ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~


Vă prezentăm un scurt istoric a Energiei Vitale Universale (Forța Vieții, Chi / Qi, Kí, Prana, Mana, Fluid magnetic, Od, Elan Vital, Orgon / Orgone) de la începuturile istoriei omenirii și până în zilele noastre.
down


Tradiție spirituală
: Prana, Chi / Qi, Kí / Khí, Mana  ||  Tradiție Occidentală: Illiaster, Fluid magnetic, Od / Forță odică, Vril, Ether solar  ||  Cercetări și observații științifice în sec. XX: Elan vital, Aura, Eter luminescent, Universion, Orgon / Orgone  |  Radionica  |  Orgonit / Orgonite & Generatoare de Energie Vitală Orgonice  ||  Preț Echipamente și Accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Imaginea dorinţelor tale, păstrată cu credinţă şi hotărâre, este preluată de Materia fără Formă şi, prin ea, dorinţa ta penetrează la mari distanţe - prin tot Universul.”
Wallace D. Wattles

  .    


Energia Vitală  =  Forța Vieții

Scurt istoric în tainele teoriei ENERGIEI VITALE & FORŢEI VITALE Universale


Tradiție spirituală


De-a lungul istoriei omenirii, Energia Vitală & Forța Vitală a primit diverse nume, fiecare cultură -și fiecare civilizație- a privit-o dintr-un anume punct de vedere și a folosit-o în nenumărate feluri pentru nenumărate lucruri, dar -mai ales- în vindecare- și autovindecare, respectiv obținerea unor țeluri și scopuri bine definite.


Prana

Oamenii din vechea Indie o numeau PRANA.
yoga Aceasta Energie Universală este considerată ca element de bază și sursă a vieții.
Cuvântul sanscrit "Prana", ce nu poate fi tradus cu ușurință, derivă din rădăcinile 'pra' (care înseamnă' prim, primar, înainte sau dinainte) și 'an', (care înseamnă; respirație, mișcare, viață), dar, se poate considera și ca fiind: "energie absolută".
Prana este respirația, suflul vieții, care trece prin toate formele și le dă viață.

Prana este o energie primară, pură, universală care dă viață materiei, este forța din toate animate și neanimate.
Prana este pur Spirit, e întru-totul imaterială.
Prana este elementul de bază a corpului subtil, a câmpului energetic și a sistemelor de chakre. meditatie | yoga

Practicarea Pranayamei și a exercitiilor de Yoga s-au dezvoltat din cunoasterea Pranei.
Yoghinii practică manevrarea acestei energii -mai ales- prin tehnici de respiratie.
Există nenumarate școli de yoga care se bazează pe tehnici de control al suflurilor subtile, numite Pranayama.

Cine respiră corect, trăiește -după cum se spune într-o învațătură străveche yoghina- în rezonanță cu Prana.
Prana este pentru yoghini Energia Vitală & Forta Vitala a fiecărei ființe.
Prana este energie cosmică, iar prin Pranayama ne putem conecta la izvorul nesecat al energiei universale.

Energia Kundalini este la baza celor două curente vitale; prana (adică energie vitală & forța vitală) și virya (adică; virilitatea). Prana este aspectul extensiv al energiei, iar virya este intensitate adamantină. Aceste două energii, complet deșteptate și reunite, crează extazul reuniunii vieții mistice cu cea instinctuală.
La fel ca și tehnicile de respiratie (pranayama) și posturile de yoga (asana) sau actul sexual amoros, revitalizeaza corpul prin preluarea Pranei din Univers.
(Se spune că, în timpul fuziunii erotice cu continență, ritmul respirator se echilibrează și intră în armonie cu suflurile subtile prana, facând astfel ca cei doi iubiți să asimileze prin rezonanță energii extrem de regenerante pentru întreaga structură și foarte elevate - vezi Tantra Yoga).

Sus, la inceputul paginii...

Chi / Qi

Vechii chinezi o numeau CHI.
yin yang / chi  | Echipamente de Energie Vitala și Forta Vitala "Chi" este un cuvant chinezesc care nu se poate traduce exact în nici o altă limbă, având mai multe semnificații:
"energie vitală universală", "forță vitalăcosmică", "suflu cosmic" sau "respirația vieții", precum și "aer -ether- vital". yin yang

Toată materia, vie sau neînsuflețită, este compusă și -între-pătrunsă de această Energie Universală.
Chi  / Qi este o formă complexă de energie, considerată a fi energia universală care menține totul în viață, o forță invizibilă ce ne înconjoară în permanență și care ne asigură -printre altele- sănătatea fizică și psihică, fericirea, bunăstarea și abundența.

CHI reprezinta energia universală invizibilă care animează toate ființele.

Fluxul de CHI este continuu: prin anumite căi / canale (sau meridiane, cum sunt denumite) ale corpului nostru (practicile acupuncturii și a medicinei asiatice se bazeaza pe aceste căi), în jurul nostru, în casa noastră, pe întregul pământ, cer, atmosferă și cosmos.
Fluxul corect al CHI-ului este important în orice situație.

Chi (Energia Vitala Universala) contine doua forte polare: Yin și Yang.
Feng Shui Dinamic :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala CHI Când ele sunt în echilibru, sistemul, organismul viu este sanatos, boala producându-se ca un rezultat al dezechilibrului.

Practicile de Tai-Chi și Chi-Kung s-au dezvoltat -tot- din aceasta cunoastere. Chinezii afirma ca CHI este simbolul vietii. Daca viata are un simbol, atunci acesta este chi.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99 folosit în metoda 'Feng Shui Dinamic' energizand zona 'Faimă și Recunoastere' a hărții Bagua / Pa-Qua

Feng Shui are ca principiu de bază curgerea și echilibrarea fluxului energiei CHI (se pronunță "cí") prin crearea unui echilibru între formele de energie Yin și Yang, precum și combinarea armonioasă în același cadru a celor cinci elemente.
CHI
reprezintă deci energia, și este principiul esential în Feng Shui.

Sus, la inceputul paginii...

Japonezii o numesc , sau Khí.
khangi-loveEnergia vieții () este de proveniență spirituală - afirmă ei.

, energia vitală universală, poate fi utilizată în autovindecare și este de mare ajutor și pentru dezvoltarea propriei personalități.
Deasemeni, energia vieții () joacă un rol important în orice facem și cuprindem, fiind energia primară a emoțiilor noastre, a gândurilor și a vieții spirituale.

Cuvântul japonez “REI-KI” înseamnă “energie vitală, sau energia vieții (kí) de proveniență spirituală (rei)”.
chi Reiki este în primul rând un sistem de evoluție spirituală (decăt un mod de tratare sau auto-vindecare).

Rei-ki -ul și Shiatsu, utilizează această energie mai ales pentru vindecare.
REIKI este o metodă naturală de vindecare a trupului, sufletului și a minții, întrucât energia -vitală- universală acționează benefic asupra tuturor nivelelor energetice ale omului (fizic, eteric, astral, mental, cauzal).

, este folosita -deasemenea- și în artele martiale orientale (karate, judo, aikido, etc.).

Sus, la inceputul paginii...

Mana

kabbalah Polinezienii au numit misterioasa energie MANA.
Din ea a derivat și s-au dezvoltat practicile și exercitiile care poarta numele de Kahuna, și cele 'Lua' ale războinicilor koa.


Egiptenii il numeau "Hike", iar grecii "Pneuma".

Israelitii au numit aceasta energie "lumina astrala", iar Kabbalisti "Yesod".
Arborele sefirotic prezintă șapte planuri care se echivalează cu cele șapte chakre sau “centre energetice" din mistica orientală.


Biblia noastră creștină (Noul Testament) afirmă că această energie este "omniprezenta" și "omnipotentă".
Acest lucru inseamnă ca ea este pretutindeni și este în stare de a produce "miracole".

Sus, la inceputul paginii...


Abordarea științifică și primele dispozitive- și echipamente de acumulare - și generare a Forței Vieții și a Energiei Vitale Universale


Tradiția științifică occidentală


Primii acumulatori de Energie- și Forță Vitală și primele baterii orgonice


Practicantii și cercetatorii din Vest -la rândui- au cercetat și utilizat și ei aceasta energie.
Idea unui fluid- sau a unei energii universale care străbate toată Natura, a fost susținută -și- de către mai multi savanți occidentali.

Pe parcursul istoriei, mulți oameni -printre care și savanți- au pretins că au descoperit "forța vitală", nefiind conștienți că oamenii o foloseau deja de mii- sau -poate- zeci de mii de ani!
Chiar dacă unii au auzit și știau de "chi/qi", "prana", "mana", "puterea psihică", etc., etichetau cu ușurință acestea ca fiind doar "superstiții", însă descoperirile lor au fost -întotdeauna, desigur- "științifice".

Ei au folosit și utilizat diferite nume pentru -acceași energie (Energia Vitală & Forța Vitală), numele -de obicei- reflectând un anumit aspect -cercetat- al ei:
telesma (Hermes Trismegistus), illiaster și munia (Paracelsus), eter solar (Korschelt), magnetism animal și fluid magnetic (Mesmer), od / forta odica (Baron von Reichenbach), orgone / orgon (Reich), aura (Kilner), auxones (Are Waerland), energie psihică (magicieni, șamani), bioenergie / bio-energie (tămăduitori, vindecători), bioplasma (cercetători sovietici), lumină astrală, energie cosmică, energie sau lumină creatoare, energie vitală universală, forța vieții, forța vitala cosmică și multe altele, ca sa numim aici doar câteva.
Pt mai multe informatiiconsultați și pagina "Diferite nume date acestei energii și forte mistice de-a lungul timpului..."


Paracelsus
(Philippus Aureolus Theophrastus Bombastus von Hohenheim) (1493 - 1541) spunea că "Illiaster" (Yliaster) sau "Munia"-cum denumea el această energie mistică- se compune atât din 'forță vitală', cât și din 'materie vitală'.

În cercetarile sale, Robert Fludd (1574 - 1637) a numit-o "Spiritus", sau "Spirit Universal".

Sus, la inceputul paginii...


Franz Anton Mesmer: 'Fluid magnetic' și 'magnetism animal'


Mesmer, Franz Anton | fluid magnetic, magnetism animalic Cu mai mult de 200 de ani în urma, Franz Anton Mesmer, (1734 - 1815) un talentat fizician din Stuttgart, Germania, a studiat și practicat medicina mai întâi în Viena, apoi s-a mutat la Paris.
In 1778, el declara în capitala Franței că, în organismul uman exista un "fluid magnetic" care poate influența -și de la distanță- alți indivizi.
A efectuat multiple cercetari și experimente cu Energia- și Forta Vitala, pe care a numit-o “fluid magnetic", sau "magnetism animal”.
"Magnetism personal" este numele mai răspândit astăzi și folosit preponderent în zilele noastre.
Numele lui Mesmer este strâns legat și de hipnoză (adica, "mesmerizare").

Franz Anton Mesmer, și primii acumulatori de energie- și forta vitala Franz Anton Mesmer susținea că "magnetismul" este o forță vie universală și -astfel- el trata pacienți cu o largă varietate de boli cu magneți (o terapie încă folosită și astăzi, în vremurile noastre).
El a crezut că o forță -vitală- pe care a numit-o “magnetism animal” există în corpul uman și poate fi directionată către alte organisme și corpuri umane.

Mesmer a fost primul care a inventat acumulatorul de Energie- și Fortă Vitală.

Într-un recipient de dimensiuni de cca 2-3 m, un fel de bazin -sau cadă- (de obicei din lemn, -specific- din stejar) era umplut cu diferite materiale în care erau plasate și puse într-o mixtură -parcă- haotică câteva materiale organice din care ieșeau niște tije de fier sau cupru, pe care el le numea "baghete".
Magnetismul animal (adică; fluidul magnetic) putea să fie captat de un receptor și distribuit de tijele -"baghetele"- metalice/de fier. Receptor era în acest caz o cuvă/cadă/bazin/recipient -numiti-o cum doriti Dvs.- gigantică, pe care Mesmer o instalase în locuința sa (loc destul avea, fiindcă pe vremea aceia închiria un mic palat in apropierea lui Champ Elysées - vezi imaginile laterale).

Franz Anton Mesmer În acest bazin -printre mixtura de materiale amintită mai sus- se scăldau numeroase sticle umplute cu apă -deja- magnetizate, dispuse în diferite raze, cu gâturile orientate către exterior, spre pacienți/bolnavi.
Puterea (forta) vitală era îndreptată astfel direct către pacienți.
In jurul bazinului se înbulzeau- și se îngrămădeau bolnavii: cei din primul rând aflându-se în contact direct cu tijele de fier, alții stăteau cu picioarele pe alte tije metalice care ieseau din recipientul în cauză, altii erau urcați în bazin, în timp ce ceilalți ținându-se stânsi de mână cu ceilalți, sau stăteau agătați de o frânghie umedă, -formand un "cerc- sau inel magnetic" pentru ca fluidul vindecător să se poată propaga și ajunge la toată lumea.

În imagini: Mesmer și celebrele sale ședinte de terapie hipnotică în jurul primului acumulator de energie- și forță vitală (fluid magnetic).

Pt mai multe informatii despre Franz Anton Mesmer și primul 'Acumulator de Energie- și Forță Vitală', consultati pagina aferenta  »»...

Sus, la inceputul paginii...


Karl von Reichenbach: 'Od'


.

Baronul Karl von Reichenbach (sau Carl von Reichenbach, 1788 - 1869) a numit aceasta forță misterioasă "OD".
Reichenbach și-a petrecut cca. 30 de ani, pe la mijlocul secolului al 19-lea, făcând experiențe cu acest câmp odic.

Karl von Reichenbach El s-a dedicat în ultimii săi ani de cercetare în studierea acestui câmp de energie (nedovedit stintific a exista) care combină electricitate, magnetism și căldură, și care -afirma el- provin de la toate lucrurile- și ființele vii, pe care l- a numit -așa cum am amintit și adineauri- Forță Odică.

A descoperit că multe caracteristici și proprietăti sunt asemanătoare câmpului electromagnetic  -descris și de către James Clerk Maxwell la începutul sec. XIX-, dar că unele proprietăți sunt specifice doar acestui câmp odic, acestei forțe odice.
În același timp, a descoperit că multe proprietati sunt specifice numai acestei forțe odice.
A stabilit că polii unui magnet arată nu numai polile magnetice, ci și o polaritate unică asociată acestui distinct câmp odic.
Alte obiecte, cum ar fi cristalele, manifestă tot o unică polaritate, cu toate că nu sunt magnetice.
Polii câmpului de forță odică au proprietăți subiective ca "fierbinte", "roșu" și "neplăcut", sau "albastru", "rece" și "placut" pentru observatorii sensibili.
Mai mult: a determinat faptul ca polii nu atrag, ca în electromagnetism, ci -datorită forței odice-, polii care se aseamană; se atrag.

.

Von Reichenbach a demonstrat prin cercetarile sale de la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea, că chiar și "aura" mineralelor este orealitate incontestabilă, fiind o modalitate de manifestare a energiei vitale universale.

Printr-o miscare perpetuă de flux și reflux, acest Spirit Vital pune fiintele și lucrurile într-o strânsă legătură și comunicare.
Această energie difuzează în materie vitalitatea creatoare a planului spiritual(!); ea este asemenea unui fluid capabil să penetreze oriunde și să impregneze totul; ea animă și revigorează orice parte din Univers, creând armonia în întreaga natură. .

Sus, la inceputul paginii...


Edward Bulwer-Lytton: 'Vril'


.

Lord Edward Bulwer-Lytton în romanul științifico-fantastic 'The Coming Race' (Rasa care va veni)⁠, publicat în anul 1871, descrie o civilizație care trăiește în interiorul planetei, și care este mult mai evoluată și mai avansată -dpdv tehnologic- față de civilizația umană.
Noțiunea de „vril” a fost creată de el. Membrii acestei rase -superioare- au descoperit energia-, forța- și puterea Vrilului, pe care o folosesc prin intermediul psihicului. .

.

Naratorul romanului descoperă că aceste ființe, care se numesc 'Vril-ya', au mari abilități telepatice și parapsihologice, cum ar fi posibilitatea de a transmite informații telepatic, posibilitatea de a alina- și de a scăpa de durere, precum și posibilitatea să adoarmă pe alții. .

.

Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' 'Vril' este o sursă latentă de energie, pe care gazdele sale, spiritual mult mai elevate decât naratorul, sunt capabili să o stăpânească și să o folosească prin intermediul voinței lor (nu numai maeștrii lor spirituali), până la un anumit punct ce are de-a face cu constituția lor ereditară.
Gradul de dominare depinde de sistemul lor ereditar, care le dă- și le alocă puteri extraordinare și însemnate.

Acestă stăpânire și măiestrie în utilizare, le-a dat accesul la o putere și o forță nemaipomenită și extraordinară, ce putea fi subordonată și controlată cu- și prin voința lor.
Această energie fluidică era utilizată și în comunicarea lor cu naratorul.

Printre nenumăratele puteri și utilizări pozitive și constructive ale 'Vril'ului, era și abilitatea de vindecare și tămăduire, de schimbare în mai bine, dar totodată era prezentă și partea destructivă; adică, cea de a distruge locuri, lucruri sau ființe.
Puterile destructive fiind -poate- și mai puternice, permițeau la doar câțiva copii Vril-ya, -dacă voiau- să distrugă chiar orașe întregi, însă, doar dacă era necesar și doar dacă -evident- era cazul. .

.

Energia Vril era utilizată și valorificată printr-un așa numit "dispozitiv Vril", sau -doar- prin concentrare mentală. .

Mai multe informații despre 'Vril'  »»

Sus, la inceputul paginii...


Korschelt: 'Ether Solar'


Korschelt și 'Aparatul sau de Radiatie Eterica Solara' Cu un secol în urma, în anul 1897, Korschelt a inventat un "Aparat de Radiație Solară Eterică", pe care l-a folosit mai ales în scopuri terapeutice, pentru vindecare.

Aparatul său utiliza "forța vitală eterică" -preponderent- în scopuri de vindecare.
Teoria electro-dinamică al lui Wilhelm Weber (fizician german, 1804 – 1891) privind structura particulelor electrice, l-a determinat pe Korschelt să tragă concluzii despre "particulele eterice"  contribuind la constuirea aparatului său.

El a conceput- și construit mai multe astfel de aparate, diferenta între ele fiind doar forma materialelor utilizate.
În scopul de a obtine o putere mai mare, a fost utilizat -și- curentul electric.
Evident, invenția lui a fost primită cu multă precauție, dar și cu o anume fascinație. Aparatul putea fi utilizat în scopul creșterii intensității puterii eterice, a amplificării Energiei Vitale și Forței Vitale.

Sus, la inceputul paginii...


Cercetări și observații științifice în secolul XX.


Kent: 'Substanță Dinamică'


James Tyler Kent
(1849 - 1916), medic american, recunoscut ca părinte al homeopatiei moderne scrie:
"Energia însăși nu este energie, ci o substanță dinamică. Există un Dumnezeu Suprem, care este alcătuit din substanță, și este o substanță uniformă. Toate provin, curg de la El, toate, de la cel superior și pănă la ultimul corp material, fiind legate în acest mod."


Henri Bergson: 'Élan Vital'


Filosoful francez Henri Bergson (1859 - 1941) a numit aceasta energie "Elan Vital" în cartea sa "Evoluție creativă" apărută în anul 1907, în care el abordează problema de auto-organizare și morfogeneză spontană a -tuturor- lucrurilor într-o manieră din ce în ce mai complexă.

Élanul vital a fost tradus inițial ca și "impuls vital", dar este apoi consemnat ca "forță vitală" și dorește a fi o explicație ipotetică pentru evoluția și dezvoltarea organismelor, pe care Bergson o lega strâns cu conștiința.
Se credea -evident, eronat- de către alții, că această esență (elanul vital) putea fi recoltată și încorporată într-o substanță neînsuflețită și -apoi- activată cu energie electrică, luând- și înțelegând probabil, literalmente descrierea metaforică lui Bergson despre "curgerea- și curentul vieții".

.  


Kilner: Aura


AURA La începutul secolului al XX-lea, dr-ul Walter John Kilner (1847–1920) a cercetat energia radiată de corpul uman prin diferite filtre și ecrane colorate.

În anul 1911, Kilner a publicat unul dintre primele studii -științifice- medicale din vest despre "atmosfera omului" propunând -totodată- și utilizarea acestuia în diagnostizare.
El a descoperit că "câmpul energetic uman", adica; "AURA" (așa a numit el aceasta energie radiantă), diferă de la o persoană la alta, și suferă modificări în cazul unor afecțiuni sau boli, ceea ce a determinat mai târziu,formularea unui sistem de diagnosticare pe baza culorii, formei și dimensiunii, respectiv, a compozitiei și înfățisării generale ale "aurei".

Englezul W. J. Kilner s-a gândit ulterior că, fără îndoială, boala provoacă anumite modificări ale aurei umane și a urmărit chiar să realizeze modalităti fizice, simple pentru a o face vizibilă oricui.
Pentru aceasta, el a realizat anumite ecrane cu o substanță chimica (Dicianina) prin care orice ființă umana care priveste prin acel ecran corpul uman gol al ființei în cauză, poate percepe culorile aurei, astfel fiind cu putință să se stabilească chiar diagnosticul în multe boli.

În concluzie putem spune că 'aura' este totalitatea energiilor subtile rezultate prin sublimare sau acumulate prin rezonanța cu energii corespondente din Macrocosmos ce emana direct proportional cu această acumulare din corpul nostru subtil energetic.
Aura vitală sau eterică este ceva mai mică, urmează îin general contururile corpului fizic și nu dispune de nici un înveliș perceptibil direct cu ajutorul vederii fizice comune. .  

Sus, la inceputul paginii...

Motto:
"Tot ceea ce există, toată materia provine dintr-o substanță, eterul luminos".
Nikola Tesla


Nikola Tesla: Eter luminos


Nikola Tesla Și Nikola Tesla (1856 - 1943) -printre alte preocupari ale sale- a cercetat această energie- și forță mistică.

În 1881 el sa mutat la Budapesta unde -sub conducerea lui Tivadar Puskas, cel care a inventat sistemul de informații telefonice, fiind în relatii de contact și colaborare cu renumitul inventator Thomas Alva Edison- lucra la firma American Telephone Company, unde a învațat și însușit multe dintre cunoștințele pe care apoi le va aplica în învețtiile sale.
După inaugurarea primei centrale telefonice, el a devenit unul din inginerii principali a companiei.

Aici a elaborat -dupa cca 5 ani de cercetări- functionarea motorului de curent alternativ.
La mijlocul anilor '80 este deja in Statele Unite, lucrand pt Edison, părăsind curând firma din cauza unor neînțelegeri, fondând propria sa firmă / companie.

Tesla considera energia electro-magnetică ca fiind parte a unei energii mult mai mari, mai subtil și mai 'măreț, și privea tensinea ca o curgere de eter sub diferite stări de presiune.
El a afirmat că "tot ceea ce există, toată materia provine dintr-o substanță elementară primară" pe care l-a numit "eter luminos" (în engleză: luminous ether) și credea că poate extrage energie direct din mediul înconjurător.
În acest sens, el a efectuat mai multe experimente în laboratorul său din New York (Long Island, South Fifth Avenue).
Din păcate, toată documentația aferentă, împreună cu toate toate aparatele și dispozitivele aflate în laborator au fost arse și distruse în incendiul devastator din anul 1895 care a nimicit și distrus practic tot laboratorul său.

Sus, la inceputul paginii...


Lakhovsky: Universion


Georges Lakhovsky (1869 – 1942) a publicat mai multe carti și articole care a încercat să demonstreze că celulele vii emit- și (deasemenea) primesc radiații electromagnetice egale cu propria lor frecvență.

În 1925 i-a apărut în revista "Radio News" articolul intitulat "Tratarea cancerului cu Frecvențe Ultra Radio".
În anul 1929, în timp ce era în Franța, el a fost autorul unei cărți "Secretul vieții: energie electrică, radiații și corpul Dvs.", în care a pretins- și a încercat să demonstreze că, sănătatea -bună sau rea- este determinată de sănătatea -relativă- a celulelor și a oscilațiilor sale, iar bacteriile și diferitele tipuri de cancer, cât și alți agenți patogeni, le pot corupe pe acestea, cauzând interferențe cu aceleași -și cu aceste- oscilații.

Lakhovsky a inventat și construit "Ooscilatorului cu unde multiple", prin care a susținut că ar revitaliza și consolida starea de sănătate a celulelor -și implicit oscilațiile lor normale-.

Sus, la inceputul paginii...


Wilhelm Reich: Orgon / Orgone (energia orgonică)


Wilhelm Reich: Orgon /  Energia orgonica Dr.-ul psihiatru Wilhelm Reich (1897 - 1957), elevul, discipolul- și apoi colegul lui Sigmund Freud, a efectuat multiple experimente cu cele mai moderne instrumente -și aparaturi medicale- electrice și electronice din vremea aceea.
El a examinat energiile care sunt eliberate în timpul activității sexuale, mai ales în timpul orgasmelor, și a descoperit că această energie, este o energie vitală, fiind forța vieții.
El a denumit aceasta energie "Orgone" (derivând -și- din cuvântul 'orgasm').

Reich a construit o multitudine de aparate pt studiul energiei orgon (energiei orgonice).
Unul dintre aceste a fost un acumulator orgonic, care putea concentra energia orgonică, pe care l-a folosit pt a încărca persoanele-, dar și obiectele cu această energie.

Wilhelm Reich spunea ca "orgonul" este o energie cosmică primordială, -în general- de culoare albastră/albastrui, care este prezentă pretutindeni și care influențează direct procesele atmosferice și climatice, culoarea cerului, gravitația, formarea galaxiilor și a planetelor, și exprimarea biologică a emoțiilor și a sexualității.

Energia orgonică este o forță naturală cu entropie inversă/negativă care are rol determinant în organizarea și concentrarea materiei.

Reich a perfectionat și o modalitate psichoterapeutică împreună cu tehnici fizice de eliberare a blocajelor de energie orgonică din corp, putând astfel limpezii stările negative emoționale și mentale ale pacienților săi.
El a observat că această energie pulsează în aer în jurul tuturor obiectelor animate -dar- și neinsuflețite.
Construind un microscop de înaltă definiție, a putut vedea pulsațiile energiei orgonice radiind din microorganisme.

Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat -științific- că un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie Vitală & Forță Vitală.
El a observat că un tub cu descărcare în vid, conduce curentul electric cu o viteză considerabil mai scăzutăa decât cea normală, după ce a fost încarcat -un timp mai indelungat- cu energie din acumulatorul orgonic.
În plus, susținea că plasând un izotop radioactiv în acumulatorul de orgon (acumulatorul orgonic) se poate prelungii perioada de înjumătațire nucleară a acestuia (în schimb, acumulatorul se încărca cu energie nucleară, stricându-se iremediabil, trebuind în totalitate distrus!).

A proiectat și construit un acumulator -sau baterie- orgone (atentie: a c u m u l a t o r , și nu generator !!) cu straturi alternante, care măresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care Reich energiza oameni și diferite obiecte, și îsi vindeca pacienții care erau așezați în interiorul acumulatorului orgonic.

Marea problemă a unui astfel de acumulator orgonic (și, -implicit- marea problemă și dilemă al lui Reich însuși), era faptul că, dacă se afla mai mult timp expus într-un câmp de energii negative, se putea contamina foarte ușor cu ea.
Reich a numit aceste energii statice, negative, malefice și dăunatoare "DOR", venind de la "Deadly ORgone), denumirea reflectând -totodată- și periculozitatea ei.
Cu acumulatorii lui, a încercat în zadar ca să transforme această energie negativă periculoasă și dăunătoare (DOR) înapoi în cea pozitiva și benefică (POR - Positive Orgone sau Positive Orgone Radiation), acumulatorii săi trebuiau demontate și total distruse pt a scapa de DOR-ul acumulat.

Pt mai multe informatii despre Dr. Wilhelm Reich și acumulatorii lui orgonici, despre energia orgonică pozitiva și negativă (PORE și DOR), consultati -va rugam- pagina aferentă...  »»

Sus, la inceputul paginii...


Energia Vitală
și Radionica


.

Radionica | Dr. Abrams & Oscilloclast În primii ani și decenii al secolului XX. (mai precis; prin anii '20), dr. Albert Abrams (1863- 1924), un medic din San Francisco / SUA, experimentând și folosind și alte metode netradiționale de vindecare, inventează și construiește Dynomizer-ul, Oscilloclast-ul și Radioclast-ul, ce pot fi considerate prototipul dispozitivelor radionice. .


.

Spre mijlocul secolului trecut, dr. Ruth Drown și apoi dr. George De La Warr, creând noi instrumente pentru detecția radiațiilor țesuturilor vii, pășind pe urmele dr.-ului Abrams, au inventat- și dezvoltat Radionica și -implicit- dispozitivele radionice, adică; un sistem de detectare, de diagnoză și vindecare, de la distantă, în care- atât pentru măsurători, cât și pentru tratamente și vindecări- foloseau câmpul- și fluxul Energiei- și Forței Vitale.

Ei foloseau radionica -în speță, datorită și orientării lor; fiind doctori și medici- îl utilizau -mai ales- pt tratamente și vindecări (desigur -și- de la distanță).


.

Poetul -și filozoful- englez, David Herbert Lawrence (1885 - 1930), descrie Energia- și Forța Vitală (adica; Chi / Qi, Kí, Prana, Od sau Orgon) ca pe o forță vitală ce străbate omul și poate fi amplificată prin fuziune amoroasă.
(Vezi și informațiile referitoare la Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' și Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Energia Orgonică).
wax Aceasta energie vibrantă, "șerpuitoare", este prezentă în fiecare obiect viu.
(Tot de aceași energie vibrantă și șerpuitoare era vorba, atunci când hindușii vorbeau de prana / energia pranică și de kundalini cu mii de ani în urmă). .


.

Dr. T. Galen Hieronymus (1895-1988), un inginer în electricitate, a numit aceasta energie "Energie Eloptică" și a folosit-o la utilizarea dispozitivului său radionic, un instrument folosit pentru a detecta și măsura "emanațiile din materiale".
Instrumentul lui Hieronymus devine standardul prin care celelalte instrumente americane similare sunt concepute.     .    

Sus, la inceputul paginii...


Motto
:
"Există mult mai multe realități obiective, decât ființe vii în Univers".
Karl Hans Welz


Karl Hans Welz: Orgonite©-ul și Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală

.


Karl Hans WELZ Anii '90 au adus în sfârșit mult sperata și așteptata descoperire și invenție: inventarea Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală.

După mai mult de 30 de ani de cercetări și experimente intense-, vaste- și multiple cu Energia- și Forța Vitală Universală, Dl. Karl Hans Welz inventează și construiește pt prima oară în istoria omenirii -în anul 1991- primul Generator- și Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală care este în stare să genereze și să emite -efectiv- aceasta energie- și forță vitală pozitivă, benefică și creatoare, adică; Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală. .

În fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală conceput și confectionat în laboratoarele D-lui Welz, și comercializate și de noi, există integrată -cel putin un- Generator de Energie Vitală & Forță Vitală.

În anul următor, în 1992, el inventează un nou material: Orgonita™ (o matrice specială de mixtura de materiale speciale adecvate și corespunzatoare acumulării și generării Energie- și Forșei Vitale), care este și în prezent, cel mai eficace și mai puternic material în acumularea și generarea Energiei Vitale & Forței Vitale, iar -mai apoi- Super Orgonita™ (Super Orgonite™) care este și mai eficient- și mai puternic!- și mai performant decât cel precedent.

In anul 1997, el reușește pt prima dată în istorie (în istoria omenirii) să transmită semnale transatlantice de la echipament la echipament (evident; Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală) utilizand doar câmpul- și fluxul Energiei- și Fortei Vitale (și nu câmpul- și Energiile Electro-Magnetice), fără interferarea vreunui amplificator, dovedind corectitudinea teoriei sale a 'Legăturilor structurale', respectiv cel despre Hiper-Spatiu.

În 2002 (cu ajutorul asociatului- și distribuitorului său din Europa), realizează un echipament special pt optimalizarea apei, adică; pt purificarea-, revitalizarea- și reîncărcarea cu Energie Vitală & Forța Vitală a apei potabile (Aqua Optimizer™).

Sus, la inceputul paginii...


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Short introduction to LifeEnergy and LifeForce,
Barbara Ann Brennan: Hands of Light (A guide to healing through the human energy field) / Mâini tămăduitoare.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Alex Sandor, © 1998-1999, 2001-2003, 2004-2024. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Notă: Pagină preluată -în parte- și de Wikipedia: Vril / Cercetări științifice (2012/2013 - 2024).

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Navigare prin site


meniu Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului principal (meniu hamburger - vezi în dreapta), în ambele cazuri; și când accesați site-ul de pe un computer sau o tabletă, dar și în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil,

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


  ~    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  adaptor  +  legătură / legături structurale  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi (Chi Card de Vitalitate)

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Bunurile sunt deja importate din SUA în UE (Uniunea Europeană), taxele vamale și TVA-ul aferent plătite, deci nu sunt costuri suplimentare!
Prețurile nu conțin costul de transport din Depozitul Central UE către beneficiar.
Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!) la un curs de schimb mai mult decât avantajos !
Prețurile se pot schimba fără anunț prealabil!

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

JU 99 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental
JU 99 CE
269 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!

JU 1000 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental & Mind Trainer
JU 1000 CE
529 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PCHD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd
1439 USD  1369 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

PCHD + Program Radionic de Manifestare

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd + mp
1538 USD  1469 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
UNIC! Doar la noi!
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2799 USD  2639 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2001 DL

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 1000

Dispozitiv Radionic de Putere
RAD 1000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON   + cost transport
[ Adaptor inclus ]

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5S

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
UNIC! Doar la noi!
rad5s
$4399  3999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
.


În prezent; 3 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 100 USD: 16 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Comenzi -în țară- până la 101-300 USD: 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 301 USD până la 600 USD: 29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 601 USD până la 1000 USD: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Pentru comenzi în țară peste 1000 USD - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.


TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
59 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
.


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBTBH Potency Power Booster

Intensificator special de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
pbtbh
Manufacturare sistată !

Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu

.
 Accesorii 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); pentru alimentarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
(Costul de transport nu este inclus în preț)

Adaptor 300 mA
15 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 500 mA
Preț: 20 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 1000 mA / 1A
25 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

. .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
.


Program Radionic de Manifestare -Full-

manifestation program - marketing success
399 USD 299 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice- ale 'Alfabetului Dorințelor'.
Se pot comanda -desigur- adițional -și ulterior- și alte' Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-' la alegere (!)
.


Program Radionic de Manifestare -Total-

manifestation program - marketing success
459 USD 369 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice-, background-uri și frecvențe specifice speciale incluse!
Bonus: acum, jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    


Programe Radionice de Manifestare

Acum, cu -10% discount !
manifestation program
Abrevieri: PRM: Program Radionic de Manifestare | PS: Pachet simbol | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dynamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbalah & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Contact...
  .    
Sursă + modulator de Energie Vitală pt diferite 'Trend'-uri!
Oportunitate unică excelentă (doar acum) !
Chi-Card  +  program manifestare
hellblau | Chi Card Card Chi de Vitalitate #12 personalizat (activ și 12 luni, tip HD)  +  Program Radionic de MANIFESTARE (TipTop/Clasic) rulat pe PC-uri (incluzând pachetul de simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor'):
 $468   $369 (!) USD ($), sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Clic pe imaginea PayPal- pt a comanda!

.
.


Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite (PC & MAC)

Manifestation Ultimate Lite
126,99  99 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 3 poziții de setare și cu primele 10 simboluri (Gain Favors, Friendship, Charisma, Excellent Teamwork, Self Trust, Find a Good Job, Helps with Completion, Balance & Harmony, Stress Relief, Energy) incluse din pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire): Alfabetul Dorințelor.
Suportul tehnic NU este inclus în preț! Contactați-ne înainte de a comanda!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Manifestation Ultimate Pro
369 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 44 de poziții de setare și cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a comanda!
  .    


Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE'
pt PC și MAC

Acum, cu -10% discount !
Ultimate LITE
Abrevieri: PRMUL: Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE' | PS: Pachet simbol | F10: First 10 (Primele 10 simboluri) | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dznamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbala & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
Contact...
. .


Program Radionic Super-ManifestareX™

Program Radionic Super-Manifestare
499 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a-l comanda!
. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.


Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
79 USD / pachet  |  89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Ambele pachete: 168   139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
~


:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Aqua Optimizer: Legaturi Structurale  Accesorii
ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

  Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -downloadabile-

Pot fi folosite ca și 'modulatori' (virtuali) ai Energiei- și Forței Vitale Universale (Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.) și pentru modularea cu un Trend specific anume a Energiei Vitale & Forței Vitale

Informațiile referitoare la descărcare / downloadare vor fi trimise în max. 48 de ore după efectuarea achiziției într-un email separat!
Prețuri sunt exprimate in USD ($ Dolari americani), dar comenzile pot fi achitate -desigur- în € (Euro) sau RON (folosind rata de schimb avantajoasă PayPal!)


Simboluri Noul Pachet de simboluri
'Alfabetul Dorințelor'

simboluri magice
79 USD / pachet (48 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul Clasic
'Alfabetul Dorințelor'

1AOD AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice 1aod1.AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice
69 USD / pachet (30 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice Pachete de simboluri din pachetul 'Alfabetul Dorințelor' -
Noile pachete și/sau cele Classice


Simboluri 'Eliminare stress / Energizare'
simboluri Sigilii-, simboluri magice
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul de Filtre- și Simboluri 'Sex'
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice simboluri și grimoir-uri magice ©Lilith
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Învățare rapidă & creșterea inteligenței'
Invatare rapida Invatare rapida
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Afaceri / Bani '
Afaceri | Business & Money Business & Money
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Legal'
Pachetul 'Legal' Pachetul "Legal"
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Deprinderi-, comportamente- și abilități'
Sigilii-, filtre- si simboluri magice Sigilii
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Noroc'
Pt a induce și favoriza norocul Dvs. in viata / (GamblingPack)
simbol simboluri
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Protecție'
Protecție impotriva atacurilor energetice psihice sau magice
Protectie
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

simboluri magice 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 8 pachete clasice
Alfabetul Dorințelor (30), Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare.
312 €  239 USD

Accesorii 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 9 pachete noi
Alfabetul Dorințelor, Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare, Protecție energetică.
391 €  299 USD

Simboluri Pachet de simboluri și icoane

'Alfabetul Succesului'
(56)
Alfabetul Succesului
Accesorii 89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Creativitate' (11)
Pachetul de simboluri și icoane pt 'Creativitate'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Controlul greutății / Slăbire | Fitness' (28)
Icoane 'Controlul greutatii / Fitness'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Feng Shui'
Chi Feng Shui Dinamic
Pachetul 'Feng Shui'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Chakre'
simboluri magice :: 7chakre
Accesorii 14 USD  9 USD / pachet
sau, echivalentul în RON

Simboluri Pachetul 'I-Ching'
(I-Ching)
I-Ching
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Tarot'
(în poziție normală și inversă)
[ potir, sabie, baghetă/baston ]

rune-talisman ::
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Rune / Rhune'
rune-talisman
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astrologic ADM'
Manifestare Astro-Dinamică
Pachetul 'Astrologic'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astro-Set'
Pachetul AstroSet
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Semne zodiacale'
(Zodiace)
Semne zodiacale
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul Astrologic 'Planete'
Pachetul 'Planete'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Spiritele Cristalelor'
quartz
Accesorii 29 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Pachete de filtre-, sigilii-, simboluri- și grimoire-uri magice


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Magia Sacră a lui Abramelin
Abramelin
Accesorii 10 USD / pachet / capitol (20 de pachete)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Grimoir-ul Dr-ului Faustus
Grimoirul Dr. Faustus
Accesorii 69 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Kabhala / Kabbala
Kabhala / Kabbala
Accesorii 19 USD/ pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Talismane Shinto
Talismane Shinto
Accesorii 79 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Vudu / Woodoo
Vudu / Woodoo
Accesorii 9 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiArhangeli, Demoni, Spirite planetare
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiLemegeton
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiGrimorium Verum
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDeviltraps
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTarot Infernal
69 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiZei germanici
29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiSimboluri gnostice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDestructive Urbain
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiÎnțeleptul piramidelor
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTalismane ebraice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

Disponibil ca și download-uri zippate (în format .mp3 SAU .waw). Informațiile despre download vor fi trimise într-un email separat în max 48 de ore după achiziționare.

. .


Mental / Mind

Frecvențe
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Dragoste / Love Magic

Special Frequency CD's | Chi energy CD
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Fitness / Aerobic
Controlul greutății

Special Frequencies | freq
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .

Frecvențe specifice speciale

Recomandat pentru a fi utilizat împreună cu ORICARE Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală Universală sau cu unul dintre Programele Radionice de Manifestare (Programul Clasic de Manifestare și Programul Radionic de Super Manifestare X în format .wav sau Manifestation Ultimate în format .mp3).
Toate cele 3: Mental + Love + Fitness
57  49 USD
  sau echivalentul în RON


Alte sunete și frecvențe specifice speciale

Descărcare digitală!
Informațiile despre descărcare (download) vor fi trimise într-un email separat, după cumpărare, în maxim 48 de ore!


energie vitală Chakre / Chakra Sounds: 59 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(BaseChakraMuladhara, BrowChakraAjna, chakra_balance, ChakraBalancing, CrownChakra, CrownChakraSahasrara, DiaphragmChakra, Hara, HaraCenter, HeartChakra, HeartChakraAnahata, Kundalini, MidChakra, NavelChakra, PolarityChakra, PsychicCenterChakra, RootChakra, SacralChakraSvadhisthana, SolarPlexus, TantraYoga, ThirdEyeChakra, ThroatChakra, ThroatChakraVisuddha, ThymusChakra, TranspersonalChakra)

energie vitală Interacțiuni / Interaction: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(ConflictResolution, EffectiveSpeech, Seduction, Sex586, SexualityEnhanced)

energie vitală Mental / Mind: 79 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(AcceleratedLearning, AgainstAngerIrritability, AlertFocusing, AntiJetLag, AntiMindControl, AstralProjection, AstralProjection2, AudioVisualStimulation, BrainHemispheresCoordination.mp3 Centering, Clairvoyance, ConcentrationOnTasks, ControlOfRightDirection, CosmicConsciousness, Creativity, Creativity2, DecisionMaking, DeeperSleep, FullAlertness, GamblingESP, ImposeSubconsciousCommands, ImproveMemory, ImproveReadingAndSpelling, ImproveStressTolerance, InformationProcessing, InnerAwareness, InnerGuidance, Intelligence, Intuition, Learning, LongTermMemoryStimulation, LoveOfLife, LucidDreamsMeditation, Meditation, MentalAsltralProjection, MentalClarity, MentalStability, OverallView, ProblemSolving, ReduceAnger, ReduceFear, RelaxedAlertness, SolveDifficultProblems, ThirdEyeOpening, TotalKnowing, Transcendence)

energie vitală Minerale / Minerals: 29 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Calcium, Chromium, Copper, CrystalResonator, Iodine, Iron, Manganese, Phosphorus, Potassium, Selenium, WaterResonance, Zinc)

energie vitală Bani / Money: 9 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Money1, Money2, Money3, Money4)

energie vitală Psihic / Psychic: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Psychic1, Psychic2)

energie vitală Rune / Runes: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON / octave
12 Octave: (01FA, 02UR, 03THORN, 04OS, 05RIT, 06KA, 07HAGAL, 08NOD, 09IS, 10AR, 11SIG, 13BAR, 14LAF, 15MAN, 16YR, 17EH, 18GIBOR)

Rune: Toate cele 12 octave   228 199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

energie vitală Tonuri runice / Rune tones: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(rune_tone_1, rune_tone_2)

energie vitală Sporturi / Sports: 39 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(GeneralPurpose, AgainstFatigue, AgainstMuscleSpasms, AggressionConfidence, ArmsAndShoulders, Back, IncreasedReactionTime, IntelligenceEnhancement, MindBodyUnity, OrganMuscleResonance, OverallBalance, Precision, Recovery, Rejuvenation, RELA, RelaxedAlert, RelaxedStates, SchumannResonance, SoundSleep, StaminaEndurance, StrengthOfArms, StressReduction, SubconsciousCommands, UnityRegeneration, UniversalWellBeing, Vitality, VITALITY_1, VitalityBalance)

energie vitală Controlul greutății - slăbire / Weight Loss: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(accelerated_learning, against_mindcontrol, attitude_behavior_change, balance, balancing_well_being, cell_regeneration, creativity_planning, endorphin_imp, endorphin_sin, energy_activity, energy_alertness_vigor, energy_overcome_fatigue, fitness_training, mood_elevator, physical_vigor, problem_solving, self_confidence, stress_reduction)

.

Chi Card-uri de Vitalitate, personalizate

Flux continuu de Energie pt vitalitatea, protecția energetică și pt succesul Dvs.!


  .    
~
. ~
Accesoriu special de Energie Vitală Universală:
Energie și vitalitate atât pt Dvs., pt familia și prietenii Dvs., cât și pt toți cei dragi!

new
Card Chi
de Vitalitate personalizat go

Flux continuu de Forță- și Energie Vitală în buzunarul sau portofelul Dvs., -iar acum- și pe calculatorul și/sau telefonul Dvs. mobil!
Sursa cea mai ieftină, și cea mai ușoară și mai la îndemână modalitate de a vă aproviziona -în continuu și neîncetat- cu Energie Vitală și Forță a Vieții (chi / qi, prana, energie orgonică) pură și benefică.
Chi-Card
Validitate: 3, 6, 9, 12, 24, 36 luni | Putere: ST, DL, HD. Mai multe informații...
Acum -pentru o perioadă limitată de timp, doar în această lună- cu -10% Discount!
Taxă activare (azi) = 0 $ / € / £ !
Card-ul Chi de Vitalitate personalizată va fi setată, activată și trimisă în max. 24-48 de ore după achiziționare în email.
Prima dată; selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!


.

Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate (Card personalizat de energizare și vitalizare)


::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card de Vitalitate -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 6,99 USD, acum doar 6 USD  0 USD
doar in aceasta lună!

Alegeți Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #150
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 150 zile / 5 luni + două simboluri (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
Puteri diferite! Alegeți!
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 59 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 79 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 12 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 8 USD, 10 simboluri: 16 USD, 20 simboluri: 34 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită
» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

»» Hartă site »» »»   ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  ~.~    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 22.06.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!