ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

  Jos
 
»»
energievitala.ro
[ ]

ENERGIZARE apă potabilă și hrană | AQUA OPTIMIZER | Apă Vie

.


Motto
:
"Apă! Nu ai nici gust, nici culoare și nici aromă, tu nu poți fi definită; ești savurată, ești gustată și consumată fără ca să poți fi cunoscută. Nunecesarul ești tu pentru viată, ci ești viața însuși."
sau, intr-o alta traducere: "Apa nu are gust, culoare sau miros, nu poate fi definita, in jurul ei plutind o aura de mister. Ea nu este vitala pentru a supravietui, ci este insasi viata."
Antoine de Saint-Exupery

  ~       .    


Echipamente
generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei și a hrănii

AQUA OPTIMIZER™ & Aqua Vita

Energie- și vitalitate pt sănătatea-, prosperitatea și succesul Dvs.!


Începeți ziua prin a consuma un pahar de apă prospătă energizată, optimalizată și -re-vitalizată!

.


Echipamente
le de Energie Vitală & Forță Vitală de tipul AO - Aqua Optimizer™ & Aqua Vita

AO 2000 - AquaOptimizer sunt echipamente speciale cu funcție duală, cu care puteti
hellblau revitaliza apa potabilă, (re)transformând-o în apă vie, înlăturând și eliminand -totodată- din apă informațiile energetice negative și nocive
hellblau incărca cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', cu Generator integrat de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Pranic & Generator Orgonic) funcționând -oscilând și rezonând- pe frecvența de 7,83 Hz (Rezonanța Schumann) de energizând, încărcând și optimalizând cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, benefică și pozitivă, un pahar / o cană cu apă potabilă


:: AQUA OPTIMIZER™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile  =>  hrană energizată și -revitalizată, și... APĂ VIE - pt vitalitatea Dvs.! :: .


Vă energizăm și -re-vitalizăm -chiar acum- gratis un pahar-, sau o cană cu apă proaspătă

.


apa energizata, optimalizata Dar, în locul vorbelor și cuvintelor să vorbească -elocvent- și să grăiască mai degrabă faptele:
dacă doriti, -chiar- acum vă putem energiza, și vă putem încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală pură, pozitivă și benefică un litru de apă (minerală -de preferință, plată-, sau apă potabilă proaspătă) pentru Dvs.!

Gustați-l , consumați-l, și savurați-l îndeplin, căci veți fi surprins de gustul moale, plăcut și catifelat a apei energizate și re-vitalizate, încărcate și saturate cu Energie Vitală & Forță Vitală, făcându-vă să vă simtiți -aproape instantaneu- mai bine și... mult mai energic. LPOG2400: Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala

În sănătatea Dvs.!


Pentru informații adiționale vă rugam să accesați și să citiți și informațiile de la pagina "Test de Transfer a Energiei Vitale și Forței Vitale la distanță" -practic; la orice distanță!-, iar dacă doriți și solicitați și mai multe informații și detalii, vă rugăm ca să ne contactati.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'LPOG 2400 HD' de tip Echipament Mental & PsihoTrainer, energizand -in doar cateva secunde- o cana cu apa potabila .

Inapoi la inceputul paginii...


.: Energia Vitală & Forța Vitală și APA VIE :.
apă potabilă energizată și -re-vitalizată


Echipamente
generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AQUA OPTIMIZER™ / Aqua Vita™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile -APĂ VIE-


Pentru sănătatea și vitalitatea Dvs., consumați întotdeauna doar apă bună, proaspată și -re-vitalizată, încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală (chi / qi, prana, od, fluid magnetic / magnetism animal, orgon / orgone, bio-energie, etc.) pozitivă și benefică !

Dar, ce este Energia Vitală și ForțaVitală de care am amintit adineauri ?
Nu dorim ca să va plictisim cu definitii "științifice" întortochiate, dar putem afirma -cu certitudine-, că Energia Vitală & Forța Vitală (sau altfel numit: Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Orgone, Od, Vril, Energie-X,Bio-energia, etc.) este sursa vieții.
Fără ea nu este, nu poate exista Viată.

Mai multe informatii despre Energia Vitală & Forța Vitală »» 

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer water
Tot așa, și apa este baza vieții. Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer woman
Apa a fost și este -sau ar trebui să fie(!)- totodata și o sursă a vieții.

.

Ne putem gîndii la apă ca și fiind o ființă, o vietate ce există și trăiește -ca și celelalte- pe acest Pământ.
Atunci izvorește din pămant, și când izbucnește dintr-un izvor montan curat și limpede este efectiv vie, este într-adevăr o ființă vie, este -însăși- materia vieții, este hrănitor-, reîmprăspător și învigorator!

 Bora-Bora Apa este -era!- vie, atunci când, venind din adâncuri, izbucnește din izvoare montane virgine, curate și limpezi, este vie când continuă să curgă în pârâiașe din vârfuri de munte, când parcurge și ajunge -în calea lui- în pârâuri și râuri sănătoase și curate (fiind și ele pline de viață) și este vie când -în final- se revarsă în mări și oceane.
Astfel, putem definii și considera oceanele ca fiind organismele cele mai mari, mai largi și -totodată- vii ale planetei nostre. .


Apa; sursa și materia vieții pe planeta noastră

.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala tip Aqua Optimizer Cunoaștem și știm cu toții că și noi suntem alcătuiți cca. 60-65 % din apă, și suntem conștienți că nu putem trăi fără ea, fiindcă -practic- nu există -pentru că, nu poate exista!- viață fără ea.

Apa a fost și este -sau... ar trebui să fie!- totodată și o sursă -curată și sănătoasă- a vieții.
De aceea, și prin urmare, apa pe care o bem, ar trebui cu siguranta să fie- și să reprezinte, sursa și materia vieții. (!) Apa Vie

Deci, este evident și este limpede (ca apa curată :-)), că, ceea ce ar trebui să bem- și să consumam, ar trebui sa fie, o- apă vie, pura și sanatoasă.
Pentru a ne păstra sănătatea și vitalitatea, ar trebui să consumăm -zilnic mai mulți litrii de- apă proaspată, curată, pură și sănătoasă, adică; Apă Vie, așa cum Natura însăși ne-a dăruit-o, și ne-a furnizat-o vreodată, în zorii evoluției noastre, și conținând o cantitate considerabilă sau -în mod ideal- cu cât mai multă Energie Vitală & Forţă Vitală -pozitivă și benefică- posibil. (!)


Cu siguranță -și din păcate însă- în zilele nostre, nu aceasta este apa pe care o primim, și pe care -suntem nevoiti sa- o consumam -zi de zi-! Apa poluata

Până azi, omenirea a "reușit" ca să distrugă toate apele aflate în jurul lor, în mediul ambiant apropiat -și îndepărtat-, a otrăvit izvoarele, a infectat și poluat râurile și pârâurile, împiedicând- și făcând imposibilă ca marea majoritate a omenirii să consume o apă calitativ bună.

Cum s-a ajuns aici, și cum s-a putut întâmpla acest lucru trist și tragic, ce cauze -tragice și dramatice- au jucat un rol decisiv în acesta, puteti citi pe pagina "H2O: Povestea Apei, sau; Ce a făcut omenirea cu apa și ce apă suntem nevoiți să consumăm..." »» .


Poluarea -și distrugerea- apelor

.

Poluarea apelor Majoritatea oamenilor au cunoștinte despre poluarea fizică și chimică a apei și a solului, respectiv albia- și matca râurilor și pârâurilor, sau a bazinelor de acumulare, dar prea puțini au auzit- și știu, de poluarea radioactivă și de cea energetică și electromagnetica, de poluarea- și contaminarea apei cu frecvențe electromagnetice -de obicei- înalte și foarte înalte, care -din păcate- NU pot fi înlăturate cu diferite filtre sau cu tehnologii mai vechi. apa potabila

Din punct de vedere energetic, informația negativă- și nocivă rămâne blocată în apă -chiar dacă este filtrată cu filtre performante sau este aplicată ozmoza dublă inversată.


Apei -având memorie!- îi rămâne atașată -la nivel molecular- această informație negativă și nocivă, iar, apoi consumată, își va exercita efectele -energetice- dăunatoare și negative. AO 2000 - AquaOptimizer
Informația din apă este preluata de către organe și poate ajunge în toate celulele și moleculele din corp.

Pentru mai multe informatii, vezi și pagina:"H2O: Istoria apei, sau... ce a făcut omenirea cu apa?"

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul generator de Energie Vitală & Forță Vitală Aqua Optimizer AO 2000 în timpul încărcării cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică a unei căni cu apă potabilă

AO 2000 - AquaOptimizer
Echipamentele speciale de Energie Vitală
& Forță Vitală® tip AQUA OPTIMIZER™ sunt proiectate- și destinate -mai ales- pt ca să corecteze aceste probleme acute -sau, chiar cronice- și să înlăture aceste deficiențe majore.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Aqua Optimizer energizând, optamalizând și reîncărcând cu energii vitale, pozitive și benefice, un măr proaspăt și delicios .

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer®

.


apa buna revitalizata și incarcata cu Energie- și Forta Vitala În schimb, Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -și (chiar și la ora actuală) doar echipamentele noastre !- prin faptul că generează (încontinuu- și neîncetat!) un flux- și un câmp puternic și dinamic de Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică- pot rezolva cu succes această problemă!

Și, chiar acest lucru face diferența enormă- și alocă avantajul inestimabil, atunci când noivorbim despre adevărata Apă Vie !!

Nici un alt dispozitiv aflat în prezent în comerț nu poate realiza-, și nu poate să facă așa ceva, și -deci- nu poate oferi ceea ce pot Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală® tip AQUA OPTIMIZER™ să asigure acum pentru Dvs.!


AO 1100 Aqua Optimizer cu RAOPTC Pentru sănătatea și vitalitatea Dvs., beți doar apă proaspată și bună, energizată-, re-vitalizată și optimalizată!

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală AO 1100 tip Aqua Optimizer împreună cu 'legătura stucturală' RAOPTC cu disc unic de transfer, energizând și optimalizând un pahar de apă proaspătă și revitalizantă .


Energizați și optimalizați întotdeauna apa și hrana pe care o consumați

.


Hrana energizata Energizați-, purificați și optimalizați, adică; înlăturați din punct de vedere energetic toate impuritățile și informațiile negative și nocive care s-ar putea afla în cantitatea zilnică de apă consumată, punând-ul -pur și simplu- pe Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală -așa cum este prezentată și în imaginile de pe această pagină-, sau în fața tunului de ieșire -din argint-, sau chiar în imediata apropiere- sau vecinătate a Echipamentului.

Apoi, gustați-il, și savurati gustul plăcut și catifelat pe care îl are (totodată și energizându-vă)!
În sănătatea Dvs.!


»» Gratuit! Energizare apă | Test de Transfer la orice distanță a Energiei Vitale & Forței Vitale »


Consumați doar apă bună, proaspătă și -re-vitalizată, încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică (chi, prana, od, fluid magnetic, eter luninos, orgon / orgone, bio-energie, vril, energie eloptică, etc.)!

Energizarea, modularea și optimalizarea apei potabile
Energizarea, revitalizarea, purificarea, optimalizarea și re-transformarea in apă-vie a apei potabile cu Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală Aqua Optimizer AO 2000 și legătura structurală RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic), totodată modulată corespunzător unor trend-uri dezirabile dorite și programate cu ajutorul metodei de Manifestare Astro-Dinamică .

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală ® de tip AQUA OPTIMIZER™ pt energizarea-, purificarea- și optimizarea apei potabile- și a hrănii

sunt echipamente performante speciale cu funcție duală -și cu circuit energetic dublu, proiectate-, construite- și destinate cu un scop dublu, care servesc un triplu țel, prezentând mai multe avantaje și conveniențe -și anume-:

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ revitalizeaza și purifica apa: -din punct de vedere energetic- elimină informațiile nocive-, negative și dăunătoare aflate în apă, purificând-o (vezi și pagina H2O)

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ o reînlocuiesc cu informațiile originale (adică; pozitive- și benefice) a Apei Vii (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan curat, limpede și virgin, și care -din punct de vedere energetic- este reînvigorător, sănătos și tămăduitor, adică o retransformă in APĂ VIE revitalizată, cu gust mai bun și mai catifelat, care este reîmprospător, reînvigorator, sănătos și tămăduitor; )

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ o reînlocuiesc cu informațiile originale (adică; pozitive- și benefice) a Apei Vii (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan curat, limpede și virgin, și care -din punct de vedere energetic- este reînvigorător, sănătos și tămăduitor, adică o retransformă in APĂ VIE revitalizată, cu gust mai bun și mai catifelat, care este reîmprospător, reînvigorator, sănătos și tămăduitor; )

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® de tip AQUA OPTIMIZER™ o reîncarcă- și o satură cu Energie Vitală & Forță Vitală puternică, pozitivă, benefică, tămăduitoare și creativă, aducând numeroase beneficii acelora care le consumă cu regularitate(!)

RAD 5 / ATG 5: Trend Generator

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  RAD 5 / ATG 5: Trend Generator | Echipament de Energie- și Forță Vitală de tip Trend Generator / Generator de Trend-uri, RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare exterioare super puternice de Energie- și Forta Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) din Super Orgonita®, energizând și optimalizând suplimente alimentare și o cană cu apă potabila cu ajutorul legăturii structurale RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic pt energizarea apei- și a hrănii), cu Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală nr. 3 oscilând pe frecventa de 519 Hz

Din moment ce apa este un purtătornatural al Energiei Vitale & Forței Vitale (Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Od, Orgone / Orgon, Vril, Fluid Magnetic, Bio-Energie,etc.) ea reprezintă un mediu ideal pentru a fi un „purtator” al anumitor caracteristici. (!)


Avantaje definitive și decisive


.

Potrivit experienței personale a zeci de sute, și de mii de utilizatori, apa care a fost energizată, încărcată-, purificată- , optimalizată și tratată cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon), dă dovada mai multor caracteristici pe care aceștia le-au recunoscut ca fiind

blueball.  avantaje decisive asupra apei netratate:

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa vie (adică; apa tratată- și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală -Chi & Prana & Od & Vril & Orgon & Bio-Energie, etc.-) ramâne mult mai multăvreme proaspată, ca rezultat al schimbărilor microbiologice semnificative pentru un mediuînconjurător mai sănătos.

JU 99 + RAOPRC Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa energizată și încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală, are un gust minunat, moale și catifelat, pe care îl veți simții imediat și instantaneu, și îl veți savura chiar la / din primul gust, atunci când o veți consuma

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Are un gust excelent, chiar "adictiv" până la punctul de a crea dependență. ;-)
(da, cu e bun și plăcut, omul se obișnuiește mai repede...  :-))

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala Însă, mai presus de toate, se poateobține o senzație puternică de energizare după ce este consumată, și deasemenea, se poate aloca- și se poate da un gustmai bun mâncării și a băuturilor, împreuna, cu o prospețime mai de durată.
Experimentati un „gust” mai dulce, mai catifelat și mai mătăsos când o gustati- și consumati.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O „senzație” mai fină și mai delicată, atunci cand o beți și o înghițiți AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente de Energie- și Forta Vitala   Aqua Optimizer AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând o cană cu apa potabilă proaspătă pusă pe suprafața de iradiere (din oțel inoxidabil) a echipamentului

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Un sentiment general bun -și de bunăstare!- și o stare de bine, -aproape instantaneu- după ce o consumați

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) O percepere mai bună și mai fină a gusturilor mâncărilor și băuturilor, și o durată mai lungă de menținere a prospețimii

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie sporește- și intensifică creșterea plantelor. Aceasta este vizibil cu ochiul liber, se vede clar și din plin în foarte scurt timp; fiind udate cu apă energizată încărcată cu Energie Vitală & Forță Vitală și optimalizată, plantele cresc mai repede și sunt mai sănătoase și mai rezistente la anumite boli sau maladii, rezultând plante mai puternice, mai mulți muguri și boboci, fructe mai mari, mai sănătoase și mai gustoase, precum și flori mai frumoase, mai încântătoare, mai arătoase și mai minunate.

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteti economisi detergentul de rufe la spălarea rufelor cu apă încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Fiind saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, contiribuie la protectia mediului, ajută mediul înconjurător chiar și după utilizare.
(Trebuie să fim conștienti de protecția mediului nostru, și să ne asumăm responsabilitate față de Natură !)

ATG 12 / ATGS 12000 Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Apa Vie este atractivă -și- pentru animale (animalele de casă adoră apa energizată, și datorită consumării ei, vor fi mai sănătoase și mai vioaie / viguroase, fiind, totodată, mai atenți și mai ascultători față de stăpânii lor).
În special pisicuțele se simt atrase de apa (sau laptele) care a fost energizat- și vitalizat prin intermediul încărcării- și saturării cu Energie Vitală & Forță Vitală. dar, aproape în egală măsură- șicâinii, cât și alte animale de casă; păsări, sopârle, hamsteri, broaște țestoase, etc., să nu vorbim de peștii din acvariu, se simt atrase de apa care a fost revitalizată prin metode de încărcare- șisaturare cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi, Prana, Od, Orgon / Orgone doggy

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) Puteți avea-, și puteți să produceți- (și în cantități destul de mari / largi) acum chiar Dvs. apă vie (apă care este tratată-, încărcată- șisaturată cu Energie Vitală & Forță Vitală) cu ușurință:
așezați / puneți -pur și simplu- o sticlă de apă (la alegerea dumneavoastră, cumpărată din magazin, sau apă filtrată) deasupra-, sau în fața Echipamentului de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™, și lăsați-l acolo pt o vreme, permiteți-i să se încarce- și să se satureze cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Aceasta metodă de optimizare- și revitalizare a apei este în mod sigur mult mai elegantă-, mai performantă și mult mai avantajoasă din punctul de vedere al costului, decât achizitionarea "apei pi" sau a "apei orgonice pre-tratate" sau a altor asemenea produse (câteodată provenind din surse necontrolate). AO 2000 - AquaOptimizer

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  Aqua Optimizer AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Aqua Optimizer™ energizând apa potabilă, și la distanță -practic; la orice distanță și fără pierderi- cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer a Energiei- și Fortei Vitale cu disc unic pt energizarea apei- și a hrănii)


Utilizand aceasta nouă și puternica Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer®, veți avea întotdeauna la dispoziție spre a consuma și spre a vă bucura de APĂ VIE: apă -re-vitalizată, încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică, de toate avantajele oferite, spre satisfacția Dvs., și -nu în ultimul rând!- în vederea sănătății Dvs. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 în timpul energizarii unui măr proaspăt și delicios (pe care chiar și Eva ar fi gustat-o   :-)) AO 2000 - Aqua Optimizer

Beneficiati de toate avantajele energizarii hranei și a apei potabile!
Încărcați cu Energie Vitală & Forță Vitală hrana Dvs., purificați-, optimalizați-,energizați și revitalizați apa potabilă, transformând-o în doar cateva secunde în APĂ VIE !

.

Inapoi la inceputul paginii...


Echipamente
le generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală® (Chi / Qi & Prana & Orgon / Orgone)

sunt instrumente puternice și eficace pentru Dvs. în a obține... key
Echipamente de Energie- și Forta Vitala pt energizarea-, purificarea- și optimizarea apei potabile- și a hranii :: AQUA OPTIMIZER succesul scontat și programat, mai rapid și mai ușor
Echipamente de Energie- și Forta Vitala pt energizarea-, purificarea- și optimizarea apei potabile- și a hranii :: AQUA OPTIMIZER rezultatele dorite și programate, care sunt mai eficiente și mai prospective ca niciodată
  ...toate acestea; la atingerea- și actionarea unui buton / intrerupator !


Meditatie & relaxare Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală sunt instrumentele și echipamentele ideale pentru auto-ajutorare, auto-dezvoltare, auto-optimizare, fitness, controlul greutății, sport, body building, Trend Management (managementul situațiilor programate), control mental -și de la distanță-, pt soluții pozitive permanente, și multe-multe altele !!

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  =>  cheia succeselor Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii...


Liderul mondial în Tehnologia Energie Vitale & Forței Vitale vă prezintă: Aqua Optimizer


key

Nou de la liderul mondial internațional în Tehnologiile -aplicate- de Energie Vitală & Forță Vitală;

blueball.  Neuro-Tehnologie / Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e (echipamente pt meditație-, relaxare și revigorare), și

blueball.  Programare Neuro-Cibernetică | Radionică & Psionică & Psihotronică (dispozitive pentru stabilirea legăturilor structuale sigure și non/fluctuante, pt programare de trend-uri și manifestare conștientă) cu

blueball.  Energizatorul -și optimizatorul Aqua Vita & Aqua Optimizer™ – un echipament special cu scop dual: revitalizeaza apa potabilă, și o (re)încarcă -până la saturație- cu Energia Vitală & Forța Vitală (Energia Chi / Qi - Prana - Fluid magnetic -Vril - Od - Orgon / Orgone - Bio-Energie etc.) dinamică, benefică și pozitivă.


Consumați numai apă bună, proaspătă, energizată și re-vitalizată


Consumul pe termen lung
a apei optimalizate-, purificate-, -re-vitalizateși încărcate cu Energie Vitală & Forță Vitală are mai multe avantaje și prezinta și câtevafuncțiuni mai speciale.
Toți aceia care au consumat această apa, au devenit mai sănătoși, mai rezistenți față de boli șifață de efectele nocive ale stresului, și au avut mai mult succes în tot ceea ce au făcut-, și întot ceea ce au înterprins.

pchd2400 Pentru toate aceste persone -având în vedere cele afirmate de ei-, comandarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală AquaOptimizer™ a fost o cotitură pozitivă importantă în viața lor, fiind de o importanțăconsiderabilă în realizarea dorințelor, în atingere țelurilor și în dobândirea succesuluidorit și meritat.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie și Forță Vitală PCHD 'Mantra Generator', energizând-, optimalizând- și purificând o cană cu apă proaspată, încărcându-l cu energie și vitalitate -la distanță, practic orice distanță!- cu ajutorul 'legăturii structurale' speciale a cuplului discurilor de transfer al lui RAOPTC

Utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală este foarte folositor, prezintă un spor- și un beneficiu garantat, pentru a câștiga și profita din plin de avantajele utilizării acestei noi -și- unice tehnologii.

cascada | waterfall
Inapoi la inceputul paginii...


.: Avantajele utilizarii Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală, și a consumului de apă energizată și -re-vitalizată! :.

Aqua Vita / AQUA OPTIMIZER™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile - APA VIE ! -


Scopul -general- ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) integrate

este de a vă energiza, de asigura și adăuga forță- și putere la toate acțiunile dumneavoastra (performate -și- de la -orice!- distanță!).


Aceste instrumente puternice și performante vă oferă o metodă ideală de a
AQUA OPTIMIZER :: Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® genera precis energiile specifice cu TREND-urile definite, atât pentru uzul personal, precum și generarea energiilor de bază primordiale în fiecare cameră a casei sau a locuinței Dvs. în care trăiți, în fiecare colț ale oricărei camere din apartamentul Dvs. unde locuiți, sau al biroului unde lucrați, precum, și de a
RAD 5 / ATG 5 AQUA OPTIMIZER :: Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® purifica- și optimaliza -dpdv energetic- hrana Dvs. zilnică și apa potabilă -având astfel la discreție Apă Vie pură și pozitivă- cât și de a le
AQUA OPTIMIZER :: Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® energiza, adică încărca -până la saturație- cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Trend Generator | Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală de tip Trend Generator, cu 5 buc. de Generatoare -exterioare- super puternice de Energie- și Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) energizând în doar câteva secunde / clipe o cană cu apă potabilă -milenară; adică minerală ;-)) cu ajutorul legăturii structurale RAOPTC - cuplu de transfer unic pt energizarea apei- și a hrănii


Iar


. Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer gem

Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală®
de tipul AO - Aqua Optimizer™ & Aqua Vita

sunt echipamente performante speciale cu circuit energetic dublu și cu funcție duală, proiectate-, construite- și destinate pentru un scop dublu, care servesc un triplu țel, prezentând mai multe avantaje -și anume-, și cu care veți putea

AQUA OPTIMIZER-e :: AQUA VITAL0 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala revitaliza și optimaliza apa potabilă, (re)transformand-o în APĂ VIE (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan limpede, curat, sănătos, pur și virgin), înlăturând și eliminând totodată informațiile energetice negative, nocive și daunatoare ce s-ar putea afla în apă (pentru mai multe informații vezi pagina H2O; Povestea apei (sau, 'Ce a făcut omenirea cu apa?') AO 2000 - AquaOptimizer

AQUA OPTIMIZER-e :: AQUA VITAL0 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala încărca cu Energie Vitală & Forță Vitală puternică, pozitivă și benefică apa potabilă (sau orice altă băutură) și -desigur- hrana Dvs. zilnică (-și- de la distanță, practic; orice distanță!), aducând și oferind numeroase beneficii acelora care le consumă cu regularitate

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AO 2000: Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer 2000', energizând un pahar / o cană cu apă potabilă


Deci;

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ elimină informațiile nocive-, negative și dăunătoare aflate în apă, purificând-o (vezi și pagina H2O: Povestea Apei)
Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ o reînlocuiesc cu informațiile originale -pozitive și benefice- a Apei Vii (ca și cum chiar atunci ar fi izbucnit dintr-un izvor montan curat, limpede și virgin), care -din punct de vedere energetic- este reînvigorător, sănătos și tămăduitor, adică; o retransformă în apă vie revitalizată
Echipamentele de Energie- și Forta Vitala® AQUA OPTIMIZER™ o reîncarcă- și o satură cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă, benefică, tămăduitoare și creativă (!) .


Și, chiar acest lucru face diferența enorma-, acordă și dă avantajul inestimabil, atunci când noi vorbim despre adevarata Apă Vie !!

Nici un alt dispozitiv aflat în prezent în comerț nu poate să facă așa ceva, și nu vă poate oferi ceea ce pot Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală® AQUA OPTIMIZER™ să asigure pentru Dvs.!

Și încă aici nici nu am amintit de prețurile mult mai mari în care aceste alte echipamente -multele deja depășite și învechite- costă față de Echipamentele noastre performante.

Dacă doriți să obtineti mai multe informații- și doriti să aflati pe ce ne bazăm făcând această afirmație, citiți -vă rugăm- și pagina H2O; povestea apei.... sau -eventual- contactați-ne.


AQUA OPTIMIZER
™: energizator și optimizator al hrănii și a apei potabile => hrană energizată și -revitalizată, și... APĂ VIE ::

Inapoi la inceputul paginii...


Optimizarea apei- și încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală   - Chi / Qi & Prana & Od & Orgone / Orgon -


.

Apa este -sau ar trebui să fie!- o sursă naturală de Energie Vitală & Forță Vitală.


Meditatie energizare mâncare Încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală (Chi - Prana - Orgone - Od - Vril - Bio-Energie, etc.) utilizând propriul Echipament generator de Energie- și Forță Vitală® Aqua Optimizer™ este mult mai performant-, și mult mai eficient -și din punct de vedere al costului-, decât achiziționarea -așa numitei- „ape Pi”, sau a „apei orgonice” deja gata-preparată sau a altor asemenea produse -secundare-similare.

Este bine știut faptul că, apei de la robinet (filtrate sau nu), apei distilate, și apei filtrate, în general -și printre altele- le lipsește cu desăvârșire -chiar, și- însăși esența: Energia Vitală și Forța Vitală pe care apa (apa vie!) o conține în mod natural. RAD 5 / ATG 5

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală Universală RAD 5 / ATG 5 (Generator de Trend-uri) cu 5 Generatoare super puternice de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice), cu 5 x 3 butoane de setare radionică și suprafață de aderență din Super Orgonită, energizând o cană cu apă proaspătă cu ajutorul 'legăturii structurale' RAOPTC (cuplu de transfer cu disc unic)

În consecință, după ce au devenit conștienți de problemele evidente legate cu apaprocesată industrial, mulți experți și oameni de șiință, au încercat ca să găsească și să dezvolte metode de vitalizare sau dere-vitalizare a apei.

De exemplu, unii cercetători au utilizat radionica și metode relaționale- sau chiar similare, pentru a genera un transfer de informație(!) apei naturale.
Înprincipiu, asemenea metode stabilesc -sau încearcă să stabilească- conexiuni și 'legături structurale' a caracteristicilor dorite ale apei.

AO 2000 - AquaOptimizer Din moment ce apa este un purtător natural a Energiei Vitale & Forței Vitale (energia Chi / Qi, Kí, Mana, Prana, Od, Fluid magnetic / Magnetism animal, Vril, Eter luminescent, Orgone / Orgon, Bio-Energie, etc.) ea reprezintă un mediu ideal pentru a fi un „purtător” al anumitor caracteristici. (!)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală 'Aqua Optimizer AO 2000', energizând o cană cu apa potabilă

În cercetările sale prin anii '90, Jaques Beneviste, a demonstrat prin metode științifice căinformația poate fi „atașată” apei.

Optimizarea apei- și încărcarea ei cu Energie- și Forță Vitală Aceasta este o caracteristică importantă a apei care aavut utilizările ei -radical diferite- în homeopatie și tradiții religioase cu secole înaintea lui Beneviste.
În acest context, gânditi-vă la „apa sființită / apa sfântă” folosită ca „simbol profund” în multe crezuri religioase.

Una dintre cele mai eficiente metode ale revitalizării apei, este încărcarea ei cu Energie Vitală & Forță Vitală.

Apa naturala, desigur, poartă cu ea într-o bună măsură Energie Vitală & Forță Vitală, care - ca rezultat al procesării și a expunerii sale unor- sau mai mai multor factori ale mediului ambiant înconjurator - se pierde aproape complet, înainte să treacă prin țevile de la robinet și să ajungă la Dvs., sau este vândută ca „apă potabilă” îmbuteliată și -practic- energetic moartă. AO 2000

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Echipament generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizer™ energizand apa potabila, și la distanta -practic; fără pierderi, la orice distanta'- cu ajutorul 'legaturii structurale' RAOPTC (cuplu unic de transfer a Energiei- și Fortei Vitale)  |   AO 2000 - Aqua Optimizer: Echipament generator de Energie Vitală & Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip Aqua Optimizer pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile, precum și a hranii zilnice


Puteți obține dovezi cu privire la acest proces prin încărcarea apei (apă distilată, apă filtrată, apă îmbuteliată, chiar și apă de la robinet) cu Energie Vitală & Forță Vitală (folosind -de exemplu- apă distilată, apăfiltrată, apă îmbuteliată, și chiar și apă de la robinet),efectuind Testul nostru de transfer energetic, gustând apoi această apă energizată și revitalizată, comparând-o cu „grupul de control” al apeinetratate.

Pentru mai multe informații, vezi și energizarea apei potabile de pe pagina Test de transfer -la orice distanta!- a Energiei Vitale & Forței Vitale. AO 2000

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Beneficiati de avantajele energizarii hranei și al apei potabile!
Echipamentul generator de Energie Vitală & Forță Vitală de tip AquaOptimizerAO 2000 in timpul energizarii unui măr .

Inapoi la inceputul paginii...


Spicuiri din 'Manualul pentru Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală' de tip AQUA-OPTIMIZER™ & Aqua Vita™ proiectate-, destinate- și dedicate energizarii-, reîncărcării- și revitalizarii apei: Energizoare- și Optimalizoare ale apei -și a hrănii-


Bucurați-vă de apa vie ce este îmbunătățită- și optimizată cu Energie Vitală și Forță Vitală polarizata !

Ao 11000 AO 1100 și AO 2000 sunt doar două dintre Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator -sau Generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon integrate (AO 2000 are un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală mai mare, mai puternic și mai eficient decat AO 1100, in schimb, RAD 5 / ATG 5 are 5 generatoare externe super puternice- și performante) proiectat anume -și- pentru revitalizarea apei, -re-aducerea ei în starea sa originală, și pentru super-încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon benefică, pozitivă și creatoare.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 1100 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer® energizând vitamine și suplimente alimentare


AO 2000 | Apa Vie Asta înseamnă că, puteți acum obține cele mai bune rezultate cu AO 1100 și cu AO 2000 -AO 2000 fiind unul dintre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală specială, fiind un optimalizor performant, și având un raport calitate / preț excelent-: apă vie care este încărcată- și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Energizare și optimalizare hrană | Echipament de Energie Vitală & Forta Vitală de tipul Aqua OptimizerAO 2000 energizând un măr proaspăt și delicios

Meditație & Yoga Aceste dispozitive extraordinare, noi și performante, sunt rezultatul unor cercetări intense pe durata a mai multor decenii, respectiv, a descoperirii unui nou material special (având o formulă specială), numit Orgonite™, mai apoi, Super Orgonite™ -fiind cel mai complex și cel mai performant matrice de material special în acumularea de Energie Vitală & Forță Vitală descoperit până acum!- folosit în construirea performantelor Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală-respectiv, a Generatoarelor deEnergie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon integrate, polarizată- și dinamică, care conține, de asemenea, toate elementele necesare pentru a repune apa înapoi în starea sa originala de "APĂ VIE" cu un gust plăcut și revigurator, atunci când este consumat și savurat.

Sursa de curent necesară pt punerea în funcțiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, este un adaptor / transformator de curent continuu, pt AO 1100 : 4,5 V CC, iar pt AO 2000 7,5 V CC, min. 300 mA - 1A.

Puteti produce Apă-Vie Meditatie & Yoga (apă ce a fost readusă la starea ei energetică inițială, naturală -re-vitalizată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon) cu destulă ușurință:
așezați- sau puneti pur și simplu o sticlă de apă (la alegerea dumneavoastra; cumparată de la magazin sau apă -de la robinet- filtrată) chiar lângă- sau deasupra noului Dvs. Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală AO 2000 pentru -doar- câtevaminute.

Apoi... savurați.
Puteți folosi orice recipient pentru acest scop, cele din sticla fiind -totuți- cele mai bune și mai indicate. RAD 5 / ATG 5

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Trend Generator (Generator de Trend-uri), RAD 5 / ATG 5, cu 5 buc. de Generatoare exterioare super puternice de Energie- și Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), energizând de la distanță (practic; orice distanță!) cu ajutorul legăturii structurale și a boosterului (amplificatorului) de Energie Vitală și Forta Vitala PBT 2400 un măr proaspăt și gustos

Urmatoarele instrucțiuni pentru revitalizarea-și încărcarea apei cu Energie Vitală & Forță Vitală (energie orgonică sau energie Chi & Prana) sunt aproximative.
Firește, aceste perioade de timp pot varia -și- în funcție de mediul- și recipientul în care optimizati / optimalizati apa.


Mărimea recipientului
(în Litrii / galon)

Perioada de revitalizare
(în secunde)

Perioada de încărcare cu Energia Vitală & Forța Vitală Chi & Prana & Orgon
(în minute)

AO 1100 1 cana (0,2 / 0,05) 5 – 8 5 – 8
1 / 0,25 15 – 20 10 – 15
4 / 1 60 – 120 40 – 60
AO 2000 1 cana (0,2 litrii / 0,05 galon) 3 – 5 secunde 3 – 5 minute
1 litru (1 sfert de galon) 10 – 15 secunde 10 – 15 minute
4 litri (1 galon) 40 – 60 secunde 30 – 40 minute


...și, aceste perioade de timp se reduc treptat cu trecerea timpului, datorită îmbunătățirii continue a matricii de materiale speciale ale Super Orgonitei®, respectiv a creșterii puterii Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală construite din Super Orgonită® și integrate in Echipamente!

Inapoi la inceputul paginii...


Următoarele aplicații ale lui AO 1100 și AO 2000, se bazează pe experiențe și experimente personale ale multor posesori de Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală de tipul Aqua Optimizer™, care ne-au oferit informații și date din- și despre experiențele lor:


Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau
Agricultură, plante (de ex. îngrijirea peluzelor): energizare hrană (măr)
plantele cresc mai repede și sunt mai sănătoase când sunt udate cu Apă Vie, încărcată și saturată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Copiii iubesc- și consumă cu placere apa care a fost încarcată cu Energie Vitală & Forță Vitală

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Puteti folosi apa vie pentru a îmbunătăți atmosfera din birouri, și o puteti oferi clienților Dvs.: puneti dispozitivul- și Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală® de tip Aqua Optimizer™ lânga balonul- și răcitorul de apă, pentru ca asociații și cliențiidumneavoastra să poată să își pună cana pe Echipament (AO 2000) pentru cca. un minut înainte de a o bea- și savura conținutul ei

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau energizare apa Beți această apă în timpul antrenamentelor fizice, în cele de fitness, a competițiilor sportive, și -important- a programelor de control al greutății (cure de slăbire):
amplifică energia Dvs., precizia, rezistența și atitudinea necesară pentru a răzbii-, a succede- și a câștiga

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Îmbunătățește învățarea, reduce timpul necesar în procesul de învățare, mărește capacitatea intelectuală și mentală, amplifică meditatia și ESP (Perceptia- sauProiectia Extra Senzoriala)

AquaOptimizer energizare hrana | Energie- și Forță Vitală Chi Optimalizati plantele medicinale, vitaminele și suplimentele Dvs. luându-le(înghițindu-le) împreună cu apă vie re-energizata

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Multe animale de casă sunt atrase de Apa Vie, înspecial când aceasta este încărcata cu Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Folosind- și consumand Apă Vie energizata și revitalizata, avem grijă nu numai de noi înșine și de sănătatea noastră, și -desigur!-, celor dragi nouă, dar avem grijă și de Natură.

Energie Vitală & Forță Vitală | Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer water


Sursă și
bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Aqua Optimizers'. 'Pure Living Water'. 'Energizing your everyday water!'.
© Traducere, editare și adaptare:Alex Sandor. Toate drepturile rezervate ! 1998 - 2016 - 2023 © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie Vitala și Forta Vitala


  .   Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala) | EnergieVitala: www.energievitala.ro


Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizer® & Aqua Vita,
și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală

recomandate -printre altele- pt energizarea- și incarcarea cu Energie Vitală & Forță Vitală a apei potabile, și pt eliminarea informatiilor negative-, daunatoare, periculoase și nocive din apa, pt purificarea- și revitalizarea apei potabile și a hranii, pt optimalizarea și purificarea -dpdv energetic- a lor

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer AO 1100
AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie Vitala & Forta Vitala

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) AO 2000
AO 2000 Aqua Optimizer | Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer ao2000

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 DL
LPOG 2400 DL Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) LPOG 2400 HD
LPOG 2400 HD Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala (Echipament Mental / PsichoTrainer)

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes) PERFORMER 2400
Sport PERFORMER 2400

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes)  PFC 2000
PFC 2000

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer 1helgruen.gif (43 bytes)  PFC 2400
PFC 2400 HD Echipamente Mentale & PsihoTrainer | Echipament Mental & PsihoTrainer | Echipament de Energie Vitala și Forta Vitala Universala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala RAD 2000
RAD 2000: Dispozitiv Radionic alimentat și propulsat cu Energie- și Forta Vitala

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat și propulsat cu Energie- și Forta Vitala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5
RAD 5: Generator de Trenduri

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | energizarea- și incarcarea cu Energie- și Forță Vitală a apei potabile

Inapoi la inceputul paginii...


  .  

  Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

 
 
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Accesoriu Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- și curent continuu

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc și 1000mA

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri și filtre -magice-

Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale

CD-uri cu frecvente specifice speciale | Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Programe Radionice de Manifestare

Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
  .    

Observație importantă Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic

Fiecare Program Radionic poate fi utilizat cu oricare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală!
Astfel, din oricare aparat și dispozitiv al nostru -toate având integrate -cel puțin!- un Generator- sau mai multe Generatoare de EnergieVitală & Forță Vitală(!), adică; Generatoare Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon, care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, alimentat-, acționat- și propulsat cu Energie Vitală și Forta VitalăCheckmark Echipament de Energie- și Forta Vitala


  .     .

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Prana & Orgone originale integrate de tipul

Aqua Optimizer & Aqua Vita

Energizare, re-vitalizare și optimalizare apă potabila și hrană etc.

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
199 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
469 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
999 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1639 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2699 USD  2599 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
2999 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1369 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2000 LCD Special (PFC 2003)

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1399 USD  1369 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1899 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1139 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2269 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
  .    


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Aqua Optimizers& Aqua Energizers
Echipamente pt energizarea-, purificarea și optimalizarea apei potabile și a hrănii

:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: RAD 2400 HD   |   RAD 5 / ATG 5   |   ATG 12 / ATGS 12000 ::

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    
energie vitală Ofertă promoțională pt a comanda acest KIT special (cu un discount semnificativ): !
Card Chi de Vitalitate (valid și activ 3 luni) + Program Radionic de Manifestare 'Ultimate Lite'
118 USD 89 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Această ofertă va fi afișată doar o singură dată pe sesiune. Nu pierdeți această posibilitate bună și oportunitate unică pentru că după aceea vă va părea rău și -cu siguranță- veți regreta!
energie vitală Ofertă promoțională: KIT-uri speciale cu discount considerabil !  
JU 1000 + RAOPTC + Program Radionic de Manifestare
806 USD 729 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
cost transport inclus!
  ~    


Catalogul oficial complet   mai departe
- apăsați / clic aici -

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
10.12.2023
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți pe pagina:
»  Home  /  TEHNOLOGIA Energiei Vitale; avantaje, beneficii și performanțe > AQUA OPTIMIZER | Apă Vie > ENERGIZARE apă potabilă și hrană | AQUA OPTIMIZER | Apă Vie  »»
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!