ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Franz Anton Mesmer: Fluid magnetic (magnetism animal) | Primii acumulatori de Energie Vitală & Forță Vitală ~


F A Mesmer: scurt CV  |  Despre influența planetelor  |  Magnetism animal / Fluid magnetic  |  Mesmerizare / hipnoză  |  Mesmer și primii acumulatori orgonici  |  Echipamente și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții “Răspândeşte lumina, iar întunericul se va risipi de la sine.”
Erasmus

  .    
.


Franz Anton Mesmer:
'fluidul magnetic' și 'magnetismul animal'

 
"Mesmerismul", adică hipnoza  |  Legătura- și practica lui Mesmer cu Energia Vitală & Forța Vitală  |  Primii acumulatori de Energie Vitală


Motto
:
Mesmerismul a fost -din punctul de vedere filosofic- cel mai pregnant punct de pornire a tuturor descoperirilor, chiar dacă ea ridica mai multe întrebări decât dădea soluții pe care le rezolva.
Arthur Schopenhauer

Franz Antom Mesmer - fluid magnetic | magnetism animal | mesmerism
Franz Anton Mesmer (Iznang 1734 - Meersburg 1815)


Cu mai mult de 200 de ani în urma, Franz Anton Mesmer, un talentat fizician din Stuttgart, Germania, a studiat și practicat medicina, mai întâi în Viena, apoi s-a mutat la Paris.
A efectuat multiple cercetőri și experimente cu Energia Vitală și Forța Vitală, pe care a numit-o “fluid magnetic", sau "magnetism animal *”.

(Definitie:
Magnetism animal = proprietate a organismelor vii de a emite un fluid magnetic și de a fi influențate de emanații ale astrelor sau de fluidul magnetic al cuiva; ansamblu de procedee terapeutice bazate pe această proprietate. - Din fr. magnétisme, germ. Magnetismus).

.

* Notă redactor (ALeX S D):
termenul "animal" sau "animalic", să nu inducă pe nimeni în eroare; el folosea acest termen derivat din latinul "animus", care înseamna "suflet", "viață", " minte", "judecată", și "respirație", "curaj", sau "îndrăzneală", tocmai pt a evidenția calitatea acestei energii care este proprie tuturor ființelor vii. .


Franz Anton Mesmer
s-a născut la Iznang, într-o localitate situată pe malul lacului Constance, în anul 1734.
După o copilărie petrecută la țară, el pleacă, la vârsta de 18 ani, la colegiul iezuit din Dollingen, unde studiază teologia, apoi trece la filozofie, luându-și doctoratul în 1759, la Ingolstadt.
Face apoi studii de drept, consacrându-se în același timp unor discipline în parte interzise (alchimia, astrologia și alte științe oculte).
Urmează, în fine, cursuri la Școala de medicină din Viena, capitala Austriei.

El a devenit fascinat de Părintele Glassner, un preot romano-catolic elvețian, cunoscut ca tămăduitor prin credință.
După ce a studiat vindecările aparent miraculoase reușite de Glassner, Mesmer a concluzionat că vindecarea se facea prin ceea ce el a denumit "magnetism a nmalic".
Mesmer considera că în ființele vii existau "fluide magnetice" invizibile, iar dacă acest flux magnetic invizibil este deranjat, ar putea apărea bolile.
El a stabilit că Glassner corecta fluxurile magnetice blocate, prin obtinerea unui "rapport" (cuvânt francez traductibil prin "armonie", "cod" sau "conexiune") cu pacienții sai.

Franz Anton Mesmer La 27 mai 1766, obține diploma de doctor în medicină cu teza "De planetarum influxu" ("Despre influența planetelor"), prin care aducea în discuție problema influențelor exercitate de corpurile cerești asupra corpului uman, prin intermediul unei energii -denumit de el- "magnetism animal" (sau "fluid magnetic"), și care îi aduce un elogiu măgulitor din partea maestrului său Van Swieten.
Doctoratul, conținea dezbateri și despre influența Lunii și a planetelor asupra organismului uman și asupra bolilor.
Acest lucru nu a fost "astrologie medicală", cu toate acestea, -însă- bazându-se în mare măsură pe teoria lui Isaac Newton.

Mesmer bănuia existenta unei esențe vitale, a unui fluid universal, care umple toate spațiile, circulând între om și Univers, fiind de aceeași natură și "substanță" ca și acela care -invizibil- leagă magneții între ei.

Totodată, Mesmer credea că anumite boli ale corpul uman ar putea fi datorate și de către mișcările- și interactiunii Soarelui și a Lunii.

Aparent, Mesmer plagiza teza sa de doctorat dintr-o o lucrare a lui Richard Mead (1673-1754), un medic eminent englez, fiind și prietenul lui Sir Isaac Newton, "De Imperio Solis ac Lunae in Corpora Humana et Morbis inde Oriundis" ("Influenta Soarelui și a Lunii asupra corpului uman și a bolilor care recurg din acesta"), aparut in anul 1704.
Cu toate acestea, în timpul lui Mesmer, tezele de doctorat, nu trebuiau să fie "originale".

Curând, după primirea diplomei, Mesmer s-a căsătorit cu Maria Anna von Posch, o văduvă bogată, stabilindu-se ca medic la Viena, unde, el se instaleazăa într-o casa mare cu o curte imensă, petrecând destul de mult timp și în aer liber.
În ciuda cheltuielilor nebunesti -patronând artele- ale soției sale, de care se va desparti în curând, Mesmer nu duce deloc lipsă de bani.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


În 1768, Mesmer facilitează un concert al lui Mozart chiar în conacul său.
Mesmer și celebrul sau prieten, renumitul compozitor Wolfgang Amadeus Mozart -care dă mai multe concerte la Viena- fac parte din aceeași lojă masonică.
În timpul concertelor și spectacolelor, Mesmer observă efectele euforizante ale muzicii lui Mozart asupra audienței- și asistentei. Îsi va aminti de acest lucru în curând, când își va începe practicile sale de "mesmerizare" ("hipnoterapie").

Franz Anton Mesmer În 1772, Mesmer a început să dezvolte mai multe metode terapeutice pentru tratarea "blocajelor de magnetism animalic", (dintre care pot fi amintite; utilizarea muzicii eterice pentru hipnotizarea pacienților și ședințele intime de terapie de grup), și începe să folosească magnetismul în tratamentele pe care le aplică bolnavilor săi.

La aceasta dată însă, Mesmer nu pare să aibă o teorie unitară.
A reținut lecția lui Newton (atracția universală), ipotezele lui Paracelsus privind microcosmosul și macrocosmosul, tot ceea ce se referă, mai mult sau mai puțin, la noțiunea de "fluid" sau de "spirit universal" în opera lui Fludd, Van Helmont și -în fine- urmându-l pe astronomul Hell, el așeza- și practica punerea de magneți pe corpul pacienților săi.

În ciuda erorilor evidente în teoriile știintifice ale lui Mesmer, procesul său de mesmerism (denumirea sub care a devenit cunoscută metoda sa), a produs pacienților săi stări hipnotice, care au avut o influență extraordinară asupra bolilor lor -nu numai- de natură fizică, ci și psihică.

Popularitatea sa a crescut, dar -după un timp- când ideile sale n-au mai avut succes, Consiliul Medical din Viena declarându-l 'șarlatan', fiind acuzat de "practici șarlatănești", a fost expulzat din facultate, Mesmer, în 1778, a părăsit Viena, îndreptându-se către Vest, și optând pentru mediul mult mai liberal al Parisului, stabilindu-se acolo.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Când ajunge la Paris -în luna februarie a anului 1778-, Franz Anton Mesmer are deja 44 de ani.
El impune prin carismă și prestanța sa.

În curând, lumea bună din Paris se îmbulzește în piața Vendome, în jurul casei sale, pt a fi părtaș la tratamentele și ședințele sale excentrice.
La început, el trata țăranii alături de aristocrații bogați, și a câștigat numeroși discipoli.

În 1778, el declara în capitala Franței că, în organismul uman exista un "fluid magnetic" care poate influența -și de la distanță- alți indivizi.

MesmerFA În 1779 a apărut o carte monumentală, "Memoriu despre descoperireamagnetismului animal (Mémoire sur la découverte du magnetisme animal)", în care avansa teoria existenței unei "influențe tacite" între corpurile cerești, pământ și corpurile animate.
Autorul ei -maestrul Mesmer- afirmă în -exact- 27 de propoziții, care au devenit în curând Biblia magnetizorilor, că a descoperit existența unui nou element fizic, "magnetismul animal", apropiat și -totusi- distinct de electricitate și de magnetism.

Mesmer ajunge la concluzia că "magnetismul animal" nu este altceva decât un al "șaselea simț", artificial, "care nu mai poate fi definit ca și cele cinci simțuri obișnuite.
El "trebuie să fie simțit pentru a fi înteles".

Astfel, agentul universal ar fi fost un fluid care, "insinuat în nervi", ar conferi corpului omenesc proprietățti asemănătoare celor ale magnetului.
Iar prin simpla dirijare a acestui fluid -după o anumită metodă-, s-ar putea corecta- și vindeca imediat toate bolile.

După părerea sa, pacientul înregistra magnetismul numai în zonele în care armonia era deranjată.
Mesmer a fost puternic influețtat în activitatea sa de teoriile și practicile magiei, ale magnetismului și ale fluidismului în general.

Mesmer susținea că problemele de sănătate sunt determinate de blocaje care impiedica "fluidul vital" să ajungă în fiecare ungher al organismului, iar magnetismul era o forță capabilă să corecteze aceste dezechilibre.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Franz Anton Mesmer
susținea că "magnetismul" este o forță vie universală și trata pacienții săi -cu o largă varietate de boli- cu magneți (o terapie încă folosită și astăzi, în vremurile noastre).
El a crezut și susținut, că o forță (vitală) pe care a numit-o "magnetism animal" există în corpul uman și poate fi direcționată către alte organisme și alte corpuri umane.

Inițial, Mesmer afirma că prin utilizarea magneților putea îndepărta aceste blocaje și putea restabili fluxul vital.
Până la urmă, a ajuns să spună, că el personal, putea să se lipsească de magneți atunci când efectua tratamentele cu pricina, deoarece era unul dintre puținii care posedau ceea ce el numea "magnetism animal" -adică, acele capacități de vindecare biomagnetice.

Descoperă, că magnetismul poate să se transfere și la alte corpuri, la- și prin tije de fier, sau la- și în apă, de exemplu.

Mesmer a pus la punct un întreg arsenal de ritualuri de vindecare, garnisite cu incantații, muzică, un iluminat special gândit și proiectat, precum și diverse obiecte de recuzită scenică.
În această ambianță stranie și ametitoare, el efectua "pase magnetice" deasupra corpului pacientului, dirijând, -chipurile-, fluidul vital și acționand ca un conductor pentru forțele Universului, astfel încât acestea să-și găsească drumul prin corpul pacientului, pentru a-l vindeca.
La un moment dat, unii pacienți aveau o așa-numită 'criză magnetică', echivalentă unei înrăutățiri temporare, doar de scurtă durată a manifestării bolii, urmată apoi de o îmbunătățire rapidă și de vindecare.

Desigur, pacienții au reacționat violent când Mesmer și-a direcționat energia sa către ei, prin degetul său arătător, până când curgerea de "curent nervos" s-a asociat cu "hipnoza" și s-a deconectat de la "magnetismul animal" sau alte noțiuni date forței vieții (ca și "fluid magnetic", dar ideile lui Mesmer au supraviețuit și în teoriile moderne holistice.

Astfel; numele lui Mesmer este strâns legat și de hipnoză, adică; "mesmerizare".

Mesmer a început să-și trateze pacienții cu ajutorul "paselor" energetice, instalându-i într-un bazin din lemn, din care ieșeau niște tije de fier, și unde îi pune să se țină de mână.
Faimosul "fluid" care lua nastere prin acest procedeu provoca, se pare, anumite crize convulsive, care aveau rolul de a vindeca diferite boli de care sufereau pacienții.

El a fost întâiul om de pe pamânt care a demonstrat că, prin contact personal, prin atingerea cu degetele, prin masaje, prin privire, prin simpla prezență, prin vorbă, prin muzica executată de el, era în stare să vindece orice stare nevrotică.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Franz Anton Mesmer
este considerat -și chiar este- părintele hipnozei moderne.

El a reușit inducerea hipnozei prin așa-numitele "pase bioenergetice".
Tot el sustinea că orice corp viu degajă o cantitate de energie de tip magnetic, iar aceasta poate fi folosită la vindecarea multor maladii.
Și astăzi, pasele bioenergetice reprezintă principala tehnică de inducere a halucinației hipnotice.

Iată tehnica "mângâierilor" lui Mesmer (adică; "mesmerizarea"):
"Acestre mângâieri se exercită la o distanță de cca cinci centimetri față de trupul subiectului, fără însă a-l atinge, iar sensul este de la cap spre picioare. Veți fi surprinși de eficacitatea acestei metode".

Mesmer
Mesmer și primul acumulator de fluid magnetic (energie- și forță vitală)

Cu o baghetă din fier în mânăa și îmbrăcat într-un halat de mătase, Mesmer iși oficia ședințele de tratament precum iluzioniștii de azi, însoțit de nelipsitele asistente (niște fete draguțe, arătoase și frumoase).

Pe fundal, în surdină, un cântec de pian.
(Vă mai amintiți când am scos în evidență concertul dat de Mozart în conacul lui Mesmer?)
În mijlocul unei încăperi semiluminate era așezat un recipient (un bazin din lemn) din care se ițeau niște tije de fier; în jurul lui se îngrămădeau bolnavii: cei din primul rând aflandu-se în contact direct cu tijele de fier, ceilalți ținându-i pe primii de mână sau agațti de o frânghie udă / umedă, pentru ca fluidul vindecător să se poată propaga.

Conform mărturiilor epocii, bolnavii reacționau relativ rapid; începeau să tremure și să scâncească, apoi cădeau în convulsii.
"Tratamentul" venea la final, când zăceau toți extenuați, și consta în atingeri și 'pase magnetice'.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Iată cum relateaza Julien Tondriau (un scriitor ocultist) la acea dată despre metoda de vindecare al lui Mesmer:
"Melodiile acompaniate de clavecin oferă întregii ceremonii fondul sonor propice magnetismului.
Îmbracat într-o somptuoasă robă de matase liliachie, Mesmer înaintează măiestuos. Plasându-se în mijlocul bolnavilor, el îi privește încet, autoritar, mișcând o baghetă de fier.
Majoritatea pacientilor săi intră în transă, în timp ce Maestrul se retrage" ().

Franz Anton Mesmer
Mesmer și celebrele sale ședinte de terapie hipnotică în jurul primului acumulator de energie vitală și forta vitala (fluid magnetic, magnetism animal)

Afecțiunile cu care F. A. Mesmer se confrunta -și pe care încerca să le vindece-, sunt deosebit de frecvente către sfârșitul secolului al XVIII-lea: obturații, spasme, convulsii, etc.
Și în aceste cazuri, medicul vienez obține cele mai bune rezultate.

Criticat de către medicii contemporani, Mesmer -cu terapiile sale și cu rezultatele obținute în urma lor- trece în ochii maselor drept erou.
Explicația sa este, totusi, mai simplă și mai modestă.
"Armonia perfectă a tuturor organelor noastre și a functiilor lor constituie sănătatea, afirmă Mesmer. Boala nu este decât alterarea acestei armonii."

Se pune problema de a restabili, prin pase sau prin alte mijloace, armonia distrusă.

Cum a ajuns Mesmer la o asemenea afirmatie care va șoca academiile și întregul corp medical?
Greu de explicat, dar tratamentele lui cu "fluidul magnetic" și cu "magnetismul animal" erau -chiar dacă stranii- dar eficace în contracararea unor boli, mai ales psihice.

În orice caz, se apară cu multă vehemență împotriva acuzațiilor că ar vindeca prin mijloace supranaturale.
Este începutul neîntelegerii între știinta clasica și "magnetismul său animal", care îl va urmări pe Mesmer toată viața.

Mesmer nu numai susținea, dar și credea cu tărie în teoria lui bioenergetică a "magnetismului animal".

. .

* Notă redactor (ALeX S D):
termenul "animal" sau "animalic", să nu inducă pe nimeni în eroare; el folosea acest termen derivat din latinul "animus", care înseamna "suflet", "viață", " minte", "judecată", și "respirație", "curaj", sau "îndrăzneală", tocmai pt a evidenția calitatea acestei energii care este proprie tuturor ființelor vii. .

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Convins că a descoperit o energie- și forță curativă extraordinară, Mesmer se adresează academicienilor din mai multe țări, cerând recunoașterea meritelor sale.

Mesmer a dorit recunoașterea oficială pentru descoperirile sale, el considerându-se mai mult fizician decât medic.
El s-a adresat Academiei Regale de Științe, apoi Societatii Regale de Medicina, mai apoi Facultatii de Medicină, fiind însă respins de toți.

Franz Anton Mesmer În 1784, Regele Frantei, Ludovic al XVI-lea, dând curs -și- cererii sale, dar și oponenților lui, instituie o comisie regală alcătuita din cei mai iluștri oameni de știință ai vremii -printre alții- Benjamin Franklin, pe atunci ambasador al Statelor Unite în Franța, chimistul Antoine Laurent de Lavoisier, și alții.

Printre membri, erau și alți oameni de știință; chimistul Antoine Laurent de Lavoisier, Jean d'Arcet: medic și chimist, Charles-Louis Ballin: profesor de fiziologie, patologie, și farmacologie, Michel-Joseph Majault: medic, primarul Parisului, astronomul Jean Bailly, Gabriel de Bory: geograf, fostul guvernator al San Domingo, dr. Joseph Guillotin; medic (după care este numita ghilotina, deși nu el a inventat-o, ci numai a promovat o metodă mai 'umană' de executie a celor condamnati la moarte), și -așa cum am mai amintit- Benjamin Franklin, ambasadorul al Statelor Unite în Franța.
(În mod ironic, atât Lavoisier și Bailly au murit decapitați de dispozitivul numit după Dr. Guillotin).

Din cauza sănătății precare a lui Franklin, comisia a efectuat testele și investigațiile lor la reședința lui Franklin în Passy.
Mesmer a încercat să se distanțeze de procedură prin trimiterea unui asociat, Dr. Charles Deslon, în locul lui.
A fost un truc inteligent, deoarece în cazul în care Deslon eșua, Mesmer putea da vina pe asistentul lui.

Tot în lumina celor prezentate puțin mai sus, dar într-o altă înterpretare, ascensiunea lui Mesmer, care devenit o figură de notorietate publică în urma unor presupuse vindecări miraculoase, și deranjând mai multa "lume bună" pe la acea data, fiind vorba mai ales de "distinșii" săi colegi medici, chiar la cererea lui Ludovic al XVI-lea (într-o alta versiune, a reginei Marie Antoinette - la rugămintea prietenei sale, Ducesa de Chaulnes, ea fiind pacienta lui Mesmer), el a fost luat "în colimator" de savanții vremii.

În cele din urmă, Ludovic a ordonat o anchetă 'științifică', condusă de savanți -renumiți- ai vremii, pentru a afla dacă Mesmer descoperise într-adevăr existența vreunui "fluid vital" încă necunoscut științei.

Regele a desemnat un comitet de medici și oameni de știință pentru a investiga munca sa; din comisie -așa cum aminteam- făceau parte -prinre alții- omul de stat și inventatorul american Benjamin Franklin și chimistul francez Antoine-Laurent Lavoisier.
S-a format deci o comisie din reprezentanți ai Academiei franceze de Științe și ai Facultatii de Medicină, care a analizat cazul și a ajuns la concluzia că -contrar afirmațiilor lui Mesmer- nu era vorba de vreun "fluid magnetic" vindecător, și de nici un fel de "magnetism".
(Paranormalul -evident- nu intra încă în ecuație).

Comisia a raportat că Mesmer nu putea să-și susțină afirmațiile științifice, -fiind chiar ridicularizat-, iar cabinetul său medical a început să aibă din ce în ce mai puțini pacienți.
În același timp, a fost numită și o comisie alcătuită din medici.
Scopul principal al anchetei era sa stabilească dacă exista într-adevar "fluidul bioenergetic" pretins de Mesmer.

Membrii comisiei regale au ajuns la concluzia că nimic nu probează existenta acestei (bio)energii magnetice și au dat o definiție -corectă hipnozei-: halucinație.

Rezultatele anchetei - care a conchis că era vorba doar despre imaginatie și autosugestie - nu i-au fost favorabile magnetizatorului, astfel încât magnetizatorul Mesmer - pe vremuri ridicat în slăvi- este discreditat, fiind în final expus oprobiului public.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

In 1778, Mesmer, a părăsit Parisul și a mai colindat câțiva ani prin Europa, fără a mai fi luat, însă, în serios.
Deși comitetul care l-a "investigat", Franklin și colegii săi, au incercat ca să discrediteze practicile lui Mesmer și teoriile sale despre "fluidul magnetic" și "magnetismul animal", "mesmerism-ul" a continuat să fie practicat în continuare încă un alt secol, având o revenire accentuata în Anglia, în timpul perioadei victoriene târzii.

In 1803 Dr.-ul Mesmer a fost invitat să se întoarcă la Paris, dar el a refuzat această ofertă.
In 1812, mai multe scrisori din Germania l-au asigurat, că regele Prusiei și Academia Germană, sunt pregătite pentru a-i da onoarea și respectul pe care Franța i-a refuzat-o. Însă și aceste invitații au fost respinse de Mesmer.

Mormantul lui Franz Anton Mesmer Tot ce a vrut el, în acel timp, a fost un loc liniștit unde își putea continua munca lui de o viață, făcându-l și mai utilă urmașilor lui, și tuturor celor care îl vor urma.

A decedat aici, in 1815 (mormântu-i fiind în cimitirul din Meersburg / Swabia, în prezent Germania).

În anul 1814 abatele Faria (un călugăr de origine portugheză / lusitan) care progresa și el, la rându-i, hipnotismul, sau "somnul lucid", cum el îl denumea, cunoștea munca lui Mesmer, însă nega teoria "fluidului magnetic". El sugera, că fenomenul descris de Mesmer, nu era din cauza "magnetismului animal", ci de fapt se datora sugestiilor utilizate și folosite de-alungul ședințelor. 
Cu toate acestea, popularitatea lui Mesmer era atât de mare și atât de bine stabilită deja, că ipoteza abatelui a fost curând dat uitarii.

Vezi și pagina "Franz Bardon: Despre 'Magnetismul animal' / Frabato".


Munca și practica lui Mesmer, în timpul vieții sale, și chiar după moartea sa, a fost denignată, dar, totuși, teoriile și doctrinele sale au început ca să se răspândească.

În ciuda excentrcității tehnicilor sale, F A Mesmer este considerat un inovator major al terapiei prin hipnoză și de asemenea unul dintre primii medici vestici care a tratat fără repercusiuni, maladiile psihosomatice și dezechilibrele nervoase.

Nimic nu dovedește că el a fost un șarlatan, se pare că el a crezut într-adevăr în teoria sa, cu toate că a fost determinat ca să o și transforme în bani: cerea- și încasa bani pt folosirea bazinelor sale de fluid magnetic și magnetism animal (adică; a acumulatorilor de forță vitală) și a scos o mică avere din Societatea de Armonie Universala (Société de l'Harmonie Universelle) care -în schimb- avea proprietate exclusiva asupra teoriilor și a "secretelor" sale.

Dacă el a fost, sau nu, un șarlatan, un showman, sau un credincios adevărat în practicile sale proprii, Franz Anton Mesmer este creditat ca fiind părintele hipnozei, și unul dintre cei mai mari- și mai însemnate personaje a psihoterapiei moderne.

Contrar credinței multora -dându-i tot respectul nostru, și fără să diminuam cât de puțin meritele marelui om de știință, a dr-ul Wilhelm Reich, noi pe el -pe Franz Anton Mesmer- îl credităm a fi inventatatorul primului acumulator de energie vitală și forță vitală.


Sursă:
Karl Hans Welz: Franz Anton Mesmer, a pioneer of LifeForce (Orgone) Technology.
Wikipedia (en). Mesmer; a biography. Anton Mesmer: Magnetic Fluid, etc.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2007, 2007-2021. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
- Cum adică?? Cu mai puțin de un ron/leu pe zii, pot să primesc din abundență energie și vitalitate??
- Da! Comandă-ți azi un Chi Card personal, pe cel puțin un an, și vei avea energie și vitalitate la discreție un an de zile, în fiecare zii, la mai puțin de prețul unei cafele!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”În spatele viziunii tale clare trebuie să existe scopul pentru care o doreşti; pentru a o transforma în ceva tangibil. Şi în spatele acestui scop trebuie să fie o credință invincibilă şi de neclintit, că acel lucru este deja al tău; că îţi este aproape şi că tot ce ai de făcut este să întinzi mâna şi să-l iei.”
Wallace D. Wattles

  .    


Energia Vitală
= Forța Vieții
chi / qi, kí / khí, prana, mana, fluid magnetic, vril, od, orgon / orgone, etc.

Există o energie unică și atotputernică din care toate au emanat, o forță mistică invizibilă -și, de multe ori, pentru mulți; insesizabilă conștient- care este omniprezentă, transcendentală și creativă, dătătoare de viață și vitalitate, o forță eternă infinită și inestimabilă, impregnând și învăluind tot ceea ce există, a existat și va exista vreodată, înconjurându-ne în permanență, și care ne asigură -printre altele- sănătatea fizică, psihică și mentală, dezvoltarea personală -atât spirituală cât și materială-, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea, și fără de care nimic nu ar putea exista: Energia Vitală & Forța Vitală. Energiile Cosmosului


Energia Vitală
& Forța Vitală

[chi, prana, od, vril, orgon, sau bio-energie -cum mai este numită-], poate fi utilizată și folosită în orice activitate dorită.
Cei care posedă în abundență din această energie, cei care știu cum să-o utilizeze și cei care îl folosesc -conștient!- sunt mai sănătoși, mai fericiti și mai impliniti în viață, pot să-și atingă țelurile mai repede și mai usor.


Echipamentele
de Energie Vitală & Forță Vitală

RAD 2400 HD generează-, emit- și transmit -încontinuu și neîncetat- la orice distanță!- această energie și forță pozitivă și creativă, care poate fi preluată, folosită și utilizată -conștient!- în toate domeniile și activitățile dorite !

Folosiți-o în ajutorul- și avantajul Dvs., și al celor dragi, și utilizați-o pt a beneficia de toate avantajele oferite!


Pe aceste pagini, încercăm ca să vă înmânăm acele informații importante -și esențiale!-, cu ajutorul cărora veți putea seta și fixa trend-urile dorite, să preluați- și să folosiți conștient cantitatea- și fluxul de Energie Vitală & Forță Vitală generată din- și emanată de Echipamentele de EnergieVitală & ForțăVitală, ca să obțineți -până la urmă- tot ceea ce ați programat, și ca acele 'trend-uri' programate să apară și în "lumea reală(?)"/cea fizică, în viața de toate zilele.


Țineți minte un lucru esențial:
fără un flux continuu și puternic de Energie Vitală & Forță Vitală, procesul de manifestare poate fi -în mod periculos- serios amenințat și periclitat!

  Tocmai -și- de aceea:
Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forță Vitală reprezintă soluția ideală!


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Succese, realizări, abundentă, prosperitate și implinire personală fără Energie Vitală și Forță Vitală? Imposibil!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Recunoștința deschide ușile abundenței.".
Anonim

  .    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  legătură / legături structurale  +  adaptor  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi / Chi Card

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !

.

AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
149,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
447,00 €  399,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 2000

AO 2000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 99

JU 99 CE
159,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 399

3 x JU 99

JU 99 + JU 99 + JU 99
477,00 €  429,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 1000

JU 1000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 DL

lpog2400dl
799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD
1 299,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2 369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2000

PFC 2000
1 099,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2400

PFC 2400
1 499,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 1000

RAD 1000
Preț: 369,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000
899,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 2400 HD

rad2400hd
1 799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5
3 390,00 €
sau, echivalentul în RON

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000
11 990,00 €
sau, echivalentul în RON

.


În prezent; 63 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €

punct Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €


punct Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.

TC 99

TC 99
46,00 €  39 €
sau, echivalentul în RON

.

RAOPTC

RAOPTC
75,00 €  69 €
sau, echivalentul în RON

.

PBT 2400

PBT 2400
129,00 €  119 €
sau, echivalentul în RON

.

PBTBH

pbtbh
269 €
sau, echivalentul în RON


Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu 4,5 - 7,5 - 9 V CC

.

Adaptor 300 mA
Preț: 9,00 €

Adaptor 500 mA
Preț: 15 €

Adaptor 1000 mA / 1A
Preț: 19,00 €

Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

.

Program Radionic de Manifestare RI 2400
Astro  +  Feng Shui Dinamic  +  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation Programs Progran Radionic de Manifestare
blue 169.00 €  139 €
sau, echivalentul în RON
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; o oră de suport tehnic și ezoteric.

.

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
blue Price: 339.00 €  299 €
sau, echivalentul în RON
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul nu include asistența tehnică! Bonus: acum; o oră de suport tehnic și ezoteric.

. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.

Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
36 € / pachet

Ambele pachete: 36+36=72,00 €  63 €
sau, echivalentul în RON

Pachet 'Eliminarea stresului & Creșterea vitalității'
simboluri
29 €
sau, echivalentul în RON

 » Alte (cca. 30!) Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- »»   


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

.

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Fitness
Controlul greutății

Frecvențe
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
.

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  48,00 €  39,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !

Chi Card / Carduri Chi
Începând de la 6,69 €
sau, echivalentul în RON

» Testare GRATUITĂ »»

» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții "Energizează-te! Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală te pot ajuta în acest sens cu succes! "


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Ființele umane, prin schimbarea atitudinilor mentale, pot să schimbe aspectele exterioare ale vieții lor.
...Doar omul este arhitectul propriului său destin."
William James

  .    


Navigare prin site


Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (în cazul computerelor), sau meniul din partea de jos a paginii (în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *

»» Hartă site   .    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport PERFORMER 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email


* * * * * * *

Sitemap / Harta pagini

Atenție! Căutăm Distribuitori din Republica Moldova! Dacă sunteți interesați, contactați-ne.
Ищем дистрибьюторов из Республики Молдова! Если вы заинтересованы, свяжитесь с нами.
^ Franz Anton Mesmer: Fluid magnetic (magnetism animal) | Primii acumulatori de Energie Vitală & Forță Vitală ~
^ Caută / Search Contact Chat / Mesaje online Email Hartă site


Adresă web: energievitala.ro
06.12.2021
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți aici, pe pagina:
»  Home  /  Franz Anton Mesmer: Fluid magnetic (magnetism animal) | Primii acumulatori de Energie Vitală & Forță Vitală ~  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .