ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

BENEFICII ale utilizarii Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală

  .    


Avantajele
și beneficiile utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Ce pot
-și ce nu pot- face Echipamentele de Energie Vitală & Fortă Vitală™ pt. Dvs., și cum vă poate ajuta o nouă- și performantă tehnologie de vârf ?


Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală

Echipamente de Energie- și Forta Vitala sănătate, vitalitate, succese multiple și realizări depline...
Echipamente de Energie- și Forta Vitala schimbări pozitive permanente...


Energia Vitală & Forța Vitală (Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon), și Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală:

avantajele utilizării și beneficii ale folosirii


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

. .

LPOG2400DL prin integrarea și funcționarea Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de putere), generează- și emană încontinuu- și în permanență Energie Vitală & Forță Vitală (Chi / Qi, Prana, Orgon / Orgone, Od, Vril, Bio-Energie, etc.) pozitivă, creativă și benefică.

Preluînd-o și utilizând-o conștient(!) în toate activitățile dorite (fie ele fizice sau mentale) poate aduce beneficiile dorite- și rezultatele scontate, mult mai repede și mai usor!

Echipamente de Energie- și Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer  +  Legătura structurală TC 99 (Cuplu de transfer cu discu unic) .


Avantajele și beneficiile utilizării

.


Energia Vitală & Forța Vitală este acea energie subtilă mistică omniprezentă, omniscientă și omnipotentă, benefică, pozitivă, inteligentă și creativă, care, de-a lungul istoriei omenirii, a fost utilizată și întrebuințată într-o diversitate- și pe o paletă foarte-foarte largă, a fost -și este!- folosită și în zilele noastre, în nenumărate aplicații.

Aceasta energie poate fi întrebuințată- și folosită în oricare / fiecare activitate (fie ea fizică și/sau mentală) și poate aduce avantaje însemnate și succese semnificative pt cel ce îl preia- și îl utilizează conștient și îl folosește în mod corespunzător (!).

Tot aceasta energie este utilizata și în procesul de manifestare
(adică; în crearea conștientă a realității, și în materializarea formelor gând), fiind componenta esențiala -și indispensabilă(!)- a procesului- și procedeului de creație conștientă.

Fără însă un flux masiv- și continuu de Energie- și Forță Vitală, acel gând (formă gând), sau acea programare mentală pt manifestare, nu va avea sorți de izbândă, și acel proces de -re-formare a realității va eșua. RAD 5

Echipamente de Energie- și Forta Vitala   RAD 5 / ATG 5 :: Generator de Trenduri :: Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic de Generator de Trend-uri cu 5 x 3 butoane de setare radionică și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonită®


Un flux dinamic și puternic de Forță Vitală. Oriunde, oricând, tot timpul, încontinuu și neîncetat. 
Energie și Vitalitate.  Protecție- și siguranță energetică. 
...Noi "doar" acestea vă oferim !!

.


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Echipamentele
-generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală
Universală

. .

în timpul funcționării lor, -așa cum le arată- și le sugerează și numele-; generează- și emană încontinuu-, neîncetat- și în permanență Energie Vitală & Forță Vitală (adică; Energie Chi / Qi, Prana, Orgon / Orgone, Od, Vril, Fluid magnetic, Bio-Energie, etc.) pozitivă, creativă și benefică, ce poate fi preluată-, folosită și utilizată în absolut toate activitățile efectuate și desfășurate, și în oricare / fiecare activitate dorită, pentru a obține rezultate semnificative! RAD 2400 HD

De aici rezultă, că multitudinea și diversitatea aplicațiilor Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală este limitată doar de bogăția imaginației și de fantezia fiecărui utilizator (ramânând totuși pe fundamentul realității... ;-))

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic (Psionic & Psihotron) de Putere cu Generatoare Chi & Prana & Orgon integrate, cu tunul / țeava de ieșire din argint   și suprafață de aderență din Super-Orgonită .

Dacă a stârnit și interesul Dvs. aceasta nouă și performantă tehnologie, citind mai departe veți afla cum poate aduce schimbări pozitive importante în viata Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii...

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia Vitală & Forța Vitală (Forța Vieții)

.

generată- și emanată din noile Echipamente de Energie Vitală & Fortă Vitală (care aparțin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe lângă altele, în special- pentru ajutorul și suportul personal), poate fi utilizată și folosită -și- pentru:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Control imediat - preluați controlul total asupra vieții Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfecționare dorite
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Performanțe de vârf - obtineți performanțe înalte în muncă, afaceri, studii, creație, viața personală, relații personale, sex și activităti sportive
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Consolidati-vă încrederea de- și în sine, fiind -totodată- o persoană simpatică și carismatică
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Atingeți nivelul maxim de performanță în toate activitățile dorite și în toate domeniile vieții Dvs.
LPOG 2400 Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Randament mai bun, și mult mai ridicat -în toate activitățile dorite-
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Intensificare - îmbunătătește și intensifică în mod considerabil viața Dvs.
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Autoperfectionare - un puternic ajutor în realizarea schimbărilor pozitive permanente dorite pe toate planurile și în toate domeniile vieții
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Îmbunătățirea imaginii personale - un ajutor considerabil în dezvoltarea sinelui- și a personalității
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Siguranță și protecție -energetică și informațională-
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Controlul greutății - găsiți, atingeti și păstrați -cu ușurință- greutatea ideală a corpului Dvs.
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Conducerea și managementul vieții Dvs, (sau, a unei afaceri) - succese concrete și de durată
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Mărirea memoriei - învațați să vă măriti baza de date și să extrageti mai ușor informațiile înmagazinate în memoria Dvs.
RAD 2400: Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Eliberarea de stres - învățati cum să eliminați stres-ul, să promovați- și să măriți relaxarea, cum să meditați mai profund și mai eficient
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Autovindecare - porniți-, memțineți și controlați procesul de autovindecare și regenerare a trupului și corpului, a organismului, a organelor și a celulelor cu ajutorul Energiei Vitale & Forței Vitale
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Ameliorarea afecțiunilor fizice - prin utilizarea conștientă a Energiei- și a Forței Vitale
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Programări complexe de TREND-uri pt succesului Dvs. scontat, manifestarea situațiilor dezirabile, realizarea scopurilor și atingerea țelurilor dorite și programate
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Amplificarea voinței, persuație și charismă
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Succes material, dezvoltare- și realizări spirituale
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Îmbunătățirea relațiilor sociale, comunicare avansată și dezvoltată
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Dezvoltarea personalitatii- și a sinelui ...

Inapoi la inceputul paginii...


Folosirea- și utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

.

Folosirea- și utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală este ușoară și simplă.
Nu necesită implicarea de aptitudini și/sau calitati speciale, extraordinare- sau deosebite, se poate învăța repede și ușor.

Echipamentele noastre speciale generează încontinuu și permanent Energie Vitală & Fortă Vitală pozitivă, creativă și benefică. (!)

UTILIZAȚI-o în folosul și avantajul Dvs. și a celor dragi !

...


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Echipamente
le de Energie Vitală & Forță Vitalã

.

-prin intermediul Generatoarelor de Energie Vitala integrate (înglobate / încorporate)- generează tot timpul, emană- și transmit încontinuu Forță Vitală & Energie Vitală Universală, care -modulată corespunzător, prin intermediul- și cu ajutorul așa numitor "legături structurale" -cum este de ex. discul unic al cuplului de transfer de la TC 99- ajunge la "persoana țintă" / 'target', care poate prelua aceste energii benefice pentru a le utiliza cum crede cel mai bine de cuviință, pt a-l folosi în vederea obținerii rezultatelor preconizate, a atingerii scopurilor programate și a țelurilor propuse.

Însă, este decizia -dar,- și răspunderea fiecăruia, pentru ce-, cum-, în ce scop și cu ce randament și eficacitate utilizează aceasta Energie !

Dvs. decideti dacă doriți să beneficiați de multiplele avantajele ce vă poate asigura aceasta nouă tehnologie (Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale), obținând rezultate proeminente, sau vă pierdeți undeva în mediocritate.
Posibilitățile sunt date. Restul depinde -doar- de Dvs.!

  Se pot și vor fi folosite doar în,- și pentru scopuri nobile și pozitive. (!) .

Inapoi la inceputul paginii...


Sarcina majoră
a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã

.

este aceea de a da putere și fortă (Fortă Vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunătățirea continuă și permanentă a calității vieții Dvs.! .

Echipamentele- (și Generatoarele) de Energie Vitală pot fi folosite și utilizate în, și pentru orice activitate ce necesită și foloseste Forta Vitală, fiindcă -atunci cand sunt puse in functiune- ele generează- și emană Energie Vitală & Forta Vitală Cosmică în mod continuu- și neincetat! Performer

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'Performer 2400 HD' energizând (încărcând cu Energie Vitală & Forță Vitală - Chi / Qi & Prana & Od & Vril & Orgone / Orgon până la saturație)  și optimalizând suplimente alimentare și un pahar cu apă proaspătă cu ajutorul Amplificatorului / booster-ului de Energie Vitală & Forță Vitală cu disc unic de transfer PBT 2400 HD

Cu ajutorul unor dispozitive speciale (adică; Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală),
Energia Vitală poate fi modulată și modelată în crearea unor trend-uri (evenimente și situatii favorabile și dezirabile), pentru atingerea oricărui scop pozitiv și obținerea rezultatelor dorite, scontate și programate; prin aceasta, atribuțiile, posibilitățile- și domeniul de utilizare a Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală devine aproape infinită, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitată doar de bogătia imaginatiei fiecărui utilizator. (!)

Iată de ce Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală (având Generatoarele de Energie Vitală & Forta Vitală integrate) sunt instrumentele ideale prin care puteți să vă sporiți puterea personală, performanțele, prosperitatea, puteți dobândii stabilitatea, fericirea, echilibrul -interior- și succesul binemeritat; ele pot fi instrumentele Dvs. decisive care să vă ajute în transpunerea viselor Dvs. în realitate!

    În concluzie, putem deci să afirmăm că;
Energia Vitală Universală -și implicit Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală- pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor -pozitive- și ideilor creative, pentru a da putere- și fortă dorinței de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesară atingerii și dobandirii țelurilor propuse!
 
.

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Ce pot face pt Dvs. și cum vă pot ajuta Echipamentele -originale!- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală ?

.

Răspunsul este simplu și la îndemână:

 Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală .

. pot fi ajutorul cel mai prețios în vederea de a avea întotdeauna la îndemână o sursă inepuizabilă de Energie- & Forță Vitală pozitivă și dinamică, cu toate beneficiile și avantajele oferite ce decurg de aici, pot fi instrumentul extrem de valoros în mâna Dvs. pt a obține- și facilita succesul Dvs. binemeritat.

Este cel mai rapid- și mai performant mod de a vă energiza (neamintind, că este -totodată- și cel mai simplu și mai elegant mod!), de a vă încărca cu această eneregie benefică și -respectiv- de a avea destulă energie-, forță și vitalitate -pt a reușii și succede-.
Nici o alta tehnică sau metodă (meditatie, yoga, tai-chi, chi-kung, etc., etc.) nu vă poate garanta aceste rezultate rapide-, concrete- și performante, pe care -doar- Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala vă pot facilita- și vă pot dărui.

RAD 1000 Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  RAD 1000 + TC 99 :: Dispozitiv Radionic cu cuplu disc de transfer TC 99 cu o parte a discului de transfer atașat / glisat pe țeava de ieșire din argint (legătură structurală) :: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 1000 cu Generator de Energie Vitală & Forța Vitală (Generator Chi & Generator Orgonic) încorporat și integrat în dispozitiv, de tip Radionic & Psionic & Psihotron cu 3 butoane de setare a ratei radionice, și suprafață de aderență din Super Orgonita, cu tunul / țeava de ieșire din argint și suprafață de aderență realizată din Super Orgonita®  +  Legătura structurală TC 99 Cuplu de transfer cu disc unic cu o parte atașată / glisată pe tunul de ieșire


Noi vă daruim exact ceea cea ce vă oferim: energie -vitală-, forță și putere creatoare, cât și vitalitate din abundență!  
Ceea ce întreprindeti însă cu acestă comoară, și ce realizați cu ea, depinde doar -și exclusiv- de Dvs.! .

Inapoi la inceputul paginii...

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

.

pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pt avantajul și succesul nostru și a celor dragi, pentru a da putere gândurilor -pozitive- și ideilor creative, pentru a da putere- și forță dorinței de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesară atingerii și dobândirii țelurilor propuse!

.

. .

Motto | Citate:
'Dacă știm cum să generăm, să stocăm, multiplicăm și să emanăm energia (Energia Vitala!) într-o manieră eficientă, putem crea oricâtă prosperitate dorim. Dacă această energie este eliberată, ea poate fi direcționată și folosită pt a crea orice dorim'.
Deepak Chopra: The seven spiritual laws of success (Cele 7 legi spirituale ale succesului)

.Energia Vitală & Forța Vitală  =
    este  = Chi = Kí = Mana = Prana = Orgon / Orgone, este  ~ combustibilul vital ~.


Dacă simtiți că duceți lipsă din combustibilul energetic universal, alimentați-vă și încarcați-vă rezervorul energetic cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală!

Alegeti- și comandati Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală cel mai corespunzător, adecvat și prielnic pt Dvs. -și scopurilor Dvs.-, și începeți să preluați și să receptionați aceasta energie mistică pozitivă și creativă cu toate beneficiile oferite.


Energie- și Forta Vitală Preluați-o conștient- și lăsați ca aceasta Energie Vitală Universală, pozitivă și benefică, sa pătrundă- și să circule în tot corpul Dvs., simtiți cum aceste forțe creative universale se revarsă peste tot, vă încarcă și -totodată- vă încalzesc trupul și sufletul, savurați-o astfel-, și faceti uz de toate avantajele- și beneficiile folosirii ei!

Veți simții rezultatele pozitive și benefice utilizării oricărui Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală aproape instantaneu, în doar câteva secunde, sau mai puțin de un minut!


Chiar daca utilizati "doar" optiunea de a vă energiza, folosind un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală (chiar și cel mai "mic" și... cel mai ieftin), veți fi deja in avantaj -considerabil- față de acei cca. 80-90% dintre oameni, care duc lipsă -unii acută, altii deja cronică!- a acestei energii vitale universale -pozitive și benefice, atât de necesară (...și aici încă nici nu am amintit de celelate opțiuni- și posibilități, ca de ex.: transferul la -orice- distanta!- a energiei, energizarea- și încărcarea apei cu forță vitală, modulația -fizică și virtuală- a energiei vitale, controlul obiceiurilor și -desigur- programarea de trend-uri pt procesul de manifestare și materializare a formelor gând (adică; a trend-ului vizualizat) în crearea conștientă a realității!). ATG 12 / ATGS 12000

Echipamente de Energie- și Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000: Generator de Astro Trend-uri | Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală cu 12 Generatoare -exterioare- super puternice de Energie Vitală & Forța Vitală (Chi / Qi & Prana & Od & Orgone / Orgon) confecționate din Super Orgonita, pt generarea trend-urilor astrologice alese și propice
În imaginea alăturată; încărcarea unui galon de juice de mere delicios -așezat în centrul Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală, adică chiar în centrul energetic-, cu trend-uri astrologice special alese pt schimbarea- și solutionarea unor situatii indezirabile


Vă puteți încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică, pozitivă și creativă chiar dacă utilizati cel mai "mic" Echipament de Energie Vitală & Forța Vitală (de ex; JU 99 sau AO 1100) din gama variata pe care v-il punem la dispozitie, în doar cateva minute!
Sau; practic același lucru îl puteți realiza și cu un Chi Card !

JU 99 Doar câteva minute zilnice (sunt de ajuns cca. 5 - 10-15 minute!) petrecute in preajma Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală (sau -și mai bine!- preluînd cantitatea- și fluxul energetic generat- și emanat de catre echipament, printr-o legătură structurală între echipament și Dvs., -si asta- oriunde v-ati afla!!), echivaleaza cu cca. 2-3 ore de exerciții tai-chi sau chi-kung, cu cca. 2- 3 ore de yoga, și cu cca. 1,5-2 ore de meditatie intensa, etc., rezultatul fiind -instantaneu- mai bun, mai efectiv și mai pretios.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizarea spatiilor prin metoda Manifestării Astro-Dinamice cu simboluri astrologice și cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală JU 99

In zilele noastre ('secolul vitezei...' :-)), cine poate aloca 3-4 sau chiar 5 ore pe zii pt asa ceva, cine are timp sa faca -zilnic!- aceste exercitii -cateodata anevoioase și dificile- pt a avea acelasi efect, și pt a beneficia de acelasi avantaje, dar -totusi- obtinind ceva mai mult? tc99

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  Legătură structurală: disc cuplu transfer TC 99 pentru un transfer energetic sigur și fără pierderi

Ne întrebăm, nu este oare mai rapid, mai elegant, mai eficient și -nu in ultima instanta- mult mai performant, ca sa porniti Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală, și sa-l folositi -spre avantajul Dvs., doar- cateva minute / ore pe zi??
Dvs. ce credeți?

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia Vitală
& Forța Vitală (Forța Vieții)

.

generată- și emanată din noile Echipamente de Energie Vitală & Fortă Vitală (care aparțin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe lângă altele, în special- pentru ajutorul și suportul personal), poate fi utilizată și folosită -și- pentru:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Control imediat - preluați controlul total asupra vieții Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfecționare dorite
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Performanțe de vârf - obtineți performanțe înalte în muncă, afaceri, studii, creație, viața personală, relații personale, sex și activităti sportive
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Consolidati-vă încrederea de- și în sine, fiind -totodată- o persoană simpatică și carismatică
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Atingeți nivelul maxim de performanță în toate activitățile dorite și în toate domeniile vieții Dvs.
LPOG 2400 Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Randament mai bun, și mult mai ridicat -în toate activitățile dorite-
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Intensificare - îmbunătătește și intensifică în mod considerabil viața Dvs.
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Autoperfectionare - un puternic ajutor în realizarea schimbărilor pozitive permanente dorite pe toate planurile și în toate domeniile vieții
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Îmbunătățirea imaginii personale - un ajutor considerabil în dezvoltarea sinelui- și a personalității
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Siguranță și protecție -energetică și informațională-
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Controlul greutății - găsiți, atingeti și păstrați -cu ușurință- greutatea ideală a corpului Dvs.
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Conducerea și managementul vieții Dvs, (sau, a unei afaceri) - succese concrete și de durată
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Mărirea memoriei - învațați să vă măriti baza de date și să extrageti mai ușor informațiile înmagazinate în memoria Dvs.
RAD 2400 Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Eliberarea de stres - învățati cum să eliminați stres-ul, să promovați- și să măriți relaxarea, cum să meditați mai profund și mai eficient
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Autovindecare - porniți-, memțineți și controlați procesul de autovindecare și regenerare a trupului și corpului, a organismului, a organelor și a celulelor cu ajutorul Energiei Vitale & Forței Vitale
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Ameliorarea afecțiunilor fizice - prin utilizarea conștientă a Energiei- și a Forței Vitale
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Programări complexe de TREND-uri pt succesului Dvs. scontat, manifestarea situațiilor dezirabile, realizarea scopurilor și atingerea țelurilor dorite și programate
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Amplificarea voinței, persuație și charismă
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Succes material, dezvoltare- și realizări spirituale
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Îmbunătățirea relațiilor sociale, comunicare avansată și dezvoltată
Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Dezvoltarea personalitatii- și a sinelui ...

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală: cheia spre o viață plină de succese și realizări...key :: Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala

.


Energia Vitală
este esența vieții.
Sarcina primordială
a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală este de a genera- și emana aceasta energie benefica, pozitiva și creativa.

Sarcina noastra este de a o prelua -constient- și de a-l folosi in avantajul nostru, spre beneficiul celor dragi, precum și in ajutorul și suportul semenilor nostrii.
   Așa să fie...    AUMMM... .

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitalala Echipamentele de Energie Vitală
& Forță Vitală: un ajutor considerabil în drumul Dvs. către succes !

.

Dați- și asigurați energie-, forță- și putere gândurilor Dvs. pozitive -și creative- pentru a se manifesta și pe planul fizic (material), în viața de toate zilele.
  Cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteți prelua controlul asupra vieții- și asupra soartei Dvs.!

ATG 12 / ATGS 12000   ATGS 3000
Energizarea spatiilor, a locuintelor și birourilor cu trend-uri astrologice prin metoda Manifestării Astro-Dinamice, cu ajutorul Echipamentului de Energie Vitală & Forța Vitală ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de Trend-uri Astrologice / Generator de Astro-Trend .

Inapoi la inceputul paginii...


Știință spirituală | Știința Energiei & Forței Vitale


Idei și -gama largă de- utilizări


.

Fără a intra în multe detalii și explicații amănunțite, încercăm să redăm mai jos multitudinea de idei și utilizări ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală -indiferent de tip- adunată și colectată de la utilizatori din toate părțile lumii.

Dea lungul anilor, din feedback-urile receptionate, posesorii Echipamentelelor de Energie Vitală & Forta Vitală au folosit- și le folosesc și în prezent- în multiple scopuri, cu rezultate foarte bune și semnificatoare, și -deasemenea- au obtinut rezultate proeminente printre altele- și în / pentru:
JU 1000: Echipament Mental & PsihoTrainer + legatura structurala RAOPTC, energizand un mar pe frecventa de 7,83 Hz (rezonanta Schumann) energizare, vitalizare, pastrarea sanatatii, profilaxie, relaxare, meditatie, contemplatie, autocontrol, tratament -energetic-, (auto)vindecare, wellness, fitness, dezvoltarea personalitatii, control -instant- in toate domeniile vietii, performante de varf in toate activitatile dorite, calm interior, armonie interioara, telepatie, ESP, precognitie, invatare rapida, marirea memoriei, eliberare de stres, protectie (protectie energetica), intarirea- și curatarea aurei, incarcarea-, echilibrarea- energizarea și armonizarea chakrelor, trezirea energiei kundalini, sporturi extreme, body building, somn adanc și revigorator, charisma, managementul obiceiurilor (schimbarea obiceiurilor indezirabile in cele dorite și benefice), popularitate, inspiratie artistica, ajutorarea copiilor, noi prietenii, marketing de succes, profesie (avansare profesionala), competitii sportive, sporturi de performanta, jocuri de noroc (casino), relatii -inter-umane, AO 2000 AquaOptimizer: energizare și purificare apa potabila și alimente :: Echipamentele de Energie- și Forta Vitală o noua dragoste, gasirea perechii potrivite, imbunatatirea vietii sexuale, aparare/protectie -energetica-, control mental, rejenerarea pielii, atragerea clientelei (in cazul unei afaceri), agricultura (protectia solului fertil impotriva insectelor), plante (irigatii cu apa energizata), bani/finante, marirea inteligentei, intuitie, ispiratie, talente artistice, programare neuro-lingvistica, pace interioara și liniste sufleteasca, energizarea hranii zilnice pt toata familia, "dilatarea timpului" (ajungerea intotdeauna la timp și in timp util unde trebuie), energizarea apei de baie, reducerea treptata a durerilor de cap (migrena) pana la disparitia totala, impotriva durerilor datirate schimbarii bruste a vremii, a fronturilor meteorologice, siguranta in trafic(!), asigurea masinii impotriva furtului, protectie energetica impotriva "vampirilor energetici", incarcarea și armonizarea chakrelor, charisma și dezvoltarea personalitatii, etc., etc., etc... .

Super Manifestation radionic program
O setare foarte utilă a Programului Radionic 'SuperManifestation' prin metoda ADM (Astro Dynamic Manifestation) / Manifestare Astro-Dinamică


Echipamente de Energie- și Forta Vitală Ce câstigați -printre altele- dacă comandați un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală?

.

Să amintim doar câteva lucruri "simple", dar foarte efective și importante: energie, forță, putere și vitalitate! .


Echipamente de Energie- și Forta Vitală Prin achiziționarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã

.

veți fi proprietarul unor instrumente versatile puternice și extrem de eficace, cu acesta vă veți dărui posibilitatea de a avea în posesie un ajutor -invizibil- foarte eficient, care vă va da siguranță și stabilitate, vă va ajuta să prosperați, vă va asigura forță, putere și tărie pt a învinge obiceiurile negative și să le înlocuiți cu obiceiuri noi, pozitive și dezirabile, și vă va asigura permanenta Dvs. avansare și progres, și -datorită rezultatelor obtinute- vă va mării încrederea în sine.

Este investiția cea mai bună, fiindcă învestiți în Dvs. și -implicit- în viitorul Dvs.!


. Dați putere găndurilor Dvs. pozitive și creative pentru ca să se poată manifesta în viața de toate zilele! .


Alocați-, și dați FORTĂ (adica; Fortă Vitală!) gândurilor- și ideilor Dvs. pozitive, și dorințelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunătățirea continuă- și permanentă a calității vieții Dvs!
Dați- și asigurați energie, forță și putere gândurilor Dvs. pozitive și creative pentru a se manifesta și materializa pe planul fizic/material, în viața de toate zilele.


Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteti prelua controlul total asupra soartei Dvs. !


Tot ceea ce vă trebuie pentru a reuși, este să aveți- sau să dobândiți vederi largi și deschise, să existe voința de a întoarce un buton, și de a avea înțelepciunea, dorința și credința, -precum și voința și deschiderea- necesară de a utiliza o tehnologie nouă în aspirațiile Dvs. de a vă îmbunătăți -continuu și permanent- viața.

AO 2000
Energizare, revitalizarea, purificarea, optimalizarea și re-transformarea in apa-vie a apei potabile cu Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală Aqua Optimizer AO 2000

.


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Aflați acum mai multe -de exemplu- despre...
»»»  . JU 1000: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer   


Inapoi la inceputul paginii...


gelb Ce NU pot face Echipamentele pt Dvs.?

.

Nu pot acționa în locul Dvs.!!


Nici echipamentele, nici noi, nici altcineva, nimeni nu poate acționa, realiza și indeplini rezultatele și telurile dorite și programate de Dvs., în locul Dvs. și pe placul Dvs., ci doar Dvs. înșivă o veți putea face!!

Însă, -împreună cu Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală- și cu ajutorul lor -respectiv, prin preluarea- și folosirea conștientă a fluxului de Energie Vitală & Forță Vitală generat-, degajat și emanat de- și din Echipamente, Dvs. puteți contribui mult - mult mai eficient în obținerea lor. .

Cu ajutorul Energiei Vitale -și implicit prin utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală- veti fi mai sanatosi, mai fericiti, mai de succes și mai buni...
Efectele benefice apar deja chiar din primele minute-, ore- și zile de utilizare.

Inapoi la inceputul paginii...


Datoria principală a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

.

este de a genera Energia Vitală & Forța Vitală benefică, care apoi poate fi utilizată și folosită -constient!- în oricare activitate a noastră, spre ajutorul și avantajul nostru și a celor dragi. .

Deasemenea, Legea Atracției este doar una dintre legile Universale și spirituale, exista -pe langa acesta- și altele (poate mai importante și mai însemnate), cum ar fi de ex. legea karmei (legea cauzei și efectului), legea vibratiei (sau o alta denumire -si o implicatie a ei; legea rezonanței -folosita mai ales in cazul Echipamentelor- și Dispozitivelor noastre Radionice, legea similaritudinii, legea legăturilor structurale, etc., etc.).

TC99   RAOPTC
'Legături Structurale': Cupluri de transfer cu discuri unice de transfer din Super Orgonita TC 99 și RAOPTC
Pentru un transfer energetic sigur, la orice distanță și fără pierderi !


Cu ajutorul acestei tehnologii noi, visul de demult al omenirii sa realizat și sa infaptuit: cea a aprovizionarii neincetate și continue cu Energie Vitală & Forța Vitală benefica, pozitiva și creatoare. (!)

A fost demonstrat -și- științific beneficacitatea și avantajul utilizarii de lunga durata a Energiei Vitale & Fortei Vitale, respectiv a Echipamentelor de Energie Vitala:
pastreaza sanatatea, imbunatateste conditia generala a organismului, "alunga" boala, porneste procesul de auto-insanatosire, mareste vitalitatea și nivelul energetic al persoanei ce o utilizeaza, creste memoria și -in general- dezvolta personalitatea.
Venind vorba de boala, nu uitati: profilaxia -respectiv pastrarea sanatatii- este mai usor de realizat, și este intotdeauna mai buna decat vindecarea.

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Echipamente
le de Energie Vitală & Forță Vitală

LPOG 2400 DL au un rol important și in reducerea, combaterea și eliminarea stres-ului, in procesul de relaxare -totala-, și in atingerea de nivele adanci și sanatoase de meditație și in revitalizarea energetica.
Ridica randamentul, readuce bucuria de a trăi, stimuleaza voința și crește puterea psihică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  LPOG 2400 DL Echipament Mental & PsihoTrainer, Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu posibilitatea de reglare a frecvenței

Deasemenea are un rol important -și în-: combaterea și contracararea energiilor nocive și negative electro-magnetice emisede monitoare, televizoare, de cuptoarele cu microunde, tuburi fluorescente, etc., precum și a liniilor Hartmann și a zonelor de stres geopatic(!).

Toti cei care beneficiaza- și au din belsug din aceasta energie benefica creatoare, sunt mai sanatosi, mai vigurosi și mai energici, isi implinesc mai repede dorintele și isi ating mai usor scopurile și telurile stabilite și propuse, decat aceia care duc lipsa -acuta sau cronica- din aceasta energie benefica.

Acestea sunt și parerile și confirmarile acelor mai multe zeci de mii de persoane care -începand din anul 1992 (când s-a început comercializarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală) și pana in zilele noastre- sunt deja posesori mandrii ale acestor Echipamente.

Pt mai multe informatii, vezi și pagina 'Energie Vitală & Forța Vitală' / 'Gandul și procesul de manifestare'

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Energia Vitală & Forța Vitală

.


de-a lungul timpului, în mai multe culturi și civilizatii, a primit diferite nume și denumiri:

Chi, sau Qi- la chinezi, Kí, sau Khí - japonezi, Mana - polinezieni, Prana - hindusi, Pneuma - greci, Hike - egiptieni, Tinh - vietnamezi, Fluid Vital - alchimisti, Telezma - Hermes Trismegistus, Illiaster - Paracelsus, Fluid Magnetic - F A Mesmer, Od - Baron von Reichenbach, Ether Solar - Korschelt, Forta Vitala - L A Galvani, Spiritus - R Fludd, Eter luminiscent - N Tesla, Elan Vital - Henri Bergson, Orgone (orgon) - W Reich, Forta X - L E Eemann, Ether Biodinamic - R Steiner, energie eloptica - Dr. T. Galen Hieronymus, bio-plasma - fizicieni ruși, Bio-Energie - tămăduitori, etc., etc.

Pe o pagina de-a noastra am adunat peste100 de nume a acestei energii universale mistice! .


EnergieVitală
pentru oameni grăbiți...


Dacă nu aveti timp ca să meditați ore în șir -de mai multe ori pe zii-, daca nu aveti timp -si chef- sa efectuati exercitii de yoga -in pozitii intortochiate- mai multe ore pe zii, daca nu aveti timp sa faceti exercitii de chi-kung sau tai-chi zilnic timp de mai multe ore, atunci...
-doar- apasati butonul de pornire a Echipamentului Dvs. de Energie Vitală & Forța Vitală și veti beneficia imediat și instantaneu de toate avantajele acestei energii vitale universale divine, pozitive, benefice și creative. 


Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală
WELZ: energie, forță, putere și vitalitate !

Inapoi la inceputul paginii...


Principalele avantaje ale utilizarii Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală Universală


Deci, cum vă poate ajuta o tehnologie de avangardă a Generatoarelor de Forta Vitala, și a Echipamentelor de Energie Vitală, a Dispozitivelor Radionice propulsate cu Forta Vitală, și a Echipamentelor Mentale și PsihoTrainer-elor, pentru dezvoltare și perfectionare a mintii și a inteligentei?!


meditatie, relaxare :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
Dl. Karl Hans Welz-, a condus experiente stiintifice nenumărate cu Energia Vitală și a elaborat o tehnologie care, - de-acum încolo- poate fi utilizată de toti aceea care au un orizont de vederi mai larg deschise, toti cei care vor să-si ia viata și soarta în propriile mâini formându-si ei -constient- destinul și doresc să obtină un avantaj semnificativ în toate domeniile vietii și în toate activitătile lor.

Utilizănd spiritul american -împletit cu precizia și meticulositatea germană-, inventatorul Generatoarelor- și Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, Karl Hans Welz, a făcut ca această nouă tenhologie să fie foarte practică pentru utilizarea- și folosirea ei în viata de toate zilele, pentru îmbunătătirea continuă și permanentă a calitătii vietii!

Cu noile Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală, cu Generatoare de Energie Vitală incorporate, puteti acum să primiti un set de instrumente- și dispozitive performante, ce pot avea o influentă pozitivă majoră asupra Dvs, și care vă oferă calea spre vârful piramidei, drumul spre o viată fericită, abundentă, îmbelsugată și plină de împliniri.
Cu această nouă și uimitoare tehnologie toate acestea le veti putea realiza!

Dati putere găndurilor Dvs. pozitive pentru ca să se poată manifesta în viata de toate zilele!
Dati FORTĂ (adica; Fortă Vitală!) gândurilor- și ideilor Dvs. pozitive, și dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunătătirea continuă- și permanentă a calitătii vietii Dvs!

mansuccess succes


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitalala Echipamentul
de Energie Vitală & Forță Vitală

împreună cu Generatorul de Energie Vitală & Forta Vitală (Generator Chi /Qi & Generator Pranic & Generator Orgon/Orgonic) -integrat și încorporat în echipament- este, cu sigurantă, cel mai important pas tehnologic al ultimului deceniu -a secolului trecut-, în ceea ce priveste auto-ajutorarea, auto-programarea și vindecarea, dezvoltarea personalitătii- și a sinelui, și al controlului mintii -și de la disntață!-.


Această nouă și extraordinară tehnologie este proiectată pentru a vă ajuta să atingeti și să obtineti schimbări pozitive permanente!

Noul Generator de Energie Vitală este componentul cheie a noii noastre tehnologii.
Este motorul și sursa de putere în < Echipamentele noastre de Succes >.

Puteti folosi acest Echipament pentru a vă ajuta să găsiti solutii permanente și ideale la cele mai presante provocări.
O puteti utiliza pentru a obtine un avantaj semnificativ- și decisiv în toate problemele personale, în relatiile cu altii, în preocupările- și negocierile de afaceri, în studiu și creatie, aspiratii sportive, legături -inter-umane și prietenii, în dragoste și sex, prosperitate, realizari materiale, evolutie spirituala, succese și realizări depline în viata de zi cu zi!

Cu această nouă Tehnologie a Fortei Vitale, acum puteti să vă luati viata în propriile mâini, să influentati decisiv și pozitiv destinul Dvs.!

Traditie Orientală combinată ingenios cu -performanta- Tehnologie Occidentală de ultimă oră!


Energia Vitală
& Forta Vitală
stă la baza existentei, fiind suflul vieții, ea este sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitătilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autovindecare, autoprogramare și -perfectionare, autocontrol și control al mintii, dezvoltarea personalitătii, etc.).

Forta Vitală este acea energie subtilă sau putere/fortă psihică, care se manifestă și este folosită - fără exceptie! - în toate activitătile mai sus mentionate, fiind mediumul sau purtătoarea între scopul sau efectul dorit, și tintă.

Un adevăr demult stiut (dar uitat- sau marginalizat in zilele noastre):
  fără Energie Vitală și Forta Vitală nu există actiune sau efect la distantă!


Dovada acestui fapt ați putut-o observa atunci când ați efectuat Testul nostru pt transferul la -orice!- distanta a Energiei- și Fortei Vitale !    »»


Energia Vitală
constituie secretul schimbărilor pozitive permanente, a controlului asupra mentalului, deoarece Forta Vitală este motorul și sursa de putere a tuturor activitătilor și îndeletnicirilor mentale!

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente de Energie- și Fortă Vitală Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală ?


Răspunsul este -deasemenea- simplu și la îndemână:
oricine, cine are o viziune larga- și cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de vârf.

Oricare persoana inteligenta cu vederi largi, și oricine doreste, poate să folosească Echipamentelenoastre de Energie Vitală & Forța Vitală, fără limitări, și fără orice efecte secundare (sau negative).

O pot folosi atât tinerii, cât și vârsnicii (fără limite de vârstă), atât bărbatii cât și femeile, intelectuali și muncitori, profesori și dascăli, studenti și elevi, oameni de afaceri sau angajati, artisti, sportivi sau suporteri, îndrăgostitii sau cei deceptionati, cei sănătosi sau bolnavi, și -practic- toti accea care pot utiliza constient Energia Vitală & Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile- și interesele.


Dati- și asigurati energie, fortă și putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta și materializa pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Fortă Vitală puteti fi stapanul propriului destin și puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !


În legătură cu procesul de manifestare și ale Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală există un singur secret: folosirea -conștientă!- cât mai eficientă a fluxului energetic -puternic- degajat- și emanat de către Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, în toate acțiunile și îndeletnicirile Dvs.!


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitalala Controlul greutății

Echipamente de Energie- și Forta Vitală :: control greutate, weightloss, slabire
Este important de amintit și rolul esential jucat in controlul greutatii (cu un cuvant mai "urat"; in procesul de slabire), succesele -foarte- semnificative atinse cu ajutorul Energiei Vitale & Forței Vitale, a Echipamentelor și cu ajutorul teoriei corespunzătoare folosite in acest scop.

Controlul greutatii / slabire


Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală & Forță Vitală este ușoară și simplă!


...Și încă pentru ce puteți folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forțã Vitalã?

.

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a EnergieiVitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortă Vitală,în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei,respectiv a Programării Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fată cea mai avansată și eficientă metodă de auto-ajutorare, auto-programare și -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a deveni mai relaxat și mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitală -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitală să pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învătarea mai rapidă, cu  îmbunătătirea și dezvoltarea memoriei și inteligentei, etc.;
(vezi și paginile despre Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e)

LPOG 2400: Echipament Mental Echipamente de Energie- și Fortă Vitală asigurarea-, generarea- și emisia de Energii Vitale active și creative, adecvate, benefice și potrivite schimbării în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, și ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- și Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament Mental & PsihoTrainer | Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala Universala  +  Legătura structurală TC 99 Cuplu de transfer cu disc unic

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a furniza- și a asigura Energie Vitală & Forta Vitală în,- și pentru orice activitate (cotidiană) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnastică -aerobică-, precum și pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- și înlocuirea lor cu altele -mai utile și sănătoase, precum și pentru cure de slăbire, scădere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzător, renuntare mai usoară la vicii: tigară-fumat, alcool-băutură, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bună și mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a preveni bolile, îmbolnăvirile, respectiv tratarea și vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientă a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecării), și pentru a fii- și rămâne sănătosi;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală protectie și sigurantă -energetică-;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală pentru diferite exercitii fizice și activităti sportive -nu numai de performantă-;

protectie și siguranta -energetica

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală ajutorarea persoanele sensibile la schimbările vremii, (tratarea și vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală energizarea-, purificarea- și optimalizarea apei potabile și a hranei zilnice (energetizarea apei și a alimentelor);

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală atingerea și cunoasterea unor noi stări și nivele mentale, în îmbunătătirea constientizării, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum și a meditatiei;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală eliminarea efectelor negative ale poluării electromagnetice; ca și cele ce apar în vecinătatea liniilor de înaltă tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

    deasemenea:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală explorarea puterii și a posibilitătilor nemărginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală o mai bună a folosire a creierului, a mintii și a memoriei;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală armonizarea celor două emisfere cerebrale; o mai bună sincronizare;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală atingerea scopurilor și telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală echilibrarea- și energizarea chakrelor, -dirijarea constientă a Fortei Vitale către centrele vitale de energie subtilă;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală precognitie;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală telepatie;

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 și 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 și 2
Chakra nr. 1

și / sau...: prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive, etc., etc. .

Inapoi la inceputul paginii...


exclam Echipamentele noastre -generatore- de Energie Vitală & Forța Vitală se pot folosi foarte eficient și pentru creșterea performanțelor sportive:

womanyogawhitesmall manweights womanswimming testépítés, body building mankayakersmall manjetski mangolfgreen manskihill
sportslineofscrimmage mancliffhanger
Llee | karate  
Lee Benneth, maestru/sensei karateka 5 dani centura neagra, dublu vicecampion mondial
(distribuitor al Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală in Marea Britanie) vă recomandă

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Echipamentul de Energie Vitală & Forța Vitală recomandat:
Performer 2400 / SportPerformer 2400 Performer 2400 / Sport Performer 2400 :: Echipament de Energie- și Forța Vitală   |  Echipament -generator- de Energie Vitala performant conceput mai ales pentru cei ce practica orice forma de educatie fizica, in special pt sportivi, pt marirea / intensificarea performantelor sportive: testat, dedicat și confectionat pt sportivi și toti aceia care "au ceva comun" cu educatia fizica și miscarea - in general.
Perfect pt toti aceia care vor sa-si mareasca performantele sportive -din orice ramura- !

Vezi și Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vitală, pentru mai multe informatii !

keysucces
Amintiți-vă de un avantaj cheie:
Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală funcționează la orice distanță !!


Datorită transferului direct de energie laorice distantă (vezi ca dovadă Testul cu transferul de Energie Vitală & Forta Vitală), nu este nevoiesă purtati aceste aparate puternice cu Dvs.

Puteți opera Programarea Dvs. Neuro-Cibernetică, puteti realiza managementultendințelor de acțiune și vă puteti energiza și vitaliza din intimitatea căminului Dvs., oriunde văveți afla!
Oricând și oriunde!

Luati doar discul de transfer al lui TC 99 sau PBT 2400 cu Dvs., purtati-l asupra Dvs., puneti-l în buzunar sau în servieta/posetă, și Forta Vietii generată- și degajată de Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitală se va transfera și se va revarsa prin- și cu ajutorul discului de transfer asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde vă veti găsi, fie la câteva blocuri distantă de casa / locuinta Dvs. -unde se află și functionează Echipamentul Dvs.-, fie pe meridianul opus al globului.

Veți afla mai multe detalii și moduri de utilizare ale acestei metode exceptionale, precum și instructiuni de folosire pas cu pas, în Manualul de Utilizare online, pe care îl veti putea citi odată ce ați comandat Echipamentul de Energie Vitală & Forta Vitală,  precum și cu celelalte echipamentele comandate, respectiv va vom da toate informatiile necesare- și utile pt a utiliza Echipamentul Dvs. comandat la capacitatea lui maxima.

Atingerea și împlinirea telurilor și scopurilor Dvs. este mai aproape ca niciodată, pentru că Energia Vitală & Forța Vitală este forta conducătoare și sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale și spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorială sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorială, ESP), etc.

De fapt, în lumina noii tehnologii a Forței Vitale, ceva surprinzător s-a întâmplat: ceea ce în trecut a fost privit ca fiind "paranormal" apare acum ca ceva cu totul și cu totul firesc.
Toate aceste fenomene sunt acum usor de explicat ca părti ale unei tehnologii care utilizează Energia Vitală & Forța Vitală Universală.

Acum, exploatarea, subordonarea și controlul practic a Energiei Vitale și Forței Vitale pentru un succes deplin, este mai usoară! Tot ceea ce vă trebuie pentru a reusi, este să aveti vederi largi / deschise, sa existe vointa de a întoarce un buton și de a avea întelepciunea, dorinta și credinta, -precum și vointa și deschiderea- necesară de a utiliza o tehnologie nouă în aspiratiile Dvs. de a vă îmbunătati -continuu și permanent- viata.

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală = Creator de Trend-uri favorabile


Echipament
de Energie Vitală & Forță Vitalã este un generator de putere- și un creator de trenduri -și tendinte- favorabile, în acelasi timp.

Unul dintre cele mai importante aspecte este că elfunctionează la orice distantă!
Ati putut experimenta deja -sparăm- acesta, atunci când ați parcurs Testul de transfer!
(Dacă până acum nu ați parcurs-o, vă recomandăm să o efectuati și să povestiti despre această experientă interesanta prietenilor- și cunostintelor Dvs.!)


Cu noua tehnologie a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã, puteti acum să primiti un set de unelte eficiente care vă pot influenta pozitiv (si decisiv) în drumul Dvs. spre o viatăfericită, îmbelsugată și plină de împliniri.

O VIAȚĂ CARE ESTE ÎN EXCLUSIVITATE SUB CONTROLUL DUMNEAVOSTRĂ !


Atingerea și împlinirea țelurilor și scopurilor Dvs.

.

este mai aproape ca niciodată, pentru că Energia Vitală și Forta Vitală este forța conducătoare și sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale și spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorială sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorială, ESP), etc.


În concluzie
putem deci să afirmăm că Energia Vitală Universală - și implicit Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de Putere integrate, pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere și fortă dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesară atingerii telurilor propuse! .

Inapoi la inceputul paginii...

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: What Can Do for You? (The 'Can Do' pages...), Thoughts are Things?!, Life Energy - The Subtile Force & Power of the Univers.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Alex Șandor. Toate drepturile rezervate ! © Copyright


. :: Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală :: .

. Dați putere găndurilor Dvs. pozitive și creative pentru ca să se poată manifesta în viața de toate zilele! .

Inapoi la inceputul paginii...


  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Dispozitive Radionice de Putere  |  Echipamente Mentale  |  Energizoare apă și hrană
Card Chi de Vitalitate

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizers& Aqua Energizers
Echipamente pt energizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile și a hrănii

:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: RAD 2400 HD   |   RAD 5 / ATG 5   |   ATG 12 / ATGS 12000 ::

  .    

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !
  .    

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
  .    

  .    


Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente recomandate pt Meditatie-, Relaxare, Eliberare stres și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Performer 2300 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

:: RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 1200 ::

  .    

JU 99 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental
JU 99 CE
269 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
  .    

JU 1000 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental & Mind Trainer
JU 1000 CE
529 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
  .    

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!
  .    

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!
  .    

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!
  .    

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!
  .    

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !
  .    

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !
  .    

  .  


Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice -Psionice și Psihotronice- de Putere, alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forţă Vitală Universală :: Radionica: Technologia Abstractiei Permanente
Echipamente pt generare de Trend-uri și Manifestare / Creare conștientă  | Materializarea gândurilor


:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: Performer 2300 | Sport Performer 2400 ::
:: PFC 2000  |  PFC 2400 ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 12000 ::


  .    

RAD 1000

Dispozitiv Radionic de Putere
RAD 1000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON   + cost transport
[ Adaptor inclus ]
  .    

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !
  .     .

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

  .    

  .    


Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale  Programe Radionice de Manifestare :: TCC - Tehnologia Creării Conștiente   |  Programări de Trend-uri și procese de manifestare conștientă programată Programe Radionice de Manifestare

Program Radionic RI 2100 & RI 2300   |   Program Radionic de Manifestare (RI 2400)   |   Noul Program de Manifestare   |   Program Radionic de Super-Manifestare   |   Program Radionic de Manifestare Astro-Dinamică   |   Program Radionic Feng Shui Plus+ și Feng Shui Dinamic   |   Program Radionic de Manifestare 'Fitness / Controlul greutății'   |   Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite & Pro


  .     .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    

  .    

 
Accesorii
ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale  Legături Structurale :: Cupluri Transfer cu discuri / dreptunghiuri unice :: Amplificatoare energetice de Energie Vitală & Forță Vitală cu Discuri de Transfer unice


Pentru transferul la distanță -la orice distanță!- și fără pierderi! a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale generate- și emanate de către Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi / Qi / Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice integrate


TC 99   |   RAOPTC   |   PBT 2400   |   PBTBH


  .    
.


TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
59 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
  .    


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
  .    


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
  .    

  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Dispozitive Radionice de Putere  |  Echipamente Mentale  |  Energizoare apă și hrană
Card Chi de Vitalitate

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    
  Oferte promoționale pt diferite KIT-uri!
  ~    


Catalogul oficial complet   mai departe
- apăsați / clic aici -

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 21.05.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!