ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Hoții de tehnologii | Hoți de texte | Hoți și escroci ~


Hoți de tehnologii
  |   Hoți de texte   |   Echipamente- și accesorii de Energie Vitală și Forță Vitală


  .    


Feriți-vă de impostori !

Atenție, se înșeală și se fură !
Au apărut hoții care au încearcat să fure de la noi, și poate -totodată- să vă înșele și pe Dvs.!!


»» Hoți internaționali  |  »» Hoți autohtoni


Escroci, și oameni fără scrupuli există -din păcate- peste tot în lume!


Au fost mai multe tentative -toate nereusite- de a fura inventia D-lui Welz (cea a Orgonitei, și a Generatoarelor de Energie- și Forta Vitala Universala) și munca lui de mai mult de jumatate de secol.
Eu personal, nu m-am ocupat prea mult cu aceasta tema, pt ca nu o consideram relevanta pt noi, și pt cei care se intereseaza -in general- despre aceasta tehnologie.


Dar, cand fenomenul a inceput sa ia proportii, si, cand a inceput ca sa apara și la noi in tara, cred ca este datoria mea ca sa reactionez și sa informez publicul larg despre aceaste tentative de furt, despre escrocherie și -cred ca este și cazul- ca sa și demascam persoanele respective.

 
Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), D-l Karl Welz, vorbește despre primul generator realizat în anul 1991, și prezintă și celelate generatoare -mai performante- care au urmat


Dar, inainte de a va prezenta- și de a demasca personajele autohtone, iata ce scrie chiar D-l  Karl Hans Welz pe paginile lui, postata inca in 2005(!), despre acei oameni care au incercat ca sa-i fure inventia, munca lui de o viata, și implicit materialele- și informatiile legate de acesta:


"Achizitionand de la un hot și -prin acesta, implicit- sprijinirea lui din punct de vedere financiar, este cu siguranta nu chiar cel mai înțelept lucru, ... de fapt, nu este înțelept ca oricine să se aștepte la cinste și integritate în afaceri din partea cuiva care minte și fura in vederea de a insela; adica de la un escroc sau hoț -numit-il cum vret- și cum doriti Dvs.!

... deoarece, este posibil să sfârșiti prin a-i fi urmatoarea victima !!


As fi ignorat in totalitate această situație, în cazul în care -venind de la acesti escroci (hoțomani)- nu s-ar fi pornit o campanie de defăimare și calomnie împotriva mea și impotriva inventiilor mele.

Sunt unii care vand acumulatori orgonice (atentie: acumulatori -si nu generatori!-) construite- și realizate cu mixtura de materiale speciale descoperita de mine in anul 1992; orgonite® , afirmand ca fiind generatoare(?) orgonice.
(Notă redactor:
As pune aici chiar o imagine ca sa vedeti despre ce 'obiecte' este vorba, dar nu vreau ca sa incalc vreo lege a copyright-ului, și nici sa-mi "pătez" astfel paginile web).

Mai mult, unii sustin ca acele obiecte (ei il numesc cu generozitate; dispozitive?) -rudimentare- pot contracara- și convertii DOR-ul (Deadly ORgone sau Deadly Orgone Radiation -orgon fatal, orgone mortal-, cum Wilhelm Reich la numit) inapoi in energie pozitiva și benefica, acest lucru, fiind -desigur- o minciuna brutala, pt ca asemenea lucru il poate face doar un GENERATOR Orgonic (inventat și construit prima data in istorie de catre mine in anul 1991), generator, care oscileaza și pulseaza, și este deci -in esenta- dinamic.

În ignoranta lor totala privind adevarul, tot ei pretind ca Reich ar fi gasit metoda- și tehnologia de a transforma- și converti DOR-ul care facea nu numai total inutilizabil, ci și periculos spre utilizare- și folosire acumulatorii sai orgonici.
De fapt, el nu a avut nici o vaga idee cum ar putea-o face, fapt consemnat chiar de el, dupa acele experimente- și experiente nefaste -numite- oranur (experimente cand testa influenta emisiei- și a radiatiei nucleare asupra acumulatorilor sai, ORgone Acumulator NUclear Radiation).
Ce mai, ce conteaza pt un hot, daca minte, (sau; nu spune adevarul), pt ca furtul și minciuna merg mana in mana...


Desigur, o astfel de ignoranță blatantă este inevitabilă pentru persoanele care
(1) nu au studiat nici tema și nici obiectul -ci numai au furat- și au credința, că -printr-un marketing adecvat și agresiv- ar putea gasi o nisa in care pot sa-si vinda obiectele (produsele??) rezultate din furt, și care
(2) sunt -asa numiti- 'distribuitori', dar al tehnologiei furate și copiate, care, desigur, -chiar daca au cunostinta- și stiu,- omit cu nerusinare ca sa spuna adevarul (din cele mai multe cazuri tot din motive de marketing și al comercializarii bunurilor furate, adică pt bani).

În consecință, din moment ce lucrurile au scăpat din mână, și de sub control, a trebuit sa iau o decizie pe care nu am planuit-o inițial.

Este poate un fenomen natural ca noile tehnologii -dupa un timp- sa fie furate, de obicei, de către persoane limitate care nu au inteligenta necesară de a crea ceva nou pe cont propriu.

Destul de des, tehnologia furata se vinde un pic mai ieftin, mai ales în cazul în care hoțul ("tâlharul tehnologic" :-)) nu intelege pe deplin funcționarea tehnologiei și -implicit- functionarea acestor dispozitive, ci -doar- pur și simplu, copiază ceea ce vede.


Notă redactor:
ceea ce se poate vedea și citi pe diferite alte pagini (în speță, în limba engleză, dar mai nou traduse și în limba română), nu sunt altceva decat minciuni scuntate și inseletorie josnica, cu niste falsuri nefunctionale, provocate de niste persoane (haideti sa le spunem pe nume; escroci sau hoți) care; sau
- habar nu au de functionarea Energiei Vitale și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni și destula cunoastere informationala și practică despre aceasta energie mistică subtilă -Energia Vitală & Forță Vitală Universală- (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- avand o totala lipsa de creativitate, pot doar sa incerce sa fure și să copieze anumite idei și inventii in loc sa construiasca ceva nou și -mai ales!- functionabil
Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tară care -fara sa verifice autenticitatea și veriditatea unor informatii- o preiau și o raspandesc fără sa se deranjeze sa o verifice.
Trist. Trist și dezamăgitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa și cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism și spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie și ne influenteaza -practic- tot timpul, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci și cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective și de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit și suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor cunoștințe și acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si și speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.
Știm despre ce vorbim, fiindcă am întâlnit asemenea oameni, și am vorbit cu ei.
Iar, redarea încrederii acestor oameni, în energiile mistice, în lumea spirituală și -în general- în ezoterie, este un proces lung și anevoios.


Mai ieftin -desigur- nu inseamna mai bine.
Oricine poate fura proiectul unui automobil hibrid, pune in interior un motor mai inferior și/sau lipii câteva cristale, inele și forme de piramida pe capota pentru a face sa arate "diferit...

De fapt, unul dintre hoti a fostlaînceput distribuitor ale echipamentelor- și dispozitivelor mele, când a început comercializarea propriul program Radionic (evident, furat- și alcatuit pe bazele proriului meu program radionic "RI 2100").
Din moment ce el nu mi-a platit niciodata comisionul stabilit anterior pentru dispozitivele care erau comandate prin el, (eu trimitand echipamentele direct cumparatorilor- și clientilor sai, avand incredere in el, ca pana la urma va vira- și va transfera partea mea a comenzii, ceea ce -desigur- nu s-a intamplat), a trebuit să întrerup acest tip de "distrubutie", și -prin urmare- respectivu' a decis să fure tehnologia.
Curând după aceea, persoana respectivă a început o campanie de calomnie și defăimare la adresa mea, susținând unele "expertize" într-un domeniu unde evident nu a ajuns mai departe decat de a fura ceea ce a vazut, fără a intelege functionarea- și nici macar caracteristicile esentiale care sunt indispensabile functionarii acestor echipamente și dispozitive.

Neavând nici idee-, nici creativitate și nici inteligenta necesara de a intelege ceea ce privește tehnologia in cauză, în încercările lor de comercializare a bunurilor, unii hoti nu au fost capabili nici să folosească macar propriile moduri de redactare a textelor, preluand -aproape- "mot-á-mot" textele, propozitiile și informatiile pe care le aveam pe paginile mele de web.

Unii, lipsiti total de creativitate (JG*) au folosit cu nerușinare chiar casetele/boxele și cutiile in care eu incorporam și integram Generatoarele mele de Energie Vitala Universala (Generatoarele Chi & Prana & Orgon), preluand chiar și design-ul meu, si, -fara rusine- au "preluat" (adica furat!) deasemenea desenele, imaginile și simbolurile pe care eu le proiectasem- și le redactasem (chiar daca ele se aflau deja sub protectia legii copyright-ului).
(Notă: la așa ceva s-a predat și un 'escroc autohton', avand ca și consecinta -prin implicarea și cu ajutorul politiei- pedepsirea persoanei și interzicerea comercializării pachetelor de simboluri furate -- vezi puțin mai jos).

În afară de va oferi un prilej bun de a râde de ei, o privire mai atentă la unele din site-urile web ai acestor escroci/hoți vă poate spune mai mult decat o mie de cuvinte, la fel și faptul că unii dintre ei merg atat de departe, incat sunt in stare sa recomande marfurile lor -bazate pe furt- și pentru "vindecare".

Unii dintre acesti hoti "geniali", au atât de multa "experientă" într-un domeniu pe care nu-l cunosc defel, incat nu sunt conștienți dintre diferența dintr-un acumulator orgone și un generator orgonic de energie- și forta vitala universala.

Imi aduc aminte de cineva care -dupa re-încărcarea unui acumulator auto, și testarea lui (verificand daca la bornele lui exista 12V) pretindea, sau chiar susținea, ca bateria "generează" energie electrică.
De exemplu, acesti hoti vând acumulatori primitivi de orgone ca și "generatoare de orgone" doar pentru simplul fapt că "simt" ceva energie acolo.

Etichetand un pandantiv cu un blob de orgonite și un cristal in interior ca fiind "generator de orgone", este ca și cand ați spune ca un condensator electric este un generator de electricitate.
Cu alte cuvinte, o astfel de zapaceala este extrem de fals, ignorant și de prost gust.

Orgonite®-ul este o marcă înregistrată de catre mine, inventata in anul 1992, pe care o grămadă de oameni il utilizeaza liber -evident, in scopuri personale și NU comerciale(!), deoarece inca din 1999 am oferit -gratis și benevol-, punand la dispozitia oamenilor aceste informatii, și facandu-le accesibile pt toata lumea -si mai ales pt cei interesati- pe paginile mele de internet).

Unii dintre acesti escroci care mi-au furat inventiile, au decis, în plus, ca sa-mi fure și materialele cu drepturi de autor: printre altele; pachetul de simboluri- și filtre magice"Alfabetul Dorintelor" (EV*, pt programele sale radionice și B*, pentru o perioadă scurtă de timp pt programul său "quantec", care în sine a fost precedat ani înainte de alcatuirea lui de multe programe similare din Statele Unite ale Americii și programul meu Radionic RI 2400), materialele cursurilor mele de Rhune și traducerea mea a cartii lui Faust (JT*). 

Straniu, unii dintre ei -la inceput- chiar au militat împotriva producerii dispozitivelor orgon, și au avertizat impotriva echipamentelor orgonice ani de zile, până când au hotărât să fure tehnologia pentru a le construi ei, pt a le vinde și comercializa.

Acest lucru este cu siguranță ceva la care e bine să se gândească cineva înainte de a face o comanda / achiziție de la acesti escroci; doar dacă nu sunteti bine pregatiti ca sa faceti afaceri cu hoți: pt ca poate nu doar ideile altora ar fi singurul lucru care acesti oameni sunt dispuși să fure pentru- și în scopul de a le transforma in bani (dolari)!

Caveat Emptor! - Lăsați Cumpărătorul să decidă!

Interesant este faptul ca, dupa ce am inventat generatorul de energie universala (generatorul orgonic -chi- de energie- și forta vitala universala) in anul 1991, iar dupa un am am inventat orgonite™/orgonita™, au trebuit cca. 7 ani ca primii hoti (cu copiile lor nefunctionale), cat și primele tentative de furt ale tehnologiei, sa apara.

Prima tentativa de furt fost in Germania, venind tot de la unul care poza in rolul de -fost- "distribuitor", urmat la un an de DC* in Statele Unite, respectiv -cam in acelasi timp- apareau acumulatorii orgonici titulati drept "generatori" al unui alt hot, JG*.
(Personal, îmi place putin de C*, deoarece l-am întâlnit în persoană cu cativa ani în urmă.
Nu reprezinta exact conceptul meu de abordare -din contra!, e destul de departe de abordarea mea-, dar pe langa asta -consider- ca nu este rău că sunt oameni ca el în jur.
Respectivul -pana la urma- oficial marturisea pe paginile sale ca a utilizat denumirea de orgonita/orgonite -dupa cca 6-7 ani dupa ce eu il inventasem și inregistrasem, deoarece "nu stia" ca era denumirea era data de mine, crezand ca denumirea ii apartinea lui W Reich).

* Notă redactor:
dinadins nu am dorit ca să îmi pătez paginile, scriindu-le numele.


DOR (Deadly ORgone / Deadly Orgone Radiation = Radiatie Orgone mortala, fatala) și Zonele de stres geopatice


Fiind confruntat cu DOR (la fel ca W Reich), am inventat și un Generator DOR, aproape imediat după inventareageneratorului de energie universala orgonica.
Diferenta majora, și avantajul unui astfel de Generator DOR este că acesta poate fi oprit imediat cu ușurință, contrar acumulatorului orgonic care conținea materiale radioactive in experimentul Oranur al lui Reich.
(Se stie, ca Reich, dupa experiment, a trebuit ca sa distruga acumulatorii sai poluati).

Efectul negativ al Generatorul DOR asupra ființelor umane a fost -aproape- imediat evidentă.
în câteva secunde, cei care erau destul de aproape de Generatorul DOR, au simtit dureri accentuate in ganglionii limfatici, s-au simtit foarte slabi -lipsiti de vointa, fără energie și nici un pic de vitalitate-, au avut greata (unii chiar au și varsat) și se simteau foarte nervosi și "iritati" -practic confruntandu-se cu un stres intern crescut-.

Insa această situație s-a schimbat imediat ori de câte ori un Generator de Energie- și Forta Vitala Orgonic (Generator Chi construit de mine), dinamic și pulsatoriu, a fost pus in acest camp negativ, malefic și periculos -langa Generatorul DOR, sau in apropierea lui- și pornit.
(Dispozitivul folosit era unul de tip mai vechi, Echipamentul de Energie- și Forta Vitala EPG 2000, care arata ca un amortizor, sau ca o toba de esapament, și avea puterea lui JU 99).


Contrar parerii -total eronate!- ale unor hoti care au incercat ca sa-mi fure inventia, orgonitul® (un material foarte eficient in acumularea de orgon -de energie și forta vitala chi-, pe care l-am inventat in anul 1992), singur nu are nici un efect în contracararea DOR-ului, din contra!

Aceste afirmatii stupide sunt mai mult un aspect de strategie de marketing ale unor oameni acăror unica calificare- și singură abilitate este numai de a fura idei și tehnologii.

Pentru a evita declarații jenante privind cine a inventat orgonite®, unii dintre hoții mers atat de departe, incat l-au creditat chiar pe Reich cu transformarea DOR-ului înapoi în orgone, in energie vitala universala pozitiva și benefica.
De fapt, Reich nu a avut nu cea mai vagă idee că un astfel de lucru se poate face- și se poate realiza practic, tot ceea ce el a știut să facă a fost ca sa "impământeze" DOR-ul negativ cu acele "Cloud Busters"-urile lui.

De fapt, în Generatorul DOR, orgonitul® este factorul major care contribuie la generarea in cantități masive de energii negative, malefice și ostile în Generatorul meu de DOR.
El acționează ca un acumulator orgonic cu cca. 20-25 straturi ale lui Reich, pe care el le-a utilizat în experimentele Oranur, dar -in acest caz- cu un efect mult, mult, mai mare și mai accentuat!

Bineinteles, ca intr-un Generator DOR, Orgonitul® este mult mai eficient și sunt necesare cantități mult mai mici pentru a genera DOR.


Pe de altă parte, orice acumulator de orgon (acumulator orgonic), indiferent dacă e o un acumulator -clasic- cu mai multe straturi sau unul mai nou, fiind un blob de organita® functioneaza bine in acumularea energiei orgonice, când sunt expuse la radiații masive negative, la poluari EMF și alte la alti factorii negativi de mediu, așa cum a fost demonstrata deja cu acumulatorul orgonic Reichian.
(Așa cum afi putut citi, Organita- și nu Orgonita™... :-))

Organita este un nume "creativ" utilizat de unul dintre escroci.
Din moment ce eu detin numele de marca Orgonite™ -raspandit- și cunoscut in intreaga lume-, unii hoti au alcatuit alte nume - încă similare-, de la "organite"si "arganite" pana la unele tipuri de "matrice/matrix", se vede ca, hotii care au furat tehnologia, au fost și aici foarte "inventivi" și "creativi"  :-))


Repet: un acumulator orgonic trebuie să fie expus la energiile poluante electro-magnetice, ca să devină un furnizor de DOR.
Insa, odata incarcat, foarte greu poate fi 'curatat', și in loc sa incarce pe cineva -care este in contact cu el- cu energii pozitive, il va incarca cu energie statica, negativa -malefica- și raufacatoare, cauzand probleme majore (mai ales daca este folosit un timp mai indelungat)!
Un acumulator orgonic necesită periodic o curățare totală pt a funcționa corespunzător.

Cu un Generator Orgonic® pulsatoriu asezat aproape de el (si langa acel acumulator orgonic poluat), DOR-ul care provenea de la Generatorul de DOR, a început ca să pulseze din nou: si-a pierdut caracteristicile sale rigide, negative și poluante, prin urmare, a fost transformat imediat in energie orgonica pozitiva și sănătoasa !!

Prin urmare, atmosfera din mediul înconjurător al Generatorului de Energie- și Forta Vitala Universala s-a schimbat radical din unul negativ-, depresiv-, revoltator-, iritant și nesanatos -malefic- și primejdios tuturor fiintelor-, in unul înălțător-, pozitiv-, sanatos- și benefic.


Reich a avut dreptate, evident, evaluand corect, când descria DOR-ul ca fiind o energie orgonica -care devenea- rigida, statica, surmenata, negativa, iritanta și malefica (atrag atentia asupra similaritatii energiilor "sha" folosite in feng-shui).

Acumulatori lui Reich, desigur, deveneau parte a problemei, decât -mai degrabă- parte a soluției.
A trebuit ca sa vina-, și sa apara inventia mea -cea a Generatorului Orgonic de Energie- și Forta Vitala®- pt a avea un mijloc eficient împotriva DOR-ului.

Un blob de orgonite™ într-un un pandantiv sau un alt dispozitiv static de orgon, chiar 'impodobite' cu cateva cristale, sunt -nimic mai mult- decât niste acumulatori orgonici, și NU generatoare (contrar afirmatiilor hotilor și escrocilor, care nu se limiteaza doar in a fura, ci -datorita și faptului ca nu stiu pre multe despre acesata tehnologie- nu se preteaza nici de la minciuni scruntate, doar ca sa-si comercializeze falsurile).

Am experimentat efecte similare pozitive atunci când Generatoare Orgonice de Energie- și Forta Vitala® de tipul JU 99 au fost puse în locuri care -in prealabil- au fost poluate grav de DOR și de energiile negative electro-magnetice, prezente în camere cu o mulțime de tuburi fluorescente, telefoane mobile, calculatoare și/sau monitoare (si inca multe alte dispozitive electrice de poluare cu energii EM).
Atmosferă a devenit aproape imediat -instantaneu- buna și agreabila.

Generatoarele noastre de Energie- și Forta Vitala, funcționează -de asemenea- foarte bine și eficient și atunci când sunt puse langa un acumulatororgonic Reichian "infectat", sau "murdar" (adica; poluat) sau langa o "grenada orgonica" (buna denumire, nu? Evident apartine unui alt hot "creativ"), curantindu-le energetic și -re-incarcand-ule cu energie vitala pozitiva și benefica."


* Nota redactor:
expres nu am scris numele acestor escroci tocmai pt ca -dupa parerea mea, nici atat- nu merita
 (pe paginile respective ale D-lui Welz, numele lor pot fi citite)


Pentru mai multe informații vezi și pagina: Karl Hans Welz; inventatorul Generatoarelor Orgonice »»  


Orgone Generator®, Chi Generator®, Prana Generator® Chi-Card® și Orgonite®
sunt mărci comerciale înregistrate- și deținute de catre Karl Hans Welz, inventatorul acestor dispozitive și a materialului descoperit de el și denumit; Orgonite®, care atrage și se acumulează -cel mai performant- Energia- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Mana, Od, Orgone/Orgon, Bio-Energie, etc., etc.).
Orice alta persoană, decât distribuitorii nostrii, care foloseste- și utilizează aceste mărci comerciale inregistrate, face acest lucru în flagranta încălcare a legilor in vigoare.

 
D-l Karl Welz prezintă -în linii mari- Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale dezvoltate de dânsul, încă din primii ani al anilor '90 din secolului trecut


Pana aici tine pagina D-lui Welz, pe care le-a "dedicat" escrocilor care incercau sa-l fura (sa-i fura inventia, munca și materialele legate de inventia Generatoarelor de Energie- și Forta Vitala Universala).

Trebuie ca sa admit, ca eu inteleg pornirea d-l Welz impotriva acelor persoane fără scrupule (care dupa parerea mea și asa este prea moderata), care -prin cai injuste, marsave și nelegitime- incearca sa-i fura inventia, care -sa nu uitam- a aparut dupa circa 30 de ani de munca asidua- și cercetari intense in domeniu.


Asa cum am amintit și la inceputul paginii, nu m-am ocupat prea mult cu acele pagini unde d-l Welz face public, descrie și denunta -demascand- acele persoane -fără scrupuli- care au incercat ca sa-i fure inventia, insa...


Insa, din anul trecut* (2010) acest fenomen a aparut și la noi in tara.

Dar, inainte de a va demasca hotii- și impostorii "autohtoni", as dori ca sa punctez cateva aspecte importante, și sa reamintesc cateva dintre realizarile D-lui Welz.


Iată:

  .    


Karl Hans Welz
, inventatorul

Generatoarelor Chi, Generatoarelor Pranice și a Generatoarelor Orgonice, și a
Echipamentelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã®, respectiv, a Orgonitei® și a Super-Orgonite.

Geniul lui Karl Hans Welz s-a manifestat în mai multe invenții și descoperiri:


Karl Hans WELZ Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) la inceputul anilor '90, inventeaza Generatorul de Energie Vitala Universala (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic), fiind primul -si inca singurul- in lume, capabil sa il construiasca perfect functionabil

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) descopera o matrice speciala de mixtura de materiale (fiind și la ora actuala, cel mai performant in acumularea Energiei- și Fortei Vitale) pe care il numeste "Orgonita" (Orgonit® / Orgonite®)

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) descopera, și pune pe baze stiintifice teoria Energiei Vitale, teoria 'Legăturilor Structurale' (cea a Hiper-Spatiului), care explica principiile de functionare- și de transfer (la orice distanta!) a Energiei- și Fortei Vitale

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) combina tehnologia frecventelor joase (echipamentele mentale), radionica (psionica / psihotronica), astrologia și feng shui cu Tehnologia Forței Vitale (și -implicit- cu Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală Universală cu Generatoarele Chi & Prana & Orgon integrate) rezultând noi tehnologii avansate și performante

:: Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) realizeaza un echipament special pt optimalizarea apei, pt revitalizarea- și reincarcarea cu Energie Vitală și Forță Vitală a apei potabile (Aqua Optimizer™)

Echipamente- și accesorii de Energie- și Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie) el reușeste primul în lume să contracareze DOR-ul negativ (energia orgonica negativa, statică, nesănătoasă și vătămătoare) și să îl -re-transforme în energie -vitală- dinamică, pozitivă, benefică și revitalizatoare (POR - Positive ORgone energy | energie orgonica pozitivă)


Mai multe informații despre Karl, despre munca-, cercetările și realizările lui
»»
Echipamente de Energie- și Forta Vitala

.

Inapoi la inceputul paginii...

  .    


Ei..., e ceva nu?
Acest om "a pus ceva pe masă", și a ajutat cu ceva omenirea în dezvoltarea ei!
Tot respectul meu față de dânsul, și acei oameni ca el.

Cei mai multi, dintre cei care incercau ca sa fure tehnologia d-lui Welz, pana la urma au recunoscut ca au luat informatii- și ca au construit aparatele lor inferioare, bazandu-se pe Generatoarele de Energie- și Forta Vitala Universala ale d-lui Welz, și ca au "imprumutat" denumirea de orgonite™, respectiv ca d-nul Welz a fost acela care a descoperit primul in istorie Generatoarele de Energie- și Forta Vitala.
Le-a trebuit -totusi- un pic de timp, și puteau face acest lucru, doar evoluand spiritual, parasind mocirla minciunii și a hotiei in care erau.


Doresc ca să va atrag atentia asupra unor similaritati interesante, amintite mai sus și de catre D-nul Karl Hans Welz.


Așa cum ați văzut, ceea ce se poate vedea și citi pe alte pagini, nu este altceva decat o inseletorie josnica, cu niste

falsuri nefuncționale,

încercată și provocată de niste persoane care; sau
- nu au habar de functionarea Energiei- și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni și destula cunoastere informationala despre aceasta Energie- și Forta Vitala Universala (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- (avand o totala lipsa de creativitate), pot doar sa incerce sa fure anumite idei și inventii in loc sa construiasca ceva nou și -mai ales!- functionabil

Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tara care -fara sa verifice autenticitatea și veriditatea unor informatii- o preiau și o raspandesc fără sa se deranjeze sa o verifice.

Trist.
Trist și dezamagitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa și cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism și spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie și ne influenteaza, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci și cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective și de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit și suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si și speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.


Acestea fiind spuse, haideți să

demascăm -împreună- "personajele" autohtone


Începem cu unele persoane, care "preiau" anumite texte (cateodata chiar mot-a-mot) de pe paginile noastre, fără ca in prealabil sa ne fi cerut aprobarea noastra in scris.

Au aparut in ultima vreme (incepand din 2008 / 2010) mai multe pagini in limba romana care -fara a cere acordul nostru in scris in prealabil- preiau -cu mici schimbari și "adaptari"- textele de pe paginile noastre și ale d-lui Welz, texte in limba romana traduse din limba engleza, și adaptate de catre noi inca -începând- din anul 1998. (!)

Cele mai multe texte de paginile mele, sunt traduceri ale paginilor d-lui Welz, ale distribuitorilor lui -autorizati- respectiv traduceri din limba engleza (parte din limba franceză și italiană, si limba maghiară) ale unor pagini similare.


Am auzit ca la sfarsitul anilor '90, respectiv inceputul anilor din acest mileniu III. -când inca internetul nu era chiar asa de raspandit la noi in tara-, ca cineva chiar "preda" și tinea "cursuri" -evident contra cost- cu informatiile pe care noi/eu le-am pus la dispozitie pt toata lumea gratis!!

Este mai grav și mai jenant, faptul ca textele mele sunt folosite pe paginile unora care -neavand nici cea mai vagă idee dintre diferenta dintre un acumulator și un generator- vând diferite "dispozitive orgonice" de mana a doua, și speța a treia, ca și "generatoare orgon" folosind texte de pe paginile mele, traduse -in marea majoritate a lor- de pe paginile d-lui Welz (desigur -fiind distribuitor autorizat- avand deja acordul lui prealabil), cum ar fi -mai ales- textele de pe paginile "Energie- și Forta Vitala", "Energii invizibile" și "Asemanarile și diferentele dintre Energia Vitala și Energia Electro-Magnetica".

Plagizarea poate fi usor descoperita, și -totodata- poate fi f usor și demonstrata- așa că respectivii ar face mai bine ca sa stearga acele informatii "preluate", sau sa aminteasca sursa de unde au "preluat" acele texte, și sa faca in link (referinta) către pagina respectiva.


Toti aceia, care vor sa preia texte și informatii despre Energia- și Forta Vitala Universala, despre teoriile aferente, respectiv despre Echipamentele de Energie- și Forta Vitala, sunt rugati, ca in scris, printr-un e-mail, sa ne ceara acordul prealabil, și dupa obtinerea acordului nostru și implantarea textului pe paginile proprii, -observabil și inteligibil- sa editeze un un link- și o trimitere catre pagina noastra respectiva de unde a obtinut textele respective.
Multumim.


Deasemenea, inca din 1998, am incercat ca sa traduc cat mai bine, mai simplu, dar eficient și pe înțelesul tuturor, și am alcătuit și niste cuvinte (noi?), însă acum deja bine cunoscute și implantate în constiinta celor care sunt in domeniu, și -deasemenea- in documentatia de specialitate, ca și de exemplu; Mind Machine: "echipament mental", structural links: "legături structurale", transfer couples: "cuplu de transfer"/"cuplu discuri de transfer" -chiar dacă câteodată forma lor nu este rotundă!-, "diagrama de transfer", well: "suprafata/placa de iradiere", stick-pad: "suprafata de aderenta", "suprafata de frecare", silver tubing output: "tun / teava de iesire / iradiere din argint", "programare trend-uri", "setari- și rate radionice" -si nu "frecvențe radionice" cum este -gresit!- folosit, "target": "țintă", "-persona- tinta", "proba martor", etc., etc.


Si-a facut nu demult prezenta pe piata autohtona un personaj, care comercializeaza echipamente "similare" furate- și incercate a fi copiate- de la D-l Welz, fiind -poate- "distribuitorul" unui hoti de tehnologii din strainatate (SUA).

Vorbind de acesta din urma, zicea D-nul Welz, că
"-fiind lipsit de orice creativitate- a copia ceea ce vede, nu inseamna și ceva fuctionabil, și daca cineva care se ocupa cu aceasta tehnologie, nu are nici o idee vaga (adica -practic- nu are habar!) dintre diferenta dintre un acumulator orgonic și un generator orgonic, dar foloseste aceste denumiri in scopuri de marketing pt a-si comercializa falsurile, atunci respectivul inseala oamenii deliberat, in scopurile lui personale (josnice)."


Folosind Orgonita™ furata de la D-nul Welz, și punand 1-, 2- sau chiar 3 cristale in mixtura, respectivul "dispozitiv" NU va deveni generator orgonic, ci va ramane tot un -simplu- acumulator orgonic -chit ca, va fi mult mai puternic decat cel construit de catre Wilhelm Reich.

Acest escroc american (jg), preluase chiar și cutiile, etichetele și butoanele folosite de D-nul Welz la aparatele- și echipamentele sale, dar -totusi- ca sa nu arate absolut identic, și sa arate un pic diferit- puse-se o antena telescopica (sic!) pe aparat, pt -cică- receptia- și transmisia energiei vitala.


Ne intrebăm;

1. daca cineva chiar stie sa construiasca echipamente -si chiar generatoare!- de energie- și forta vitala universale functionabile -si nu doar pt a le pune in vitrina-, și deasemenea

2. daca cineva care distribuie tehnologia furata și ar trebui sa aiba cunostintele adecvate, atunci...
de ce nu stie nimic despre functionarea ei-, respectiv despre acele legi -universale- care guverneaza și functionarea energie- și fortei vitale, adica despre teoria "legaturilor structurale" cu ajutorul caruia energia- și forta vitala poate fo directionata și transmisa, oriunde fără limitari de distanta, -practric- fără pierdere de energie (si fără accesorii inutile, cum ar fi o antena telescopica).


De ce?

Dati-ne voie sa va spunem noi:
pt ca -neavand nici cea mai vaga idee depre operarea energiei vitale, și habar n-avand de functionarea (respectiv principiul de finctionare a) acestuia- scopul lui este doar de a-si vinde falsurile- și copiile nefunctionabile, inseland -cu buna stiinta și deliberat- oamenii care cumpara de la el!


Revenind la 'persoana' autohtonă care încearcă să vîndă tehnologia furată de un alt hoț

fiind -poate- asa zisul "distribuitor" al lui ('cine se aseamana, se aduna', spune și proverbul...), incearca sa comercializeze- și incearca sa vinda -mai nou- și diferite materiale ale D-lui Welz aflate sub protectia copyright-ului (©), și ne referim aici la anumite filtre- și simboluri magice din pachetul Alfabetului Dorintei (Alphabet of Desire - AoD) și simbolurile -archetipale din pachetul ADM (Astro-Dinamic Manifestation - Manifestare Astro-Dinamica).


Daca cumva va "împiedicati" de paginile web respective, veti vedea ca acest personaj sinistru vinde exact acele imagini-, filtre și simboluri magice create-, editate- și realizate de catre D-nul Welz, incarcate- și saturate cu Energie- și Forță Vitală cu ajutorul Generatoarelor puternice de Energie- și Forta Vitala originale, descoperite și construite de catre dansul, și -pur și simplu- furate de catre acesta.

Ceea ce nu stie aceasta persoana, și -din pacate- nici acela care -eventual- poate le obtine și le cumpara de la acest hoț, este faptul ca toate aceste imagini- și simboluri sunt protejate -nu numai de legile in vigoare privind copyright-ul-, ci și prin setari radionice puternice interne, și ca ele -nefiind neachizitionate de la o sursa convenita- și agreata de catre inventator, d-nul Welz, nu vor functiona niciodata, și nu vor aduce beneficiul dorit!

Impotriva faptului, ca a fost deja contactat de reprezentatii legali (prieteni avocati) a d-lui Welz, și a fost interzis- și aruncat afara deja și de pe un server străin, dar și de pe un derver american (ei tin mult sa fie in concordanta cu legile internationale in vigoare), -fiind deci in cunostinta de cauza ca vinde materiale- și bunuri aflate sub legea copyright-ului, și ca ceea ce face este ilegal, si-a mutat domeniul pe un server romanesc și incearca sa-si continue activitatile subversile și ilegale.

Credem ca sunteti de acord cu noi, ca cine face acesemea lucruri nu este doar neglijent sau inconstient, ci este...
Dar, mai bine va lasam pe Dvs. ca sa trageti concluzia...


Aceasta persoana a preluat (chiar mot-á-mot)- textele noastre/mele referitoare la undele cerebrare-, și respectiv a frecventelor joase- și ultrajoase la care Echipamentele nostre de Energie- și Forta Vitala Universala (de tipul "Echipamente Mentale" pot fi setate, și -inchipuiti-va, ce coincidenta!- și acele falsuri comercializate de respectivul, sunt setate chiar pe acele frecvente.
Straniu, nu? Sau, ciudat?

Nu, acesti "oameni", nu se pretesc de la nimic, nici chiar sa fure- sau sa insele victimele lor -si, daca nu aveti grija, poate chiar si- pe Dvs.!
Noi intre timp am schimbat câteva frecvente, deci ne putem astepta ca și la respectivul/respectivii ca -in curand- sa fie schimbate??


Mai, nou, cineva -un beneficiar de-al nostru, o bună cunoștință- m-a atentionat, cum ca respectivul a preluat aproape mot á mot și textele aplicațiilor Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Universala -traduse din limba engleză de pe paginile d-lui Welz-.


Iata ce imi scria acum cateva saptamani d-na V. in legatura cu acest lucru:
"Acest nerusinat, acest g.... u... nu se preteaza ca sa fure bunurile altora, munca și energia depusa de cineva pt a face- și construi ceva.
Cred ca respectivul e atat de pr.... ...hmmmm, lipsit de orice creativitate -asa cum ai spus tu- și lipsit de orice inteligenta și cinste -cum as spune eu-, necunoscand limba engleza, ii este mult mai usor ca sa fure.

Nu-si da oare seama, ca oamenii nu-s atat de prosti cum crede respectivu, și isi dau seama ca textele respective nu-i apartin, mai mult daca unii cunosc limba engleza aceste texte pot fi citite pe paginile lui Karl.
Banuiesc ca nimeni nu se gandeste nici o clipa ca textele de pe paginile lui Karl au fost preluate de la el/respectivu' și traduse din limba romana in cea engleza... :-) adica, un inventator (un geniu) preia texte de la un "g u" (îmi place eticheta asta referitor la acest nenorocit) și le traduce din limba romana intr-o limba de circulatie mondiala - lb engleza.

In orice caz, sunt furioasa, fiindca ajutandu-te -poate, chiar doar cu cateva randuri- la redactarea acelor texte, asa simt ca m-a furat și pe mine...
Rusine sa-i fie!!!..............."

Cam atat am spicuit din scrisoarea/emailul -mult mai lung a- d-nei V, caruia ii multumesc, și pe care o și inteleg.
Din partea mea... "no comment!".


Impostorul acesta preia și foloseste termenul "discuri de transfer" fără sa cunoasca -nici pe putin- teoria "legăturilor structurale" (care intr-adevar faciliteaza transferul energetic dintr-un punct in altul, indiferent de distanta fizica dintre ele), și afirma -fara nerusinare- citez: ca "ele comunica fiindca sunt pe aceeasi 'frecventa' " -inchei citatul, și subliniez: "frecventa".
Pe care " frecventa" bă???
Sau nici nu are importanta, numai ca sa poata ca sa insele oamenii??

Tot pe paginile 'respectivului' aparura și niste aparate stranii, intitulate 'dispozitive radionice psionice și chiar psihotronice de protectie'.
Se vede din constructia aparatului ca nu are nici o legatura cu Dispozitive le Radionice.
O alta inselaciune de a insela și truca oameni de buna credinta?
  Ei, ce mai contează?!

Si, imaginati-va, și respectivu' are aparate tip 'DeLuxe' ca și d-l Welz. Ce coincidenta... :-)
Banuim ca multi vor crede ca ca Inventatorul -dl Welz- a "imprumutat" denumirea de la respectivul :-))

Tot acest personaj autohton -sinistru / sau "g u" cum l-a denumit d-na V-, a incercat ca sa-si largeasca paleta de bunuri furate, incercand sa fure, și un program radionic al D-lui Welz (proiectat in anul 2005), care este oferit spre vanzare.
Josnic!

Josnic și -desigur- inselator, pt ca -asa cum este inscris și in Programul Radionic in partea cu "Copyrigh" / "Copy Protection Notice", Programele Radionice (inclusiv toate simbolurile magice incluse) -care nu au fost obtinute prin cai legale- nu vor functiona!!


Acest lucru este un fapt documentat, avem experienta inca din anul 2001 cand cineva a incercat ca sa foloseasca un program radionic achizitionat de un prieten și apoi "imprumutat" de respectivul, care nu numai ca nu i-a functionat -ba, din contra!; i-a cauzat multe probleme, griji și neplaceri-, lucrurile indreptandu-se și revenind la normal cand -pana la urma- a achizitionat un program radionic propriu prin cai directe și legale. La cateva saptamani dupa achizitionare -dandu-i suportul pt programare- chiar respectivul mi-a povestit "pataniile"cu programul radionic "imprumutat".


In toate programele noastre radionice este afisat -vizibil- urmatorul anunt:

"WARNING! This program is protected by internal radionics settings (structural links) against any form of illegal use, use of unauthorized and/or bootlegged copy, or of any other program that contains ideas adapted from this program, whether purchased from an unauthorized dealer or received otherwise.
It is certainly a bad idea and very dangerous to misjudge the potentially grave consequences of such action!"


Traducere:
"Atentie! / Avertizare!
Acest program este protejat de setari radionice interne (legaturi structurale) impotriva oricaror utilizari ilegale, a copiilor frauduloase și neautorizate, și impotriva oricaror programe care contin idei preluate și adaptate de la acest program, chiar daca a fost cumparat de la un distribuitor neautorizat sau primit in alt mod.
Este cu siguranta o idee rea și periculoasa de a judeca gresit potentialele consecvente grave ale unei astfel de actiuni!"


Evident, bunurile sprirituale sunt protejate de lege.
Si, evident, fiind un program radionic, chiar programul in sine este protejat de setari radionice interne.

Chiar acest "om" sa nu stie, ca programele radionice -si inclusiv filtrele- și simbolurile radionice utilizate de program- concepute și dezvoltate de catre Inventator, bazate pe cunostinte astrologice și realizate special, de d-l Welz sunt protejate -nu numai prin lege- dar și prin setari interne radionice (asa cum apare și pe program), nefunctionand la persoanele care nu au intrat legal -prin careva distribuitor autorizat al D-lui Welz- in posesia lor??!

Pe cine vrea acest "om" ca sa insele?
Raspunsul este evident: pe toti aceia cine cumpara de la acesta.


P.S.
Proprietarul site-ului respectiv a fost obligat pe cai legale ca sa indeparteze de pe site imaginile "preluate" (a se citi: furate) dar numai dupa ce impotriva acestui hot s-a pornit cercetarea și a fost deschis un dosar penal de catre Inspectoratul de Politie.

Ne intrebam; nu era mai simplu și mai bine pt respectivul sa fi facut acest lucru cand a fost rugat -chiar de mai multe ori- respectuos de catre reprezentantii D-lui Welz, și personal de catre un avocat de succes din Statele Unite -prieten bun și devotat al d-lui Welz-?

NB.:
poate ar fi fost mai elegant, mai politicos și mai profesional din partea Inspectoratului daca ar fi raspuns in limba engleza, asa cum și sesizarea le-a fost trimisa din SUA de av. JS.Să trecem acum la un alt personaj autohton.


După ce a cumparat mai multe echipamente -chiar de mai multe tipuri-, și si-a dat seama cat de functionabile și performante sunt-, dupa cativa ani, a decis ca încerce sa construiasca el insusi asemenea dispozitive.

Respectivul se axasera -mai ales- pe vindecare, folosind tratamente și terapii alternative, combinate cu Echipamentele pe care le comandasera.
Cand si-a dat seama cat de utile erau, a hotarit ca sa nu mai comande in continuare de la d-nul Welz, ci sa incearca sa le faca el insusi.
Evident, a esuat, dar pt a induce in eroare lumea și de a-i insela, și pt a face rost de niste extra venit, pt aia..., ei... a fost numai bine...
Daunele -financiare, dar mai ales cele morale și spirituale!- sigur le va suporta respectivul !

* * *


Ceea ce lipseste de la acesti hoti care incearca sa vinda bunuri -si tehnologie- furata, -in afara , desigur, de cinste și onestitate!- este teoria-, munca sustinuta- și experientele vaste din spatele echipamentelor, care le fac functionabile și performante.

Nestiind- și neintelegand pe deplin principiul lor de de functionare (si aici as aminti și radionica și principiul ei de functionare), dar -impotriva acestui fapt- a vinde asa ceva, este nu numai trist și josnic, dar este și o inselatorie deliberata.


Sunt de acord cu D-l Welz, care spunea, ca, din pacate -si- din cauza acestor oameni, ezoteria și științele spirituale, nu mai este ceea ce ar trebui sa fie, pt ca vanzand un fals și ceva nefunctionabil -si poate chiar daunator- pt cei care doar acum incearca sa se apropie de ezoterie, dar -inca- ce nu au destule cunostinte și experiente necesare și adecvate in domeniu, inselandu-le deliberat, acele persoane nu vor mai avea incredere in spiritualitate și ezoterie- și in ceea ce ea ar trebui ca ele sa reprezinte.


In textul de mai sus, Dumneavoastra puteti linistit ca sa inlocuiti -la alegerea- și dorinta Dvs.- cuvintele "om", "persoana", "personaj" cu urmatoarele: "hot", "escroc", "impostor", "infractor", etc., etc.
Buna mea educatie ma impiedica ca sa sa spun ceea ce gandesc despre asemenea "persoane".


Totusi, suntem increzatori și optimisti ca, -din fericire- cat mai putine persoane vor putea fi inselate.
Cumparatorul e destept,nu poate fi inselat, va simtii ca ceva nu este in ordine și nu va cumpara un fals de la cineva, care -poate fi- mai ieftin, dar neperformant sau nefunctionabil, fiind rezultat din inselatorie-, hotie- și furt.

Ceea ce am observat -ca un aspect comun la cei care incearca sa comercializeze tehnologia furata și echipamentele copii nefunctionale-, este ca -in loc de tunul / teva de argint care este folosita la Dispozitivele- și Echipamentele de Energie- și Forta Vitala originale!-, folosesc teava din alt material (mai ieftin, desigur, de ex. cupru sau alama), sau la "aparatele lor" lipseste cu preponderenta, și nu au asa ceva.

Daca observati asa ceva, sa stiti ca sunt copii ieftine și falsuri nefunctionabile, și ca -pur și simplu- aruncati banii pe fereastra daca platiti pt asa ceva,si -mai ales ca provin din furt- ajutati (poate din nestire, fără voia Dvs.) un hot si/ sau escroc.


Caveat Emptor
; adică; „cumparatorul sa fie atent“, și sa decida in consecinta de cauza!


Si, aici mai la urma, am mai transmite acelora care "publica" pe internet
(si -cateodata invoit- incearca sa insele):
cine publica pe internet, poarta și o anumita raspundere fata de cele publicate.

Prima data, să incerce sa se puna la punct cu notiunile și informatiile pe care incearca sa le raspandeasca, sa nu scrie neadevaruri -din necunoastere, sau dinsimpla nepasare- fiindca candva vor raspunde pt ceea ce fac, ceea ce afirma și scriu, și vor trebui ca sa dea socoteala pt vorbele -si faptele- lor.
Mai multa atentie, mai mult profesionalism și mai multa cinste - cam asta ar trebui ca sa indrume pe toata lumea.

Sa speram ca -mai repede sau mai tarziu, dar- asa va fii!

Ah, și inca un lucru -important!- (de retinut celor care fără nici o pregatire, incearca sa fure tehnologie):
un acumulator NU este un  g e n e r a t o r !!


NB:
exista și "exceptii de la regula": d-l ERP -care construieste- și comercializeaza acumulatoare orgonice pasive- avea un domeniu, care era și un nume inregistrat de catre D-l Welz.

Dupa ce a fost contactat de D-l Welz, -schimband cateva emailuiri politicoase și chiar cordiale- și dupa ce i-a fost explicata situatia, d-l P (cum nu stia ca numele ii apartine deja d-lui Welz),-asa cum scria intr-un mail, "și pt respectul său față de Karl Welz"- a transferat dreptul de folosinta a numelui domeniului respectiv (lucru pt care îi mulțumim încă o dată).

Vedeti, se poate și așa; cinstit și omenește!


Foarte multi dintre Dvs. ne-au rugat și mai demult, de mai multe ori, ca să atenționăm lumea bineîntenționată.


Credem- și nădăjduim că noi ne-am facut datoria când am încercat ca să dezvaluim aceste informatii, sa dam un ajutor și un sprijin in a relata adevarul pentru a putea evita acele persoane- și acele site-uri fare vand falsuri nefunctionabile.

Nu sustinem ca doar echipamentele nostre sunt -exclusiv- cele mai bune și cele mai eficiente.
Dar considerăm a fi datoria noastra de a va informa despre faptul ca cineva incerca sa fure tehnologie de la noim și sa incerce sa insele și pacaleasca lumea cu falsirile lor nefunctionabile.

.


NNB:

Chi Generator, Prana Generator, Orgone Generator, Orgon Generator, Orgonite, Orgonit, Orgonita, SuperOrgonite, Super-Orgonite sunt marci inregistrate de catre d-l Karl Hans Welz (inventatorul lor).
Toate drepturile rezervate!
orgonite® - Reg. trademark 3,033,236
chi generator® - Reg. #2,950,719
orgone generator® - Reg. #2,950,720
prana generator® - Reg. #3,014,239
etc.,
Orice alta persoana, decat noi și distribuitorii nostrii autorizati, care foloseste aceste denumiri și mărci înregistrate -si nu numai in scopuri comerciale- face acest lucru prin încălcarea flagrantă a legii.

.


Nu va lasati pacaliti de unele "persoane"(?)/oameni impuri rau intentionate, care incearcasa vinda niste falsuri nefunctionabile sub denumirile de "generator orgonic", generator de energie universala", "dispozitiv radionic", etc., folosind energia orgonit (sic!), care nu au nimic de a face cu acestea, doar prin falsa denumire a lor data de acestea, incercand sa induca in eroare .

Tine de bunul simt, de onestitate și integritate, și este -desigur- decizia fiecaruia/oricaruia, daca are încredere în aceste persoane și falsurile cu care incearca sa insele și sa pacaleasca lumea bineintentionata sau denotă și respinge aceste lucruri.

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Hoții de texte

 

Nu numai tehnologia se încearcă -în mod diletant- să se fure, dar se fură și textele de la paginile noastre (de multe ori chiar și cu imaginile utilizate).
Avem o grămadă de link-uri adunate și pagini salvate, cu diferitele 'site'-uri și blog-uri "autentice" unde apar -de cele mai multe ori 'mot á mot', nu numai textele paginilor nostre, dar împreună cu pozele / imaginile aferente.

Furtul textelor poate fi ușor de dovedit:
textele respective sunt traduceri -în mare parte- din limba engleză de pe paginile d-lui Karl Welz, utilizate și folosite pt informațiile aferente Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală.


Împreună cu Karl, hoților le spunem chiar de aici:


În primul rând: rușine să le fie!
În al doilea rând, ar trebui ca să fie conștienți de faptul că nu e vorba doar de o mică "înșelătorie" ci este vorba de fraudă și de încălcare a legii copyright-ului.

Rugăm respectuos pe cei ce s-au prevalat la asemenea acte josnice, ca să binevoiască -cel puțin!- să indice corect, cu un link explicit, adresa paginii noastre web de unde au "preluat" textul (sau imaginea respectivă), așa cum prezentăm puțin mai jos.


Textele noastre cele mai 'populare' (ne referim aici la cele mai 'împrumutate' -a se citi: 'furate') sunt cele despre Energia Vitală și Forța Vitală (chi, prana, od, orgone, etc.):


ENERGIA VITALĂ = Forța Vieții, Energia și Puterea Universului
https://www.energievitala.ro/ENERGIA-VITALA---Forta-Vietii--Energia-si-Puterea-Universului și / sau
https://energievitala.ro/Energia-Vitala---Forta-Vietii--Chi---Qi--Ki--Prana--Mana--Fluid-magnetic--Od--Elan-Vital--Orgon---Orgone---

Energia Vitală & Forța Vitală | ENERGII subtile invizibile
https://www.energievitala.ro/ENERGIA-VITALA---Forta-Vietii--Energia--Forta-si-Puterea-Universului-Energia-Vitala---Forta-Vitala---ENERGII-subtile-invizibile și / sau
https://energievitala.ro/Energia-Vitala---Forta-Vietii--Chi---Qi--Ki--Prana--Mana--Fluid-magnetic--Od--Elan-Vital--Orgon---Orgone---#energievitala

Energia Vitală = Forța Vieții (Chi / Qi, Ki, Prana, Mana, Fluid magnetic, Od, Elan Vital, Orgon / Orgone, Bio-Energie) ~
https://www.energievitala.ro/Energia-Vitala---Forta-Vietii--Chi---Qi--Ki--Prana--Mana--Fluid-magnetic--Od--Elan-Vital--Orgon---Orgone--Bio-Energie---

Scurt ISTORIC despre Energia Vitală
https://energievitala.ro/ENERGIA-VITALA---Forta-Vietii--Energia--Forta-si-Puterea-Universului-Scurt-ISTORIC-despre-Energia-Vitala
și / sau

Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~
https://www.energievitala.ro/Scurt-istoric-a-Energiei-Vitale---Fortei-Vitale-Universale--

Proprietăți și caracteristici principale ale Energie Vitale și Forței Vitale (chi, prana, fluid magnetic, od, orgon / orgone, bio-energie, etc.)
https://www.energievitala.ro/Caracteristicile-si-proprietatile-Energiei-Vitale---Fortei-Vitale-Universale--

Diferite NUME date ENERGIEI VITALE & Forței Vitale Universale de-alungul istoriei
https://www.energievitala.ro/Diferite-nume-date-Energiei-Vitale---Fortei-Vitale-Universale-de-alungul-istoriei--

Despre Chakre și despre aura (câmpul energetic uman)
https://www.energievitala.ro/Chakre---Aura---Kundalini---Chakre--centrele-energetice-subtile-ale-omului---Aura--campul-energetic-uman--

Gândul și procesul de manifestare conștientă
https://energievitala.ro/Gandul-si-procesul-de-manifestare---Manifestare-constienta---Crearea-constienta-a-realitatii--

 
dar,
tot așa de 'simpatice' pt unii sunt și textele noastre despre Franz Anton Mesmer, Dr. Wilhelm Reich, Franz Bardon, etc., etc.


Franz Anton MESMER și 'fluidul magnetic'
https://www.energievitala.ro/ENERGIA-VITALA---Forta-Vietii--Energia--Forta-si-Puterea-Universului-Scurt-ISTORIC-despre-Energia-Vitala-Franz-Anton-MESMER-si--fluidul-magnetic-
și / sau
Franz Anton Mesmer: Fluid magnetic (magnetism animal) | Primii acumulatori de EnergieVitală & Forță Vitală ~
https://www.energievitala.ro/Franz-Anton-Mesmer--Fluid-magnetic--magnetism-animal----Primii-acumulatori-de-EnergieVitala---Forta-Vitala--

Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Orgone | Energia Orgonică și Acumulatori Orgonici | PORE și DOR (energia orgonică pozitivă și cea negativă -destructivă-) ~
https://www.energievitala.ro/Dr--Wilhelm-Reich--Orgon---Orgone---Energia-Orgonica-si-Acumulatori-Orgonici---PORE-si-DOR--energia-orgonica-pozitiva-si-cea-negativa--destructiva----

Franz Bardon (Frabato): Energie Vitală și Biomagnetism ~
https://www.energievitala.ro/Franz-Bardon--Frabato---Energie-Vitala-si-Biomagnetism--


însă, mai nou, sunt câtiva care "îndrăgesc" și textele nostre de pe paginile despre Diosofie (Filosofie Divină):
https://www.energievitala.ro/DIOSOFIE---Filosofia-Divina--pt-o-cunoastere-adevarata-si-pt-ascensiunea-Dvs--spirituala--

etc., etc. (amintind aici doar cele mai des copiate).


Deasemenea, toți aceia care folosesc- și abuzează de următoarele cuvinte, o fac încălcând flagrant legea copyright-ului și al a trademark-ului.


Încă o dată; hoților și celor lipsiți de moralitate, le trimitem mesajul:
 "Să vă fie rușine!"

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Motto | Marketing
 
Fără Energie Vitală și Forță Vitală nu există viață. Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală chiar asta îți oferă: energie pt o viață mai bună și mai prosperă.

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Dacă nu știi în care port vrei să ajungi, nici un vânt nu îți este prielnic."
Lucius Annaeus Seneca

  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Bunurile sunt deja importate din SUA în UE (Uniunea Europeană), taxele vamale și TVA-ul aferent plătite, deci nu sunt costuri suplimentare!
Prețurile nu conțin costul de transport din Depozitul Central UE către beneficiar.
Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!) la un curs de schimb mai mult decât avantajos !
Prețurile se pot schimba fără anunț prealabil!

AO 1100

AO  +  Echipament Mental
AO 1100
229 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!
În curs de sistare !

AO 2000

AO  +  Echipament Mental
AO 2000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

JU 99 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental
JU 99 CE
269 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]
Comandă minimă: 2 buc.!

JU 1000 CE (Chi Energizer)

Echipament Mental & Mind Trainer
JU 1000 CE
529 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON  + cost transport
[ Adaptor inclus ]

LPOG 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
lpog2400dl
1039 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

LPOG 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
LPOG 2400 HD
1679 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PCHD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd
1439 USD  1369 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

PCHD + Program Radionic de Manifestare

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pchd + mp
1538 USD  1469 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)

Sport Performer 2300 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
UNIC! Doar la noi!
Performer 2300 | Echipament de Energie- și Forta Vitala
2799 USD  2639 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

Performer 2400 HD  /  Sport Performer 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
Performer 2400 HD
3129 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 [ cost transport și adaptor inclus ]
Asistență și suport adițional gratuit !

PFC 2001 DL

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2003

UNIC! Doar la noi!
Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
pfc2000
1439 USD  1399 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2000 DL

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2000
1429 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit!

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer + Dispozitiv Radionic de Putere + AO
PFC 2400 HD
1939 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 1000

Dispozitiv Radionic de Putere
RAD 1000
499 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON   + cost transport
[ Adaptor inclus ]

RAD 2000

Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
RAD 2000
1199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 2400 HD

Dispozitiv Radionic de Putere + Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer   +  AO
rad2400hd
2299 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !


RAD 5S

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
UNIC! Doar la noi!
rad5s
$4399  3999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

RAD 5 / ATG 5

Dispozitiv Radionic de Putere Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
rad5 / atg 5
4999 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
 (cost transport și adaptor inclus)
Asistență și suport adițional gratuit !

ATG 12 / ATGS 12000

Sistem generator de Trend-uri Astrologice  |  Dispozitiv Radionic de Putere pt Super Manifestare  +  Echipament Mental & Mind Trainer  +  AO
atg12 / atgs 12000
Manufacturare sistată !
Comandați în schimb 3 buc. RAD 5 / ATG 5 !
.


În prezent; 18 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 100 USD: 16 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Comenzi -în țară- până la 101-300 USD: 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 301 USD până la 600 USD: 29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

punct Comenzi -în țară- de la 601 USD până la 1000 USD: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


punct Pentru comenzi în țară peste 1000 USD - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.


TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
59 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
.


RAOPTC

Cuplu de Transfer Aqua Optimizer
RAOPTC
99 USD   + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBT 2400 Power Booster

Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
159 USD  + cost transport
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


PBTBH Potency Power Booster

Intensificator special de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
pbtbh
Manufacturare sistată !

Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu

.
 Accesorii 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); pentru alimentarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
(Costul de transport nu este inclus în preț)

Adaptor 300 mA
15 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 500 mA
Preț: 20 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Adaptor 1000 mA / 1A
25 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

. .


Program Radionic de Manifestare -TipTop/Clasic-

Astro  |  Feng Shui Dinamic  |  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Recomandat de noi!
manifestation program - marketing success
199 USD 169 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu pachetul de filtre și simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor' SAU 'Astro / Manifestare Astro Dinamică' SAU 'Feng Shui Dinamic' SAU 'Rune' SAU 'Fitness (Controlul greutății / slăbire)'
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
.


Program Radionic de Manifestare -Full-

manifestation program - marketing success
399 USD 299 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice- ale 'Alfabetului Dorințelor'.
Se pot comanda -desigur- adițional -și ulterior- și alte' Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-' la alegere (!)
.


Program Radionic de Manifestare -Total-

manifestation program - marketing success
459 USD 369 USD (!)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu toate pachetele de filtre și simboluri -magice-, background-uri și frecvențe specifice speciale incluse!
Bonus: acum, jumătate de oră de suport tehnic și ezoteric.
  .    


Programe Radionice de Manifestare

Acum, cu -10% discount !
manifestation program
Abrevieri: PRM: Program Radionic de Manifestare | PS: Pachet simbol | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dynamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbalah & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Contact...
  .    
Sursă + modulator de Energie Vitală pt diferite 'Trend'-uri!
Oportunitate unică excelentă (doar acum) !
Chi-Card  +  program manifestare
hellblau | Chi Card Card Chi de Vitalitate #12 personalizat (activ și 12 luni, tip HD)  +  Program Radionic de MANIFESTARE (TipTop/Clasic) rulat pe PC-uri (incluzând pachetul de simboluri -magice- 'Alfabetul Dorințelor'):
 $468   $369 (!) USD ($), sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Clic pe imaginea PayPal- pt a comanda!

.
.


Program Radionic de Manifestare Ultimate Lite (PC & MAC)

Manifestation Ultimate Lite
126,99  99 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 3 poziții de setare și cu primele 10 simboluri (Gain Favors, Friendship, Charisma, Excellent Teamwork, Self Trust, Find a Good Job, Helps with Completion, Balance & Harmony, Stress Relief, Energy) incluse din pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire): Alfabetul Dorințelor.
Suportul tehnic NU este inclus în preț! Contactați-ne înainte de a comanda!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Manifestation Ultimate Pro
369 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu 44 de poziții de setare și cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a comanda!
  .    


Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE'
pt PC și MAC

Acum, cu -10% discount !
Ultimate LITE
Abrevieri: PRMUL: Program Radionic de Manifestare 'Ultimate LITE' | PS: Pachet simbol | F10: First 10 (Primele 10 simboluri) | AoD: Alphabet of Desire (Alfabetul dorințelor) | AoS: Alphabet of Success (Alfabetul succesului) | F&WL: Fitness & Weight Loss (Fitnes și slăbire / Controlul greutății) | Chakre: cele 7 centre energetice | FSD: Feng Shui Dinamic | Astro: Astrologie | ADM: Astro-Dznamic Manifestation (Manifestare Astro-Dinamică) | Rune: cele 18 rune sacre | Tarot: Cupe / Pentacule / Săbii / Baghete / Arcane majore (poziție normală și inversă) | K&HT: Kabbala & Hebrew Talismans (Kabala / Talismane Ebraice) | KoS (CS): Key of Solomon (Claviculae Salamonis - Cheile lui Solomon) | Lem (Lemegeton): the Lesser Keys of King Solomon (Cheile mici ale Regelui Solomon) | Abr (Abramelin): The Sacred Magic of Abramelin the Mage (Magia sacră a lui Abramelin, magul) | GV: Grimorium Verum | Dr.F (Dr. Faustus): The Black Raven / The Threefold Coercion of Hell (Corbul negru / Tripla constrângere a iadului) | I-Tarot: Infernal Tarot (Tarotul diabolic) | SageOTP: Sage Of The Pyramids (Înțeleptul Piramidelor) | Woodoo: Simboluri Woodoo | ST: Shinto Talismans (Talismane Shinto)  ...plus alte câteva simboluri adiționale în plus, ca și cadou din partea noastră :-))
Alegeți/selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!
Desigur, dacă doriți, puteți selecta mai multe variante!

Puteți solicita o reducere -cu un preț special- pentru ORICARE dintre pachetele de simboluri disponibile, frecvențe speciale specifice și Carduri Chi de Vitalitate sau pentru oricare dintre combinațiile acestora!
Upgrade de la Ultimate LITE la Ultimate PRO cu -7.5% discount !
$369-99=270-7.5%=$250 USD, sau echivalentul în € (Euro) sau RON
Contact...
. .


Program Radionic Super-ManifestareX™

Program Radionic Super-Manifestare
499 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus! Contactați-ne înainte de a-l comanda!
. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.


Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
79 USD / pachet  |  89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Ambele pachete: 168   139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
~


:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Aqua Optimizer: Legaturi Structurale  Accesorii
ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

  Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -downloadabile-

Pot fi folosite ca și 'modulatori' (virtuali) ai Energiei- și Forței Vitale Universale (Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.) și pentru modularea cu un Trend specific anume a Energiei Vitale & Forței Vitale

Informațiile referitoare la descărcare / downloadare vor fi trimise în max. 48 de ore după efectuarea achiziției într-un email separat!
Prețuri sunt exprimate in USD ($ Dolari americani), dar comenzile pot fi achitate -desigur- în € (Euro) sau RON (folosind rata de schimb avantajoasă PayPal!)


Simboluri Noul Pachet de simboluri
'Alfabetul Dorințelor'

simboluri magice
79 USD / pachet (48 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul Clasic
'Alfabetul Dorințelor'

1AOD AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice 1aod1.AOD :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Sigilii-, filtre-, card-urim simboluri și grimoir-uri magice
69 USD / pachet (30 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice Pachete de simboluri din pachetul 'Alfabetul Dorințelor' -
Noile pachete și/sau cele Classice


Simboluri 'Eliminare stress / Energizare'
simboluri Sigilii-, simboluri magice
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul de Filtre- și Simboluri 'Sex'
Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice simboluri și grimoir-uri magice ©Lilith
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Învățare rapidă & creșterea inteligenței'
Invatare rapida Invatare rapida
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Afaceri / Bani '
Afaceri | Business & Money Business & Money
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Legal'
Pachetul 'Legal' Pachetul "Legal"
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Deprinderi-, comportamente- și abilități'
Sigilii-, filtre- si simboluri magice Sigilii
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Noroc'
Pt a induce și favoriza norocul Dvs. in viata / (GamblingPack)
simbol simboluri
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
Accesorii Clasic: 29 USD / pachet (24 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Pachetul 'Energie & Vitalitate'
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Protecție'
Protecție impotriva atacurilor energetice psihice sau magice
Protectie
Accesorii Nou: 39 USD / pachet (20 buc.)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

simboluri magice 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 8 pachete clasice
Alfabetul Dorințelor (30), Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare.
312 €  239 USD

Accesorii 'Alfabetul Dorințelor' (AoD - Alphabet of Desire) - toate cele 9 pachete noi
Alfabetul Dorințelor, Afaceri & Bani, Jocuri de noroc, Aptitudini, Sex, Învățare & Inteligență, Pachetul 'Legal', Eliminare stres / Energizare, Protecție energetică.
391 €  299 USD

Simboluri Pachet de simboluri și icoane

'Alfabetul Succesului'
(56)
Alfabetul Succesului
Accesorii 89 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Creativitate' (11)
Pachetul de simboluri și icoane pt 'Creativitate'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri 'Controlul greutății / Slăbire | Fitness' (28)
Icoane 'Controlul greutatii / Fitness'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Feng Shui'
Chi Feng Shui Dinamic
Pachetul 'Feng Shui'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Chakre'
simboluri magice :: 7chakre
Accesorii 14 USD  9 USD / pachet
sau, echivalentul în RON

Simboluri Pachetul 'I-Ching'
(I-Ching)
I-Ching
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Tarot'
(în poziție normală și inversă)
[ potir, sabie, baghetă/baston ]

rune-talisman ::
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Rune / Rhune'
rune-talisman
Accesorii39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astrologic ADM'
Manifestare Astro-Dinamică
Pachetul 'Astrologic'
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Astro-Set'
Pachetul AstroSet
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul 'Semne zodiacale'
(Zodiace)
Semne zodiacale
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Simboluri Pachetul Astrologic 'Planete'
Pachetul 'Planete'
Accesorii 19 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Simboluri Pachetul 'Spiritele Cristalelor'
quartz
Accesorii 29 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Pachete de filtre-, sigilii-, simboluri- și grimoire-uri magice


Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Magia Sacră a lui Abramelin
Abramelin
Accesorii 10 USD / pachet / capitol (20 de pachete)
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis
Accesorii 39 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Grimoir-ul Dr-ului Faustus
Grimoirul Dr. Faustus
Accesorii 69 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Kabhala / Kabbala
Kabhala / Kabbala
Accesorii 19 USD/ pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Talismane Shinto
Talismane Shinto
Accesorii 79 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Pachete de simboluri magice :: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Vudu / Woodoo
Vudu / Woodoo
Accesorii 9 USD / pachet
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiArhangeli, Demoni, Spirite planetare
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiLemegeton
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiGrimorium Verum
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDeviltraps
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTarot Infernal
69 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiZei germanici
29 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiSimboluri gnostice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiDestructive Urbain
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiÎnțeleptul piramidelor
39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

AccesoriiTalismane ebraice
9 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

Disponibil ca și download-uri zippate (în format .mp3 SAU .waw). Informațiile despre download vor fi trimise într-un email separat în max 48 de ore după achiziționare.

. .


Mental / Mind

Frecvențe
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Dragoste / Love Magic

Special Frequency CD's | Chi energy CD
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .


Fitness / Aerobic
Controlul greutății

Special Frequencies | freq
 19 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
. .

Frecvențe specifice speciale

Recomandat pentru a fi utilizat împreună cu ORICARE Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală Universală sau cu unul dintre Programele Radionice de Manifestare (Programul Clasic de Manifestare și Programul Radionic de Super Manifestare X în format .wav sau Manifestation Ultimate în format .mp3).
Toate cele 3: Mental + Love + Fitness
57  49 USD
  sau echivalentul în RON


Alte sunete și frecvențe specifice speciale

Descărcare digitală!
Informațiile despre descărcare (download) vor fi trimise într-un email separat, după cumpărare, în maxim 48 de ore!


energie vitală Chakre / Chakra Sounds: 59 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(BaseChakraMuladhara, BrowChakraAjna, chakra_balance, ChakraBalancing, CrownChakra, CrownChakraSahasrara, DiaphragmChakra, Hara, HaraCenter, HeartChakra, HeartChakraAnahata, Kundalini, MidChakra, NavelChakra, PolarityChakra, PsychicCenterChakra, RootChakra, SacralChakraSvadhisthana, SolarPlexus, TantraYoga, ThirdEyeChakra, ThroatChakra, ThroatChakraVisuddha, ThymusChakra, TranspersonalChakra)

energie vitală Interacțiuni / Interaction: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(ConflictResolution, EffectiveSpeech, Seduction, Sex586, SexualityEnhanced)

energie vitală Mental / Mind: 79 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(AcceleratedLearning, AgainstAngerIrritability, AlertFocusing, AntiJetLag, AntiMindControl, AstralProjection, AstralProjection2, AudioVisualStimulation, BrainHemispheresCoordination.mp3 Centering, Clairvoyance, ConcentrationOnTasks, ControlOfRightDirection, CosmicConsciousness, Creativity, Creativity2, DecisionMaking, DeeperSleep, FullAlertness, GamblingESP, ImposeSubconsciousCommands, ImproveMemory, ImproveReadingAndSpelling, ImproveStressTolerance, InformationProcessing, InnerAwareness, InnerGuidance, Intelligence, Intuition, Learning, LongTermMemoryStimulation, LoveOfLife, LucidDreamsMeditation, Meditation, MentalAsltralProjection, MentalClarity, MentalStability, OverallView, ProblemSolving, ReduceAnger, ReduceFear, RelaxedAlertness, SolveDifficultProblems, ThirdEyeOpening, TotalKnowing, Transcendence)

energie vitală Minerale / Minerals: 29 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Calcium, Chromium, Copper, CrystalResonator, Iodine, Iron, Manganese, Phosphorus, Potassium, Selenium, WaterResonance, Zinc)

energie vitală Bani / Money: 9 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Money1, Money2, Money3, Money4)

energie vitală Psihic / Psychic: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(Psychic1, Psychic2)

energie vitală Rune / Runes: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON / octave
12 Octave: (01FA, 02UR, 03THORN, 04OS, 05RIT, 06KA, 07HAGAL, 08NOD, 09IS, 10AR, 11SIG, 13BAR, 14LAF, 15MAN, 16YR, 17EH, 18GIBOR)

Rune: Toate cele 12 octave   228 199 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

energie vitală Tonuri runice / Rune tones: 7 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(rune_tone_1, rune_tone_2)

energie vitală Sporturi / Sports: 39 sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(GeneralPurpose, AgainstFatigue, AgainstMuscleSpasms, AggressionConfidence, ArmsAndShoulders, Back, IncreasedReactionTime, IntelligenceEnhancement, MindBodyUnity, OrganMuscleResonance, OverallBalance, Precision, Recovery, Rejuvenation, RELA, RelaxedAlert, RelaxedStates, SchumannResonance, SoundSleep, StaminaEndurance, StrengthOfArms, StressReduction, SubconsciousCommands, UnityRegeneration, UniversalWellBeing, Vitality, VITALITY_1, VitalityBalance)

energie vitală Controlul greutății - slăbire / Weight Loss: 19 USD sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
(accelerated_learning, against_mindcontrol, attitude_behavior_change, balance, balancing_well_being, cell_regeneration, creativity_planning, endorphin_imp, endorphin_sin, energy_activity, energy_alertness_vigor, energy_overcome_fatigue, fitness_training, mood_elevator, physical_vigor, problem_solving, self_confidence, stress_reduction)

.

Chi Card-uri de Vitalitate, personalizate

Flux continuu de Energie pt vitalitatea, protecția energetică și pt succesul Dvs.!


  .    
~
. ~
Accesoriu special de Energie Vitală Universală:
Energie și vitalitate atât pt Dvs., pt familia și prietenii Dvs., cât și pt toți cei dragi!

new
Card Chi
de Vitalitate personalizat go

Flux continuu de Forță- și Energie Vitală în buzunarul sau portofelul Dvs., -iar acum- și pe calculatorul și/sau telefonul Dvs. mobil!
Sursa cea mai ieftină, și cea mai ușoară și mai la îndemână modalitate de a vă aproviziona -în continuu și neîncetat- cu Energie Vitală și Forță a Vieții (chi / qi, prana, energie orgonică) pură și benefică.
Chi-Card
Validitate: 3, 6, 9, 12, 24, 36 luni | Putere: ST, DL, HD. Mai multe informații...
Acum -pentru o perioadă limitată de timp, doar în această lună- cu -10% Discount!
Taxă activare (azi) = 0 $ / € / £ !
Card-ul Chi de Vitalitate personalizată va fi setată, activată și trimisă în max. 24-48 de ore după achiziționare în email.
Prima dată; selectați, apoi dați clic/apăsați imaginea PayPal de mai jos!


.

Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate (Card personalizat de energizare și vitalizare)


::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card de Vitalitate -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 6,99 USD, acum doar 6 USD  0 USD
doar in aceasta lună!

Alegeți Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #150
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 150 zile / 5 luni + două simboluri (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
Puteri diferite! Alegeți!
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 39 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 59 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 79 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 USD *
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 12 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 2 USD / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 8 USD, 10 simboluri: 16 USD, 20 simboluri: 34 USD
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită
» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  ~.~    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 21.05.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!