ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Puterea creatoare a gândului

  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Puterea creatoare a gândului


 ..................

.............................
(prima parte înlăturată de către noi...)



....... gândul are putere creatoare deoarece s-a nascut din utilizarea unei forte aflate in corpul nostru, și anume, o parte a fortei sexuale.
La fel, și cuvantul rostit are putere creatoare, deoarece -inclusiv laringele- este tot rezultatul utilizarii fortei sexuale din corpul nostru.


Ce rezultă de aici?

Dacă vom conserva oparte a acestei forte creatoare, atunci vom avea o cantitate mai mare de forta la dispozitia procesului de gandire și astfel mentalul nostru va fi mai mare -și mai puternic- decat cel al indivizilor care -abuzand de aceasta energie- isi risipesc energia sexuala.

Aceasta forta sexuala economisita, trebuie folosita in mod constructiv in activitatea intelectuala.
Energia sexuala economisita trebuie transformata (și sublimată!) in scopul utilizarii ei in slujba omenirii.

Daca nu e folosita -adecvat-, atunci poate crea -mari- dereglari in psihicul uman. Daca doar o pastram in noi, stocata, pot aparea -foarte usor- dereglari de tip mental și emotional.


Gândirea
este un proces foarte complicat, care utilizeaza atat creierul fizic cat șicreierul eteric, dupa cum vom vedea; dar foloseste deasemenea atat corpul astral cat și -desigur- pe cel mental.


Procesul este următorul


Ca și Ego-uri, noi ne desfasuram activitatea in stratul superior / abstract -fin- almentalului, in 'materia' acestuia.
Aici, noi observam lumea exterioara prin intermediul corpurilor noastre, adica o sesizam cu ajutorul organelor noastre de simt.
Din imaginile create astfel putem deduce esenta lucrurilor; aceste deductii sunt idei, au o natura abstracta.

Cu ajutorul vointei, noi proiectam aceste idei prin mentalul nostru, iar in mental, ele iau o forma concreta ca 'forme-gand', in timp ce-si aduna din stratul mentalului-concret, 'materia' (energia) mentală necesara.

Apoi, aceasta formă-gând, -prin utilizarea "legii atractiei"- va prelua și 'materia' astrală din stratul astral, iar cu ajutorul ei va crește și se va intari.
Astfel vom obtine o forma-gând compusă, care este capabila sa actioneze asupra creierului eteric, și sa conduca forta vitala prin centrii nervosi necesari și prin nervi, catre nervii motori, astfel luand nastere actiunea, fapta.

Daca gandurile noastre sunt pline de frica, ingrijorare, probleme, atunci efectul lor asupra corpului nostru astral va fi dezavantajos din punctul de vedere al dezvoltarii sufletesti.
Daca avem o problema, sau suntem suparati, atunci corpul nostru astral nu va curge in valuri, ci va fi plin de vartejuri dezordonate.
Acest lucru ingreuneaza inaintarea omului in orice incercare a sa de a scapa de probleme, și de suparari.

Starea aceasta de ingrijorare și de tristete, este asemanatoare cu starea de inceput de inghet al apei ca urmare a scaderii temperaturii.

Datorita vartejurilor din astral, provocate de teama, ingrijorare, tristete, etc, omul va deveni sceptic, cinic și pesimist, iar aceasta stare este asemanatoare cu starea inghetata a apei, deoarece corpul astral al acestor oameni e lipsit de miscare și orice am face, nu reusim sa schimbam aceasta stare sau situatie.

Sa intelegem deci, ca, ori de cate ori ne lasam prada unor sentimente de tristete, teama și alte probleme, ne inghetam materia astralului, iar aceasta stare ne conduce la separarea de iubirea, simpatia și dorinta de a ajuta, a lumii inconjuratoare.

Doar noi insine putemsa ne ajutam in astfel de situatii; sa incercam sa fim mereu vioi, voiosi și optimisti, chiar și atunci cand ne ajung din urma neplacerile.
Tocmai -și de aceea-, sa incercam sa zambim mereu -sincer-, aceasta e singura modalitate care ne va ajuta in astfel de situatii.


Mental
ul subconstient este factorul foarte important al evolutiei noastre.
La orice inspiratie, aerul ce patrunde in plamani, duce cu el o imagine amanuntita a mediului nostru inconjurator. Cel mai mic gand, cea mai mica emotie, patrund in plamani, de unde ajung in sange.

Sângele este produsul cel mai inalt, cel mai valoros al corpului eteric. (!)
Imaginile preluate de sange din plamani sunt duse mai departe și raman imprimate in atomii negativi ai corpului eteric, pentru ca dupa moartea corpului fizic sa fie "judecatorii" omului respectiv.

Daca cineva creaza o forma-gand, fie ea creatoare, fie distrugatoare, de natura pozitiva sau negativa, și o trimite pe aceasta in Univers; atunci cand acea forma-gand isi termina activitatea, ea se va intoarce la creatorul ei, purtand cu ea urmele de nesters ale drumului sau; reusitele sau nereusitele formei-gand sunt pastrate in atomii negativi aieterului reflectoriu, care este un fel de jurnal al vietii omului ganditor, cu gandurile,sentimentele, dorintele, intentiile, vorbele, faptele sale.
Jurnalul acesta reprezinta baza karmica a unui viitor mai apropiat sau mai indepartat.

Trebuie sa mai stim ca gandirea umana rarefiaza, digera, tesuturile corpului fizic.
Astazi, chiar și stiinta exacta recunoaste ca gandurile negative, distrugatoare, ca de pilda teama, ingrijorarea, anxietatea, slabesc sistemul imunitar al corpului fizic, iar acest lucru poate provoca rapid aparitia diferitelor boli.

Sa observam cum acei oameni care zambesc des, sunt boemi, plini de voie buna – bineinteles ca nu-incadram aici pe lenesii delasatori – care rar "se inmormanteaza" in ganduri negative, isi pastreaza vitalitatea formelor-gand, sunt capabili de viata și au o sanatate mult mai buna fata de cei din categoria opusa.

Daca gandurile noastre sunt pline de iubire, intentii bune, dorinta de a ajuta, daruire, atunci vom provoca și vom extrage din altii, spre persoana noastra, aceleasi tipuri de ganduri, si-i vom atrage catre noi pe acesti oameni.


Din cele spuse pana acum putem concluziona ca datorita gandirii abstracte, omul poate ajunge pana acolo incat sa se ridice deasupra problemelor zilnice ale lumii materiale și asa, omul poate sa intre mai usor in legatura cu lumile mai inalte, cu lumile astrala, mentala și cauzala. (!)

Daca avem grija, ca in gandurile noastre sa pastram optimismul, veselia, dorinta de bine, intelegerea, dorinta de a ajuta, slujirea altora, atunci aceste ganduri vor colora atmosfera noastra, starea noastra de spirit.
Daca corpul nostru fizic se formeaza pe baza unei reguli cosmice, in functie de comportamentul nostru mental, atunci gandurile amintite mai sus vor avea efect asupra corpului nostru fizic, a intregii nostre fiinte, și vor afecta și mediul nostru inconjurator.
Sanatatea și bunastare amateriala depind in mare masura de acest lucru. (!)

  -! - 

  ~ * ~

Pentru informatii suplimentare, vezi și pagina 'Energia Vitala & Forta Vitala' / 'Gandul și procesul de manifestare'  »»


© Copyright. Toate drepturile rezervate!

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Dispozitive Radionice de Putere  |  Echipamente Mentale  |  Energizoare apă și hrană
Card Chi de Vitalitate

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  .    
~
. ~
Accesoriu special de Energie Vitală Universală:
Energie și vitalitate atât pt Dvs., pt familia și prietenii Dvs., cât și pt toți cei dragi!

new
Card Chi
de Vitalitate personalizat go

Flux continuu de Forță- și Energie Vitală în buzunarul sau portofelul Dvs., -iar acum- și pe calculatorul și/sau telefonul Dvs. mobil!
Sursa cea mai ieftină, și cea mai ușoară și mai la îndemână modalitate de a vă aproviziona -în continuu și neîncetat- cu Energie Vitală și Forță a Vieții (chi / qi, prana, energie orgonică) pură și benefică.
Chi-Card
Validitate: 3, 6, 9, 12, 24, 36 luni | Putere: ST, DL, HD. Mai multe informații...
Acum -pentru o perioadă limitată de timp, doar în această lună- cu -10% Discount!
Taxă activare (azi) = 0 $ / € / £ !
Card-ul Chi de Vitalitate personalizată va fi setată, activată și trimisă în max. 24-48 de ore după achiziționare în email.
Prima dată; selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 22.07.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!