ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Câteva cuvinte despre mine...

  .    
.

 
ins-php  Iată, ce scrie despre mine D-l Welz în 2009 - 2010, respectiv -actualizat- în 2015, pe paginile sale...


Vezi traducerea în limba română, puțin mai jos...  »»Bio Energy Corporation

European Headquarters for distribution,shipping, coordination and -customer- support -
Mr. Alex Sandor, CEO -


Dipl. Eng. Alex Sandor joined the company more than 15 years ago.

Besides his support in setting up the distribution in Europe, Sandor and I performed many experiments, especially those that have been performed to gain evidence of specific applications of life energy and its action at a distance, including experiments involving signal transmission machine-to-machine, Atlanta, USA, to Budapest, Hungary, without the need of human interface of amplificationof signals, which made use of specific characteristic of life energy.
Mr. Sandor also helped us time and again with his scientific expertise when newdevices were developed, including stabilization of some of the electronic parts.

Naturally, when we established our European headquarters, Mr. Sandor was partner and CEO in this new company, Bio Energy Corporation, and he is running the distribution in the EU (European Union & for all Europe).

Presently, Mr. Sandor is teaching my courses, and he is involved in experimentation and scientific development of life energy technologies.
Whenever I am in Europe, he is organizing meetings with- and seminars for persons who are benefiting from life energy technology or who are intending to do so.

Of recent, Alex (Mr. Sandor) is also involved in distribution on a world wide level, as a partner of HSCTI / BEC in general, besides running the EU headquarters.


Karl Hans Welz
,
Inventor of Orgonite™ and and Chi Generator® & Orgone Generator® & Prana Generator®
Atlanta (GA),  December, 2009 - January, 2010  & 2015

 


Bio Energy Corporation

Sediul European pentru distribuție, coordinare și suport tehnic
Director: D-l Alex Sandor


D-l ing. Alex Șandor s-a alăturat companiei de mai mult de 15 ani.

Pe lângă sprijinul și suportul său acordat în stabilirea și organizarea distribuției în Europa (în toată Europa), Sandor și eu am efectuat multe experimente împreună, în special cele care au fost efectuate pentru a obține dovezi ale aplicațiilor specifice ale energiei vitale și ale acțiunii sale la distanță -la orice distanță!-, și în special acelea, în care obțineam nu numai dovada, ci și evidența unor acțiuni specifice a energiei vitale și forței vitale acționând la distanță, incluzând experimentele de transmisii de semnale de la echipament la echipament, din Atlanta, Statele Unite ale Americii, în Cluj-Napoca, România, sau mai apoi în Budapesta, Ungaria, fără ajutorul vreunei interfețe umane pt amplificarea semnalelor, fiind folosită 'doar' o caracteristică specifică a energie vitale și forței vitale.

De asemenea, dl. Șandor ne-a ajutat întotdeauna cu expertiza sa științifică și atunci când s-au dezvoltat noi echipamente și dispozitive, inclusiv în dezvoltarea și stabilizarea părților și componentelor electrice- și electronice.

Evident, atunci când am înființat sediul nostru european, dl. Sandor a fost partener și director al acestei noi companii 'Bio Energy Corporation', distribuind echipamentele de energie vitală și coordinând toată distribuția în UE (Uniunea Europeană) și în întreaga Europă.

În prezent, domnul Șandor predă cursurile mele și este implicat în experimentarea și dezvoltarea științifică a tehnologiei energiei vitale & forței vitale.
Ori de câte ori sunt în Europa, organizează întâlniri, cursuri și seminarii pentru persoanele care deja beneficiază de tehnologia noastră , sau pt cei care intenționează să facă acest lucru.

Mai recent, Alex este -de asemenea- implicat în distribuția echipamentelor la nivel mondial, în calitate de asociat și partener al HSCTI / BEC, desigur, pe lângă conducerea sediului nostru din Europa / UE (Uniunea Europeană).


Karl Hans Welz
,
Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor Chi & Generatoarelor Prana & Generatoarelor Orgonice / Generatoare de Energie vitală & Forță Vitală
Atlanta (GA),  Decembrie, 2009 - Januarie, 2010  și  2015

 


Deveniți și Dvs. asociatul și distributorul nostru


You are invited to become an Associate.
This is a great opportunity for owners of HSCTI / B.E.C. equipment.You can do so part time or full time.
For more details, e-mail,or call one of our phone#.
You will get online training.


Sunteți invitat și Dvs., să deveniți asociatul- și distribuitorul nostru.
Aceasta este o mare- și o bună oportunitate pentru toți proprietarii și posesorii de echipamente de energie vitală & forță vitală.

Puteți face acest lucru cu jumătate de normă sau cu normă întreagă.

Pentru mai multe informații și detalii, vă rugăm ca să ne contactați; trimiteți-ne un e-mail sau apelați / sunați la numărul nostru de telefon.
Veți primi informații-, instrucțiuni / instruire și suport online.


Give Energy, Power & Force (LifeEnergy & LifeForce) to your thoughs and ideas with
the LifeForce & LifeEnergy Equipments!


Dați- și alocați energie, forță și putere (Energie Vitală și Forță Vitală Universală) gândurilor Dvs. pozitive și creative cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, pt manifestarea lor !

@LeX

Inapoi la inceputul paginii...


.
  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    
.


Puțin mai amplu și mai amănunțit despre mine...


Mulți, cei care m-au contact, m-au rugat ca -și pe paginile web- să 'dezvălui' mai multe informații dspre mine și despre pregătirea mea tehnică...


De profesie sunt inginer electronist, am absolvit Universitatea Tehnică din Cluj, Facultatea de Electronică și Telecomunicatii la inceputul anilor '90.

Am lucrat- și lucrez de mai mult de 20 ani in industria auto (inclusiv la O.E.M. - producatori de autoturisme), cca. 7 ani ca General Purchase Manager, respectiv Director Aprovizionare la mai multe companii și firme -inclusiv japoneze- producatoare de piese, dispozitive și și tehnologii -complexe- pt industria auto (pt autoturisme), in prezent fiind General Sales Manager-ul (și -totodată- Key Account Manager-ul) unei firme "TIER 1" -mai mult internationale și multinaționale, decat- germane, cu sediul central langa Frankfurt am Main, avand mai multe site-uri/locatii de productie in Europa- și in intreaga lume, fiind raspunzator pt toata Europa Centrala- și de Est a pieselor- și componentelor pe care firma le produce (in special pt consernurile- și autoturismele germane: Audi, WV, BMW, Daimler și Opel, dar -desigur- și pt Ford, Jaguar, Fiat, etc.).
(poate, și de aici precizia și minutiozitatea in administrarea comenzilor pe care unii mi-o 'imputa' -în sensul bun al cuvântului- pt ca o gasesc mai... greoaie  :-))

Din cauza serviciului, -mai ales in ultima vreme- sunt nevoit sa calatoresc destul de mult, și sa fiu destul de mult timp in strainatate (mai ales în UE dar și în alte părți ale globului).


În mod curios, prima "întălnire" cu Forța Vitală a fost în perioada tineretii, când împreună cu câtiva colegi poloisti, -la sfarsitul anilor '70- am început să studiem și să practicăm artele martiale, mai precis karate.
Roland Habersetser
, în "Le Guide Marabou de Karate"(care era carte de referintă în acele timpuri pentru practicanti) alocă un spatiu destul de important pentru a povesti despre "KI", pe care practicantii îlf olosesc în tehnicile, exercitiile și luptele de karate și în general în toate stilurile și scolile de arte martiale.
"KI" este sinonimul Forței Vitale în limba niponă în Japonia.

Încă înaintea studentiei -în anii depregătire- (studiind dintr-o carte xeroxată) am învătat să meditez și să mă relaxez -foarte eficient-, atunci cănd doresc acest lucru.
Aceste tehnici (combinate cu Energia Vitală pe care reuseam să-l acumulez prin diferite metode și tehnici de respiratie- și vizualizare) le-am folosit -constient- cu eficiență ridicată în timpul admiterii, respectiv în timpul studentiei pentru a mă pregătii pentru examene și în timpul sesiunilor.
Au fost de ajutor și la sustinerea lucrării mele de diplomă, obtinând nota maximă.   :-)

În timpul studentiei am citit multe cărti despre diferitele tehnici de meditatie, relaxare și revigorare, eliminarea stresului, despre dezvoltarea personalitătii și despre parapsihologie.

Aceste cărti (sau; de multe ori doar xero-copiile cărtilor) le-am primit din străinătate, fiind scrise (sau traduse) majoritatea în limba engleză sau franceză, respectiv în limba maghiară.

Într-un timp am studiat și hipnoza, la începutul- mijlocul anilor '80, pe care -la inceput- am studiat-o, și am învătat-o dintr-o carte foarte veche, o raritate editorială din colectia personală, apărută la New York în anul 1910(!), scris de X. La Motte Sage.

De aceea cred, și am convingerea că și în mod autodidact se pot învăta multe lucruri dintr-o carte bună.


După '89, desigur, au apărut multe cărti în temele amintite mai sus, mult mai usor s-au putut obtine informațiile necesare pentru studiu, iar de la începutul anilor '90 mai era și Internetul.

Am absolvit mai multe cursuri -atât în tară cât si în străinătete-, (Silva Mind Control, NLP, Neuro-Tehnologie - pt Echipamentele Mentale clasice, tradiționale) la început pentru a învăta, apoi doar pentru a-mi forma o părere despre ele și pentru a mă putea exprima în cunostintă de cauză.

O foarte buna experienta a fost studiul amanuntit al cursului și seminarului "Phoenix" al lui Brian Tracy. De atunci au aparut foarte multe carti de-al lui, cateva deja traduse și in limba romana.


Cu Stiintele Oculte și Ezoterie mă ocup demai bine de 20 ani, mai serios de la mijlocul anilor '80, cand am reusit ca sa primesc niste carti deosebite -mare parte xeroxate, in limba engleza-.

Timp de mai multi ani la randul, am învătat și am studiat intensiv Stiinta Divină: Diosofia, sub îndrumarea unuimare maestru și initiat mai în vârstă (pe vremea aceea dansul avea peste 90 de ani) foarte bun si un dascal priceput. RAD 2400 HDS: dispozitiv radionic alimentat și propulsat cu Energie- și Forta Vitala!

Cu Magia Albă am început să mă ocup după citirea și studierea cărtilor lui Papus (aparute in limbile engleză și franceză), Eliphas Lévi, respectiv Franz Bardon, și după ce am participat la mai multe experiente de acest gen impreună cu D-l Welz (curatare energetica a persoanelor și spatiilor, contracararea atacurilor psihice, energizare, -re-vitalizare, etc.).

Am absolvit -si acum o și predau, împreună cu altele- cursul d-lui Welz "Magia Viitorului / Magic of the Future".

Am călătorit foarte mult, am fost de mai multe ori și în orientul indepartat, in Japonia și in Korea de Sud.
Cu aceste ocazii, am avut prilejul ca sa vizitez mai multe lacasuri- și temple, cele mai multe budiste, dar și sintoiste, unde am reusit ca sa vorbesc cu calugarii acestor lacasuri, și am incercat ca sa obtin informatii de la ei, sa cunosc și sa invat mai multe despre energia Gi, Kí și Chi.

Am energizat impreuna cu cativa din ei -si cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala pe care le-am și prezentat lor- diferite cristale și obiecte valoroase -manufacturi tipic coreene- pe care -parte- le-am și oferit într-un timp celora care comandasera Echipamente de Energie- și Forta Vitala.


Cu Tehnologia Energiei Vitale, respectiv cu Generatoarele de Energie- și Forta Vitală și Echipamentele lor, m-am intănit prima dată în 1998.

Pe d-l Karl HansWelz (inventatorul Generatoarelor de Energie Vitală și părintele aparatelorpsionice) îl cunosc din anul '99, când m-am întălnit cu dânsul undeva între Innsbruck și Cluj, mai precis; în Budapesta, atunci când a venit în Europa (acasă, la Telfs - regiunea Innsbruck / Austria) -și- pentru a mă cunoaște personal.
Atunci eram deja distribuitor unic autorizat al Generatoarelor și Echipamentelor în Europa Centrală- și de Est.

Am studiat și absolvit cursurile scrise și redactate de d-l Welz -pe care astăzi le sipredau- și am participat activ în mai multe studii, exercitii și experimente legate deEnergia Vitală, precum și dezvoltarea Tehnologiei Fortei Vitale și perfectionarea Generatoarelor de Energie Vitală și a Echipamentelor.
De-a lungul timpului, de foarte multe ori, am lucrat cu el saptamani in sir la diferite proiecte și experimente in laboratorul sau din Telfs, de langa Innsbruck.

"Maximalizati energiile Dvs. personale cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală!"

In chiar primii ani al acestui secol, am avut prilejul ca sa ma intalnesc de mai multe ori cu d-l Welz, avandu-l și ca musafir acasa la noi.

L-am vizitat și eu de mai multe ori, acasa la casa parinteasca din Austria (Telfs, din regiunea Tirol, la cca. 20 km vest de Innsbruck), ba chiar am stat de mai multe ori acolo, lucrand in laboratorul dansului, ajutandu-l și facand experimente -de multe ori- pana noaptea tarziu, sau chiar pana a doua zii dimineata.


In 2000 deja confectionam și asamblam impreuna cu inventatorul, generatoare de Energie Vitală realizate din orgonita (tot inventia dansului), și participam la diferitele și multiplele teste și experimente prin care incercam ca sa asiguram și mai mult buna functionare, și sa perfectionam și mai mult Echipamentele noastre.


Am avut și cateva sugestii bune și aplicabile, și am contribuit și la cateva inovatii (mai mult pe partea de electronica) și la cateva idei privind design-ul echipamentelor.
De exemplu, LED-urile pulsative și oscilante in teava / tunul de iesire din argint al lui AO 1100 (din 2004 pana in 2012, din 2013 avand un nou design -din pacate- fără teava de iesire), a fost doar una din ideile mele puse in aplicatie și realizata și in productia de serie pt cumparatori (si nu doar pt seria limitata pt comenzi speciale).

De asemenea, la RAD 2400 HD, -din pacate, doar la comenzile speciale-, la sugestia mea, am adaugat și un alt circuit electronic oscilant pe 7,83 Hz (Resonanta Scumann) pt cel de-al doilea generator de energie vitala orgonica incorporat in echipament (practic; in dispozitivul radionic), putand fiind pornit / oprit la dorinta, și automat bypassat, daca cineva dorea utilizarea celui de al doilea generator de energie și forta vitala orgonic, cu un alt semnal, -in multe cazuri- exterior, venind din afara, de exemplu, ruland programul radionic 'Manifestation' sau 'Super Manifestation', și folosind sound-urile presetate, și -desigur- conectand echipamentul de energie și forta vitala orgonic și dispozitivul radionic la placa de sunet a computerului / laptop-ului.


În D-l Welz am (re)găsit acel dascal, acel invatator și maistru, care poate să mă ajute efectiv în înaintarea si dezvoltarea mea spiritulă, și poate să-mi ofere răspunsuri la întebările mele și solutii -viabile-; ca la rândul meu să pot ajuta și eu pe aceia care au păsit pe drumul cunoașterii spirituale.

De atunci, am energizat cu succes -de la distantă- mai multe sute de persoane și multi au devenit mai bogati și împliniti prin faptul că le-am împărtăsit o parte din cunostintele mele și au intrat în posesia unui Generator de Energie Vitală sau altor Echipamente comercializate de noi.


Totul a pornit ca un hobby, apoi a devenit parte integranta din viata mea...


ing. Alex Șandor

Vă multumesc ca ați citit aceste randuri, sper ca sa va putem saluta cat de curand și pe Dvs. printre norocosii posesori de Echipamente de Energie- și Forta Vitala.

Inapoi la inceputul paginii...

.

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  ~    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate originale, manufacturate din Super Orgonită

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email

* * * * * * *


  .    

 
Dacă doriți, ne puteți lăsa / trimite un mesaj... email

  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 22.07.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!