English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union

Echipamente de ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere gândurilor pozitive spre manifestare!
Page
Menu
Meniu
~ Contact  |  Prețuri / Comenzi  |  Energizare (gratis)  |  Harta pagini ~                                                                                                                        

Dragoste și afecțiune

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Puterea provine din interiorul nostru, dar noi nu o putem primii până când nu o dăruim.”
Charles F. Haanel

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă și benefică pt Dvs. și pt celor dragi cu o simplă apăsare de buton!


.


Avantajele
utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Diferite aplicații ale Energiei- și Forței Vitale,
respectiv ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate


Utilizarea Energiei Vitale și -implicit- a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală® pentru intensificarea- și optimizarea

 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Relatiilor de dragoste, amor- și afecțiune sentimentală

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Despărțire / încheierea unei relații

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Prietenii și simpatii | Relații interumane


Absolut toate relatiile interumane implica energii astrale -energiile planului astral care interconecteaza și intra in contact cu corpul astral ale persoanelor-, sentimente și senzatii pozitive (simpatie, prietenie, dragoste, etc.) și negative (ura, frica, dispret, etc.).
Chiar și cele neutre fata de o persoana (de ex. nepasare, neinteres, etc.) pot fi -pana la urma- categorizate și clasificate dupa sablonul amintit mai sus.

Un sentiment foarte puternic care poate domina chiar tot corpul astral, este sentimentul de dragoste.

Dragostea și -in general- relatiile de dragoste -acolo, unde sentimentele, emotiile și energiile astrale asemanatoare sunt predominante-, reprezinta o arie- și un camp destul de complex in programarea radionica.

Programarea directă / deschisă:Pachete de filtre :: Simboluri magice :: Dragoste / A New Love

A gasi o noua dragoste este relativ usor, daca persoana respectiva are suficienta judecata- și intuitie sa proiecteze -si sa radieze- ceea ce potentialul partener ar vrea- și ar dori ca sa vadă și ca sa obtina.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Simbol din Pachetul de filtre și simboluri magice AOD New (Alphabet of Desire, Alfabetul dorintelor) cu simbolul ”O nouă dragoste / New Love”

Utilizand Energia Vitala și -implicit- Echipamentele de Energie- și Forta Vitala si/sau Dispozitivele Radionice de putere (adica: cele alimentate-, actionate și propulsate cu Energie- și Forta Vitala Chi & Prana & Orgon, avand incorporat una-, sau mai multe Generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala) pot ajuta semnificativ pt a dezvolta atitudinea corecta-, și pt a atrage acel partener cu care persoana respectiva se va potrivi cel mai bine, adica; partenerul ideal.

RAD 5 / ATG 5 :: Generator Trend-uri :: Echipamente de Energie- și Forta VitalaÎn schimb, pentru a reintra -iarasi- in relatie cu un fost partener, un fost iubit / o fosta iubita, sau, fostul sot- sau fosta sotie (dupa o casatorie destramata), este nevoie de anumite strategii de succes corespunzatoare, si, de obicei, de multa 're-orientare', astfel incat "persoana tinta" (target-ul operatiunii și a programarii -radionice-) sa observe acele schimbari dezirabile -pozitive-, și sa vada apoi -automat- noile caracteristici și obiceiuri atragatoare, simpatice și pozitive ale persoanei, și -implicit-, sa și sa doreasca, împreuna cu toate beneficiile ei- reluarea relatiei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie- și Forta Vitala cu 5 Generatoare Chi, Prana & Orgon exterioare: RAD 5 / ATG 5 | Generator de Trend-uri energizand ”fructul dragostei” marul, incarcand-ul cu energii prielnice pozitive și creatoare

Ca și parte -oponenta- ale programarii- și operatiuni -radionice-, poate fi folosita și pentru a incheia, respectiv de a rupe- și de a destrama o relatie existenta, sau se poate fi utiliza și pentru a scapa de un competitor (adica; de 'concurentă').

Aici de asemenea, puteti sa notati o diferenta semnificativa, intre un produs- sau dispozitiv mediocru (care -in plus- duce lipsa -totala- de Energie- și Forta Vitala) și succesul realizat cu ajutorul strategiilor de succes potrivite- și adecvate, și -desigur- cu sprijinul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala.


Pachete de filtre :: Simboluri magice :: Friendship / Prietenii | Pachetul: Magia sacra a lui Abramelin, magul Puteti sa folositi diferite sentimente ca și dragostea- și simpatia (si programarea acestor factori și simtiri) și in situatii de afaceri.
Aici, desigur, o relatie -amoroasa sau una de dragoste- nu este scopul final.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire, Alfabetul dorintelor) cu simbolul ”Prietenie / Friendship”

Mult mai important este ca aceste sentimente sa faca "persoana tinta - target-ul" sa ia o decizie in concordanta cu dorintele persoanei care a setat operatiunea (si care programat lucrarea / operatia radionica respectiva).

In unele dintre aceste cazuri, setarea operatiunii in scopul obtinerii unei prietenii (respectiv de legare de noi prietenii) este -cateodata- mai adecvata- și mai eficienta.

Nu uitati: -asa cum am afirmat și in 'Strategiile de Succes'- majoritatea deciziilor in afaceri -contrar crezului- nu sunt luate pe baza logicii, ci pe baza unor factori irationali, precum preferintele personale, -sentimente de- dragoste, simpatism, statut de membru al aceluiasi club -de golf / tenis, etc.-, sau membru și simpatizant al aceluiasi partid. (!)

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala de categorie mijlocie (cele de tipul DL, adica; DeLuxe ca și LPOG 2400 DL ) pot fi adecvate scopului, in schimb Dispozitivele Radionice de putere (asa numitele; PowerRadionics™) cu randament- și cu putere mai mare (adica; cu Generatoare de Energie- și Forta Vitala de putere mai mare -inglobate / încorporate-, ca și cele de tipul HD: LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD și RAD 5 / ATG 5) sunt mai indicate, pt ca au fost concepute, realizate- și destinate -tocmai prin puterea lor- pentru a obtine rezultate mai rapide, oferand mai multa putere-, eficacitate și flexibilitate, lucru care este -in mod special- extrem de important in situatii mai complexe.RAD 5 / ATG 5 :: Generator Trend-uri :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie- și Forta Vitala cu 5 Generatoare Chi, Prana & Orgon energizand un pahar de apă încărcând-ul cu energii prielnice și benefice, adecvat modulate

Apelați la serviciul nostru pentru clienti (suportul on-line), pentru a primi ajutor în situații specifice mai complexe.

Câteva considerații importante (recomandate a fi luate îin vedere pt o programare cu succes):

Echipament de Energie- și Forta Vitala Eliminati dependentele- și obsesiile și utilizati Echipamentul Dvs. de Energie- și Forta Vitala împreună cu Programul -Radionic- de Manifestare pentru a scapa -mai usor- de ele.Programul -Radionic- de Manifestare | Atragerea unei noi iubiri | Erotica

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Program Radionic de Manifestare

Echipament de Energie- și Forta Vitala Proiectati putere, incredere -de sine- și siguranta.
Din nou, folositi Echipamentul Dvs. de Energie- și Forta Vitala in combinatie cu tehnicile de manifestare și creare constienta a realitatii (Programul Radionic de Manifestare) pentru a construi acea 'aura' dorita și placuta, și pt a avea acel sarm care atrage partenerul vizat.

Echipament de Energie- și Forta Vitala Dezvoltati- și radiati o charisma puternica, simpatie și o putere de atractie deosebita cu ajutorul Echipamentului dumneavoastra de Energie- și Forta Vitala (si a simbolurilor din diferitele pachete de filtre și simboluri magice)

Echipament de Energie- și Forta Vitala Gasiti-, aflati-, și analizati interferentele care -eventual- pot intercala și bloca rezultatul operatiunii dumneavoastra.
Din nou, utilizati Tehnicile de Manifestare -combinate cu 'Strategiile de Succes' și procedati pas cu pas, dar hotarat și convins in reusita.

Echipament de Energie- și Forta Vitala Nu puneti niciodata persoana care isi doreste sa obtină dragoste (Dvs., sau altcineva pentru care setati operatiunea) pe Echipament impreuna cu "persoana-tinta" / 'target-ul programarii' (persoana vizata, a carei dragoste se vrea).
Intotdeauna procedati doar pe o singura cale, altfel majoritatea fluxului de energie vitala va curge spre persoana care doreste realizarea programarii, facandu-l(-o) și mai obsedat(ă)!

Aceasta este o greseala cruciala pe care multi 'magicieni' o fac – dupa care (avand in vedere insuccesul operatiunii), de obicei pun- și dau vina pe clienti (sau pe o „vraja” fictiva pusa impotriva lor, sau a persoanei tinta dorite) pentru esec, și nu pe propriile lor lipsuri, inadecvante-,si rezultatele lor insuficiente sau chiar dezastruoase.
Curatarea- și eliminarea „profesionala” a unei astfel de 'vraji' -fictive-, desigur, aduce un profit financiar și mai mare de la un client care altfel s-ar fi interesat -deja- in alta parte.


Echipamente
-, accesorii și servicii de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala PBT 2400, PBTBH, TC 99, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Pachetul de filtre- și simboluri magice Sex (Sex Pack), Alfabetul Dorintelor (AOD Alphabet of Desire), etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Programul de SuperManifestare, Program Radionic de Manifestare, etc.
Servicii de consultanta și suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- și Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala mai puternice, și Programele Radionice (Programul Radionic de Manifestare™ sau, in mod ideal, Programul de SuperManifestare™) -impreuna -desigur- cu Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala mai puternice- pot fi -desigur- de un ajutor important și decisiv.


Informatiile despre 'Aplicații' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse și adaptate in limba română și puse la dispozitia Dvs. de catre Alex Sandor Dezsi.
Traducerile, și indeosebi, ideile și conceptele respective sunt protejate de legea Copyright -ului!


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Using the LifeEnergy Equipment (Chi Generator® & Orgone Generator®) to boost Love Relations.
Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2006-2007, 2009-2015-2021. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală:: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


.


Avantajele
utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Diferite aplicații
ale Energiei- și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia
- și Forța Vitală Chi & Prana & Orgon,
și ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală pentru


Strategiile de Succes

în profesie, afaceri și bani, management,
relații amoroase și de dragoste,
conducere și politicăCu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala, a Dispozitivelor Radionice de Putere (adica; cele cu Generatoare de Energie Vitala și Forta Vitala Welz Chi® & Prana și Orgon integrate și inglobate), și a Programelor de Manifestare™ rulate pe computer, puteti seta- și programa dezvoltarea unor operatii radionice și magice, ca să vă imbunatatiti strategiile de succes, precum și metodele eficiente de orientare- și programare a managementului carierei Dvs., a succesului in cariera și afaceri, a bunastarii și a starii financiare, a abilitatilor de conducere, abilitatilor de comunicare inter-personala, a relatiilor interumane și -in general- a succesului in afaceri.

Aceasta se refera exclusiv pentru utilizatorii care vor sa ajunga cat mai sus, in top!
close

Informații interne rezervate proprietarilor de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală.
Vă mulțumim pentru înțelegere.»»   


 
    Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală:: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala.  . 


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  PCHD  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Modulați Energia Vitală & Forța vitală (chi / qi, prana, mana, od, orgon, etc.) generată și emanată din Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generatoare Chi & Prana & Orgonice integrate) cu simbolurile diverse din pachetele de filtre 'Alfabetul Dorințelor' și 'Alfabetul succesului'!


.


      Cu ajutorul
Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
cu Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate, manufacturate din Orgonita® și Super Orgonită® , direct de la Inventator & Producător (!)

      printre altele...
  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energizare și re-vitalizare... - de la orice distanță!-
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
      Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Control imediat în toate ariile și domeniile dorite

Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum -doar pt un interval de timp limitat- GRATIS: » Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale »» 


 « Pagina anterioară ^ Începutul paginii ^ »

Căutare personalizată Google pentru acest site și pentru aceste pagini web:
Echipamente de EnergieVitală & Forță Vitală | www.energievitala.ro & Google »»

Page
Menu
24-02-2021
English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union

Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | CMSimple Legal Notice | Template: ge-webdesign.de

Echipamente de ENERGIE VITALĂ  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi ! Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
www.energievitala.ro
Asigurati- putere și dați forță și energie(VITALĂ!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor creative și constructive pentru a se manifesta și materializa! :: E N E R G I E  V I T A L Ă
(energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, ENERGIE VITALĂ Universală, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ)
:: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală ::
Orgonit / Orgonite Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator
:: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitală ::
[ www.energievitala.ro / Dragoste și afecțiune  { Contact :: Email :: Hartă site # 117699 - 3.231.29.122 :: (162.213.253.100) :: www.energievitala.ro/APLICATII-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Dragoste-si-afectiune | clouds_2colsR_960-ro | Energie Vitală | Energie Vitala .ro | www.energievitala.ro {ŁCMSimple content-*-Ł | IMG:(abs):le-lf--c/uf/img | pgs-r:(abs):e-v--r/uf/pgs-r} :: www.energievitala.ro / Dragoste și afecțiune ]
  USA | EnglishGB / UK | English   HU   RO   EU (European Union | English
{ Google site: Energie Vitală Google site: Energie Vitală | google+ g+ / Google+: Energie Vitala | G Blogger G Blogger: EnergieVitală }
  .    
Up...
  .    

NO twitter - NO social mediaNO facebook - NO social mediaNO pinterest - NO social mediaNO google sites - NO social mediaNO instagram - NO social mediaNO google - we do NOT recommend the using of google