ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~


Puterea gândului amplificată de Energia Vitală (Forța Vieții, Chi / Qi, Kí, Prana, Mana, Fluid magnetic, Od, Elan Vital, Vril, Orgon / Orgone) în procesul de manifestare conștientă folosind 'formula manifestării lui Karl'.
down


Procesul de manifestare  |  Formula manifestării lui Karl  |  Tehnici de manifestare  |  Manifestare conștientă  |  Echipamente și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Nu aştepta o schimbare de mediu ca să acţionezi; schimbă tu mediul prin acţiunile tale.”
Wallace D. Wattles

  .  


Energia Vitală  =  Forța Vieții, factorul cel mai important în procesul de manifestare !

Gândul și procesul de 'manifestare'
Puterea -creatoare- a gândului


Motto
Doar asigurând energie și forță (adică; Energie Vitală & Forță Vitală (!!)) unui gând, se va putea manifesta- și materializa !
Alex S D

Energii invizibile   |   Formula manifestării lui Karl
Echipamente -generatoare- de Energie<- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


Utilizarea Energiei Vitale & Forței Vitale Universale este o caracteristică esențială și universală a ființelor vii


Mare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile.

Gandul și procesul de 'manifestare' Mânuirea energiilor invizibile este una din principalele trăsături și caracteristici a speciei umane.
Aceaste trăsături sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.
Munca cu psihicul, lucrul pe planul mental, este una dintre cele mai vechi căi și modalități umane de a mânui- și manipula energia subtilă invizibilă, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înteles, și chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere.

O caracteristică importantă a tuturor fiintelor vii este interacțiunea cu mediul înconjurător:
un set de semnale (interne și/sau externe) trec prin diferite nivele deabstractizare care pot -eventual- să conducă la anumite tipuri sau forme de acțiune.

În mod tipic, o multitudine de percepții este grupată în -doar- câteva abstracții / abstracțiuni, adică bogăția de percepții și spectrul larg de senzații, sunt cristalizate și îndreptate, în doar puține abstracții.
La oameni, acest proces este generalizator.

Odată cu evoluția speciei umane, capacitatea de percepție senzorială a crescut și în mod concomitent a crescut și complexitatea proceselor de abstractizare.

Abstractizarea, respectiv de procesul de vizualizare și imaginare, bogăți gândurilor benefice și imaginația (chiar a acelor lucruri, care -încă- nici nu s-au întâmplat), joacă un rol important în procesul de manifestare și materializare -conștientă-.

Inapoi la inceputul paginii...

Suntem mândrii să vă prezentăm o nouă viziune, deschizând și o nouă eră despre- și în...  

procesul de manifestare.

Mii- și mii de oameni au profitat deja cu succes de acestă tehnologie pentru a deveni maeștri ai propriului lor destin.
Cu acestă tehnologie de schimbări pozitive, puteți deveni un adevărat maestru în crearea -conștientă a- vieții Dvs., viața pe care întotdeauna ați dorit-o.

Suntem partenerul dedicat succesului Dvs. când vine vorba de utilizarea Energiei Vitale & Forței Vitale, și implicit a Tehnologiei Energiei Vitale și Forței Vitale (Tehnologia Chi / Qi & Kí & Prana & Mana & Fluid Magnetic & Od, Orgone / Orgon, etc.).

Când deveniți un client mândru al acestei noi tehnologii (o tehnologie de vârf în schimbările pozitive), -pe lângă faptul că veți fi în avantaj considerabil față de toți aceia care nu folosesc acestă tehnologie-, veți dobândi încă ceva important, ce la majoritatea celor care nu știu- și nu au auzit de acestă  tehnologie și -desigur- nu utilizează și nu folosesc acestă nouă tehnologie, le lipsește cu desăvârșire: cunoștințe complexe empirice despre Echipamentele performante de Energie Vitală & Forță Vitală dezvoltate de Karl Welz și informațiile adecvate și cunoștințele corespunzătoare empirice pentru a știi cum să vă manifestați dorințele.


Iată formula manifestării lui Karl:

{(Legătură structurală cu Target-ul  +  Legătură structurală cu Trend-ul)  x  (Energie Vitală & Forță Vitală)}  =  Manifestare


Deci; o 'legătură structurală' (stabilă!) atât cu "Target"-ul (Ținta) cât și cu "Trend"-ul dorit și vizionat (și; -desigur- programat), împreună cu o cantitate suficientă și continuă de Energie Vitală & Forță Vitală.
Desigur; cu cât fluxul continuu energetic este mai puternic și mai însemnat, cu atât procesul de manifestare este mai sprijinit și mai ajutat.

În cazul autoprogramării, Target-ul -desigur- sunteți chiar Dvs., iar Trend-ul reprezintă ceea ce doriți și vroiți să se înfăptuiască.
Rezultatul dorit și scontat este -sau trebuie să fie!- întotdeauna ceea ce doriți să se întâmple, ceea ce doriți să realizați.

Cu cât este mai puțin probabil ca intenția să se înfăptuisacă / întâmple în mod natural, cu atât este nevoie de mai multă -și mai puternică- Energie Vitală & Forța Vitală pentru a se manifesta.

Formula redusă / simplificată / condensată a lui Alex (pe baza formulei manifestării lui Karl):
    [ valabil și -mai ales!- în cazurile de autoprogramare (!) ]

- (Legătură structurală cu Target-ul + Legătură structurală cu Trend-ul) este = Legătură structurală cu 'Țelul dorit' (propus, programat, vizat și preconizat)
- Forța Vitală, Chi, Prana, Od, Fluid Magnetic, Orgone, etc., etc., este = Energia Vitală
rezultă deci  =>
Legătură structurală cu 'Țelul dorit'  x  Energie Vitală  =  Manifestare

De reținut!
În cazul procesului de manifestare -pt obținerea unei/unor manifestări de succes- ceea ce este esențială și primordială; este cantitatea și puterea -fluxului- de Energie Vitală & Forță Vitală prezentă și folosită în procesul de manifestare. Toate celelalte (cum ar fi: metoda utilizată, echipamentul- sau dispozitivul folosit, numărul de butoane accesibile ale echipamentului, frecvența / frecvențele utilizate, culoarea cutiei dispozitivului, etc., etc.) este doar secundară!


Rădăcina- și izvorul oricărui lucru, și a oricărui trend manifestat este un gând.


... În viață; asupra unui singur lucru am primit libertatea totală de a avea controlul; asupra gândurilor -și asupra gândirii- noastre....

. .

Toate programele -mentale-,

Energia- și Forta Vitală | Attention! | Echipamente speciale de Energie- și Forta Vitalametodele sau tehnicile (mentale și spirituale), care au darul de a facilita obținerea unor avantaje și au ca scop transformarea dorințelor- și a viselor în realitate (procesul de manifestare conștientă), precum și atingerea scopurilor și țelurilor fixate, utilizează fără excepție (pentru că pt a dobândi și pt a avea succes, sunt nevoite- și trebuie să utilizeze!!)
  Energia- și Forta Vitala Universala legăturile structurale,  și
  Energia- și Forta Vitala Universala  Energia Vitală & Forța Vitală Universală.


Pentru orice activitate de succes -de obicei, efectuată la distanță (practic; la orice distanță!)- cu "energiile subtile" sunt necesare două componente esențiale, adică; doi factori principali de bază:

1. legăturile structurale, care sunt alcătuite din:
  Energie Vitala și Forta Vitala legătura cu tendința (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit -și programat-),  și
  EnergieVitala și FortaVitala legătura cu ținta (acesta reprezintă obiectul sau ființa -persoana target- asupra căreia se dorește să se acționeze),  și...
2. EnergieVitala și FortaVitala  -factorul cel mai important!- Energia Vitală & Forța Vitală.


Oricare-, sau orice

activitate mentală

EnergieVitala și FortaVitala[ gândire- și vizualizare creativă, manifestare conștientă, auto-programare, (auto-)vindecare, autocontrol sau control mental / control al minții ], sau -deasemeni-, orice îndeletnicire sau tehnică mentală, (sau operațiune "magică"), care face abstracție, nesocotește sau pierde din vedere, -eventual- neglijează oricare din acești factori esențiali- și de bază, este sortită eșecului, indiferent de intenție, voință, nivel de pregătire spiritulă, sau orice altceva. (!)

Attention!Aceasta, și doar aceasta poate fi cauza, dacă o programare mentala (psihică) sau tehnică mentală de autoprogramare și autodezvoltare, (auto)vindecare, sau o 'operațiunemagică' nu funcționează, nu se realizează și nu se manifestă, cu toate că persoana respectivă a urmat și a respectat întrutotul și întocmai toți pașii și toate recomandările făcute. (!!) .

.

yoga, meditatie Fără a-i da-, și fără a asigura acelui gând sau acelei programări mentale destulă -cantitate de- Energie Vitală & Forță Vitală, cu un flux continuu neîntrerupt, este doar -pur și simplu- un proces de autoamăgire și înselare personală, fiindcă -datorită legilor spirituale guvernante- este practic -aproape- imposibilă succesul, adică manifestarea acelui gând sau desăvârșirea acelui program mental.


În schimb, cu ajutorul acestei noi tehnologii,

procesul de manifestare

devine mai ușor, mai eficient, mai rapid și mai elegant, pt că...

...Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală -așa cum le arată și numele- genereză și emit -în permanență și încontinuu!- Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, benefică și pozitivă, pe care -desigur,- Dvs. apoi o puteți utiliza- și folosi în toate activitățile Dvs. dorite, spre avantajul și succesul Dvs. !

O concluzie despre ce înseamnă lucrul-, operațiunea- și munca- cu Energia Vitală & Forța Vitală: ...gândurile se pot materializa !

Gândurile (la urma urmei), sunt / devin lucruri ??!
  Gândul este = Energie.
    Materia = Energie condensata, cristalizata.
      rezultă   =>   Idee = Materie ?!

Inapoi la inceputul paginii...


Procesul de manifestare și formarea conștientă a realității

Conceperea-, formarea și materializarea unei forme gând, prin- și datorită asigurării aprovizionării neîntrerupte cu flux continuu de Energie Vitală & Forță Vitală


Energia Vitală
& Forța Vitală este preluată-, acumulată-, generată- și folosită -așa cum am mai afirmat- mai ales de ființele vii.

Știm că Energia Vitală și Forța Vitală este izvorul, este rădăcina tuturor activităților mentale, -deci implicit și a gândurilor-, știm că ea se poate transfera, radia și direcționa.

Gândul este -totodata- originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, intențiilor, cuvintelor, și -în sfârșit- acțiunilor și faptelor, deci și a evenimentelor- sau a trend-urilor dorite.
Iar -până la urmă- faptele sunt acelea care determină succesul sau eșecul.

Așa cum am mai amintit;
... În viață; asupra unui singur lucru am primit libertatea totală de a avea controlul; asupra gândurilor -și asupra gândirii- noastre.... Stă în libertatea, alegerea- și discernământul nostru, cărei forme gând dorim să-i asigurăm Energie Vitală & Forță Vitală pt a se manifesta.

Gândul este energie, și ca orice energie este și purtătoare de informații.
Gândul este înainte de formă, iar creația începe în dimensiunea energetică (-în primul rând, pe- planul mental).

Tot ceea ce ne înconjoară constă din Energie Vitală & Forță de Vitală (cunoscută și ca energie subtilă Chi, Kí, Prana, Mana, Munia, Od, Orgon, și multe alte nume).
De fapt, atunci când oamenii spun "sunt obosit, nu prea am energie", ceea ce înseamnă acest lucru cu adevărat, este că ei au o cantitate insuficientă de Energie Vitală & Forță de Vitală, care este prezentă și care curge în- și prin ei.

De asemenea, este dovedit științific că formele de gând conțin Energie Vitală & Forță de Vitală.
De fapt, acest lucru este ușor de detectat și verificat: atunci când vă concentrați asupra lucrurilor "rele" și negative, începeți să vă simțiți mai slab și mai rău, adică; negativ, pentru că sunteți drenați și lipsiți de energie (fiindcă Energia Vitală & Forța Vitală se scurge din Dvs.).
Iar, atunci când vă gândiți și vă concentrați pe lucruri bune, frumoase și pozitive, vă simțiți mai bine și mai pozitiv - adică; mai energizați, mult mai încărcați cu energie!
Vă sună familiar, așa este ?

De asemenea, este cunoscut faptul că formele de gând, pot fi transmise și transferate unei alte persoane sau chiar Universului, unde ele se pot manifesta și materializa în realitate tangibilă.

Când am vorbit mai devreme despre legăturile structurale; adică; legătura cu ținta (target) și legătura cu rezultatul dorit (trend) - ei bine, acele linkuri- sau legături structurale sunt ecfectuate -în prima fază- de formele de gând.
Legăturile structurale respective pot fi create și de obiecte fizice, cum ar fi fotografiile, fire de păr, picătură de sânge, etc. pt 'target', respectiv simboluri magice și filtre arhetipale pt diferite 'trend'-uri.

» Pentru mai multe informații citiți și paginile 'Radionica și Dispozitivele Radionice de Putere' și 'E Magic! Magia Vitală & Tehno-Magie: magia viitorului' »»

Oamenii din toate timpurile au lucrat cu Energia Vitală & Forța Vitală și au utilizat-o pentru a-și realiza și a-și împlini visele și dorintele.
Procesul de manifestare și formarea conștienta a realitatii | thoughts-ganduri Ei au recunoscut încă cu mult timp în urmă ca "gândurile" sunt -de fapt-"lucruri" și au presupus corect că materia este de fapt o formă de energie condensată, cristalizată.
Au știut bine că pentru a avea succes, trebuia ca mai întîi sa creeze în interiorul lor ideea de a avea succes, (adică; 'gândul și idealul de a fi de succes').
Știau că părțile componente indispensabile ale succesului, sunt credința în reușită și voința de acțiune, precum și dorința -arzătoare- care propulsează spre atingerea țelurilor și a scopurilor dorite.

Ei trebuiau -prima data- ca sa se vizualizeze pe ei însisi acolo unde au dorit sa fie, unde doreau ca sa ajunga, asa cum doreau ei sa fie, și unde doreau ca sa ajunga.
În continuare, a trebuit ca ei sa dea PUTERE și FORTA (Forță Vitală!) gândurilor și ideilor lor, ca apoi evenimentele ce se vor manifesta sa se desfasoare în asa fel încât -în final- sa duca la indeplinirea dorintelor, spre atingerea și împlinirea scopurilor și idealurilor dorite și -folosind un cuvand mai modern- programate.

Deci, prima data a fost gândul, căreia trebuia să i se dea- și i să-i aloce energie- și forta, pt ca să aibă puterea să se manifesteze -la fine- și în/pe planul material, și -de asemenea un lucru foarte important!- trebuia să se acționeze ca atare, fiindcă doar așa se puteau atinge scopurile- și țelurile dorite.

Să avem grijă deci de gândurile noastre, pentru că ele se pot materializa. (!)

Inapoi la inceputul paginii...


Tehnici de manifestare


. .

Știm deja, că toate activitătile și îndeletnicirile spirituale și mentale (rugăciuni, meditație, -iar mai nou- diferite tehnici de auto-dezvoltare și perfectionare) sunt tehnici și -mai nou- tehnologii bazate pe Energie Vitală & Fortã Vitalã, care, împreună cu diferitele ei teorii și teoreme, sunt -fără îndoială- unele dintre cele mai vechi căi și modalități umane de a-i da un înteles invizibilului, de a mânui energiile subtile invizibile, și de a crea -noi-tehnologii pornind de la o asemenea întelegere. (!)

În prezent, cunoaștem multe și variate tehnici, care încearcă să exploateaze și să controleze Energia Vitală și Forta Vitală -de multe ori, ca pe un instrument de putere-:
vizualizare creativă, diferite tehnici de control mental (ex: metoda Silva), tehnici de manifestare, creare conștienta, Meditatie Transcendentală, Yoga, Chi-kung, Tai-chi, antrenament- sau meditație autogenă, PNL (Programare Neuro-Lingvistică), Reiki, Radiestezia, artele martiale, practicile și tendintele magice și șamanice, cartografierea comorilor ("treasure mapping"), vindecare spirituală, vindecări cu ajutorul mentalului, tămăduiri, Feng-Shui, etc., etc., - ca să numim aici doar câteva.

Tot aici putem să mentionăm -mai pe larg- și tehnicile de (auto)vindecare și tratamente -energetice (și) de la distantă- , și desigur, toate noile- și diferitele tehnici -mentale- de auto dezvoltare și perfectionare a personalitătii.

Toate aceste tehnici au un principiu comun de functionare (PCF) care -eventual- pot să ajute la transformarea dorințelor în realitate -tangibilă-.

. .


În schimb, acum,

    cu ajutorul Echipamentelor -speciale- generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală,

aveți o bază solidă și tehnologic asigurată, cum să vă concentrati- și să vă focusați asupra unei operațiuni -mentale de programare- (de ex. soluția ideală a unei probleme ce trebuie rezolvată), să vă mențineți atenția asupra rezolvării ei, să creați trend-uri și tendințe favorabile, și să puteți da energie, să puteți asigura forță și putere -încontinuu și neîncetat- gândurilor -pozitive- șidorintelor Dvs. spre manifestare.


Funcția principală, sarcina primordială și de bază a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, respectiv a Generatoarelor de Energie Vitală întegrate în echipamente,- este; de a da- și aloca -încontinuu și neincetat!- forță și putere gândurilor Dvs. -pozitive și creative- pentru ca ele să se poată manifesta și să devină realitate. RAD 5 / ATG 5

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5 Generator de Trenduri :: Echipament -generator- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală cu 5 Generatoare puternice externe de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic), cu 5 x 3 butoane de setare radionică și stick pad (suprafață de aderență) din Super Orgonită®   +  Legătura structurală RAOPTC cu disc unic de transfer, așezat chiar în mijlocul fluxului centrului și cercului energetic, energizând, optimalizând, vitalizând și încărcând cu Energie Vitală & Forță Vitală -practic; de la orice distanță!- un pahar de apă proaspătă și revigoratoare

Odată ce ați înțeles acest principiu -comun- de functionare, și odată ce ați început săutilizați-, să folosiți, să setați și să programați un Echipament de Energie Vitală pentru a genera Energia Vitală & Forța Vitală cerută -și atât de necesară-, rezultatele vor fi mult mai ușor de realizat- și de obținut, iar succesele vor fi de durată și/sau permanente.

»  Vezi și pagina 'Ce pot face pt Dvs. Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală?'  »» 

Inapoi la inceputul paginii...


Gând = Energie
    Gând & Manifestare


. .


Gândul este energie, și -fiind energie- are frecvență, și -ca formă de energie- este și purtătoare de informații. gandul = energie (vitala)
Acest lucru, acest fapt -de necontestat-, îl știm bine deja.
Știm -de asemenea- că gândul este sursa și izvorul tuturor lucrurilor și aspectelor deja manifestate și materializate.

Concentrându-ne, focusându-ne asupra unei persoane, ființe-, grupuri de persoane, asupra unei locații, a unui obiect sau asupra unui trend sau situație -vizualizată-, -chiar dacă doar în mică măsură, dar- îi putem transmite energie.

Un gând se poate cristaliza, materializa și manifesta, dacă îi este alocată -încontinuu și permanent,- un flux și o cantitate necesară- și adecvată de Energie Vitală & Forță Vitală.

RAD 2000 Creierul uman este un strălucit "instrument" pentru crearea și stabilirea legăturilor (legăturilor structurale).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2000: Dispozitiv Radionic de Putere alimentat și propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala | Programarea Trend-urilor dorite

Dacă ne concentrăm -mental- asupra unor locuri/locații, trend-uri, situații și evenimente -dorite-, sau asupra unui target, adică a unei persoane sau a anumitor persoane (grupuri de persoane), ființe / grupuri de ființe, obiecte / grupuri de obiecte, locuri / locații, lucruri abstracte, etc., creierul nostru -automat- stabileste o "legătură structurală".

Marele dezavantaj și inconvenientul major a acestei metode -din punct de vedere a programării mentale!- este faptul că este imposibil ca să ne putem focaliza și concentra încontinuu -doar- asupra unui gând -concret-, sau asupra unui obiect, lucru sau situație.

RAD 5 Nu ne putem gândi și nu ne putem concentra asupra unuia și aceluiasi gând sau lucru, tot timpul, deoarece "mișcarea", saltul de la o imagine mentală la alta, este una din caracteristicile de bază a creierului uman. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) de Putere și Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Trend Generator; cu 5 buc. de Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice)

De aceea este foarte avantajos de a avea-, și de a utiliza o tehnică și o tehnologie prin care putem "fotografia" și "îngheta" aceste "gânduri formă", aceste legături -noi le numim; legături structurale, (cum - de exemplu- se poate stabili- și realiza cu Radionica- și Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia Vitală & Forța Vitală).

Cu ajutorul unor technici- și technologii noi și adecvate, acest lucru acum devine posibil:
Echipamentele nostre Radionice pot face -ușor și sigur- acest lucru.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, a Dispozitivelor Radionice de Putere, alimentate și propulsate cu Energia Vitală și Forta Vitală formele de gând pot fi "înghețate / fotografiate", iar Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) înglobate și integrate în echipament, vor furniza și asigura energia-, forța și puterea necesară ca aceaste forme gând - în fine- să se poată manifesta și să se poată materializa, deci, -în final- să apară și pe planul fizic, în viața de cu toate zilele. RAD 1000: Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 1000: Dispozitiv Radionic alimentat- și acționat cu Energie Vitala & Forță Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgon / Orgonic) încorporat și integrat în Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala, cu 3 butoane de setare radionică, cu tun de ieșire din argint și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonită®   +   Legătura structurală; Booster-ul / amplificatorul de Energie Vitală & Forță Vitală -așezată pe suprafața de aderență- cu disc unic de transfer PBT 2400 HD   .

.

Inapoi la inceputul paginii...


Motto

Mintea domină materia...


Echipamente Energie Vitala & Forta Vitala Procesul de 'manifestare'

Materializarea unei forme gând, formarea conștientă a realității  /   Gândul... ca și realitate (?!)


"Energia a fost, este, și întotdeauna va fi".
Gându
l -în sine- este o formă de energie și este purtătoare de informație în același timp.

Modul- și felul în care ii putem da- și asigura forta și putere pentru a se manifesta și materializa, iar apoi modul cum il putem utiliza in folosul și avantajul nostru, (precum și al semenilor nostrii), se poate citi -doar- pe aceste pagini.
"Know how"-ul, respectiv informatiile necesare utile și aferente, -din considerente naturale- sunt date și impartasite prin consultatii acelora care sunt proprietari ai unor Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală !


Secretul...
Aflați de la noi "Marele SECRET"...


Ați citit poate mai multe cărți ezoterice și pe teme de dezvoltare a personalității și a sinelui, ați participat la multe seminarii, ați efectuat și absolvit poate mai multe cursuri care vă promiteau "marea cu sarea", ați participat poate la mai multe seminarii care doreau să vă ofere secretul "succesului", dar -din păcate- rezultatele nu sunt la nivelul așteptării și -totodată- întârzie să apară ?

Ați aflat poate "secretul" (sau... "Secretul", citind cartea respectivă ?  :-)), ați folosit și "legea atracției", ați absolvit poate și cursul de control mental, dar... cumva nu e ceea ce ați preconizat- și ceea ce ați dorit ?!
Parcă, cumva, lucrurile nu stau chiar așa cum au fost -de-scrise în cărtile ('best seller'-urile) respective, predate sau amintite la cursurile aferente, și nu sunt tocmai așsa cum ați dorit-, vroit și râvnit ?
Nu, nici pe departe...

Ati făcut exact și întocmai, ceea ce cărtile și cursurile respective v-au îndemânat, poate că și ati crezut în ele, dar, totuși simțiti că... ceva nu este în regulă... ceva lipsește -cu desăvârșire-...
Chiar dacă la un moment dat, v-ați simțit poate 'mai altfel', rezultatele au rămas aceleați...

N.B.
Legea atractiei este doar a 3-a sau a 4-a lege universală dpdv ezoteric, înaintea ei, sunt altele, mult mai generale, mai însemnate și mai importante...

Poate de aceea, fiindcă marea majoritate a cursurilor și a cărtilor, respectiv a metodelor aflate- și descrise în ele sunt -poate!- destul de bune sau chiar -câteodată- corespunzatoare, dar... un singur lucru -esential!- este "uitat" cu desăvârșire (poate, chiar conștient și direct!), un singur lucru important nu vă este dezvăluit deschis și cinstit (...poate doar pentru cei care pot citi printre rânduri, acest lucru este -totuși- revelat), și anume:
Atentie! Energie- și Forta Vitala dacă nu puteți aloca- și nu puteti asigura -încontinuu și neîncetat- un flux masiv corepunzător de Energie Vitală & Forța Vitală acelor gânduri- și acelor programe mentale, care doriți să se manifesteze în viața Dvs., atunci aceste gânduri, metode și programe -mentale- sunt improductive și sterile, ele niciodata nu se vor manifesta -fiindca din lipsa de energie, nici nu vor putea!- și nu vor aparea în viata Dvs., oricăt de mult ați vroi- și ați dori acest lucru !

Puțin știu că secretul oricărei manifestări este ascuns în cantitatea de energie (Energie Vitală & Forța Vieții) care este alocată, destinată și desemnată strict pentru sarcina- și procesul de de manifestare.

Acum, pregătiți-vă să aflați exact cum se face prin calea potrivită, naturală și adecvată.
În cele din urmă, veți fi în stare să atingeți și obțineți ceea ce probabil ați urmărit de mai mulți ani: secretul manifestării naturale reale.

Îngaduiți-ne ca să subliniem încă odată, și -totodată- să vă dezvăluim noi "marele SECRET": radionica & energia vitala
puteti citi oricâte cărți veți dori sau vroi, puteți participa la oricâte cursuri doriți, puteți urma întotdeauna exact și întocmai cele afirmate acolo, dar...
-dacă nu puteți aloca- și nu puteti asigura cantitatea și fluxul necesar de Energie Vitală & Forță Vitală, acele programe- sau programări mentale nu se vor manifesta niciodată și nu vor aparea în viata Dvs. (nu; fiindcă le este imposibil, așa cum afirmă de fapt și o lege universala fundamentala și de bază - Legea Energiei).

Este ca și cum ați avea o mașină super (un Porshe, un Ferrari sau un Duster :-), o și puteți conduce -având noțiunile necesare-, dar nu ar avea motor (sau dacă are motor, nu ar fi combustibil în rezervor).
Mașina o reprezintă Echipamentele de Energie Vitală, motorul; Generatorul Chi & Prana & Orgone integrat, iar combustibilul este Energia- și Forța Vitală!

Recomandăm citirea încă o dată a acelor cărți, respectiv parcurgerea încă o dată a celor învățate la diferitele cursuri, dar acum dintr-un unghi nou, dintr-o nouă perspectivă și cu o nouă viziune: cea a Energiei- & Fortei Vitale, rădăcina- și izvorul tuturor lucrurilor, precum și motorul și combustibilul programelor mentale destinate spre manifestare.
RAD 5 Făcând așa cum v-am recomandat, veți întelege mult mai bine și mai profund cele afirmate...

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 :: Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală și Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generaoare Orgonice / Orgone), confecționate din Super Orgonită :: Echipamente de Energie Vitală & FortăVitală

Ținem să reamintim că,
-din păcate- degeaba efectuați diferite cursuri -curs după curs, unul mai bun decăt celalt :-)), degeaba învațați noi metode sau tehnici, degeaba vă străduiți să programați mental, fiindcă...
...dacă nu puteți- și nu reusiți să dați- și să asigurați acelei forme gând, sau acelui trend pe care doriți să o obțineți și realizați; Energie Vitală & Forța Vitală, va fi ceva steril și în zadar.

Este ca și cum ați avea o masina (cei drept -poate- mai bună și mai performantă decât are majoritatea), dar nuați avea combustibil în rezervor, sau ca și cum ați avea o corabie, dar nu a-ți avea pânze, ori dacă aveți pânze, nu ați avea vânt în ele.


Să revenim la această formulă fascinantă a manifestării pe care inventatorul Orgonitei și a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generatoare Chi & Generatoare Prana & Generatoare Orgonice integrate), D-l Karl Welz, a pus într-o formă și formulă simplă și -totodată- ușor de reținut și folosit:

{(Legătură structurală stabilă cu Target-ul  +  Legătură structurală stabilă cu Trend-ul)  x (flux puternic și continuu de Energie Vitală & Forță Vitală)}  =>  Manifestare


Ei, cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală &i Forța Vitală și prin utilizarea lor, veți avea întotdeauna -practic; neîncetat, ca dintr-un izvor abundent și nesecat, inalterabil și infailibil- combustibilul necesar, și veți avea întotdeauna vântprielnic.
În schimb; cum-, unde- și când conduceti mașina, sau navigați corabia Dvs. depinde în totalitate -doar- de Dvs.!

Fără un flux continuu- și adecvat de Energie Vitală & Forță Vitală asigurat gândului- și trendului respectiv, nu există manifestare -conștientă- și nici materializare.

gandul = energie vitala Unui GÂND căruia i se asigură putere-, forta- și energie necesară, poate porni cu succes procesul de manifestare:
prin puterea, energia și forța creativă asigurată -încontinuu și constant- formei de gand respective, și -desigur- facând pașii necesari și în spațiul fizic și realitatea fizică(!), adică; acționând în lumea "reală", gândul alcătuit și vizualizat -ca și "trend-ul" programat!- se poate manifesta și se poate materializa, ea va apare -în fine- și pe planul fizic, (deci va fi real), devenind realitate.

procesul de manifestareFiecare axiomă poate fi dedusă -implicit sau explicit- din Energia Vitală, respectiv toate fenomenele și procesele, derivă din ea și se intorc spre/la ea.
Putem afirma că, acea persoană care are la dispozitie- și la îndemână destulă Energie Vitală & Forță Vitală necesară, practic are totul, deci, pentru persoana respectivă totul poate fi atins- și poate deveni posibil.

Dați putere găndurilor Dvs. pozitive și constructive pentru ca să se poată manifesta în viata de toate zilele!
Energie Vitala OK Dați FORTĂ (adica; Fortă Vitală!) gândurilor- și ideilor Dvs. pozitive, și dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunătățirea continuă- și permanentă a calității vieții Dvs!

În legătură cu Echipamentele de Energie Vitală și Forță Vitală există un singur secret:
preluarea- și folosirea -conștientă!- cât mai eficient a fluxului energetic puternic degajat și emanat de către Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală în toate acțiunile Dvs.!

Echipamente de Energie- și Forță Vitală Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală -după cum arată și numele lor- generează și emană Energie Vitală & Forța Vitală dinamică, pozitivă și benefică, printr-o simpla acționare / apăsare a unui buton.
Și fac acest lucru încontinuu și neîncetat, în fiecare oră a zilei și fiecare zi a săptămânii.
Folosiți din plin acest lucru în avantajul, beneficiul și succesul Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii...


Important! | Dispozitivele Radionice Important!

Avantajele principale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

având Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice / Orgon) integrate, sunt, -printre altele- că ele generează- și emană încontinuu și neîncetat, Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă, creativă și benefică, raza lor de acțiune fiind nelimitată, ele funcționând la orice distanță!

Puteți folosi aceste Echipamente speciale în orice aplicație care necesită generarea unor câmpuri puternice de Energie Vitală & Forță Vitala (Chi / Qi, Kí, Prana, Mana, Od, Fluid magnetic, Orgon / Orgone, bio-energie, etc.).

Ca o consecință firească a posibilităților- și a capacității de transfer structural de Energie Vitală & Forta Vitală, și datorită legăturilor structurale:
dacă doriti să vă energizati (mentalul sau corpul fizic) cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică, nu este necesar să vă aflați tot timpul în fața-, sau lânga aparatul Dvs.; ci, tot ceea ce vă trebuie este o legatură structurală, cum ar fi un mic cuplu disc de transfer (TC 99, RAOPTC sau -boosterul- PBT 2400) care să fie conectat la Echipamentul-, Dispozitivul- și Generatorul Dvs. de Energie Vitală și Forta Vitală. PBT 2400

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  PBT 2400 HD: Booster -amplificator- de Energie Vitală & Forță Vitală cu disc unic de transfer :: Accesoriu al Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitala & Forta Vitala :: Legătură Structurală stabilă și permanentă

Conectați-, și puneți o parte a cuplului de transfer pe Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală, iar celaltă parte a cuplului -discul de transfer- purtaț-il la Dvs.!

Cu acest disc -unic- în posesia Dvs. și purtând-ul asupra Dvs. (neobservabil de / pt alții, deoarece încape în buzunarul, în geanta / sau în poșeta Dvs.), nu contează deloc dacă sunteți asezați chiar în fața Echipamentului- și Generatorului Dvs. de Energie Vitală, dacă vă aflati la "doar" la câteva sute de metrii distanță (depărtare) de ea, sau dacă sunteti pe cealaltă parte a globului,deoarece Energia Vitală & Forța Vitală -și efectele sale benefice (programate- și corespunzător modulate) se vor transfera- și se vor revărsa asupra Dvs. (și numai asupra Dvs!), oriunde vă veți afla!

Unii oameni descriu invenția lui Karl Welz, cu cuvinte ca: miracol, magie absolută, mașină de bani, dispozitiv de dorințe, generator de mantre, etc.
În realitate, așa cum am arătat, totul este științific, și o astfel de invenție originală este bazată pe cunoștințele vechi, dar științific demonstrate, că suntem înconjurați -în permanență- de Energia Vitală & Forța Vitală, iar această energie și forță subtilă -printr-o tehnologie adecvată- poate fi generată și transferată oriunde dorim.

În timp ce alții care nu știu despre această tehnologie fascinantă, se străduiesc luni- sau ani de zile pentru a vedea- și avea unele îmbunătățiri minore, dacă apar, Dvs. -folosind Echipamentele de Energia Vitală & Forța Vitală, puteți deveni un stăpânul propriului Dvs. destin, în doar câteva zile.

Veți putea să creați și să proiectați complet oricare aspect al vieții D-voastre, așa cum vă place și așa cum doriți, și să-l manifestați și să-l materializați, adică; ső-l aduceți în realitatea reală - mult mai efectiv, mult mai rapid și mult mai elegant, decțt oricând înainte!

De fapt, odată ce vedeți cât de repede, de ușor, și -mai ales- cât de eficient este - veți pune deoparte toate cărțile, seminariile și cursurile de auto-îmbunătățire, și vă veți concentra 100% doar asupra ei.

Acesta este exact modul în care mii- și mii de oameni se bucură deja de avantajele și beneficiile Echipamentelor de Energia Vitală & Forța Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice / Orgone) integrate, inventate și proiectate de la Karl Hans Welz.

Ceea ce poate dura în câțiva ani, poate să se întâmple acum în doar câteva săptămâni! Aceasta este viteza și puterea de a vă dirija și proiecta viața cu un Echipament de Energia Vitală & Forța Vitală.


Energia & Forța Vitală, și -implicit- Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală cu Generatorare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) integrate, vă pot ajuta eficient în procesul Dvs. de manifestare și vă pot ajuta să fiți stăpâni pe viața Dvs, și să vă puneți viața în cei mai buni mâini posibile; desigur, ale Dvs.!
Folosiți-o și utilizați-o din plin !

SF-ul a prezis-o, noi am transformat-o în realitate!  :-)

Reprogramați-vă propria viață acum cu aceasta nouă Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale, performantă și puternică!

Notă:
O versiune prescurtata a paginilor web "Teoria- și Tehnologia Energiei Vitale"; 'Totul este Energie și Energia este totul', 'Gândul este energie condensată', 'Procesul de manifestare', 'Scurt istoric al Energiei- și Fortei Vitale', 'Legături structurale','Caracteristicile- și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale', Radionica și Energia Vitala', a apărut și în magazinul "Paranormal", anul IV, (/2000), numerele26, 27 și 28. Redactor-sef adjunct: D-na Sabina Tudor

Sursă și bibliografie:
Alex Sandor: Magia dezvoltării personale - curs
© Copyright 2001, 2007 - 2023
Karl Hans Welz: 'LifeEnergy & Manifestation', 'Thoughts are things?!', 'Manifestation: How it works'.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea:Alex Sandor, © 1998-1999, 2001-2003, 2005-2007, 2019- 2024. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
- Cum adică?? Cu mai puțin de un ron/leu pe zii, pot să primesc din abundență energie și vitalitate??
- Da! Comandă-ți azi un Chi Card personal, pe cel puțin un an, și vei avea energie și vitalitate la discreție un an de zile, în fiecare zii, la mai puțin de prețul unei cafele!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Aşa cum navigatorul nu îşi ia ochii de pe busola, nici tu nu trebuie să pierzi din vedere scopul tău.”
Wallace D. Wattles

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Dispozitive Radionice de Putere  |  Echipamente Mentale  |  Energizoare apă și hrană
Card Chi de Vitalitate

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!
  .    

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!
  .    

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !
  .     .

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

  .    

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !
  .    

RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !
  .    

  .    


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
  .    


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
  .    

  .     .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Vă dăruim două ore pline de energie și vitalitate! -Acum- gratis!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Când aveam vreo cinci ani, mama mi-a spus că fericirea este cheia vieții. La școală m-au întrebat ce vreau să fiu când voi crește mare. Am răspuns: 'fericit'. Mi-au spus că am interpretat greșit întrebarea. Le-am răspuns că ei au interpretat greșit viața.”
John Lennon

  .    


Navigare prin site


meniu Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului principal (meniu hamburger - vezi în dreapta), în ambele cazuri; și când accesați site-ul de pe un computer sau o tabletă, dar și în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil,

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *

»» Hartă site   ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card®: sursa ce mai ieftină și cea mai sigură de aprovozionare continuă cu energie și forță (vitală!) benefică și pozitivă!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții “Gândirea pozitivă, spre deosebire de cea negativă , te va determina să faci orice lucru mai bine.”
Zig Zaglar

  ~    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  adaptor  +  legătură / legături structurale  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi (Chi Card de Vitalitate)

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Bunurile sunt deja importate din SUA în UE (Uniunea Europeană), taxele vamale și TVA-ul aferent plătite, deci nu sunt costuri suplimentare!
Prețurile nu conțin costul de transport din Depozitul Central UE către beneficiar.
Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!) la un curs de schimb mai mult decât avantajos !
Prețurile se pot schimba fără anunț prealabil!

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

JU 99 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental
JU 99 CE
269 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!

JU 1000 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental & Mind Trainer
JU 1000 CE
529 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PCHD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd
1439 USD  1369 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

PCHD + Program Radionic de Manifestare

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd + mp
1538 USD  1469 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
UNIC! Doar la noi!
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2799 USD  2639 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2001 DL

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 1000

Dispozitiv Radionic de Putere
RAD 1000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON   + cost transport
[ Adaptor inclus ]

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5S

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
UNIC! Doar la noi!
rad5s
$4399  3999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
.


În prezent; 23 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 100 USD: 16 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Comenzi -în țară- până la 101-300 USD: 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 301 USD până la 600 USD: 29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 601 USD până la 1000 USD: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Pentru comenzi în țară peste 1000 USD - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.


TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
59 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
.


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBTBH Potency Power Booster

Intensificator special de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
pbtbh
Manufacturare sistată !

Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu

.
 Accesorii 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); pentru alimentarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
(Costul de transport nu este inclus în preț)

Adaptor 300 mA
15 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 500 mA
Preț: 20 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 1000 mA / 1A
25 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

. .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
.


Program Radionic de Manifestare -Full-

manifestation program - marketing success
399 USD 299 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice- ale 'Alfabetului Dorințelor'.
Se pot comanda -desigur- adițional -și ulterior- și alte' Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-' la alegere (!)
.


Program Radionic de Manifestare -Total-

manifestation program - marketing success
459 USD 369 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice-, background-uri și frecvențe specifice speciale incluse!
Bonus: acum, jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    


Programe Radionice de Manifestare

Acum, cu -10% discount !
manifestation program
Abrevieri: PRM: Program Radionic de Manifestare | PS: Pachet simbol | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dynamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbalah & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Contact...
  .    
Sursă + modulator de Energie Vitală pt diferite 'Trend'-uri!
Oportunitate unică excelentă (doar acum) !
Chi-Card  +  program manifestare
hellblau | Chi Card Card Chi de Vitalitate #12 personalizat (activ și 12 luni, tip HD)  +  Program Radionic de MANIFESTARE (TipTop/Clasic) rulat pe PC-uri (incluzând pachetul de simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor'):
 $468   $369 (!) USD ($), sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Clic pe imaginea PayPal- pt a comanda!

.
.


Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite (PC & MAC)

Manifestation Ultimate Lite
126,99  99 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 3 poziții de setare și cu primele 10 simboluri (Gain Favors, Friendship, Charisma, Excellent Teamwork, Self Trust, Find a Good Job, Helps with Completion, Balance & Harmony, Stress Relief, Energy) incluse din pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire): Alfabetul Dorințelor.
Suportul tehnic NU este inclus în preț! Contactați-ne înainte de a comanda!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Manifestation Ultimate Pro
369 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 44 de poziții de setare și cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a comanda!
  .    


Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE'
pt PC și MAC

Acum, cu -10% discount !
Ultimate LITE
Abrevieri: PRMUL: Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE' | PS: Pachet simbol | F10: First 10 (Primele 10 simboluri) | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dznamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbala & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
Contact...
. .


Program Radionic Super-ManifestareX™

Program Radionic Super-Manifestare
499 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a-l comanda!
. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.


Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
79 USD / pachet  |  89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Ambele pachete: 168   139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
~


:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Aqua Optimizer: Legaturi Structurale  Accesorii
ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

  Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -downloadabile-

Pot fi folosite ca și 'modulatori' (virtuali) ai Energiei- și Forței Vitale Universale (Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.) și pentru modularea cu un Trend specific anume a Energiei Vitale & Forței Vitale

Informațiile referitoare la descărcare / downloadare vor fi trimise în max. 48 de ore după efectuarea achiziției într-un email separat!
Prețuri sunt exprimate in USD ($ Dolari americani), dar comenzile pot fi achitate -desigur- în € (Euro) sau RON (folosind rata de schimb avantajoasă PayPal!)


Simboluri Noul Pachet de simboluri
'Alfabetul Dorințelor'

simboluri magice
79 USD / pachet (48 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul Clasic
'Alfabetul Dorințelor'

1AOD AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice 1aod1.AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice
69 USD / pachet (30 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice Pachete de simboluri din pachetul 'Alfabetul Dorințelor' -
Noile pachete și/sau cele Classice


Simboluri 'Eliminare stress / Energizare'
simboluri Sigilii-, simboluri magice
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul de Filtre- și Simboluri 'Sex'
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice simboluri și grimoir-uri magice ©Lilith
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Învățare rapidă & creșterea inteligenței'
Invatare rapida Invatare rapida
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Afaceri / Bani '
Afaceri | Business & Money Business & Money
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Legal'
Pachetul 'Legal' Pachetul "Legal"
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Deprinderi-, comportamente- și abilități'
Sigilii-, filtre- si simboluri magice Sigilii
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Noroc'
Pt a induce și favoriza norocul Dvs. in viata / (GamblingPack)
simbol simboluri
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Protecție'
Protecție impotriva atacurilor energetice psihice sau magice
Protectie
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

simboluri magice 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 8 pachete clasice
Alfabetul Dorințelor (30), Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare.
312 €  239 USD

Accesorii 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 9 pachete noi
Alfabetul Dorințelor, Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare, Protecție energetică.
391 €  299 USD

Simboluri Pachet de simboluri și icoane

'Alfabetul Succesului'
(56)
Alfabetul Succesului
Accesorii 89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Creativitate' (11)
Pachetul de simboluri și icoane pt 'Creativitate'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Controlul greutății / Slăbire | Fitness' (28)
Icoane 'Controlul greutatii / Fitness'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Feng Shui'
Chi Feng Shui Dinamic
Pachetul 'Feng Shui'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Chakre'
simboluri magice :: 7chakre
Accesorii 14 USD  9 USD / pachet
sau, echivalentul în RON

Simboluri Pachetul 'I-Ching'
(I-Ching)
I-Ching
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Tarot'
(în poziție normală și inversă)
[ potir, sabie, baghetă/baston ]

rune-talisman ::
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Rune / Rhune'
rune-talisman
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astrologic ADM'
Manifestare Astro-Dinamică
Pachetul 'Astrologic'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astro-Set'
Pachetul AstroSet
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Semne zodiacale'
(Zodiace)
Semne zodiacale
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul Astrologic 'Planete'
Pachetul 'Planete'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Spiritele Cristalelor'
quartz
Accesorii 29 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Pachete de filtre-, sigilii-, simboluri- și grimoire-uri magice


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Magia Sacră a lui Abramelin
Abramelin
Accesorii 10 USD / pachet / capitol (20 de pachete)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Grimoir-ul Dr-ului Faustus
Grimoirul Dr. Faustus
Accesorii 69 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Kabhala / Kabbala
Kabhala / Kabbala
Accesorii 19 USD/ pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Talismane Shinto
Talismane Shinto
Accesorii 79 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Vudu / Woodoo
Vudu / Woodoo
Accesorii 9 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiArhangeli, Demoni, Spirite planetare
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiLemegeton
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiGrimorium Verum
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDeviltraps
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTarot Infernal
69 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiZei germanici
29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiSimboluri gnostice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDestructive Urbain
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiÎnțeleptul piramidelor
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTalismane ebraice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

Disponibil ca și download-uri zippate (în format .mp3 SAU .waw). Informațiile despre download vor fi trimise într-un email separat în max 48 de ore după achiziționare.

. .


Mental / Mind

Frecvențe
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Dragoste / Love Magic

Special Frequency CD's | Chi energy CD
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Fitness / Aerobic
Controlul greutății

Special Frequencies | freq
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .

Frecvențe specifice speciale

Recomandat pentru a fi utilizat împreună cu ORICARE Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală Universală sau cu unul dintre Programele Radionice de Manifestare (Programul Clasic de Manifestare și Programul Radionic de Super Manifestare X în format .wav sau Manifestation Ultimate în format .mp3).
Toate cele 3: Mental + Love + Fitness
57  49 USD
  sau echivalentul în RON


Alte sunete și frecvențe specifice speciale

Descărcare digitală!
Informațiile despre descărcare (download) vor fi trimise într-un email separat, după cumpărare, în maxim 48 de ore!


energie vitală Chakre / Chakra Sounds: 59 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(BaseChakraMuladhara, BrowChakraAjna, chakra_balance, ChakraBalancing, CrownChakra, CrownChakraSahasrara, DiaphragmChakra, Hara, HaraCenter, HeartChakra, HeartChakraAnahata, Kundalini, MidChakra, NavelChakra, PolarityChakra, PsychicCenterChakra, RootChakra, SacralChakraSvadhisthana, SolarPlexus, TantraYoga, ThirdEyeChakra, ThroatChakra, ThroatChakraVisuddha, ThymusChakra, TranspersonalChakra)

energie vitală Interacțiuni / Interaction: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(ConflictResolution, EffectiveSpeech, Seduction, Sex586, SexualityEnhanced)

energie vitală Mental / Mind: 79 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(AcceleratedLearning, AgainstAngerIrritability, AlertFocusing, AntiJetLag, AntiMindControl, AstralProjection, AstralProjection2, AudioVisualStimulation, BrainHemispheresCoordination.mp3 Centering, Clairvoyance, ConcentrationOnTasks, ControlOfRightDirection, CosmicConsciousness, Creativity, Creativity2, DecisionMaking, DeeperSleep, FullAlertness, GamblingESP, ImposeSubconsciousCommands, ImproveMemory, ImproveReadingAndSpelling, ImproveStressTolerance, InformationProcessing, InnerAwareness, InnerGuidance, Intelligence, Intuition, Learning, LongTermMemoryStimulation, LoveOfLife, LucidDreamsMeditation, Meditation, MentalAsltralProjection, MentalClarity, MentalStability, OverallView, ProblemSolving, ReduceAnger, ReduceFear, RelaxedAlertness, SolveDifficultProblems, ThirdEyeOpening, TotalKnowing, Transcendence)

energie vitală Minerale / Minerals: 29 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Calcium, Chromium, Copper, CrystalResonator, Iodine, Iron, Manganese, Phosphorus, Potassium, Selenium, WaterResonance, Zinc)

energie vitală Bani / Money: 9 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Money1, Money2, Money3, Money4)

energie vitală Psihic / Psychic: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Psychic1, Psychic2)

energie vitală Rune / Runes: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON / octave
12 Octave: (01FA, 02UR, 03THORN, 04OS, 05RIT, 06KA, 07HAGAL, 08NOD, 09IS, 10AR, 11SIG, 13BAR, 14LAF, 15MAN, 16YR, 17EH, 18GIBOR)

Rune: Toate cele 12 octave   228 199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

energie vitală Tonuri runice / Rune tones: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(rune_tone_1, rune_tone_2)

energie vitală Sporturi / Sports: 39 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(GeneralPurpose, AgainstFatigue, AgainstMuscleSpasms, AggressionConfidence, ArmsAndShoulders, Back, IncreasedReactionTime, IntelligenceEnhancement, MindBodyUnity, OrganMuscleResonance, OverallBalance, Precision, Recovery, Rejuvenation, RELA, RelaxedAlert, RelaxedStates, SchumannResonance, SoundSleep, StaminaEndurance, StrengthOfArms, StressReduction, SubconsciousCommands, UnityRegeneration, UniversalWellBeing, Vitality, VITALITY_1, VitalityBalance)

energie vitală Controlul greutății - slăbire / Weight Loss: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(accelerated_learning, against_mindcontrol, attitude_behavior_change, balance, balancing_well_being, cell_regeneration, creativity_planning, endorphin_imp, endorphin_sin, energy_activity, energy_alertness_vigor, energy_overcome_fatigue, fitness_training, mood_elevator, physical_vigor, problem_solving, self_confidence, stress_reduction)

.

Chi Card-uri de Vitalitate, personalizate

Flux continuu de Energie pt vitalitatea, protecția energetică și pt succesul Dvs.!


  .    
~
. ~
Accesoriu special de Energie Vitală Universală:
Energie și vitalitate atât pt Dvs., pt familia și prietenii Dvs., cât și pt toți cei dragi!

new
Card Chi
de Vitalitate personalizat go

Flux continuu de Forță- și Energie Vitală în buzunarul sau portofelul Dvs., -iar acum- și pe calculatorul și/sau telefonul Dvs. mobil!
Sursa cea mai ieftină, și cea mai ușoară și mai la îndemână modalitate de a vă aproviziona -în continuu și neîncetat- cu Energie Vitală și Forță a Vieții (chi / qi, prana, energie orgonică) pură și benefică.
Chi-Card
Validitate: 3, 6, 9, 12, 24, 36 luni | Putere: ST, DL, HD. Mai multe informații...
Acum -pentru o perioadă limitată de timp, doar în această lună- cu -10% Discount!
Taxă activare (azi) = 0 $ / € / £ !
Card-ul Chi de Vitalitate personalizată va fi setată, activată și trimisă în max. 24-48 de ore după achiziționare în email.
Prima dată; selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!


.

Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate (Card personalizat de energizare și vitalizare)


::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card de Vitalitate -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 6,99 USD, acum doar 6 USD  0 USD
doar in aceasta lună!

Alegeți Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #150
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 150 zile / 5 luni + două simboluri (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
Puteri diferite! Alegeți!
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 59 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 79 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 12 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 8 USD, 10 simboluri: 16 USD, 20 simboluri: 34 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită
» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 22.07.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!