ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

sentimentul libertății și a vitalității

PROPRIETĂȚILE Energiei Vitale & Forței Vitale


Pentru mai multe informații vezi și pagina
Caracteristicile Energiei Vitale & Forței Vitale
»» 


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Numai omul înţelept, numai cel are cărui gânduri sunt controlate şi purificate, face vânturile şi furtunile sufletului să i se supună.”
James Allen


  .    

Energia Vitală  =  Forța Vieții

Proprietăți ale Energiei Vitale și a Forței Vieții

Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Eter Solar, Od, Orgon / Orgone, Energia-X, Elan Vital, Bio-Energie

Unele proprietati importante ale Energiei- și Fortei Vitala (energia orgonică, od, chi, prana, bio-energie) pt o cunoaștere- și o înțelegere mai bună a acestei energii mistice...

EnergieVitala

Motto:
"Cum ar trebui atunci să facem?, a fost întotdeauna întrebarea imediat următoare.
Răspunsul este simplu: exact cum nu se face astăzi!"
Viktor Schauberger


O multitudine de oameni de stiintă, de o însemnătate și influență mai mare si/sau mai mică, au dat acestei energii- și forțe misterioase - a ENERGIEI- și FORTEI VITALE- mai multe nume.
De obicei, numele dat de ei, reflecta acele proprietati- sau caracteristici principale pe care ei le experimentaseră și cercetaseră.

RAD 5 /ATG 5 Într-unul din paginile noaste, am adunat pt Dvs. și am prezentat mai mult de 100 de denumiri date de mai multe culturi, religii și persoane pentru aceeasi energie și fortă, sau pentru una similară.

Unele caracteristici esentiale explică și transferul la distanta (la orice distanta, instantaneu și -practic- fără pierderi!) a acestei Energii- și Forte Vitale (vezi și pagina despre 'Teoria Legăturilor Structurale').

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala Universala de tip Radionic Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5 energizand- și încărcând cu energie pozitivă, benefică și vitală hrană (în cazul de față; un măr proaspăt)

În decursul istoriei omenirii, mulți au cercetat și lucrat cu această energie și forță mistică, dându-i diferite denumiri:
Hermes Trismegistus o numea "telesma", Paracelsus "illiaster" sau "munia", adică; "munis - în latină", Franz Anton Mesmer "fluid magnetic" și "magnetism animal", von Reichenbach "od", iar Korschelt "eter solar".
Eliphas Levi și Helena Blavatski se referau la ea ca și "lumină etherică".

În onoarea și din respect pentru unul dintre cei mai mari, -pe nedrept- uitati și ridiculizati oameni de stiintă ai lumii, pe nume Wilhelm Reich, care a incercat ca sa pună pe baze stiintifice cercetarea și experimentarea acestei energii, vom folosi pe această pagină -în preponderenta- notiunea de orgone (orgon, energia orgonică) precum a numit-o și folosit-o deasemenea Dr. Wilhelm Reich.

Energia Orgonică este energia cosmică vie a Naturii.
Citându-l pe Reich: "...Energia cosmică ORGONE umple universul... și... pulsează spontan, fiind o energie liberă fără masă..."
Notă redactor: totuși -vom vedea puțin mai încolo- energia gravitațională poate inteacționa cu energia orgonică...


Unele proprietăti esențiale ale Energiei Vitale & Forței Vitale
[ a energiei orgone - energia orgonică ]


Dr.-ul Wilhelm Reich a fost prima persoana care a pus bazele experimentelor și a studiului știintific a acestei energii.
El a demonstrat -pe baze stiintifice- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu energia orgonică (Energie Vitală & Forta Vitala), și a observat că, în același mediu, un tub cu descarcare in vid conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat în cea normala.

Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile și caracteristicile energiei orgonice (Energiei- și Fortei Vitale): umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila și masurabila.
Orgonul (energia orgonică) are o mare afinitate pentru apa, și se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie și prin piele.
Orgonul are entropie negativa (vezi și pagina 'Caracteristici'), adica tinde sa se acumuleze, și nu sa se disipe.

Rezultatele experimentelor și cercetărilor lui -în linii mari- sunt următoarele:

REVITALIZARE | Energie- și Forta Vitală | Yoga | Echipament de Energie- și Forta Vitala Orgonul / Orgone-ul (energia orgonica)
orgon / orgone :: energia orgonica Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: energia orgonica Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: energia orgonica Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), și Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.

Inapoi la inceputul paginii...

Și alte proprietăti au fost observate în legătură cu Energia Vitală și Forța Vitală (Energia Orgonică / energia orgone), aici dorim să vă prezentăm și să vă explicăm, doar câteva din cele mai importante și semnificative dintre ele:

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Nu are masă; de exemplu, această energie, nu are inertie sau greutate, etc.
Astfel, un echipament de testare conventional care are nevoie de o reactie sau de ceva care să „preseze" sau a "inpinge" acul indicator pentru a măsura o fortă, aici este ineficientă.
Obs:
Deasemenea, factorul uman -observatorul!- nu poate fi exclus din ecuatie (!).
N.B.: totusi -mai nou- s-a observat (Karl Welz l-a și dedus), că energia gravitațională, poate interactiona cu energia orgonică... (?)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este omniprezentă, este prezentă oriunde- și peste tot, dar mai important este faptul că are o concentratie variabilă în diferite locuri și în diferite perioade de timp.
Intrepatrunde- și penetreaza toate formele și tot spațiul.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este în continuă miscare, dar -in unele locuri- poate deveni și statica și rigida.
Are o miscare neregulată de obicei de la vest la est, la o viteză considerabil mai mare decât cea a rotatiei Pământului.
Miscarea este formată din expansiunea și contractia pulsatorie precum și dintr-un curs, de obicei, de-a lungul unei căi curbate (cu sinuozităti).

Ambele efecte pot fi văzute la diferite nivele într-un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala in timpul în timpul încărcării, emisiei, respectiv al functiunii sale.
RAD 1000 N.B.: In Generatoarele noastre Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala, energia poate fi modulată- și dinamizată, energia orgonică fiind emisă ca un val pulsatoriu și rotitor, răsucitor, în vibrația și oscilatia frecvențelor (pre)setate. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 1000 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala Universala de tip Radionic cu Generator Orgonic integrat și incorporat

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonică interacționează cu alte forme de energie, amplificând câmpurile magnetice sau electrostatice.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonică este duală. Dualismul se manifesta și în cazul energiei orgonice: orgonul pozitiv, constructiv, benefic (ORgone energy sau Orgone Radiation) și componenta negativa; orgonul destructiv și malefic; DOR (Deadly ORgone sau Deadly Orgon Radiation).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgon /orgone, poate fi puternic perturbată de materiale radioactive sau de câmpuri electromagnetice puternice (vezi și 'Experienta Oranur ' al lui Wilhelm Reich), ducând la 'degenerarea' câmpului, rezultând o forma negativă și malefica a ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonica statică, negativă (Wilhelm Reich a denumit-o DOR - Deadly ORgone energy) poate deveni malefica și dăunatoare (chiar mortală, cum a afirmat chiar el).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia ORgone Pozitiva (POR) pulsează- și oscilează -în continuu-.
Energia orgonică (Energia Vitala & ForțaVieții) poate fi setata să vibreze pe anumite frecvențe.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală energia orgonica (Energia & Forta Vietii) poate fi setata să oscileze- și să pulseze pe diverse frecvențe dorite.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Neagă legile entropiei.
Energia Orgone curge de la concentratii mici la concentratii mai mari, de fapt, Orgone (EnergiaVitala) atrage concentrarea spre ea însăsi. Noi am denumit acest proces entropie negativă.
Acesta este procesul normal de creație și, de asemenea, este o dovadă a faptului că Energia Vitală & Forța Vitală (orgon-ul pozitv) este energie vie.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Fiind entropică negativ, se comporta mult diferit de alte forme de energie cunoscuta (de ex. energia electromagnetica), și "traverseaza" -instantaneu- spațiul delimitat, "călătorește" în spațiul nostru tridimensional cu ajutorul "legăturilor structurale".

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Materia este creată din ea.

RELAXARE Echipamente de Energie- și Forta Vitala Insuflețeaza ființele vii.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Stă la baza tuturor proceselor vitale majore.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Poate fi manipulată și controlată.
În acumulatorii orgonici traditionali, straturile diferite atrag- și absorb Orgonul (energia orgonică), iar celelalte straturi o împing / resping-, extrag și o radiază.

Notă importantă:
În Generatoarele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -Generatoarele Orgonice - inventată în anul 1991 de catre Karl Hans Welz-, mixtura matriceala de materiale speciale a Orgonitei™, respectiv -mai nou- a SuperOrgonitei™ (ața cum Karl a denumit această mixtură specială) -inventata la un an de la construirea primului Generator Orgonic, in 1992, de catre acelasi Karl Welz,- o absoarbe- și o acumulează mult mai eficient, iar printr-o tehnologie specială ea este dinamizată, generând- și emanând astfel energie orgonică modulată și dinamică, retultând energie orgonică pură, pozitivă și benefică (POR).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Vine din Univers, din Sistemul nostru Solar (de la Soare) în cantităti uriașe și imense.
De aceea, densitatea de energie orgonică ajunge la maxim după-amiază și scade către seară și în primele ore ale dimineții.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este influențată de condițiile atmosferice, cum ar fi umiditatea, norii, temperatura și de diferitele momente ale zilei, care afectează atât dispersarea- cât și acumularea de orgon / orgone (energie orgonică).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se miscă în directia câmpului magnetic.
Acest fapt are o mare importantă și acest factor controlează atât poziția cât și polaritatea energiei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se mișcă într-un unghi drept fată de câmpul electric.
Din nou, de o mare importantă este modul cum dictează polaritatea și conexiunile ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este absorbită -și înmagazinată- de apă (apa fiind și un conductor ideal pt ea).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Este acumulata de organismele vii în mod natural prin aer / respiratie, apă, hrană și prin piele.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este polarizată.
După cum Orgone / energia orgonică este polarizată, putem avea forță Orgonică pozitivă (POR - Positive ORgone) sau negativă (DOR - Deadly ORgone, așa cum chiar Reich a denumit-o).
Dar, dacă se amestecă, rezultantul este aproape de zero (și procesul re-începe din nou...).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Toate materialele acționează asupra orgonului prin: atractie, respingere, absorbție sau reflexie.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Va penetra sau va trece prin toate materiile cunoscute.
Toate corpurile cu structură continuă sunt conductori la fel de eficienti. Poate trece 20 de metrii prin metal sau mai mult.
În altă ordine de idei, omenirea a creat materialele sintetice în vremurile noastre contemporane, materiale care pot opri în mare măsură penetrarea Orgonului (adică; a energiei orgonice). Ne gândim aici în primul rând la polimeri.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Are o viteză scăzută de transfer și conductie.
Orgonului îi va lua 20 de secunde sau mai mult să traverseze aprox. 50 de metri de cablu/sîrmă.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Demonstrează o tendintă ascendentă constantă, care urcă vertical.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Nu poate rămâne în oțel sau în apă mai mult de aproximativ o oră, sau -max- câteva ore.
În apa -in schimb- o regasim (desigur in cantitati mult mai mici) și dupa cateva zile.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Radiază la mare distantă.
De la un Generator Orgonic puternic al nostru, circumferinta de radiatie poate ajunge de la cativa cm-i pana la 45-50 de metrii (sau chiar mai mult)!
Oricum, distanta fizică joaca aici un rol secundar, din moment ce energie orgonică (Energia Vitală & Forța Vitală) poate fi transfera la distanțe foarte mari -practic la orice distanță(!) și fără pierdere- cu ajutorul așa numitor 'legături structurale'.
RAD 5 Vezi și 'teoria hiper-spatiului' și a 'legăturilor structurale' elaborată de catre Karl Welz.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala   Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 5; Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare puternice exterioare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), și cu 5 x 3 butoane de setare și suprafață de aderență pt setare din Super Orgonită®

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Urmează legile opticii.
Poate fi refractată printr-o prismă, reflectată de suprafete plane lustruite (de ex; lentile), etc. și poate fi focusata tot cu ajutorul opticii.
Vezi și informatiile despre experiementele lui Karl von Reichenbach despre Forța Odică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se înconjoară singură cu zone sferice alternative de polarităti diferite.
Acest lucru se foloseste la determinarea diametrelor cilindrice și spatierea substanțială a ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este afectată de diferitele forme de viață și vietăți.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Face parte integrantă din mediul de transmisie pentru emoții și perceptie -prin care suntem conectati la cosmos- și cunoaștere și puși în legatură cu tot ce este viu, sub orice formă.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Poate fi concentrată -de obicei- numai într-o cantitate limitată.
La o concentrație maximă și nivel maxim, Energia Orgone se va transforma -în parte- în electricitate, și sub această cale sau formă, va găsi o modalitate de descărcare.
Acest lucru se poate observa usor pe cale vizuală.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice transmit informatii fără a transmite- sau pierde energie și se propagă prin medii fizice fără însă a interactiona cu acestea.
Vezi transmisia transatlantică efectuata -prima data in istorie!- de către Karl Welz.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice nu pot fi ecranate de majoritatea materialelor, dar pot fi oprite de anumite materiale cu un anume tip de structură spiralată.
(Vezi putin mai sus).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Fiecare obiect fizic, viu sau ne-viu, posedă propriul său câmp de Energie Vitală & Forta Vitala Orgone.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Toti magnetii permanenti au propriul lor câmp de Energie Vitală și Forta Vitala Orgon.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală și Forta Vitala Orgone pot fi acumulate și generate ca rezultat al distorsiunii geometriei vidului fizic.
Acest fapt este demonstrat de piramide, cilindrii, triunghiuri plane, etc.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală & Forta Vitala Orgone pot fi ecranate de câmpul Orgonic.
(Vezi puțin mai sus). RAD 2400

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Trece prin toate materialele, dar cu viteze -și intensități- diferite.
Vezi și informatiile despre experiementele lui von Reichenbach despre Forța Odică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Dispozitiv Radionic de Putere RAD 2400 HD | Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala cu Generator Chi, Pranic și Orgonic integrat, cu suprafata de aderenta din Super-Orgonită


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of LifeEnergy and LifeForce (Orgone),
Wilhelm Reich and the Orgone Energy. Wikipedia.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
© Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! ©Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport PERFORMER 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header

Adresă web: energievitala.ro
24.10.2021
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți aici, pe pagina:
»  Home  /  ENERGIA VITALĂ = Forța Vieții, Energia și Puterea Universului > PROPRIETĂȚILE Energiei Vitale & Forței Vitale  »»
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
{{{PLUGIN: comments ('comments-ro');}}}