ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Franz Anton Mesmer: Fluid magnetic (magnetism animal) | Primii acumulatori de Energie Vitală & Forță Vitală ~


F A Mesmer: scurt CV  |  Despre influența planetelor  |  Magnetism animal / Fluid magnetic  |  Mesmerizare / hipnoză  |  Mesmer și primii acumulatori orgonici  |  Echipamente și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Materia este FORȚĂ latentă șiFORȚA este materie liberă, neîncătusată".
Școli ezoterice

  .    
.


Franz Anton Mesmer:
'fluidul magnetic' și 'magnetismul animal'

 
"Mesmerismul", adică hipnoza  |  Legătura- și practica lui Mesmer cu Energia Vitală & Forța Vitală  |  Primii acumulatori de Energie Vitală


Motto
:
Mesmerismul a fost -din punctul de vedere filosofic- cel mai pregnant punct de pornire a tuturor descoperirilor, chiar dacă ea ridica mai multe întrebări decât dădea soluții pe care le rezolva.
Arthur Schopenhauer

Franz Antom Mesmer - fluid magnetic | magnetism animal | mesmerism
Franz Anton Mesmer (Iznang 1734 - Meersburg 1815)


Cu mai mult de 200 de ani în urma, Franz Anton Mesmer, un talentat fizician din Stuttgart, Germania, a studiat și practicat medicina, mai întâi în Viena, apoi s-a mutat la Paris.
A efectuat multiple cercetőri și experimente cu Energia Vitală și Forța Vitală, pe care a numit-o “fluid magnetic", sau "magnetism animal *”.

(Definitie:
Magnetism animal = proprietate a organismelor vii de a emite un fluid magnetic și de a fi influențate de emanații ale astrelor sau de fluidul magnetic al cuiva; ansamblu de procedee terapeutice bazate pe această proprietate. - Din fr. magnétisme, germ. Magnetismus).

.

* Notă redactor (ALeX S D):
termenul "animal" sau "animalic", să nu inducă pe nimeni în eroare; el folosea acest termen derivat din latinul "animus", care înseamna "suflet", "viață", " minte", "judecată", și "respirație", "curaj", sau "îndrăzneală", tocmai pt a evidenția calitatea acestei energii care este proprie tuturor ființelor vii. .


Franz Anton Mesmer
s-a născut la Iznang, într-o localitate situată pe malul lacului Constance, în anul 1734.
După o copilărie petrecută la țară, el pleacă, la vârsta de 18 ani, la colegiul iezuit din Dollingen, unde studiază teologia, apoi trece la filozofie, luându-și doctoratul în 1759, la Ingolstadt.
Face apoi studii de drept, consacrându-se în același timp unor discipline în parte interzise (alchimia, astrologia și alte științe oculte).
Urmează, în fine, cursuri la Școala de medicină din Viena, capitala Austriei.

El a devenit fascinat de Părintele Glassner, un preot romano-catolic elvețian, cunoscut ca tămăduitor prin credință.
După ce a studiat vindecările aparent miraculoase reușite de Glassner, Mesmer a concluzionat că vindecarea se facea prin ceea ce el a denumit "magnetism a nmalic".
Mesmer considera că în ființele vii existau "fluide magnetice" invizibile, iar dacă acest flux magnetic invizibil este deranjat, ar putea apărea bolile.
El a stabilit că Glassner corecta fluxurile magnetice blocate, prin obtinerea unui "rapport" (cuvânt francez traductibil prin "armonie", "cod" sau "conexiune") cu pacienții sai.

Franz Anton Mesmer La 27 mai 1766, obține diploma de doctor în medicină cu teza "De planetarum influxu" ("Despre influența planetelor"), prin care aducea în discuție problema influențelor exercitate de corpurile cerești asupra corpului uman, prin intermediul unei energii -denumit de el- "magnetism animal" (sau "fluid magnetic"), și care îi aduce un elogiu măgulitor din partea maestrului său Van Swieten.
Doctoratul, conținea dezbateri și despre influența Lunii și a planetelor asupra organismului uman și asupra bolilor.
Acest lucru nu a fost "astrologie medicală", cu toate acestea, -însă- bazându-se în mare măsură pe teoria lui Isaac Newton.

Mesmer bănuia existenta unei esențe vitale, a unui fluid universal, care umple toate spațiile, circulând între om și Univers, fiind de aceeași natură și "substanță" ca și acela care -invizibil- leagă magneții între ei.

Totodată, Mesmer credea că anumite boli ale corpul uman ar putea fi datorate și de către mișcările- și interactiunii Soarelui și a Lunii.

Aparent, Mesmer plagiza teza sa de doctorat dintr-o o lucrare a lui Richard Mead (1673-1754), un medic eminent englez, fiind și prietenul lui Sir Isaac Newton, "De Imperio Solis ac Lunae in Corpora Humana et Morbis inde Oriundis" ("Influenta Soarelui și a Lunii asupra corpului uman și a bolilor care recurg din acesta"), aparut in anul 1704.
Cu toate acestea, în timpul lui Mesmer, tezele de doctorat, nu trebuiau să fie "originale".

Curând, după primirea diplomei, Mesmer s-a căsătorit cu Maria Anna von Posch, o văduvă bogată, stabilindu-se ca medic la Viena, unde, el se instaleazăa într-o casa mare cu o curte imensă, petrecând destul de mult timp și în aer liber.
În ciuda cheltuielilor nebunesti -patronând artele- ale soției sale, de care se va desparti în curând, Mesmer nu duce deloc lipsă de bani.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


În 1768, Mesmer facilitează un concert al lui Mozart chiar în conacul său.
Mesmer și celebrul sau prieten, renumitul compozitor Wolfgang Amadeus Mozart -care dă mai multe concerte la Viena- fac parte din aceeași lojă masonică.
În timpul concertelor și spectacolelor, Mesmer observă efectele euforizante ale muzicii lui Mozart asupra audienței- și asistentei. Îsi va aminti de acest lucru în curând, când își va începe practicile sale de "mesmerizare" ("hipnoterapie").

Franz Anton Mesmer În 1772, Mesmer a început să dezvolte mai multe metode terapeutice pentru tratarea "blocajelor de magnetism animalic", (dintre care pot fi amintite; utilizarea muzicii eterice pentru hipnotizarea pacienților și ședințele intime de terapie de grup), și începe să folosească magnetismul în tratamentele pe care le aplică bolnavilor săi.

La aceasta dată însă, Mesmer nu pare să aibă o teorie unitară.
A reținut lecția lui Newton (atracția universală), ipotezele lui Paracelsus privind microcosmosul și macrocosmosul, tot ceea ce se referă, mai mult sau mai puțin, la noțiunea de "fluid" sau de "spirit universal" în opera lui Fludd, Van Helmont și -în fine- urmându-l pe astronomul Hell, el așeza- și practica punerea de magneți pe corpul pacienților săi.

În ciuda erorilor evidente în teoriile știintifice ale lui Mesmer, procesul său de mesmerism (denumirea sub care a devenit cunoscută metoda sa), a produs pacienților săi stări hipnotice, care au avut o influență extraordinară asupra bolilor lor -nu numai- de natură fizică, ci și psihică.

Popularitatea sa a crescut, dar -după un timp- când ideile sale n-au mai avut succes, Consiliul Medical din Viena declarându-l 'șarlatan', fiind acuzat de "practici șarlatănești", a fost expulzat din facultate, Mesmer, în 1778, a părăsit Viena, îndreptându-se către Vest, și optând pentru mediul mult mai liberal al Parisului, stabilindu-se acolo.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Când ajunge la Paris -în luna februarie a anului 1778-, Franz Anton Mesmer are deja 44 de ani.
El impune prin carismă și prestanța sa.

În curând, lumea bună din Paris se îmbulzește în piața Vendome, în jurul casei sale, pt a fi părtaș la tratamentele și ședințele sale excentrice.
La început, el trata țăranii alături de aristocrații bogați, și a câștigat numeroși discipoli.

În 1778, el declara în capitala Franței că, în organismul uman exista un "fluid magnetic" care poate influența -și de la distanță- alți indivizi.

MesmerFA În 1779 a apărut o carte monumentală, "Memoriu despre descoperirea magnetismului animal (Mémoire sur la découverte du magnetisme animal)", în care avansa teoria existenței unei "influențe tacite" între corpurile cerești, pământ și corpurile animate.
Autorul ei -maestrul Mesmer- afirmă în -exact- 27 de propoziții, care au devenit în curând Biblia magnetizorilor, că a descoperit existența unui nou element fizic, "magnetismul animal", apropiat și -totusi- distinct de electricitate și de magnetism.

Mesmer ajunge la concluzia că "magnetismul animal" nu este altceva decât un al "șaselea simț", artificial, "care nu mai poate fi definit ca și cele cinci simțuri obișnuite.
El "trebuie să fie simțit pentru a fi înteles".

Astfel, agentul universal ar fi fost un fluid care, "insinuat în nervi", ar conferi corpului omenesc proprietățti asemănătoare celor ale magnetului.
Iar prin simpla dirijare a acestui fluid -după o anumită metodă-, s-ar putea corecta- și vindeca imediat toate bolile.

După părerea sa, pacientul înregistra magnetismul numai în zonele în care armonia era deranjată.
Mesmer a fost puternic influețtat în activitatea sa de teoriile și practicile magiei, ale magnetismului și ale fluidismului în general.

Mesmer susținea că problemele de sănătate sunt determinate de blocaje care impiedica "fluidul vital" să ajungă în fiecare ungher al organismului, iar magnetismul era o forță capabilă să corecteze aceste dezechilibre.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Franz Anton Mesmer
susținea că "magnetismul" este o forță vie universală și trata pacienții săi -cu o largă varietate de boli- cu magneți (o terapie încă folosită și astăzi, în vremurile noastre).
El a crezut și susținut, că o forță (vitală) pe care a numit-o "magnetism animal" există în corpul uman și poate fi direcționată către alte organisme și alte corpuri umane.

Inițial, Mesmer afirma că prin utilizarea magneților putea îndepărta aceste blocaje și putea restabili fluxul vital.
Până la urmă, a ajuns să spună, că el personal, putea să se lipsească de magneți atunci când efectua tratamentele cu pricina, deoarece era unul dintre puținii care posedau ceea ce el numea "magnetism animal" -adică, acele capacități de vindecare biomagnetice.

Descoperă, că magnetismul poate să se transfere și la alte corpuri, la- și prin tije de fier, sau la- și în apă, de exemplu.

Mesmer a pus la punct un întreg arsenal de ritualuri de vindecare, garnisite cu incantații, muzică, un iluminat special gândit și proiectat, precum și diverse obiecte de recuzită scenică.
În această ambianță stranie și ametitoare, el efectua "pase magnetice" deasupra corpului pacientului, dirijând, -chipurile-, fluidul vital și acționand ca un conductor pentru forțele Universului, astfel încât acestea să-și găsească drumul prin corpul pacientului, pentru a-l vindeca.
La un moment dat, unii pacienți aveau o așa-numită 'criză magnetică', echivalentă unei înrăutățiri temporare, doar de scurtă durată a manifestării bolii, urmată apoi de o îmbunătățire rapidă și de vindecare.

Desigur, pacienții au reacționat violent când Mesmer și-a direcționat energia sa către ei, prin degetul său arătător, până când curgerea de "curent nervos" s-a asociat cu "hipnoza" și s-a deconectat de la "magnetismul animal" sau alte noțiuni date forței vieții (ca și "fluid magnetic", dar ideile lui Mesmer au supraviețuit și în teoriile moderne holistice.

Astfel; numele lui Mesmer este strâns legat și de hipnoză, adică; "mesmerizare".

Mesmer a început să-și trateze pacienții cu ajutorul "paselor" energetice, instalându-i într-un bazin din lemn, din care ieșeau niște tije de fier, și unde îi pune să se țină de mână.
Faimosul "fluid" care lua nastere prin acest procedeu provoca, se pare, anumite crize convulsive, care aveau rolul de a vindeca diferite boli de care sufereau pacienții.

El a fost întâiul om de pe pamânt care a demonstrat că, prin contact personal, prin atingerea cu degetele, prin masaje, prin privire, prin simpla prezență, prin vorbă, prin muzica executată de el, era în stare să vindece orice stare nevrotică.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Franz Anton Mesmer
este considerat -și chiar este- părintele hipnozei moderne.

El a reușit inducerea hipnozei prin așa-numitele "pase bioenergetice".
Tot el sustinea că orice corp viu degajă o cantitate de energie de tip magnetic, iar aceasta poate fi folosită la vindecarea multor maladii.
Și astăzi, pasele bioenergetice reprezintă principala tehnică de inducere a halucinației hipnotice.

Iată tehnica "mângâierilor" lui Mesmer (adică; "mesmerizarea"):
"Acestre mângâieri se exercită la o distanță de cca cinci centimetri față de trupul subiectului, fără însă a-l atinge, iar sensul este de la cap spre picioare. Veți fi surprinși de eficacitatea acestei metode".

Mesmer
Mesmer și primul acumulator de fluid magnetic (energie- și forță vitală)

Cu o baghetă din fier în mână și îmbrăcat într-un halat de mătase, Mesmer iși oficia ședințele de tratament precum iluzioniștii de azi, însoțit de nelipsitele asistente (niște fete draguțe, arătoase și frumoase).

Pe fundal, în surdină, un cântec de pian.
(Vă mai amintiți când am scos în evidență concertul dat de Mozart în conacul lui Mesmer?)
În mijlocul unei încăperi semiluminate era așezat un recipient (un bazin din lemn) din care se ițeau niște tije de fier; în jurul lui se îngrămădeau bolnavii: cei din primul rând aflandu-se în contact direct cu tijele de fier, ceilalți ținându-i pe primii de mână sau agațti de o frânghie udă / umedă, pentru ca fluidul vindecător să se poată propaga.

Conform mărturiilor epocii, bolnavii reacționau relativ rapid; începeau să tremure și să scâncească, apoi cădeau în convulsii.
"Tratamentul" venea la final, când zăceau toți extenuați, și consta în atingeri și 'pase magnetice'.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Iată cum relateaza Julien Tondriau (un scriitor ocultist) la acea dată despre metoda de vindecare al lui Mesmer:
"Melodiile acompaniate de clavecin oferă întregii ceremonii fondul sonor propice magnetismului.
Îmbracat într-o somptuoasă robă de matase liliachie, Mesmer înaintează măiestuos. Plasându-se în mijlocul bolnavilor, el îi privește încet, autoritar, mișcând o baghetă de fier.
Majoritatea pacientilor săi intră în transă, în timp ce Maestrul se retrage" ().

Franz Anton Mesmer
Mesmer și celebrele sale ședinte de terapie hipnotică în jurul primului acumulator de energie vitală și forta vitala (fluid magnetic, magnetism animal)

Afecțiunile cu care F. A. Mesmer se confrunta -și pe care încerca să le vindece-, sunt deosebit de frecvente către sfârșitul secolului al XVIII-lea: obturații, spasme, convulsii, etc.
Și în aceste cazuri, medicul vienez obține cele mai bune rezultate.

Criticat de către medicii contemporani, Mesmer -cu terapiile sale și cu rezultatele obținute în urma lor- trece în ochii maselor drept erou.
Explicația sa este, totusi, mai simplă și mai modestă.
"Armonia perfectă a tuturor organelor noastre și a functiilor lor constituie sănătatea, afirmă Mesmer. Boala nu este decât alterarea acestei armonii."

Se pune problema de a restabili, prin pase sau prin alte mijloace, armonia distrusă.

Cum a ajuns Mesmer la o asemenea afirmatie care va șoca academiile și întregul corp medical?
Greu de explicat, dar tratamentele lui cu "fluidul magnetic" și cu "magnetismul animal" erau -chiar dacă stranii- dar eficace în contracararea unor boli, mai ales psihice.

În orice caz, se apară cu multă vehemență împotriva acuzațiilor că ar vindeca prin mijloace supranaturale.
Este începutul neîntelegerii între știinta clasica și "magnetismul său animal", care îl va urmări pe Mesmer toată viața.

Mesmer nu numai susținea, dar și credea cu tărie în teoria lui bioenergetică a "magnetismului animal".

. .

* Notă redactor (ALeX S D):
termenul "animal" sau "animalic", să nu inducă pe nimeni în eroare; el folosea acest termen derivat din latinul "animus", care înseamna "suflet", "viață", " minte", "judecată", și "respirație", "curaj", sau "îndrăzneală", tocmai pt a evidenția calitatea acestei energii care este proprie tuturor ființelor vii. .

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Convins că a descoperit o energie- și forță curativă extraordinară, Mesmer se adresează academicienilor din mai multe țări, cerând recunoașterea meritelor sale.

Mesmer a dorit recunoașterea oficială pentru descoperirile sale, el considerându-se mai mult fizician decât medic.
El s-a adresat Academiei Regale de Științe, apoi Societatii Regale de Medicina, mai apoi Facultatii de Medicină, fiind însă respins de toți.

Franz Anton Mesmer În 1784, Regele Frantei, Ludovic al XVI-lea, dând curs -și- cererii sale, dar și oponenților lui, instituie o comisie regală alcătuita din cei mai iluștri oameni de știință ai vremii -printre alții- Benjamin Franklin, pe atunci ambasador al Statelor Unite în Franța, chimistul Antoine Laurent de Lavoisier, și alții.

Printre membri, erau și alți oameni de știință; chimistul Antoine Laurent de Lavoisier, Jean d'Arcet: medic și chimist, Charles-Louis Ballin: profesor de fiziologie, patologie, și farmacologie, Michel-Joseph Majault: medic, primarul Parisului, astronomul Jean Bailly, Gabriel de Bory: geograf, fostul guvernator al San Domingo, dr. Joseph Guillotin; medic (după care este numita ghilotina, deși nu el a inventat-o, ci numai a promovat o metodă mai 'umană' de executie a celor condamnati la moarte), și -așa cum am mai amintit- Benjamin Franklin, ambasadorul al Statelor Unite în Franța.
(În mod ironic, atât Lavoisier și Bailly au murit decapitați de dispozitivul numit după Dr. Guillotin).

Din cauza sănătății precare a lui Franklin, comisia a efectuat testele și investigațiile lor la reședința lui Franklin în Passy.
Mesmer a încercat să se distanțeze de procedură prin trimiterea unui asociat, Dr. Charles Deslon, în locul lui.
A fost un truc inteligent, deoarece în cazul în care Deslon eșua, Mesmer putea da vina pe asistentul lui.

Tot în lumina celor prezentate puțin mai sus, dar într-o altă înterpretare, ascensiunea lui Mesmer, care devenit o figură de notorietate publică în urma unor presupuse vindecări miraculoase, și deranjând mai multa "lume bună" pe la acea data, fiind vorba mai ales de "distinșii" săi colegi medici, chiar la cererea lui Ludovic al XVI-lea (într-o alta versiune, a reginei Marie Antoinette - la rugămintea prietenei sale, Ducesa de Chaulnes, ea fiind pacienta lui Mesmer), el a fost luat "în colimator" de savanții vremii.

În cele din urmă, Ludovic a ordonat o anchetă 'științifică', condusă de savanți -renumiți- ai vremii, pentru a afla dacă Mesmer descoperise într-adevăr existența vreunui "fluid vital" încă necunoscut științei.

Regele a desemnat un comitet de medici și oameni de știință pentru a investiga munca sa; din comisie -așa cum aminteam- făceau parte -prinre alții- omul de stat și inventatorul american Benjamin Franklin și chimistul francez Antoine-Laurent Lavoisier.
S-a format deci o comisie din reprezentanți ai Academiei franceze de Științe și ai Facultatii de Medicină, care a analizat cazul și a ajuns la concluzia că -contrar afirmațiilor lui Mesmer- nu era vorba de vreun "fluid magnetic" vindecător, și de nici un fel de "magnetism".
(Paranormalul -evident- nu intra încă în ecuație).

Comisia a raportat că Mesmer nu putea să-și susțină afirmațiile științifice, -fiind chiar ridicularizat-, iar cabinetul său medical a început să aibă din ce în ce mai puțini pacienți.
În același timp, a fost numită și o comisie alcătuită din medici.
Scopul principal al anchetei era sa stabilească dacă exista într-adevar "fluidul bioenergetic" pretins de Mesmer.

Membrii comisiei regale au ajuns la concluzia că nimic nu probează existenta acestei (bio)energii magnetice și au dat o definiție -corectă hipnozei-: halucinație.

Rezultatele anchetei - care a conchis că era vorba doar despre imaginatie și autosugestie - nu i-au fost favorabile magnetizatorului, astfel încât magnetizatorul Mesmer - pe vremuri ridicat în slăvi- este discreditat, fiind în final expus oprobiului public.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

In 1778, Mesmer, a părăsit Parisul și a mai colindat câțiva ani prin Europa, fără a mai fi luat, însă, în serios.
Deși comitetul care l-a "investigat", Franklin și colegii săi, au incercat ca să discrediteze practicile lui Mesmer și teoriile sale despre "fluidul magnetic" și "magnetismul animal", "mesmerism-ul" a continuat să fie practicat în continuare încă un alt secol, având o revenire accentuata în Anglia, în timpul perioadei victoriene târzii.

In 1803 ilustrul Dr.-ul Mesmer a fost invitat să se întoarcă la Paris, dar el a refuzat această ofertă.
In 1812, mai multe scrisori din Germania l-au asigurat, că regele Prusiei și Academia Germană, sunt pregătite pentru a-i da onoarea și respectul pe care Franța i-a refuzat-o. Însă și aceste invitații au fost respinse de Mesmer.

Mormantul lui Franz Anton Mesmer Tot ce a vrut el, în acel timp, a fost un loc liniștit unde își putea continua munca lui de o viață, făcându-l și mai utilă urmașilor lui, și tuturor celor care îl vor urma.

A decedat aici, in 1815 (mormântu-i fiind în cimitirul din Meersburg / Swabia, în prezent Germania).

În anul 1814 abatele Faria (un călugăr de origine portugheză / lusitan) care progresa și el, la rându-i, hipnotismul, sau "somnul lucid", cum el îl denumea, cunoștea munca lui Mesmer, însă nega teoria "fluidului magnetic". El sugera, că fenomenul descris de Mesmer, nu era din cauza "magnetismului animal", ci de fapt se datora sugestiilor utilizate și folosite de-alungul ședințelor. 
Cu toate acestea, popularitatea lui Mesmer era atât de mare și atât de bine stabilită deja, că ipoteza abatelui a fost curând dat uitarii.

Vezi și pagina "Franz Bardon: Despre 'Magnetismul animal' / Frabato".


Munca și practica lui Mesmer, în timpul vieții sale, și chiar după moartea sa, a fost denignată, dar, totuși, teoriile și doctrinele sale au început ca să se răspândească.

În ciuda excentrcității tehnicilor sale, F A Mesmer este considerat un inovator major al terapiei prin hipnoză și de asemenea unul dintre primii medici vestici care a tratat fără repercusiuni, maladiile psihosomatice și dezechilibrele nervoase.

Nimic nu dovedește că el a fost un șarlatan, se pare că el a crezut într-adevăr în teoria sa, cu toate că a fost determinat ca să o și transforme în bani: cerea- și încasa bani pt folosirea bazinelor sale de fluid magnetic și magnetism animal (adică; a acumulatorilor de forță vitală) și a scos o mică avere din Societatea de Armonie Universala (Société de l'Harmonie Universelle) care -în schimb- avea proprietate exclusiva asupra teoriilor și a "secretelor" sale.

Dacă el a fost, sau nu, un șarlatan, un showman, sau un credincios adevărat în practicile sale proprii, Franz Anton Mesmer este creditat ca fiind părintele hipnozei, și unul dintre cei mai mari- și mai însemnate personaje a psihoterapiei moderne.

Contrar credinței multora -dându-i tot respectul nostru, și fără să diminuam cât de puțin meritele marelui om de știință, a dr-ul Wilhelm Reich, noi pe el -pe Franz Anton Mesmer- îl credităm a fi inventatorul primului acumulator de energie vitală și forță vitală universală.


Sursă:
Karl Hans Welz: Franz Anton Mesmer, a pioneer of LifeForce (Orgone) Technology.
Wikipedia (en): Mesmer; a biography. Anton Mesmer: Magnetic Fluid, etc.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea și adaptarea: Alex Șandor, © 1998-1999, 2001-2003, 2007, 2007-2024. Toate drepturile rezervate ! © Copyright.

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Cu un flux continuu și puternic de Energie & Forță Vitală generată- și degajată de Echipamentul Dvs., vă veți simții ca și când Universul este de partea Dvs.!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Viitorul nostru poate fi în întregime controlat de noi. El nu depinde în niciun caz de capriciile unei puteri exterioare nesigure.”
Charles F. Haanel

  .    


Energia Vitală
= Forța Vieții
chi / qi, kí / khí, prana, mana, fluid magnetic, vril, od, orgon / orgone, etc.

Există o energie unică și atotputernică din care toate au emanat, o forță mistică invizibilă -și, de multe ori, pentru mulți; insesizabilă conștient- care este omniprezentă, transcendentală și creativă, dătătoare de viață și vitalitate, o forță eternă infinită și inestimabilă, impregnând și învăluind tot ceea ce există, a existat și va exista vreodată, înconjurându-ne în permanență, și care ne asigură -printre altele- sănătatea fizică, psihică și mentală, dezvoltarea personală -atât spirituală cât și materială-, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea, și fără de care nimic nu ar putea exista: Energia Vitală & Forța Vitală.Energiile Cosmosului


Energia Vitală
& Forța Vitală

[chi, prana, od, vril, orgon, sau bio-energie -cum mai este numită-], poate fi utilizată și folosită în orice activitate dorită.
Cei care posedă în abundență din această energie subtilă, cei care știu cum să-o utilizeze și cei care îl folosesc -conștient!- (afirmă practic toți acei 'profesionisti deștepți') sunt mai sănătoși, mai fericiti și mai impliniti în viață, pot să-și atingă țelurile mai repede și mai usor.


Ei...

Echipamentele noastre generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

RAD 2400 HD generează-, emit- și transmit -încontinuu și neîncetat- la orice distanță!- această energie și forță pozitivă și creativă, care poate fi preluată, folosită și utilizată -conștient!- în toate domeniile și activitățile dorite și vroite !

Folosiți-o în ajutorul- și avantajul Dvs., și al celor dragi, și utilizați-o pt a beneficia de toate avantajele oferite!


Pe aceste pagini, încercăm ca să vă înmânăm acele informații importante -și esențiale!-, cu ajutorul cărora veți putea seta, programa și fixa 'trend'-urile dorite, să preluați- și să folosiți -conștient!- cantitatea- și fluxul de Energie Vitală & Forță Vitală generată din- și emanată de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală (predată și preluață de accesoriile de Energie Vitală speciale), ca să obțineți -până la urmă- tot ceea ce ați programat și manifestat, și ca acele 'trend-uri' programate să apară și în "lumea reală(? ;-))"/ adică; cea fizică, în viața de toate zilele.


Țineți minte un lucru esențial: fără un flux continuu și puternic de Energie Vitală & Forță Vitală, procesul de manifestare poate fi -în mod periculos- serios amenințat și periclitat!

  Tocmai -și- de aceea: Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forță Vitală reprezintă soluția ideală!


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții De ce ați medita- și de ce ați sta ore întregi în diferite poziții întortocheate, când vă puteți încărca cu Energie Vitală și Forță Vitală mult mai repede, mai sigur și mai comod(!) cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală?
Energie Vitală & Forță Vitală Universală pt oameni grăbiți, dar deștepți !     ;-))


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”În acest mod se va rezolva orice aparentă ratare: dacă îţi păstrezi credinţa şi scopul, dacă ai recunoştinţa şi faci, în fiecare zi, tot ce poate fi făcut în acea zi, realizând fiecare acţiune într-o manieră de succes.”
Wallace D. Wattles

  ~    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  adaptor  +  legătură / legături structurale  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi (Chi Card de Vitalitate)

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Bunurile sunt deja importate din SUA în UE (Uniunea Europeană), taxele vamale și TVA-ul aferent plătite, deci nu sunt costuri suplimentare!
Prețurile nu conțin costul de transport din Depozitul Central UE către beneficiar.
Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!) la un curs de schimb mai mult decât avantajos !
Prețurile se pot schimba fără anunț prealabil!

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

JU 99 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental
JU 99 CE
269 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!

JU 1000 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental & Mind Trainer
JU 1000 CE
529 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PCHD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd
1439 USD  1369 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

PCHD + Program Radionic de Manifestare

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd + mp
1538 USD  1469 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
UNIC! Doar la noi!
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2799 USD  2639 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2001 DL

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 1000

Dispozitiv Radionic de Putere
RAD 1000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON   + cost transport
[ Adaptor inclus ]

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5S

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
UNIC! Doar la noi!
rad5s
$4399  3999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
.


În prezent; 6 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 100 USD: 16 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Comenzi -în țară- până la 101-300 USD: 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 301 USD până la 600 USD: 29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 601 USD până la 1000 USD: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Pentru comenzi în țară peste 1000 USD - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.


TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
59 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
.


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBTBH Potency Power Booster

Intensificator special de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
pbtbh
Manufacturare sistată !

Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu

.
 Accesorii 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); pentru alimentarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
(Costul de transport nu este inclus în preț)

Adaptor 300 mA
15 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 500 mA
Preț: 20 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 1000 mA / 1A
25 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

. .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
.


Program Radionic de Manifestare -Full-

manifestation program - marketing success
399 USD 299 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice- ale 'Alfabetului Dorințelor'.
Se pot comanda -desigur- adițional -și ulterior- și alte' Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-' la alegere (!)
.


Program Radionic de Manifestare -Total-

manifestation program - marketing success
459 USD 369 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice-, background-uri și frecvențe specifice speciale incluse!
Bonus: acum, jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    


Programe Radionice de Manifestare

Acum, cu -10% discount !
manifestation program
Abrevieri: PRM: Program Radionic de Manifestare | PS: Pachet simbol | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dynamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbalah & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Contact...
  .    
Sursă + modulator de Energie Vitală pt diferite 'Trend'-uri!
Oportunitate unică excelentă (doar acum) !
Chi-Card  +  program manifestare
hellblau | Chi Card Card Chi de Vitalitate #12 personalizat (activ și 12 luni, tip HD)  +  Program Radionic de MANIFESTARE (TipTop/Clasic) rulat pe PC-uri (incluzând pachetul de simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor'):
 $468   $369 (!) USD ($), sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Clic pe imaginea PayPal- pt a comanda!

.
.


Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite (PC & MAC)

Manifestation Ultimate Lite
126,99  99 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 3 poziții de setare și cu primele 10 simboluri (Gain Favors, Friendship, Charisma, Excellent Teamwork, Self Trust, Find a Good Job, Helps with Completion, Balance & Harmony, Stress Relief, Energy) incluse din pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire): Alfabetul Dorințelor.
Suportul tehnic NU este inclus în preț! Contactați-ne înainte de a comanda!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Manifestation Ultimate Pro
369 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 44 de poziții de setare și cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a comanda!
  .    


Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE'
pt PC și MAC

Acum, cu -10% discount !
Ultimate LITE
Abrevieri: PRMUL: Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE' | PS: Pachet simbol | F10: First 10 (Primele 10 simboluri) | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dznamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbala & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
Contact...
. .


Program Radionic Super-ManifestareX™

Program Radionic Super-Manifestare
499 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a-l comanda!
. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.


Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
79 USD / pachet  |  89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Ambele pachete: 168   139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
~


:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Aqua Optimizer: Legaturi Structurale  Accesorii
ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

  Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -downloadabile-

Pot fi folosite ca și 'modulatori' (virtuali) ai Energiei- și Forței Vitale Universale (Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.) și pentru modularea cu un Trend specific anume a Energiei Vitale & Forței Vitale

Informațiile referitoare la descărcare / downloadare vor fi trimise în max. 48 de ore după efectuarea achiziției într-un email separat!
Prețuri sunt exprimate in USD ($ Dolari americani), dar comenzile pot fi achitate -desigur- în € (Euro) sau RON (folosind rata de schimb avantajoasă PayPal!)


Simboluri Noul Pachet de simboluri
'Alfabetul Dorințelor'

simboluri magice
79 USD / pachet (48 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul Clasic
'Alfabetul Dorințelor'

1AOD AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice 1aod1.AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice
69 USD / pachet (30 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice Pachete de simboluri din pachetul 'Alfabetul Dorințelor' -
Noile pachete și/sau cele Classice


Simboluri 'Eliminare stress / Energizare'
simboluri Sigilii-, simboluri magice
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul de Filtre- și Simboluri 'Sex'
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice simboluri și grimoir-uri magice ©Lilith
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Învățare rapidă & creșterea inteligenței'
Invatare rapida Invatare rapida
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Afaceri / Bani '
Afaceri | Business & Money Business & Money
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Legal'
Pachetul 'Legal' Pachetul "Legal"
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Deprinderi-, comportamente- și abilități'
Sigilii-, filtre- si simboluri magice Sigilii
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Noroc'
Pt a induce și favoriza norocul Dvs. in viata / (GamblingPack)
simbol simboluri
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Protecție'
Protecție impotriva atacurilor energetice psihice sau magice
Protectie
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

simboluri magice 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 8 pachete clasice
Alfabetul Dorințelor (30), Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare.
312 €  239 USD

Accesorii 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 9 pachete noi
Alfabetul Dorințelor, Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare, Protecție energetică.
391 €  299 USD

Simboluri Pachet de simboluri și icoane

'Alfabetul Succesului'
(56)
Alfabetul Succesului
Accesorii 89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Creativitate' (11)
Pachetul de simboluri și icoane pt 'Creativitate'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Controlul greutății / Slăbire | Fitness' (28)
Icoane 'Controlul greutatii / Fitness'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Feng Shui'
Chi Feng Shui Dinamic
Pachetul 'Feng Shui'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Chakre'
simboluri magice :: 7chakre
Accesorii 14 USD  9 USD / pachet
sau, echivalentul în RON

Simboluri Pachetul 'I-Ching'
(I-Ching)
I-Ching
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Tarot'
(în poziție normală și inversă)
[ potir, sabie, baghetă/baston ]

rune-talisman ::
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Rune / Rhune'
rune-talisman
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astrologic ADM'
Manifestare Astro-Dinamică
Pachetul 'Astrologic'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astro-Set'
Pachetul AstroSet
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Semne zodiacale'
(Zodiace)
Semne zodiacale
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul Astrologic 'Planete'
Pachetul 'Planete'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Spiritele Cristalelor'
quartz
Accesorii 29 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Pachete de filtre-, sigilii-, simboluri- și grimoire-uri magice


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Magia Sacră a lui Abramelin
Abramelin
Accesorii 10 USD / pachet / capitol (20 de pachete)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Grimoir-ul Dr-ului Faustus
Grimoirul Dr. Faustus
Accesorii 69 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Kabhala / Kabbala
Kabhala / Kabbala
Accesorii 19 USD/ pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Talismane Shinto
Talismane Shinto
Accesorii 79 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Vudu / Woodoo
Vudu / Woodoo
Accesorii 9 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiArhangeli, Demoni, Spirite planetare
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiLemegeton
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiGrimorium Verum
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDeviltraps
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTarot Infernal
69 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiZei germanici
29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiSimboluri gnostice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDestructive Urbain
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiÎnțeleptul piramidelor
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTalismane ebraice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

Disponibil ca și download-uri zippate (în format .mp3 SAU .waw). Informațiile despre download vor fi trimise într-un email separat în max 48 de ore după achiziționare.

. .


Mental / Mind

Frecvențe
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Dragoste / Love Magic

Special Frequency CD's | Chi energy CD
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Fitness / Aerobic
Controlul greutății

Special Frequencies | freq
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .

Frecvențe specifice speciale

Recomandat pentru a fi utilizat împreună cu ORICARE Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală Universală sau cu unul dintre Programele Radionice de Manifestare (Programul Clasic de Manifestare și Programul Radionic de Super Manifestare X în format .wav sau Manifestation Ultimate în format .mp3).
Toate cele 3: Mental + Love + Fitness
57  49 USD
  sau echivalentul în RON


Alte sunete și frecvențe specifice speciale

Descărcare digitală!
Informațiile despre descărcare (download) vor fi trimise într-un email separat, după cumpărare, în maxim 48 de ore!


energie vitală Chakre / Chakra Sounds: 59 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(BaseChakraMuladhara, BrowChakraAjna, chakra_balance, ChakraBalancing, CrownChakra, CrownChakraSahasrara, DiaphragmChakra, Hara, HaraCenter, HeartChakra, HeartChakraAnahata, Kundalini, MidChakra, NavelChakra, PolarityChakra, PsychicCenterChakra, RootChakra, SacralChakraSvadhisthana, SolarPlexus, TantraYoga, ThirdEyeChakra, ThroatChakra, ThroatChakraVisuddha, ThymusChakra, TranspersonalChakra)

energie vitală Interacțiuni / Interaction: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(ConflictResolution, EffectiveSpeech, Seduction, Sex586, SexualityEnhanced)

energie vitală Mental / Mind: 79 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(AcceleratedLearning, AgainstAngerIrritability, AlertFocusing, AntiJetLag, AntiMindControl, AstralProjection, AstralProjection2, AudioVisualStimulation, BrainHemispheresCoordination.mp3 Centering, Clairvoyance, ConcentrationOnTasks, ControlOfRightDirection, CosmicConsciousness, Creativity, Creativity2, DecisionMaking, DeeperSleep, FullAlertness, GamblingESP, ImposeSubconsciousCommands, ImproveMemory, ImproveReadingAndSpelling, ImproveStressTolerance, InformationProcessing, InnerAwareness, InnerGuidance, Intelligence, Intuition, Learning, LongTermMemoryStimulation, LoveOfLife, LucidDreamsMeditation, Meditation, MentalAsltralProjection, MentalClarity, MentalStability, OverallView, ProblemSolving, ReduceAnger, ReduceFear, RelaxedAlertness, SolveDifficultProblems, ThirdEyeOpening, TotalKnowing, Transcendence)

energie vitală Minerale / Minerals: 29 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Calcium, Chromium, Copper, CrystalResonator, Iodine, Iron, Manganese, Phosphorus, Potassium, Selenium, WaterResonance, Zinc)

energie vitală Bani / Money: 9 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Money1, Money2, Money3, Money4)

energie vitală Psihic / Psychic: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Psychic1, Psychic2)

energie vitală Rune / Runes: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON / octave
12 Octave: (01FA, 02UR, 03THORN, 04OS, 05RIT, 06KA, 07HAGAL, 08NOD, 09IS, 10AR, 11SIG, 13BAR, 14LAF, 15MAN, 16YR, 17EH, 18GIBOR)

Rune: Toate cele 12 octave   228 199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

energie vitală Tonuri runice / Rune tones: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(rune_tone_1, rune_tone_2)

energie vitală Sporturi / Sports: 39 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(GeneralPurpose, AgainstFatigue, AgainstMuscleSpasms, AggressionConfidence, ArmsAndShoulders, Back, IncreasedReactionTime, IntelligenceEnhancement, MindBodyUnity, OrganMuscleResonance, OverallBalance, Precision, Recovery, Rejuvenation, RELA, RelaxedAlert, RelaxedStates, SchumannResonance, SoundSleep, StaminaEndurance, StrengthOfArms, StressReduction, SubconsciousCommands, UnityRegeneration, UniversalWellBeing, Vitality, VITALITY_1, VitalityBalance)

energie vitală Controlul greutății - slăbire / Weight Loss: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(accelerated_learning, against_mindcontrol, attitude_behavior_change, balance, balancing_well_being, cell_regeneration, creativity_planning, endorphin_imp, endorphin_sin, energy_activity, energy_alertness_vigor, energy_overcome_fatigue, fitness_training, mood_elevator, physical_vigor, problem_solving, self_confidence, stress_reduction)

.

Chi Card-uri de Vitalitate, personalizate

Flux continuu de Energie pt vitalitatea, protecția energetică și pt succesul Dvs.!


  .    
~
. ~
Accesoriu special de Energie Vitală Universală:
Energie și vitalitate atât pt Dvs., pt familia și prietenii Dvs., cât și pt toți cei dragi!

new
Card Chi
de Vitalitate personalizat go

Flux continuu de Forță- și Energie Vitală în buzunarul sau portofelul Dvs., -iar acum- și pe calculatorul și/sau telefonul Dvs. mobil!
Sursa cea mai ieftină, și cea mai ușoară și mai la îndemână modalitate de a vă aproviziona -în continuu și neîncetat- cu Energie Vitală și Forță a Vieții (chi / qi, prana, energie orgonică) pură și benefică.
Chi-Card
Validitate: 3, 6, 9, 12, 24, 36 luni | Putere: ST, DL, HD. Mai multe informații...
Acum -pentru o perioadă limitată de timp, doar în această lună- cu -10% Discount!
Taxă activare (azi) = 0 $ / € / £ !
Card-ul Chi de Vitalitate personalizată va fi setată, activată și trimisă în max. 24-48 de ore după achiziționare în email.
Prima dată; selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!


.

Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate (Card personalizat de energizare și vitalizare)


::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card de Vitalitate -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 6,99 USD, acum doar 6 USD  0 USD
doar in aceasta lună!

Alegeți Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #150
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 150 zile / 5 luni + două simboluri (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
Puteri diferite! Alegeți!
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 59 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 79 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 12 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 8 USD, 10 simboluri: 16 USD, 20 simboluri: 34 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită
» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Vă dăruim energie și vitalitate. Folosiți-o!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții”Dacă A reprezintă succesul în viață, atunci A este egal cu x plus y plus z. Munca reprezintă x; y înseamnă joaca; iar z - să știi să-ți ții gura”.
Albert Einstein

  .    


Navigare prin site


meniu Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului principal (meniu hamburger - vezi în dreapta), în ambele cazuri; și când accesați site-ul de pe un computer sau o tabletă, dar și în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil,

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *

»» Hartă site   ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 22.07.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!