ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Formular de E-mail* Câmpuri obligatorii de complectat
[* Required fields].
Numele Dvs. [Your name]:
Număr de telefon [Phone #]:

* Adresă e-mail expeditor [Sender email address]:

* Mesaj [Message]:

* Introduceți numerele (prevenție / anti-spam)
[Enter below numbers (spam prevention)]:

472
Nici nouă nu ne plac 'spam'urile! Tocmai -și- de aceia, datele- și informațiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate. NU colectăm și NU stocăm date personale pe acest server!
[-Same as you- we do not like 'spams'. Therefore, your privacy is respected and personal information will be kept confidential. We do NOT store any database and any personal information on this server!]

Prin expedierea email-ului / mesajului, se acceptă 'Declarația de confidențialitate privind protecția datelor'.
[By sending the email, hereby the 'GDP(R) statement' is accepted].Vă mulțumim pt emailul / mesajul Dvs.! Încercăm să vă răspundem cât mai repede posibil! 
[Thank you for your email / message! We will try to answer as soon as we can!]

  * * * * *


Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | Orgon / Orgone: Dr. Wilhelm Reich | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~


Reich și 'Energia orgonică'
  |  Orac: Acumulator orgonic  |  Energia malefică DOR   |  Experimentul 'Oranur'   |  DOR 2 PORE (din DOR; PORE)  |  Orgone: Energie Vitală & Forță Vitală  |  Orgonite / Orgonita  |  Generatoare Orgonice  |  Echipamente și accesorii Orgonice de Energie Vitală & Forță Vitală
Kate Bush: Cloudbusting


  .    

Orgon / Orgone: Energia Orgonică

Energie Orgonică = Energia Vitală

  .    


Motto | Citate

"Sunt conștient de faptul că rasa umană avea cunoștințe de multe secole despre existența unei energii universale legate de viață. Cu toate acestea, sarcina de bază a științelor naturale a constat în a face această energie utilizabilă. Aceasta este singura diferență între munca mea și toate cunoștințele precedente".
Wilhelm Reich


Wilhelm Reich
și energia orgonică

:: Energia Orgone / Orgon | Energia Orgonică ::

Acumulatori orgonici (ORAC) și DOR-ul (Deadly ORgone)
Din DOR în POR

Wilhelm Reich
dr. Wilhelm Reich, 1897 - 1957


Energia pozitivă Orgone / Orgon (POR) și acumulatorul orgonic (ORAC)

- D O R = Deadly ORgon (Energia Orgonică negativă / distructivă) -


Wilhelm Reich s-a născut pe o fermă mică, la Dobrzcynica, în Galitia austriaca (pe acel timp facând parte din imperiul Austro-Ungar, azi, aparținând Ucrainei), într-o familie de evrei, pe 24 ianuarie 1897.
La vârsta de 12 ani a fost serios zguduit de moartea -sinuciderea- mamei sale (provocata in mare parte de catre sotul ei prin acte de brutalitate și infidelitate), tatal sau a murit de tuberculosa in 1914.
Ramas orfan la 17 ani, s-a inrolat in armata austriaca, și a experimentat brutalitatea primului razboi mondial.
După război, a reluat studiile la Viena și se inscrie la Scoala de Medicina.
A fost un elev strălucit, care a dezvoltat o simpatie puternică pentru noua specialitate: cea de psihiatrie.
La vârsta de 23 de ani, el a devenit unul dintre asociatii -apreciatului- Sigmund Freud și -dupa cativa ani- si-a început practica privată ca și psihiatru.

Incepand cu anii 1920, psihiatrul și omul de știință, dr-ul Reich a inceput sa experimenteze un "eter" despre care el teoretiza ca exista.
Unul, care transcedea intreaga materie/energie si, conform lui, era inerent emotiei: in particular ’energia’gasita in impulsul sexual. (!)

El a propus un concept numit "armare" (protejare). Credea ca energia sexuala psihologica, in particular neeliberata, ar putea "arma" celulele, prevenind dinamica energetica potrivita.
Orgasmul este doar o cale de a trece de unele din aceste blocaje, insa esenta acestui mod de gandire este una comuna: mintea cauzeaza imbolnavirea corpului.

Reich si-a facut debutul ca psiholog, a studiiat hipnoza sub conducerea lui Freud, și si-a facut intrarea in stiintele fiziceprin intermediul acestei ipoteze.

Inapoi la inceputul paginii...

In anul 1930, el a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o (în cele din urmă) orgon / orgone (de fapt era aceeasi energie pe care au studiat-o, și cu care au lucrat și Korschelt, Mesmer și baronul Karl von Reichenbach), și care patrundea intim atat atmosfera cat și in toate vietatile- și fapturile vii de pe planeta.
A definit 'orgonul' ca fiind 'o forță primordială preatomică fără masă ce acționează in univers ca forță vitală elementară'.
Acestă energie este prezentă în toate corpurile vii, iar 'circulația sa adecvată' este esențială pt menținerea sănătății individului, precum și vieții pe pământ.

Reich a observat aceasta energia prima data in timp ce studia natura bioelectrica a placerii și a anxietatii.
Folosind un microscop de mare putere, a observat câmpurile energetice ale obiectelor animate și neanimate, inclusiv ale microorganismelor și celulelor sangvine umane.
Utilizand un galvanometru, a descoperit ca in situatiile placute, pielea capata o anumita incarcare electrica, in timp ce in situatiile neplacute, aceasta nu se intampla (ganditi-va la 'detectorul de minciuni').
Inițial, el a numit acest fenomen "energie bioelectrică".

Mai tarziu, in timp ce incerca sa cerceteze originile vietii, Reich a descoperit ceva, ceea ce el a numit "bioni".
Aceste globule de energie, pareau sa emane o anumita radiatie, cum ar fi cea care avea loc atunci cand obiectele erau lasate langa culturile continand bioni, iar acele obiecte deveneau puternic incarcate.
Reich
a observat mai tarziu ca aceasta radiatie era aceeasi energie pe care a observat-o in experimentele sale de conductanta electrica a pielii, și ca, intr-adevar, aceasta energie inconjura toate fiintele vii și era libera in atmosfera.

Dupa ce a condus un experiment in care el credea ca a reusit sa dezvolte protozoame din bioni, Reich a inceput sa investigheze formarea celulelor cancerigene.
El presupunea, și credea, ca toate celulele cancerigene s-au format in acelasi mod, iar acestea s-ar fi dezvoltat intr-adevar din distrugerea tesutului viu.
Reich
era sigur ca aceasta "biopatie" era rezultatul reprimarii sexuale.

Reich a pretins că a creat o nouă știință (numită; "orgonomy") și a descoperit alte entități, cum ar fi bionii, care sunt presupuse a fi forme de energie orgonică, care nu sunt nici ființe vii, nici non-viață, ci una de tranziție intre ele.
A renumit aceasta energie in "orgone" (adica: "orgon").
Energia orgonica
poate fi privita ca "energia-vieții" (Energia Vitală & Forta Vitala) sau cea organică.

 Orgonul -afirma Reich- este o energie cosmica primordiala, omniprezenta în univers, cu o concentratie neuniforma, diferita de energiile electrice sau magnetice, ori de alte tipuri de energii.

In cadrul realitatii stiintelor fizice, orgonul (energia orgonica) este considerat in a da efectiv nasterefortelor electromagnetice, și astfel este incredibil de greu de testat doar decat daca este vazut din acest unghi.
Acesta a fost aspectul din care el (dr-ul Wilhelm Reich) in primul rand l-a testat.

Reich si-a dezvoltat teoria despre energia orgonica dupa cativa ani și a extins-o de-alungul vietii sale.
Teoria sa a constituit rezultatul experientelor cu pacientii sai nevrotici și experimentele sale biologice, ceea ce -a simtit el- a adus dovezi concrete pentru existenta orgonului, și pt a demonstra existenta energiei vitale.

El spunea ca "orgonul" este o energie cosmică primordială, -in general- de culoare albastra / albastrui, care este prezenta pretutindeni și care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, -implicit- culoarea cerului și aurora boreala, gravitatia, formarea galaxiilor și a planetelor, și exprimarea biologica a emoțiilor și a sexualitătii.
Reich a asociat aceasta energie cu cel de-al doilea instinct, cel al perpetuarii speciei și cu conceptia energiei sexuale ca cea mai creatoare, dominanta și puternica dintre energiile universale. El a considerat orgonul ca fiind energia ce anima întregul cosmos și care acționează asupra viului ca energie biologica specifica.

Reich afirma, ca energia orgonică este energia primordială a vieții: este acea forță vitală fundamentală care este cunoscuta de cei care au un strâns contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din tradiția hindusa.
Numeroase aplicatii traditionale sau stravechi, folosesc orgonul (energia orgonica): acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti (chi-kung, tai-chi, tajchi-chuan, etc.), posturile corporale (asanele din yoga) și tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Energia orgonică este o forță naturală cu entropie negativa care are rol determinant în organizarea și concentrarea materiei.

(Notă:
Acesta caracteristică specială a Energiei Vitale și Fortei Vitale a fost demonstrată și de către Karl Hans Welz, -inventatorul generatorului orgonic / Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală- în anii '90).

In 1933, cand a publicat cartea "Psihologia de masă a fascismului" care a fost interzisa de nazisti, a realizat că este in pericol.
In aceasta carte el denunță comunismul ca fiind "Fascismul Roșu".

In 1939 s-a mutat in Statele Unite, unde a inceput a noua era in viata lui.

Inapoi la inceputul paginii...


Motto | Citate

"Descoperirea energiei orgonice a fost realizată printr-un studiu coerent și aprofundat al funcțiilor energetice, mai întâi în domeniul psihicului și mai târziu în domeniul funcționării biologice."
Wilhelm Reich


Dr.-ul psihiatru Wilhelm Reich
, discipolul- și apoi colegul lui Sigmund Freud, a efectuat multiple experimente cu cele mai moderne instrumente și aparaturi medicale electrice și electronicedin vremea aceea.
El a examinat energiile care sunt eliberate in timpul activitatii sexuale, mai ales in timpul orgasmelor, și a descoperit ca aceasta energie, este o energie vitala, fiind forta vietii.
El a denumit aceasta energie "Orgone" (derivand din cuvantul 'orgasm', dar avand comun și radacina cuvantului organic).

Orgonul nu este deloc strain corpului uman.
Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp.
De altfel, și "yoga" isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste energia orgon eteric- și atmosferic.

De la începutul carierei sale Reich este interesat de emotii și de sexualitate și în mod special de orgasm.
Cercetarile sale îl dirijeaza catre concluzia ca în momentul orgasmului se elibereaza o energie de un tip foarte particular, orgonul.
Aceasta energie, departe de a fi întâlnita numai în actul sexual, este esentiala în toate aspectele unei vieti sanatoase. Este singura care poate elibera omul de angoase și de a-i aduce fericirea.

Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat -stiintific- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie Vitală & Forta Vitala.
El a observat ca un tub cu descarcare in vid, conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat cea normala, dupa ce a fost incarcat cu energie din acumulatorul orgonic un timp mai indelungat.
In plus, sustinea ca plasand un izotop radioactiv in acumulatorul de orgon (acumulator orgonic) se poate prelungii perioada de injumatatire nucleara a acestuia (in schimb, acumulatorul orgonic se incarca cu energie nucleara, stricandu-se iremediabil, trebuind astfel distrus!).

(Ca mentiune aparte, pe masura ce Reich realiza aceasta testare, el comunica deasemenea cu Einstein, care era interesat, dar avea nevoie sa vada rezultatele mai multor cercetari.
Din moment ce -cauzele fiind multiple- comunicarile lor au fost sabotate, si, au aparut și atacuri asupra rezultatelor experimentelor sale, Reich s-a mutat la tara -în Maine-, cercetand și experimentand in singuratate, fiind considerat un paria pentru comunitatea stiintifica.)

Inapoi la inceputul paginii...


Wilhelm Reich
a identificat stiintific proprietatile și caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu,este observabila și masurabila.
Orgonul (energia orgonica) are o mare afinitate pentru apa, și se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie și prin piele.
Orgonul are entropie negativa, adică tinde să se acumuleze, și nu să se disipe.


Rezultatele experimentelor și cercetarilor lui Wilhelm Reich sunt urmatoarele:


Orgonul
/ Orgone-ul (energia orgonică)
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), și Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.

Fricțiunea este conceptul de bază -conceptul cheie!- aici.
Stratificand diferite materiale-organice si/sau anorganice-, frictiunea este creata in interiorul eterului, pe masura ce energia este atrasa și respinsa in acelasi timp.
In dorinta de a realiza un obiect care sa creeze acest efect, a fost creat- și realizat acumulatorul orgonic.

Inapoi la inceputul paginii...

Motto | Citate
"Odată ce suntem deschiși fluxului de energie din corpul nostru, vom putea fi deschiși și fluxurilor energetice din univers".
Wilhelm Reich

.


ACUMULATORUL Orgonic (ORAC - orgone accumulator)


Combinarea unor materiale organice cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage și concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui dr-ului Wilhelm Reich. Dr-ul Wilhelm Reich

Astfel, a proiectat mai multe dispozitive -asa numitele- acumulatori orgone (atentie: a_c_u_m_u_l_a_t_o_r_ i   și  NU  generatori !) cu straturi alternante, care maresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care el energiza oameni -si diferite obiecte-, și îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului.

In anul 1940 Wilhelm Reich a construit efectiv acesti acumulatori orgonici sub forma unor cutii (unele erau de dimensiunea unor dulapuri), pentru a concentra -in interiorul ei- orgonul (energia orgonica). .

Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator (cu ajutorul carora efectua cercetarile sale in laboratorul lui), altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat ininteriorul lor.
Reich aseza pacientii sai in interiorul acumulatorului pt o perioada de timp anume, dar le și vindeca aplicand in paralel și alte tratamente (câteodată nu chiar convenționale la data aceia).

Acumulator orgonic
Acumulator orgonic (ORAC: orgon accumulator)
Încărcarea cu energie orgonică a fluidelor și a hranei

Reich folosea adesea acumulatorii săi de orgone pentru a trata bolile precum cancerul.
Parerile sale nu erau -insa- impartasite de comunitatea stiintifica a momentului.
Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica și impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (adica; bolile) din corpul uman.

Conform lui Reich, boala era cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice dincorpul uman.
Si din acest motiv, a pus la punct dispozitivele sale cu care a realizat experimental tratamentele cu orgon / orgone (energia orgonica).
Efectele observate și notate de el, includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar pana la distrugerea unor tumori), dar Reich -anticipand corect- a ezitat sa declare ca aceasta era o metoda de vindecare.

Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect"placebo".
Reich avea credinta ca a dezvaluit omenirii o mare teorie -unificata!- a sanatatii fizice și mentale.

Continuand cercetarile sale asupra cancerului, Reich a dezvoltat acumulatorul orgonic (ORAC), cu care a intentionat a produce o concentratie de energie orgonica.
Aparatul insusi era pursi simplu o cutie construita prin alternarea straturilor metalice (preferandu-se fierul) cu materiale organice, adesea lemn.
A experimentat cu ORAC (ORgone ACcumulator) tinand deopotriva ca cobai, soareci sanatosi și soareci cu cancer, in acumulatorul orgonic, și comparand durata vietiilor cu soarecii de control care nu au fost pusi- și nu au fost tinuti in ORAC.
Reich a gasit ca pana și soarecii cu cancer au trait mai mult decat cei de control care nu au fost tinuti in ORAC (!).

Reich a continuat experimentele sale implicand acumulatorul său orgonic, urmand sa lucreze cu oameni.
A descoperit ca ORAC ajuta la vindecarea unei serii de boli.
Aceste boli erau presupuse a fi cauzate de o lipsă de energie în organism pe care ORAC-ul o inlocuia. (!)
Subiectii care deja aveau nivele inalte de energie orgonica nu puteau sa tolereze -sau tolerau foarte greu- acumulatorul.

Acumulatorul orgonic (ORAC) realizat de Reich era compus din straturi alternative de material metalic și material izolator, și arăta ca un dulap de dimensiuni mai reduse, comportandu-se ca un imens condensator (capacitor).

Atunci cand campul energetic a unei persoane (aura) vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere".
Reich a descoperit ca aceasta "incărcare" orgonică este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva și armonioasa. (!)

acumulator orgonic
Acumulator orgone (acumulator orgonic)
Dr-ul Wilhelm Reich îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului orgonic

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induc relaxare și o senzatie de expansiune blanda.

Acumulatorii orgonici concentreaza energia orgonica și ajuta corpul sa se ajute singur (!).
Natura acestei energii cosmice, depinzand de circumstante, a functionat fie ca o forta creatoare, reproductiva, datatoare de viata și vitalitate, pastratoare in bune conditii a vietii (OR / Orgon), sau -in absenta acestor conditii- ca un ucigas al vietii (DOR).

Cei care se hotarasc sa experimenteze cu un astfel de dispozitiv orgonic, vor descoperi efecte de armonizare evidente.
Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturală.
Vor cunoaste direct efectele benefice a orgonului pozitiv asupra persoanei in sine, a familiei lor și a prietenilor.
Vor constata cum li se vor transforma miraculos gandurile negre și temerile zilnice in intuitii și asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare și pure.
Iar plantele, apa și animalele de casa vor deveni pur și simplu mai vii.
Si, la un anumit moment, vor dori sa imparta acest cadou și cu ceilalti.

Attention!  Atenție!
Totusi, exista un risc- și un pericol-destul de- mare in utilizarea (fara acele necesare cunostinte de cauza, a) acestor acumulatori orgonici (care -cu buna stiinta, sau "doar" din lipsa de responsabilitate!- se uita sa se comunice): aceste acumulatoare orgonice se pot incarca -si- cu energie negativa, nociva și malefica, deci; primejdioasa, cu -asa zisul- "DOR" -așa, cum chiar Reich l-a numit-, adica cu orgon mortal (Deadly ORgon) !!!

Inapoi la inceputul paginii...


DOR / Deadly ORgone = Deadly Orgone Radiation

Orgone-ul nociv, rău, negativ, malefic, dăunator și fatal, sau; radiatia de orgon mortal (!)


Wilhelm Reich
a denumit DOR (Deadly Orgone,adica Orgone ucigator sau Deadly Orgone Radiation -radiatie orgone ucigatoare-) acele campuri de energii orgonice statice, cu multiple incarcari negative, pline cu informatii energetice nocive, malefice și negative, care pot aparea in jurul unor campuri electromagnetice de diferite frecvente (de obicei frecvente inalte).


Experimentul ORANUR


DOR
vine de la "Deadly ORgone" (orgon ucigator) - presupus de Reich a fi rezultatul efectului radiatiei nucleare asupra energiei orgonice.
Ipoteza lui Reich cu privire la DOR a izvorat din observarea efectelor pe care sustinea ca le-a descoperit in experimentul lui, numit Oranur.
Reich a teoretizat ca energia orgonica "buna" (POR: Positive Orgone Energy, sau Positive Orgone Radiation), atunci cand este expusa unei surse de radiatie nucleara, a fost antagonizata in DOR "malefic",

Crezand ca energia orgonică ar fi putut fi folosita pentru a combate radiatia nucleara, Reich a preluat și experimentat ceea ce va fi numit "Experimentul Oranur" (Orgone Acumulator's Nuclear Radiation).
Ca parte a procedurii, 1 mg de radium intr-un container de plumb fiind de referinta, a fost in mod repetat plasat intr-un acumulator de 20 de straturi, intr-o camera metalizata (inclusiv podeaua fiind din metal).

Rezultatele acestui experiment au fost dezastroase:soarecii au murit, iar laboratorul a trebuit sa fie evacuat, acumulatoarele orgonice trebuiau dezasamblate și distruse.

"Experimentul Oranur" a condus la descoperirea lui Reich a ceea ce el a numit "orgonul fatal (Deadly ORgone)" (DOR), care ar fi fost rezultatul interactiunii dintre radiatia nucleara și energia orgonica.
DOR a fost descris ca o substanta toxica, neagra, mata, statica, care este puternic incarcata și este atrasa de apa și oxigen.

Inapoi la inceputul paginii...


DOR din 'armura emoțională'


La fel cum Reich a crezut ca protejarea prin armura musculara era calea caracterului nevrotic de a bloca curgerea fluxului energiei orgonice in-, și spre interiorul corpului și al organismului, incepand cu luna martie a anului 1952, Reich a inceput sa creada ca energia orgonica statica și inghetata in armura musculara a devenit, prin transformare, DOR.
Aceasta a format baza pentru "exterminatorul medical DOR" (in engleza; "orgone shooter") și ii este acordata atentie mai sporita, -si nu numai- in acea critica.

Starea de boala provenita de la DOR nu are nimic de-a face cu nici un virus.
Este o bine delimitata- și circumscrisa boala datorata "norilor DOR" nocivi pre-atomici.
Acesti nori negri trec la intervale neregulate/iregulate deasupra unor parti variate ale lumii, pentru perioade variate de timp, de la cateva minute la cateva zile.

Radiatia este descompunere (haos!) in cadrul spectrului electromagnetic - ceeace este DOR, in mod esential. Orgonul, se pare, este precum o poarta intre lumea fizica și cea quantica / eterica / astrala /, etc.

Inapoi la inceputul paginii...


Nori  D O R
( nori energetici orgon nocivi și dăunători )


Ceea ce este numit "smog" in orasele mari este o mixtura de ceata, fum, etc.
Aceasta ceata devine stagnanta, și nu se dizolva cand norii DOR sunt prezenti in atmosfera.
Apare nu doar deasupra marilor orase, ci și deasupra regiunilor și mediilor rurale, a mediilor verzi din afara localitatilor, lipsite de orice fum industrial.

Acel asa numit "smog", prin urmare, are in comun prea putin cu fumul; insa regiunile bogate in acest "fum" pot intensifica actiunea norilor de DOR asupra marilor orase.
Aceasta inrautateste și mai mult situatia decat ar fi fost fără prezenta particulelor de fum in aer.
Institutul Orgonic (fondat de Wilhelm Reich) a organizat și a primit rapoarte din multe parti ale SUA despre starea de boala datorata DOR, cele mai multe rapoarte adunandu-se din New York.

P O R (Pozitive ORgone - energia orgonica positiva și benefica) este de culoare albastrui (ca și albastrul cerului), iar DOR este de culoare inchisa, reprezinta maroniul, sau -este cateodata- chiar negru.

Reich a ajuns mai tarziu la convingerea ca, in afara de radiatia nucleara, alte lucruri negative ar putea transforma Orgonul in DOR - incluzand aparatele cu raze X, tuburile / luminile fluorescente, poluarea din aer, și chiar armura musculara emotionala a unei persoane neurotice(!).

Descoperirile mai recente au dezvaluit o accentuata poluare in apropierea tuburilor optice de la TV, monitoarele calculatoarelor, cablurile de inalta tensiune, cuptoarele de microunde, diferitene antene de emisie (radio, tv), retelele- și antenele telefoniei mobile, etc., etc.

Iar, cum energia orgonica a fost presupusa a fi "bună" -chiar; buna la toate-, fiind sursa vietii și a materiei in univers, cauza unui psihic sanatos și a unui organism sanatos, etc., era aproape inevitabil ca Reich sa emita in final ipoteza existentei geamanului sau malefic: DOR -energie orgonica statica- de culoare inchisa, -chiar- neagra.
In timp ce energia orgonică (ORGONE) se presupunea ca este albastra/albastrui (de un albastru deschis), DOR se presupunea a fi o substanta toxica, mata, puternic incarcata -negativ- și atrasa de apa- și oxigen, fiind de culoare inchisa, neagra.
Negru, negru de tot. La fel de negru ca... moartea.

Inapoi la inceputul paginii...


Attention! - Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală Reich a descoperit ca in locurile care sunt puternic radiate electromagnetic, DOR-ul era prezent.
Avea dreptate.
Mai nou s-a demonstat ca exista masive campuri de DOR in preajma unei fabrici nucleare, centrale electrice, firele de inalta tensiune, antene de comunicatie (TV / Radio, telefonie mobila), etc., dar tot asa este prezenta intr-o cantitate -desigur- mai redusa, dar totusi considerabila, și in preajma unui calculator, a televizorului, a unui tub de neon / fluorescent, un echipament cu radiatii X, cuptor cu microunde, telefoanele mobile, etc., etc. -

In vecinatatea acestora, sau la plasarea unui acumulator orgonic intr-unul din aceste medii, DOR-ul este pur și simplu atras și acumulat (acumulatorul orgone se incarca practic -pana la saturatie- cu aceasta energie negativa, nociva și fatala!).

Atentie! Important!Acumulatorul orgonic (ORAC) "aduna" -desigur si- energia negativa (DOR-ul!), și daca o persoana -neinițiată- stă in preajma lui, intra in contact cu el-, sau sta in-, sau langa el, ori, daca atinge cumva tevile sau rezervorul cu apa a "cloudbuster-ului" incarcata negativ, poate fi grav afectat-, fiind foarte periculos, și este chiar posibil ca sa pateasca lucruri destul de rele-, -totodata- grave și mult daunatoare.
Reich insusi a suferit de mai multe ori și s-a îmbolnavit considerabil, constientizand acest lucru.

Vă puteți închipui DOR-ul ca fiind un 'nor' mai închis la culoare, sau -și mai bine- ganditi-vă la DOR ca la o ceata (nor / pâclă) de gunoi.
O puteti vedea atunci cand priviti deasupra oraselor -aglomerate- cateodata. Exista -desigur- și smog-ul, dar acesta este ceva diferit.
Reich a descoperit ca prin intermediul apelor curgatoare, sau prin simpla"impamantare" a acumulatorilor orgononici, ele vor atrage DOR-ul stagnant și nociv.

A descoperit ca prin impamantarea DOR-ului din atmosfera, in zone bogate in DOR (deserturi  / orase -supraaglomerate- / subsoluri -contaminate-), putea efectiv schimba modelele / patern-urile vremii (practic, având în vedere anumite condiții -pur și simplu-, putea schimba vremea dpdv meteorologic), și să aduca ploi diferitelor zone -readucand și restaurand in mod esential ritmurile naturale.

Acestea se intorc toate la stiinta fizicii, prin aceea ca Pamantul are o oscilatie electromagnetica in ionosfera, numita Frecventa Schumann, iar aceasta este posibil prin -si datorita- orgonului (pozitiv) insusi.


Inventia
lui urmatoare a fost "Exterminatorul de Nori" ("Cloud Buster"), reprezentat de un acumulator orgone cu tevi de cupru cuprinse in matrice, și indreptate sus spre cer.

Inapoi la inceputul paginii...


Exterminatorul (și creatorul) de nori / "Cloudbuster"


Din primele descrieri pe care Reich le oferea, norii DOR pareau similari norilor de smog.
Prezenta acestori nori, și convingerea lui ReichDOR era responsabil pentru acestia, l-au condus pe Reich la construirea ’cloudbuster-ului’ (exterminatorului de nori).

Pentru a combate DOR-ul, Reich a dezvoltat- și a construit "(exterminatorul- sau creatorul de) tunul de nori" (denumirea in lb. engleza este: "cloudbuster"), un instrument care constă din cinci tevi goale pe dinauntru împămantate (si acoperite) in apa, cu care imprastia -sau aduna, de preferinta- norii.
In exact aceeasi masura in care Reich credea ca apa absorbea și pastra energie orgonica pozitiva (ORGON), el credea de asemenea ca -tot in asa fel- apa absorbea și pastra -si- cea negativa (DOR-ul). Timpul, și -desigur- experimentele facute in aceasta privinta, au demonstrat ca avea dreptate.
Anumite forme- și configuratii de nori, in mintea lui Reich, indicau ca norul a fost ‚scufundat’ (adica; impamantat!) in DOR.
Reich
credea ca acest "exterminator de nori" era capabil de a extrage DOR (energia orgonică nocivă) din atmosferă în apa.

Mai tarziu, a modificat acest dispozitiv pentru utilizarea sa și in cazul oamenilor (a pacientilor sai).
Instrumentul modificat,"exterminatorul de DOR medical", ("orgone shooter" cum l-a denumit el), a fost utilizat cu intentia de a misca energia blocata de contractiile musculare (vezi "armura de caracter / armura emotionala" mai sus) pentru a elibera energia și a impulsiona exprimarea emotiilor pacientilor sai.

Reich a devenit din ce in ce mai ingrijorat in privinta a ceea ce el credea a fi o crestere a prezentei DOR in atmosfera, provenita din spatiul extra-terestru.
Dupa ce a "vazut" cateva OZN-uri(?), Reich a devenit convins ca navetele spatiale erau responsabile.
Simtea -si credea-, ca este responsabilitatea lui de a contracara aceste invazii spatiale producatoare de DOR prin folosirea "exterminatorilor de nori", fiind ingrijorat ca excesul de DOR era cauza in dezvoltarea accelerata a conditiilor desertice (conditii care pot favoriza aparitiile desertului) in Statele Unite.
(??)

Wilhelm Reich | cloudbuster
Wilhelm Reich și "cloudbuster"-ul sau
Ceva similar puteti vedea in video-clip -ul lui Kate Bush "Cloudbusting" din anul 1985, in care apare și actorul Donald Sutherland, în rolul lui Wilhem Reich.
(text-ul acestui song / piesă muzicală, il puteti citii aici)


DOR (Deadly ORgone, energia orgone/orgonică negativă, nocivă, fatală și mortală) MANIFESTAT:
LUMEA ÎN CARE TRĂIM


Tabelul de mai jos reprezinta din mai multe puncte de vedere, caracteristicile și proprietățile acestei energii universale mistice care -tot timpul- ne înconjoară
(așa cum chiar Wilhelm Reich le-a categorizat)


POR = Pozitiv ORgone

DOR = Deadly ORgone


Forme de viata microscopice 

 Pulzatie, viu/vie, viață

Rigid, static, mort / moarte

Oameni, și alte organisme (fizice / corpuri)

Sanatate, vibratie, pulsatie, expansiune, dilatatie

boala, cancer, boala imunologica, contractie, retractie

Oameni, fiinte, psihologice

BUCURIE
Independent, suveran, autonom, autoreglare -libera-, constient, constientizare

FRICA
Neurotic, usor de manipulat, caracter "infectant, otravitor"

Organizatii politice

Libertate, adevar, dreptate, democratie, autoreglare (in unitati mai mici), deschis fata de altii, relatii- și schimb de pareri dezinteresate, abundenta, belsug, bunastare

Tiranie, despotism, violenta, dictatura sau falsa democratie, control centralizat, putere centralizata, intreprinderi gigantice, monopolii de stat, lipsa, deficit

Planeta Pamant

Plante din abundenta, bio-diversitate, bine irigate

Forme de tip desert, bio-degredare, seceta

Cosmos

Miscare spriralata a planetelor, miscare orgonotica a stelelor și galaxiilor ca și in cazul amobelor moniocelulare

Reich nu a pomenit de asta, dar ce e cu galaxiile "muribunde", cu gaurile negre sau supernovele?

Fizica

Disentropia (noi am numit-o "Entropie negativa"), formarea mostrelor și modelulrilor "spontane" in chaos, energii implosive

Entropie, structuri neregulate regresive, decadente, muribunde, energii explosive

Vă îndemnăm să cercetați subiectul acesta personal, și să ajungeți -oarecum- la propriile dumneavoastră concluzii.

Inapoi la inceputul paginii...


Contaminarea Acumulatorilor Orgonici (ORAC) cu D O R (Deadly ORgone)

o problemă reală, grea- și acută..., însă, nerezolvată de Reich (!)


După cum a fost mentionat in critica personala a Oranur-ului, Reich stia ca un acumulator orgonic ar putea deveni greu "contaminat" cu DOR (adica cu energie orgonica negativa statica, malefica și -grav- daunatoare).

Expunerea -nu necesar, pe perioadă prelungită- la un mediu bogat in DOR, cum ar fi fost laboratorul lui Reich in timpul "Experimentelor Oranur", ar transforma permanent(!) acumulatorul orgonic, candva benefic, intr-o aparatura malefica de DOR, -sustinea Reich.

Un astfel de acumulator nu ar mai concentra energia orgonica "buna" (pozitivă) inauntrul peretilor sai, insa ar concentra in schimb doar DOR (orgone negativ), și ar fi astfel foarte daunator de a sta in el-, sau în preajma sa, fiind necesar ca acumulatorul infectat sa fi indepartat, demontat și distrusîn totalitate (!!).

Acest principiu al "poluarii DOR" ale acumulatoarelor este adesea folosit de 'orgonomiștii moderni' ca o scuză, oricand un acumulator orgonic esueaza in a da randament in modul in care Reich sustinea ca ar trebui (!!).
-Si- de aceea, cam orice rezultat negativ obtinut prin experimentarea de catre oricine cu un acumulator orgonic poate fi explicata ca poluare DOR. (?!)

Acesta este cauza majoră a inutilității și a nonfuncționalității acumulatoarelor orgonice; încărcarea cu energie negativă (DOR: energie orgonică malefică), care este mai apoi preluată de persoana care utilizează și folosește acumulatorul orgonic!

O dovada, pe care orgonomistii prefera sa o afiseze in favoarea acestei ipoteze este aceea ca oricine intra in contact-, sau -chiar- intra intr-un acumulator "contaminat cu DOR" (ori -doar- isi pune capul in interiorul unui asemenea acumulator, chiar pt un timp relativ scurt) se presupune ca v-a simti imediat efectele negative, daunatoare și nocive, simtindu-se rau, devenind bolnav și capatand dureri de cap dureroase și acute, in -cateodata- doar cateva secunde (sau zeci de secunde).

Unii orgonomisti (epigonii lui Reich) sustin ca stalpii de retea a telefoanelor mobile pe care multi dintre oameni nici macar nu ii observa, nu sunt doar stalpi ai celularelor (pe deplin), și emit nu numai tone de energie malefică DOR, dar -deasemenea- și frecvente electromagnetice puternice menite de a antrena mintea umana catre una specifica - in esenta, controlul mintii.

Acesti stalpi -de asemenea- lucreaza in tandem cu dispozitivele HAARP aflate- și amplasate in Statele Unite, China, și posibil oriunde altundeva in lume.
Controlul ionosferei pamantului este cea mai puternica arma pe care o poate detine cineva (afirma tot ei).
Armele nucleare -chipurile- palesc prin comparatie.
(Genialul om de stiinta, Nicola Tesla sustinea ca poate taia lumea in jumatate, și nu mințea).

Majoritatea miscarii orgonice implica crearea atat a "exterminatorilor de nori" (asa numitele "cloud busters") pentru resturile- și deseurile chimice (chemtrails),
(acestea le vor disipa, și va crea cel mai curat cer din cate ați vazut :-)), cat și realizarea de "exterminatori ai stalpilor" ("tower busters") pentru acei stalpi enervanti!
Sic...!

Inapoi la inceputul paginii...


EMF, DOR și ZSG

. .


Poluarea EMF (electrosmog), DOR (orgon nociv), și Zonele de Stres Geopatice


Cu faimosul său experiment Oranur, Wilhelm Reich a încercat să găsească modalitați de utilizare a orgonului (energia- și forta vitala) împotriva efectelor radiației nucleare.
Efectele negative acestui experiment s-au dovedit a fi devastatoare și fatale asupra mediuluii inconjurator al experimentului, iar Reich a realizat emergenta unei forme de energii ce aparea a fi rigidificata, nemișcătoare, statica, 'invechita'.

Reich a etichetat această energie DOR (Deadly ORgone), sau energie orgonica fatală -find intr-adevar, una foarte periculoasa și malefică-.

DOR-ul a avut efecte extrem de negative asupra organismului uman și asupra -tuturor- formelor de viata in general, iar o atmosfera incarcata de DOR cauzeaza un acumulator orgonic sa se 'blocheze', și sa se 'defecteze', (adica; sa functioneze rău, dăunător și greșit).

Reich insusi a experimentat acest lucru cu acumulatorului sau orgonic -cel cu 20 de straturi-, in care a pus (a introdus) material radioactiv.
Cu alte cuvinte, acest acumulator orgonic a devenit -practic- sursa DOR-ului insusi, și a trebuit ca sa fie demontat-, eliminat- și distrus în totalitate. (!)

Curand a devenit evident, ca -pe langa emanatiile radioactive- și alte forme de Energie Electro-Magnetica EMF / FEM (Frecvente ElectroMagnetice) transformă orgonul pozitiv in starea sa rigida -negativa, malefica și nociva-, adică; DOR.

In mod tipic, tuburile fluorescente și ecranele televizoarelor sau monitoarele calculatoarelor, telefoanele celulare, genereaza -incontinuu- DOR substantial, simtit -si experientat- de multi oameni, care sunt constransi sa fie expusi la asemenea dispozitive, echipamente și aparate pentru perioade extinse de timp.

Poluarea electromagnetică accentuata -și- din telefoanele mobile, în special din stalpii și emitatoarele lor puternice, este deasemenea bine-cunoscuta (si -din pacate- simtita zilnic de sute de milioane, sau -chiar- mai mult de un miliard de oameni).

Deasemenea, 'Reapeater-e și Acces Point'-urile, sau router-ele și modemurile WiFi sunt- sau pot fi surse DOR.

Asa-numitele zone de stres geopatice au efecte similare asupra organismului viu, precum are și DOR-ul.
De fapt, asemenea zone de stres s-au comportat foarte asemanator dispozitivelor care emit DOR permanent (de ex. cuptoarele cu microunde sau tuburile- și becurile lampilor fluorescente). .

Inapoi la inceputul paginii...


DOR 2 POR *

* Dor 2 Por (sau DOR to PORE): joc de cuvinte în limba engleză

. .


Transformarea D O R (energie orgonică malefică și negativă) înapoi în P O R (energie orgonică pozitivă și vitală)

DOR 2 PORE

DOR = Deadly ORgone Energy | energie orgonică negativă și malefică
POR = Positive ORgone Energy | energie orgon / energie orgonică pozitivă și vitală


Wilhelm Reich
nu a realizat niciodata ca orgonul pulsant (energia orgonica care pulseaza, vibreaza- și oscileaza - deci, este dinamică (!)) poate de fapt să -re-transforme DOR-ul malefic inapoi in orgon pozitiv sănătos (POR), inapoi -deci- în Energie Vitală pozitivă și benefică (asa cum a demonstrat Karl Hans Welz), un proces care a avut loc- și are loc -și în prezent- pe planeta noastra încontinuu, și care reprezintă și motivul pentru care întreaga planeta înca nu s-a îndopat și înecat în DOR, dupa milioane de ani de radiatie cosmica, radioactivitate interna, vanturi solare, etc.
Planeta noastra are-, și va avea grija de DOR, chiar de cantitati mai mari și mai insemnate ale acestuia (fara a fi nevoie de utilizarea diferitelor dispozitive sau a "cloud buster"-urilor)!

Orgonite și SuperOrgonitaProblema malfunctionării, adica, a funtionării rele și greșite a "acumulatorilor orgone care se strică" atunci când sunt afectati de DOR, a fost contracarată cu succes pentru prima dată în istorie dupa mai mult de 34 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Wilhelm Reich, atunci când, în anul 1991, Karl Hans Welz -un alt austriac, și un alt geniu!- (dupa aproape 4 decenii de munca intensă- și diverse experimente și experiențe vaste cu aceasta energie) inventează- și construieste -primul in lume!- Generatorul de Energie Vitală & Forțã Vitalã !

Primul Generator Orgonic
Așa arăta primul Generator Orgonic (Generator de Energie Vitală și Forță Vitală) construit de Welz în anul 1991, pe principii mecanice

Acest nou dispozitiv a fost cu un mare pas în fata (chiar un 'salt inainte' semnificativ :-)), în ceea ce priveste conceptia potrivit căreia acumularea de Energie Vitală & Forță Vitală are loc numai în interiorul acumulatorului orgone (sau acumulatorilor orgonice).

Mai mult, Welz a descoperit că energia orgone pulsatorie și oscilatorie (energia orgonica pulsativa, pe care numai un Generator de Energie Vitală & Fortã Vitalã o poate produce !!) transformă energia DOR (Deadly ORgone - orgone malefic / mortal / fatal) înapoi în Energie Vitală binefăcătoare pozitivă (POR - Pozitiv ORgon).

Astfel, Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală, pot fi folosite cu succes nu numai pt energizare și vitalizare, dar și pt transformarea DOR în POR (!). .

Inapoi la inceputul paginii...

. .


DOR, PORE și Orgonite® (Orgonita)


Orgonite și SuperOrgonita Contrar revendicarilor (si a campaniilor de marketing -cateodata prea agresive, pt inducerea in eroare) a unor imitatori (sau, -mai bine- sa-i spunem pe nume -si in romaneste-: hoți!) ai Tehnologiei Energiei- și Fortei Vitale (inventata- și perfectionata de catre Karl Hans Welz), orgonitul® (sau orgonita®, adica; "orgonite®"- in limba engleza), singur nu a avut efecte in contrabalansarea -sau reducerea- DOR-ului. (!)

Unele persoane neavizate, sau -mai mult decat- ignorante (putem sa le numim -linistit- și trisori, fiindca -pe buna dreptate- vor sa insele lumea), afirma ca Orgonitul® re-transforma D O R in P O R.

Asemenea revendicari false și absurde au mai mult aspectul unor strategii de marketing a unor oameni acăror singura abilitate este de a fura idei- și -dacă pot- tehnologii, și care nu inteleg deloc energia orgonica (si functionarea ei!).
Pentru a evita declaratii stanjenitoare despre cine a inventat Orgonitul®, unii dintre hoti il acrediteaza chiar pe Reich cu transformarea DOR inapoi in POR (Positive Orgon).

De fapt, Reich nu a avut nici cea mai vagă idee ca un asemenea lucru ar putea fi realizat, și tot ceea ce stia el sa faca, era metoda „împământării” DOR-ului nociv cu "exterminatorii săi de nori" -"cloud busters" și -apoi- de a demonta și de a distruge(!) acumulatorii orgonici afectati, o metoda inca practicata și azi de epigonii lui Reich, adica de majoritatea celor care il urmeaza.

Reich nu avea nici o idee cu privire la ce se intampla cu acest DOR dupa ce era „ingropat”/ "împământat" in corpuri- și bazine de apa (in mod ideal, ape curgatoare), și caracteristicile energetice ale acestor functii de „impamantare / ingropare”, cat și problemele cauzate.

De fapt, in Generatorul DOR, chiar orgonitul® este factorul major de contributie pentru generarea unor cantitati masive de DOR (!).
Acționează exact ca acumulatorul orgonic cu 20 de straturi pe care Reich l-a utilizat in experimentul lui, in -asa numitul- "Experiment Oranur", insa cu un randament mult mai ridicat și cu un efect -desigur- mult mai mare !

Normal, Orgonitul® este mult mai eficient, și sunt necesare cantitati mult mai mici pentru a acumula- și apoi -aplicând o tehnologie nouă și adecvată- de a genera DOR.

D O R-ul emanat din Generatorul DOR - Magnificatorul !-, avand langa el -în apropiere- un Generator Orgonic® pulsant (Generator de Energie Vitală și Forta Vitala), a inceput ca sa pulseze- și sa oscileze din nou: si-a pierdut caracteristicile sale rigide și statice (cele atat de periculoase), și -prin urmare- a fost imediat-re-transformat in energie orgonica sanatoasa și benefica P O R - Pozitiv ORgone!!

LPOG 2400 DL
Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala LPOG 2400 DL
(Echipament Mental & PsihoTrainer cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală integrat)

In consecinta, modul- și modalitatea de percepere a atmosferei inconjurand dispozitivul, s-a schimbat imediat de la cel depresiv-imbolnavitoare, la unul impulsionant-energizanta.

Reich a avut -evident- dreptate, cand a descris D O R ca energie orgonica negativa ce a devenit stativa, imbacsita, anosta, invechita și rigida (cu proprietati negative, malefice și daunatoare).
Acumulatorii sai, desigur, au devenit parte a problemei mai degraba, decat parte a solutiei.

A fost nevoie de inventia Generatorului Orgonic® al lui Karl Hans Welz (Generatoarelede Energie Vitală și Forta Vitala) in anul 1991, pentru a avea o modalitate eficienta de contracarare-, și a invinge in lupta impotriva DOR-ului, precum și impotriva câmpurilor de DOR masive.

RAD 2400 HD
RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Radionic
(cu 2 Generatoare puternice de Energie Vitală și Forta Vitala Orgonice inglobate și integrate)

Efecte similare au fost experimentate, atunci, cand Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală și Forta Vitala au fost introduse in locuri unde DOR-ul negativ era prezent din abundenta, precum in camere și birouri cu multe tuburi fluorescente si/sau monitoare de calculator.
Atmosfera a devenit simtitor agreabila, aproape imediat. (!)

Pentru uz personal, de exemplu, pentru a re-energiza atmosfera din jurul Dvs. contaminata cu DOR, un Echipament -standard- de Energie Vitală și Forta Vitala este -mai mult decat- adecvat.
Insa, pentru atmosfere mai mari/largi și contaminate mai masive de DOR, a avea un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala mai mare și mai puternic (evident cu un Generator Orgonic mai puternic și mai performant) constituie -desigur- un avantaj. Un aspect și un avantaj deloc neglijabil.
(In fiecare Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala este inglobata și functioneaza -cel putin- unu-, sau mai multe Generatoare Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala!).

RAD 1000: Dispozitiv Radionic
RAD 1000: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie Vitală și Forta Vitala orgonica

Pt a obtine mai multe informatii, respectiv pt a alege Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala cel mai bun și cel mai adecvat pt Dvs. și scopurilor urmarite, va rugam ca sa ne contactati.

Inapoi la inceputul paginii...


Reich
și Mesmer


Suntem aproape siguri că munca și cercetarile lui Franz Anton Mesmer, precum și invenția lui, de fapt, l-au influențat pe Wilhelm Reich și -totodata- au influentat și experimentele sale cu aceasta energie mistica, pe care a cercetat-o mai multe decenii.

Evident, munca, lucrarile și experientele lui Mesmer earau bine cunoscute in toata lumea -si mai ales acolo unde se vorbea limba germana-.
Reich -fiind și el austriac- stia de cercetarile magnetizorului și ii erau cunoscute lucrarile lui.

Studiind hipnoza sub conducerea lui Freud, el a fost cu siguranță bine familiarizat cu Mesmer și teoriile lui despre "fluidul magnetic" și "magnetismul animal" -cum numea Mesmer Energia- și Forta Vitala-.
De fapt, în literatura europeană despre hipnoza, Mesmer, "fluidul magnetic" și acumulatori lui de "magnetism animalic", constituie cunoștințe foarte comune de bază, și Franz Anton Mesmer este menționat ca un important pionier in toate lucrările introductive pe această temă, și -practic- in toate practicile de hipnoză.

Reich -insa- a fost destul de pragmatic pentru a NU menționa numele lui Mesmer în cărtile și operele sale, pentru că Mesmer a fost considerat ca fiind un impostor care a vindecat cu "fluidul magnetic" și a promovat "magnetismul animal" arătând -efectiv- cum se poate experimenta-, simți- și prelua, (cum de altfel și Reich a făcut-o), dar, el prezentand-o dintr-un alt unghi de vedere, și realizand o abordare mai științifică și cu total diferită .

Reich -facand cercetari intensive- a fost capabil să formuleze o abordare mult mai moderna -si mai stiintifica- a energiei orgonice.
El a fost primul care a arătat că energia orgonica urmeaza principiul energiei inverse/reverse, și anume, că potențialul mai puternic de energie orgonica -a-trage energia de la potențialul mai slab, și a arătat modul în care această entropie negativa/inversa a fost motorul mai multor procese biologice, meteorologice și a altor procese din natură.

În plus, Wilhelm Reich a fost prima persoană care era conștiența de existența energiei negative și malefice "DOR" (adica; Deadly ORgone) cum l-a denumit.
Potrivit lui Reich, "DOR"-ul este o formă de energie orgonica negativa, malefica, daunatoare și statica, care poate provoca probleme grave de sănătate.
Cu experimentele sale "Oranur", el dezvoltase cantități masive de " DOR", ceea ce a făcut necesară o abandonare temporară cercetarilor sale in acest domeniu, -imbolnavindu-se chiar și el, precum -deasemenea- și demontarea -si distrugerea-instalațiilor sale și a acumulatorilor sai orgonici.

Desi -aparent,- Wilhelm Reich a fost primul om de stiinta care a recunoscut ca energia orgonica (energia- și forta vitala) urmeaza legea entropiei negative/reversive, el nu a avut cunostinte despre transferul la distanta a acestei energii (!!).

O examinare mai atenta asupra proceselor implicate in functionarea "tunurilor- și a exterminatorului de nori" (denumirea in lb. engleza fiind "cloud buster", sau "orgone shooter") l-ar fi putut conduce catre o astfel de concluzie daca ar fi realizat o abordare mai profund științifică a caracteristicii entropiei negative.

Au trebuit sa treaca mai mult de 30 de ani dupa moartea lui, ca sa se faca lumina și in cazul transferului la distanta (la orice distanta!) a energiei orgonice (Energia- și Forta Vitala), cand Karl Hans Welz, a descris și a enuntat teoria sa despre "legaturile structurale" și despre teoria hiper-spatiului. .

Inapoi la inceputul paginii...

. .


Orgonita™ / Orgonite® și  Super Orgonita™ / Super Orgonite®


Orgonitul
™ (sau Orgonita™, "Orgonite™") este o matrice de mixtura speciala de materiale, foarte eficientă, in acumularea de energia vitala orgonica, și a fost descoperita la un an dupa inventarea Generatorului de Energie Vitală și Forta Vitala, in anul 1992, tot de catre Karl Hans Welz.

Primul Generator Orgonic (Orgon / Orgone) :: Generator de Energie- și Forta Vitala Universala
Generator Orgonic (Generator de Energie Vitală & Forță Vitală, Generator Chi & Generator Pranic) dezvoltat- și construit in 1993 de Karl, deja pe principii electrice și electromagnetice

Multi au fost aceia care -ilegal și total nelegal, fiind lipsiti de etica, și neavand nici bunul simt- de-alungul a mai multi ani, dupa inventia lui, au folosit abuziv această denumire -deja- consacrată (fiind o marca inregistrata!) de D-l Welz, și au incercat -prin aceasta- ca sa le aduca lor anumite avantaje, pt a fi și ei cunoscuti, incercand chiar sa fure cunostintele- și tehnologia construirii și a fabricarii a GENERATOARELOR Orgonice (a Generatoarelor orgon de Energie Vitală și Forta Vitală).

Evident aceste persoane -haideti, sa le spunem pe nume: hoți!- neavand nici notiunile de baza și nici cunostintele necesare, și -desigur- dând și o totala lipsa de creativitate -evident- au esuat.
A copia ceva, neintelegand rolul- și functionalitatea, nu inseamna a-l și realiza, și -desigur- constituie furt- și atac asupra proprietatii spirituale.
Daca constiinta lor e impacata, e și al nostru...

Orgonitul® și Generatoarele de Energia Vitala® confectionate din ea, generand- și emanâd energie vitală pură pozitivă În timpul functionarii lor, sunt inventii majore puse in slujba omenirii, ce au ajutat foarte mult in schimbarea paradigmelor legate de aceasta energie.

La fel ca și Reich, Karl Welz nu a tinut pt el aceste inventii- și inovatii, ci a incercat ca sa o raspandeasca, ca toti mai multi sa poata beneficia de ea.

Mai mult, in 2000 a publicat detaliat despre Orgonita®, iar in 2005 chiar el a facut publica descrierea despre inventia sa -Orgonitul®, tocmai ca sa ajute pe cei care doresc sa construiasca acumulatoare orgonice din aceasta mixtura speciala de materiale, și sa inlature acele informatii false și confuze venind de la diversi epigoni și pungași care incercau ca sa comercializeze falsurile lor nefunctionale, a pus pe net acele informatii esentiale cu care se putea construi acele 'dispozitive orgonice' din Orgonita® care erau perfect functionabile și benefice).

Evident, pe langa munca asidua de zi cu zi, numeroasele cercetari și experimente stiintifice -fiind implicati mai multi oameni de stiinta din diferitele regiuni ale lumii, și -neuitand, desigur- de genialitatea lui Welz, de atunci aceasta matrice de mixtura speciala a evoluat in laboratoarele sale și mai mult, fiind cu mult imbunatatita, devenind și mai performanta, permitand realizarea de Generatoare Orgonice de dimensiuni și mai mici, dar mult mai puternice și mult mai performante.
Ceilalti, au ramas acolo unde erau (si unde le și era locul...).
Cum spune și zicala? 'Câinii latră, caravana trece'...

Orgonitul™ (matrice de mixtura de materiale speciale) este -si in prezent!- cel mai eficient material in acumularea energiei orgonice, iar Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forta Vitala (Echipamentele de Energie Vitala cu Generatoare Orgonice) sunt instrumentele cele mai eficace menite să ajute atât in dezvoltarea materiala cât și in evolutia noastra spirituala (subintelegand totodata și dezvoltarea constiintei și dezvoltarea personalitatii)!

Inapoi la inceputul paginii...


Magnificatorul® lui Welz  |  Generatorul DOR


În timpul cercetarilor, și Welz a experimentat acelasi probleme ca și Reich.
Confruntandu-se cu prezenta-, și cu potentialul DOR-ului, Karl Hans Welz a inventat- și construit și un "Generator DOR" pe care l-a numit Magnificator™).

Avantajul unui asemenea Generator DOR (un dispozitiv -totusi- foarte periculos in mainile unui neavizat!) este acela, ca el poate fi inchis (deconectat/stins) cu usurinta, contrar acumulatorului orgonic -care continea materiale radioactive in experimentul "Oranur" al lui Reich, si- care, dupa aceia trebuia -efectiv- demontat și distrus !

Efectul -negativ și nociv- al Generatorului DOR asupra tuturor vietatilor -in general-, și -mai ales- asupra fiintelor umane -in particular- a devenit evident imediat ce a fost pus in functiune.
In doar cateva secunde, observatorii voluntari, au simtit dureri pronuntate in glandele lor limfatice și s-au simtit slabiti, au avut dureri de cap -de tip migrena-, unii simtind greata sau simtindu-se -cel putin- foarte nervosi și „iritati”.

Insă, aceasta situatie s-a schimbat aproape imediat -si instantaneu- oricand un Generator Orgonic® oscilatoriu- și pulsatil (un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala cu Generator Orgonic incorporat) a fost adus- și pus aproape -in raza- și zona de emisie- a Generatorului DOR (!).

AO 2000 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala
Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala AO 2000
cu Generator Orgonic de Energie Vitală și Forta Vitala inglobat, generând și emanând energie vitală dinamică și pozitivă, energizând-și optimalizând un măr prospăt, încărcându-l cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică

Orgonitul® (sau orgonita®) este și in prezent cel mai eficient- și cel performant material (un amestec de matrice de materiale) acumulator de energie orgonică (energie vitală) și fost inventat- și a fost folosit de catre Karl Hans Welz pt prima datain in anul 1992, pentru construirea Generatoarelor Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala. .

Inapoi la inceputul paginii...


Revenind la Wilhelm Reich, în anul 1947, ca urmare a unor articole despre energia orgon/orgone publicate in "The New Republic" și "Harpers", Administratia Medicamentelor și Alimentelor (FDA - Food and DrugAdministration) din Statele Unite, a inceput o investigatie pe aceasta tema și s-a obtinut interzicerea practicarii metodei ca tratament medical.

El -Reich- a refuzat să asculte de ordinul de a interzice vânzarea și comercializarea acumulatorilor orgoni ca "dispozitive medicale", prin care se presupune că ar putea colecta și a distribui energia orgonica, făcând astfel posibil remediul pentru aproape orice tulburare medicală, (cu excepția , probabil, a megalomaniei și auto-amăgirii -cum tin sa afirme gurile rele și cei care vroiau sa-l degradeze-).
Acuzat ulterior de incalcarea interdictiei legale prin practicarea in continuare a metodei, Reich a fost citat in fata tribunalului, dar a dorit sa se apere singur in instanta.

"Energia orgonica nu exista", au sustinut oficialii FDA (Food and Drug Administration) in fata judecatorului.
Declarand ca Energia Vitala, Energia Cosmica nu exista, era evident ca descoperitorul acesteia fie ca era un "sarlatan", fie un "lunatic" (ori-, ori).
Aceasta este, pana la urma, ratiunea unei stiinte ortodoxe, mecanice și rigide, legata de propriile conceptii despre un univers mort -si inchis-.

Reich a pierdut procesul și a fost trimis doi ani la inchisoare.
In august 1956, mai multe tone de publicatii despre orgon -inclusiv cartiile sale publicate, precum și notele și documentele cercetarilor sale- au fost arse de FDA.
(Data amintita este corecta, acestea se intamplau la jumatatea sec. XX, nu in Evul Mediu, și intr-o tara 'democratica' nu feudal-socialist-dictatorică).

Omul de stiinta, marginalizat și ridiculizat de catre "oamenii stiintifici și guvernamentali" ale vremii, dr-ul Wilhelm Reich moare in inchisoare in data de data de 3 noiembrie1957, in urma unui infarct, cu o zi inainte de a fi eliberat conditionat....
(?!!...)


Wilhelm Reich
a fost un deschizator de partii indraznet, un pionier stralucit in cercetarea stiintifica a acestei energii orgonice, dar a fost -totodata- un om obisnuit, simplu, și un adevărat om de știință.


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: 'The scientific approach to life energy & life force; Wilhelm Reich: Orgon energz & Orgone Accumulators', Wikipedia.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Alex Sandor, © 1998-1999, 2001-2003, 2007-2009, 2015-2024.
Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  ~.~    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


  .    


Kate Bush: 'Cloudbusting'

-omagiu adus lui Wilhelm Reich, song / cantec bazat pe-, și inspirat din cartea lui Peter Reich "A Book of Deams" (Cartea Viselor, sau; O carte a viselor) scrisa despre tatal sau-
(in video clip-ul realizat in anul 1985, apare și renumitul actor Donald Sutherland in rolul lui Wilhelm Reich)
(text-ul acestui song/cantec il puteti citii mai jos)

 

Kate Bush: Cloudbusting

I still dream of Orgonon.
I wake up cryin'.
You're making rain,
Andyou're just in reach,
When you and sleep escape me.

You're like myyo-yo
That glowed in the dark.
What made it special
Made itdangerous,
So I bury it
And forget.

But every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out--
Ooh, I just knowthat something good is gonna happen.
And I don't know when,
But justsaying it could even make it happen.

On top of the world,
Lookingover the edge,
You could see them coming.
You looked too small
Intheir big, black car,
To be a threat to the men in power.

I hid myyo-yo
In the garden.
I can't hide you
From the government.
Oh,God, Daddy--
I won't forget.

'Cause every time it rains,
You'rehere in my head,
Like the sun coming out-
Ooh, I just know thatsomething good is gonna happen.
And I don't know when,
But just sayingit could even make it happen.

It's you and me, Daddy.

It's you andme... Daddy-

It's you and me... Daddy-

E-yeah yeah yeah yeahyo-ohhhhhhhhhh

And every time it rains
You're here in my head
Likethe sun coming out.
Your son's coming out.
Ooh, I just know thatsomething good is gonna happen.
And I don't know when,
But just sayingit could even make it happen.

Ooo-ohh, just saying it could even make ithappen.

I'm Cloudbusting Daddy.

Your sun's coming out.
Yoursun's coming out.

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
Nimic fără Energie Vitală !


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Nu puteţi primi ceea ce nu oferiţi. Curgerea în exterior determină şi curgerea spre interior."
Eckhart Tolle

  .    


Energia Vitală
= Forța Vieții
chi / qi, kí / khí, prana, mana, fluid magnetic, vril, od, orgon / orgone, etc.

Există o energie unică și atotputernică din care toate au emanat, o forță mistică invizibilă -și, de multe ori, pentru mulți; insesizabilă conștient- care este omniprezentă, transcendentală și creativă, dătătoare de viață și vitalitate, o forță eternă infinită și inestimabilă, impregnând și învăluind tot ceea ce există, a existat și va exista vreodată, înconjurându-ne în permanență, și care ne asigură -printre altele- sănătatea fizică, psihică și mentală, dezvoltarea personală -atât spirituală cât și materială-, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea, și fără de care nimic nu ar putea exista: Energia Vitală & Forța Vitală.Energiile Cosmosului


Energia Vitală
& Forța Vitală

[chi, prana, od, vril, orgon, sau bio-energie -cum mai este numită-], poate fi utilizată și folosită în orice activitate dorită.
Cei care posedă în abundență din această energie subtilă, cei care știu cum să-o utilizeze și cei care îl folosesc -conștient!- (afirmă practic toți acei 'profesionisti deștepți') sunt mai sănătoși, mai fericiti și mai impliniti în viață, pot să-și atingă țelurile mai repede și mai usor.


Ei...

Echipamentele noastre generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

RAD 2400 HD generează-, emit- și transmit -încontinuu și neîncetat- la orice distanță!- această energie și forță pozitivă și creativă, care poate fi preluată, folosită și utilizată -conștient!- în toate domeniile și activitățile dorite și vroite !

Folosiți-o în ajutorul- și avantajul Dvs., și al celor dragi, și utilizați-o pt a beneficia de toate avantajele oferite!


Pe aceste pagini, încercăm ca să vă înmânăm acele informații importante -și esențiale!-, cu ajutorul cărora veți putea seta, programa și fixa 'trend'-urile dorite, să preluați- și să folosiți -conștient!- cantitatea- și fluxul de Energie Vitală & Forță Vitală generată din- și emanată de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală (predată și preluață de accesoriile de Energie Vitală speciale), ca să obțineți -până la urmă- tot ceea ce ați programat și manifestat, și ca acele 'trend-uri' programate să apară și în "lumea reală(? ;-))"/ adică; cea fizică, în viața de toate zilele.


Țineți minte un lucru esențial: fără un flux continuu și puternic de Energie Vitală & Forță Vitală, procesul de manifestare poate fi -în mod periculos- serios amenințat și periclitat!

  Tocmai -și- de aceea: Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forță Vitală reprezintă soluția ideală!


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Obțineți tot ce doriți și deveniți cine doriți să fiți cu ajutorul adecvat a Energiei Vitale & Forței Vitale! Fără ea nu există manifestare!
...Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -în timpul funcționării- generează și emit o cantitate însemnată de Energie Vitală & Forță Vitală pe care o puteți utiliza conștient(!) pt a obține ceea ce doriți și să deveniți cine doriți să fiți !!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Viața este un joc de noroc în care nu ajungem să împărțim noi cărțile, dar suntem obligați să le jucăm cât putem de bine."
Dr. Gordon Livingstone

  .    

Orgon / Orgone: Energia Orgonică

Energie Orgonică = Energia Vitală

  .    


Generatoare
de Energie Vitală & Forță Vitală


Generator Chi / Qi & Generator Pranic & Generator Orgon / Orgonic;  realizat- și manufacturat din Orgonită și Super-Orgonită

un dispozitiv puternic, fiabil și eficient; care generează și emite -încontinuu și neîncetat!- Energie Vitală & Forță Vitală (Energia Chi, Kí, Mana, Prana, Od, Fluid magnetic, Orgone / Energie Orgonica, Vril, Bio-Energie, etc., etc.) dinamică și pozitivă


Generatorul Chi / Generatorul Orgonic / Generatorul Pranic (Generator de Energie Vitală & Forță Vitală Universala) a fost inventat-, proiectat și construit, dupa mai multe decenii de cercetare, in anul 1991, de catre Karl Hans Welz, și a fost primul dispozitiv in istoria omenirii care -efectiv!- genera- și emana Energia Chi / Energia Pranică / Energia Orgonică (adica; Energia Vitală  & Forța Vieții).

Atenție! În fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală este încorporat -cel putin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon, care -in timpul functionarii- generează- și emană -incontinuu și neincetat- un flux puternic de Energie Vitală & Forță Vitală Universala Chi & Prana & energie Orgonică.

Primul Generator
Așa arăta primul Generator Chi / Generator Orgonic / Generator Pranic (Generator de Energie Vitală & Forță Vitală) construit în 1991 pe principii mecanice


Orgonit® / Orgonite®  |  Super-Orgonite®


Un Generator Chi / Generator Orgonic / Generator Pranic este alcatuit din -cel putin- doua Acumulatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgone (care la randui sunt alcatuite din -cel putin- doua parti separate și distincte) și sunt confectionate din cea mai performanta matrice- și mixtura- de materiale de acumulare a Energiei- și Fortei Vitale la ora actuala, numit Orgonite™ (sau mai nou -din 2004-: Super-Orgonite™ / Super-Orgonita), descoperit cu un an mai tarziu dupa inventarea Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon, tot de către d-l Karl Hans Welz.

Generatoare Chi / Generatoare Orgonice / Generatoare de energie Pranică (adică; Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală) dezvoltate- și construite în anii 1992 - 1993, deja pe principii electrice & electromagnetice

Primul Generator
Primul Generator Chi / Generator Orgonic / Generator Pranic :: Generator de Energie- și Forta Vitala Universala:

Cel de-al doilea Generator
Cel de-al doilea Generator Chi / Generator Orgonic / Generator Pranic :: Generator de Energie- și Forta Vitala Universala


Principiul de functionare a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală
[ Generator Chi / Qi & Generator Orgonic & Generator Pranic ]

ia în considerație legile ce guverneaza- și acționează asupra Energie Vitală și Forței Vitale, -printre altele;
"Legea Entropiei negative" (asa cum l-am denumit noi), "Legea inducției armonice", "Legea Vibrației și a Rezonanței", "Legea Legăturilor Structurale" și " Legea Sinergiei" (care stipuleaza ca; agentii separati care acționează simultan, au un rezultat total mai mare impreuna, decat suma efectelor lor luate separat).

Când două câmpuri de Energie Vitală & Forță Vitală se mișcă- și se deplasează una față de alta, atunci apare un flux adițional de Energie Vitală & Forță Vitală, care la rându-i genereaza cu surplus de energie.


Energia
Vitală & Forța Vitală Universală
Chi
= Prana = Orgon / Orgone = Od = Fluid magnetic = bio-energie


De-a lungul istoriei omenirii, Energia Vitală și Forța Vitală a primit diverse nume, fiecare cultura -si fiecare civilizatie- la privit dintr-un anume punct de vedere și a folosit-o in nenumarate feluri pentru nenumarate lucruri.
Pe o pagina de-a noastra am adunat mai mult de 100 de nume a Energiei- și Fortei Vitale.

Chinezii au numit-o Chi, oamenii din vechea Indie: Prana, polinezienii: Mana, nipponii: Kí.
Practicantii și cercetatorii din Vest au denumit-o: Fluid magnetic (Mesmer), Od (von Reichenbach), Ether Solar (Korschelt), Elan Vital (Bergson), Aura (Kilner), Eter luminos / eter luminifer (Tesla), Universion (Lakhovsky), orgon / energia orgonica (Reich), etc.


Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) D-l Karl Hans Welz, prezintă primul generator orgonic din istoria omenirii


Generarea Energiei
- și Forței Vitale Universale - Chi & Prana & Orgon -

este realizată instantaneu în doi pași:
- in prima faza, cele doaua parti ale Acumulatorului de Energie Vitală & Forță Vitală, acumuleaza și concentreaza pana la maximum- Energia Vitala Chi & Prana & Orgon -pura- din jur.
- in a 2 faza, datorita dinamicii Generatorului, Energia Vitală și Forța Vitală este generată și emanată: atunci, cand cele doua Acumulatoare Chi & Prana & Orgon, sau cele doua parti ale Acumulatorului de Energie Vitală & Forță Vitală oscileaza una fata de cealalta -chiar, cu frecvente diferite, dar cu faze deplasate-, se genereaza acel flux (de sinergie)- și acel surplus de Energie Vitală & Forță Vitală (care la rândui genereaza un plus de energie, șamd).

Primul Generator Chi :: EPG 2000
Primul Generator de Energie Vitală & Forță Vitală aflat in comert (manufacturat din Orgonita®)
(EPG -Edge Power Generator- 1999 - 2000)

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


De-alungul secolelor și mileniilor

Energia Vitală & Forța Vitală (Forța Vieții) Universală
      [ Chi / Qi & Prana & Orgon / energia orgonică ]

 
a fost folosită și utilizată de omenire (de obicei de persoane cu o spiritualitate ridicata și elevată) in nenumarate feluri și in multiple aplicatii (de la -auto- vindecare pana la operatii magice, de la tratamentul -de la distanta-, pana la cresterea performantelor, de la creatii artistice, pana la artele martiale, de la telepatie și ESP pana la levitatie și calatorii astrale, de la dezvoltarea sinelui și a personalitatii pana la obtinerea scopurilor și telurilor propuse, de la meditatie și relaxare, pana la energizare -si de la distanta-, etc., etc.)...


Echipamente
le de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate


.
.

în timpul funcționării lor, -așa cum le arată- și le sugerează și numele-; generează- și emană încontinuu-, neîncetat- și în permanență Energie Vitală & Forță Vitală (adică; Energie Chi / Qi, Prana, Orgon / Orgone, Od, Vril, Fluid magnetic, Bio-Energie, etc.) pozitivă, creativă și benefică, ce poate fi preluată-, folosită și utilizată în absolut toate activitățile efectuate și desfășurate, și în oricare / fiecare activitate dorită, pentru a obține rezultate semnificative! RAD 2400 HD

De aici rezultă, că multitudinea și diversitatea aplicațiilor Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală este limitată doar de bogăția imaginației și de fantezia fiecărui utilizator (ramânând totuși pe fundamentul realității... ;-))

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic (Psionic & Psihotron) de Putere cu Generatoare Chi & Prana & Orgon integrate, cu tunul / țeava de ieșire din argint   și suprafață de aderență din Super-Orgonită .


Cu ajutorul unor 'Legături Structurale' adecvate Energia Vitală & Forța Vitală Universală Chi / qi & Prana & Orgone, poate fi transmisa- și transferata oriunde, la orice distanta și -practic- fără nici o pierdere!

Legea "Legăturilor Structurale" care face posibila transferul Energiei- și Fortei Vitale la orice distanta, a fost inventata și elaborata in anul 1992, respectiv 1993, de către inventatorul Generatorului Chi & Prana & Orgon de Energie Vitală & Forță Vitală Universală, d-l Welz.

» Experimentati acum și Dvs. acest lucru, efectuand Test-ul nostru gratuit, pt transferul la -orice!- distanta a Energie Vitală și Fortei Vitale Chi & Prana & Orgon... »»


Energia Chi / qi
joaca un rol important in Feng Shui și -desigur- in exercitiile de mentinere a sanatatii Tai Chi, Chi Kung, etc., , iar energia pranică este indispensabila in yoga.

"SECRETUL" succesului, constă in preluarea Energiei- și Fortei Vitale Universale (Energia Chi / Qi & Prana & Orgon) -generate și emenate de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală- și utilizarea ei -constientă!- în toate activitatile dorite, dar mai ales in acele in care se doreste ca să fie de succes și să se creeze ceva măreț.

Preluând -conștient!- și utilizand aceasta energie creativă subtilă se pot obtine -mai repede, mai usor și mai elegant- acele abilitati și deprinderi pe care doriti sa le aveti, acele obiceiuri și deprinderi pozitive cu care doriti sa va inzestrati, acele bunuri pe care doriti ca sa le posedati, etc.

Pentru ce-, și in ce scop -si cu ce eficienta și randament!- se foloseste este -in totalitate- sarcina și raspunderea utilizatorului, și depinde și de nivelul de conștiință/constienta personală a fiecărui utilizator!

    Se pot- și vor fi folosite doar în,- și pentru scopuri nobile, constructive, benefice, creative și pozitive!

Ring-ul lui RAD 5 / ATG 5
ATG 12 / ATGS 12000 ERAD 5 / ATG 5
Așa arată acum -în 2012- Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgone
ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator, Inelul- și Generatorul exterior de Energie Vitală & Forță Vitală de Trenduri a Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 5 / ATG 5 și însăși Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 5 / ATG 5

RAD 1000
LPOG 2400 HD RAD 2400 HD
respectiv, Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală Universala Chi & Prana & Orgon, cu Generator -sau generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală incorporate
LPOG 2400 HD
, RAD 1000 și RAD 2400 HD


Dați- și asigurați energie-, forță- și putere gândurilor Dvs. pozitive -și creative- pentru a se manifesta și pe planul fizic (material), în viața de cu toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală și Forță Vitală puteți fi stăpânul propriului destin și puteți prelua controlul asupra vieții- și asupra soartei Dvs.!

.


NB
:
Chi Generator, Prana Generator, Orgone Generator, Orgon Generator, Orgonite, Orgonit, Orgonita, Super Orgonite, sunt marci înregistrate de către d-l Karl Hans Welz (inventatorul lor).
Toate drepturile rezervate!
 orgonite® - Reg. trademark 3,033,236
 prana generator® - Reg. #3,014,239
 orgone generator® - Reg. #2,950,720
 chi generator® - Reg. #2,950,719

Orice altă persoană, decât noi și distribuitorii noștrii autorizați, care folosește aceste denumiri și mărci înregistrate -și nu numai în scopuri comerciale- face acest lucru prin încălcarea flagrantă a legii..

Nu vă lasati pacaliti de unele "persoane"(?) / oameni impuri rau intentionate (mai bine sa le numim pe nume: escroci sau hoți), care incearca sa vinda niste falsuri nefunctionabile sub denumirile de "generator orgonic", "dispozitiv radionic", "psionic" / "psihotronic", etc., folosind energia orgonit (sic!), care nu au nimic de a face cu acestea, doar prin falsa denumire a lor data de acestea, incercand sa induca in eroare .
Tine de bunul simt, de onestitate și integritate,, și este -desigur- decizia fiecaruia/oricaruia, daca are încredere în aceste persoane și falsurile cu care incearca sa insele și sa pacaleasca lumea bineintentionata.

Dacă permiteți, o recomandare personală: -pt a va feri de pierderea irecuperabila a unor sume de bani, plătite în zadar, va sfatuim ca sa va documentați înainte, și sa nu comandati, și nu cumparati diferite obiecte, 'dispozitive sau echipamente' ("orgonice", "radionice", etc.) de pe site-uri obscure unde se incearca comercializarea și vanzarea acestora, fără a vedea și verifica, daca in spatele acestor 'bunuri' se află cineva de încredere, sau se află și o teorie de baza -cel puțin- corespunzatoare, care poate explica in termeni simpli și pe intelesul tuturor, dar -totuși- elaborat stiintific și demonstrat prin nenumarate experimente, nu numai functionarea lor, ci și -macar in parte- conceptul de realizare tehnologica a ei, pt ca veti regreta pana la urma și veti simtii ca -pur și simplu- ați aruncat banii Dvs. afara pe fereastra. Mai bine, donati -eventual o parte- din acea suma, unor organizatii umanitare non-profit, și poate veti face și realiza mai mult bine...

K H Welz & ASD

Inapoi la inceputul paginii...

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card de Vitalitate: sursa cea mai sigură de energie și vitalitate!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "De aceea suntem pe lume, ca undeva să fim acasă în ea."
Aron Tamasi

  ~    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  adaptor  +  legătură / legături structurale  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi (Chi Card de Vitalitate)

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Bunurile sunt deja importate din SUA în UE (Uniunea Europeană), taxele vamale și TVA-ul aferent plătite, deci nu sunt costuri suplimentare!
Prețurile nu conțin costul de transport din Depozitul Central UE către beneficiar.
Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!) la un curs de schimb mai mult decât avantajos !
Prețurile se pot schimba fără anunț prealabil!

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

JU 99 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental
JU 99 CE
269 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!

JU 1000 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental & Mind Trainer
JU 1000 CE
529 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PCHD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd
1439 USD  1369 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

PCHD + Program Radionic de Manifestare

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd + mp
1538 USD  1469 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
UNIC! Doar la noi!
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2799 USD  2639 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2001 DL

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 1000

Dispozitiv Radionic de Putere
RAD 1000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON   + cost transport
[ Adaptor inclus ]

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5S

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
UNIC! Doar la noi!
rad5s
$4399  3999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
.


În prezent; 7 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 100 USD: 16 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Comenzi -în țară- până la 101-300 USD: 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 301 USD până la 600 USD: 29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 601 USD până la 1000 USD: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Pentru comenzi în țară peste 1000 USD - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.


TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
59 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
.


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBTBH Potency Power Booster

Intensificator special de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
pbtbh
Manufacturare sistată !

Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu

.
 Accesorii 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); pentru alimentarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
(Costul de transport nu este inclus în preț)

Adaptor 300 mA
15 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 500 mA
Preț: 20 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 1000 mA / 1A
25 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

. .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
.


Program Radionic de Manifestare -Full-

manifestation program - marketing success
399 USD 299 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice- ale 'Alfabetului Dorințelor'.
Se pot comanda -desigur- adițional -și ulterior- și alte' Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-' la alegere (!)
.


Program Radionic de Manifestare -Total-

manifestation program - marketing success
459 USD 369 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice-, background-uri și frecvențe specifice speciale incluse!
Bonus: acum, jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    


Programe Radionice de Manifestare

Acum, cu -10% discount !
manifestation program
Abrevieri: PRM: Program Radionic de Manifestare | PS: Pachet simbol | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dynamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbalah & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Contact...
  .    
Sursă + modulator de Energie Vitală pt diferite 'Trend'-uri!
Oportunitate unică excelentă (doar acum) !
Chi-Card  +  program manifestare
hellblau | Chi Card Card Chi de Vitalitate #12 personalizat (activ și 12 luni, tip HD)  +  Program Radionic de MANIFESTARE (TipTop/Clasic) rulat pe PC-uri (incluzând pachetul de simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor'):
 $468   $369 (!) USD ($), sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Clic pe imaginea PayPal- pt a comanda!

.
.


Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite (PC & MAC)

Manifestation Ultimate Lite
126,99  99 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 3 poziții de setare și cu primele 10 simboluri (Gain Favors, Friendship, Charisma, Excellent Teamwork, Self Trust, Find a Good Job, Helps with Completion, Balance & Harmony, Stress Relief, Energy) incluse din pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire): Alfabetul Dorințelor.
Suportul tehnic NU este inclus în preț! Contactați-ne înainte de a comanda!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Manifestation Ultimate Pro
369 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 44 de poziții de setare și cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a comanda!
  .    


Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE'
pt PC și MAC

Acum, cu -10% discount !
Ultimate LITE
Abrevieri: PRMUL: Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE' | PS: Pachet simbol | F10: First 10 (Primele 10 simboluri) | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dznamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbala & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
Contact...
. .


Program Radionic Super-ManifestareX™

Program Radionic Super-Manifestare
499 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a-l comanda!
. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.


Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
79 USD / pachet  |  89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Ambele pachete: 168   139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
~


:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Aqua Optimizer: Legaturi Structurale  Accesorii
ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

  Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -downloadabile-

Pot fi folosite ca și 'modulatori' (virtuali) ai Energiei- și Forței Vitale Universale (Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.) și pentru modularea cu un Trend specific anume a Energiei Vitale & Forței Vitale

Informațiile referitoare la descărcare / downloadare vor fi trimise în max. 48 de ore după efectuarea achiziției într-un email separat!
Prețuri sunt exprimate in USD ($ Dolari americani), dar comenzile pot fi achitate -desigur- în € (Euro) sau RON (folosind rata de schimb avantajoasă PayPal!)


Simboluri Noul Pachet de simboluri
'Alfabetul Dorințelor'

simboluri magice
79 USD / pachet (48 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul Clasic
'Alfabetul Dorințelor'

1AOD AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice 1aod1.AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice
69 USD / pachet (30 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice Pachete de simboluri din pachetul 'Alfabetul Dorințelor' -
Noile pachete și/sau cele Classice


Simboluri 'Eliminare stress / Energizare'
simboluri Sigilii-, simboluri magice
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul de Filtre- și Simboluri 'Sex'
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice simboluri și grimoir-uri magice ©Lilith
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Învățare rapidă & creșterea inteligenței'
Invatare rapida Invatare rapida
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Afaceri / Bani '
Afaceri | Business & Money Business & Money
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Legal'
Pachetul 'Legal' Pachetul "Legal"
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Deprinderi-, comportamente- și abilități'
Sigilii-, filtre- si simboluri magice Sigilii
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Noroc'
Pt a induce și favoriza norocul Dvs. in viata / (GamblingPack)
simbol simboluri
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Protecție'
Protecție impotriva atacurilor energetice psihice sau magice
Protectie
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

simboluri magice 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 8 pachete clasice
Alfabetul Dorințelor (30), Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare.
312 €  239 USD

Accesorii 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 9 pachete noi
Alfabetul Dorințelor, Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare, Protecție energetică.
391 €  299 USD

Simboluri Pachet de simboluri și icoane

'Alfabetul Succesului'
(56)
Alfabetul Succesului
Accesorii 89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Creativitate' (11)
Pachetul de simboluri și icoane pt 'Creativitate'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Controlul greutății / Slăbire | Fitness' (28)
Icoane 'Controlul greutatii / Fitness'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Feng Shui'
Chi Feng Shui Dinamic
Pachetul 'Feng Shui'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Chakre'
simboluri magice :: 7chakre
Accesorii 14 USD  9 USD / pachet
sau, echivalentul în RON

Simboluri Pachetul 'I-Ching'
(I-Ching)
I-Ching
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Tarot'
(în poziție normală și inversă)
[ potir, sabie, baghetă/baston ]

rune-talisman ::
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Rune / Rhune'
rune-talisman
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astrologic ADM'
Manifestare Astro-Dinamică
Pachetul 'Astrologic'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astro-Set'
Pachetul AstroSet
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Semne zodiacale'
(Zodiace)
Semne zodiacale
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul Astrologic 'Planete'
Pachetul 'Planete'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Spiritele Cristalelor'
quartz
Accesorii 29 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Pachete de filtre-, sigilii-, simboluri- și grimoire-uri magice


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Magia Sacră a lui Abramelin
Abramelin
Accesorii 10 USD / pachet / capitol (20 de pachete)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Grimoir-ul Dr-ului Faustus
Grimoirul Dr. Faustus
Accesorii 69 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Kabhala / Kabbala
Kabhala / Kabbala
Accesorii 19 USD/ pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Talismane Shinto
Talismane Shinto
Accesorii 79 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Vudu / Woodoo
Vudu / Woodoo
Accesorii 9 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiArhangeli, Demoni, Spirite planetare
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiLemegeton
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiGrimorium Verum
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDeviltraps
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTarot Infernal
69 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiZei germanici
29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiSimboluri gnostice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDestructive Urbain
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiÎnțeleptul piramidelor
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTalismane ebraice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

Disponibil ca și download-uri zippate (în format .mp3 SAU .waw). Informațiile despre download vor fi trimise într-un email separat în max 48 de ore după achiziționare.

. .


Mental / Mind

Frecvențe
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Dragoste / Love Magic

Special Frequency CD's | Chi energy CD
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Fitness / Aerobic
Controlul greutății

Special Frequencies | freq
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .

Frecvențe specifice speciale

Recomandat pentru a fi utilizat împreună cu ORICARE Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală Universală sau cu unul dintre Programele Radionice de Manifestare (Programul Clasic de Manifestare și Programul Radionic de Super Manifestare X în format .wav sau Manifestation Ultimate în format .mp3).
Toate cele 3: Mental + Love + Fitness
57  49 USD
  sau echivalentul în RON


Alte sunete și frecvențe specifice speciale

Descărcare digitală!
Informațiile despre descărcare (download) vor fi trimise într-un email separat, după cumpărare, în maxim 48 de ore!


energie vitală Chakre / Chakra Sounds: 59 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(BaseChakraMuladhara, BrowChakraAjna, chakra_balance, ChakraBalancing, CrownChakra, CrownChakraSahasrara, DiaphragmChakra, Hara, HaraCenter, HeartChakra, HeartChakraAnahata, Kundalini, MidChakra, NavelChakra, PolarityChakra, PsychicCenterChakra, RootChakra, SacralChakraSvadhisthana, SolarPlexus, TantraYoga, ThirdEyeChakra, ThroatChakra, ThroatChakraVisuddha, ThymusChakra, TranspersonalChakra)

energie vitală Interacțiuni / Interaction: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(ConflictResolution, EffectiveSpeech, Seduction, Sex586, SexualityEnhanced)

energie vitală Mental / Mind: 79 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(AcceleratedLearning, AgainstAngerIrritability, AlertFocusing, AntiJetLag, AntiMindControl, AstralProjection, AstralProjection2, AudioVisualStimulation, BrainHemispheresCoordination.mp3 Centering, Clairvoyance, ConcentrationOnTasks, ControlOfRightDirection, CosmicConsciousness, Creativity, Creativity2, DecisionMaking, DeeperSleep, FullAlertness, GamblingESP, ImposeSubconsciousCommands, ImproveMemory, ImproveReadingAndSpelling, ImproveStressTolerance, InformationProcessing, InnerAwareness, InnerGuidance, Intelligence, Intuition, Learning, LongTermMemoryStimulation, LoveOfLife, LucidDreamsMeditation, Meditation, MentalAsltralProjection, MentalClarity, MentalStability, OverallView, ProblemSolving, ReduceAnger, ReduceFear, RelaxedAlertness, SolveDifficultProblems, ThirdEyeOpening, TotalKnowing, Transcendence)

energie vitală Minerale / Minerals: 29 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Calcium, Chromium, Copper, CrystalResonator, Iodine, Iron, Manganese, Phosphorus, Potassium, Selenium, WaterResonance, Zinc)

energie vitală Bani / Money: 9 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Money1, Money2, Money3, Money4)

energie vitală Psihic / Psychic: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Psychic1, Psychic2)

energie vitală Rune / Runes: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON / octave
12 Octave: (01FA, 02UR, 03THORN, 04OS, 05RIT, 06KA, 07HAGAL, 08NOD, 09IS, 10AR, 11SIG, 13BAR, 14LAF, 15MAN, 16YR, 17EH, 18GIBOR)

Rune: Toate cele 12 octave   228 199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

energie vitală Tonuri runice / Rune tones: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(rune_tone_1, rune_tone_2)

energie vitală Sporturi / Sports: 39 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(GeneralPurpose, AgainstFatigue, AgainstMuscleSpasms, AggressionConfidence, ArmsAndShoulders, Back, IncreasedReactionTime, IntelligenceEnhancement, MindBodyUnity, OrganMuscleResonance, OverallBalance, Precision, Recovery, Rejuvenation, RELA, RelaxedAlert, RelaxedStates, SchumannResonance, SoundSleep, StaminaEndurance, StrengthOfArms, StressReduction, SubconsciousCommands, UnityRegeneration, UniversalWellBeing, Vitality, VITALITY_1, VitalityBalance)

energie vitală Controlul greutății - slăbire / Weight Loss: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(accelerated_learning, against_mindcontrol, attitude_behavior_change, balance, balancing_well_being, cell_regeneration, creativity_planning, endorphin_imp, endorphin_sin, energy_activity, energy_alertness_vigor, energy_overcome_fatigue, fitness_training, mood_elevator, physical_vigor, problem_solving, self_confidence, stress_reduction)

.

Chi Card-uri de Vitalitate, personalizate

Flux continuu de Energie pt vitalitatea, protecția energetică și pt succesul Dvs.!


  .    
~
. ~
Accesoriu special de Energie Vitală Universală:
Energie și vitalitate atât pt Dvs., pt familia și prietenii Dvs., cât și pt toți cei dragi!

new
Card Chi
de Vitalitate personalizat go

Flux continuu de Forță- și Energie Vitală în buzunarul sau portofelul Dvs., -iar acum- și pe calculatorul și/sau telefonul Dvs. mobil!
Sursa cea mai ieftină, și cea mai ușoară și mai la îndemână modalitate de a vă aproviziona -în continuu și neîncetat- cu Energie Vitală și Forță a Vieții (chi / qi, prana, energie orgonică) pură și benefică.
Chi-Card
Validitate: 3, 6, 9, 12, 24, 36 luni | Putere: ST, DL, HD. Mai multe informații...
Acum -pentru o perioadă limitată de timp, doar în această lună- cu -10% Discount!
Taxă activare (azi) = 0 $ / € / £ !
Card-ul Chi de Vitalitate personalizată va fi setată, activată și trimisă în max. 24-48 de ore după achiziționare în email.
Prima dată; selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!


.

Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate (Card personalizat de energizare și vitalizare)


::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card de Vitalitate -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 6,99 USD, acum doar 6 USD  0 USD
doar in aceasta lună!

Alegeți Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #150
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 150 zile / 5 luni + două simboluri (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
Puteri diferite! Alegeți!
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 59 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 79 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 12 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 8 USD, 10 simboluri: 16 USD, 20 simboluri: 34 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită
» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  ~.~    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


  .    


Navigare prin site


meniu Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului principal (meniu hamburger - vezi în dreapta), în ambele cazuri; și când accesați site-ul de pe un computer sau o tabletă, dar și în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil,

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *

»» Hartă site   ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 22.07.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!