ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

  Jos
 
»»
energievitala.ro
[ ]

H2O: Povestea APEI

  .    

Motto | Citate:
"APĂ! Nu ai nici gust, nici culoare și nici aromă, tu nu poți fi definită, ești savurată, ești gustată și consumată fără ca să poți fi cunoscută. Nu necesarul ești tu pentru viată, ci ești viața însuși."
Antoine de Saint-Exupery

  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală tip Aqua Optimizer®: energizarea-, revitalizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile (Apa Vie)


H2O
      sau;

Povestea Apei...

Pe planeta noastră,
Apa este materia și baza vieții.

.

Ne putem gîndii la apă ca și fiind o ființă, o vietate ce există și trăiește -ca și celelalte- pe acest Pământ.
Atunci izvorește din pămant, și când izbucnește dintr-un izvor montan curat și limpede este efectiv vie, este într-adevăr o ființă vie, este -însăși- materia vieții, este hrănitor-, reîmprăspător și învigorator!

 Bora-Bora Apa este -era!- vie, atunci când, venind din adâncuri, izbucnește din izvoare montane virgine, curate și limpezi, este vie când continuă să curgă în pârâiașe din vârfuri de munte, când parcurge și ajunge -în calea lui- în pârâuri și râuri sănătoase și curate (fiind și ele pline de viață) și este vie când -în final- se revarsă în mări și oceane.
Astfel, putem definii și considera oceanele ca fiind organismele cele mai mari, mai largi și -totodată- vii ale planetei nostre. .

ATG 12 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forţă Vitală ATG 12 / ATGS 12000 (Generator de Trend-uri Astrologice!) cu 12  Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) super-puternice și performante, energizând- și încărcând cu Energie Vitală & Forţă Vitală benefică și pozitivă -pe frecvența modulată de 7,83 Hz (frecvența / rezonanța Schumann) un galon de juice de mere delicios

.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala tip Aqua Optimizer Cunoaștem și știm cu toții că și noi suntem alcătuiți cca. 60-65 % din apă, și suntem conștienți că nu putem trăi fără ea, fiindcă -practic- nu există -pentru că, nu poate exista!- viață fără ea.

Apa a fost și este -sau... ar trebui să fie!- totodată și o sursă -curată și sănătoasă- a vieții.
De aceea, și prin urmare, apa pe care o bem, ar trebui cu siguranta să fie- și să reprezinte, sursa și materia vieții. (!) Apa Vie

Deci, este evident și este limpede (ca apa curată :-)), că, ceea ce ar trebui să bem- și să consumam, ar trebui sa fie, o- apă vie, pura și sanatoasă.
Pentru a ne păstra sănătatea și vitalitatea, ar trebui să consumăm -zilnic mai mulți litrii de- apă proaspată, curată, pură și sănătoasă, adică; Apă Vie, așa cum Natura însăși ne-a dăruit-o, și ne-a furnizat-o vreodată, în zorii evoluției noastre, și conținând o cantitate considerabilă sau -în mod ideal- cu cât mai multă Energie Vitală & Forţă Vitală -pozitivă și benefică- posibil. (!)


Cu siguranță -și din păcate însă- în zilele nostre, nu aceasta este apa pe care o primim, și pe care -suntem nevoiti sa- o consumam -zi de zi-! Apa poluata

Până azi, omenirea a "reușit" ca să distrugă toate apele aflate în jurul lor, în mediul ambiant apropiat -și îndepărtat-, a otrăvit izvoarele, a infectat și poluat râurile și pârâurile, împiedicând- și făcând imposibilă ca marea majoritate a omenirii să consume o apă calitativ bună.

Cum s-a ajuns aici, și cum s-a putut întâmpla acest lucru trist și tragic, ce cauze -tragice și dramatice- au jucat un rol decisiv în acesta, puteti citi pe pagina "H2O: Povestea Apei, sau; Ce a făcut omenirea cu apa și ce apă suntem nevoiți să consumăm..." »» .


Distrugerea stării naturale a apei


Distrugerea stării naturale a apei (efectiv, uciderea ei) prin nepăsare, și -apoi- prin diferite tratamente eronate și o poluare -și mai- drastică și mai accentuată, a constituit unul dintre cele mai mari și vechi păcate ale omenirii.

Asemenea comportament distructiv a mers mână-în-mână cu formarea și stabilirea unor centre largi de populație.
Normal, asemenea orașe mari, deja de la formarea lor, constituiau mediul de înmulțire a numeroase boli, precum epidemiile de febră tifoidă și holeră, care au rezultat din abuzul, administrarea greșită și suprautilizarea resurselor de apă.

Astfel, apa nu mai era sursa și materia vieții.

Deja în antichitate, modificări de soluționare precoce -și realizate în grabă- ale apei, constituiau părți integrante ale civilizației, și -ca și în ziua de azi- nu prea s-au preocupat de problema reală și de a repara cauzele problemei, ci, -în cele mai pesimiste scenarii- chiar au agravat problemele.

Avem cunoștinte despre culturi- și civilizatii care au dispărut ca rezultat al suprautilizării și al abuzului celei mai prețioase resurse; apa.

Inapoi la inceputul paginii...


Ce primim azi?


Problema poluării din ape și eliminarea lor prin tratamente greșite, a devenit excesivă deja cu câteva -zeci- de ani în urmă, respectiv acută în zilele noastre.
De fapt, apa, înainte de procesare, este ne-potabilă în majoritatea cazurilor. (!)

Rezultatele administrării incorecte și a managementului greșit al apei- și ale apelor în multe râuri și pârâuri, este -efectiv- vizibil: ele sunt pline cu reziduri casnice, cu diferite obiecte din metale și materiale plastice (ce nu se descompun ușor...), peștii -și alte vietăți- din aceste ape arată semne din ce în ce mai multe de boală și maladii, în special variate tipuri de cancer, multe râuri mari -care sunt folosite ca și canale de navigare-, sunt -practic- biologic moarte, cu exceptia, poate, a populațiilor de bacterii și larve, care se înmultesc aici.

Exista -deja- râuri care nu au altă functie în afară de a fi niște canale și locuri de adunare-, depozitare și de scurgeri de substanțe poluante chimicale în același timp.


Ce face omenirea cu apa?


Viktor Schauberger Oamenii au distrus- și distrug în continuare, cursul natural al apei prin indiguirea ei, prin îngustarea râurilor, folosirea instalațiilor -de irigare-, etc. (re. Viktor Schauberger) ceea ce, dacă este sa luăm în considerare populația mare și crescută, pare necesar.

Tehnologii alternative care încearcă să re-învie apa, în timp ce ne este oferită și distribuită, au fost dezvoltate, dar -din diferite motive- nu au fost puse niciodată în practică.
Ar fi- și este posibil, dar există prea puțină ambiție, sau voință politică de a realiza cu succes acest lucru și acest deziderat!


Între timp, ce face omenirea cu apa -și în continuare, agravând și mai mult situația-?


Îl poluează fizic și chimic,

aceste fiind singurele tipuri de poluare, de care majoritatea oamenilor în ziua de azi au auzit, știu și sunt constienti (!).
De fapt, multimea de „remedii- și abordări rapide” sunt tentative -slabe- de a rezolva această problemă.


Apa
este
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluată prin îndiguire și îngrădire, ajungând să fie depozit de gunoaie casnice și industriale
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluată prin scurgerile agriculturale (fertilizatori, insecticide, deșeuri animale, etc.)
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluată prin „diluarea/dilatarea” deșeurilor industriale, a metalelor grele, a PCB-uri (policlorura de bifenil), ketoane, solvenți, și multe alte chimicale
Echipamente de Energie- și Forta Vitala poluata de apele de deșeuri din orașe, care sunt lasate să curgă în râuri, după ce au fost procesate -fizic și chimic- la nivele care sunt considerate a fi „sigure”


Poluarea prin „nivele sigure” de radioactivitate

În unele zone apa este poluată aditional și prin radioactivitate (fiți liniștiți; doar în doze „normale și sigure”, desigur).
Aceștia sunt bine-cunoscuții factori ai poluării, și majoritatea oamenilor știu de ele, și sunt -deja- conștienți de faptul că este ceva tare în neregulă cu apa pe care o beau, cu apa pe care sunt nevoiți ca să o consume.


Poluarea prin EMF

adică; poluarea electromagnetică, prin Unde- și Frecvente Electro-Magnetice:
Poluare EMF a fost deja și științific demonstrat, că, de exemplu, apa care trece sub liniile de înaltă tensiune, (chiar și în adâncimi de câțiva metrii), suferă o modificare structurală la nivel de molecule, o distorsiune moleculară, fiind contaminată energetic.

Poluarea electromagnetică este o forma de poluare de care puțini oameni au auzit, sau sunt conștienti de ea.
Este rezultatul- și este -în parte- datorată și „memoriei apei.

De parcă tot ce s-a menționat mai sus nu era de ajuns, există și alte motive de îngrijorare în afara de „doar” poluarea prin -diferitele și multiplele- radiații și chimicale.


Aceasta este o problema care rezultă dintr-o caracteristică -practic- a întregii materii, care apare- și este -în mod special- mai accentuată, mai pregnantă și mai puternică în apă:
apa este un transportor de informație, ea are „memorie”.

De aceea, majoritatea cantității de apă consumată, este -totodată- un transportor / transportator de informație.
Din păcate, informație negativă și nocivă din cauza poluanților la care a fost expusă, indiferent cât de „elaborate remediile- și abordările -rapide- pt presupusele soluționări” sunt. (!)
Experimental s-a arătat și s-a demonstrat, că asemenea informații sunt prezentă în apă, chiar și după procedurile de dublă distilare (care, apropo,-dpdv energetic- omoară apa).

Inapoi la inceputul paginii...


De fapt, cunoștințele despre faptul că

  apa are „memorie”

este relativ veche.

Demult, oamenii au aflat acest lucru ca rezultat al experiențelor practice, și au dezvoltat o multitudine de metode- și tehnici, pentru a atașa informație apei.

Noi, -și sperăm că deja și Dvs.- știm, că o astfel de 'memorie' poate fi ușor explicată ca rezultat direct al existentei- și ca funcție a Energiei Vitale și Forței Vitale, respectiv a entropiei sale negative, precum și a conexiunilor- și a 'legăturilor sale structurale' rezultante.

De fapt, această caracteristică și proprietate importantă, cea de a fi un purtător de informație, este mai pronuntata în- și la apă, decât în majoritatea celorlalte materii pe care le cunoaștem.
Aceasta se întâmplă deoarece, spre deosebire de alte purtătoare de informație, precum cristalele, sau semiconductoarele, apa este mult mai maleabilă, și -ceea ce este mai important- apa poate fi ingerată cu ușurință.

Asta înseamnă că -cel puțin, dpdv energetic- apa este programată negativ purtând informații nocive, de fiecare dată când se conectează cu situații, energii sau substanțe specifice, cum ar fi poluanții de natură fizică și chimică, tratamentul greșit sub forma fizică, precum presiunea excesivă și instalațiile eronate, conductele nu întocmai curate (ca să nu le spunem; murdare) și necorespunzătoare (Victor Schauberger a demonstrat existența unor slăbiciuni considerabile rezultate -pur și simplu- din acest tip de tratament greșit al apei), și continuă să poarte cu ea această informație nocivă și dăunătoare, poluând cu ea și alte cantități de apă, ca -până la urmă- să o 'predeie' aceluia care -eventual- va consuma -chiar și parte infimă- din această apă poluată.

În mod deosebit, în ultima vreme, impactul poluării electromagnetice a devenit un factor contribuțional negativ însemnat la programarea nocivă a apei.

Această programabilitate a apei este un dezavantaj considerabil atunci când vine vorba de eliminarea poluării:
distilarea, sau osmoza inversă / inversată, într-un grad mai mic, filtrarea, elimină majoritatea poluanților materiali (fizici și chimici), însă acestea nu au impact asupra informației negative și nocive pe care această apă poluată și procesată industrial, iar apoi -cum afirmă... ei / respectivii- 'purificată'(?) -a se înțelege aici: filtrată și 'curățată' dpdv fizic și chimic- o transportă.

Înaintea- și în timpul procesului „purificării” industriale, pentru a crea apa de robinet, cantități însemnate de apă sunt -de asemenea- expuse frecvențelor electromagnetice masive; ceea ce este unul dintre cauzele apariției de D O R, rezultând efectele foarte nocive de generare de D O R (energia orgonică negativă / orgonul nociv și fatal – „Deadly ORgone” - cum chiar dr. Wilhelm Reich l-a denumit).


Pe de altă parte,

 „programabilitatea” apei

se dovedește a fi un avantaj, atunci când vine vorba de a elimina informația negativă și nocivă, și de a o reînlocui cu informația -originală- pozitivă și benefică.

De fapt, cu instrumentele potrivite acestui scop, precum și cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală (ca și cele de tipul AquaOptimizer™ cu circuit energetic dublu), acest lucru poate fi făcut cu destulă ușurință.

După eliminarea acestor informații negative și nocive din apa procesată, puteti folosi caracteristicile ei ca purtător de informație -în acest caz; pozitive-, pt a o revitaliza, și pentru a o readuce din nou la starea sa originală, de substanță și materie vie a vieții, ceea ce se presupune că apa ar trebui să fie.

Inapoi la inceputul paginii...


Încercări de a corecta situația problematică


Soluția Rapidă nr. #1: apa de robinet


apa de robinet Poluanții chimici, bacteriali, etc. sunt atăt de puternici încât procesarea industrială a apei din râurile moarte și -considerabil- poluate, în apă de robinet, este -mai mult decât- o necesitate.

În acest proces, mulți dintre cei mai nocivi poluanți sunt îndepărtați, iar chlorina este adăugată pentru a omorî bacteriile, și fluorura „sănătoasă” este adăugată ca un medicament forțat pentru toată lumea și pentru toți cei care o consumă, indiferent dacă oamenii au nevoie de ea, sau nu (și indiferent dacă sunt de acord cu ea, sau nu).

De fapt, este bine-cunoscut faptul ca fluorurizarea apei este o modalitate ieftină, chiar lucrativă / -și mai ales!- profitabilă (!) de a scăpa de orice produs -rezidual și secundar- de deșeu industrial.

Această procesare industrială este cel mai slab ’petec’ în încercarea disperată de a fixa- și repara problemele grave legate- și cauzate de- și în poluarea apei .
În procesarea de acest tip, poluanții chimici cei mai gravi, precum metalele grele, sunt filtrate și sunt eliminate, la nivele care sunt considerate -desigur!- „sigure” pentru consumul uman.

Aditivi variați precum „chlorina protectivă” pentru uciderea bacteriilor, sau „fluorura sănătoasă” cum iubesc să o numească "experții" respectivi (verbalizați și înțelegeți implicit: medicație forțată pentru toți!) îi confera un gust rău, atât de rău, de fapt, încât majoritatea oamenilor nu vor să o bea și să o consume.
Aceasta situație ajută în schimb la umplerea buzunarelor cu bani grei a companiilor care produc băuturi "răcoritoare", desigur.


Este potabilă?


Nimeni nu ar bea- și ar consuma un timp îndelungat așa ceva, după cunoștințele avute și după informațiile mai noi aparute*.

* Notă redactor:
În textul original în limba engleză poate fi citit:  "nimeni în deplinătatea facultăților sale mentale, nu ar bea asemenea chestie".


Apa de la robinet
este un descendent îndepărtat al apei pure vii, așa cum era cândva obținută (și consumată) dintr-un izvor -montan- curat și pur.

Întrebați acei oameni care cumpară apă îmbuteliată -sau apă minerală- ce cred ei despre apa de la robinet!
Și majoritatea celorlalți oameni -încă- nu știu, dintr-un motiv sau altul, cât de rea și nesănătoasă este apa de la robinet pe care o beau, și că aceste probleme izvorăsc dintr-un scop care într-adevăr este masiv!

Tocmai și din această cauză, în zilele noastre, foarte mulți oameni, au renunțat în a consuma această apă și nu mai beau apă de la robinet.


Pasul următor - dincolo de apa de la robinet; apa filtrată- și "purificată(??)"


În acest caz se încearcă eliminarea -încă o dată: desigur, până la „nivelele sigure”- a metalelor grele și a chimicalelor novice, îndepărtarea chlorinei și a fluoridei „sănătoase” (adăugate conștient, și cu un scop anume - vezi puțin mai sus).

Această situație tristă, a condus și la alte "soluții rapide" pentru filtrarea adițională a apei.

Diferitele filtre elimină majoritatea metalelor grele și a chlorinei, în timp ce aceleași filtre nu pot elimina fluorura „sănătoasă”.

Distilarea și osmoza inversă îndepărtează majoritatea substanțelor, incluzând și fluorura, și -cel puțin- fac- și produc un produs pur din punct de vedere chimic.
Ca și consecință a acestor procese, mineralele naturale din apă (mineralele rămase) sunt și ele înlăturate, deci, de asemenea lipsesc.
Nu-i nimic! Ele oricum sunt recomandate de alți 'experți'.
Suplimente minerale 'bune' trebuiesc totuși pt a fii- și a rămâne sănătoși, ele sunt eficiente și necesare, și în acest caz, trebuiesc adăugate adițional după acest proces (fapt ce umple iară cu bani grei buzunarele industriei aferente).


Următorul pas – dincolo de apa filtrată și 'purificată'
; 'apa reconstituită'


Variatele firme de apă îmbuteliată, adaugă rămășițe de săruri minerale, cărora promotorii acestor produse le spun „electroliți”.
Procesarea suplimentară pt a îmbunătăți gustul apei, include „ozonarea”, ,„oxigenarea”, „alcalinizarea” (în traducere; adăugarea de urme de bicarbonat de sodiu / sodă caustică sau clorit de sodiu, ceea ce -practic- reprezintă înnălbitor), și altele.

Această 'apă purificată'(?) și -re-procesată nu este vie, desigur -dpdv energetic-, este tot 'apă moartă'.
Mai mult, informația negativă și nociva din chimicale și din poluarea electromagnetică, etc., este încă atașatî și este încă prezentă.

În testul nostru -pe care noi vi-l oferim gratis-, veți primi curând dovada, că aceasta apă -pur și simplu- nu are (nici pe departe!) gustul apei vii.


Pașii următori – dincolo de apa 're-constituită'
; 'apa revitalizată'


Urmatorul pas ar fi în eliminarea și îndepartarea informației negative, dăunătoare și nocive, și -în majoritatea cazurilor- adăugarea informației originale apei.
În special atunci, când apa a fost expusă procesării industriale, a poluărilor chimice și fizice, a poluării electromagnetice, etc., este important a se anula toată acea programare negativă- și nocivă, și a o revitaliza cu proprietățile benefice și pozitive.

Apa energizata Rezultatul acestei proceduri este o diferență semnificativă în gust, un gust marcant diferit. Diferit, și mult mai bun.

Aceasta este apa care a început să trăiască, să fie "vie" din nou.
Mugurii gustativi simt- și vă semnealează clar și instant acest lucru!

Până acum, faptul că apa este un purtator de informatie, -care era (vă amintiți?) un dezavantaj în procesul poluărilor succesive-, se dovedește a fi un bun de neprețuit, și de o valoare neasemuită.

Oamenii știau despre aceasta caracteristică a apei demult, și cu mult timp în urmă, și au folosit-o de nenumărate ori de-a lungul istoriei.
Gânditi-vă doar la „apa sființită” din biserici, la puterea izvoarelor din locurile sfinte -precum Lourdes (Franta), Holywell (Wales / Tara Galilor), etc.,- și -de exemplu- la homeopatie.

Există diferite și variate metode -unele eficiente, altele mai slabe- pentru a obține aceste rezultate, ca -de exemplu- îndepărtarea informației negative și nocive, și înlocuirea ei cu ceva revitalizant, benefic și pozitiv.


Apa revitalizata
are caracteristicile apei așa cum ea ar trebui să fie.
Ce îi lipsește încă acestei ape -pt a fii vie și pt a trăi-, este Energia- și Forța Vitală.


Deși controversată în ochii multora (incluzând industria de apă îmbuteliată și cea de băuturi răcoritoare, presupunem), asemenea tratamente sunt încercări valide de a scăpa de „imprinturile și amprentele” materialelor nocive (am vorbit despre memoria apei și inainte), și unele dintre acestea pot și să -re-aducă apa la starea sa naturală, vie.

Pe scurt, majoritatea acestor metode, fac apa să devina potabilă, -ba- chiar adictivă (provocțnd chiar câteodată și dependență).


O altă metodă din ce în ce mai populară – dincolo de 'apa revitalizată': energizarea apei (reconstituite)- și încărcarea ei cu Energie Vitală & Forța Vitală.


Dacă apa distilată sau -orice- altă 'apă reconstituită' este pusă într-un acumulator orgonic, sau este plasată în apropierea unui dispozitiv orgonic, ea se va încărca cu energie orgonică (adică; Energie Vitală & Forță Vitală).

Prin aceasta metodă, apa este încărcată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală.
Această apă energizează și învigură persoana care o bea și o consumă.

Apa are un gust mai bun și majoritatea oamenilor simt fluxul de Energie Vitală și simt imediat creșterea energiei.

De obicei -însă!- informația nocivă nu este eliminată, sau este eliminată doar parțial, ori -de foarte multe ori, dispozitivul orgonic (a se citi; acumulatorul orgonic) fiind amplasat într-un mediu ostil, ea însăsi se încarcă cu energii negative și nocive -numite D O R (Deadly ORgone | Orgon mortal / nociv)- și, la rândui- dând- și predând mai departe acest lucru apei energizate.

Atentie, deci, pt toti aceia care au asemenea dispozitive;
curațarea energetică periodică -și la intervale de timp regulate- este o necesitate de neevitat, mai mult, este absolut necesară!

Și din acest motiv, apa tipic orgonică (încarcat într-un acumulator orgonic cu energie orgonică) are un gust (foarte ușor-, și cateodată greu de observat) amar.


Notă:
apa pusă într-un acumulator orgonic, aflat într-un loc unde este prezentă și energia negativa D O R (energie statică, negativă, nocivă și dăunătoare) se poate încărca cu acesta.
Aveți mare grijă unde amplasați -dacă aveți- acumulatorul orgone.

Despre energia orgonică negativă și nocivă (DOR - Deadly ORgone, cum chiar Dr. Wilhelm Reich l-a denumit) puteți citi pe pagina 'Dr. Wilhelm Reich: energia orgonică și acumulatori orgonici | Energia malefică orgonică: DOR'


Cea mai eficientă- și cea mai avansată metodă:

energizarea-, re-vitalizarea- și optimizarea / optimalizarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă, benefică și dinamică(!), generată și emanată din Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgone / Orgonice) integrate 

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală® de tipul Aqua OptimizerTM,

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală [Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgon / orgonice] încorporate și integrate) combină cele mai bune și mai efective, dintre ultimele două metode (apa reconstituită- și energizată, în plus, adaugă încă ceva ce doar dispozitivele- și Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ știu: o optimalizează, adică; elimină informația negativă ce s-ar putea afla în apă, și în moleculele de apă, și o înlocuiește cu informația originala a ei. (!!) RAD 5 / ATG 5

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Trend Generator (Generator de Trend-uri), RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare exterioare super puternice de Energie- și Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), energizând de la distanță (practic; orice distanță!) cu ajutorul legăturii structurale și a boosterului (amplificatorului) de Energie Vitală și Forta Vitala PBT 2400 un măr proaspăt și gustos

Când se încarcă apă potabilă -purificată-, energizatorul și optimizorul -Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer™-
Generatoare de Energie- și Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] elimină informația negativă și nocivă,
Generatoare de Energie- și Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] o re-înlocuiește cu informația originală, benefică și pozitivă din apă – ca și cum ar fi venit dintr-un izvor lin și pur -de munte- energetic sănătos, și
Generatoare de Energie- și Forta Vitala [Generatoare Chi & Generatoare orgonice] o încarcă- și o saturează cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă și benefică.


Și,... aceasta este exact ce vrem să spunem, atunci când noi vorbim de apă vie. (!!)
Tot ce există (restul!) urmează doar dupa el, și se afla doar pe locul doi !


Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer zPt a demonstra veridicitatea celor afirmate, vă prezentăm un TEST fantastic, și vă oferim o demonstrație GRATUITĂ: vă încarcăm apa cu Energie Vitală & Forță Vitală, de la distanță (practic; orice distanță!)!

Fără a intra mai mult în detalii despre particularități și teorii, acum este timpul pentru dumneavoastra, de a testa și de a lăsa mugurii dumneavoastra gustativi să decidă!

Pregătiti un pahar cu apă potabilă, sau apă minerala plată, într-un pahar.
Gustați-lîinainte, iar apoi, și dupa energizare.

Suntem siguri ca această experiență unică este- și va fi mult mai valoroasă pentru dumneavoastra decât o mie de cuvinte cu teoriile aferente descrise.

Puteți sa efectuați cu ușurință acest Test gratuit de transfer a Energiei Vitale & Forței Vitale, și să vă bucurați de gustul moale și mai bun, respectiv de -toate- beneficiile apei în starea sa naturală- și vie, care a fost energizată și încărcată -dinamic- cu Forță Vitală, sau Energie Vitală benefica Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon.

Starea Dvs. de bine după acest test, și valul de energie resimțit, va fi dovada dorită: experiența dovezii directe valorează mai mult decât o mie și una de cuvinte. (!)

Din moment ce avem (și, acum, aveți și Dvs.) cunoștințele corecte despre conectare prin "legăturile structurale" adecvate, acest test incitant este la fel de simplu, precum pocnitul din degete, 1-2-3 !

Inapoi la inceputul paginii...


Optimizarea apei și încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon, generată de-, și emanată din Echipamentele de Energie Vitală și Fortă Vitală Universală de tipul Aqua Optimizer™ & Aqua Vita


.

Apa este -sau ar trebui să fie!- o sursă naturală de Energie Vitală & Forță Vitală.


Meditatie energizare mâncare Încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi - Prana - Orgone - Od - Vril - Bio-Energie, etc.) utilizând propriul Echipament generator de Energie- și Forță Vitală® Aqua Optimizer™ este mult mai performant-, și mult mai eficient -și din punct de vedere al costului-, decât achiziționarea -așa numitei- „ape Pi”, sau a „apei orgonice” deja gata-preparată sau a altor asemenea produse -secundare-similare.

Este bine știut faptul că, apei de la robinet (filtrate sau nu), apei distilate, și apei filtrate, în general -și printre altele- le lipsește cu desăvârșire -chiar, și- însăși esența: Energia Vitală și Forța Vitală pe care apa (apa vie!) o conține în mod natural. RAD 5 / ATG 5

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală Universală RAD 5 / ATG 5 (Generator de Trend-uri) cu 5 Generatoare super puternice de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice), cu 5 x 3 butoane de setare radionică și suprafață de aderență din Super Orgonită, energizând o cană cu apă proaspătă cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic)

În consecință, după ce au devenit conștienți de problemele evidente legate cu apaprocesată industrial, mulți experți și oameni de șiință, au încercat ca să găsească și să dezvolte metode de vitalizare sau dere-vitalizare a apei.

De exemplu, unii cercetători au utilizat radionica și metode relaționale- sau chiar similare, pentru a genera un transfer de informație(!) apei naturale.
Înprincipiu, asemenea metode stabilesc -sau încearcă să stabilească- conexiuni și 'legături structurale' a caracteristicilor dorite ale apei.

AO 2000 - AquaOptimizer Din moment ce apa este un purtător natural a Energiei Vitale & Forței Vitale (energia Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Od, Fluid magnetic / Magnetism animal, Vril, Eter luminescent, Orgone / Orgon, Bio-Energie, etc.) ea reprezintă un mediu ideal pentru a fi un „purtător” al anumitor caracteristici. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', energizând o cană cu apa potabilă

În cercetările sale prin anii '90, Jaques Beneviste, a demonstrat prin metode științifice căinformația poate fi „atașată” apei.

Optimizarea apei- și încărcarea ei cu Energie- și Forță Vitală Aceasta este o caracteristică importantă a apei care aavut utilizările ei -radical diferite- în homeopatie și tradiții religioase cu secole înaintea lui Beneviste.
În acest context, gânditi-vă la „apa sființită / apa sfântă” folosită ca „simbol profund” în multe crezuri religioase.

Una dintre cele mai eficiente metode ale revitalizării apei, este încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Apa naturala, desigur, poartă cu ea într-o bună măsură Energie Vitală & Forță Vitală, care - ca rezultat al procesării și a expunerii sale unor- sau mai mai multor factori ale mediului ambiant înconjurator - se pierde aproape complet, înainte să treacă prin țevile de la robinet și să ajungă la Dvs., sau este vândută ca „apă potabilă” îmbuteliată și -practic- energetic moartă. AO 2000

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizer™ energizand apa potabila, și la distanta -practic; fără pierderi, la orice distanta'- cu ajutorul 'legaturii structurale' RAOPTC (cuplu unic de transfer a Energiei- și Fortei Vitale)  |   AO 2000 - Aqua Optimizer: Echipament generator de Energie Vitală & Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip Aqua Optimizer pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile, precum și a hranii zilnice


Puteți obține dovezi cu privire la acest proces prin încărcarea apei (apă distilată, apă filtrată, apă îmbuteliată, chiar și apă de la robinet) cu Energie Vitală & Forță Vitală (folosind -de exemplu- apă distilată, apăfiltrată, apă îmbuteliată, și chiar și apă de la robinet),efectuind Testul nostru de transfer energetic, gustând apoi această apă energizată și revitalizată, comparând-o cu „grupul de control” al apeinetratate.

Pentru mai multe informații, vezi și energizarea apei potabile de pe pagina Test de transfer -la orice distanta!- a Energiei Vitale & Forței Vitale. AO 2000

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Beneficiati de avantajele energizarii hranei și al apei potabile!
Echipamentul generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 in timpul energizarii unui măr .

Inapoi la inceputul paginii...


Avantaje decisive


.

Potrivit experienței personale a zeci de sute, și de mii de utilizatori, apa care a fost energizată, încărcată-, purificată- , optimalizată și tratată cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon), dă dovada mai multor caracteristici pe care aceștia le-au recunoscut ca fiind

blueball.  avantaje decisive asupra apei netratate:

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa vie (adică; apa tratată- și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală -Chi & Prana & Od & Vril & Orgon & Bio-Energie, etc.-) ramâne mult mai multăvreme proaspată, ca rezultat al schimbărilor microbiologice semnificative pentru un mediuînconjurător mai sănătos.

JU 99 + RAOPRC Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa energizată și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală, are un gust minunat, moale și catifelat, pe care îl veți simții imediat și instantaneu, și îl veți savura chiar la / din primul gust, atunci când o veți consuma

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Are un gust excelent, chiar "adictiv" până la punctul de a crea dependență. ;-)
(da, cu e bun și plăcut, omul se obișnuiește mai repede...  :-))

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala Însă, mai presus de toate, se poateobține o senzație puternică de energizare după ce este consumată, și deasemenea, se poate aloca- și se poate da un gustmai bun mâncării și a băuturilor, împreuna, cu o prospețime mai de durată.
Experimentati un „gust” mai dulce, mai catifelat și mai mătăsos când o gustati- și consumati.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O „senzație” mai fină și mai delicată, atunci cand o beți și o înghițiți AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente de Energie- și Forta Vitala   Aqua Optimizer AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând o cană cu apa potabilă proaspătă pusă pe suprafața de iradiere (din oțel inoxidabil) a echipamentului

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Un sentiment general bun -și de bunăstare!- și o stare de bine, -aproape instantaneu- după ce o consumați

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O percepere mai bună și mai fină a gusturilor mâncărilor și băuturilor, și o durată mai lungă de menținere a prospețimii

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie sporește- și intensifică creșterea plantelor. Aceasta este vizibil cu ochiul liber, se vede clar și din plin în foarte scurt timp; fiind udate cu apă energizată încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală și optimalizată, plantele cresc mai repede și sunt mai sănătoase și mai rezistente la anumite boli sau maladii, rezultând plante mai puternice, mai mulți muguri și boboci, fructe mai mari, mai sănătoase și mai gustoase, precum și flori mai frumoase, mai încântătoare, mai arătoase și mai minunate.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteti economisi detergentul de rufe la spălarea rufelor cu apă încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Fiind saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, contiribuie la protectia mediului, ajută mediul înconjurător chiar și după utilizare.
(Trebuie să fim conștienti de protecția mediului nostru, și să ne asumăm responsabilitate față de Natură !)

ATG 12 / ATGS 12000 Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie este atractivă -și- pentru animale (animalele de casă adoră apa energizată, și datorită consumării ei, vor fi mai sănătoase și mai vioaie / viguroase, fiind, totodată, mai atenți și mai ascultători față de stăpânii lor).
În special pisicuțele se simt atrase de apa (sau laptele) care a fost energizat- și vitalizat prin intermediul încărcării- și saturării cu Energie Vitală & Forță Vitală. dar, aproape în egală măsură- șicâinii, cât și alte animale de casă; păsări, sopârle, hamsteri, broaște țestoase, etc., să nu vorbim de peștii din acvariu, se simt atrase de apa care a fost revitalizată prin metode de încărcare- șisaturare cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi, Prana, Od, Orgon / Orgone doggy

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteți avea-, și puteți să produceți- (și în cantități destul de mari / largi) acum chiar Dvs. apă vie (apă care este tratată-, încărcată- șisaturată cu Energie Vitală & Forță Vitală) cu ușurință:
așezați / puneți -pur și simplu- o sticlă de apă (la alegerea dumneavoastră, cumpărată din magazin, sau apă filtrată) deasupra-, sau în fața Echipamentului de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™, și lăsați-l acolo pt o vreme, permiteți-i să se încarce- și să se satureze cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Aceasta metodă de optimizare- și revitalizare a apei este în mod sigur mult mai elegantă-, mai performantă și mult mai avantajoasă din punctul de vedere al costului, decât achizitionarea "apei pi" sau a "apei orgonice pre-tratate" sau a altor asemenea produse (câteodată provenind din surse necontrolate). AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  Aqua Optimizer AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând apa potabilă, și la distanță -practic; la orice distanță și fără pierderi- cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer a Energiei- și Fortei Vitale cu disc unic pt energizarea apei- și a hrănii)


Utilizand aceasta nouă și puternica Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer®, veți avea întotdeauna la dispoziție spre a consuma și spre a vă bucura de APĂ VIE: apă -re-vitalizată, încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică, de toate avantajele oferite, spre satisfacția Dvs., și -nu în ultimul rând!- în vederea sănătății Dvs. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 în timpul energizarii unui măr proaspăt și delicios (pe care chiar și Eva ar fi gustat-o   :-)) AO 2000 - Aqua Optimizer

Beneficiati de toate avantajele energizarii hranei și a apei potabile!
Încărcați cu Energie Vitală & Forță Vitală hrana Dvs., purificați-, optimalizați-,energizați și revitalizați apa potabilă, transformând-o în doar cateva secunde în APĂ VIE !

.

Inapoi la inceputul paginii...


Utilizând această nouă;

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală,

veți avea întotdeauna la dispoziție un dispozitiv performant pentru a energiza-, optimaliza și purifica, și -desigur- pt a consuma apă vie revitalizată, optimizată(!) încărcată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală, în vederea sănătății și vitalitatii Dvs.!


Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala de tipul AO / Aqua Optimizer & Aqua Vita, pot energetiza- optimaliza și purifica -dpdv energetic- apa potabilă și hrana Dvs., și de la distanță -practic; orice distanță-!


Comandati acum Echipament
ul cel mai potrivit Dvs., și scopurilor urmărite !
Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală: vitalitate, bunăstare și success garantat !!


Sursă și
bibliografie:
Karl Hans Welz: 'H2O: The Story of Water'. 'Aqua Optimizers'. 'Pure Living Water'. 'Energizing your everyday water!'.
2001 - 2022 © Traducere și editare:Alex Sandor. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

  .     .

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Prana & Orgone originale integrate de tipul

Aqua Optimizer & Aqua Vita

Energizare, re-vitalizare și optimalizare apă potabila și hrană etc.

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
199 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
469 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
999 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1639 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2699 USD  2599 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
2999 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1369 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2000 LCD Special (PFC 2003)

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1399 USD  1369 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1899 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1139 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2269 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizers& Aqua Energizers
Echipamente pt energizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile și a hrănii

:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: RAD 2400 HD   |   RAD 5 / ATG 5   |   ATG 12 / ATGS 12000 ::

  .    


Info / Feed-back


Dați-ne un feed-back și câștigați... un Chi Card !

.


Vă rugăm ca să ne dați un feed-back, să ne împărtășiți opinia Dvs. despre acest web-site, despre aceste pagini și despre conținutul lor, să ne înștiițați dacă ați găsit un link întrerupt sau unul care nu duce la pagina respectiva.

Chi-Card Printre cei care ne trimit email(uri) în acest an , și ne onorează cu opinia lor, prin tragere la sorți (-desigur cântărând și cele -de-scrise în email) vom selecta- și vom trimite câștigătorului, la fiecare sfârșit de lună / început de lună, un Chi-Card personal (Cartelă de transfer de Energie Vitală & Forță Vitală, personalizată și individualizată) activ- și valid 30 de zile / o lună !
Persoana norocoasă va fi înștiințată prin email.

Desigur-, pentru a vă mării șansele de câștig, puteți ca să trimiteți mai multe email-uri (evident, cu conținute diferite) chiar în aceași lună.

Așteptăm rândurile Dvs.!
    Vă mulțumim!

.


Opinia Dvs. contează pentru noi,

vă rugăm, împărtășiți-ne:

.


- cum găsiți paginile noastre web, ce opinie aveți despre ele? (Sunt transparente, gasiti ca sunt destule informatii, etc.?)
- găsiți cu ușurință informația căutată?
- ce ar mai trebui sa -mai- contina, in opinia Dvs.?
- ce schimbari ați propune?
- cum ați gasit, cum ați ajuns la paginile noastre?
- daca cu ajutorul motoarelor de cautare, ce cuvinte cheie ați folosit?
- care aparat ați dori ca ACUM sa fie al Dvs? De ce? In primul rand la/pt ce l-ati folosi?
- care aparat l-ati cumpara cu placere? De ce?
- Dvs. care aparat/dispozitiv il considerati cel mai eficient și performant?
- care sunt paginile Dvs. de web preferate?
- despre ce ați -mai- citi cu placere?
- in afara de cele mai sus, ce informatii ați dori sa mai impartasiti cu noi?
- ce idee ați mai avea in legatura cu echipamentele?
- diversitatea echipamentelor este de ajuns?
- va ajuta- sau va deranjează -mai mult- marea diversitate a Echipamentelor?
- etc., etc.

Așteptăm cu interes -deasemenea- și recomandările Dvs.! .


Opinii despre 'Test'-ul -gratuit- de transfer a Energiei Vitale & Forței Vitale la distanță


.

Deasemenea, rugam pe toti aceia care au efectuat Test-ul nostru -gratis- pt transferul la orice distanță-, și percepția -conștientă!- a Energiei Vitale și Forței Vitale (Chi, Kí, Prana, Mana, Od, Orgon / Orgone, Bio-Energie, etc.), să ne trimita un e-mail scurt, relatandu-ne despre senzatia pe care au intampinat- și au avut-o, atunci cand au experimentat- și au efectuat acest Test uluitor de transfer. Email
Asteptăm rândurile Dvs., mulțumindu-vă anticipat. .


Opinii / Feed-back de la proprietarii Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

.


Rugam pe toti aceia care dețin deja Echipamente și accesorii de Energie Vitală și Forta Vitala, ca sa ne onoreze prin a ne impartasi opiniile lor printr-un feed-back trimis prin e-mail, cu cateva randuri in relatarea consecințelor folosirii lor, și -desigur-ale acelor succese și rezultate pe care le-au obtinut -și- datorita utilizarii Echipamentelor, respectiv legat de experientele avute-, și (desigur!) succesele dobandite -si- cu (si prin) ajutorul acestor Echipamente performante. .


.

Pentru orice alte informatii legate de Tehnologia Energie Vitale & Forței Vitale și de Echipamentele de Energie Vitala, vă stăm la dispoziție cu mare plăcere.

Vă mulțumim pentru interesul Dvs.! .


{ info-feedback }
[ ]

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizers& Aqua Energizers
Echipamente pt energizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile și a hrănii

:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: RAD 2400 HD   |   RAD 5 / ATG 5   |   ATG 12 / ATGS 12000 ::

  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    
energie vitală Ofertă promoțională pt a comanda acest KIT special (cu un discount semnificativ): !
Card Chi de Vitalitate (valid și activ 3 luni) + Program Radionic de Manifestare
188 USD 169 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Această ofertă va fi afișată doar o singură dată pe sesiune. Nu pierdeți această posibilitate bună și oportunitate unică pentru că după aceea vă va părea rău și -cu siguranță- veți regreta!
  ~    


Catalogul oficial complet   mai departe
- apăsați / clic aici -

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
09.12.2023
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți pe pagina:
»  Home  /  H2O: Povestea APEI > Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ tip AQUA OPTIMIZER  »»
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!