ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

  Jos
 
»»
energievitala.ro
[ ]

Teoria Tatvică

  .    


Tratate și disertații de Diosofie | Filosofie Divină


Teoria TATVICÃ (2)


Este important ca omul sa cunoasca tainele și adevărurile Lumii și a Universului, pentru ca aceasta este singura cale, care ne arata scopul și telul corect ce trebuie urmat și atins.
Cercetarile stiintifice oculte sunt singurele care ne conduc catre acest tel.

Datorita atractiei fortelor antagoniste divine, monada divina (dumnezeiasca) paseste in involutie, pentru ca datorita evolutiei, ca fiinta constienta asemanatoare lui Dumnezeu sa revina la punctul de pornire.
Asa se naste din constiinta divina a Totului, constiinta divină / dumnezeiasca individuala.

Sunt teorii oculte care numesc acest lucru "cădere", dar noi vedem aceasta ca pe o 'coborâre în materie'.


In activitatea involutiei și a evolutiei, un rol mare il au vocalele: A, E, I, O, U.
Cele cinci vocalereprezinta cele cinci elemente ancestrale, și anume:

1. focul
2. focul + eterul
3. focul + eterul + apa
4. focul + eterul + apa+ aerul
5. focul + eterul + apa+ aerul + pamantul

Elementele 6 și 7, care ne sunt necesare armoniei elementelor, inca nu le cunoastem; vom face cunostinta cu ele doar in urmatoarea rasa, a sasea.

Exista un sonet despre A, E, I, O, și U care sustine ca acestea produc o anumita culoare și un sunet specific, sistem solar, care corespunde emisiei de culoare și sunetelor produse de elementele ancestrale.

Pentru a intelege TATVELE, e nevoie de cunoasterea intr-o anumita masura a cromaticii culorilor (vezi pagina aferentă).


Ce este de fapt cromatica?


Stiința spirituală
cunoaste o singura culoare de baza: albul, care este de fapt unul din aspectele principiului suprem a lui Dumnezeu.

În aceasta culoare exista toate celelalte culori, depilda cele 3 culori de baza: galbenul, rosul și albastrul.
Sa ne inchipuim un triunghi deculoare alba stralucitoare din care, datorita vibratiei, se cristalizeaza rosul, galbenul și albastrul.

Daca intersectam aceste 3 culori, vor aparea culorile combinate: verdele din galben și albastru, violetul din rosu și albastru, portocaliu din rosu și galben.
Daca pe acestea le intersectam, in mijloc se va forma indigoul.

Si acum, sa vedem planetele sistemului nostru solar.
Asemenea Pamantului, și pe celelalte planete exista viata, pe unele mai dezvoltata, iar pe altele mai putin dezvoltata (desigur in alte forme, decat pe Pamant).

Fiecare planeta isi are propriul ei spirit conducator, care nu poate sa renunte la activitatea din cadrul planetei, pana cand planeta nu se va contopi cu Totul și pana cand nu va reusi sa ridice fiintele de pe planeta, pana la urmatoarea treapta de evolutie.

Fiecare planeta isi are propria emanatie de energie, propria radiatie.
Aceasta depinde de natura planetei.


Astfel:

Saturn - indigo
Marte - rosu
Jupiter - albastru
Venus - galben
Mercur - violet
Luna - verde
Soarele - portocaliu
Pamantul - maro


Aceste culori cosmice reprezinta cromatica planetară.

Corpul fizic al fortei spirituale ce activeaza in planeta, este tocmai materia densa a planetei respective.

Sa ne inchipuim Soarele ca fiind foc, apa, eter, etc., din care se formeaza corpurile tuturor planetelor, iar datorita emanatiilor lor, se creaza armonia cromatica planetara.
Un om aflat in primul stadiu de clarvedere vede deja 12 culori, care nu sunt accesibile omului de rand.

Culoarea este un lucru relativ și -dupa cum stim- depinde de frecventa de vibratie, deschimbarea de frecventa, de numarul ei și de multe altele.
Trebuie sa ne fie clara cromatica planetara pentru ca altfel nu vom stii de pilda, de ce vibreaza Saturnul in indigo, Marte in rosu, Jupiter in albastru, Venus in galben, Mercur in violet, Luna in verde, Pamantul in maro, iar Soarele in portocaliu.

Daca vrem sa obtinem un efect de magie albă, atunci, in vibratia cosmica -pe langa armonia culorilor- trebuie sa fim atenti și la armonia numerelor.


Ce înseamnă asta
?

Legea armoniei numerelor e frumoasa, dar este un lucru -destul de- dificil.

Cel care s-a ocupat deja cu invatatura spirituala care vorbeste despre cat de mare putere- și forta are un cuvant rostit in emanatia cosmică, acela trebuie sa-si dea seama ca, daca un cuvant rostitare o influenta atat de mare, atunci și literele din care este compus cuvantul, trebuie sa aiba o forta individuala din care se construieste forta colectiva a literelor.

Daca ne-am insusit aceasta idee, atunci vom intelege semnificația Kabalei.
Kabala nu e altceva decat forta, sau puterea celor 22 de litere ale ABC-ului (alfabetului).

De ce amintim doar 22 de litere?
Unele limbi au mai mult de 22 de litere, iar altele au mai putin de 22 de litere.
Alfabetul din ale carui litere, mai precis din numerele corespunzatoare literelor, dupa perceptele Kabalei, se nasc forte cosmice, se numeste alfabetul "solar" cu 22 de litere.


Ce numim lumină solară?


De pilda Soarele are propria sa lumina solara, pe cand Pamantul are lumina imprumutata de la Soare; deci, in cazul Pamantului putem vorbi de lumina telurica; de aceea, lumina tuturor planetelor, exceptand Soarele, poarta numele de lumina telurica.

Tot asa, alfabetul,care prin cele 22 de litere poate sa exprime totul, este numit solar, alfabetul solar. Acest alfabet contine acele forte cosmice, care prin vibratia lor obtin anumite efecte in Cosmos.

Acest lucru ne atentioneaza; "ai grija omule, nu blestema", pentru ca un cuvant rostit nu se opreste, deoarece ca urmare a fortelor cosmice, actioneaza in spatiu și secupleaza pe baza anumitor legi specifice. Cuvintele poarta blestemul traversand eterul, cand sus, cand jos.
Blestemul ramane la nivelul de jos, iar cine e in drumul lui, cine se gaseste in calea lui, va prelua blestemul și va suferi sub el, sau daca nu îi este adresat (sau nu-l atrage), atunci il va arunca inapoi, pe directia de unde a venit.

Daca cineva poate sa evolueze sufleteste și spiritual pana acolo incat sa simta efectul vibratiilor cosmice, atunci acea persoana poate kabaliza, isi poate potrivi viata in vibratiile legilor literelor și cifrelor.


Ce este de fapt TATVA?


E o vibratie eterica, care se modifica pe baza unei minunate legi, la fiecare 60 de minute.
Timpul cuprins intre 60de minute se numeste in limbajul de specialitate; GARY.

Iata o definitie: TATVA este respirația Totului.

Am mai amintit acest lucru atunci cand am vorbit despre conceptul de Dumnezeu, și am subliniat ca nu exista Fiinta Prea Înaltă sau Maestru care ar fi gasit in spatiu altceva, decat o permanenta miscare ritmica, o respiratie.
Acesta este lucrul care umple Totul; acest lucru dă viață tuturor.

TATVA inseamna o forma de miscare, care ia fiinta in momentul concepției și continua in uterul mamei, chiar atunci cand fetusul nu este inca embrion.

Sunt dati 2 poli –tatal și mama, pozitivul și negativul.
Tatal reprezinta creierul, iar mama inima.

In aceasta polaritate intra suflarea (suflul), mai intai, datorita mamei, este conceput, devine embrion, iar apoi se transforma in om, iar cand se realizeaza prima inspiratie aaerului, se racordeaza la TATVĂ.

Horoscopul este in legatura cu TATVA, deoarece sintetizeaza numerele, timpul de vibratie și intensitatea vibratiei tuturor planetelor, precum și orientarea energiei vitale pranice in chakra splinei.
Am mai vorbit desprefaptul ca prana este emanata de Soarele vizibil și este orientata catre splina, fiind filtrata de catre Luna.

Energia pranică intra in corp prin chakra splinei și se diferentiaza in mai multe TATVE, care are fiecare un numar de vibratie specific și indeplineste sarcini specifice, diferite de celelalte TATVE.

TATVA regleaza periodic in organismul uman cele 4 elemente ancestrale eterice ale AKASHEI: eterul reflectoriu (eter reflectoric), eterul (de) lumina, eterul chimic- și eterul vietii -eterul vital-.
Aceasta reglare serealizeaza cu ajutorul celor 4 elemente: focul, apa, pamantul și aerul.

Aceste TATVE, pe masura ce intra, coboara in atmosfera Pamantului sub forma de vibratii pranice, se diferentiaza și se transforma in TATVELE focului, apei, pamantului și aerului; astfel actioneaza asupra organelor de simt ale omului, sub forma mirosului, vazului, pipaitului,etc.

In total sunt 9 TATVE, dar noi vorbim doar de 5 dintre ele, care sunt in stransa legatura cu cele 5 elemente ancestrale: focul, apa, pamantul, aerul și eterul.


Tabelul următor ne arata cate minute vibrează o TATVA in organismuluman in decurs de o ora pamanteana, și asupra carui organ actioneaza:
Vezi tabelul nr.1

Calitatea și cantitatea frecventei vibratiilor TATVEI decid functionarea normala sau gresita, "anormala" a respectivelor organe de simt.
Numerele vibratiilor sunt aceleasi pana cand elementele eterice din AKASHA asigura acest lucru.

Daca numarul vibratiei s-ar schimba intr-o fractiune de secunda, atunci omul ar inceta sa mai auda, sa mai simta gustul, sa mai vada, sa mai pipaie sau sa mai simta mirosul. Iata cum omul"atotputernic" ar deveni in cateva clipe surd, orb, etc.


Din urmatorul tabel vom afla care dinte TATVE isi incepe prima emanatia (radiatia), la rasaritul soarelui, in functie de zilele saptamanii:
Vezi tabelul nr.2

Cele 5 eteruri (elemente eterice) dezvolta organele de simt ale omului in functie detabelul de mai sus.
Cel de-al 6-lea organ de simt al omului aflat in evolutie este clarvederea, iar cel de-al 7-lea este clarauditia.
Aceasta este urmata de clargustarea, clarpipairea și in final de clarmirosirea.

Acest lucru il putem observa la insectele care-si simt perechile de la cateva sute de kilometri distanta, sau la viespe, care simte dulciurile de la o distanta de mai multi kilometri.
De pilda, la caine, organul de simt al mirosului este mult mai dezvoltat decat la om.

Sunt oameni care au simtul mirosului foarte slab dezvoltat sau altii la care mirosul nu functioneaza asa cum ar trebui; tot la fel se poate vorbi despre insuficienta dezvoltare sau proasta functionare a celorlalte simturi.

Omul respira timp de o ora doar pe o nara, iar apoi timp de o ora doar pe cealalta; efectul emanatiei TATVICE se schimba la fiecare 60 de minute de la o nara la cealalta, fără ca omul sa constientizeze acest lucru.

Care este ratiunea acestei schimbari?
Daca inspiram pe nara dreapta, atunci din forta pranica universala coboara pe coloana vertebrala un curent electric pozitiv, pana la chakra bazala dreapta, sau mai exect pana in partea dreapta a chakrei de baza, acolo unde se afla energia Kundalini.

Daca respiram pe nara stanga, atunci un curent electric negativ va cobora in partea stanga a chakrei bazale.
Acest curent o putem numi fluid electric.
(Sub acest nume și notiune sa nu intelegemcurentul electric, chit ca este analog cu el).

Prin respiratia pe nara dreapta, ajunge in chakra de baza curent electric pozitiv, Solar, iar prin respiratia pe nara stanga ajunge in aceeasi chakra curent electric negativ, Lunar.
Nara dreapta face legatura cu Energia Solara, iar nara stanga cu emanatia Lunii.

Din cele spuse pana acum reiese ca și plamanii omului sunt incarcati cu curenti electrici pozitiv și negativ.
Aceasta forță a vieții este alimentata mereu de catre Forta Universala Divina și Dumnezeiasca.

Functionarea inimii este asigurata de TATVA, care transforma energia vitala universala in energie electro-magnetica cea mai potrivita organismului omului respectiv.

Atunci cand emanatia sau radiatia TATVICA, functioneaza gresit (din cele mai multe ori, probabil, din motive karmice) atunci se rupe echilibrul electro-magnetic in organul respectiv și apare boala.
Vindecarea organului trebuie facuta in minutele stabilite din ziua respectiva, printr-o puternica concentrare mentala asupra TATVEI care lucreaza pe organul cu pricina.


In linii mari, TATVA functioneaza ca un aparat de emisie-receptie, dar bineinteles ca trebuie sa cunoastem pentru aceasta sistemul nervos uman, care se imparte in doua mari parti: sistemul nervos central, inchis intr-o carcasa osoasa, și sistemul nervosperiferic, care realizeaza legatura dintre sistemul nervos central și diferitele puncteale corpului, acest lucru depinzand de provenienta nervilor – din maduva cerebrala sau din maduva spinarii – denumindu-se astfel: sistem nervos cerebral sau sistem nervos al maduvei spinarii.

Cele doua formeaza impreuna Sistemul cerebrospinal, care este opusul sistemului nervos simpatic, care stapaneste musculatura și portiunile din jurul vaselor de sange.

Spre deosebire desistemul cerebrospinal, cel simpatic nu are nervi care sa provina din sistemul nervoscentral, ci acestia sunt prelungirile unor noduli nervosi de sine-statatori. Dar cele doua sisteme nervoase se afla intr-o permanenta colaborare.
Canalul central almaduvei spinarii se continua și in interiorul maduvei cerebrale și se termina in patruorificii comunicante, in asa-numitul stomac al creierului.

Sistemul nervos simpatic primeste foarte mult ajutor de la nodulii nervosi de la gat și piept.
Ramurile sale sunt nervii de jos ai inimii, care impreuna cu mai muti nervi simpatici se orienteaza catre ondulatia aureolei, pentru ca impreuna cu nervii de sus ai inimii sa ajute in activitatea plexului cardiac.
Nervii se intind de o parte și de alta a coloanei vertebrale, pana lacapatul ei și sistemul lor este alcatuit din noduli nervosi ai caror numar esteaproximativ egal cu numarul vertebrelor.

Unii dintre acesti noduli se pot uni intr-un nodul mai mare.
Din fiecare nodul pornesc cel putin 4 ramuri: o ramura o ia catre nodulul aflat deasupra, o alta ramura catre nodulul aflat sub nodulul de la care au pornit ramurile in discutie, a treia ramura se leaga de unul din nervii cerebrospinali, iar a patra ramura se cupleaza la vreo fibra musculara.
Si tot asa, fiecare nerv al unui nodul se cupleaza in locul potrivit, in functie de numarul TATVEI.


Știința ocultă a sustinut inca inaintea stiintei exacte ca pe coloana vertebrala exista uncanal ce porneste din cerebel și se intinde pana la osul sacru, acest canal are vertebrein care sunt fixate chakrele.

Noi am invatat pana acum despre 7 chakre (vezi pagina respectiva), dar coloana vertebrala are 31 de vertebre carora le corespund 31 de chakre.
Aceste 31 de chakre sunt corespondentul a 31 de rasarituri de soare.
Sa nu ne induca in eroare faptul ca exista luni cu 28, 29, 30 și 31 de zile, pentru ca in TATVA acestea se echilibreaza.

Legătura -energetică subtilă- dintre chakre și vertebre se numeste Prana (Energie Vitală).
19 se afla in inima și in craniu, 12 perechi de nervi corespund celor 12semne zodiacale.

Fiecare pereche de nervi corespunde unei zodii.
E un fapt cunoscut că omul se afla pe Pamant, iar zodiile penduleaza in jurul lui, fapt care creaza o asemenea atractie-respingere, incat trebuie sa inspiram pentru a putea respira.


Noi nu percepem miscarea pamantului, dar aceasta miscare are multe consecinte, iar rolul TATVEI este sa le echilibreze, sa le regleze, de aceea exista emanația TATVICĂ.

Când Pământul pășește (intră) într-o zodie, atunci El se cupleaza la un curent electric potrivit Lui și pe -apr- parcursul unei luni de zile va prelua emanatia pranica a acelei zodii.

Am amintit deja ca odata cu rasaritul soarelui se naste și efectul TATVEI asupra primei chakre, iar la apusul soarelui acest efect dispare.
Prin intermediul chakrei inimii, emanatia electromagnetica patrunde in vasul de sange.
Aici, in 56 de minute și 4 secunde, curentul electric și cel magnetic se echilibreaza.

Emanația TATVICĂ negativa venita de la Luna circula prin 12 chakre; aceeasi vibratie patrunde dintr-o chakra in alta și avanseaza apoi mai departe.
24 de minute de miscare TATVICA in corpul omului reprezinta 4 minute in eter / Akasha.

Este important de stiut ca in 60 de minute se desfasoara sau actioneaza toate TATVELE.


Teoria TATVICĂ
e un lucru destul de complicat deoarece trebuie sa cunoastem cele 7 secrete ale Lunii, caresunt strans legate de aceasta teorie.

Despre aceasta vom vorbi alta data.
Deocamdata e deajuns sa stim ca in sistemul nervos uman sunt 50 de canale principale și multe zeci de miide canale secundare.
Nervii sunt in numar de 727.210.206.


Pana aici ține teoria, dar ce foloase avem noi din ea?

Cum poate omul sa utilizeze aceastarespiratie ritmica in folosul sau, in scopul evolutiei?


Prima parte, cea mai importanta, este aceea ca prin respiratie ritmica, cu ajutorul meditatiei, putem ajunge intr-o stare mai calma, mai linistita, izolandu-ne de efectele lumii exterioare asupra noastra.

Utilizand TATVA pot fi invinse, eliminate și prevenite toate bolile și neajunsurile organelor de simt.
Este important sa stim sa tinem in echilibru cele 2 tipuri de emanatii, sau daca acest echilibru s-a rupt, atunci sa fim capabili sa-l reechilibram.

In fiecare zi a saptamanii, odata cu rasaritul soarelui, se poate calcula cu exactitatecand actioneaza fiecare TATVA asupra noastra.

In acel moment, cu ajutorul concentratiei, putem sa ne autovindecam, deoarece vibrația TATVICĂ nu mai actioneaza spontan, ci constient asupra organului respectiv.

Momentul in care rasare soarele il putem afla din Efemeride, din calendare, din ziare etc.

Trebuie sa stim cand anume coboara pe coloana vertebralafiecare TATVĂ și de acolo sa o trimitem cu ajutorul vointei și a gândului catre partea de corp dezechilibrată /bolnavă.

Cautam zilele, de pilda TATVA care actioneaza asupra vazului apare lunea, apoi stabilim minutele și utilizam emanatia TATVICA.

Trebuie sa stim care, cand și cate minute actioneaza, pentru ca adunandminutele sa obtinem 60 la numar. 
Exemplul nr.1

Daca, de pilda, cineva e epuizat, obosit sau distrus, cu ajutorul exercitiului de acest fel, isi poate reveni in -doar- cateva minute.


Obs:
În cazul acesta Echipamentele de Energie- și Forță Vitală cu Generatoarele de Energie Vitală Pranice integrate, vor fi setate pe o frecventă mai mare.


Arta Yoga constă in utilizarea inteligentă și conștientă a TATVEI de catre yoghin.
Respirația pe gura este interzisa, gura nu e creata pentru a se respira pe ea.

Vom aminti in continuare acele minute din zi cand TATVA are efect asupra organismului uman.

In minutele de emanatie ne putem autovindeca daca vom conduce -conștient!- TATVA de la splina, unde TATVA se cupleaza cu organismul, prin coloana vertebrala, catre organul bolnav sau partea de corp bolnava.
Acolo, ne inchipuim cum forțele -universale- TATVICE regenereaza celulele bolnave, cum aceste forte ajuta la restabilirea echilibrului electromagnetic al organului bolnav.

Dupa cateva exersari vom simti cum organele noastre se insanatosesc.
Pe zi ce trece ne vom simti din ce în ce mai bine, și tot mai bine.


Emanatia TATVICA
incepe odata cu rasaritul soarelui și tine pana la apusul său.
Momentul rasaritului și cel al apusului se pot afla din efemeridiane, calendare, ziare etc.

In total sunt 60 de minute de actiune.
Acest lucru se repeta din ora in ora.

Aceste exercitii le putem face continuu timp de 60 de minute, sau separat in minutele potrivite, cu conditia sa incepem și sa sfarsim exercitiile exact in minutele date.

Vindecarea cu ajutorul TATVELOR nu se refera doar la cele 5 organe de simt.

Din momentul rasaritului de soare trebuie sa calculam minutele respective.

Din 'Tabele' aflam pentru fiecare TATVA momentul cand coboara pe coloana vertebrala.
De la ultima vertebra, de jos -in gand- putem conduce TATVA catre partea de corp bolnava, in interiorul acestei parti.

Exercitiul nr. 2

Vindecarea celor 5 organe de simt a fost deja amintita in tabel.
Este foarte importanta stabilirea exacta a momentului in care incep minutele ce ne intereseaza, pentru inceperea exercitiilor.

Aceasta teorie cat și exercitiile prezentate sunt simple, usoare și foarte eficiente!


Obs.:
În cazul exercitiilor și a procesului de autovindecare Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitală se reglează pe frecventa cea mai joasă, iar Echipamentele Mentale pe unele dinte frecventele de 3.5Hz, respectiv 7.83 Hz, deasemenea Dispozitivelor Radionice propulsate cu Energia Vitală.


Notă:
Deoarece, existența Energiei Vitale & Forței Vitale, precum și teoria tatvică nu au fost încă științific demonstrate, întotdeauna cereți sfatul medicului Dvs. de familie înainte de a le aplica!


- ! -    

      ~ * ~

Inapoi la inceputul paginii...


  .    
  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
21.09.2023
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți pe pagina:
»  Home  /  DIOSOFIE | Filosofia Divină > Teoria Tatvică  »»
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!