ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

HOȚII de tehnologii | Atenție, se fură!

  .    


Feriți-vă de impostori !

Atenție, se înșeală și se fură !
Au apărut hoții care au încearcat să fure de la noi, și poate -totodată- să vă înșele și pe Dvs.!!


»» Hoți internaționali  |  »» Hoți autohtoni


Escroci, și oameni fără scrupuli există -din păcate- peste tot în lume!


Au fost mai multe tentative -toate nereusite- de a fura inventia D-lui Welz (cea a Orgonitei, și a Generatoarelor de Energie- și Forta Vitala Universala) și munca lui de mai mult de jumatate de secol.
Eu personal, nu m-am ocupat prea mult cu aceasta tema, pt ca nu o consideram relevanta pt noi, și pt cei care se intereseaza -in general- despre aceasta tehnologie.


Dar, cand fenomenul a inceput sa ia proportii, si, cand a inceput ca sa apara și la noi in tara, cred ca este datoria mea ca sa reactionez și sa informez publicul larg despre aceaste tentative de furt, despre escrocherie și -cred ca este și cazul- ca sa și demascam persoanele respective.

 
Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), D-l Karl Welz, vorbește despre primul generator realizat în anul 1991, și prezintă și celelate generatoare -mai performante- care au urmat


Dar, inainte de a va prezenta- și de a demasca personajele autohtone, iata ce scrie chiar D-l  Karl Hans Welz pe paginile lui, postata inca in 2005(!), despre acei oameni care au incercat ca sa-i fure inventia, munca lui de o viata, și implicit materialele- și informatiile legate de acesta:


"Achizitionand de la un hot și -prin acesta, implicit- sprijinirea lui din punct de vedere financiar, este cu siguranta nu chiar cel mai înțelept lucru, ... de fapt, nu este înțelept ca oricine să se aștepte la cinste și integritate în afaceri din partea cuiva care minte și fura in vederea de a insela; adica de la un escroc sau hoț -numit-il cum vret- și cum doriti Dvs.!

... deoarece, este posibil să sfârșiti prin a-i fi urmatoarea victima !!


As fi ignorat in totalitate această situație, în cazul în care -venind de la acesti escroci (hoțomani)- nu s-ar fi pornit o campanie de defăimare și calomnie împotriva mea și impotriva inventiilor mele.

Sunt unii care vand acumulatori orgonice (atentie: acumulatori -si nu generatori!-) construite- și realizate cu mixtura de materiale speciale descoperita de mine in anul 1992; orgonite® , afirmand ca fiind generatoare(?) orgonice.
(Notă redactor:
As pune aici chiar o imagine ca sa vedeti despre ce 'obiecte' este vorba, dar nu vreau ca sa incalc vreo lege a copyright-ului, și nici sa-mi "pătez" astfel paginile web).

Mai mult, unii sustin ca acele obiecte (ei il numesc cu generozitate; dispozitive?) -rudimentare- pot contracara- și convertii DOR-ul (Deadly ORgone sau Deadly Orgone Radiation -orgon fatal, orgone mortal-, cum Wilhelm Reich la numit) inapoi in energie pozitiva și benefica, acest lucru, fiind -desigur- o minciuna brutala, pt ca asemenea lucru il poate face doar un GENERATOR Orgonic (inventat și construit prima data in istorie de catre mine in anul 1991), generator, care oscileaza și pulseaza, și este deci -in esenta- dinamic.

În ignoranta lor totala privind adevarul, tot ei pretind ca Reich ar fi gasit metoda- și tehnologia de a transforma- și converti DOR-ul care facea nu numai total inutilizabil, ci și periculos spre utilizare- și folosire acumulatorii sai orgonici.
De fapt, el nu a avut nici o vaga idee cum ar putea-o face, fapt consemnat chiar de el, dupa acele experimente- și experiente nefaste -numite- oranur (experimente cand testa influenta emisiei- și a radiatiei nucleare asupra acumulatorilor sai, ORgone Acumulator NUclear Radiation).
Ce mai, ce conteaza pt un hot, daca minte, (sau; nu spune adevarul), pt ca furtul și minciuna merg mana in mana...


Desigur, o astfel de ignoranță blatantă este inevitabilă pentru persoanele care
(1) nu au studiat nici tema și nici obiectul -ci numai au furat- și au credința, că -printr-un marketing adecvat și agresiv- ar putea gasi o nisa in care pot sa-si vinda obiectele (produsele??) rezultate din furt, și care
(2) sunt -asa numiti- 'distribuitori', dar al tehnologiei furate și copiate, care, desigur, -chiar daca au cunostinta- și stiu,- omit cu nerusinare ca sa spuna adevarul (din cele mai multe cazuri tot din motive de marketing și al comercializarii bunurilor furate, adică pt bani).

În consecință, din moment ce lucrurile au scăpat din mână, și de sub control, a trebuit sa iau o decizie pe care nu am planuit-o inițial.

Este poate un fenomen natural ca noile tehnologii -dupa un timp- sa fie furate, de obicei, de către persoane limitate care nu au inteligenta necesară de a crea ceva nou pe cont propriu.

Destul de des, tehnologia furata se vinde un pic mai ieftin, mai ales în cazul în care hoțul ("tâlharul tehnologic" :-)) nu intelege pe deplin funcționarea tehnologiei și -implicit- functionarea acestor dispozitive, ci -doar- pur și simplu, copiază ceea ce vede.


Notă redactor:
ceea ce se poate vedea și citi pe diferite alte pagini (în speță, în limba engleză, dar mai nou traduse și în limba română), nu sunt altceva decat minciuni scuntate și inseletorie josnica, cu niste falsuri nefunctionale, provocate de niste persoane (haideti sa le spunem pe nume; escroci sau hoți) care; sau
- habar nu au de functionarea Energiei Vitale și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni și destula cunoastere informationala și practică despre aceasta energie mistică subtilă -Energia Vitală & Forță Vitală Universală- (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- avand o totala lipsa de creativitate, pot doar sa incerce sa fure și să copieze anumite idei și inventii in loc sa construiasca ceva nou și -mai ales!- functionabil
Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tară care -fara sa verifice autenticitatea și veriditatea unor informatii- o preiau și o raspandesc fără sa se deranjeze sa o verifice.
Trist. Trist și dezamăgitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa și cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism și spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie și ne influenteaza -practic- tot timpul, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci și cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective și de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit și suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor cunoștințe și acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si și speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.
Știm despre ce vorbim, fiindcă am întâlnit asemenea oameni, și am vorbit cu ei.
Iar, redarea încrederii acestor oameni, în energiile mistice, în lumea spirituală și -în general- în ezoterie, este un proces lung și anevoios.


Mai ieftin -desigur- nu inseamna mai bine.
Oricine poate fura proiectul unui automobil hibrid, pune in interior un motor mai inferior și/sau lipii câteva cristale, inele și forme de piramida pe capota pentru a face sa arate "diferit...

De fapt, unul dintre hoti a fostlaînceput distribuitor ale echipamentelor- și dispozitivelor mele, când a început comercializarea propriul program Radionic (evident, furat- și alcatuit pe bazele proriului meu program radionic "RI 2100").
Din moment ce el nu mi-a platit niciodata comisionul stabilit anterior pentru dispozitivele care erau comandate prin el, (eu trimitand echipamentele direct cumparatorilor- și clientilor sai, avand incredere in el, ca pana la urma va vira- și va transfera partea mea a comenzii, ceea ce -desigur- nu s-a intamplat), a trebuit să întrerup acest tip de "distrubutie", și -prin urmare- respectivu' a decis să fure tehnologia.
Curând după aceea, persoana respectivă a început o campanie de calomnie și defăimare la adresa mea, susținând unele "expertize" într-un domeniu unde evident nu a ajuns mai departe decat de a fura ceea ce a vazut, fără a intelege functionarea- și nici macar caracteristicile esentiale care sunt indispensabile functionarii acestor echipamente și dispozitive.

Neavând nici idee-, nici creativitate și nici inteligenta necesara de a intelege ceea ce privește tehnologia in cauză, în încercările lor de comercializare a bunurilor, unii hoti nu au fost capabili nici să folosească macar propriile moduri de redactare a textelor, preluand -aproape- "mot-á-mot" textele, propozitiile și informatiile pe care le aveam pe paginile mele de web.

Unii, lipsiti total de creativitate (JG*) au folosit cu nerușinare chiar casetele/boxele și cutiile in care eu incorporam și integram Generatoarele mele de Energie Vitala Universala (Generatoarele Chi & Prana & Orgon), preluand chiar și design-ul meu, si, -fara rusine- au "preluat" (adica furat!) deasemenea desenele, imaginile și simbolurile pe care eu le proiectasem- și le redactasem (chiar daca ele se aflau deja sub protectia legii copyright-ului).
(Notă: la așa ceva s-a predat și un 'escroc autohton', avand ca și consecinta -prin implicarea și cu ajutorul politiei- pedepsirea persoanei și interzicerea comercializării pachetelor de simboluri furate -- vezi puțin mai jos).

În afară de va oferi un prilej bun de a râde de ei, o privire mai atentă la unele din site-urile web ai acestor escroci/hoți vă poate spune mai mult decat o mie de cuvinte, la fel și faptul că unii dintre ei merg atat de departe, incat sunt in stare sa recomande marfurile lor -bazate pe furt- și pentru "vindecare".

Unii dintre acesti hoti "geniali", au atât de multa "experientă" într-un domeniu pe care nu-l cunosc defel, incat nu sunt conștienți dintre diferența dintr-un acumulator orgone și un generator orgonic de energie- și forta vitala universala.

Imi aduc aminte de cineva care -dupa re-încărcarea unui acumulator auto, și testarea lui (verificand daca la bornele lui exista 12V) pretindea, sau chiar susținea, ca bateria "generează" energie electrică.
De exemplu, acesti hoti vând acumulatori primitivi de orgone ca și "generatoare de orgone" doar pentru simplul fapt că "simt" ceva energie acolo.

Etichetand un pandantiv cu un blob de orgonite și un cristal in interior ca fiind "generator de orgone", este ca și cand ați spune ca un condensator electric este un generator de electricitate.
Cu alte cuvinte, o astfel de zapaceala este extrem de fals, ignorant și de prost gust.

Orgonite®-ul este o marcă înregistrată de catre mine, inventata in anul 1992, pe care o grămadă de oameni il utilizeaza liber -evident, in scopuri personale și NU comerciale(!), deoarece inca din 1999 am oferit -gratis și benevol-, punand la dispozitia oamenilor aceste informatii, și facandu-le accesibile pt toata lumea -si mai ales pt cei interesati- pe paginile mele de internet).

Unii dintre acesti escroci care mi-au furat inventiile, au decis, în plus, ca sa-mi fure și materialele cu drepturi de autor: printre altele; pachetul de simboluri- și filtre magice"Alfabetul Dorintelor" (EV*, pt programele sale radionice și B*, pentru o perioadă scurtă de timp pt programul său "quantec", care în sine a fost precedat ani înainte de alcatuirea lui de multe programe similare din Statele Unite ale Americii și programul meu Radionic RI 2400), materialele cursurilor mele de Rhune și traducerea mea a cartii lui Faust (JT*). 

Straniu, unii dintre ei -la inceput- chiar au militat împotriva producerii dispozitivelor orgon, și au avertizat impotriva echipamentelor orgonice ani de zile, până când au hotărât să fure tehnologia pentru a le construi ei, pt a le vinde și comercializa.

Acest lucru este cu siguranță ceva la care e bine să se gândească cineva înainte de a face o comanda / achiziție de la acesti escroci; doar dacă nu sunteti bine pregatiti ca sa faceti afaceri cu hoți: pt ca poate nu doar ideile altora ar fi singurul lucru care acesti oameni sunt dispuși să fure pentru- și în scopul de a le transforma in bani (dolari)!

Caveat Emptor! - Lăsați Cumpărătorul să decidă!

Interesant este faptul ca, dupa ce am inventat generatorul de energie universala (generatorul orgonic -chi- de energie- și forta vitala universala) in anul 1991, iar dupa un am am inventat orgonite™/orgonita™, au trebuit cca. 7 ani ca primii hoti (cu copiile lor nefunctionale), cat și primele tentative de furt ale tehnologiei, sa apara.

Prima tentativa de furt fost in Germania, venind tot de la unul care poza in rolul de -fost- "distribuitor", urmat la un an de DC* in Statele Unite, respectiv -cam in acelasi timp- apareau acumulatorii orgonici titulati drept "generatori" al unui alt hot, JG*.
(Personal, îmi place putin de C*, deoarece l-am întâlnit în persoană cu cativa ani în urmă.
Nu reprezinta exact conceptul meu de abordare -din contra!, e destul de departe de abordarea mea-, dar pe langa asta -consider- ca nu este rău că sunt oameni ca el în jur.
Respectivul -pana la urma- oficial marturisea pe paginile sale ca a utilizat denumirea de orgonita/orgonite -dupa cca 6-7 ani dupa ce eu il inventasem și inregistrasem, deoarece "nu stia" ca era denumirea era data de mine, crezand ca denumirea ii apartinea lui W Reich).

* Notă redactor:
dinadins nu am dorit ca să îmi pătez paginile, scriindu-le numele.


DOR (Deadly ORgone / Deadly Orgone Radiation = Radiatie Orgone mortala, fatala) și Zonele de stres geopatice


Fiind confruntat cu DOR (la fel ca W Reich), am inventat și un Generator DOR, aproape imediat după inventareageneratorului de energie universala orgonica.
Diferenta majora, și avantajul unui astfel de Generator DOR este că acesta poate fi oprit imediat cu ușurință, contrar acumulatorului orgonic care conținea materiale radioactive in experimentul Oranur al lui Reich.
(Se stie, ca Reich, dupa experiment, a trebuit ca sa distruga acumulatorii sai poluati).

Efectul negativ al Generatorul DOR asupra ființelor umane a fost -aproape- imediat evidentă.
în câteva secunde, cei care erau destul de aproape de Generatorul DOR, au simtit dureri accentuate in ganglionii limfatici, s-au simtit foarte slabi -lipsiti de vointa, fără energie și nici un pic de vitalitate-, au avut greata (unii chiar au și varsat) și se simteau foarte nervosi și "iritati" -practic confruntandu-se cu un stres intern crescut-.

Insa această situație s-a schimbat imediat ori de câte ori un Generator de Energie- și Forta Vitala Orgonic (Generator Chi construit de mine), dinamic și pulsatoriu, a fost pus in acest camp negativ, malefic și periculos -langa Generatorul DOR, sau in apropierea lui- și pornit.
(Dispozitivul folosit era unul de tip mai vechi, Echipamentul de Energie- și Forta Vitala EPG 2000, care arata ca un amortizor, sau ca o toba de esapament, și avea puterea lui JU 99).


Contrar parerii -total eronate!- ale unor hoti care au incercat ca sa-mi fure inventia, orgonitul® (un material foarte eficient in acumularea de orgon -de energie și forta vitala chi-, pe care l-am inventat in anul 1992), singur nu are nici un efect în contracararea DOR-ului, din contra!

Aceste afirmatii stupide sunt mai mult un aspect de strategie de marketing ale unor oameni acăror unica calificare- și singură abilitate este numai de a fura idei și tehnologii.

Pentru a evita declarații jenante privind cine a inventat orgonite®, unii dintre hoții mers atat de departe, incat l-au creditat chiar pe Reich cu transformarea DOR-ului înapoi în orgone, in energie vitala universala pozitiva și benefica.
De fapt, Reich nu a avut nu cea mai vagă idee că un astfel de lucru se poate face- și se poate realiza practic, tot ceea ce el a știut să facă a fost ca sa "impământeze" DOR-ul negativ cu acele "Cloud Busters"-urile lui.

De fapt, în Generatorul DOR, orgonitul® este factorul major care contribuie la generarea in cantități masive de energii negative, malefice și ostile în Generatorul meu de DOR.
El acționează ca un acumulator orgonic cu cca. 20-25 straturi ale lui Reich, pe care el le-a utilizat în experimentele Oranur, dar -in acest caz- cu un efect mult, mult, mai mare și mai accentuat!

Bineinteles, ca intr-un Generator DOR, Orgonitul® este mult mai eficient și sunt necesare cantități mult mai mici pentru a genera DOR.


Pe de altă parte, orice acumulator de orgon (acumulator orgonic), indiferent dacă e o un acumulator -clasic- cu mai multe straturi sau unul mai nou, fiind un blob de organita® functioneaza bine in acumularea energiei orgonice, când sunt expuse la radiații masive negative, la poluari EMF și alte la alti factorii negativi de mediu, așa cum a fost demonstrata deja cu acumulatorul orgonic Reichian.
(Așa cum afi putut citi, Organita- și nu Orgonita™... :-))

Organita este un nume "creativ" utilizat de unul dintre escroci.
Din moment ce eu detin numele de marca Orgonite™ -raspandit- și cunoscut in intreaga lume-, unii hoti au alcatuit alte nume - încă similare-, de la "organite"si "arganite" pana la unele tipuri de "matrice/matrix", se vede ca, hotii care au furat tehnologia, au fost și aici foarte "inventivi" și "creativi"  :-))


Repet: un acumulator orgonic trebuie să fie expus la energiile poluante electro-magnetice, ca să devină un furnizor de DOR.
Insa, odata incarcat, foarte greu poate fi 'curatat', și in loc sa incarce pe cineva -care este in contact cu el- cu energii pozitive, il va incarca cu energie statica, negativa -malefica- și raufacatoare, cauzand probleme majore (mai ales daca este folosit un timp mai indelungat)!
Un acumulator orgonic necesită periodic o curățare totală pt a funcționa corespunzător.

Cu un Generator Orgonic® pulsatoriu asezat aproape de el (si langa acel acumulator orgonic poluat), DOR-ul care provenea de la Generatorul de DOR, a început ca să pulseze din nou: si-a pierdut caracteristicile sale rigide, negative și poluante, prin urmare, a fost transformat imediat in energie orgonica pozitiva și sănătoasa !!

Prin urmare, atmosfera din mediul înconjurător al Generatorului de Energie- și Forta Vitala Universala s-a schimbat radical din unul negativ-, depresiv-, revoltator-, iritant și nesanatos -malefic- și primejdios tuturor fiintelor-, in unul înălțător-, pozitiv-, sanatos- și benefic.


Reich a avut dreptate, evident, evaluand corect, când descria DOR-ul ca fiind o energie orgonica -care devenea- rigida, statica, surmenata, negativa, iritanta și malefica (atrag atentia asupra similaritatii energiilor "sha" folosite in feng-shui).

Acumulatori lui Reich, desigur, deveneau parte a problemei, decât -mai degrabă- parte a soluției.
A trebuit ca sa vina-, și sa apara inventia mea -cea a Generatorului Orgonic de Energie- și Forta Vitala®- pt a avea un mijloc eficient împotriva DOR-ului.

Un blob de orgonite™ într-un un pandantiv sau un alt dispozitiv static de orgon, chiar 'impodobite' cu cateva cristale, sunt -nimic mai mult- decât niste acumulatori orgonici, și NU generatoare (contrar afirmatiilor hotilor și escrocilor, care nu se limiteaza doar in a fura, ci -datorita și faptului ca nu stiu pre multe despre acesata tehnologie- nu se preteaza nici de la minciuni scruntate, doar ca sa-si comercializeze falsurile).

Am experimentat efecte similare pozitive atunci când Generatoare Orgonice de Energie- și Forta Vitala® de tipul JU 99 au fost puse în locuri care -in prealabil- au fost poluate grav de DOR și de energiile negative electro-magnetice, prezente în camere cu o mulțime de tuburi fluorescente, telefoane mobile, calculatoare și/sau monitoare (si inca multe alte dispozitive electrice de poluare cu energii EM).
Atmosferă a devenit aproape imediat -instantaneu- buna și agreabila.

Generatoarele noastre de Energie- și Forta Vitala, funcționează -de asemenea- foarte bine și eficient și atunci când sunt puse langa un acumulatororgonic Reichian "infectat", sau "murdar" (adica; poluat) sau langa o "grenada orgonica" (buna denumire, nu? Evident apartine unui alt hot "creativ"), curantindu-le energetic și -re-incarcand-ule cu energie vitala pozitiva și benefica."


* Nota redactor:
expres nu am scris numele acestor escroci tocmai pt ca -dupa parerea mea, nici atat- nu merita
 (pe paginile respective ale D-lui Welz, numele lor pot fi citite)


Pentru mai multe informații vezi și pagina: Karl Hans Welz; inventatorul Generatoarelor Orgonice »»  


Orgone Generator®, Chi Generator®, Prana Generator® Chi-Card® și Orgonite®
sunt mărci comerciale înregistrate- și deținute de catre Karl Hans Welz, inventatorul acestor dispozitive și a materialului descoperit de el și denumit; Orgonite®, care atrage și se acumulează -cel mai performant- Energia- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Mana, Od, Orgone/Orgon, Bio-Energie, etc., etc.).
Orice alta persoană, decât distribuitorii nostrii, care foloseste- și utilizează aceste mărci comerciale inregistrate, face acest lucru în flagranta încălcare a legilor in vigoare.

 
D-l Karl Welz prezintă -în linii mari- Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale dezvoltate de dânsul, încă din primii ani al anilor '90 din secolului trecut


Pana aici tine pagina D-lui Welz, pe care le-a "dedicat" escrocilor care incercau sa-l fura (sa-i fura inventia, munca și materialele legate de inventia Generatoarelor de Energie- și Forta Vitala Universala).

Trebuie ca sa admit, ca eu inteleg pornirea d-l Welz impotriva acelor persoane fără scrupule (care dupa parerea mea și asa este prea moderata), care -prin cai injuste, marsave și nelegitime- incearca sa-i fura inventia, care -sa nu uitam- a aparut dupa circa 30 de ani de munca asidua- și cercetari intense in domeniu.


Asa cum am amintit și la inceputul paginii, nu m-am ocupat prea mult cu acele pagini unde d-l Welz face public, descrie și denunta -demascand- acele persoane -fără scrupuli- care au incercat ca sa-i fure inventia, insa...


Insa, din anul trecut* (2010) acest fenomen a aparut și la noi in tara.

Dar, inainte de a va demasca hotii- și impostorii "autohtoni", as dori ca sa punctez cateva aspecte importante, și sa reamintesc cateva dintre realizarile D-lui Welz.


Iată:

  .    


Karl Hans Welz
, inventatorul

Generatoarelor Chi, Generatoarelor Pranice și a Generatoarelor Orgonice, și a
Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã®, respectiv, a Orgonitei® și a Super-Orgonite.

Geniul lui Karl Hans Welz s-a manifestat în mai multe invenții și descoperiri:


Karl Hans WELZ Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) la inceputul anilor '90, inventeaza Generatorul de Energie Vitala Universala (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic), fiind primul -si inca singurul- in lume, capabil sa il construiasca perfect functionabil

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) descopera o matrice speciala de mixtura de materiale (fiind și la ora actuala, cel mai performant in acumularea Energiei- și Fortei Vitale) pe care il numeste "Orgonita" (Orgonit® / Orgonite®)

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) descopera, și pune pe baze stiintifice teoria Energiei Vitale, teoria 'Legăturilor Structurale' (cea a Hiper-Spatiului), care explica principiile de functionare- și de transfer (la orice distanta!) a Energiei- și Fortei Vitale

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) combina tehnologia frecventelor joase (echipamentele mentale), radionica (psionica / psihotronica), astrologia și feng shui cu Tehnologia Forței Vitale (și -implicit- cu Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală Universală cu Generatoarele Chi & Prana & Orgon integrate) rezultând noi tehnologii avansate și performante

:: Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) realizeaza un echipament special pt optimalizarea apei, pt revitalizarea- și reincarcarea cu Energie Vitală și Forță Vitală a apei potabile (Aqua Optimizer™)

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) el reușeste primul în lume să contracareze DOR-ul negativ (energia orgonica negativa, statică, nesănătoasă și vătămătoare) și să îl -re-transforme în energie -vitală- dinamică, pozitivă, benefică și revitalizatoare (POR - Positive ORgone energy | energie orgonica pozitivă)


Mai multe informații despre Karl, despre munca-, cercetările și realizările lui
»»
Echipamente de Energie- și Forta Vitala

.

Inapoi la inceputul paginii...

  .    


Ei..., e ceva nu?
Acest om "a pus ceva pe masă", și a ajutat cu ceva omenirea în dezvoltarea ei!
Tot respectul meu față de dânsul, și acei oameni ca el.

Cei mai multi, dintre cei care incercau ca sa fure tehnologia d-lui Welz, pana la urma au recunoscut ca au luat informatii- și ca au construit aparatele lor inferioare, bazandu-se pe Generatoarele de Energie- și Forta Vitala Universala ale d-lui Welz, și ca au "imprumutat" denumirea de orgonite™, respectiv ca d-nul Welz a fost acela care a descoperit primul in istorie Generatoarele de Energie- și Forta Vitala.
Le-a trebuit -totusi- un pic de timp, și puteau face acest lucru, doar evoluand spiritual, parasind mocirla minciunii și a hotiei in care erau.


Doresc ca să va atrag atentia asupra unor similaritati interesante, amintite mai sus și de catre D-nul Karl Hans Welz.


Așa cum ați văzut, ceea ce se poate vedea și citi pe alte pagini, nu este altceva decat o inseletorie josnica, cu niste

falsuri nefuncționale,

încercată și provocată de niste persoane care; sau
- nu au habar de functionarea Energiei- și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni și destula cunoastere informationala despre aceasta Energie- și Forta Vitala Universala (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- (avand o totala lipsa de creativitate), pot doar sa incerce sa fure anumite idei și inventii in loc sa construiasca ceva nou și -mai ales!- functionabil

Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tara care -fara sa verifice autenticitatea și veriditatea unor informatii- o preiau și o raspandesc fără sa se deranjeze sa o verifice.

Trist.
Trist și dezamagitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa și cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism și spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie și ne influenteaza, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci și cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective și de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit și suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si și speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.


Acestea fiind spuse, haideți să

demascăm -împreună- "personajele" autohtone


Începem cu unele persoane, care "preiau" anumite texte (cateodata chiar mot-a-mot) de pe paginile noastre, fără ca in prealabil sa ne fi cerut aprobarea noastra in scris.

Au aparut in ultima vreme (incepand din 2008 / 2010) mai multe pagini in limba romana care -fara a cere acordul nostru in scris in prealabil- preiau -cu mici schimbari și "adaptari"- textele de pe paginile noastre și ale d-lui Welz, texte in limba romana traduse din limba engleza, și adaptate de catre noi inca -începând- din anul 1998. (!)

Cele mai multe texte de paginile mele, sunt traduceri ale paginilor d-lui Welz, ale distribuitorilor lui -autorizati- respectiv traduceri din limba engleza (parte din limba franceză și italiană, si limba maghiară) ale unor pagini similare.


Am auzit ca la sfarsitul anilor '90, respectiv inceputul anilor din acest mileniu III. -când inca internetul nu era chiar asa de raspandit la noi in tara-, ca cineva chiar "preda" și tinea "cursuri" -evident contra cost- cu informatiile pe care noi/eu le-am pus la dispozitie pt toata lumea gratis!!

Este mai grav și mai jenant, faptul ca textele mele sunt folosite pe paginile unora care -neavand nici cea mai vagă idee dintre diferenta dintre un acumulator și un generator- vând diferite "dispozitive orgonice" de mana a doua, și speța a treia, ca și "generatoare orgon" folosind texte de pe paginile mele, traduse -in marea majoritate a lor- de pe paginile d-lui Welz (desigur -fiind distribuitor autorizat- avand deja acordul lui prealabil), cum ar fi -mai ales- textele de pe paginile "Energie- și Forta Vitala", "Energii invizibile" și "Asemanarile și diferentele dintre Energia Vitala și Energia Electro-Magnetica".

Plagizarea poate fi usor descoperita, și -totodata- poate fi f usor și demonstrata- așa că respectivii ar face mai bine ca sa stearga acele informatii "preluate", sau sa aminteasca sursa de unde au "preluat" acele texte, și sa faca in link (referinta) către pagina respectiva.


Toti aceia, care vor sa preia texte și informatii despre Energia- și Forta Vitala Universala, despre teoriile aferente, respectiv despre Echipamentele de Energie- și Forta Vitala, sunt rugati, ca in scris, printr-un e-mail, sa ne ceara acordul prealabil, și dupa obtinerea acordului nostru și implantarea textului pe paginile proprii, -observabil și inteligibil- sa editeze un un link- și o trimitere catre pagina noastra respectiva de unde a obtinut textele respective.
Multumim.


Deasemenea, inca din 1998, am incercat ca sa traduc cat mai bine, mai simplu, dar eficient și pe înțelesul tuturor, și am alcătuit și niste cuvinte (noi?), însă acum deja bine cunoscute și implantate în constiinta celor care sunt in domeniu, și -deasemenea- in documentatia de specialitate, ca și de exemplu; Mind Machine: "echipament mental", structural links: "legături structurale", transfer couples: "cuplu de transfer"/"cuplu discuri de transfer" -chiar dacă câteodată forma lor nu este rotundă!-, "diagrama de transfer", well: "suprafata/placa de iradiere", stick-pad: "suprafata de aderenta", "suprafata de frecare", silver tubing output: "tun / teava de iesire / iradiere din argint", "programare trend-uri", "setari- și rate radionice" -si nu "frecvențe radionice" cum este -gresit!- folosit, "target": "țintă", "-persona- tinta", "proba martor", etc., etc.


Si-a facut nu demult prezenta pe piata autohtona un personaj, care comercializeaza echipamente "similare" furate- și incercate a fi copiate- de la D-l Welz, fiind -poate- "distribuitorul" unui hoti de tehnologii din strainatate (SUA).

Vorbind de acesta din urma, zicea D-nul Welz, că
"-fiind lipsit de orice creativitate- a copia ceea ce vede, nu inseamna și ceva fuctionabil, și daca cineva care se ocupa cu aceasta tehnologie, nu are nici o idee vaga (adica -practic- nu are habar!) dintre diferenta dintre un acumulator orgonic și un generator orgonic, dar foloseste aceste denumiri in scopuri de marketing pt a-si comercializa falsurile, atunci respectivul inseala oamenii deliberat, in scopurile lui personale (josnice)."


Folosind Orgonita™ furata de la D-nul Welz, și punand 1-, 2- sau chiar 3 cristale in mixtura, respectivul "dispozitiv" NU va deveni generator orgonic, ci va ramane tot un -simplu- acumulator orgonic -chit ca, va fi mult mai puternic decat cel construit de catre Wilhelm Reich.

Acest escroc american (jg), preluase chiar și cutiile, etichetele și butoanele folosite de D-nul Welz la aparatele- și echipamentele sale, dar -totusi- ca sa nu arate absolut identic, și sa arate un pic diferit- puse-se o antena telescopica (sic!) pe aparat, pt -cică- receptia- și transmisia energiei vitala.


Ne intrebăm;

1. daca cineva chiar stie sa construiasca echipamente -si chiar generatoare!- de energie- și forta vitala universale functionabile -si nu doar pt a le pune in vitrina-, și deasemenea

2. daca cineva care distribuie tehnologia furata și ar trebui sa aiba cunostintele adecvate, atunci...
de ce nu stie nimic despre functionarea ei-, respectiv despre acele legi -universale- care guverneaza și functionarea energie- și fortei vitale, adica despre teoria "legaturilor structurale" cu ajutorul caruia energia- și forta vitala poate fo directionata și transmisa, oriunde fără limitari de distanta, -practric- fără pierdere de energie (si fără accesorii inutile, cum ar fi o antena telescopica).


De ce?

Dati-ne voie sa va spunem noi:
pt ca -neavand nici cea mai vaga idee depre operarea energiei vitale, și habar n-avand de functionarea (respectiv principiul de finctionare a) acestuia- scopul lui este doar de a-si vinde falsurile- și copiile nefunctionabile, inseland -cu buna stiinta și deliberat- oamenii care cumpara de la el!


Revenind la 'persoana' autohtonă care încearcă să vîndă tehnologia furată de un alt hoț

fiind -poate- asa zisul "distribuitor" al lui ('cine se aseamana, se aduna', spune și proverbul...), incearca sa comercializeze- și incearca sa vinda -mai nou- și diferite materiale ale D-lui Welz aflate sub protectia copyright-ului (©), și ne referim aici la anumite filtre- și simboluri magice din pachetul Alfabetului Dorintei (Alphabet of Desire - AoD) și simbolurile -archetipale din pachetul ADM (Astro-Dinamic Manifestation - Manifestare Astro-Dinamica).


Daca cumva va "împiedicati" de paginile web respective, veti vedea ca acest personaj sinistru vinde exact acele imagini-, filtre și simboluri magice create-, editate- și realizate de catre D-nul Welz, incarcate- și saturate cu Energie- și Forță Vitală cu ajutorul Generatoarelor puternice de Energie- și Forta Vitala originale, descoperite și construite de catre dansul, și -pur și simplu- furate de catre acesta.

Ceea ce nu stie aceasta persoana, și -din pacate- nici acela care -eventual- poate le obtine și le cumpara de la acest hoț, este faptul ca toate aceste imagini- și simboluri sunt protejate -nu numai de legile in vigoare privind copyright-ul-, ci și prin setari radionice puternice interne, și ca ele -nefiind neachizitionate de la o sursa convenita- și agreata de catre inventator, d-nul Welz, nu vor functiona niciodata, și nu vor aduce beneficiul dorit!

Impotriva faptului, ca a fost deja contactat de reprezentatii legali (prieteni avocati) a d-lui Welz, și a fost interzis- și aruncat afara deja și de pe un server străin, dar și de pe un derver american (ei tin mult sa fie in concordanta cu legile internationale in vigoare), -fiind deci in cunostinta de cauza ca vinde materiale- și bunuri aflate sub legea copyright-ului, și ca ceea ce face este ilegal, si-a mutat domeniul pe un server romanesc și incearca sa-si continue activitatile subversile și ilegale.

Credem ca sunteti de acord cu noi, ca cine face acesemea lucruri nu este doar neglijent sau inconstient, ci este...
Dar, mai bine va lasam pe Dvs. ca sa trageti concluzia...


Aceasta persoana a preluat (chiar mot-á-mot)- textele noastre/mele referitoare la undele cerebrare-, și respectiv a frecventelor joase- și ultrajoase la care Echipamentele nostre de Energie- și Forta Vitala Universala (de tipul "Echipamente Mentale" pot fi setate, și -inchipuiti-va, ce coincidenta!- și acele falsuri comercializate de respectivul, sunt setate chiar pe acele frecvente.
Straniu, nu? Sau, ciudat?

Nu, acesti "oameni", nu se pretesc de la nimic, nici chiar sa fure- sau sa insele victimele lor -si, daca nu aveti grija, poate chiar si- pe Dvs.!
Noi intre timp am schimbat câteva frecvente, deci ne putem astepta ca și la respectivul/respectivii ca -in curand- sa fie schimbate??


Mai, nou, cineva -un beneficiar de-al nostru, o bună cunoștință- m-a atentionat, cum ca respectivul a preluat aproape mot á mot și textele aplicațiilor Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Universala -traduse din limba engleză de pe paginile d-lui Welz-.


Iata ce imi scria acum cateva saptamani d-na V. in legatura cu acest lucru:
"Acest nerusinat, acest g.... u... nu se preteaza ca sa fure bunurile altora, munca și energia depusa de cineva pt a face- și construi ceva.
Cred ca respectivul e atat de pr.... ...hmmmm, lipsit de orice creativitate -asa cum ai spus tu- și lipsit de orice inteligenta și cinste -cum as spune eu-, necunoscand limba engleza, ii este mult mai usor ca sa fure.

Nu-si da oare seama, ca oamenii nu-s atat de prosti cum crede respectivu, și isi dau seama ca textele respective nu-i apartin, mai mult daca unii cunosc limba engleza aceste texte pot fi citite pe paginile lui Karl.
Banuiesc ca nimeni nu se gandeste nici o clipa ca textele de pe paginile lui Karl au fost preluate de la el/respectivu' și traduse din limba romana in cea engleza... :-) adica, un inventator (un geniu) preia texte de la un "g u" (îmi place eticheta asta referitor la acest nenorocit) și le traduce din limba romana intr-o limba de circulatie mondiala - lb engleza.

In orice caz, sunt furioasa, fiindca ajutandu-te -poate, chiar doar cu cateva randuri- la redactarea acelor texte, asa simt ca m-a furat și pe mine...
Rusine sa-i fie!!!..............."

Cam atat am spicuit din scrisoarea/emailul -mult mai lung a- d-nei V, caruia ii multumesc, și pe care o și inteleg.
Din partea mea... "no comment!".


Impostorul acesta preia și foloseste termenul "discuri de transfer" fără sa cunoasca -nici pe putin- teoria "legăturilor structurale" (care intr-adevar faciliteaza transferul energetic dintr-un punct in altul, indiferent de distanta fizica dintre ele), și afirma -fara nerusinare- citez: ca "ele comunica fiindca sunt pe aceeasi 'frecventa' " -inchei citatul, și subliniez: "frecventa".
Pe care " frecventa" bă???
Sau nici nu are importanta, numai ca sa poata ca sa insele oamenii??

Tot pe paginile 'respectivului' aparura și niste aparate stranii, intitulate 'dispozitive radionice psionice și chiar psihotronice de protectie'.
Se vede din constructia aparatului ca nu are nici o legatura cu Dispozitive le Radionice.
O alta inselaciune de a insela și truca oameni de buna credinta?
  Ei, ce mai contează?!

Si, imaginati-va, și respectivu' are aparate tip 'DeLuxe' ca și d-l Welz. Ce coincidenta... :-)
Banuim ca multi vor crede ca ca Inventatorul -dl Welz- a "imprumutat" denumirea de la respectivul :-))

Tot acest personaj autohton -sinistru / sau "g u" cum l-a denumit d-na V-, a incercat ca sa-si largeasca paleta de bunuri furate, incercand sa fure, și un program radionic al D-lui Welz (proiectat in anul 2005), care este oferit spre vanzare.
Josnic!

Josnic și -desigur- inselator, pt ca -asa cum este inscris și in Programul Radionic in partea cu "Copyrigh" / "Copy Protection Notice", Programele Radionice (inclusiv toate simbolurile magice incluse) -care nu au fost obtinute prin cai legale- nu vor functiona!!


Acest lucru este un fapt documentat, avem experienta inca din anul 2001 cand cineva a incercat ca sa foloseasca un program radionic achizitionat de un prieten și apoi "imprumutat" de respectivul, care nu numai ca nu i-a functionat -ba, din contra!; i-a cauzat multe probleme, griji și neplaceri-, lucrurile indreptandu-se și revenind la normal cand -pana la urma- a achizitionat un program radionic propriu prin cai directe și legale. La cateva saptamani dupa achizitionare -dandu-i suportul pt programare- chiar respectivul mi-a povestit "pataniile"cu programul radionic "imprumutat".


In toate programele noastre radionice este afisat -vizibil- urmatorul anunt:

"WARNING! This program is protected by internal radionics settings (structural links) against any form of illegal use, use of unauthorized and/or bootlegged copy, or of any other program that contains ideas adapted from this program, whether purchased from an unauthorized dealer or received otherwise.
It is certainly a bad idea and very dangerous to misjudge the potentially grave consequences of such action!"


Traducere:
"Atentie! / Avertizare!
Acest program este protejat de setari radionice interne (legaturi structurale) impotriva oricaror utilizari ilegale, a copiilor frauduloase și neautorizate, și impotriva oricaror programe care contin idei preluate și adaptate de la acest program, chiar daca a fost cumparat de la un distribuitor neautorizat sau primit in alt mod.
Este cu siguranta o idee rea și periculoasa de a judeca gresit potentialele consecvente grave ale unei astfel de actiuni!"


Evident, bunurile sprirituale sunt protejate de lege.
Si, evident, fiind un program radionic, chiar programul in sine este protejat de setari radionice interne.

Chiar acest "om" sa nu stie, ca programele radionice -si inclusiv filtrele- și simbolurile radionice utilizate de program- concepute și dezvoltate de catre Inventator, bazate pe cunostinte astrologice și realizate special, de d-l Welz sunt protejate -nu numai prin lege- dar și prin setari interne radionice (asa cum apare și pe program), nefunctionand la persoanele care nu au intrat legal -prin careva distribuitor autorizat al D-lui Welz- in posesia lor??!

Pe cine vrea acest "om" ca sa insele?
Raspunsul este evident: pe toti aceia cine cumpara de la acesta.


P.S.
Proprietarul site-ului respectiv a fost obligat pe cai legale ca sa indeparteze de pe site imaginile "preluate" (a se citi: furate) dar numai dupa ce impotriva acestui hot s-a pornit cercetarea și a fost deschis un dosar penal de catre Inspectoratul de Politie.

Ne intrebam; nu era mai simplu și mai bine pt respectivul sa fi facut acest lucru cand a fost rugat -chiar de mai multe ori- respectuos de catre reprezentantii D-lui Welz, și personal de catre un avocat de succes din Statele Unite -prieten bun și devotat al d-lui Welz-?

NB.:
poate ar fi fost mai elegant, mai politicos și mai profesional din partea Inspectoratului daca ar fi raspuns in limba engleza, asa cum și sesizarea le-a fost trimisa din SUA de av. JS.Să trecem acum la un alt personaj autohton.


După ce a cumparat mai multe echipamente -chiar de mai multe tipuri-, și si-a dat seama cat de functionabile și performante sunt-, dupa cativa ani, a decis ca încerce sa construiasca el insusi asemenea dispozitive.

Respectivul se axasera -mai ales- pe vindecare, folosind tratamente și terapii alternative, combinate cu Echipamentele pe care le comandasera.
Cand si-a dat seama cat de utile erau, a hotarit ca sa nu mai comande in continuare de la d-nul Welz, ci sa incearca sa le faca el insusi.
Evident, a esuat, dar pt a induce in eroare lumea și de a-i insela, și pt a face rost de niste extra venit, pt aia..., ei... a fost numai bine...
Daunele -financiare, dar mai ales cele morale și spirituale!- sigur le va suporta respectivul !

* * *


Ceea ce lipseste de la acesti hoti care incearca sa vinda bunuri -si tehnologie- furata, -in afara , desigur, de cinste și onestitate!- este teoria-, munca sustinuta- și experientele vaste din spatele echipamentelor, care le fac functionabile și performante.

Nestiind- și neintelegand pe deplin principiul lor de de functionare (si aici as aminti și radionica și principiul ei de functionare), dar -impotriva acestui fapt- a vinde asa ceva, este nu numai trist și josnic, dar este și o inselatorie deliberata.


Sunt de acord cu D-l Welz, care spunea, ca, din pacate -si- din cauza acestor oameni, ezoteria și științele spirituale, nu mai este ceea ce ar trebui sa fie, pt ca vanzand un fals și ceva nefunctionabil -si poate chiar daunator- pt cei care doar acum incearca sa se apropie de ezoterie, dar -inca- ce nu au destule cunostinte și experiente necesare și adecvate in domeniu, inselandu-le deliberat, acele persoane nu vor mai avea incredere in spiritualitate și ezoterie- și in ceea ce ea ar trebui ca ele sa reprezinte.


In textul de mai sus, Dumneavoastra puteti linistit ca sa inlocuiti -la alegerea- și dorinta Dvs.- cuvintele "om", "persoana", "personaj" cu urmatoarele: "hot", "escroc", "impostor", "infractor", etc., etc.
Buna mea educatie ma impiedica ca sa sa spun ceea ce gandesc despre asemenea "persoane".


Totusi, suntem increzatori și optimisti ca, -din fericire- cat mai putine persoane vor putea fi inselate.
Cumparatorul e destept,nu poate fi inselat, va simtii ca ceva nu este in ordine și nu va cumpara un fals de la cineva, care -poate fi- mai ieftin, dar neperformant sau nefunctionabil, fiind rezultat din inselatorie-, hotie- și furt.

Ceea ce am observat -ca un aspect comun la cei care incearca sa comercializeze tehnologia furata și echipamentele copii nefunctionale-, este ca -in loc de tunul / teva de argint care este folosita la Dispozitivele- și Echipamentele de Energie- și Forta Vitala originale!-, folosesc teava din alt material (mai ieftin, desigur, de ex. cupru sau alama), sau la "aparatele lor" lipseste cu preponderenta, și nu au asa ceva.

Daca observati asa ceva, sa stiti ca sunt copii ieftine și falsuri nefunctionabile, și ca -pur și simplu- aruncati banii pe fereastra daca platiti pt asa ceva,si -mai ales ca provin din furt- ajutati (poate din nestire, fără voia Dvs.) un hot si/ sau escroc.


Caveat Emptor
; adică; „cumparatorul sa fie atent“, și sa decida in consecinta de cauza!


Si, aici mai la urma, am mai transmite acelora care "publica" pe internet
(si -cateodata invoit- incearca sa insele):
cine publica pe internet, poarta și o anumita raspundere fata de cele publicate.

Prima data, să incerce sa se puna la punct cu notiunile și informatiile pe care incearca sa le raspandeasca, sa nu scrie neadevaruri -din necunoastere, sau dinsimpla nepasare- fiindca candva vor raspunde pt ceea ce fac, ceea ce afirma și scriu, și vor trebui ca sa dea socoteala pt vorbele -si faptele- lor.
Mai multa atentie, mai mult profesionalism și mai multa cinste - cam asta ar trebui ca sa indrume pe toata lumea.

Sa speram ca -mai repede sau mai tarziu, dar- asa va fii!

Ah, și inca un lucru -important!- (de retinut celor care fără nici o pregatire, incearca sa fure tehnologie):
un acumulator NU este un  g e n e r a t o r !!


NB:
exista și "exceptii de la regula": d-l ERP -care construieste- și comercializeaza acumulatoare orgonice pasive- avea un domeniu, care era și un nume inregistrat de catre D-l Welz.

Dupa ce a fost contactat de D-l Welz, -schimband cateva emailuiri politicoase și chiar cordiale- și dupa ce i-a fost explicata situatia, d-l P (cum nu stia ca numele ii apartine deja d-lui Welz),-asa cum scria intr-un mail, "și pt respectul său față de Karl Welz"- a transferat dreptul de folosinta a numelui domeniului respectiv (lucru pt care îi mulțumim încă o dată).

Vedeti, se poate și așa; cinstit și omenește!


Foarte multi dintre Dvs. ne-au rugat și mai demult, de mai multe ori, ca să atenționăm lumea bineîntenționată.


Credem- și nădăjduim că noi ne-am facut datoria când am încercat ca să dezvaluim aceste informatii, sa dam un ajutor și un sprijin in a relata adevarul pentru a putea evita acele persoane- și acele site-uri fare vand falsuri nefunctionabile.

Nu sustinem ca doar echipamentele nostre sunt -exclusiv- cele mai bune și cele mai eficiente.
Dar considerăm a fi datoria noastra de a va informa despre faptul ca cineva incerca sa fure tehnologie de la noim și sa incerce sa insele și pacaleasca lumea cu falsirile lor nefunctionabile.

.


NNB:

Chi Generator, Prana Generator, Orgone Generator, Orgon Generator, Orgonite, Orgonit, Orgonita, SuperOrgonite, Super-Orgonite sunt marci inregistrate de catre d-l Karl Hans Welz (inventatorul lor).
Toate drepturile rezervate!
orgonite® - Reg. trademark 3,033,236
chi generator® - Reg. #2,950,719
orgone generator® - Reg. #2,950,720
prana generator® - Reg. #3,014,239
etc.,
Orice alta persoana, decat noi și distribuitorii nostrii autorizati, care foloseste aceste denumiri și mărci înregistrate -si nu numai in scopuri comerciale- face acest lucru prin încălcarea flagrantă a legii.

.


Nu va lasati pacaliti de unele "persoane"(?)/oameni impuri rau intentionate, care incearcasa vinda niste falsuri nefunctionabile sub denumirile de "generator orgonic", generator de energie universala", "dispozitiv radionic", etc., folosind energia orgonit (sic!), care nu au nimic de a face cu acestea, doar prin falsa denumire a lor data de acestea, incercand sa induca in eroare .

Tine de bunul simt, de onestitate și integritate, și este -desigur- decizia fiecaruia/oricaruia, daca are încredere în aceste persoane și falsurile cu care incearca sa insele și sa pacaleasca lumea bineintentionata sau denotă și respinge aceste lucruri.

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card de Vitalitate personalizat, acum și pe telefonul Dvs. mobil: sursa cea mai sigură de energie și vitalitate!

  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Dispozitive Radionice de Putere  |  Echipamente Mentale  |  Energizoare apă și hrană
Card Chi de Vitalitate

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 21.05.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!