii fantastice sunt inestimabile.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala ATGS 3000 Generator de Trend-uri Astrologice cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală

ATGS 3000 permite săefectuăm, și să ne croim orice trend -inclusiv astrologic- dorit, pentru a se potrivii -optim- structuriiindividuale ale oricărei persoane (la fel cum este ea reprezentată în diagramaastrologică a zilei de nastere, adica horoscopul).
Doar ca aici, noi determinam energiile planetare cu care vrem sa ne inconjuram și care sa fie active in jurul nostru.

Cu alte cuvinte: aveti acum la îndemână tehnologiaadecvată pentru a genera trend-uri și progrese astrologice optime sau de a bloca cusucces trend-urile negative sau nedorite.

Persoana, sau astrologul care foloseste acest Echipament nueste doar un simplu interpretor al trendurilor astrologice, ci și un bun și înteleptconsilier.

ATGS 3000 are 12 Generatoare super-puternice de Fortă Vitală asezate în formă circulară.
Tunurile de emisie / tevile de iesire sunt toate din argint și sunt orienate către centrul -energetic- al cercului.
Fiecare Generator reprezintă -sau, poate reprezenta- un un semn astrologic zodiacal, (astrological house),depinzînd de preferintele personale.
Fiecare generator este alimentat de modulepulsatorii (generatoare de frecventă), frecvente care sunt determinate radionic cuajutorul a 3* 12 butoane.
Acestea îngăduie o setare -tip- radionică a caracteristicilordorite, separat pentru fiecare câmp de Energie-și Forță Vitală (simbolizând cele 12 constelatiisau semne zodiacale).

ATGS 3000 este topul Echipamentelor -Radionice combinate cu Generatoare de Energie Vitală-, și nu doar la noi ci în toată lumea.
Forma circulară specială, a celor 12Generatoare de Energie-și Forță Vitală aranjate în forma unui cerc, fiecare alimentată prinsetări radionice specifice cu ajutorul celor trei butoane, fac folosirea și utilizareaEchipamentului, respectiv generarea trend-urilor astrologice favorabile, usoră, comodăși flexibilă.

Puteti crea -virtual- un întreg microUnivers, doar al Dvs.
Flexibilitateaacestui Echipament extraordinar este de neîntrecut, de neimaginat.

Puteti folosi fiecare Generator al lui ATGS 3000 împreună pentru a genera un anumittrend specific anume, sau fiecare separat pentru setarea radionică și generarea deactiuni și trend-uri specifice, pentru 12 tinte cu 12 efecte diferite.

Pentru aceste operatii Programul nostru Radionic de Manifestare (Manifestation Radionic Program), sau -si mai bine- Programul Radionic SuperManifestation, este unaccesoriu ideal.

Fiecare dintre cele 12 Generatoare de Energie- și Forță Vitală superputernice poate fi pornit- și oprit separat.

Cu acest aparat puternic și versatil puteti seta-, programa- și crea 12 Trend-uri (astrologice) / domenii de experienta separate, sau puteti seta-, programa- și crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- și crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Conlucreaza excelent cu filtrele și simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

check ATGS 3000 va poate furniza ApaVie (intocmani ca și AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 și ATG 12 / ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- și incarcata cu Energie- și Forță Vitală, doar ca in cantitati mult mai mari. (!)ATGS 3000

Si mai mult, ApaVie energizata- și saturata cu Energie- și Forță Vitală poate fi incarcata și cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific și adecvat-!
Desigur, pe langa apa, puteti incarca energetic și puteti energiza și hrana- și mancarea Dvs. (precum și suplimentele alimentare -de ex. ierburi, vitamine, etc.)!

Vezi și paginile »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie- și Forță Vitală pt energizarea- și optimalizarea apei potabile și a hranii", precum și pagina » "Echipamente de Energie- și Forță Vitală tip Aqua Optimizer™"...

Cu o 'legatura structurala' adecvata puteti directiona- și transmite aceste energii oriunde: ATGS 3000 poate functiona acasa la Dvs., in timp ce Dvs. sunteti in calatorie de afaceri-, concediu de odihna- sau in vacanta. Doar puneti o parte a legaturii structutale (TC 99 -cuplu de discuri de transfer-, sau și mai bine cu "booster-ul" PBT 2400, RAOPTC fiind dedicat energizarii apei potabile și a hranii) in cercul Generatoarelor de Energie- și Forță Vitală, iar cealalta parte purtat-il la Dvs.!
In acest fel veti putea receptiona Energia- și Forta Vitala generata- și emanata de echipamentul Dvs., oriunde ar functiona el și oriunde v-ati afla Dvs.!
Mai mult, puteti incarca atat bautura cat și mancarea, hrana Dvs. cu energii modulate adcevat cu simbolurile din pachetul de filtre- și simboluri, la alegerea Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii...


Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- și Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- și Forta Vitala simbolurilor și filtrelor arhetipale, și -mai ales- a
Echipament de Energie- și Forta Vitala programelor radionice !
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!


» Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală 

Echipament de Energie- și Forță Vitală ATGS 3000comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Preț  »» 

Inapoi la inceputul paginii...


  .    

Imagini și poze cu
ATG 3000 Generator de Trend-uri
Astrologice

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală generatoare de Trend-uri Astrologice


...înlocuit de ATG 12 / ATGS 12000 !


atgs3000
ATGS 3000, cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală, proiectate- și asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice

 
3000atgs_t
ATGS 3000 Generator de Trend-uri Astrologice


ATGS 3000
ATGS 3000 Generator de Trend-uri Astrologice confecționat din Super-Orgonită

 


» Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală 

Echipament de Energie- și Forță Vitală ATGS 3000: comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Preț  »» 

Inapoi la inceputul paginii...


.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Dispozitive Radionice de Putere  |  Echipamente Mentale  |  Energizoare apă și hrană
Card Chi de Vitalitate

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    
  Oferte promoționale pt diferite KIT-uri!
  ~    


Catalogul oficial complet   mai departe
- apăsați / clic aici -

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 12.06.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!