ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

  Jos
 
»»
energievitala.ro
[ ]

Dr. Wilhelm REICH și acumulatorul orgonic

  .    


Motto | Citate

"Sunt conștient de faptul că rasa umană avea cunoștințe de multe secole despre existența unei energii universale legate de viață. Cu toate acestea, sarcina de bază a științelor naturale a constat în a face această energie utilizabilă. Aceasta este singura diferență între munca mea și toate cunoștințele precedente".
Wilhelm Reich


Wilhelm Reich
și energia orgonică

:: Energia Orgone / Orgon | Energia Orgonică ::

Acumulatori orgonici (ORAC) și DOR-ul (Deadly ORgone)
Din DOR în POR

Wilhelm Reich
dr. Wilhelm Reich, 1897 - 1957


Energia pozitivă Orgone / Orgon (POR) și acumulatorul orgonic (ORAC)

- D O R = Deadly ORgon (Energia Orgonică negativă / distructivă) -


Wilhelm Reich s-a născut pe o fermă mică, la Dobrzcynica, în Galitia austriaca (pe acel timp facând parte din imperiul Austro-Ungar, azi, aparținând Ucrainei), într-o familie de evrei, pe 24 ianuarie 1897.
La vârsta de 12 ani a fost serios zguduit de moartea -sinuciderea- mamei sale (provocata in mare parte de catre sotul ei prin acte de brutalitate și infidelitate), tatal sau a murit de tuberculosa in 1914.
Ramas orfan la 17 ani, s-a inrolat in armata austriaca, și a experimentat brutalitatea primului razboi mondial.
După război, a reluat studiile la Viena și se inscrie la Scoala de Medicina.
A fost un elev strălucit, care a dezvoltat o simpatie puternică pentru noua specialitate: cea de psihiatrie.
La vârsta de 23 de ani, el a devenit unul dintre asociatii -apreciatului- Sigmund Freud și -dupa cativa ani- si-a început practica privată ca și psihiatru.

Incepand cu anii 1920, psihiatrul și omul de știință, dr-ul Reich a inceput sa experimenteze un "eter" despre care el teoretiza ca exista.
Unul, care transcedea intreaga materie/energie si, conform lui, era inerent emotiei: in particular ’energia’gasita in impulsul sexual. (!)

El a propus un concept numit "armare" (protejare). Credea ca energia sexuala psihologica, in particular neeliberata, ar putea "arma" celulele, prevenind dinamica energetica potrivita.
Orgasmul este doar o cale de a trece de unele din aceste blocaje, insa esenta acestui mod de gandire este una comuna: mintea cauzeaza imbolnavirea corpului.

Reich si-a facut debutul ca psiholog, a studiiat hipnoza sub conducerea lui Freud, și si-a facut intrarea in stiintele fiziceprin intermediul acestei ipoteze.

Inapoi la inceputul paginii...

In anul 1930, el a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o orgon / orgone (de fapt era aceeasi energie pe care au studiat-o, și cu care au lucrat și Korschelt, Mesmer și baronul Karl von Reichenbach), și care patrundea intim atat atmosfera cat și in toate vietatile- și fapturile vii de pe planeta.
A definit 'orgonul' ca fiind 'o forță primordială preatomică fără masă ce acționează in univers ca forță vitală elementară'.
Acestă energie este prezentă ăn toate corpurile vii, iar 'circulația sa adecvată' este esențială pt menținerea sănătății individului, precum și vieții pe pământ.

Reich a observat aceasta energia prima data in timp ce studia natura bioelectrica a placerii și a anxietatii.
Folosind un microscop de mare putere, a observat câmpurile energetice ale obiectelor animate și neanimate, inclusiv ale microorganismelor și celulelor sangvine umane.
Utilizand un galvanometru, a descoperit ca in situatiile placute, pielea capata o anumita incarcare electrica, in timp ce in situatiile neplacute, aceasta nu se intampla (ganditi-va la 'detectorul de minciuni').
Inițial, el a numit acest fenomen "energie bioelectrică".

Mai tarziu, in timp ce incerca sa cerceteze originile vietii, Reich a descoperit ceva, ceea ce el a numit "bioni".
Aceste globule de energie, pareau sa emane o anumita radiatie, cum ar fi cea care avea loc atunci cand obiectele erau lasate langa culturile continand bioni, iar acele obiecte deveneau puternic incarcate.
Reich
a observat mai tarziu ca aceasta radiatie era aceeasi energie pe care a observat-o in experimentele sale de conductanta electrica a pielii, și ca, intr-adevar, aceasta energie inconjura toate fiintele vii și era libera in atmosfera.

Dupa ce a condus un experiment in care el credea ca a reusit sa dezvolte protozoame din bioni, Reich a inceput sa investigheze formarea celulelor cancerigene.
El presupunea, și credea, ca toate celulele cancerigene s-au format in acelasi mod, iar acestea s-ar fi dezvoltat intr-adevar din distrugerea tesutului viu.
Reich
era sigur ca aceasta "biopatie" era rezultatul reprimarii sexuale.

Reich a pretins că a creat o nouă știință (numită; "orgonomy") și a descoperit alte entități, cum ar fi bionii, care sunt presupuse a fi forme de energie orgonică, care nu sunt nici ființe vii, nici non-viață, ci una de tranziție intre ele.
A renumit aceasta energie in "orgone" (adica: "orgon").
Energia orgonica
poate fi privita ca "energia-vietii" (Energia Vitală & Forta Vitala) sau cea organică.

 Orgonul -afirma Reich- este o energie cosmica primordiala, omniprezenta în univers, cu o concentratie neuniforma, diferita de energiile electrice sau magnetice, ori de alte tipuri de energii.

In cadrul realitatii stiintelor fizice, orgonul (energia orgonica) este considerat in a da efectiv nasterefortelor electromagnetice, și astfel este incredibil de greu de testat doar decat daca este vazut din acest unghi.
Acesta a fost aspectul din care el (dr-ul Wilhelm Reich) in primul rand l-a testat.

Reich si-a dezvoltat teoria despre energia orgonica dupa cativa ani și a extins-o de-alungul vietii sale.
Teoria sa a constituit rezultatul experientelor cu pacientii sai nevrotici și experimentele sale biologice, ceea ce -a simtit el- a adus dovezi concrete pentru existenta orgonului, și pt a demonstra existenta energiei vitale.

El spunea ca "orgonul" este o energie cosmică primordială, -in general- de culoare albastra / albastrui, care este prezenta pretutindeni și care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, -implicit- culoarea cerului și aurora boreala, gravitatia, formarea galaxiilor și a planetelor, și exprimarea biologica a emoțiilor și a sexualitătii.
Reich a asociat aceasta energie cu cel de-al doilea instinct, cel al perpetuarii speciei și cu conceptia energiei sexuale ca cea mai creatoare, dominanta și puternica dintre energiile universale. El a considerat orgonul ca fiind energia ce anima întregul cosmos și care acționează asupra viului ca energie biologica specifica.

Reich afirma, ca energia orgonică este energia primordială a vieții: este acea forță vitală fundamentală care este cunoscuta de cei care au un strâns contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din tradiția hindusa.
Numeroase aplicatii traditionale sau stravechi, folosesc orgonul (energia orgonica): acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti (chi-kung, tai-chi, tajchi-chuan, etc.), posturile corporale (asanele din yoga) și tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Energia orgonică este o forță naturală cu entropie negativa care are rol determinant în organizarea și concentrarea materiei.

(Notă:
Acesta caracteristică specială a Energiei Vitale și Fortei Vitale a fost demonstrată și de către Karl Hans Welz, -inventatorul generatorului orgonic / Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală- în anii '90).

In 1933, cand a publicat cartea "Psihologia de masă a fascismului" care a fost interzisa de nazisti, a realizat că este in pericol.
In aceasta carte el denunță comunismul ca fiind "Fascismul Roșu".

In 1939 s-a mutat in Statele Unite, unde a inceput a noua era in viata lui.

Inapoi la inceputul paginii...


Motto | Citate

"Descoperirea energiei orgonice a fost realizată printr-un studiu coerent și aprofundat al funcțiilor energetice, mai întâi în domeniul psihicului și mai târziu în domeniul funcționării biologice."
Wilhelm Reich


Dr.-ul psihiatru Wilhelm Reich
, discipolul- și apoi colegul lui Sigmund Freud, a efectuat multiple experimente cu cele mai moderne instrumente și aparaturi medicale electrice și electronicedin vremea aceea.
El a examinat energiile care sunt eliberate in timpul activitatii sexuale, mai ales in timpul orgasmelor, și a descoperit ca aceasta energie, este o energie vitala, fiind forta vietii.
El a denumit aceasta energie "Orgone" (derivand din cuvantul 'orgasm', dar avand comun și radacina cuvantului organic).

Orgonul nu este deloc strain corpului uman.
Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp.
De altfel, și "yoga" isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste energia orgon eteric- și atmosferic.

De la începutul carierei sale Reich este interesat de emotii și de sexualitate și în mod special de orgasm.
Cercetarile sale îl dirijeaza catre concluzia ca în momentul orgasmului se elibereaza o energie de un tip foarte particular, orgonul.
Aceasta energie, departe de a fi întâlnita numai în actul sexual, este esentiala în toate aspectele unei vieti sanatoase. Este singura care poate elibera omul de angoase și de a-i aduce fericirea.

Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat -stiintific- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie Vitală & Forta Vitala.
El a observat ca un tub cu descarcare in vid, conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat cea normala, dupa ce a fost incarcat cu energie din acumulatorul orgonic un timp mai indelungat.
In plus, sustinea ca plasand un izotop radioactiv in acumulatorul de orgon (acumulator orgonic) se poate prelungii perioada de injumatatire nucleara a acestuia (in schimb, acumulatorul orgonic se incarca cu energie nucleara, stricandu-se iremediabil, trebuind astfel distrus!).

(Ca mentiune aparte, pe masura ce Reich realiza aceasta testare, el comunica deasemenea cu Einstein, care era interesat, dar avea nevoie sa vada rezultatele mai multor cercetari.
Din moment ce -cauzele fiind multiple- comunicarile lor au fost sabotate, si, au aparut și atacuri asupra rezultatelor experimentelor sale, Reich s-a mutat la tara -în Maine-, cercetand și experimentand in singuratate, fiind considerat un paria pentru comunitatea stiintifica.)

Inapoi la inceputul paginii...


Wilhelm Reich
a identificat stiintific proprietatile și caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu,este observabila și masurabila.
Orgonul (energia orgonica) are o mare afinitate pentru apa, și se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie și prin piele.
Orgonul are entropie negativa, adică tinde să se acumuleze, și nu să se disipe.


Rezultatele experimentelor și cercetarilor lui Wilhelm Reich sunt urmatoarele:


Orgonul
/ Orgone-ul (energia orgonică)
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), și Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.

Fricțiunea este conceptul de bază -conceptul cheie!- aici.
Stratificand diferite materiale-organice si/sau anorganice-, frictiunea este creata in interiorul eterului, pe masura ce energia este atrasa și respinsa in acelasi timp.
In dorinta de a realiza un obiect care sa creeze acest efect, a fost creat- și realizat acumulatorul orgonic.

Inapoi la inceputul paginii...

Motto | Citate
"Odată ce suntem deschiși fluxului de energie din corpul nostru, vom putea fi deschiși și fluxurilor energetice din univers".
Wilhelm Reich

.


ACUMULATORUL Orgonic (ORAC - orgone accumulator)


Combinarea unor materiale organice cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage și concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui dr-ului Wilhelm Reich. Dr-ul Wilhelm Reich

Astfel, a proiectat mai multe dispozitive -asa numitele- acumulatori orgone (atentie: a_c_u_m_u_l_a_t_o_r_ i   și  NU  generatori !) cu straturi alternante, care maresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care el energiza oameni -si diferite obiecte-, și îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului.

In anul 1940 Wilhelm Reich a construit efectiv acesti acumulatori orgonici sub forma unor cutii (unele erau de dimensiunea unor dulapuri), pentru a concentra -in interiorul ei- orgonul (energia orgonica). .

Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator (cu ajutorul carora efectua cercetarile sale in laboratorul lui), altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat ininteriorul lor.
Reich aseza pacientii sai in interiorul acumulatorului pt o perioada de timp anume, dar le vindeca aplicand in paralel și alte tratamente.

Acumulator orgonic
Acumulator orgonic (ORAC: orgon accumulator)
Încărcarea cu energie orgonică a fluidelor și a hranei

Reich folosea adesea acumulatorii săi de orgone pentru a trata bolile precum cancerul.
Parerile sale nu erau -insa- impartasite de comunitatea stiintifica a momentului.
Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica și impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (adica; bolile) din corpul uman.

Conform lui Reich, boala era cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice dincorpul uman.
Si din acest motiv, a pus la punct dispozitivele sale cu care a realizat experimental tratamentele cu orgon / orgone (energia orgonica).
Efectele observate și notate de el, includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar pana la distrugerea unor tumori), dar Reich -anticipand corect- a ezitat sa declare ca aceasta era o metoda de vindecare.

Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect"placebo".
Reich avea credinta ca a dezvaluit omenirii o mare teorie -unificata!- a sanatatii fizice și mentale.

Continuand cercetarile sale asupra cancerului, Reich a dezvoltat acumulatorul orgonic (ORAC), cu care a intentionat a produce o concentratie de energie orgonica.
Aparatul insusi era pursi simplu o cutie construita prin alternarea straturilor metalice (preferandu-se fierul) cu materiale organice, adesea lemn.
A experimentat cu ORAC (ORgone ACcumulator) tinand deopotriva ca cobai, soareci sanatosi și soareci cu cancer, in acumulatorul orgonic, și comparand durata vietiilor cu soarecii de control care nu au fost pusi- și nu au fost tinuti in ORAC.
Reich a gasit ca pana și soarecii cu cancer au trait mai mult decat cei de control care nu au fost tinuti in ORAC (!).

Reich a continuat experimentele sale implicand acumulatorul său orgonic, urmand sa lucreze cu oameni.
A descoperit ca ORAC ajuta la vindecarea unei serii de boli.
Aceste boli erau presupuse a fi cauzate de o lipsă de energie în organism pe care ORAC-ul o inlocuia. (!)
Subiectii care deja aveau nivele inalte de energie orgonica nu puteau sa tolereze -sau tolerau foarte greu- acumulatorul.

Acumulatorul orgonic (ORAC) realizat de Reich era compus din straturi alternative de materialmetalic și material izolator, și arăta ca un dulap de dimensiuni mai reduse, comportandu-se ca un imens condensator (capacitor).

Atunci cand campul energetic a unei persoane (aura) vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere".
Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva și armonioasa. (!)

acumulator orgonic
Acumulator orgone (acumulator orgonic)
Dr-ul Wilhelm Reich îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului orgonic

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induc relaxare și o senzatie de expansiune blanda.

Acumulatorii orgonici concentreaza energia orgonica și ajuta corpul sa se ajute singur (!).
Natura acestei energii cosmice, depinzand de circumstante, a functionat fie ca o forta creatoare, reproductiva, datatoare de viata și vitalitate, pastratoare in bune conditii a vietii (OR / Orgon), sau -in absenta acestor conditii- ca un ucigas al vietii (DOR).

Cei care se hotarasc sa experimenteze cu un astfel de dispozitiv orgonic, vor descoperi efecte de armonizare evidente.
Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturală.
Vor cunoaste direct efectele benefice a orgonului pozitiv asupra persoanei in sine, a familiei lor și a prietenilor.
Vor constata cum li se vor transforma miraculos gandurile negre și temerile zilnice in intuitii și asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare și pure.
Iar plantele, apa și animalele de casa vor deveni pur și simplu mai vii.
Si, la un anumit moment, vor dori sa imparta acest cadou și cu ceilalti.

Attention!  Atenție!
Totusi, exista un risc- și un pericol-destul de- mare in utilizarea (fara acele necesare cunostinte de cauza, a) acestor acumulatori orgonici (care -cu buna stiinta, sau "doar" din lipsa de responsabilitate!- se uita sa se comunice): aceste acumulatoare orgonice se pot incarca -si- cu energie negativa, nociva și malefica, deci; primejdioasa, cu -asa zisul- "DOR" -așa, cum chiar Reich l-a numit-, adica cu orgon mortal (Deadly ORgon) !!!

Inapoi la inceputul paginii...


DOR / Deadly ORgone = Deadly Orgone Radiation

Orgone-ul nociv, rău, negativ, malefic, dăunator și fatal, sau; radiatia de orgon mortal (!)


Wilhelm Reich
a denumit DOR (Deadly Orgone,adica Orgone ucigator sau Deadly Orgone Radiation -radiatie orgone ucigatoare-) acele campuri de energii orgonice statice, cu multiple incarcari negative, pline cu informatii energetice nocive, malefice și negative, care pot aparea in jurul unor campuri electromagnetice de diferite frecvente (de obicei frecvente inalte).


Experimentul ORANUR


DOR
vine de la "Deadly ORgone" (orgon ucigator) - presupus de Reich a fi rezultatul efectului radiatiei nucleare asupra energiei orgonice.
Ipoteza lui Reich cu privire la DOR a izvorat din observarea efectelor pe care sustinea ca le-a descoperit in experimentul lui, numit Oranur.
Reich a teoretizat ca energia orgonica "buna" (POR: Positive Orgone Energy, sau Positive Orgone Radiation), atunci cand este expusa unei surse de radiatie nucleara, a fost antagonizata in DOR "malefic",

Crezand ca energia orgonică ar fi putut fi folosita pentru a combate radiatia nucleara, Reich a preluat și experimentat ceea ce va fi numit "Experimentul Oranur" (Orgone Acumulator's Nuclear Radiation).
Ca parte a procedurii, 1 mg de radium intr-un container de plumb fiind de referinta, a fost in mod repetat plasat intr-un acumulator de 20 de straturi, intr-o camera metalizata (inclusiv podeaua fiind din metal).

Rezultatele acestui experiment au fost dezastroase:soarecii au murit, iar laboratorul a trebuit sa fie evacuat, acumulatoarele orgonice trebuiau dezasamblate și distruse.

"Experimentul Oranur" a condus la descoperirea lui Reich a ceea ce el a numit "orgonul fatal (Deadly ORgone)" (DOR), care ar fi fost rezultatul interactiunii dintre radiatia nucleara și energia orgonica.
DOR a fost descris ca o substanta toxica, neagra, mata, statica, care este puternic incarcata și este atrasa de apa și oxigen.

Inapoi la inceputul paginii...


DOR din 'armura emoțională'


La fel cum Reich a crezut ca protejarea prin armura musculara era calea caracterului nevrotic de a bloca curgerea fluxului energiei orgonice in-, și spre interiorul corpului și al organismului, incepand cu luna martie a anului 1952, Reich a inceput sa creada ca energia orgonica statica și inghetata in armura musculara a devenit, prin transformare, DOR.
Aceasta a format baza pentru "exterminatorul medical DOR" (in engleza; "orgone shooter") și ii este acordata atentie mai sporita, -si nu numai- in acea critica.

Starea de boala provenita de la DOR nu are nimic de-a face cu nici un virus.
Este o bine delimitata- și circumscrisa boala datorata "norilor DOR" nocivi pre-atomici.
Acesti nori negri trec la intervale neregulate/iregulate deasupra unor parti variate ale lumii, pentru perioade variate de timp, de la cateva minute la cateva zile.

Radiatia este descompunere (haos!) in cadrul spectrului electromagnetic - ceeace este DOR, in mod esential. Orgonul, se pare, este precum o poarta intre lumea fizica și cea quantica / eterica / astrala /, etc.

Inapoi la inceputul paginii...


Nori  D O R
( nori energetici orgon nocivi și dăunători )


Ceea ce este numit "smog" in orasele mari este o mixtura de ceata, fum, etc.
Aceasta ceata devine stagnanta, și nu se dizolva cand norii DOR sunt prezenti in atmosfera.
Apare nu doar deasupra marilor orase, ci și deasupra regiunilor și mediilor rurale, a mediilor verzi din afara localitatilor, lipsite de orice fum industrial.

Acel asa numit "smog", prin urmare, are in comun prea putin cu fumul; insa regiunile bogate in acest "fum" pot intensifica actiunea norilor de DOR asupra marilor orase.
Aceasta inrautateste și mai mult situatia decat ar fi fost fără prezenta particulelor de fum in aer.
Institutul Orgonic (fondat de Wilhelm Reich) a organizat și a primit rapoarte din multe parti ale SUA despre starea de boala datorata DOR, cele mai multe rapoarte adunandu-se din New York.

P O R (Pozitive ORgone - energia orgonica positiva și benefica) este de culoare albastrui (ca și albastrul cerului), iar DOR este de culoare inchisa, reprezinta maroniul, sau -este cateodata- chiar negru.

Reich a ajuns mai tarziu la convingerea ca, in afara de radiatia nucleara, alte lucruri negative ar putea transforma Orgonul in DOR - incluzand aparatele cu raze X, tuburile / luminile fluorescente, poluarea din aer, și chiar armura musculara emotionala a unei persoane neurotice(!).

Descoperirile mai recente au dezvaluit o accentuata poluare in apropierea tuburilor optice de la TV, monitoarele calculatoarelor, cablurile de inalta tensiune, cuptoarele de microunde, diferitene antene de emisie (radio, tv), retelele- și antenele telefoniei mobile, etc., etc.

Iar, cum energia orgonica a fost presupusa a fi "bună" -chiar; buna la toate-, fiind sursa vietii și a materiei in univers, cauza unui psihic sanatos și a unui organism sanatos, etc., era aproape inevitabil ca Reich sa emita in final ipoteza existentei geamanului sau malefic: DOR -energie orgonica statica- de culoare inchisa, -chiar- neagra.
In timp ce energia orgonică (ORGONE) se presupunea ca este albastra/albastrui (de un albastru deschis), DOR se presupunea a fi o substanta toxica, mata, puternic incarcata -negativ- și atrasa de apa- și oxigen, fiind de culoare inchisa, neagra.
Negru, negru de tot. La fel de negru ca... moartea.

Inapoi la inceputul paginii...


Attention! - Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală Reich a descoperit ca in locurile care sunt puternic radiate electromagnetic, DOR-ul era prezent.
Avea dreptate.
Mai nou s-a demonstat ca exista masive campuri de DOR in preajma unei fabrici nucleare, centrale electrice, firele de inalta tensiune, antene de comunicatie (TV / Radio, telefonie mobila), etc., dar tot asa este prezenta intr-o cantitate -desigur- mai redusa, dar totusi considerabila, și in preajma unui calculator, a televizorului, a unui tub de neon / fluorescent, un echipament cu radiatii X, cuptor cu microunde, telefoanele mobile, etc., etc. -

In vecinatatea acestora, sau la plasarea unui acumulator orgonic intr-unul din aceste medii, DOR-ul este pur și simplu atras și acumulat (acumulatorul orgone se incarca practic -pana la saturatie- cu aceasta energie negativa, nociva și fatala!).

Atentie! Important!Acumulatorul orgonic (ORAC) "aduna" -desigur si- energia negativa (DOR-ul!), și daca o persoana -neinițiată- stă in preajma lui, intra in contact cu el-, sau sta in-, sau langa el, ori, daca atinge cumva tevile sau rezervorul cu apa a "cloudbuster-ului" incarcata negativ, poate fi grav afectat-, fiind foarte periculos, și este chiar posibil ca sa pateasca lucruri destul de rele-, -totodata- grave și mult daunatoare.
Reich insusi s-a imbolnavit considerabil de cateva ori, constientizand acest lucru.

Vă puteți închipui DOR-ul ca fiind un 'nor' mai închis la culoare, sau -și mai bine- ganditi-vă la DOR ca la o ceata (nor / pâclă) de gunoi.
O puteti vedea atunci cand priviti deasupra oraselor -aglomerate- cateodata. Exista -desigur- și smog-ul, dar acesta este ceva diferit.
Reich a descoperit ca prin intermediul apelor curgatoare, sau prin simpla"impamantare" a acumulatorilor orgononici, ele vor atrage DOR-ul stagnant și nociv.

A descoperit ca prin impamantarea DOR-ului din atmosfera, in zone bogate in DOR (deserturi  / orase -supraaglomerate- / subsoluri -contaminate-), putea efectiv schimba modelele / patern-urile vremii (practic, având în vedere anumite condiții -pur și simplu-, putea schimba vremea dpdv meteorologic), și să aduca ploi diferitelor zone -readucand și restaurand in mod esential ritmurile naturale.

Acestea se intorc toate la stiinta fizicii, prin aceea ca Pamantul are o oscilatie electromagnetica in ionosfera, numita Frecventa Schumann, iar aceasta este posibil prin -si datorita- orgonului (pozitiv) insusi.


Inventia
lui urmatoare a fost "Exterminatorul de Nori" ("Cloud Buster"), reprezentat de un acumulator orgone cu tevi de cupru cuprinse in matrice, și indreptate sus spre cer.

Inapoi la inceputul paginii...


Exterminatorul (și creatorul) de nori / "Cloudbuster"


Din primele descrieri pe care Reich le oferea, norii DOR pareau similari norilor de smog.
Prezenta acestori nori, și convingerea lui ReichDOR era responsabil pentru acestia, l-au condus pe Reich la construirea ’cloudbuster-ului’ (exterminatorului de nori).

Pentru a combate DOR-ul, Reich a dezvoltat- și a construit "(exterminatorul- sau creatorul de) tunul de nori" (denumirea in lb. engleza este: "cloudbuster"), un instrument care constă din cinci tevi goale pe dinauntru împămantate (si acoperite) in apa, cu care imprastia -sau aduna, de preferinta- norii.
In exact aceeasi masura in care Reich credea ca apa absorbea și pastra energie orgonica pozitiva (ORGON), el credea de asemenea ca -tot in asa fel- apa absorbea și pastra -si- cea negativa (DOR-ul). Timpul, și -desigur- experimentele facute in aceasta privinta, au demonstrat ca avea dreptate.
Anumite forme- și configuratii de nori, in mintea lui Reich, indicau ca norul a fost ‚scufundat’ (adica; impamantat!) in DOR.
Reich
credea ca acest "exterminator de nori" era capabil de a extrage DOR (energia orgonică nocivă) din atmosferă în apa.

Mai tarziu, a modificat acest dispozitiv pentru utilizarea sa și in cazul oamenilor (a pacientilor sai).
Instrumentul modificat,"exterminatorul de DOR medical", ("orgone shooter" cum l-a denumit el), a fost utilizat cu intentia de a misca energia blocata de contractiile musculare (vezi "armura de caracter / armura emotionala" mai sus) pentru a elibera energia și a impulsiona exprimarea emotiilor pacientilor sai.

Reich a devenit din ce in ce mai ingrijorat in privinta a ceea ce el credea a fi o crestere a prezentei DOR in atmosfera, provenita din spatiul extra-terestru.
Dupa ce a "vazut" cateva OZN-uri(?), Reich a devenit convins ca navetele spatiale erau responsabile.
Simtea -si credea-, ca este responsabilitatea lui de a contracara aceste invazii spatiale producatoare de DOR prin folosirea "exterminatorilor de nori", fiind ingrijorat ca excesul de DOR era cauza in dezvoltarea accelerata a conditiilor desertice (conditii care pot favoriza aparitiile desertului) in Statele Unite.
(??)

Wilhelm Reich | cloudbuster
Wilhelm Reich și "cloudbuster"-ul sau
Ceva similar puteti vedea in video-clip -ul lui Kate Bush "Cloudbusting" din anul 1985, in care apare și actorul Donald Sutherland, în rolul lui Wilhem Reich.
(text-ul acestui song / piesă muzicală, il puteti citii aici)


DOR (Deadly ORgone, energia orgone/orgonică negativă, nocivă, fatală și mortală) MANIFESTAT:
LUMEA ÎN CARE TRĂIM


Tabelul de mai jos reprezinta din mai multe puncte de vedere, caracteristicile și proprietățile acestei energii universale mistice care -tot timpul- ne înconjoară
(așa cum chiar Wilhelm Reich le-a categorizat)


POR = Pozitiv ORgone

DOR = Deadly ORgone


Forme de viata microscopice 

 Pulzatie, viu/vie, viață

Rigid, static, mort / moarte

Oameni, și alte organisme (fizice / corpuri)

Sanatate, vibratie, pulsatie, expansiune, dilatatie

boala, cancer, boala imunologica, contractie, retractie

Oameni, fiinte, psihologice

BUCURIE
Independent, suveran, autonom, autoreglare -libera-, constient, constientizare

FRICA
Neurotic, usor de manipulat, caracter "infectant, otravitor"

Organizatii politice

Libertate, adevar, dreptate, democratie, autoreglare (in unitati mai mici), deschis fata de altii, relatii- și schimb de pareri dezinteresate, abundenta, belsug, bunastare

Tiranie, despotism, violenta, dictatura sau falsa democratie, control centralizat, putere centralizata, intreprinderi gigantice, monopolii de stat, lipsa, deficit

Planeta Pamant

Plante din abundenta, bio-diversitate, bine irigate

Forme de tip desert, bio-degredare, seceta

Cosmos

Miscare spriralata a planetelor, miscare orgonotica a stelelor și galaxiilor ca și in cazul amobelor moniocelulare

Reich nu a pomenit de asta, dar ce e cu galaxiile "muribunde", cu gaurile negre sau supernovele?

Fizica

Disentropia (noi am numit-o "Entropie negativa"), formarea mostrelor și modelulrilor "spontane" in chaos, energii implosive

Entropie, structuri neregulate regresive, decadente, muribunde, energii explosive

Vă îndemnăm să cercetați subiectul acesta personal, și să ajungeți -oarecum- la propriile dumneavoastră concluzii.

Inapoi la inceputul paginii...


Contaminarea Acumulatorilor Orgonici (ORAC) cu D O R (Deadly ORgone)

o problemă reală, grea- și acută..., însă, nerezolvată de Reich (!)


După cum a fost mentionat in critica personala a Oranur-ului, Reich stia ca un acumulator orgonic ar putea deveni greu "contaminat" cu DOR (adica cu energie orgonica negativa statica, malefica și -grav- daunatoare).

Expunerea -nu necesar, pe perioadă prelungită- la un mediu bogat in DOR, cum ar fi fost laboratorul lui Reich in timpul "Experimentelor Oranur", ar transforma permanent(!) acumulatorul orgonic, candva benefic, intr-o aparatura malefica de DOR, -sustinea Reich.

Un astfel de acumulator nu ar mai concentra energia orgonica "buna" (pozitivă) inauntrul peretilor sai, insa ar concentra in schimb doar DOR (orgone negativ), și ar fi astfel foarte daunator de a sta in el-, sau în preajma sa, fiind necesar ca acumulatorul infectat sa fi indepartat, demontat și distrusîn totalitate (!!).

Acest principiu al "poluarii DOR" ale acumulatoarelor este adesea folosit de 'orgonomiștii moderni' ca o scuză, oricand un acumulator orgonic esueaza in a da randament in modul in care Reich sustinea ca ar trebui (!!).
-Si- de aceea, cam orice rezultat negativ obtinut prin experimentarea de catre oricine cu un acumulator orgonic poate fi explicata ca poluare DOR. (?!)

O dovada, pe care orgonomistii prefera sa o afiseze in favoarea acestei ipoteze este aceea ca oricine intra in contact-, sau -chiar- intra intr-un acumulator "contaminat cu DOR" (ori -doar- isi pune capul in interiorul unui asemenea acumulator, chiar pt un timp relativ scurt) se presupune ca v-a simti imediat efectele negative, daunatoare și nocive, simtindu-se rau, devenind bolnav și capatand dureri de cap dureroase și acute, in -cateodata- doar cateva secunde (sau zeci de secunde).

Unii orgonomisti (epigonii lui Reich) sustin ca stalpii de retea a telefoanelor mobile pe care multi dintre oameni nici macar nu ii observa, nu sunt doar stalpi ai celularelor (pe deplin), și emit nu numai tone de energie malefică DOR, dar -deasemenea- și frecvente electromagnetice puternice menite de a antrena mintea umana catre una specifica - in esenta, controlul mintii.

Acesti stalpi -de asemenea- lucreaza in tandem cu dispozitivele HAARP aflate- și amplasate in Statele Unite, China, și posibil oriunde altundeva in lume.
Controlul ionosferei pamantului este cea mai puternica arma pe care o poate detine cineva (afirma tot ei).
Armele nucleare -chipurile- palesc prin comparatie.
(Genialul om de stiinta, Nicola Tesla sustinea ca poate taia lumea in jumatate, și nu mințea).

Majoritatea miscarii orgonice implica crearea atat a "exterminatorilor de nori" (asa numitele "cloud busters") pentru resturile- și deseurile chimice (chemtrails),
(acestea le vor disipa, și va crea cel mai curat cer din cate ați vazut :-)), cat și realizarea de "exterminatori ai stalpilor" ("tower busters") pentru acei stalpi enervanti!
Sic...!

Inapoi la inceputul paginii...


EMF, DOR și ZSG

. .


Poluarea EMF (electrosmog), DOR (orgon nociv), și Zonele de Stres Geopatice


Cu faimosul său experiment Oranur, Wilhelm Reich a încercat să găsească modalitați de utilizare a orgonului (energia- și forta vitala) împotriva efectelor radiației nucleare.
Efectele negative acestui experiment s-au dovedit a fi devastatoare și fatale asupra mediuluii inconjurator al experimentului, iar Reich a realizat emergenta unei forme de energii ce aparea a fi rigidificata, nemișcătoare, statica, 'invechita'.

Reich a etichetat această energie DOR (Deadly ORgone), sau energie orgonica fatală -find intr-adevar, una foarte periculoasa și malefică-.

DOR-ul a avut efecte extrem de negative asupra organismului uman și asupra -tuturor- formelor de viata in general, iar o atmosfera incarcata de DOR cauzeaza un acumulator orgonic sa se 'blocheze', și sa se 'defecteze', (adica; sa functioneze rău, dăunător și greșit).

Reich insusi a experimentat acest lucru cu acumulatorului sau orgonic -cel cu 20 de straturi-, in care a pus (a introdus) material radioactiv.
Cu alte cuvinte, acest acumulator orgonic a devenit -practic- sursa DOR-ului insusi, și a trebuit ca sa fie demontat-, eliminat- și distrus în totalitate. (!)

Curand a devenit evident, ca -pe langa emanatiile radioactive- și alte forme de Energie Electro-Magnetica EMF / FEM (Frecvente ElectroMagnetice) transformă orgonul pozitiv in starea sa rigida -negativa, malefica și nociva-, adică; DOR.

In mod tipic, tuburile fluorescente și ecranele televizoarelor sau monitoarele calculatoarelor, telefoanele celulare, genereaza -incontinuu- DOR substantial, simtit -si experientat- de multi oameni, care sunt constransi sa fie expusi la asemenea dispozitive, echipamente și aparate pentru perioade extinse de timp.

Poluarea electromagnetică accentuata -și- din telefoanele mobile, în special din stalpii și emitatoarele lor puternice, este deasemenea bine-cunoscuta (si -din pacate- simtita zilnic de sute de milioane, sau -chiar- mai mult de un miliard de oameni).

Deasemenea, 'Reapeater-e și Acces Point'-urile, sau router-ele și modemurile WiFi sunt- sau pot fi surse DOR.

Asa-numitele zone de stres geopatice au efecte similare asupra organismului viu, precum are și DOR-ul.
De fapt, asemenea zone de stres s-au comportat foarte asemanator dispozitivelor care emit DOR permanent (de ex. cuptoarele cu microunde sau tuburile- și becurile lampilor fluorescente). .

Inapoi la inceputul paginii...


DOR 2 POR *

* Dor 2 Por (sau DOR to PORE): joc de cuvinte în limba engleză

. .


Transformarea D O R (energie orgonică malefică și negativă) înapoi în P O R (energie orgonică pozitivă și vitală)

DOR2PORE

DOR = Deadly ORgone Energy | energie orgonică negativă și malefică
POR = Positive ORgone Energy | energie orgon / energie orgonică pozitivă și vitală


Wilhelm Reich
nu a realizat niciodata ca orgonul pulsant (energia orgonica care pulseaza, vibreaza- și oscileaza - deci, este dinamică (!)) poate de fapt să -re-transforme DOR-ul malefic inapoi in orgon pozitiv sănătos (POR), inapoi -deci- în Energie Vitală pozitivă și benefică (asa cum a demonstrat Karl Hans Welz), un proces care a avut loc- și are loc -și în prezent- pe planeta noastra încontinuu, și care reprezintă și motivul pentru care întreaga planeta înca nu s-a îndopat și înecat în DOR, dupa milioane de ani de radiatie cosmica, radioactivitate interna, vanturi solare, etc.
Planeta noastra are-, și va avea grija de DOR, chiar de cantitati mai mari și mai insemnate ale acestuia (fara a fi nevoie de utilizarea diferitelor dispozitive sau a "cloud buster"-urilor)!

Orgonite și SuperOrgonitaProblema malfunctionării, adica, a funtionării rele și greșite a "acumulatorilor orgone care se strică" atunci când sunt afectati de DOR, a fost contracarată cu succes pentru prima dată în istorie dupa mai mult de 34 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Wilhelm Reich, atunci când, în anul 1991, Karl Hans Welz -un alt austriac, și un alt geniu!- (dupa aproape 4 decenii de munca intensă- și diverse experimente și experiențe vaste cu aceasta energie) inventează- și construieste -primul in lume!- Generatorul de Energie Vitală & Forțã Vitalã !

Primul Generator Orgonic
Așa arăta primul Generator Orgonic (Generator de Energie Vitală și Forță Vitală) construit de Welz în anul 1991, pe principii mecanice

Acest nou dispozitiv a fost cu un mare pas în fata (chiar un 'salt inainte' semnificativ :-)), în ceea ce priveste conceptia potrivit căreia acumularea de Energie Vitală & Forță Vitală are loc numai în interiorul acumulatorului orgone (sau acumulatorilor orgonice).

Mai mult, Welz a descoperit că energia orgone pulsatorie și oscilatorie (energia orgonica pulsativa, pe care numai un Generator de Energie Vitală & Fortã Vitalã o poate produce !!) transformă energia DOR (Deadly ORgone - orgone malefic / mortal / fatal) înapoi în Energie Vitală binefăcătoare pozitivă (POR - Pozitiv ORgon).

Astfel, Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală, pot fi folosite cu succes nu numai pt energizare și vitalizare, dar și pt transformarea DOR în POR (!). .

Inapoi la inceputul paginii...

. .


DOR, PORE și Orgonite® (Orgonita)


Orgonite și SuperOrgonita Contrar revendicarilor (si a campaniilor de marketing -cateodata prea agresive, pt inducerea in eroare) a unor imitatori (sau, -mai bine- sa-i spunem pe nume -si in romaneste-: hoți!) ai Tehnologiei Energiei- și Fortei Vitale (inventata- și perfectionata de catre Karl Hans Welz), orgonitul® (sau orgonita®, adica; "orgonite®"- in limba engleza), singur nu a avut efecte in contrabalansarea -sau reducerea- DOR-ului. (!)

Unele persoane neavizate, sau -mai mult decat- ignorante (putem sa le numim -linistit- și trisori, fiindca -pe buna dreptate- vor sa insele lumea), afirma ca Orgonitul® re-transforma D O R in P O R.

Asemenea revendicari false și absurde au mai mult aspectul unor strategii de marketing a unor oameni acăror singura abilitate este de a fura idei- și -dacă pot- tehnologii, și care nu inteleg deloc energia orgonica (si functionarea ei!).
Pentru a evita declaratii stanjenitoare despre cine a inventat Orgonitul®, unii dintre hoti il acrediteaza chiar pe Reich cu transformarea DOR inapoi in POR (Positive Orgon).

De fapt, Reich nu a avut nici cea mai vagă idee ca un asemenea lucru ar putea fi realizat, și tot ceea ce stia el sa faca, era metoda „împământării” DOR-ului nociv cu "exterminatorii săi de nori" -"cloud busters" și -apoi- de a demonta și de a distruge(!) acumulatorii orgonici afectati, o metoda inca practicata și azi de epigonii lui Reich, adica de majoritatea celor care il urmeaza.

Reich nu avea nici o idee cu privire la ce se intampla cu acest DOR dupa ce era „ingropat”/ "împământat" in corpuri- și bazine de apa (in mod ideal, ape curgatoare), și caracteristicile energetice ale acestor functii de „impamantare / ingropare”, cat și problemele cauzate.

De fapt, in Generatorul DOR, chiar orgonitul® este factorul major de contributie pentru generarea unor cantitati masive de DOR (!).
Acționează exact ca acumulatorul orgonic cu 20 de straturi pe care Reich l-a utilizat in experimentul lui, in -asa numitul- "Experiment Oranur", insa cu un randament mult mai ridicat și cu un efect -desigur- mult mai mare !

Normal, Orgonitul® este mult mai eficient, și sunt necesare cantitati mult mai mici pentru a acumula- și apoi -aplicând o tehnologie nouă și adecvată- de a genera DOR.

D O R-ul emanat din Generatorul DOR - Magnificatorul !-, avand langa el -în apropiere- un Generator Orgonic® pulsant (Generator de Energie Vitală și Forta Vitala), a inceput ca sa pulseze- și sa oscileze din nou: si-a pierdut caracteristicile sale rigide și statice (cele atat de periculoase), și -prin urmare- a fost imediat-re-transformat in energie orgonica sanatoasa și benefica P O R - Pozitiv ORgone!!

LPOG 2400 DL
Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala LPOG 2400 DL
(Echipament Mental & PsihoTrainer cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală integrat)

In consecinta, modul- și modalitatea de percepere a atmosferei inconjurand dispozitivul, s-a schimbat imediat de la cel depresiv-imbolnavitoare, la unul impulsionant-energizanta.

Reich a avut -evident- dreptate, cand a descris D O R ca energie orgonica negativa ce a devenit stativa, imbacsita, anosta, invechita și rigida (cu proprietati negative, malefice și daunatoare).
Acumulatorii sai, desigur, au devenit parte a problemei mai degraba, decat parte a solutiei.

A fost nevoie de inventia Generatorului Orgonic® al lui Karl Hans Welz (Generatoarelede Energie Vitală și Forta Vitala) in anul 1991, pentru a avea o modalitate eficienta de contracarare-, și a invinge in lupta impotriva DOR-ului, precum și impotriva câmpurilor de DOR masive.

RAD 2400 HD
RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Radionic
(cu 2 Generatoare puternice de Energie Vitală și Forta Vitala Orgonice inglobate și integrate)

Efecte similare au fost experimentate, atunci, cand Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală și Forta Vitala au fost introduse in locuri unde DOR-ul negativ era prezent din abundenta, precum in camere și birouri cu multe tuburi fluorescente si/sau monitoare de calculator.
Atmosfera a devenit simtitor agreabila, aproape imediat. (!)

Pentru uz personal, de exemplu, pentru a re-energiza atmosfera din jurul Dvs. contaminata cu DOR, un Echipament -standard- de Energie Vitală și Forta Vitala este -mai mult decat- adecvat.
Insa, pentru atmosfere mai mari/largi și contaminate mai masive de DOR, a avea un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala mai mare și mai puternic (evident cu un Generator Orgonic mai puternic și mai performant) constituie -desigur- un avantaj. Un aspect și un avantaj deloc neglijabil.
(In fiecare Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala este inglobata și functioneaza -cel putin- unu-, sau mai multe Generatoare Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala!).

RAD 1000: Dispozitiv Radionic
RAD 1000: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie Vitală și Forta Vitala orgonica

Pt a obtine mai multe informatii, respectiv pt a alege Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala cel mai bun și cel mai adecvat pt Dvs. și scopurilor urmarite, va rugam ca sa ne contactati.

Inapoi la inceputul paginii...


Reich
și Mesmer


Suntem aproape siguri că munca și cercetarile lui Franz Anton Mesmer, precum și invenția lui, de fapt, l-au influențat pe Wilhelm Reich și -totodata- au influentat și experimentele sale cu aceasta energie mistica, pe care a cercetat-o mai multe decenii.

Evident, munca, lucrarile și experientele lui Mesmer earau bine cunoscute in toata lumea -si mai ales acolo unde se vorbea limba germana-.
Reich -fiind și el austriac- stia de cercetarile magnetizorului și ii erau cunoscute lucrarile lui.

Studiind hipnoza sub conducerea lui Freud, el a fost cu siguranță bine familiarizat cu Mesmer și teoriile lui despre "fluidul magnetic" și "magnetismul animal" -cum numea Mesmer Energia- și Forta Vitala-.
De fapt, în literatura europeană despre hipnoza, Mesmer, "fluidul magnetic" și acumulatori lui de "magnetism animalic", constituie cunoștințe foarte comune de bază, și Franz Anton Mesmer este menționat ca un important pionier in toate lucrările introductive pe această temă, și -practic- in toate practicile de hipnoză.

Reich -insa- a fost destul de pragmatic pentru a NU menționa numele lui Mesmer în cărtile și operele sale, pentru că Mesmer a fost considerat ca fiind un impostor care a vindecat cu "fluidul magnetic" și a promovat "magnetismul animal" arătând -efectiv- cum se poate experimenta-, simți- și prelua, (cum de altfel și Reich a făcut-o), dar, el prezentand-o dintr-un alt unghi de vedere, și realizand o abordare mai științifică și cu total diferită .

Reich -facand cercetari intensive- a fost capabil să formuleze o abordare mult mai moderna -si mai stiintifica- a energiei orgonice.
El a fost primul care a arătat că energia orgonica urmeaza principiul energiei inverse/reverse, și anume, că potențialul mai puternic de energie orgonica -a-trage energia de la potențialul mai slab, și a arătat modul în care această entropie negativa/inversa a fost motorul mai multor procese biologice, meteorologice și a altor procese din natură.

În plus, Wilhelm Reich a fost prima persoană care era conștiența de existența energiei negative și malefice "DOR" (adica; Deadly ORgone) cum l-a denumit.
Potrivit lui Reich, "DOR"-ul este o formă de energie orgonica negativa, malefica, daunatoare și statica, care poate provoca probleme grave de sănătate.
Cu experimentele sale "Oranur", el dezvoltase cantități masive de " DOR", ceea ce a făcut necesară o abandonare temporară cercetarilor sale in acest domeniu, -imbolnavindu-se chiar și el, precum -deasemenea- și demontarea -si distrugerea-instalațiilor sale și a acumulatorilor sai orgonici.

Desi -aparent,- Wilhelm Reich a fost primul om de stiinta care a recunoscut ca energia orgonica (energia- și forta vitala) urmeaza legea entropiei negative/reversive, el nu a avut cunostinte despre transferul la distanta a acestei energii (!!).

O examinare mai atenta asupra proceselor implicate in functionarea "tunurilor- și a exterminatorului de nori" (denumirea in lb. engleza fiind "cloud buster", sau "orgone shooter") l-ar fi putut conduce catre o astfel de concluzie daca ar fi realizat o abordare mai profund științifică a caracteristicii entropiei negative.

Au trebuit sa treaca mai mult de 30 de ani dupa moartea lui, ca sa se faca lumina și in cazul transferului la distanta (la orice distanta!) a energiei orgonice (Energia- și Forta Vitala), cand Karl Hans Welz, a descris și a enuntat teoria sa despre "legaturile structurale" și despre teoria hiper-spatiului. .

Inapoi la inceputul paginii...

. .


Orgonita™ / Orgonite® și  Super Orgonita™ / Super Orgonite®


Orgonitul
™ (sau Orgonita™, "Orgonite™") este o matrice de mixtura speciala de materiale, foarte eficientă, in acumularea de energia vitala orgonica, și a fost descoperita la un an dupa inventarea Generatorului de Energie Vitală și Forta Vitala, in anul 1992, tot de catre Karl Hans Welz.

Primul Generator Orgonic (Orgon / Orgone) :: Generator de Energie- și Forta Vitala Universala
Generator Orgonic (Generator de Energie Vitală & Forță Vitală, Generator Chi & Generator Pranic) dezvoltat- și construit in 1993 de Karl, deja pe principii electrice și electromagnetice

Multi au fost aceia care -ilegal și total nelegal, fiind lipsiti de etica, și neavand nici bunul simt- de-alungul a mai multi ani, dupa inventia lui, au folosit abuziv această denumire -deja- consacrată (fiind o marca inregistrata!) de D-l Welz, și au incercat -prin aceasta- ca sa le aduca lor anumite avantaje, pt a fi și ei cunoscuti, incercand chiar sa fure cunostintele- și tehnologia construirii și a fabricarii a GENERATOARELOR Orgonice (a Generatoarelor orgon de Energie Vitală și Forta Vitală).

Evident aceste persoane -haideti, sa le spunem pe nume: hoți!- neavand nici notiunile de baza și nici cunostintele necesare, și -desigur- dând și o totala lipsa de creativitate -evident- au esuat.
A copia ceva, neintelegand rolul- și functionalitatea, nu inseamna a-l și realiza, și -desigur- constituie furt- și atac asupra proprietatii spirituale.
Daca constiinta lor e impacata, e și al nostru...

Orgonitul® și Generatoarele de Energia Vitala® confectionate din ea, generand- și emanâd energie vitală pură pozitivă În timpul functionarii lor, sunt inventii majore puse in slujba omenirii, ce au ajutat foarte mult in schimbarea paradigmelor legate de aceasta energie.

La fel ca și Reich, Karl Welz nu a tinut pt el aceste inventii- și inovatii, ci a incercat ca sa o raspandeasca, ca toti mai multi sa poata beneficia de ea.

Mai mult, in 2000 a publicat detaliat despre Orgonita®, iar in 2005 chiar el a facut publica descrierea despre inventia sa -Orgonitul®, tocmai ca sa ajute pe cei care doresc sa construiasca acumulatoare orgonice din aceasta mixtura speciala de materiale, și sa inlature acele informatii false și confuze venind de la diversi epigoni și pungași care incercau ca sa comercializeze falsurile lor nefunctionale, a pus pe net acele informatii esentiale cu care se putea construi acele 'dispozitive orgonice' din Orgonita® care erau perfect functionabile și benefice).

Evident, pe langa munca asidua de zi cu zi, numeroasele cercetari și experimente stiintifice -fiind implicati mai multi oameni de stiinta din diferitele regiuni ale lumii, și -neuitand, desigur- de genialitatea lui Welz, de atunci aceasta matrice de mixtura speciala a evoluat in laboratoarele sale și mai mult, fiind cu mult imbunatatita, devenind și mai performanta, permitand realizarea de Generatoare Orgonice de dimensiuni și mai mici, dar mult mai puternice și mult mai performante.
Ceilalti, au ramas acolo unde erau (si unde le și era locul...).
Cum spune și zicala? 'Câinii latră, caravana trece'...

Orgonitul™ (matrice de mixtura de materiale speciale) este -si in prezent!- cel mai eficient material in acumularea energiei orgonice, iar Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forta Vitala (Echipamentele de Energie Vitala cu Generatoare Orgonice) sunt instrumentele cele mai eficace menite să ajute atât in dezvoltarea materiala cât și in evolutia noastra spirituala (subintelegand totodata și dezvoltarea constiintei și dezvoltarea personalitatii)!

Inapoi la inceputul paginii...


Magnificatorul® lui Welz  |  Generatorul DOR


În timpul cercetarilor, și Welz a experimentat acelasi probleme ca și Reich.
Confruntandu-se cu prezenta-, și cu potentialul DOR-ului, Karl Hans Welz a inventat- și construit și un "Generator DOR" pe care l-a numit Magnificator™).

Avantajul unui asemenea Generator DOR (un dispozitiv -totusi- foarte periculos in mainile unui neavizat!) este acela, ca el poate fi inchis (deconectat/stins) cu usurinta, contrar acumulatorului orgonic -care continea materiale radioactive in experimentul "Oranur" al lui Reich, si- care, dupa aceia trebuia -efectiv- demontat și distrus !

Efectul -negativ și nociv- al Generatorului DOR asupra tuturor vietatilor -in general-, și -mai ales- asupra fiintelor umane -in particular- a devenit evident imediat ce a fost pus in functiune.
In doar cateva secunde, observatorii voluntari, au simtit dureri pronuntate in glandele lor limfatice și s-au simtit slabiti, au avut dureri de cap -de tip migrena-, unii simtind greata sau simtindu-se -cel putin- foarte nervosi și „iritati”.

Insă, aceasta situatie s-a schimbat aproape imediat -si instantaneu- oricand un Generator Orgonic® oscilatoriu- și pulsatil (un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala cu Generator Orgonic incorporat) a fost adus- și pus aproape -in raza- și zona de emisie- a Generatorului DOR (!).

AO 2000 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala
Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala AO 2000
cu Generator Orgonic de Energie Vitală și Forta Vitala inglobat, generând și emanând energie vitală dinamică și pozitivă, energizând-și optimalizând un măr prospăt, încărcându-l cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică

Orgonitul® (sau orgonita®) este și in prezent cel mai eficient- și cel performant material (un amestec de matrice de materiale) acumulator de energie orgonică (energie vitală) și fost inventat- și a fost folosit de catre Karl Hans Welz pt prima datain in anul 1992, pentru construirea Generatoarelor Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala. .

Inapoi la inceputul paginii...


Revenind la Wilhelm Reich, în anul 1947, ca urmare a unor articole despre energia orgon/orgone publicate in "The New Republic" și "Harpers", Administratia Medicamentelor și Alimentelor (FDA - Food and DrugAdministration) din Statele Unite, a inceput o investigatie pe aceasta tema și s-a obtinut interzicerea practicarii metodei ca tratament medical.

El -Reich- a refuzat să asculte de ordinul de a interzice vânzarea și comercializarea acumulatorilor orgoni ca "dispozitive medicale", prin care se presupune că ar putea colecta și a distribui energia orgonica, făcând astfel posibil remediul pentru aproape orice tulburare medicală, (cu excepția , probabil, a megalomaniei și auto-amăgirii -cum tin sa afirme gurile rele și cei care vroiau sa-l degradeze-).
Acuzat ulterior de incalcarea interdictiei legale prin practicarea in continuare a metodei, Reich a fost citat in fata tribunalului, dar a dorit sa se apere singur in instanta.

"Energia orgonica nu exista", au sustinut oficialii FDA (Food and Drug Administration) in fata judecatorului.
Declarand ca Energia Vitala, Energia Cosmica nu exista, era evident ca descoperitorul acesteia fie ca era un "sarlatan", fie un "lunatic" (ori-, ori).
Aceasta este, pana la urma, ratiunea unei stiinte ortodoxe, mecanice și rigide, legata de propriile conceptii despre un univers mort -si inchis-.

Reich a pierdut procesul și a fost trimis doi ani la inchisoare.
In august 1956, mai multe tone de publicatii despre orgon -inclusiv cartiile sale publicate, precum și notele și documentele cercetarilor sale- au fost arse de FDA.
(Data amintita este corecta, acestea se intamplau la jumatatea sec. XX, nu in Evul Mediu, și intr-o tara 'democratica' nu feudal-socialist-dictatorică).

Omul de stiinta, marginalizat și ridiculizat de catre "oamenii stiintifici și guvernamentali" ale vremii, dr-ul Wilhelm Reich moare in inchisoare in data de data de 3 noiembrie1957, in urma unui infarct, cu o zi inainte de a fi eliberat conditionat....
(?!!...)


Wilhelm Reich
a fost un deschizator de partii indraznet, un pionier stralucit in cercetarea stiintifica a acestei energii orgonice, dar a fost -totodata- un om obisnuit, simplu, și un adevărat om de știință.


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: 'The scientific approach to life energy & life force; Wilhelm Reich: Orgon energz & Orgone Accumulators', Wikipedia.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Alex Sandor, © 1998-1999, 2001-2003, 2007-2009, 2015-2023.
Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  .    

Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e  ::  Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice  |  Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: AquaVita™ & AquaOptimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate

header
* * * * * * *
.

 

  Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

 

  .    


Kate Bush: 'Cloudbusting'

-omagiu adus lui Wilhelm Reich, song / cantec bazat pe-, și inspirat din cartea lui Peter Reich "A Book of Deams" (Cartea Viselor, sau; O carte a viselor) scrisa despre tatal sau-
(in video clip-ul realizat in anul 1985, apare și renumitul actor Donald Sutherland in rolul lui Wilhelm Reich)
(text-ul acestui song/cantec il puteti citii mai jos)

 

Kate Bush: Cloudbusting

I still dream of Orgonon.
I wake up cryin'.
You're making rain,
Andyou're just in reach,
When you and sleep escape me.

You're like myyo-yo
That glowed in the dark.
What made it special
Made itdangerous,
So I bury it
And forget.

But every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out--
Ooh, I just knowthat something good is gonna happen.
And I don't know when,
But justsaying it could even make it happen.

On top of the world,
Lookingover the edge,
You could see them coming.
You looked too small
Intheir big, black car,
To be a threat to the men in power.

I hid myyo-yo
In the garden.
I can't hide you
From the government.
Oh,God, Daddy--
I won't forget.

'Cause every time it rains,
You'rehere in my head,
Like the sun coming out-
Ooh, I just know thatsomething good is gonna happen.
And I don't know when,
But just sayingit could even make it happen.

It's you and me, Daddy.

It's you andme... Daddy-

It's you and me... Daddy-

E-yeah yeah yeah yeahyo-ohhhhhhhhhh

And every time it rains
You're here in my head
Likethe sun coming out.
Your son's coming out.
Ooh, I just know thatsomething good is gonna happen.
And I don't know when,
But just sayingit could even make it happen.

Ooo-ohh, just saying it could even make ithappen.

I'm Cloudbusting Daddy.

Your sun's coming out.
Yoursun's coming out.

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    
energie vitală Ofertă promoțională pt a comanda acest KIT special (cu un discount semnificativ): !
Card Chi de Vitalitate (valid și activ 3 luni) + Program Radionic de Manifestare
188 USD 169 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Această ofertă va fi afișată doar o singură dată pe sesiune. Nu pierdeți această posibilitate bună și oportunitate unică pentru că după aceea vă va părea rău și -cu siguranță- veți regreta!
energie vitală Ofertă promoțională: KIT-uri speciale cu discount considerabil !  
JU 1000 + TC 99 + Program Radionic de Manifestare
766 USD 699 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
cost transport inclus!
  ~    


Catalogul oficial complet   mai departe
- apăsați / clic aici -

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
10.12.2023
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți pe pagina:
»  Home  /  Dr. Wilhelm Reich și acumulatorul orgonic | Experimentul oranur | DOR = Deadly Orgone | www.energievitala.ro  »»
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!