ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

  Jos
 
»»
energievitala.ro
[ ]

PROPRIETĂȚILE și CARACTERISTICILE Energiei Vitale & Forței Vitale


Proprietăți  |  Caracteristici

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Înainte de orice altceva, secretul succesului este să termini ceea ce ai început.”
Henry Ford

  .    

Energia Vitală  =  Forța Vieții

Proprietăți ale Energiei Vitale și a Forței Vieții

Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Eter Solar, Od, Orgon / Orgone, Energia-X, Elan Vital, Bio-Energie

Unele proprietati importante ale Energiei- și Fortei Vitala (energia orgonică, od, chi, prana, bio-energie) pt o cunoaștere- și o înțelegere mai bună a acestei energii mistice...

EnergieVitala

Motto:
"Cum ar trebui atunci să facem?, a fost întotdeauna întrebarea imediat următoare.
Răspunsul este simplu: exact cum nu se face astăzi!"
Viktor Schauberger


O multitudine de oameni de stiintă, de o însemnătate și influență mai mare si/sau mai mică, au dat acestei energii- și forțe misterioase - a ENERGIEI- și FORTEI VITALE- mai multe nume.
De obicei, numele dat de ei, reflecta acele proprietati- sau caracteristici principale pe care ei le experimentaseră și cercetaseră.

RAD 5 /ATG 5 Într-unul din paginile noaste, am adunat pt Dvs. și am prezentat mai mult de 100 de denumiri date de mai multe culturi, religii și persoane pentru aceeasi energie și fortă, sau pentru una similară.

Unele caracteristici esentiale explică și transferul la distanta (la orice distanta, instantaneu și -practic- fără pierderi!) a acestei Energii- și Forte Vitale (vezi și pagina despre 'Teoria Legăturilor Structurale').

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala Universala de tip Radionic Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5 energizand- și încărcând cu energie pozitivă, benefică și vitală hrană (în cazul de față; un măr proaspăt)

În decursul istoriei omenirii, mulți au cercetat și lucrat cu această energie și forță mistică, dându-i diferite denumiri:
Hermes Trismegistus o numea "telesma", Paracelsus "illiaster" sau "munia", adică; "munis - în latină", Franz Anton Mesmer "fluid magnetic" și "magnetism animal", von Reichenbach "od", iar Korschelt "eter solar".
Eliphas Levi și Helena Blavatski se referau la ea ca și "lumină etherică".

În onoarea și din respect pentru unul dintre cei mai mari, -pe nedrept- uitati și ridiculizati oameni de stiintă ai lumii, pe nume Wilhelm Reich, care a incercat ca sa pună pe baze stiintifice cercetarea și experimentarea acestei energii, vom folosi pe această pagină -în preponderenta- notiunea de orgone (orgon, energia orgonică) precum a numit-o și folosit-o deasemenea Dr. Wilhelm Reich.

Energia Orgonică este energia cosmică vie a Naturii.
Citându-l pe Reich: "...Energia cosmică ORGONE umple universul... și... pulsează spontan, fiind o energie liberă fără masă..."
Notă redactor: totuși -vom vedea puțin mai încolo- energia gravitațională poate inteacționa cu energia orgonică...


Unele proprietăti esențiale ale Energiei Vitale & Forței Vitale
[ a energiei orgone - energia orgonică ]


Dr.-ul Wilhelm Reich a fost prima persoana care a pus bazele experimentelor și a studiului știintific a acestei energii.
Ela demonstrat -pe baze stiintifice- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu energia orgonică (Energie Vitală & Forta Vitala), și a observat că, în același mediu, un tub cu descarcare in vid conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat în cea normala.

Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile și caracteristicile energiei orgonice (Energiei- și Fortei Vitale): umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila și masurabila.
Orgonul (energia orgonică) are o mare afinitate pentru apa, și se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie și prin piele.
Orgonul are entropie negativa (vezi și pagina 'Caracteristici'), adica tinde sa se acumuleze, și nu sa se disipe.

Rezultatele experimentelor și cercetărilor lui -în linii mari- sunt următoarele:

REVITALIZARE | Energie- și Forta Vitală | Yoga | Echipament de Energie- și Forta Vitala Orgonul / Orgone-ul (energia orgonica)
orgon / orgone :: energia orgonica Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: energia orgonica Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: energia orgonica Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), și Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.

Inapoi la inceputul paginii...

Și alte proprietăti au fost observate în legătură cu Energia Vitală și Forța Vitală (Energia Orgonică / energia orgone), aici dorim să vă prezentăm și să vă explicăm, doar câteva din cele mai importante și semnificative dintre ele:

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Nu are masă; de exemplu, această energie, nu are inertie sau greutate, etc.
Astfel, un echipament de testare conventional care are nevoie de o reactie sau de ceva care să „preseze" sau a "inpinge" acul indicator pentru a măsura o fortă, aici este ineficientă.
Obs:
Deasemenea, factorul uman -observatorul!- nu poate fi exclus din ecuatie (!).
N.B.: totusi -mai nou- s-a observat (Karl Welz l-a și dedus), că energia gravitațională, poate interactiona cu energia orgonică... (?)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este omniprezentă, este prezentă oriunde- și peste tot, dar mai important este faptul că are o concentratie variabilă în diferite locuri și în diferite perioade de timp.
Intrepatrunde- și penetreaza toate formele și tot spațiul.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este în continuă miscare, dar -in unele locuri- poate deveni și statica și rigida.
Are o miscare neregulată de obicei de la vest la est, la o viteză considerabil mai mare decât cea a rotatiei Pământului.
Miscarea este formată din expansiunea și contractia pulsatorie precum și dintr-un curs, de obicei, de-a lungul unei căi curbate (cu sinuozităti).

Ambele efecte pot fi văzute la diferite nivele într-un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala in timpul în timpul încărcării, emisiei, respectiv al functiunii sale.
RAD 1000 N.B.: In Generatoarele noastre Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala, energia poate fi modulată- și dinamizată, energia orgonică fiind emisă ca un val pulsatoriu și rotitor, răsucitor, în vibrația și oscilatia frecvențelor (pre)setate. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 1000 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala Universala de tip Radionic cu Generator Orgonic integrat și incorporat

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonică interacționează cu alte forme de energie, amplificând câmpurile magnetice sau electrostatice.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonică este duală. Dualismul se manifesta și în cazul energiei orgonice: orgonul pozitiv, constructiv, benefic (ORgone energy sau Orgone Radiation) și componenta negativa; orgonul destructiv și malefic; DOR (Deadly ORgone sau Deadly Orgon Radiation).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgon /orgone, poate fi puternic perturbată de materiale radioactive sau de câmpuri electromagnetice puternice (vezi și 'Experienta Oranur ' al lui Wilhelm Reich), ducând la 'degenerarea' câmpului, rezultând o forma negativă și malefica a ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonica statică, negativă (Wilhelm Reich a denumit-o DOR - Deadly ORgone energy) poate deveni malefica și dăunatoare (chiar mortală, cum a afirmat chiar el).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia ORgone Pozitiva (POR) pulsează- și oscilează -în continuu-.
Energia orgonică (Energia Vitala & ForțaVieții) poate fi setata să vibreze pe anumite frecvențe.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală energia orgonica (Energia & Forta Vietii) poate fi setata să oscileze- și să pulseze pe diverse frecvențe dorite.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Neagă legile entropiei.
Energia Orgone curge de la concentratii mici la concentratii mai mari, de fapt, Orgone (EnergiaVitala) atrage concentrarea spre ea însăsi. Noi am denumit acest proces entropie negativă.
Acesta este procesul normal de creație și, de asemenea, este o dovadă a faptului că Energia Vitală & Forța Vitală (orgon-ul pozitv) este energie vie.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Fiind entropică negativ, se comporta mult diferit de alte forme de energie cunoscuta (de ex. energia electromagnetica), și "traverseaza" -instantaneu- spațiul delimitat, "călătorește" în spațiul nostru tridimensional cu ajutorul "legăturilor structurale".

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Materia este creată din ea.

RELAXARE Echipamente de Energie- și Forta Vitala Insuflețeaza ființele vii.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Stă la baza tuturor proceselor vitale majore.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Poate fi manipulată și controlată.
În acumulatorii orgonici traditionali, straturile diferite atrag- și absorb Orgonul (energia orgonică), iar celelalte straturi o împing / resping-, extrag și o radiază.

Notă importantă:
În Generatoarele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -Generatoarele Orgonice - inventată în anul 1991 de catre Karl Hans Welz-, mixtura matriceala de materiale speciale a Orgonitei™, respectiv -mai nou- a SuperOrgonitei™ (ața cum Karl a denumit această mixtură specială) -inventata la un an de la construirea primului Generator Orgonic, in 1992, de catre acelasi Karl Welz,- o absoarbe- și o acumulează mult mai eficient, iar printr-o tehnologie specială ea este dinamizată, generând- și emanând astfel energie orgonică modulată și dinamică, retultând energie orgonică pură, pozitivă și benefică (POR).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Vine din Univers, din Sistemul nostru Solar (de la Soare) în cantităti uriașe și imense.
De aceea, densitatea de energie orgonică ajunge la maxim după-amiază și scade către seară și în primele ore ale dimineții.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este influențată de condițiile atmosferice, cum ar fi umiditatea, norii, temperatura și de diferitele momente ale zilei,care afectează atât dispersarea- cât și acumularea de orgon / orgone (energie orgonică).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se miscă în directia câmpului magnetic.
Acest fapt are o mare importantă și acest factor controlează atât poziția cât și polaritatea energiei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se mișcă într-un unghi drept fată de câmpul electric.
Din nou, de o mare importantă este modul cum dictează polaritatea șiconexiunile ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este absorbită -și înmagazinată- de apă (apa fiind și un conductor ideal pt ea).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Este acumulata de organismele vii în mod natural prin aer / respiratie, apă, hrană și prin piele.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este polarizată.
După cum Orgone / energia orgonică este polarizată, putem avea forță Orgonică pozitivă (POR - Positive ORgone) sau negativă (DOR - Deadly ORgone, așa cum chiar Reich a denumit-o).
Dar, dacă se amestecă, rezultantul este aproape de zero (și procesul re-începe din nou...).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Toate materialele acționează asupra orgonului prin: atractie, respingere, absorbție sau reflexie.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Va penetra sau va trece prin toate materiile cunoscute.
Toate corpurile cu structură continuă sunt conductori la fel de eficienti. Poate trece 20 de metrii prin metal sau mai mult.
În altă ordine de idei, omenirea a creat materialele sintetice în vremurile noastre contemporane, materiale care pot opri în mare măsură penetrarea Orgonului (adică; a energiei orgonice). Ne gândim aici în primul rând la polimeri.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Are o viteză scăzută de transfer și conductie.
Orgonului îi va lua 20 de secunde sau mai mult să traverseze aprox. 50 de metri de cablu/sîrmă.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Demonstrează o tendintă ascendentăconstantă, care urcă vertical.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Nu poate rămâne în oțel sau în apămai mult de aproximativ o oră, sau -max- câteva ore.
În apa -in schimb- o regasim (desigur in cantitati mult mai mici) și dupa cateva zile.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Radiază la mare distantă.
De la un Generator Orgonic puternic al nostru, circumferinta de radiatie poate ajunge de la cativa cm-i pana la 45-50 de metrii (sau chiar mai mult)!
Oricum, distanta fizică joaca aici un rol secundar, din moment ce energie orgonică (Energia Vitală & Forța Vitală) poate fi transfera la distanțe foarte mari -practic la orice distanță(!) și fără pierdere- cu ajutorul așa numitor 'legături structurale'.
RAD 5 Vezi și 'teoria hiper-spatiului' și a 'legăturilor structurale' elaborată de catre Karl Welz.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala   Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 5; Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare puternice exterioare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), și cu 5 x 3 butoane de setare și suprafață de aderență pt setare din Super Orgonită®

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Urmează legile opticii.
Poate fi refractată printr-o prismă, reflectată de suprafete plane lustruite (de ex; lentile), etc. și poate fi focusata tot cu ajutorul opticii.
Vezi și informatiile despre experiementele lui Karl von Reichenbach despre Forța Odică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se înconjoară singură cu zone sferice alternative de polarităti diferite.
Acest lucru se foloseste la determinarea diametrelor cilindrice și spatierea substanțială a ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este afectată de diferitele forme deviață și vietăți.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Face parte integrantă din mediul de transmisie pentru emoții și perceptie -prin care suntem conectati la cosmos- și cunoaștere și puși în legatură cu tot ce este viu, sub orice formă.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Poate fi concentrată -de obicei- numai într-o cantitate limitată.
La o concentrație maximă și nivel maxim, Energia Orgone se va transforma -în parte- în electricitate, și sub această cale sau formă, va găsi o modalitate de descărcare.
Acest lucru se poate observa usor pe cale vizuală.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice transmit informatii fără a transmite- sau pierde energie și se propagă prin medii fizice fără însă a interactiona cu acestea.
Vezi transmisia transatlantică efectuata -prima data in istorie!- de către Karl Welz.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice nu pot fi ecranate de majoritatea materialelor, dar pot fi oprite de anumite materiale cu unanume tip de structură spiralată.
(Vezi putin mai sus).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Fiecare obiect fizic, viu sau ne-viu, posedă propriul său câmp de Energie Vitală & Forta Vitala Orgone.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Toti magnetii permanenti au propriul lorcâmp de Energie Vitală și Forta Vitala Orgon.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală și Forta Vitala Orgone pot fi acumulate și generate ca rezultat al distorsiunii geometriei vidului fizic.
Acest fapt este demonstrat de piramide, cilindrii, triunghiuri plane, etc.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală & Forta Vitala Orgone pot fi ecranate de câmpul Orgonic.
(Vezi puțin mai sus). RAD 2400

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Trece prin toate materialele, dar cu viteze -și intensități- diferite.
Vezi și informatiile despre experiementele lui von Reichenbach despre Forța Odică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Dispozitiv Radionic de Putere RAD 2400 HD | Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala cu Generator Chi, Pranic și Orgonic integrat, cu suprafata de aderenta din Super-Orgonită


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of LifeEnergy and LifeForce (Orgone),
Wilhelm Reich and the Orgone Energy.Wikipedia.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
© Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Alex Șandor. Toate drepturile rezervate ! ©Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca-ti place ce faci, atunci vei avea succes."
Albert Schweitzer

  .    


Energia Vitală  =  Forța Vieții

Câteva caracteristici esențiale ale Energiei Vitale & Forței Vitale

Chi, Kí, Prana, Mana, Telesma, Illiaster, Munia, Fluid Magnetic, Magnetism animal, Eter Solar, Od, Orgon / Orgone, Energia-X, Elan Vital, Vril, Bio-Energie


Energiile cunoscute și acceptate de fizicieni și de oamenii de știinta, au -în speță- două caracteristici importante și esențiale:
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala 1. puterea lor se diminueaza cu pătratul distanței în spatiul (vizibil) tridimensional,  și
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala 2. urmează- și respectă Legea Entropiei.


Să luăm de exemplu

energia electromagnetică ( EEM )

energie electromagnetică 1. Cu cât va gasiti mai departe de un bec electric care lumineaza, cu atât lumina pe care o percepeti este mai slabă.

2. Legea entropiei enunță că, două sisteme cu potențiale (de energie) diferite, aflate în contact una cu cealaltă, se echilibrează reciproc după un anumit interval de timp, adică; are loc un schimb de energie, în care, transferul se face de la nivelul mai înalt la cel scăzut, pâna cănd -după o anumită periadă de timp- se realizează un echilibru energetic.

Vom vedea -în schimb- că,

Energia Vitală & Forța Vitală

nu respectă Legea Entropiei, -din contră!-, se transferă și "călătorește" altfel în spatiul nostru tridimensional.
Ea "traversează" spatiul delimitat și folosit de undele electromagnetice -cel tridimensional-, cu ajutorul 'legăturilor structurale' -așa cum am denumit-o noi-, și este parte -integranta- a 'Hiper-Spațiului'.
Pt informatii aditionale, vezi și pagina respectivă despre 'Teoria Legăturilor Structurale' !

Multe dintre proprietățile Energiei- și Fortei Vitale sustin aceasta ipoteza, demonstrata -stiintific pe cale experimentala- de catre Inventatorul Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală functionand cu Generatoare Orgonice (Generatoare Chi & Generatoare Pranice) d-l Karl Hans Welz.

Yoga / Relaxare & Meditatie | Echipament de Energie- și Forta Vitala Avantajul principal al Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala este, că raza lor de actiune este practic nelimitat / nemarginit, ele acționează instantaneu- și efectul lor este independent de distanta !
Ați putut și Dvs. testa- și verifica deja acest lucru, dacă ați parcurs deja noul Test al nostru de transfer la -orice!- distanță a Energiei- și Fortei Vitale !).

Energia- și Forța Vitală există deci în mai mult de 3 dimensiuni, facând parte -integranta- din 'Hiper-Spatiu' (cum Karl Welz l-a descris și l-a denumit), dar, acționând- și interacționând liber și în spațiul nostru tridimensional.
Orice schimbare din lumea materială este precedata de schimbarea acestui câmp. (!)

Inapoi la inceputul paginii...

Energia Vitală & Forța Vitală întrepătrunde tot spațiul, toate obiectele animate și neînsufletite, legând toate (persoanele și -chiar- obiectele) între ele.

Urmează legile inducției armonice și ale rezonanței simpatice (fenomen care se produce la atingerea diapazonului: spațiul de lânga el va începe să vibreze cu aceeași frecvență, emitând același sunet).

Câmpul Energiei- și Fortei Vitale este deci pulsatoriu și este foarte bine organizat (într-o serie de particule geometrice, puncte de lumină, pulsând izolat, spirale, rețele, linii, scăntei și nori) și poate construi forme.

AO 2000 Aqua Optimizer Aceasta Energie este fundamental sinergetică, adica acționează simultan în agenti separați, care împreună au un rezultat total mai mare decât suma efectelor lor luate separat.(!)

  Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Aqua Optimizer: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic integrat, pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile și a hrănii
În imagine: AO 2000 Aqua Optimizer energizând și optimalizând un pahar de apă minerală bună și proaspătă, așezată pe suprafața de iradiere din oțel inoxidabil

Dacă privim materia drept energie condensată, Energia Vitală & Forta Vitala există între ceea ce considerăm a fi taramul între materie și energie.
(Pură energie).

Câmpul Energiei Vitale & Fortei Vitale este deci opusul entropiei (- termen folosit pentru descrierea fenomenului de degradare lentă, a distrugerii formei și ordinii), și contrară celui de-al doilea principiu al termodinamicii, care stipuleaza că 'Entropia creste mereu', și sustinând ca în Univers dezorinea este în continuă crestere și dezvoltare, și că nu putem scoate dintr-un sistem* mai multă energie decât am pus.
(Evident; referindu-se la 'sistem', se înțelege un 'sistem închis').

Se pare deci că, câmpul Energetic al Forței Vitale creează energie încontinuu. (!)
Am putea-o asemăna cu cornul abundenței, care ramâne întotdeauna plin, indiferent cât de mult am scoate- și am lua din el.

Inapoi la inceputul paginii...

Aceste gânduri, aceste concepte sunt incitante- și pline de optimism, fiind dătătoare de speranță, având în vedere viitorul nostru, viitorul omenirii.

Multi, foarte multi cercetatori și savanti, cei care au studiat, cercetat și experimentat Energia Vitala, și-au exprimat speranța că, poate într-o buna zi, omenirea va fi capabilă să proiecteze și să construiască aparate- și echipamente speciale, care pot patrunde în câmpul Energiei Vitale & Fortei Vitale, se pot conecta la ea, și cu ajutorul lor vom putea obtine energia necesară de care avem atâta nevoie, fără a fi amenintați câtusi de putin, de spectrul vătamarii noastre.

Acesta zi -iată, în sfârșit!- a sosit deja, fiindca Dl. Karl Welz, după cercetari și experiențe multiple cu Energia Vitală și Forța Vitală timp de mai mult de trei decenii, în anul 1991 inventeaza și construieste primul aparat, primul Generator de Energie Vitală, care poate -nu numai ca să acumuleze, ci și- să emane-, să genereze și să asigure permanent- și încontinuu Forța Vitală benefică și pozitivă pe care o putem prelua- și utiliza -constient!-, atât în folosul nostru cât și al semenilor nostrii.

LPOG 2400 În mai putin de un an, în anul 1992, el inventeaza un nou material: Orgonita™ / Orgonite™, care este -și în prezent- cel mai eficace și mai puternic material în acumularea Energiei Vitale și Forței Vitale.
(Mai bun și -desigur- mai performant, este la ora actuala Super Orgonita™, care a rezultat -începând din anul 2001-2005, din modificările și îmbunătățirile continuu aduse Orgonitei™ originale).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala LPOG 2400 DL (Low Puls Orgone Generator) :: Echipament generator de Energie Vitală & Forta Vitala Universala tip Echipament Mental & PsihoTrainer

Energia Vitală și Forța Vitală face parte- și este parte integrantă a vieții noastre, folosind-o (de cele mai multe ori inconștient, și în cantități infime) -practic- in toate domeniile și in toate activitatile noastre.

Iată de ce inventarea Echipamentelor- și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (chi - prana - kí - orgone / orgon - od - fluid magnetic - vril - bio-energie, etc., integrate în echipamente) este cu siguranță unul dintre cei mai importanțipași tehnologici al ultimului deceniu al secolului XX, în domeniul tuturor activităților de transfer energetic -realizabile, practic, la orice distanță!-, în domeniul auto-ajutorarii siauto-programarii, a (auto)vindecării, al autocontrolului- și controlului minții (control mental, -și- de la distanta!), precum și adezvoltarii- și perfecționării sinelui și a personalității. (!)


Notă:
O versiune prescurtata a paginilor web "Teoria- și TehnologiaEnergiei Vitale"; 'Totul este Energie și Energia este totul', 'Gândul este energie condensată', 'Gândul și procesul de manifestare', 'Scurt istoric a Energiei Vitale și Fortei Vitale', 'Legături structurale','Caracteristicile- și proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale', Radionica și Energia Vitală', a aparut și în magazinul "Paranormal", anul IV, (2000), numerele26, 27 și 28. Redactor-șef adjunct: D-na Sabina Tudor


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of Life Energy and Life Force,
Barbara Ann Brennan: Hands of Light (A guide to healing through the human energy field) / Mâini tămăduitoare .
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Alex Sandor, © 1998-1999, 2001-2003, 2007, 2021-2022. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    
  Oferte promoționale pt diferite KIT-uri!
energie vitală Ofertă promoțională pt a comanda acest KIT special (cu un discount semnificativ): !  
JU 1000 + TC 99 + Pachetul de simboluri 'Alfabetul Dorințelor'
676 USD 599 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
cost transport inclus!
  ~    


Catalogul oficial complet   mai departe
- apăsați / clic aici -

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
09.12.2023
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți pe pagina:
»  Home  /  PROPRIETĂȚILE și CARACTERISTICILE Energiei Vitale & Forței Vitale Universale (Chi & Prana & Orgon / Orgone)  »»
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!